ekspans 23.04.08, 10:58 www.urbanity.pl/news.php?wsk=2362 stawia nas przed Rzeszowem a nad Szczecinem się zastanawia. Panie Krzystek dosyć tego pana show ! wstyd. Uczyć się od Rzeszowa he he parodia parodia Szczecin będzie wiochą !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ma Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:01 dlaczego sklep meblowy ma wyznaczać hierarchię ? nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: 83.168.108.* 23.04.08, 11:06 To nie chodzi tylko o sklep meblowy człowieku ! tu cały czas słyszę o wizjach i oglądam wizualki a żadna z nich nie została zrealizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: 83.168.82.* 23.04.08, 11:55 to Ty nie wiesz, ze dla wszechobecnych narzekaczy najwazniejszym wyznacznikiem rozwoju jest ilosc super hiper mega ekstra marketow, chocby sprzedawal tylko nawozy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: *.GtokyoFL102.vectant.ne.jp 23.04.08, 12:13 Gość portalu: ma napisał(a): > > dlaczego sklep meblowy ma wyznaczać hierarchię ? nie rozumiem W sumie to masz racje, co tam sklep meblowy?! Jurczyk tez tak myslal i podobnie mysli korzystek. Dlatego jako z miasta najwiekszych wizji musimy popychac do Ikei 200 km do Poznania lub nieco blizej do Berlina... Wiec na pewno wiocha nie jetsmy tylko metropoiom, tylko wiochy maja jakies tam Ikee .... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi 23.09.08, 08:08 Gość portalu: ma napisał(a): > dlaczego sklep meblowy ma wyznaczać hierarchię ? nie rozumiem Jeżeli uważnie przejrzysz forum to znajdziesz odpowiedź. Co pewien czas przez to forum przewija się wątek typu "Jezus Maria ... IKEA". Po prostu dla niektórych IKEA jest bożkiem i najchętniej widzieliby zabudowę Szczecina w następujący sposób: po prawej kościół w którym prawdziwy polski katolik oddawałby w niedzielę cześć Bogu, a po lewej IKEA w której ten prawdziwy katolik wraz z prawdziwą katolicką rodziną spędzałby niedziele i święta i nie przeszkadzałoby mu to, że pracownicy tego sklepu nie mogą świętować bo on ma ochotę połazić po sklepie i nażreć się pulpecików z borówkami w restauracji IKEA. Twmu prawdziwemu polskiemu katolikowi, oczywiście wielkiemu patriocie i bojownikowi o wolność Waszą i Naszą nie przeszkadza również to, że IKEA, a przez nią szwedzcy podatnicy wspierają bujny rozwój komunizmu w Wietnamie. Gwoli sprawiedliwości jest to jeden ze znaczniejszych pracodawców w Polsce. Szlag mnie trafia gdy czytam egzaltowane wypowiedzi, graniczące z histerią pod tytułem "Dlaczego nie IKEA w Szczecinie?" Owszem nie miałbym nic przeciwko, ale jak coś bardzo potrzebuję to do Berlina nie jest daleko, a niektóre rzeczy są tańsze niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
maxencjusz Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi 23.04.08, 11:50 Początkowo jak zobaczyłem nagłówek postu, to pomyślałem że te pływające ogrody mają być realizowane z materiałów Ikei, to byłoby umiarkowanie rozsądne i umiarkowanie trwałe. A tu okazuje się, że krzyk jest bo sklepu nie ma. Szczerze mówiąc, to mi na tym nie zależy, bo wzornictwo tandetne i nietrwałe, ale nie rozumiem tylko po co ciągle prowadzą nabór do tego przyszłego sklepu w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi 23.04.08, 12:45 może raczej powinieneś swoje żale skierować do ikei? nad szczecinem zastanawiają się już od kilkunastu lat...pominąwszy numer,który jurczyk im wykręcił, "prawie zdecydowali się" na kupno kilku kolejnych lokalizacji, potem była opcja dzierżawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:48 Dla mnie nie jest istotne IKEA ale istotne jest to, że bardziej atrakcyjnym miastem do zainwestowania okazał się Rzeszów.To jest ocena atrakcyjności naszego miasta dla takiego inwestora.Jest mniej atrakcyjne niż Rzeszów. Niedługo w Gorzowie postawią IKEę, być może.Żle się dzieje w ojczyżnie Pływających Ogrodów w 2050 roku , żle się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi 23.04.08, 18:22 dokladnie tak, nie jest istotna ta czy tamta siec, ale jak nas te sieci plasuja... wzgledem innych! To jest ocena naszej sily nabywczej, a takze dobrobytu miasta i jego ze tak powiem inwestycji! Moze trzeba do zarzadu IKEA przesłac naszom wizje 2050 pływajace ogrody moze jeszcze nic nie wiedzom... ze juz wyprzedzamy inne miasta w wizjach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 19:59 IKEA ma za słabych menagerów i strategów przy naszym Krzystku aby potrafili tak jak nasz Piotruś Pan pofantazjować aż do 2050 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi 23.04.08, 20:03 ach bo to takie przyziemne ludki... tylko konkret, tu i teraz i ekonomia, zadne tam interesy polityczne, zadne piekne wizje. My mamy piekne wizje... mieszkancy z radoscia beda czekali na ten 2050 rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: *.eranet.pl 23.04.08, 22:05 Obyśmy tego dożyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: 79.175.199.* 24.04.08, 00:34 jak dla Ciebie IKEA jest wyznacznikiem dobrobytu, to chyba się z wackiem na łby zamieniłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: 79.175.199.* 24.04.08, 00:32 nie pomyslałes, że może maja tam malo sklepow meblarskich? IKEA to tandeta dla bidy, w Szczecinie masz masa dobrych sklepow z meblami. Jedz na prawobrzeze to zobaczysz. Poza tym w Szczecinie kazdy woli inwestowac po cichu,bo zawsze jakis burak, nimba wyskoczy i zablokuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danieloo2 Re: Ale ku.. jajaja i mamy te wizje że IKEA stawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:03 w dupie z tą ikeą wielką łache beda robić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert1289 Re: mamy te wizje IP: *.chello.pl 23.04.08, 23:52 Jak za 48 lat zrobimy sobie marke, to taka IKEA wiecie co będzie mogła? www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835641.jpg Jednak trzeba ustanowić jakąś kolejkę. www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835577.jpg A zacząć trzeba od włożenia kiełbaski do nosa! www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835603.jpg A najlepiej to do roboty i wdrażać! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=75577326&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPPP Spokojnie, IKEA będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 07:59 W linku który podał EKSPANS jest informacja, że Szczecin też jest rozwżany. Mój znajomy został zatrudniony na AUCHAN - w dniu kiedy podpisywał umowę ludzie z IKEA podpisywali umowę z AUCHAN. Ikea ma tem stanąć. Ja uznaję tą informację za pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Spokojnie, IKEA będzie IP: 83.168.108.* 25.04.08, 09:01 To dlaczego podają informację że rozważają ? Auchan zabiega o sąsiedztwo IKEA ale IKEA zazwyczaj buduje się na swoim terenie a wspomniany teren należy do Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaG IKEA w Szczecinie w nastepnym roku. IP: *.gprs.plus.pl 21.09.08, 16:39 www.echo.szczecin.pl/wydarzenia-01-3165-sklep_ikea_w_szczecinie.html Ikea zacznie sie budowac na poczatku przyszlego roku kolo Auchan przy autostradzie poznańskiej to juz pewniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usip albo i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 17:17 pewniak to to,że Krzystek nie będzie 2 kadencję prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: albo i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 22:53 Założymy się? Za Jurczyka nie było IKEI. I znów, macie dobry news, to wszystko sprowadzacie do polityki. Chorzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: albo i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 22:58 Poza tym, IKEA to badziew z płyty wiórowej. W czasie gdy IKEA 'rozważa' budowę sklepu w Szczecinie, wybudowały się już 2 Leroy Merlin, Carrefour, Auchan, Castorama i Top Shopping. A Szwedzi dalej się czają i wynajdują kolejne trudności. I ch*j im w dupę, i tak nie będę tam kupować. Żal mi tych co uważają badziewny supermarket z meblami za oznakę wielkomiejskości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cóś Re: albo i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 23:05 to nasi szczecińscy lybearołowie czyli elektorat PO koch IKEA. Tani chłam z płyty wiórowej i tandeta z plastiku to akurat odPOwiedz=ni POziom dla lyberałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: albo i nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 01:39 Gość portalu: Szczecinomaniak napisał(a): > Poza tym, IKEA to badziew z płyty wiórowej. > > W czasie gdy IKEA 'rozważa' budowę sklepu w Szczecinie, wybudowały się już 2 Le > roy Merlin, Carrefour, Auchan, Castorama i Top Shopping. A Szwedzi dalej się cz > ają i wynajdują kolejne trudności. I ch*j im w dupę, i tak nie będę tam kupować > . > > Żal mi tych co uważają badziewny supermarket z meblami za oznakę wielkomiejskoś > ci. No cóż badziewny market z meblami daje możliwość niezamoznym ludziom na kupno jakiś mebli.. Politycy tego nie rozumieja, ponieważ nie wiedzą co to bieda.. licząc swoje (wysokie) pensje, plus do tego łapówki, odcinane kupony od róznych lewych interesów etc. zapewne brzydza się wszystkimi meblami poniezej 10, 15 tyś made in italy lub co najmniej kupowane u KLER'a Raczej myślę, ze skierujmy h...ja w d...ę politykuf, tam się poczuje znacznie lepiej, a nie w d..ę badziewnego sklepu z meblami... jesli ci żal tych co uważają "badziewny sklep" za oznakę czegoś tam to znaczy, ze jestes jak polityk :)))))) ten sam typ "empatii" i protekcjonalny stosunek(!!!) do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: albo i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 13:07 Nie rozśmieszaj mnie, proszę. Przez 800 lat istnienia miasta nie było IKEI i ludzie też mieli meble. ;) Poza tym, tanich sklepów meblowych w Szczecinie mamy na pęczki. Ale skoro ci "niezamożni" też muszą być trendi i dżezj bo kupują w słynnej ykey no to ja już nic nie poradzę. Zresztą IKEA będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: albo i nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 08:32 Gość portalu: Szczecinomaniak napisał(a): > Nie rozśmieszaj mnie, proszę. Przez 800 lat istnienia miasta nie było IKEI i lu > dzie też mieli meble. Aaaa no tak, wielu rzeczy nie było przez 800 lat.. centralnego ogrzewania o ile w ogóle jakies było i ludzie chetnie kitowali na zapoalenie zatok na przykład z dziurami przepalonymi ropą z zatok aż do mózgu... nie było samochodów tramwajów dróg etc. ani mleka w proszku a w ogóle dawniej nie było sklepów i piekarń, na śniadanie trzeba było puscić się do lasu i sobie coś złapać albo ustrzelić... Więc skoro ten argument tak ci odpowiada, to wypatruję teraz niecierpliwie postaci przedmowcy ubranej w skóry zdarte z podwórkowych kotów ewentualnie kogoś w worku zgrzebnym z napisaem NO IKEA :)))))) Oczywiscie porzuszajcego się na piechotę wszedzie i nie używającego już więcej kompa - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIKUŚ IKEA w Szczecinie w nastepnym roku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 07:48 Rzecznik firmy IKEA potwierdziła w wywiadzie w RMF FM (wypowiadało sie tam kilku rzeczników kilku sieci handlowych), że cały koncern, pomimo kryzysu światowego, jest dochodowy i nie rezygnuje z dalszej ekspansji w Polsce, czego dowodem ma być rozpocznie w 2009 roku budowy 3 kolejnych sklepów - między inymi w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś