Dodaj do ulubionych

Wojciech Jachim, odpowiadam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 17:39
Tak napisałem na samym początku akcji Młodych UW :

"No to już przegrana. Jeżeli referendum ma być przegrane, lub nawet nie
zebrane podpisy to właśnie niech Gazeta napisze o tym. Następnie pojawi sie
wywiad z Markiem Koćmielem, czy kimś innym promowanym przez GW i ... stanie
sie to co się stało (błąd) ludzie będą woleli Mariana lub innego magazyniera
aby nie tych, którzy są promowani przez GW czyli Unitów lub ich klonów.
Trochę pragmatyki koleżanko amsterdamer należy wprowadzić do tego
przedsięwzięcia inaczej to będzie tylko akademickie (Forumowe) czcze pisanie
sfrustrowanych obywateli forumowiczów."

I miałem rację bo wynik akcji to - przegrana . Marian Jurczyk okazał się dla
Forum Młodych i GW (lokalnej) kolosem nie do pokonania. Co jak wyżej cytuję
przewidywałem i nie jest to dowód jakiegoś szczególnego talentu
przewidywania. Łatwo jest przewidzieć, że za co by się nie wzięła ta właśnie
grupa to, klęska. Zresztą znikome (śladowe) poparcie społeczne dla UWoli
wyrażnie o tym świadczy.
Dziękuję red. Jachimowi za deklarację nie popierania, nie pisania o innych
tego typu inicjatywach. Zwiększa to ich szanse na sukces. Sądzę, że niedługo
powstaną takowe.
Na pańskie pytanie gdzie są Ci energiczni i sprawiedliwi działacze można
odpowiedzieć anegdotą gdy to Steve Wonder angażując się kiedyś politycznie
powiedział : "nie widzę dobrego kandydata na Prezydenta". Tylko, że on był
nieuleczalnie niewidomy, a GW czy Pan osobiście mam nadzieję, że zdejmiecie
te niebieskie klapki z oczu , wyleczycie sobie wzrok i zauważycie kogoś
innego niż Marek Koćmiel, Bartłomiej Sochański, Marek Tałasiewicz i wielu
innych waszych przeszłych do historii lokalnej polityki ulubieńców. Kolosem
to Marian Jurczyk okazał się dla potężnej GW (lokalnej).
Mimo pańskiej arogancji ("androny") życzę jednak jakiejś rozsądnej refleksji
Panu i zespołowi bo być może coś w tych andronach jest. W każdym razie w
wymiarze faktów poparta przez Was inicjatywa młodzieżówki okazała się
klęską. Sztuką jest wyciągać wnioski z błędów ale do tego trzeba mieć
klasę.

Obserwuj wątek
    • Gość: stasiek Re: Wojciech Jachim, odpowiadam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 17:55
      Szanowny panie Wojciechu Jachimie, albo Gazeta Wyborcza Szczecin umożliwia na
      Forum wymianę wszystkich poglądów, nie zaś "jedynie słusznych" jak to drzewiej
      bywało, i za co pański główny naczelny redaktor, Adam Michnik w więzieniach PRL
      siedział, albo Gazeta Wyborcza Szczecin jest niepoważnym brukowcem. Pan zaś nie
      obiecuj głupot kojarzących się z niesławnym zwrotem " morada w kubeł" i nie
      obrażaj pan gości, których zapraszacie do korzystania z Forum, nazywając ich
      wypowiedzi "andronami" ; gospodarzowi nie uchodzi w taki sposób traktować
      gości . Jeżeli sam pan nie wie, to zapytaj pan swego redaktora naczelnego pana
      Sawkę lub proboszcza, że prawdziwe jest stwierdzenie: "gość w dom , Bóg w
      dom"
    • Gość: stasiek Re: Wojciech Jachim, odpowiadam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 18:26
      I co forumowicze , redaktor traktuje Wasze opinie jak "spam", a wy nie
      reagujecie ?
    • Gość: marianna Re: Wojciech Jachim, odpowiadam IP: 217.153.94.* 06.09.03, 22:53
      A o co wogole chodzi ?!?!?!??!?
      • Gość: Gryf Re: Wojciech Jachim, odpowiadam IP: *.nitka.net.pl 06.09.03, 23:14
        A to tak dla przypomnienia!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=7579172

Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe.

• black.night Gryf, Twój cytat z naima bardzo na miejscu 07.09.03, 02:49
          Gość portalu: Gryf napisał(a):

> A to tak dla przypomnienia!
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=7579172
          >
          >
          > Poczucie zdrowia zdobywamy tylko przez chorobe.

Bardzo dobry jest ten tekst naima. Tak się stało jak napisał, przy czym nie
          jest tak arogancki jak Jachim, a inteligencją, erudycją i poziomem o klasę
          wyższy. Bachorz też kiedyś taki był jak Jachim. Dzisiaj, jak życie temu
          dziecku Bachorzowi dało klapsa to zachowuje się już w miarę normalnie. Wniosek
          jest prosty.
          Polecam również :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=7579172&a=7623664
        • black.night Cytat z naima do Jachima 07.09.03, 03:11
          Gość portalu: naim napisał(a)

.... Ukryta wściekłość do Szczecinian, że nie docenili poziomu "Waszych"
          wizjonerskich myśli i przewidywań "Waszych" kandydatów, "Waszej"
          obiektywnośći i rzetelności(?) dziennikarskiej, konfabulacji w stronę jedynej
          i słusznej drogi jaką obrała UW - fakt, że Unia pobiła generację kameleonów w
          szybkości adaptacji w środowisku w którym aktualnie trwa, umknął Pańskiej
          uwadze.
          Czy chce Pan powiedzieć, że ponad 50 tysięcy Szczecinian, to idioci?
          Proszę mi przypomnieć, ile głosów oddano na Waszego kandydata, bo
          zapomniałem, jak się nazywał i co aktualnie robi....."

• Gość: toto Przypomnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 09:18
            GW poparła Edmunda Runowicza. I cały czas w trakcie kampanii go popierała.
            • longplay Gdyby tak cofnąć czas 09.09.03, 20:35
              Gość portalu: toto napisał(a):

> GW poparła Edmunda Runowicza. I cały czas w trakcie kampanii go popierała.
              Poparłą i przepadł z kretesem wobec Jurczyka. Gdyby zasymulować , lub moć
              cofnąć czas to słusznie twierdzi Oparator, że bez poparcia Wyborczej Runowicz
              wygrałby w cuglach.
            • Gość: stasiek Re: Przypomnienie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:00
              Gość portalu: toto napisał(a):

> GW poparła Edmunda Runowicza. I cały czas w trakcie kampanii go popierała.

Tutaj, moim zdaniem należałoby dla podkreślenia komizmu wypowiedzi pana W.J.,
              zacytować klasyka naszej dramaturgii " Sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało" .
              • Gość: Oparator Teleskopu WJ Grzegorzem Dyndałą. Stasiek rewelacja. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:22
    • Gość: Oparator Teleskopu To GW oduczy manipulacji społecznej inauczypokory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 07:33
      www.axelspringer.com.pl/
    • Gość: Wojciech Jachim Re: Wojciech Jachim, odpowiadam IP: gnom:* / 10.10.129.* 08.09.03, 21:22
      Mądrości ludowe dlatego sa takie mądre, ze sie wzajemnie wykluczają: np. co za
      dużo to nie zdrowo i od przybytku głowa nie boli. Zawsze znajdzie sie mędrek,
      który powie, ja mowilem, że tak będzie. Ty, Operatorze też miałes 50 proc.
      szans i bingo! Gratuluje wyczynu. Rzecz w tym, że nie w tym rzecz. Nie wkurza
      mnie nie to, że cos ktos przewidzial a ja nie (bo oczywiscie tez mialem
      watpliwosci, ale jak mowia wykluczajace sie przyslowia: wiara czyni cuda,
      nadzieja matką głupich)... Wkurza mnie to, ze ktos zza wegla wyciera sobie
      twarz GW i bezsensownie uogólnia: co gazeta nie poprze, to sie spaprze. To nie
      jest prawda. To są androny.
      • Gość: naim Re: Wojciechu Jachimie, odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:58
        Gość portalu: Wojciech Jachim napisał(a):

> Mądrości ludowe dlatego sa takie mądre, ze sie wzajemnie wykluczają: np. co
        za
        > dużo to nie zdrowo i od przybytku głowa nie boli. Zawsze znajdzie sie mędrek,
        > który powie, ja mowilem, że tak będzie. Ty, Operatorze też miałes 50 proc.
        > szans i bingo! Gratuluje wyczynu. Rzecz w tym, że nie w tym rzecz. Nie wkurza
        > mnie nie to, że cos ktos przewidzial a ja nie (bo oczywiscie tez mialem
        > watpliwosci, ale jak mowia wykluczajace sie przyslowia: wiara czyni cuda,
        > nadzieja matką głupich)... Wkurza mnie to, ze ktos zza wegla wyciera sobie
        > twarz GW i bezsensownie uogólnia: co gazeta nie poprze, to sie spaprze. To
        nie
        > jest prawda. To są androny.

Lubi Pan przysłowia ludowe? Ja też. A takie Pan zna? np: Prawda w oczy kole.
        Albo: Co za dużo, to i świnia nie zeżre. Albo: Kiepskiej baletnicy, to i rąbek
        spódnicy.
        Powiem Panu jeszcze jedno: jesli ktoś zauważa, że jestem koniem , to się
        śmieję. Jak zauważa kilka osób, to zaczynam sie zastanawiać. Jak mówią
        wszyszcy, to kupuję sobie siodło.

I proszę się nie wykpiwać , że: "ja też miałem wątpliwości". Miał Pan? Mógł Pan
        się nimi podzielić. Szczerze. ( O! przepraszam)
        I nikt tu zza węgła nie rąbie drobnym ściegiem z kałacha. Jaka gazeta, takie
        wycieranie. I to zasługa m.in. Pana.
        I sztuką wielką jest przyznać się do błędów i porażki. Bo i dotyczy to
        wielkich.
        Panie Jachim...właśnie rzecz w tym, że nie w tym rzecz.

Pan tak trochę jak w dowcipie cytowanym przeze mnie tu na forum chyba przed
        rokiem:
        " ....a w Ameryce murzynów biją" Początek Pan zna . Tak myślę.
      • Gość: zibi Re: Wojciech Jachim, odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 07:40
        Jest Pan jedną z nielicznych osób, które poparły apel o odwołanie Prezydenta
        Mariana Jurczyka, podpisując się pod tym swoim imieniem i nazwiskiem. Nie ważne
        w tym momencie, kto wystąpił z takim apelem. Politycy, osoby publiczne, radni
        nabrali wody w usta (z nielicznymi wyjątkami). Widocznie większości odpowiada
        marazm, miernota i zastój. Faktem jest, że wtedy nie trzeba gonić najlepszych -
        można swoją porażkę uzasadnić, jak to mówi Jurczyk "ogólną, złą sytuacją na
        rynku". Miał Pan odwagę, dzięki.
    • longplay Re: Wojciech Jachim, odpowiada androny 08.09.03, 22:25
      W.Jachim
      >Wkurza mnie to, ze ktos zza wegla wyciera sobie
      > twarz GW i bezsensownie uogólnia: co gazeta nie poprze, to sie spaprze.

Proszę napisać pozytywnie Panie redaktorze . Proszę wymienić akcje , których
      podjęła się Gazeta i nie zostały spaprane. Prośba, proszę nie wymieniać akcji
      happeningowych i "dla biednych". Dopóki nie odpowie Pan właśnie w taki
      konkretny sposób dotąd to Pan opowiada androny.
      Wymieni Pan i zamknie Pan usta tym "wrogim elementom antysocjalistycznym"
      • swarozyc Sukcesy michnikowcow 08.09.03, 22:34
        Michnikowcom udalo sie oddac dwa ronda Niemcom, a dla Jana Stachniuka nie ma
        nic! To byl sukces w demoralizowaniu i tak juz rozbitego narodu(:-
        • Gość: JACEK Re: Sukcesy michnikowcow IP: *.houston.rr.com 08.09.03, 23:34
          swarozyc napisała:

> Michnikowcom udalo sie oddac dwa ronda Niemcom, a dla
          Jana Stachniuka nie ma
          > nic! To byl sukces w demoralizowaniu i tak juz
          rozbitego narodu(:-
          >
          >
          Bo do dzis nie wiadomo czy ten pacan stachniuk to byl
          nazista czy narodowy bolszewik panie swarek ;-)
      • Gość: Oparator Teleskopu Panie Wojciech Jachim czekam niecierpliwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 06:56
        longplay napisał:

> W.Jachim
        > >Wkurza mnie to, ze ktos zza wegla wyciera sobie
        > > twarz GW i bezsensownie uogólnia: co gazeta nie poprze, to sie spaprze.
        >
        > Proszę napisać pozytywnie Panie redaktorze . Proszę wymienić akcje , których
        > podjęła się Gazeta i nie zostały spaprane. Prośba, proszę nie wymieniać
        akcji
        > happeningowych i "dla biednych". Dopóki nie odpowie Pan właśnie w taki
        > konkretny sposób dotąd to Pan opowiada androny.
        > Wymieni Pan i zamknie Pan usta tym "wrogim elementom antysocjalistycznym"
        • Gość: wj Re: Panie Wojciech Jachim czekam niecierpliwie IP: *.szcz.gazeta.pl 09.09.03, 16:55
          Troche to dla mnie żenujące, wyliczać zasługi Gazety. Myślę, że o nie moja
          rola. Ale rozumiem że wystarczy jeden przykład:
          Przed MŚ w Korei rzuciliśmy hasło, by Polska rozegrała towarzyski mecz z Belgią
          w Szczecinie. Zrobiliśmy zdjecie kibiców na stadionie Pogoni, wydrukowalismy z
          tego kartki pocztowe i te kartki wysłane przez naszych czytelników do PZPN
          przekonały Listkiwicza o tym, że warto zagrać w Szczecinie. Potem
          przygotowaliśmy dla kibicow plastikowe czerwone koszulki z orlem na piersiach.
          To był sukces promocyjny dla miasta. Poza tym niezłe show.
          • Gość: stasiek Re: Panie Wojciech Jachim czekam niecierpliwie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 17:29
            Gość portalu: wj napisał(a):

> Troche to dla mnie żenujące, wyliczać zasługi Gazety. Myślę, że o nie moja
            > rola. Ale rozumiem że wystarczy jeden przykład:
            > Przed MŚ w Korei rzuciliśmy hasło, by Polska rozegrała towarzyski mecz z
            Belgią
            >
            > w Szczecinie. Zrobiliśmy zdjecie kibiców na stadionie Pogoni, wydrukowalismy
            z
            > tego kartki pocztowe i te kartki wysłane przez naszych czytelników do PZPN
            > przekonały Listkiwicza o tym, że warto zagrać w Szczecinie. Potem
            > przygotowaliśmy dla kibicow plastikowe czerwone koszulki z orlem na
            >piersiach.
            > To był sukces promocyjny dla miasta. Poza tym niezłe show.
            Szanowny Panie WJ!
            Jeżeli sprawy związane z piłką nożną,Szczecinem i stadionem Pogoni, są wg Pana
            największym sukcesem promocyjnym, to musisz Pan już obecnie w GW zaincjować
            zbieranie pieniędzy na wynikałe z nich między innymi ~ 28.000.000,00 PLN dla
            Lesa Gondora .
            • Gość: Kac-ek Re: Panie Wojciech Jachim czekam niecierpliwie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 20:15
              Panie Wojciech Jachim. Niech Pan idzie do UM, nabije Mariana, zabierze mu
              wszelkie insygnia władzy ( w tym pieczątkę) i zacznie rządzić w miaeście. Bo
              niektórzy nie rozumieją, że zadanie prasy jest oceniać, ujawniać, komentować.
              Marzy się rycerz w zbroi na białym koniu, który da "chleba i igrzysk". Niech to
              będzie pierdołowaty polityk - który nie ukradł i jest to jego jedyna zasługa,
              może to być przedsiębiorca aferzyta - ten to potrafi, niech będzie byle kto - z
              akcentem na byle. Jak się znajdzie ktoś wartościowy, to szybciutko obrzucimy
              błotem. A Skolwin, Zydowce, Podjuchy, centrum i tak wybiorą jak chcą.
            • Gość: Ana staśku,stasieńku.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 14:25
              staśku,chyba nienawiść cię zaślepia.Sam chciałeś"CHOCBY JEDNEGO PRZYKŁADU".Gdy
              konkretny przykład otrzymałeś,twierdzisz,że słaby.Do tego uważasz,że gazeta
              powinna partycypować w odszkodowaniu dla Gondora,tylko dlatego,że przyczyniła
              się do organizacji meczu kadry na stadionie Pogoni?Brałeś coś?
              • Gość: stasiek Re: staśku,stasieńku.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 14:40
                Gość portalu: Ana napisał(a):

