Dodaj do ulubionych

...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja

03.05.08, 10:46

- wszystkim ziomalom tym wolnym, także i tym uzależnionym od swoich partyjnych mocodawców składam serdeczne świateczne życzenia.

Sobiepan
...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 03.05.08, 11:50
      www.wrzuta.pl/film/nF6rMVlEJt/3_maj_2007_tak_sie_bawi_polska
      Uklony Sobiepanie:)
      • Gość: . Ohydny typie. Nieprzyjacielu Polski i Polaków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 12:16
        .
        • Gość: do wroga ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 13:01

...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja życze
          absztyfikantowi zdrowia na 15 forach,
        • absztyfikant Re: Ohydny typie. Nieprzyjacielu Polski i Polaków 03.05.08, 14:46
          Zeby sie uwazac za mojego wroga to trzeba byc kims. Troche taktu w dniu Swieta
          Narodowego, braciszkowie:P
          • Gość: do absz. ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:08
            mówia ze ilość forów które zasmiecasz mówi o tobie
            wyleciałes z obiegu, w środowisku śmieja sie z ciebie, szydzą,
            nie widzisz swojej smieszności i braku elementarnej kultury ?
            • absztyfikant Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 03.05.08, 15:25
              Nie mam czasu na zarciki i utarczki. Wpadlem po miesiacu sie przywitac, a wy
              tylko pluc umiecie. Bywajcie mi zdrowi.
              • henio56 nie będę świętował kościelnej konstytucji 3 maja 03.05.08, 16:39
                ona tak naprawdę niczego nie wnosiła dla zwykłych ludzi, to była
                konstytucja dla wybrańców
      • Gość: babaluba Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: *.chello.pl 03.05.08, 23:39
        jak się bawi swołocz żydowska :D
        chyba nie muszę tu wklejać linków co?
        • hanka41 Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 04.05.08, 18:37
          Z okazji 217 rocznicy uchwalenia przez polski Sejm, pierwszej w
          Europie postepowej Konstytucji, zycze wszystkim moim rodakom aby
          zapoznali sie z jej trescia, zwlaszcza z tym ze z a k a z u j e ona
          dyskryminacji z uwagi na narodowosc i wyznanie.Zycze rowniez abysmy
          jako narod wreszcie dorosli i zrozumieli to przeslanie naszych
          przodkow.
          Wiem, ze to sa pobozne zyczenia,niektorym forumowiczom nie pomoze
          nawet nastepne 200 lat. Przykre to.
          • swantevit [...] 04.05.08, 19:39
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • hanka41 Re: swantevit a ignorantka 05.05.08, 03:17
              Nie posadzam Cie o to , ze nie odrozniasz terminow "rownouprawnienie
              religii " od zakazu przesladowan i "prawa do wyznawania innych
              religii" poza katolicka.
              To bylo w owych latach super postepowe.Pomysl tylko,nasz obecna
              Konstytucja rowniez zakazuje dyskryminacji religijnej i
              narodowosciowej a wystarczy poczytac ten watek aby pomyslec ze
              cofamy sie do poczatku lat czterdziestych ubieglego wieku.
              Nie wiem jak Tobie,mnie jest po prostu wstyd za niektore wypowiedzi,
              pomijajc fakt ze sa one niezgodne z obowiazujacym prawem.-
          • Gość: Plazzek Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: 195.72.91.* 05.05.08, 14:42
            A ja zwrócibym uwagę na preambułę, gdzie mowa o ustanowieniu
            monarchii dziedzicznej (no właśnie, to postęp w stosunku do
            monarchii elekcyjnej czy wstecznictwo?). Taka monarchia ma
            przyczynić się do eliminacji obcych wpływów na politykę polską.
            Monarchia jak monarchia, ale eliminacja obcych wpływów nadal jest
            aktualna.
    • Gość: . Uważam, że Ali Agca powinien dostać obywatelstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:18
      polskie, skoro ma takie Absztyfikant.
      • sobiepan1 Re: ...łojojoj! tylko dwuch ziomali się odezwało. 03.05.08, 20:22

- Absztyfikant i Henio.Reszta to jacyś tacy ziomale, nie ziomale?

Sobiepan
        • Gość: moldo Re: ...łojojoj! tylko dwuch ziomali się odezwało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:34
          nie pękaj , trzymaj fason
          • Gość: do sobiepana ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:36
            do szkoły to ono nie chodziło, co sobiepan analfabeto
            • sobiepan1 Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 03.05.08, 20:40

-lutnąć ci?

Sobiepan
              • Gość: Darek Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:46
                jak masz ochotę
                • Gość: nas Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 11:54
                  www.prezydent.pl/x.node?id=1011848&eventId=16528107
                  • felix_macierewicz odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantów 04.05.08, 12:22
                    ciekawe czy gdzieś jeszcze na świecie tak robią ? /oprócz Watykanu /
                    dlaczego nie odznacza się duchownych innych wyznań niż katolickie ?
                    To że prowadzi się terapię atnyalkoholową wśród księży nie upowania
                    do świeckich odznaczeń.
                    Krzyż Wielki Orderu Odrodzenia Polski

Antoni Pacyfik Dydycz, - polski zakonnik, biskup ordynariusz
                    diecezji drohiczyńskiej, historyk. W latach 1976-1982 przełożony
                    Warszawskiej Prowincji Kapucynów, przewodniczący Zespołu Konferencji
                    Episkopatu Polski d/s. Apostolstwa Trzeźwości.

• Gość: kiełbaska Re: odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantó IP: 83.168.80.* 04.05.08, 13:43
                      Nie mam czasu na zarciki i utarczki. Wpadlem po miesiacu sie przywitac, a wy
                      tylko pluc umiecie. Bywajcie mi zdrowi.
                      • Gość: czyzby Re: odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 16:17
                        leczenie zamknięte ab. ?
                        • absztyfikant Re: odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantó 04.05.08, 19:31
                          Moze i leczenie, ale w terenie:P
    • Gość: Fugazi szukam chętnego, który mi wyjaśni sens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 22:16
      świętowania uchwalenia kawałka papieru który nie obowiązuje.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • Gość: Plazzek Re: szukam chętnego, który mi wyjaśni sens IP: 195.72.91.* 05.05.08, 14:39
        Bo Konstytucja 3 Maja naszą wielką dumą jest! Wystarczy?
      • Gość: . A ty wyjaśnij sens poszanowania kupki popiołu w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 14:47
        Oświęcimiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka