Gość: Sl IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 02:15 Mam dwadzieścia parę lat. Czy moje wnuki tego dożyją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~Julek Re: Opinie IP: proxy / 172.16.9.* 12.09.03, 09:49 Brednie i science fiction, rynek powstaje w mieście w wyniku historycznego rozwoju, sztuczna produkcja tegoż jedynie spowoduje powstanie kolejnego martwego punktu w mieście, zamkniecie samej Jagiellońskiej jest chyba lepszym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMF KOMPLETNA BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 10:12 Jesli juz robimy skok na kase miejska, to robmy to z glowa ;-) Tzw. rynek mialby sens w okolicach Wyszaka lub Pl. Orła. Idealny byłby Pl. Grunwaldzki - ale nie widze szans na pozbycie sie stamtad komunikacji. Rynek w proponowanym kwartale nie wypali, tak jak nie wypalila koncepcja deptaku Boguslawa. Zreszta, czy "serce miasta" musi oznaczac "rynek"? Ech, urbaniści od siedmiu boleści! Zero kreatywności i innowacyjności. POrażka! Odpowiedz Link Zgłoś
d.ana Re: Opinie 12.09.03, 11:07 Szału dostaję jak czytam wypowiedzi co nic nie wnoszą a jedynie krytykluja czyjs pomysł. Drodzy Geniusze, a może tak sami wzięlibyście się do roboty i zaproponowali coś mądrego? Bo wg Was do tej pory wszystko jest albo głupie, albo bez sensu, albo bzdurne... Super, nie ma to jak odrobina optymizmu. Narzekacie że w Szczecinie nic się nie dzieje, nikt nic nie robi. Zastanawiam się dlaczego? Może dlatego,że nigdy nikomu nic sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś