plazzek 05.04.08, 23:45 Bo dziennikarzom "Naszego Dziennika" i TRWAMu nie odnowiono akredytacji. Niektórzy relacjonowali z Sejmu od 10 lat, a teraz okazuje się, że nie spełniają warunków. Oto mądrość peolskiego etapu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: Nie będą rydzykowcy kręcić się po Sejmie 05.04.08, 23:53 i bardzo dobrze bo akredytacja należy sie dziennikarzom ,np. jechowi, mormoni czy wyznawcy dnia siódmego też nie dostali , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Nie będą rydzykowcy kręcić się po Sejmie IP: *.opera-mini.net 06.04.08, 00:22 Uff! Nareszcie pogonili tych oszolomow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota zachwyt Teresy przypomina mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 07:49 Twój zachwyt Tereso : >Gość portalu: Teresa napisał(a): > Uff! Nareszcie pogonili tych oszolomow! przypomina mi wiele innych zachwytów z historii w okolicach mojego dojrzałego życia. Twój zachwyt jest na przykłąd podobny do wielkiego zachwytu robotników jak "pogoniono" żydów w 1968 roku z Polski a studentów do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Coz... IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 00:32 poprzednia ekipa tez chciala pozbawic akredytacji media nieprzyjazne (np Polsat)... nie zebym pochwalal dzialania obecnej ekipy ale... moim zdaniem to jest absolutnie wbrew zasadom demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Coz... 06.04.08, 07:45 Ale RM nie jest ostoją demokracji. Uważam, że dobrze się dzieje. Wierni , nawiedzeni, ortodoksi wszelkiej maści nie powinni świecić na korytarzach sejmowych. TV Trwam już miało swoją transmisję życia. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Coz...wy macie demokratyczne tradycje Stalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 08:31 oto one wiadomosci.onet.pl/1724338,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATEMATYK Re: Coz...wy macie demokratyczne tradycje Stalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 09:30 jak by tak postapił rzad PiS to wycie byłoby na cały swiat że reżim itd. rzad zostałby zapluty całkowicie przez tych ludzi "kultury" z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Coz...wy macie demokratyczne tradycje Stalina IP: *.chello.pl 06.04.08, 10:00 Nie ważne co by było gdyby? Rząd PIS ponosi odpowiedzialność za taki stan rzeczy , mieli czas 2 lata , żeby oczyścić Polskę z komunistycznej agentury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Uwazam ze IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 10:10 Nasz Dziennik i znaczaca wiekszosc audycji RM mieszcza sie w kategoriach normalnego dyskursu demokratycznego - proba odebrania akredytacji mediom powiazanym z RM bedzie jawnym zlamaniem demokracji i mam nadzieje ze do niej nie dojdzie. Nie jestem sympatykiem RM ale uwazam ze droga rugowania RM w taki sposob z zycia medialnego jest zla i w gruncie rzeczy prowadzi do wzmocnienia RM - nie zdziwie sie jesli RM zaskarzy decyzje i w wypadku uporu Polskich wladz skieruje sprawe do Strasburga gdzie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Uwazam ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:48 Tak wlasnie wyglada demokracja za rzadow Platwormy Obywatwelskiej,ha,ha,ha....Krytykowac to MY ale nie nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Podobnie wygladal za czasow IP: 80.53.41.* 11.04.08, 21:26 PiS wiec nie ma co tu oskarzac PO o jakies wybitne zwyrodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Podobnie wygladal za czasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:23 Skoro jest to samo to PO co było zmieniać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Księżą na księżyc ? Proszę bardzo. Ale ... 13.04.08, 17:19 ... nie za moją kasę. Według bardzo ostrożnych wyliczeń, z budżetu państwa płynie co roku do Kościoła różnymi kanałami ponad 5 mld zł. Konkordat stanowi też instrument służący klerykalizacji sfery publicznej i ideologizacji szkół. Jeśli nie dojdzie do wypowiedzenia Watykanowi konkordatu, lub do jego renegocjowania w kierunku uwzględniającym nie tylko egoistyczne, kastowe interesy Kościoła, ale także interesy państwa i społeczeństwa, nie doczekamy końca festiwalu bezczelnych żądań Kościoła katolickiego i spektaklu jego nieposkromionych apetytów. Odpowiedz Link Zgłoś