sobiepan1 03.05.08, 10:46 - wszystkim ziomalom tym wolnym, także i tym uzależnionym od swoich partyjnych mocodawców składam serdeczne świateczne życzenia. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 03.05.08, 11:50 www.wrzuta.pl/film/nF6rMVlEJt/3_maj_2007_tak_sie_bawi_polska Uklony Sobiepanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ohydny typie. Nieprzyjacielu Polski i Polaków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 12:16 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wroga ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 13:01 ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja życze absztyfikantowi zdrowia na 15 forach, Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ohydny typie. Nieprzyjacielu Polski i Polaków 03.05.08, 14:46 Zeby sie uwazac za mojego wroga to trzeba byc kims. Troche taktu w dniu Swieta Narodowego, braciszkowie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do absz. ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:08 mówia ze ilość forów które zasmiecasz mówi o tobie wyleciałes z obiegu, w środowisku śmieja sie z ciebie, szydzą, nie widzisz swojej smieszności i braku elementarnej kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 03.05.08, 15:25 Nie mam czasu na zarciki i utarczki. Wpadlem po miesiacu sie przywitac, a wy tylko pluc umiecie. Bywajcie mi zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 nie będę świętował kościelnej konstytucji 3 maja 03.05.08, 16:39 ona tak naprawdę niczego nie wnosiła dla zwykłych ludzi, to była konstytucja dla wybrańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babaluba Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: *.chello.pl 03.05.08, 23:39 jak się bawi swołocz żydowska :D chyba nie muszę tu wklejać linków co? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 04.05.08, 18:37 Z okazji 217 rocznicy uchwalenia przez polski Sejm, pierwszej w Europie postepowej Konstytucji, zycze wszystkim moim rodakom aby zapoznali sie z jej trescia, zwlaszcza z tym ze z a k a z u j e ona dyskryminacji z uwagi na narodowosc i wyznanie.Zycze rowniez abysmy jako narod wreszcie dorosli i zrozumieli to przeslanie naszych przodkow. Wiem, ze to sa pobozne zyczenia,niektorym forumowiczom nie pomoze nawet nastepne 200 lat. Przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit [...] 04.05.08, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: swantevit a ignorantka 05.05.08, 03:17 Nie posadzam Cie o to , ze nie odrozniasz terminow "rownouprawnienie religii " od zakazu przesladowan i "prawa do wyznawania innych religii" poza katolicka. To bylo w owych latach super postepowe.Pomysl tylko,nasz obecna Konstytucja rowniez zakazuje dyskryminacji religijnej i narodowosciowej a wystarczy poczytac ten watek aby pomyslec ze cofamy sie do poczatku lat czterdziestych ubieglego wieku. Nie wiem jak Tobie,mnie jest po prostu wstyd za niektore wypowiedzi, pomijajc fakt ze sa one niezgodne z obowiazujacym prawem.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: 195.72.91.* 05.05.08, 14:42 A ja zwrócibym uwagę na preambułę, gdzie mowa o ustanowieniu monarchii dziedzicznej (no właśnie, to postęp w stosunku do monarchii elekcyjnej czy wstecznictwo?). Taka monarchia ma przyczynić się do eliminacji obcych wpływów na politykę polską. Monarchia jak monarchia, ale eliminacja obcych wpływów nadal jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Uważam, że Ali Agca powinien dostać obywatelstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:18 polskie, skoro ma takie Absztyfikant. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: ...łojojoj! tylko dwuch ziomali się odezwało. 03.05.08, 20:22 - Absztyfikant i Henio.Reszta to jacyś tacy ziomale, nie ziomale? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moldo Re: ...łojojoj! tylko dwuch ziomali się odezwało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:34 nie pękaj , trzymaj fason Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sobiepana ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:36 do szkoły to ono nie chodziło, co sobiepan analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 03.05.08, 20:40 -lutnąć ci? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:46 jak masz ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nas Re: ...i z okazji Swięta Narodowego Uchwalenia 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 11:54 www.prezydent.pl/x.node?id=1011848&eventId=16528107 Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantów 04.05.08, 12:22 ciekawe czy gdzieś jeszcze na świecie tak robią ? /oprócz Watykanu / dlaczego nie odznacza się duchownych innych wyznań niż katolickie ? To że prowadzi się terapię atnyalkoholową wśród księży nie upowania do świeckich odznaczeń. Krzyż Wielki Orderu Odrodzenia Polski Antoni Pacyfik Dydycz, - polski zakonnik, biskup ordynariusz diecezji drohiczyńskiej, historyk. W latach 1976-1982 przełożony Warszawskiej Prowincji Kapucynów, przewodniczący Zespołu Konferencji Episkopatu Polski d/s. Apostolstwa Trzeźwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantó IP: 83.168.80.* 04.05.08, 13:43 Nie mam czasu na zarciki i utarczki. Wpadlem po miesiacu sie przywitac, a wy tylko pluc umiecie. Bywajcie mi zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzby Re: odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 16:17 leczenie zamknięte ab. ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: odznaczają pośmiertnie i awansują kombatantó 04.05.08, 19:31 Moze i leczenie, ale w terenie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi szukam chętnego, który mi wyjaśni sens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 22:16 świętowania uchwalenia kawałka papieru który nie obowiązuje. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: szukam chętnego, który mi wyjaśni sens IP: 195.72.91.* 05.05.08, 14:39 Bo Konstytucja 3 Maja naszą wielką dumą jest! Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A ty wyjaśnij sens poszanowania kupki popiołu w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 14:47 Oświęcimiu. Odpowiedz Link Zgłoś