> staśku,chyba nienawiść cię zaślepia.Sam chciałeś"CHOCBY JEDNEGO
                PRZYKŁADU".Gdy
                > konkretny przykład otrzymałeś,twierdzisz,że słaby.Do tego uważasz,że gazeta
                > powinna partycypować w odszkodowaniu dla Gondora,tylko dlatego,że przyczyniła
                > się do organizacji meczu kadry na stadionie Pogoni?Brałeś coś?

Kochanieńka Ano, ja jestem niewiarygodnie spokojny człowiek, jeżeli czegoś nie
                zauważm, to po prostu mam okulary " skuli" okularów nie nienawiści . Żadnego
                przykładu nie chciałem od pana Wojciecha Jachima, tylko zwracałem mu uwagę że
                nie uchodzi, traktować gości których się zaprasza w sposób jaki on zrobił .
                Pragnę Tobie także powiedzieć , że jeżeli nie odróżniasz pojęć określanych
                słowami inicjować i partycypować, to sprawdź je w słowniku wyrazów obcych lub
                zapytaj o ich znaczenie rodziców lub forumowiczów .
                Z przyjacielskim pozdrowieniem i radą aby czytając wpisy nie stawać się
                zaślepioną(-ym)!
          • longplay Re: Panie Wojciech Jachim to rzeczywiście żenujące 09.09.03, 20:33

> Troche to dla mnie żenujące, wyliczać zasługi Gazety. Myślę, że o nie moja
            > rola. Ale rozumiem że wystarczy jeden przykład:
            > Przed MŚ w Korei rzuciliśmy hasło, by Polska rozegrała towarzyski mecz z
            Belgią
            >
            > w Szczecinie. Zrobiliśmy zdjecie kibiców na stadionie Pogoni, wydrukowalismy
            z
            > tego kartki pocztowe i te kartki wysłane przez naszych czytelników do PZPN
            > przekonały Listkiwicza o tym, że warto zagrać w Szczecinie. Potem
            > przygotowaliśmy dla kibicow plastikowe czerwone koszulki z orlem na
            piersiach.
            > To był sukces promocyjny dla miasta. Poza tym niezłe show.

To rzeczywiście żenujące. Kilkanaście zastępów czy kręgów harcerskich ma
            podobne "sukcesy".
            • Gość: Operator Teleskopu Również się wzruszyłem. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:11
              longplay napisał:

> Gość portalu: wj napisał(a):
              >
              > > Troche to dla mnie żenujące, wyliczać zasługi Gazety. Myślę, że o nie moja
              >
              > > rola. Ale rozumiem że wystarczy jeden przykład:
              > > Przed MŚ w Korei rzuciliśmy hasło, by Polska rozegrała towarzyski mecz z
              > Belgią
              > >
              > > w Szczecinie. Zrobiliśmy zdjecie kibiców na stadionie Pogoni, wydrukowalis
              > my
              > z
              > > tego kartki pocztowe i te kartki wysłane przez naszych czytelników do PZPN
              >
              > > przekonały Listkiwicza o tym, że warto zagrać w Szczecinie. Potem
              > > przygotowaliśmy dla kibicow plastikowe czerwone koszulki z orlem na
              > piersiach.
              > > To był sukces promocyjny dla miasta. Poza tym niezłe show.
              >
              > To rzeczywiście żenujące. Kilkanaście zastępów czy kręgów harcerskich ma
              > podobne "sukcesy".
              • Gość: wj Re: Również się wzruszyłem. n/t IP: *.szcz.gazeta.pl 10.09.03, 11:01
                Panowie, palujcie sie dalej sami. Logiki tej dyskusji nie pojmuje. Jedyne co
                potraficie, to pluc na innych. Kto was tak skrzywdzil?
                • Gość: Anna Re: Również się wzruszyłam. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 16:38

> Panowie, palujcie sie dalej sami. Logiki tej dyskusji nie pojmuje. Jedyne co
                  > potraficie, to pluc na innych. Kto was tak skrzywdzil?

Po przeanalizowaniu tej dyskusji i komentarza autorstwa WJ to raczej Pan ,
                  Panie WJ napluł na innych i stąd to "pałowanie" jak to nieładnie Pan
                  określił.A, że ktoś śmiał się sprzeciwić to Pan się bardzo ale to bardzo
                  denerwuje.
                  Po prostu ludzie nie pozwalają sobie aby zarozumiały i arogancki pisarczyk ich
                  obrażał (krzywdził). Zresztą "prawdziwa cnota krytyk się nie boi", a sądząc z
                  pańskich reakcji WJ nie jest Pan na pewno prawdziwą cnotą.Ta właśnie
                  zarozumiałość w UW spowodowała klęskę tej partii, a w przypadku GW Szczecin, że
                  jest na trzecim miejscu w sprzedaży po Kurierze i Głosie.
                  Bez wyrazów szacunku
                  Anna
                • Gość: Oparator Teleskopu Pass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:25
                  Ja również kończę tę rozmowę i utrzymując pewien poziom, którego Panu życzę,
                  nie skomentuję ani słowem pańskiej wypowiedzi. Powodzenia w pracy redakcyjnej.
    • black.night Ten cytat znokautował Jachima. Operator 10.09.03, 05:32
      GW nie powinna sie włączać w tego typu inicjatywy przynajmniej na samym
      początku gdyż nie cieszy się zaufaniem i jest identyfikowana z fuchmenami
      akademickimi od Puzyny, prawnikami od Bekdasa jak Sochański i właścicielami
      sklepów z wódką jak Koćmiel. Nie ma autorytetu politycznego. Nawet nie wiem
      jak nie zaczęli by się jąkać Sawka i Jachim to będą przy Adamie zaledwie
      nieistotną dekoracją i to dalekiego planu.
      Samą obecnością w sprawie GW dała szansę powiedzieć chłopcom z NRS : a to GW
      robi tę akcję!
      Acha, odpowiada rozmówca czyli znowu chcą wstawić mądrzejszego od całego
      społeczeństwa z głową w Unii Europekskiej , a z dupą w Szczecinie.
      Zresztą Jachim w swojej "odpowiedzi" dał tego przykład.

• Gość: naim Re: Ostatnia szansa dla Pana Jachima. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:43
        Jutro pańscy faworyci i ulubieńcy (młodzieżówka) mają wręczyć prezydentowi
        tornistry z kredkami ponoć w celu podwyższenia poziomu edukacji.
        Ale to "Wasz" prezydent ukrywał skrzętnie swoje wyższe? średnie? wykształcenie.
        Czy to nie jest rzut na taśmę aby? Pewnie koledzy z sld bedą skrzętnie zza
        kasztanów obserwować poczynania harcerzyków i może z komórek dowodzić jeszcze?
        • ozi123 Re: Ostatnia szansa dla Pana Jachima. 10.09.03, 23:54
          wybaczcie, ale ta dyskusja jest zenujaca...
          • Gość: stasiek Re: Ostatnia szansa dla Pana Jachima. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 14:46
            ozi123 napisał:

> wybaczcie, ale ta dyskusja jest zenujaca...

Moim zdaniem, nie jest to dyskusja tylko wyrażanie na prośbę Gazety Wyborczej
            dodatek lokalny Szczecin, indywidualnych poglądów gości Forum na temat
            spełniania funkcji społecznych przez opiniotwórczą prasę codzienną .
            I opinie te, za wyjątkiem prezentowanych przez gospodarza w osobie pana
            Wojciecha Jachima, wcale nie są żenujace.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka