malcoolm 09.03.08, 21:42 No właśnie, co sądzicie o utworzeniu forum o Szczecinie? Bo czegoś takiego brakuje zdecydowanie, dyskusje na poziomie, duża liczba uczestników itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazwa_konta_jest_zajeta byle tylko duzo loginow bylo, to i ruch bedzie! 09.03.08, 21:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=76762169&a=76769801 Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: byle tylko duzo loginow bylo, to i ruch bedzi 09.03.08, 21:48 Już Ci odpisałem w innym temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: byle tylko duzo loginow bylo, to i ruch bedzi IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.08, 22:00 ciebie na to forum i tak nikt nie wpuścić, więc ty tutaj zostajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pest Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.chello.pl 09.03.08, 21:58 malcoolm napisał: > No właśnie, co sądzicie o utworzeniu forum o Szczecinie? Bo czegoś takiego > brakuje zdecydowanie, dyskusje na poziomie, duża liczba uczestników itd... Takie forum "do lizania się po fiutach" ci się marzy? Bez krytyki, narzekania, same achy i ochy? Podobnież na skyscrapercity już coś takiego istnieje, ten "gość sms" tak pisał. Możesz tam sobie iść, droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: co sadzicie o utworzeniu? 09.03.08, 22:01 "do lizania się po fiutach" nie wnikam co robisz w wolnym czasie. Tak forum pozytywne, z dyskusjami na poziomie. Mam wrażenie, że nie każdy stąd by się tam odnalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.08, 22:03 tam nikt sobie nie liże, tam ludzie robią fotorelacje i po prostu lubią własne miasto. ale najłatwiej narzekać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.08, 22:02 według mnie to bardzo dobry pomysł, bo forum GW służy do obrzucania się i politycznego stękania. Wiele normalnyh osób uciekło na SSC... Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: co sadzicie o utworzeniu? 09.03.08, 22:03 Szczecin zasługuje na dobre forum! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:08 malcoolm napisał: > Szczecin zasługuje na dobre forum! :) Szczecin zasługuje na: zabudowanie nieużytków w centrum miasta mądrych, uczciwych administratorów dobre drogi proste chodniki brak psich kup na tychże... forum wymieniłbym gdzieś tak na 1560 pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.08, 22:15 Wiesz chyba nie zrozumiałeś tematu. Chodzi o to co my możemy zrobić. Nie wiem jak ty, ale ja nie mam wpływu na nieużytki itd, ale możemy sobie forum założyć i dalej tworzyć społeczności. Może za 5-10 lat wyrośnie nam pokolenie wspaniałych ludzi, którzy zrobią coś dobrego dla naszego miasta? I nie będą pazerni na kasę. Ciężko to zrozumieć? Czy masz może już teraz przepis na wspaniałą władzę? Może masz kandydata? Słucham i czekam. Ja się bardzo cieszę, że tak dużo młodych ludzi zaangażowało się w Monopoly. Po pierwsze został obalony mit braku wspólnoty, po drugie - jest masa ludzi, którzy nie obrzucają naszego miasta tak jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
nazwa_konta_jest_zajeta Re: co sadzicie o utworzeniu? 09.03.08, 22:17 Gość portalu: gość napisał(a): > jest masa ludzi, którzy nie obrzucają naszego miasta tak jak wy. tak, malcoolm, ty i 20 twoich kont :)))))))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=76762169&a=76769801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.08, 22:36 30 tys ludzi zapisało się do głosuj na Szczecin w Monopoly. Ja wiem, że żal ci w dupce ściska, ale sorry Winnetou jesteśmy większą grupą niż Twoje 10 kont czy ile tam tego masz :). Poczytaj też sobie wpisy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: co sadzicie o utworzeniu? 11.03.08, 00:23 > > tak, malcoolm, ty i 20 twoich kont :)))))))))))) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=76762169&a=76769801 haha jesli myslisz ze to ja pisalem to bez komentarza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.chello.pl 10.03.08, 20:29 malcoolm napisał: > Szczecin zasługuje na dobre forum! :) a co pod tym rozumiesz? bo chyba bez twojego przyjaciela exmana Odpowiedz Link Zgłoś
nazwa_konta_jest_zajeta Re: co sadzicie o utworzeniu? 09.03.08, 22:05 Gość portalu: gość napisał(a): > według mnie to bardzo dobry pomysł, bo forum GW służy do obrzucania > się i politycznego stękania. > > > Wiele normalnyh osób uciekło na SSC... youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I Odpowiedz Link Zgłoś
nazwa_konta_jest_zajeta Re: co sadzicie o utworzeniu? 09.03.08, 22:15 a ja mowie: hit the road Jack! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanix Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: 83.168.80.* 10.03.08, 11:12 facet wychodzi z powazna propozycja a wy sobie jaja robicie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sadzicie o utworzeniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 11:17 Gość portalu: fanix napisał(a): > facet wychodzi z powazna propozycja a wy sobie jaja robicie wstyd Co? Znowu sam ze sobą gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.komuch Re:jest forum!!! IP: *.agro.ar.szczecin.pl 10.03.08, 11:46 w Radiu Maryja,-kazdy może zadzwonić,powiedzieć i napluc na po,sld...i siać nienawiść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pest Re:jest forum!!! IP: *.chello.pl 10.03.08, 11:47 Gość portalu: o.komuch napisał(a): > w Radiu Maryja,-kazdy może zadzwonić,powiedzieć i napluc na > po,sld...i siać nienawiść! Posłuchaj sobie tokfm - to takie rm na odwyrtkę, tam możesz pluć na pis :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulan_forumowy moze byc 10.03.08, 12:43 tylko niech to bedzie dla tych ktorzy w zyciu sa szczesliwi i z pomyslami a nie dla zakompleksionych nieudacznikow i pyskaczy wkolko plujacych na miasto a ktorych nie stac nawet na kawalerke w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: moze byc 10.03.08, 13:11 takie forum powstanie w najblizszym czasie :) w ciagu miesiaca mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: moze byc 10.03.08, 13:21 malcoolm napisał: > takie forum powstanie w najblizszym czasie :) w ciagu miesiaca mysle :) super!!! nie moge sie doczekac!!! a tymczasem, czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moze byc IP: *.cable.smsnet.pl 10.03.08, 18:02 Ciebie nikt tam nie wpuści :))) Ty tutaj zostajesz i dalej udajesz, że jest Was wielu Buhaha, a poza tym nie jesteś ze Szczecina :). Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: moze byc 10.03.08, 18:19 Gość portalu: gość napisał(a): Gość portalu: gość napisał(a): > Ciebie nikt tam nie wpuści :))) No po co Jasiu mowi rzeczy nie do spelnienia :) > a poza tym nie jesteś ze Szczecina :). rozszyfrowales mnie Sherlocku, jestem z: www.youtube.com/watch?v=6gC3EqrpDf4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moze byc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:29 solid.solvent napisał: > rozszyfrowales mnie Sherlocku, jestem z: > www.youtube.com/watch?v=6gC3EqrpDf4 Uważaj, podobno jeden klient słuchał Metallic-i i został szatanistą, a drugi słuchał Barry'ego Manilow'a i zopstał gejem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: moze byc 10.03.08, 18:40 Gość portalu: gość napisał(a): > Uważaj, podobno jeden klient słuchał Metallic-i i został szatanistą, a drugi > słuchał Barry'ego Manilow'a i zopstał gejem. > ;) jak myslisz, czego slucha nasz przyjaciel cabel ? stawiam na: www.youtube.com/watch?v=pHFHsubQVpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moze byc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:46 solid.solvent napisał: > jak myslisz, czego slucha nasz przyjaciel cabel ? > stawiam na: > www.youtube.com/watch?v=pHFHsubQVpg :)) Ja uważam że to jest raczej jego poziom: www.youtube.com/watch?v=kiaLOzP1lCA Przynajmniej już wiadomo skąd ten optymizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Buahaha IP: *.cable.smsnet.pl 10.03.08, 19:28 a Ty tańczysz na tabsie z Dymerem :))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=gLSNb8I2DPc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Buahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 19:33 Gość portalu: gość napisał(a): > a Ty tańczysz na tabsie Hehe jakie fachowe słownictwo, jestem pod wrażeniem. Ile masz lat? Sądząc po słownictwie nie więcej niż 25 - co pozwala mi napisać: dorośnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Buahaha IP: *.cable.smsnet.pl 10.03.08, 19:35 to było prawidłowe określenie tego co robi ten wielonickowy tworek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent mylilem sie 10.03.08, 19:57 Gość portalu: gość napisał(a): > Hehe jakie fachowe słownictwo, jestem pod wrażeniem. Ile masz lat? Sądząc po > słownictwie nie więcej niż 25 - co pozwala mi napisać: dorośnij! > Wiesz co gosciu, po tym co przeczytalem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=76771982&a=76809269 dalej obstawiam bawarskie nuty, ta sama lekkosc wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mylilem sie IP: *.cable.smsnet.pl 11.03.08, 00:03 przepraszam, że zniżyłem się do twojego poziomu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moze byc IP: *.cable.smsnet.pl 10.03.08, 19:24 a nie jesteś przypadkiem jednym z tych...no...klonów :) euromason.blox.pl/resource/attackoftheclones.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: moze byc 10.03.08, 22:45 mam nadzieję, że wartościowi forumowicze przejdą na nowe forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: moze byc IP: *.chello.pl 11.03.08, 06:45 Tak exman i ty,a tu przynajmniej tutaj będzie spokój. Wy jako dwie wartościowe jednostki społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz just do it! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:35 jak uważasz że jest taka potrzeba to zrób to! Odpowiedz Link Zgłoś