Dodaj do ulubionych

Nie będą rydzykowcy kręcić się po Sejmie

05.04.08, 23:45
Bo dziennikarzom "Naszego Dziennika" i TRWAMu nie odnowiono
akredytacji. Niektórzy relacjonowali z Sejmu od 10 lat, a teraz
okazuje się, że nie spełniają warunków. Oto mądrość peolskiego
etapu.
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: Nie będą rydzykowcy kręcić się po Sejmie 05.04.08, 23:53
      i bardzo dobrze bo akredytacja należy sie dziennikarzom ,np.
      jechowi, mormoni czy wyznawcy dnia siódmego też nie dostali , he he.
      • Gość: Teresa Re: Nie będą rydzykowcy kręcić się po Sejmie IP: *.opera-mini.net 06.04.08, 00:22
        Uff! Nareszcie pogonili tych oszolomow!
        • Gość: czekając.na.godota zachwyt Teresy przypomina mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 07:49
          Twój zachwyt Tereso :
          >Gość portalu: Teresa napisał(a):
          > Uff! Nareszcie pogonili tych oszolomow!
          przypomina mi wiele innych zachwytów z historii w okolicach mojego
          dojrzałego życia. Twój zachwyt jest na przykłąd podobny do
          wielkiego zachwytu robotników jak "pogoniono" żydów w 1968 roku z
          Polski a studentów do nauki.
    • Gość: Vlad.H. Coz... IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 00:32
      poprzednia ekipa tez chciala pozbawic akredytacji media nieprzyjazne (np
      Polsat)... nie zebym pochwalal dzialania obecnej ekipy ale... moim zdaniem to
      jest absolutnie wbrew zasadom demokracji...
      • exman Re: Coz... 06.04.08, 07:45
        Ale RM nie jest ostoją demokracji. Uważam, że dobrze się dzieje. Wierni ,
        nawiedzeni, ortodoksi wszelkiej maści nie powinni świecić na korytarzach
        sejmowych. TV Trwam już miało swoją transmisję życia. Wystarczy.
        • Gość: ali Re: Coz...wy macie demokratyczne tradycje Stalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 08:31
          oto one wiadomosci.onet.pl/1724338,11,item.html
          • Gość: MATEMATYK Re: Coz...wy macie demokratyczne tradycje Stalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 09:30
            jak by tak postapił rzad PiS to wycie byłoby na cały swiat że reżim
            itd. rzad zostałby zapluty całkowicie przez tych ludzi "kultury" z PO
            • Gość: dziadek Re: Coz...wy macie demokratyczne tradycje Stalina IP: *.chello.pl 06.04.08, 10:00
              Nie ważne co by było gdyby? Rząd PIS ponosi odpowiedzialność za taki
              stan rzeczy , mieli czas 2 lata , żeby oczyścić Polskę z
              komunistycznej agentury
        • Gość: Vlad.H. Uwazam ze IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 10:10
          Nasz Dziennik i znaczaca wiekszosc audycji RM mieszcza sie w kategoriach
          normalnego dyskursu demokratycznego - proba odebrania akredytacji mediom
          powiazanym z RM bedzie jawnym zlamaniem demokracji i mam nadzieje ze do niej nie
          dojdzie.

Nie jestem sympatykiem RM ale uwazam ze droga rugowania RM w taki sposob z zycia
          medialnego jest zla i w gruncie rzeczy prowadzi do wzmocnienia RM - nie zdziwie
          sie jesli RM zaskarzy decyzje i w wypadku uporu Polskich wladz skieruje sprawe
          do Strasburga gdzie wygra.
          • Gość: Myszka Re: Uwazam ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:48
            Tak wlasnie wyglada demokracja za rzadow Platwormy
            Obywatwelskiej,ha,ha,ha....Krytykowac to MY ale nie nas!
            • Gość: Vlad.H. Podobnie wygladal za czasow IP: 80.53.41.* 11.04.08, 21:26
              PiS wiec nie ma co tu oskarzac PO o jakies wybitne zwyrodnienie.
              • Gość: Plazzek Re: Podobnie wygladal za czasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:23
                Skoro jest to samo to PO co było zmieniać? ;-)
                • lech.niedzielski Księżą na księżyc ? Proszę bardzo. Ale ... 13.04.08, 17:19
                  ... nie za moją kasę.
                  Według bardzo ostrożnych wyliczeń, z budżetu państwa płynie co roku
                  do Kościoła różnymi kanałami ponad 5 mld zł. Konkordat stanowi też
                  instrument służący klerykalizacji sfery publicznej i ideologizacji
                  szkół. Jeśli nie dojdzie do wypowiedzenia Watykanowi konkordatu, lub
                  do jego renegocjowania w kierunku uwzględniającym nie tylko
                  egoistyczne, kastowe interesy Kościoła, ale także interesy państwa i
                  społeczeństwa, nie doczekamy końca festiwalu bezczelnych żądań
                  Kościoła katolickiego i spektaklu jego nieposkromionych apetytów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka