Gość: zorientowany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 17:47 bujda na resorach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 16.09.03, 15:20 No pięknie.Żeby taka gazeta jak Wyborcza drukowała takie bzdury???Przeciez to oczywiste że cała dyrekcja jest skormupowana razem z tą wybitną posycholog Kotułą.To wszystko jest kompletna nieprawdą.Panna która zakarżyła M.S. nadaję się do leczenia psychiatrycznego.Jest zbitkiem kompleksów.Już jako dziecko była obmacywana przez kolegów na trzepaku,ma lesbijskie odchyły,zaden chłopak nie może z nią wytrzymać (trzech w ostatnim czesi wycofało się ze znajomości z nią).Każdy kto czyta ten artukuł,powinien wiedzieć że wszystklo co mówi p.Bedner,Sadłowski,Pałac,Kotuła to stek bzdur i kłamstw.Poza tym Sadłowski juz jedną sprawę o molestowanie przegrał w sądzie,a teraz osądza swojego najlepszego pracownika???Głupek...Należałoby się dokładniej przyjżeć karierze tego osobnika,porozmawiać z dziewczętami które miały z nim zajęcia.Niestety obmacywanie przez niego należało do normalności.A Bedner???To jest dopiero ewenement.Wyrzucili ją dyscyplinarnie z przesłuchania na komisji przy Wojewodzie,bo zaczęła pouczać rzecznika,podniesieonym głosem.To jest normalne???I teraz chcą się odwołać do Wojewody, i oskarżają rzecznika o brak kompetencji,to się kwalifikuje do sądu.Wszystko to jest zmowa,a najmniej winna jest dziewczyna,która została zmanipulowana przez wybitna psycholog (wyrzucona z dwóch zakładów pracy,m.in. z Akademii Muzycznej) p.Kotułę.I to mają być odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach???Wyborcza powinna pisać prawdę,a przynajmniej sprawdzać informacje które posiada,bo to co wypisuje jest wyssane z palca p.Sadłowskiego i jego kliki zakłamanej,a z poszkodowanym to nie rozmawiają w ogóle.Stronnicza gazeta,szukająca sensacji.Gratuluje....Profesor M.S. jest szanowanym pracownikiem naukowym,dydaktycznym z sukcesami pedagogicznymi,a oni???Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 15:53 ty,a czemu się oni wszyscy zmówili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 16.09.03, 17:40 Gość portalu: Ana napisał(a): > ty,a czemu się oni wszyscy zmówili? Nie wiesz???W tej sprawie nie chodzi już o prawdę,prawda jest oczywista,teraz chodzi o chęć zywicięstwa,bo jak na razie porażka za porażką.Kłamią,na przesłuchaniach ich zaznania mocno się różniły,poszkodowana mówiła to samo co psycholog,uzywając często tych samych zwrotów.Wszystko jest ukartowane.Tak jak już napisałem,osoby zajmujące stanowiska dyrektorskie w tej instytucji są pozbawione jakichkolwiek efektów swojej rzekomo pracy,pan M.S. jest uznany we wszystkim co robi,ma sukcesy,jest doktorem historii na US,szacunek wobec jego osoby jest tak wielki,że p. Kotuła i p.Bedner razem z tą całą bandą może ewentualnie spojrzeć na kształt swojego stolca i ocenic czy uzyskany efekt jest zamierzony,to wszystko co ci kłamcy mogą zrobić.Zazdrość,mściwość,obłuda to główne cechy charakteru osób p.Sadłowskeigo,Bedner,Pajaca,uuu błąd...Pałaca i poligloty Kotuły(w piśmie z zeznaniami p.Staszewskiej uzywała nagminnie określeś typu kur..pizd...chu...,a w przypadku pisma urzędowego,które wysłała do Warszawy jest to na tyle nie profesjonalne,iz władze w Warszawie ocenili to jako nienadające się do niczego,gdyż nie można tego nikomu publicznie przedstawić,więc ironicze określenie poliglota jest tu jak najbardziej na miejscu).Tak więc reasumując,to że o owej sytuacji dyrekcja szkoły sromotnie przegrała sprawę na drodze administracyjnej (strasząc,iż odwoła sie do Wojewody,to dziwne jak można się od czegoś odwołaś,jeżeli w decyzji rzecznika nie ma trybu odwoławczego,no ale coż to już jest prosta,żeby nie powiedzieć prostacka GŁUPOTA),nie może pozwolić p.M.S. na taki finał i będzie się starać ciągnąć tą sprawę,szukając tzw.świadków.Można sobie zadac pytanie,jakich świadków??? Teraz ???Jak sprawa zaczęła się w maju???Czysta złośliwość i chęć zemsty za przegraną.Życzę p.M.S. wygrania sprawa zarówno w trybie adminisrtacyjnym jak i w prokuraturze,a jak tylko te sprawy się skończą,podejrzewam,że odszkodowanie jakie sąd wyznaczy spowoduje pojawienie się za minusem z wyciągu konta bankowego np.p.Sadłowskiego cyfrę przynajmniej sześciocyfrową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 12:54 napisałeś prawie xiążkę,a ja dalej nie wiem czemu się zmówili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 02:07 Gość portalu: Ana napisał(a): > napisałeś prawie xiążkę,a ja dalej nie wiem czemu się zmówili? Ok.Postaram się to ująć krócej.Pan M.S. jest oprócz ZSM pracownikiem US,jest doktorem historii,ma mnóstwo publikacji,jest autorem kilku książek,jest muzykologiem,ogólnie mówiąc jest jednym z nielicznych osób w środowiku muzycznym,który wykracza poza zwykłą (jeżeli można to tak nazwać) praca nauczyciela.Przez to że ma mnóstwo sukcesów pedagogiczych jak i naukowych jest obiektem zazdrości i staje się człowiekiem niewygodnym dla osób,które z nim pracują a ich sukcesy są o wiele mniejsze.Więc jeżeli tylko można to wolą nie pracować z taka osobą,gdyż zjada je zazdrość,że sa tylko zwykłymi zjadaczami chleba.Druga sprawa to to,że M.S. ma wrogów jak każdy i jeżeli nadażyła się możliwość to chcą go zniszczyć.Po trzecie,w momencie zaistnienia sprawy mozliwe że chodziło o prawdę i ochronę poszkodowanej,lecz zeznania świadków potwierdziły że sprawa jest "wyreżyserowana" i teraz trudno się pogodzic dyrekcji z przegraną,bo jak to ktos wygrał z instytucją?Więc będą dążyć do wygranej za wszelką cenę,szukając fałszywych dowodów,świadków (których nie ma) itd.Mam nadzieję,że trochę Ci to ułatwiło i że masz na ten temat podobny pogląd do mojego,jeżeli nie to zapewniam Cię że sprawa jest ukartowana i to wie nie tylko ja ale i cała reszta zainteresowanych i zaznajomionych w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 19.09.03, 15:39 Gość portalu: XXX napisał(a): > Gość portalu: Ana napisał(a): > > > napisałeś prawie xiążkę,a ja dalej nie wiem czemu się zmówili? > > Ok.Postaram się to ująć krócej.Pan M.S. jest oprócz ZSM > pracownikiem US,jest doktorem historii,ma mnóstwo > publikacji,jest autorem kilku książek, no ponadto jest zboczence, niestety taka prawda jego zachowania nie sa normalne. a co do us. nie ma go wsrod pracownikow instytutu historii us to gdzie jest? Przez to że ma mnóstwo sukcesów > pedagogiczych jak i naukowych jest obiektem zazdrości i staje > się człowiekiem niewygodnym dla osób,które z nim pracują a ich > sukcesy są o wiele mniejsze. sprawa jest zupelnie odwrotna jesli ktos ma duze osiagniecia i jest cenionym nauczyciilem to szkoly o niego zabiegaja. a tego chca sie pozbyc a to dlatego ze od kilkunastu lat zajmuje sie glownie swintucszeniem na zajeciach. dobrze ze w koncu maska spadla. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 19.09.03, 15:59 Gość portalu: rado napisał(a): > w koncu maska spadla. > pozdrawiam rado No i znowu się odzywasz na ten temat?A już miałem nadzieję że poszedłeś po rozum do głowy,ale widocznie nadal upajasz sie swoją głupotą.Po raz kolejny współczuje.A tak poza tym to popatrz na ludzi,którzy sie doktoryzowali i nie myl pojęć,ja nie napisałem że jest pracownikiem US na wydzile historii palancie.Zauważ,że wszystko co napiszesz jest bzdurą.I ty możesz sie jeszcze bezczelnie na jakikolwiek temat wypowiadać? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 19.09.03, 20:13 Gość portalu: XXX napisał(a): > Gość portalu: rado napisał(a): > > > > w koncu maska spadla. > > pozdrawiam rado > > No i znowu się odzywasz na ten temat?A już miałem nadzieję że > poszedłeś po rozum do głowy,ale widocznie nadal upajasz sie > swoją głupotą. aktualnie upajam sie twoja. moze przyjdzie tez czas na moja. kto wie. A tak poza tym to > popatrz na ludzi,którzy sie doktoryzowali i nie myl pojęć,ja > nie napisałem że jest pracownikiem US na wydzile historii > palancie. a gdzie pracuje na us. mozesz mi to wyjawic? Zauważ,że wszystko co napiszesz jest bzdurą.I ty > możesz sie jeszcze bezczelnie na jakikolwiek temat wypowiadać? > Żałosne. misiu znowu sie zezloscil. a taki zasluzony "profesor" pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 01:10 Gość portalu: rado napisał(a): > > misiu znowu sie zezloscil. a taki zasluzony "profesor" > pozdrawiam rado Nie będę się powtarzał w związku z klonowaniem sie tutaj.To już wiadomo,że tylko ty uważasz że to możliwe,więc dalej wszyscy się z ciebie smiejemy.Hahaha palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 16.09.03, 22:31 Gość portalu: XXX napisał(a): > No pięknie.Żeby taka gazeta jak Wyborcza drukowała takie bzdury???Profesor M.S. jest szanowanym pracownikiem > naukowym,dydaktycznym z sukcesami pedagogicznymi,a oni???Dno. chyba sam M. S. zaszczycil nas swoja obecnoscia. co innego jednak mowia osoby ktore "uczyl" M. S. podobno ma sie niezle plecy. dobrze ze dyrekcja jest uparta w zwalczaniu zboczenca. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 16.09.03, 23:39 Jestem bardzo ciekaw jakie.Może coś o tym napiszesz?Wydaje mi się że nie masz pojęcia o czym piszesz,i że nie wiesz o kim piszesz.Chyba nie ma watpliwości że M.S. ma sukcesy pedagogiczne,nie będę tu przytaczał nazwisk a jest ich wiele.Poza tym wydaje mi się że rozmawiam z panią Bedner,lub z panem Sadłowskim.Czy tak nie jest?Mam propozycję,abyś dowiedział się trochę więcej o tej sprawie bo opinie przypuszczalskich obserwatorów sa tu zupełnie zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:13 Gość portalu: XXX napisał(a): > Jestem bardzo ciekaw jakie. ale co jakie? mow jasniej slonce. Może coś o tym napiszesz?Wydaje mi się że nie masz > pojęcia o czym piszesz,i że nie wiesz o kim piszesz.Chyba nie ma watpliwości > że M.S. ma sukcesy pedagogiczne,nie będę tu przytaczał nazwisk a jest ich > wiele. misiu a pan z poznia wiesz ten od choru. jakie on mial wspaniale sukcesy pedagogiczne. a pan od historii z kolobrzegu tez wspanialy pedagog. a druchowie z ZHP tez cudownie. Poza tym wydaje mi się że rozmawiam z panią Bedner,lub z panem > Sadłowskim. mas zjakas obsesje z nimi? snia ci sie w nocy? Mam propozycję,abyś dowiedział się trochę więcej o > tej sprawie bo opinie przypuszczalskich obserwatorów sa tu zupełnie zbędne. misiu moje znajome chodzily na jego lekcje. mi to wystarczy. jutro beda cytaty. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znów ja Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 00:22 ciekawe tylko które znajome:) bo jak narazie wswzystkie podpisały pismo w obronie profesora:) tak dla Twojej wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:27 Gość portalu: znów ja napisał(a): > ciekawe tylko które znajome:) bo jak narazie wswzystkie podpisały pismo w > obronie profesora:) tak dla Twojej wiadomości... no mysle ze one go nie podpisaly. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie 18.09.03, 10:22 Gość portalu: rado napisał(a): >dobrze ze dyrekcja jest uparta > w zwalczaniu zboczenca. pozdrawiam rado Ejze, od kiedy to facet interesujacy sie siksa w wieku lat 18 jest zboczencem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 15:28 leeshy napisał: > Gość portalu: rado napisał(a): > > >dobrze ze dyrekcja jest uparta > > w zwalczaniu zboczenca. pozdrawiam rado > > Ejze, od kiedy to facet interesujacy sie siksa w wieku lat 18 jest zboczencem?? > on nie ze sie interesowal ale podnieca go wymnienianie wszystkich mozliwych nazw organow plciowych i tego co sie z nimi robi w obecnosci dzieci nie koniecznie w wieku lat 18. nie wiem jak tobie ale mi normalne to sie nie wydaje. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 18:58 leeshy napisał: > Ejze, od kiedy to facet interesujacy sie siksa w wieku lat 18 jest zboczencem?? Ja ci powiem.Od wtedy gdy rado zaszczycił nas swoją obecnością na tym forum.On myśli że dzewczynki w wieku 18 lat to malutkie dzieciaczki nie mające pojęcia o życiu,takie bezradne,wypłakują się pseudopsychologowi,poza tym rado w ogóle nie myśli,więc nie polecam z nim dyskusji.Przejżyj resztę postów,a się przekonasz jaki to "mądry" gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyczki Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 17:08 Wszystko co jest umieszczone na lamach tego artykułu jest totalną bzdurą!!!co wy możecie wiedzieć o CZŁOWIEKU z którym nie macie żadnego kontaktu?!nie macie pojęcia jak taki kawalek szmatławego tekstu może zniszczyć szanowanemu pedagogowi życie. Przecież A.S. (domniemana molestowana dziewuszka) może się wynieśc z Muzyka i to byloby najlepsze rozwiązanie dla wszystkich!!! AGNIESZKO I tak już powoli dopinasz swego więc może zaprzestań histerycznym wybuchom płaczu i lamentowania na kolanach pani psycholog. Mamy nadzieję, że świat nie jest do końca tak zakłamany jak ta szkoła i prawda wyjdzie na jaw, ale nie ta "prawda" której chce "molestowana" i ta cała zgraja, która za nią stoi.!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liv Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 16.09.03, 18:26 Kilka lat temu ukończyłam tą szkołę i miałam przyjemność poznać wszystkie osoby zaangażowane w tą aferę.Z przykrością muszę stwierdzić, że wszyscy, o których mowa są kompletnie pozbawieni kompetencji, żeby zajmować swoje stanowiska.Począwszy od dyrektora, który niewątpliwie lubił małe dziewczynki już za czasów piastowania stołka dyrektorskiego w PSM pierwszego stopnia, skończywszy na nieco niezrównoważonej pani Joli Bedner.Ta właśnie barwna postać pare lat temu miała w zwyczaju wysyłać swoich uczniów na leczenie do "wyśmienitej" pani psycholog M.Kotuły,co oczywiście kończyło się dramatem.Pani K. i jej metody leczenia pozostawiaj wiele do życzenia, zważywszy na fakt, że posyłani przymusowo do niej uczniowie byli całkowicie normalnymi, zdrowymi młodymi ludżmi.Łatwo jednak, zrobić człowiekowi wode z mózgu!!!, szczególnie gdy jest w wieku wielu przemian emocjonalnych itd.Nie polecam tej formy spędzania czasu.Jeszcze kilka słów o panu Mikołaju Szczęsnym; to jeden z nielicznych pedagogów tej beznadziejnej szkoły, który zasługuje na wielki szacunek, jest osobą, dzięki której młodzi ludzie mają szansę rozwijać się, uczą się rewelacyjnie grać, otwiera przed nimi drzwi na świat, wygrywają konkursy, sudiują u najlepszych pedagogów świata...Co w takim razie powoduje, że robi się nagonkę na takich ludzi? Ludzi, którzy po prostu robią swoje? Wstydzcie się, dyrekcjo PSM w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 21:08 pragnę dodać, że dziewczyna która zrobiła to, co zrobiła, czyli skłamała (i nadal kłamie) nie poniosła z tego tytułu żadnych konsekwencji... konsekwencje jej obrzydliwego postępku poniósł jak dotąd jedynie niewinny Profesor. pytam więc, gdzie podziały się zasady moralne całej genialnej czwórki o których mowa w poprzednich wpisach? tak... w tej sytuacji już dawno chyba zapomniano o tak wytartym już słowie jak sprawiedliwość. mam wrażenie, że czworo ludzi pozwalających A.S. na tak nieludzkie kłamstwa, co gorsza namawiających ją do nich zasługuje na najwyższą pogardę. xxx-zgadzam się z Tobą całkowicie... i szczerze wierzę, że to, co dobre zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 16.09.03, 22:45 ciekawe ze wszystkie poprzednie posty wygladaja na pisane jedna reka. trzeba sprawe dokladnie wyjasnic. po co dziewczyna mialaby klamac? jest wiecej osob potwierdzajacych, ze z facecika jest wiekszy zboczen i cham niz nauczyciel. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 23:43 pragnę zauważyć, rado, że masz adresy serwerów podane, więc nie posądzaj o mistyfikację:) proponuję dowiedzieć się czegoś więcej.. o świadkach, a raczej ich braku. proszę nie udawaj zaznajomionego ze sprawą, bo aż nadto widać, że nim nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 16.09.03, 23:52 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > pragnę zauważyć, rado, że masz adresy serwerów podane, więc nie posądzaj o > mistyfikację:) proponuję dowiedzieć się czegoś więcej.. o świadkach, a raczej > ich braku. proszę nie udawaj zaznajomionego ze sprawą, bo aż nadto widać, że > nim nie jesteś. no wlasnie jestem. wiem ze ip macie rozne ale wyglada mi na te same osoby sorki jak sie mysle. wszystko jedno zreszta bo i tak masz/macie jedno zdanie. nie ma braku siwadkow bo oni sa. sprawa wyjani sie pewnie niedlugo. i tak bylo to juz ladnych pare lat ukrywane. bede staral sie podac ci jutro cytaty z tekstow jakimi zwraca sie M. S. do swoich uczennic. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 00:29 A jednak się pomyliłem rozmawiam z p.Kotułą. > bede staral sie podac ci jutro cytaty z tekstow jakimi zwraca sie M. S. do swoich uczennic Tylko wymyśl coś odpowiedniego.P.Kotuła tez wymyśla różne cytaty,ale z małym skutkiem,bo niektóre nie mają kompletnie żadnego sensu.Poza tym nawet gdyby M.S. przytaczał jakies niecenzurowane słowa,to co to ma wspólnego z molestowaniem.Słyszłes kiedyś kawał z ust A.S.???Pewnie nie,a to jest dopiero dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:34 Gość portalu: XXX napisał(a): > A jednak się pomyliłem rozmawiam z p.Kotułą. tak misiu oni sa wszedzie i wiedza co robiles z tymi dziewczynkami. > > > bede staral sie podac ci jutro cytaty z tekstow > jakimi zwraca sie M. S. do swoich uczennic > > Tylko wymyśl coś odpowiedniego. wiesz co to jest cytat? slowniczka ine ma? Poza tym nawet gdyby > M.S. przytaczał jakies niecenzurowane słowa,to co to ma wspólnego z > molestowaniem. nie no to jest zupelnie normalne w panstwowoej szkole do dziewczat mowic o ich organach plciowych uzywajac jezyka nie tyle rynsztoka co ludzi wykolejonych po prostu. zdrowy pogodny facet. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 00:45 >tak misiu oni sa wszedzie i wiedza co robiles z tymi dziewczynkami. Bez komentarza,a dla wyjasnienia to ty chyba nigdy w życiu nie rozmawiałeś z M.S.,bo jakbys coś o nim wiedział to nie pisałbyś takich bzdur.Nie jest to człowiek zajmujący się internetem,woli w przeciwieństwie do ciebie poczytac ksiazke.A p.Kotula to wie wszystko najlepiej.Do twojej informacji powiem ci jeszcze ze ona nie ma żadych kwalifikacji aby być psychologiem,ona moze jedynie uczyc psychologii,wiec jej opinia sie kompletnie nie liczy i nie może być wykorzystana w żadnym urzędzie,lub instytucji państowej.Co zdziwniony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:48 Gość portalu: XXX napisał(a): > M.S.,bo jakbys coś o nim wiedział to nie pisałbyś takich bzdur.Nie jest to > człowiek zajmujący się internetem,woli w przeciwieństwie do ciebie poczytac > ksiazke. brawo. stad ten kwiecisty jezyk i jaka wyobraznia. moze powinien pisac cos w stylu maslowskiej albo robic jakies performance jak kozyra. A p.Kotula to wie wszystko najlepiej.Do twojej informacji powiem ci > jeszcze ze ona nie ma żadych kwalifikacji aby być psychologiem,ona moze > jedynie uczyc psychologii,wiec jej opinia sie kompletnie nie liczy i nie może > być wykorzystana w żadnym urzędzie,lub instytucji państowej.Co zdziwniony??? nie nie zdziwiony. poczekajmy cierpliwie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 01:03 To czekajmy.Chociaz nie ma tu juz na co czekać.Sprawa u Wojewody została zakończona,a prokuratura juz przesłuchała świadków,więc teraz tylko do umorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 01:08 Gość portalu: XXX napisał(a): > To czekajmy.Chociaz nie ma tu juz na co czekać.Sprawa u Wojewody została > zakończona,a prokuratura juz przesłuchała świadków,więc teraz tylko do > umorzenia. albo do sadu. nie wiem gdzie ty wyczytales ze sprawa u wojewody jest zakonczona. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Rado nie wie co pisze.... IP: *.net.iton.pl 16.09.03, 23:48 Ooooooo,znowu brak wiedzy.Spójrz na adresy IP.Nie wydaje mi się żeby się ktos specjalnie przemieszczał w celu dodania postu.Z Twojej wypowiedzi mozna uznać że kompletnie nie wiesz o kim piszesz i nie znasz historii tego profesora.Myślę jeszcze że możliwe ża miałeś(aś) z nim kontakt lub znasz kogoś kto miał i z tej jednej opini wyciągasz wnioski.Ale cóz taki juz jest ten kraj,plotkarski i niedouczony.I dlatego wszystko kieruje się w takim a nie innym kierunku i właśnie tacy ludzie jak ty doprowadzają do tego.Najpierw dorośnij do tego typu spraw i zacznij się wypowiadać,bo jak narazie to nic ciekawego nie napisałaś (eś).Pozdrowienia.P.S.Co do moich wypowiedzi nie miej żalu,ale jestem dość dobrze poinformowany na temat tej sprawy i mam prawo irytować się na widok takich opinii jak twoja.A żeby coś mówić trzeba najpierw wiedzieć a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: 111.111.51.* 16.09.03, 23:57 Gość portalu: XXX napisał(a): Z Twojej wypowiedzi mozna uznać > że kompletnie nie wiesz o kim piszesz i nie znasz historii tego > profesora. misiu mnie jego historia nie interesuje. mnie interesuje co robil wobec uczniow. Myślę jeszcze że możliwe ża miałeś(aś) z nim kontakt lub znasz kogoś > kto miał i z tej jednej opini wyciągasz wnioski.Ale cóz taki juz jest ten > kraj,plotkarski i niedouczony.I dlatego wszystko kieruje się w takim a nie > innym kierunku i właśnie tacy ludzie jak ty doprowadzają do tego. co ty ode mine chcesz robaczku? do czego ja doprowadzam? mowie sam slyszalem kilka glosow o tym facecie do tego dochodza zeznania swiadkow i robi sie niewesolo. Najpierw > dorośnij do tego typu spraw i zacznij się wypowiadać,bo jak narazie to nic > ciekawego nie napisałaś (eś). jesli chodzi o wzrost to nie wiem czy to ciebie upowaznia do pochrzakiwania chociazby. ciekawe skad taka zajadla obrona? padlo oskarzenie sa instytucje do wyjasnienia tego i poczekamy zobaczymy. Pozdrowienia.P.S.Co do moich wypowiedzi nie miej > żalu,ale jestem dość dobrze poinformowany na temat tej sprawy i mam prawo > irytować się na widok takich opinii jak twoja.A żeby coś mówić trzeba najpierw > wiedzieć a nie odwrotnie. nie ja zalu do ciebie nie mam. ciekawi mnie tylsko skad to poinformowanie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 00:15 Witam ponownie. >misiu mnie jego historia nie interesuje. mnie interesuje co robil wobec uczniow. Po pierwsze,nie jestem dla ciebie jakims tam misiem,po drugie dałeś wątpliwośc w sposoby nauczania M.S.,więc napisałem ci że nie masz pojęcie o jego sukcesach pedagogicznych i to się sprawdziło,bo nie interesuje Cię jego historia. > co ty ode mine chcesz robaczku? do czego ja doprowadzam? No trudno,nie zrozumieliśmy się... > ciekawe skad taka zajadla obrona? padlo oskarzenie sa instytucje do wyjasnienia tego i poczekamy zobaczymy. Właśnie,masz jakikolwiek pogląd lub wiesz coś na temat postanowienia rzecznika komisjii przy Wojewodzie?Pewnie nie,a wartobyłoby żebyś chociaż spytał się kogoś co tam było.Nie mówię że ja to widziałem,ale słyszłam co napisał rzecznik z dobrego źródła. > tylsko skad to poinformowanie Widzisz,są ludzie którzy mają kontakty,interesują się sprawą i mają dostęp do informacji,więc moim zdaniem nie powinnaś (eś) pisać jak nie masz o tym pojęcia. Pozdrawiam dla wszystkich i dla ciebie kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:21 Gość portalu: xxx napisał(a): > Witam ponownie. > > >misiu mnie jego historia nie interesuje. mnie interesuje co robil wobec > uczniow. > > Po pierwsze,nie jestem dla ciebie jakims tam misiem, ja nie mowilem jakims tam. konkretnym misiem. po drugie dałeś wątpliwośc > w sposoby nauczania M.S., ???? to nie sa sposoby nauczania a sposoby molestowania opisane szeroko w literaturze sexuologii. więc napisałem ci że nie masz pojęcie o jego > sukcesach pedagogicznych i to się sprawdziło,bo nie interesuje Cię jego > historia. no nie za bardzo mnie ona interesuje to fakt. a co nagrode jakas dostal? > > > ciekawe skad taka zajadla obrona? padlo oskarzenie sa instytucje do > wyjasnienia tego i poczekamy zobaczymy. > > Właśnie,masz jakikolwiek pogląd lub wiesz coś na temat postanowienia rzecznika > komisjii przy Wojewodzie?Pewnie nie,a wartobyłoby żebyś chociaż spytał się > kogoś co tam było.Nie mówię że ja to widziałem,ale słyszłam co napisał > rzecznik z dobrego źródła. rzecznik jeszcze chyba nie podjal decyzji czyz nie? > > > tylsko skad to poinformowanie > > Widzisz,są ludzie którzy mają kontakty, a no wlasnie m. s. tez ma kontakty wiec sie nie boi. > Pozdrawiam dla wszystkich i dla ciebie kotku. o jak czule. kotka to ma marian ja nie mam zwierzatek. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 01:00 Ty rzeczywiscie nic nie wiesz.Decyzja rzecznika jest jasna."Umarzam postepowanie".O to Ty nawet nie czytałeś artukułu na temat którego się wypowiadasz.Seksuologia to lektóra którą obszernie przerabiają tylko 4 osoby związane ze sprawą i myslę że jestes jedną z nich.Poza tym nie nazywaj mnie misiem Kotułko. > no nie za bardzo mnie ona interesuje to fakt. a co nagrode jakas dostal? Bez komentarza. Tak jak to juz powtarzałam najpier musisz wiedzieć a potem pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: 111.111.51.* 17.09.03, 01:06 Gość portalu: XXX napisał(a): > Ty rzeczywiscie nic nie wiesz.Decyzja rzecznika jest jasna."Umarzam > postepowanie". a to tak rzecznik dyscypliny umorzyl. ale wojewoda sie nie wypowiedzial jeszcze trzeba poczekac. moim zdaniem dyrekcja powinna zglosic to do prokuratury bo rozpatrywanie tego w srodowisku w ktorym podejrzany ma duze wplywy jest malo sensowne. Poza tym nie nazywaj mnie > misiem Kotułko. fajna nazwa kotulko. tez jakas perwersja? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 01:23 I znowu to samo.Napisałem "przecie" że od decyzji rzecznika nie ma trybu odwołania,cos nie dokladnie czytasz.A to ze szkola chce zaskarzyc decyzje rzecznia która jest z upowarznienia wojewody,to tak jakbys chciał pojść wyżej niż do papierza.Wojewoda jest najwyższą władzą adminisrtacyjną i to on odpowiada za wszystkie tego typu sprawy i nie ma od tego odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: 111.111.51.* 17.09.03, 01:37 Gość portalu: XXX napisał(a): > I znowu to samo.Napisałem "przecie" że od decyzji rzecznika nie ma trybu > odwołania,cos nie dokladnie czytasz.A to ze szkola chce zaskarzyc decyzje > rzecznia która jest z upowarznienia wojewody,to tak jakbys chciał pojść wyżej > niż do papierza.Wojewoda jest najwyższą władzą adminisrtacyjną i to on > odpowiada za wszystkie tego typu sprawy i nie ma od tego odwołania. odwolanie jest od kazdej decyzji administarcyjnej. jestesmy w panstwie prawa dlatego dla ludzi zboczonych nie powinno byc miejsca w szkole. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 02:05 Gość portalu: rado napisał(a): > odwolanie jest od kazdej decyzji administarcyjnej. jestesmy w panstwie prawa dlatego dla ludzi zboczonych nie powinno byc miejsca w szkole. pozdrawiam rado To podejrzewam,że to samo tyczy się profesora,więc on tez bedzie mógł się odwołać i tak się będzie ciagnęło i ciągnęło,az wreszcie serwer Wyborczej się zapcha i nie będziemy mieli gdzie na ten temat pisać.A co do okreslenia zboczony,to podejrzewam że w zadnej ustawie nie ma czegos takiego.Proponuje dowiedziec się jak fachowo nazywa się to twoje "zboczenie" i wtedy mozesz pisac o panstwie prawa,bo p.Koltuła też uzywała takich okresleń i nie zostały one zbyt dobrze przyjęte w kregach prawa (wręcz zostały kategorycznie odrzucone),ale to że nie może byc psychologiem (brak kwalifikacji oraz patrz post Liv),a na prawie to juz w ogóle się nie zna to ja usprawiedliwia.Poczekamy zobaczymy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 12:43 Gość portalu: XXX napisał(a): > Gość portalu: rado napisał(a): > > > odwolanie jest od kazdej decyzji administarcyjnej. jestesmy w panstwie > prawa > dlatego dla ludzi zboczonych nie powinno byc miejsca w szkole. pozdrawiam rado > > > To podejrzewam,że to samo tyczy się profesora,więc on tez bedzie mógł się > odwołać i tak się będzie ciagnęło i ciągnęło, jakiego prof? z czego on jest prof? kiedy zrobil habilitacje i zostal mianowany? a odwolac sie owszem moze az do uprawomocnienia sie wyroku. A co do okreslenia > zboczony,to podejrzewam że w zadnej ustawie nie ma czegos takiego.Proponuje > dowiedziec się jak fachowo nazywa się to twoje "zboczenie" i wtedy mozesz > pisac o panstwie prawa, twoim zdaniem jego zachowania sa zupelnie normalne? czy moze lekko odchylone od norm obowiazujacych nauczycieli i w ogole ludzi zdrowych psychicznie? zboczenie to dewiacja inaczej. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 00:15 Witam ponownie. >misiu mnie jego historia nie interesuje. mnie interesuje co robil wobec uczniow. Po pierwsze,nie jestem dla ciebie jakims tam misiem,po drugie dałeś wątpliwośc w sposoby nauczania M.S.,więc napisałem ci że nie masz pojęcie o jego sukcesach pedagogicznych i to się sprawdziło,bo nie interesuje Cię jego historia. > co ty ode mine chcesz robaczku? do czego ja doprowadzam? No trudno,nie zrozumieliśmy się... > ciekawe skad taka zajadla obrona? padlo oskarzenie sa instytucje do wyjasnienia tego i poczekamy zobaczymy. Właśnie,masz jakikolwiek pogląd lub wiesz coś na temat postanowienia rzecznika komisjii przy Wojewodzie?Pewnie nie,a wartobyłoby żebyś chociaż spytał się kogoś co tam było.Nie mówię że ja to widziałem,ale słyszłam co napisał rzecznik z dobrego źródła. > tylsko skad to poinformowanie Widzisz,są ludzie którzy mają kontakty,interesują się sprawą i mają dostęp do informacji,więc moim zdaniem nie powinnaś (eś) pisać jak nie masz o tym pojęcia. Pozdrawiam dla wszystkich i dla ciebie kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znów jestem Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 23:58 ciekwi mnie jeszcze tylko jedno...rado. nie rozumiem po co głos w tej sprawie zabierasz, skoro nie masz o niej nawet nikłego pojęcia, co widać. poza tym...stoisz po stronie barykady która sam/a zbydowałes/aś. wątpię w to, byś potrafił/a obiektywnie ocenić fakty, być może dlatego, że po prostu ich nie znasz. więc nie Tobie oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:09 Gość portalu: znów jestem napisał(a): > ciekwi mnie jeszcze tylko jedno...rado. nie rozumiem po co głos w tej sprawie > zabierasz, skoro nie masz o niej nawet nikłego pojęcia, co widać. poza > tym...stoisz po stronie barykady która sam/a zbydowałes/aś. wątpię w to, byś > potrafił/a obiektywnie ocenić fakty, być może dlatego, że po prostu ich nie > znasz. więc nie Tobie oceniać. jakie sa fakty? facio zwraca sie do uczennic uzywajac wyrazen uznanych za obelzywe i obseniczne. wedlug cibie to wszystko jest cacy. normalka. co do barykady to zawsze sie stoi po jakiejs jej stronie. ja jej nie buduje jestem bardzo pojednawczy nie wiem co u ciebie taka nerwowosc. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze jedno Re: Rado nie wie co pisze.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 00:13 świadkowie? wierz mi, że są również świadkowie mający dużo do powiedzenia na temat zdania podobnego mojemu czy xxx... a napewno nie będą to zdania świadczące przeciw M.S. ten kij ma dwa końce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze.... IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:14 Gość portalu: jeszcze jedno napisał(a): > świadkowie? wierz mi, że są również świadkowie mający dużo do powiedzenia na > temat zdania podobnego mojemu czy xxx... szczegolnie ze to jedno i to samo... a ze pan zboczen ma plecy to wiadomo powszechnie. zobacz kilka postow nizej jakas panna tez o tym pisze ze facet wydawal sie nie do ruszeina a tu prosze kraty sie szykuja. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 00:24 No teraz to już wszyscy wiemy,że nie wiesz kompletnie o czym piszesz.Proponuję zacząć od obsługi komputera adresy IP i te sprawy,potem przejść do pojęć molestowania seksualnego i jak juz to opanujesz to zagłęb się w ustawy dotyczące molestowania seksualnego,w ramach pomocy podam ci sprawę poznańskich słowików,ale pewnie tez nie wiesz o czym pisze więc szkoda słów.Poza tym wydaje mi się że twój język jest trochę nieodpowiedni do tego typu spraw.Tu chodzi o honor i opinię a nie o jakieś kraty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:27 Gość portalu: XXX napisał(a): Tu > chodzi o honor i opinię a nie o jakieś kraty... no wlasnie nie ma honoru jest zla opinia a czy beda kraty to sie okaze. jedno jest pewne jesli nie bylo przestepstwa molestowania to ktos zwracajacy sie w ten sposob do mlodziezy nie ma prawa wstepu do szkoly. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 00:39 Rozmawiałeś kiedyś z A.S.??Znasz jej byłych chłopaków?Tak się składa że ja jednego znam i wiem jak ta osoba sie odzywa i na jakim poziomie jest jej język.Czy wiesz o tym,że A.S. prze 3 lata edukacji u M.S. nie miała nigdy zastrzeżeń do jego zachowania?I jest to zaprotokółowane przez rzecznika.Wiesz że wszystkie uczennice M.S. podpisały się za swoim profesorem?W ogóle to co ty wiesz,bo ja mam wątpliwości.A z Twojej wypowiedzi: > jest pewne jesli nie bylo przestepstwa molestowania to ktos zwracajacy sie w > ten sposob do mlodziezy nie ma prawa wstepu do szkoly. wynika że jednak nie wiesz,bo jednak poddajesz watpliwość w przestępstwo,więc proponuję się zdeklarować,albo czekać co powiedzą ci którzy maja większa od ciebie wiedze na ten temat,a jak na razie szkoła sprawę przegrała.Powtórzę PRZEGRAŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:46 Gość portalu: XXX napisał(a): > Rozmawiałeś kiedyś z A.S.??Znasz jej byłych chłopaków?Tak się składa że ja > jednego znam i wiem jak ta osoba sie odzywa i na jakim poziomie jest jej > język. mozesz to wyslac do prokuratury do policji do gazet. masz pole do dzilania. to co robi ktos inny nie usprawiedliwia wybrykow tego pierwszego. Czy wiesz o tym,że A.S. prze 3 lata edukacji u M.S. nie miała nigdy > zastrzeżeń do jego zachowania?I jest to zaprotokółowane przez rzecznika. maja zastrzezenia jego byli uczniowie. Wiesz > że wszystkie uczennice M.S. podpisały się za swoim profesorem?W ogóle to co ty > wiesz,bo ja mam wątpliwości. jasne misiu tylko ty wszystko wiesz. a najwazniejsze ze niewinny, tylko to sie teraz liczy prawda? A z Twojej wypowiedzi: > > > jest pewne jesli nie bylo przestepstwa molestowania to ktos zwracajacy sie > w > > ten sposob do mlodziezy nie ma prawa wstepu do szkoly. > > wynika że jednak nie wiesz,bo jednak poddajesz watpliwość w przestępstwo,więc > proponuję się zdeklarować,albo czekać co powiedzą ci którzy maja większa od > ciebie wiedze na ten temat skoncz juz z ta wiedza. wiedze ma Pan Bog ok. normnalnie mowie ze na stwierdzenie przestepstwa czekamy na sad. a do tego czasu nie powinien miec do czynienia z dziecmi. ,a jak na razie szkoła sprawę przegrała.Powtórzę > PRZEGRAŁA. sprawe? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 01:12 Przykro mi to stwierdzić,ale skoro dalej twierdzisz przy swoim co do mojej osoby,to jestem zmuszona zakończyć tą dyskusję.Jak o ścianę.A sądu to ty się chyba jednak nie doczekasz,nie bede ci mowila jak wyglada procedura w prokuraturze,sam sie dowedz.A co do sprawy,to przeczytaj pierwsze zdanie z artukulu na ktorego temat sie wypowiadasz.Przytocze ci zebys za dlugo nie szukal. Rzecznik dyscyplinarny dla nauczycieli umorzył postępowanie przeciwko M.S., nauczycielowi oskarżonemu o molestowanie seksualne uczennicy. To powinno ci wystarczyc.A to czy jest niewinny to nikt z nas nie moze osadzać.Ja nie byłam jego uczennicą,nie wiem jak to wyglądało.Na razie osądził to rzecznik.j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: 111.111.51.* 17.09.03, 01:20 Gość portalu: XXX napisał(a): > Przykro mi to stwierdzić,ale skoro dalej twierdzisz przy swoim co do mojej > osoby,to jestem zmuszona zakończyć tą dyskusję.Jak o ścianę.A sądu to ty się > chyba jednak nie doczekasz,nie bede ci mowila... no i sie wydalo. ty jednak masz zbuzenia sexualne kilka postow wyzej pisesz: "jestem dość dobrze poinformowany na temat tej sprawy" nie wiesz jeszcze czy jestes kobieta czy facet? ja ci w tym dylemacie nie pomoge. > Rzecznik dyscyplinarny dla nauczycieli umorzył postępowanie przeciwko M.S., > nauczycielowi oskarżonemu o molestowanie seksualne uczennicy. jasne ze umorzyl nigdy nie mowilem ze nie. a to co dalej jest w artykule doczytales? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 01:28 Ale zeby tak łatwo mozna było Cię nabrać?Dopiero teraz zauwazyłaś?Aha i nie pisz że mam zaburzenia seksualne,bo to zaczyna się robic obraźliwe,nie wiesz z kim rozmawiasz,więc się pohamuj trochę.A co do dalszych postępowań przez Wojewode to przeczytaj parę wyższych postów,bo nie będę sie powtarzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: 111.111.51.* 17.09.03, 01:35 Gość portalu: XXX napisał(a): > Ale zeby tak łatwo mozna było Cię nabrać? nie nine latwo mnie nabrac. wlasnie stad ta dzisiejsza dyskusja. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 01:57 Pierwszy post był najodpowiedniejszy do naszej dyskusji.:bujda na resorach...Poza tym nasza dyskusja do niczego nie doprawdziła.Ty nie podajesz żadnych faktów,mówisz coś o jakis świadkach...Wypowiadasz się tylko na NIE i koniec.Nie podajesz żadych podstaw oprócz tego jak M.S. zwraca się prawdopodobnie do swoich uczennic.To nie są fakty,każdy może przytoczyć rzekomo jakiś cytat z jego zajęć.To o niczym nie świadczy.Ja tez sobie cos wymyslę,powiem że słyszłąme to z ust p.Bedner i co z tego?Więc jak juz chcesz o czymś w przyszłości podyskutować to propnuje trzymac się jakiś informacji które coś moga wnieść do sprawy,lub mogą poddać jakieś wątpliwości,w tym przypadku poddać wątpliwość decyzji rzecznika do spraw dyscyplinarnych przy Wojewodzie.Na przesłuchaniu zostali przesłuchani świadkowie i na podstawie tej rozprawy rzecznik umorzył postępowanie.Dlaczego miałby to zrobić wbrew temu co usłyszał?Nie wydaje mi się aby M.S. dopuścił się zarzucanego mu czynu molestowania seksualnego,a o to w tym wszystkim chodzi.Oskarżenie jest o tzw pieprzny kawał,a do jakiej kategorii przestępstwa chcesz to zaliczyć,nawet jakby to była prawda?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Rado nie wie co pisze....Po raz drugi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 12:49 Gość portalu: XXX napisał(a): >Poza tym nasza dyskusja do niczego nie doprawdziła. no jezeli jestes tak uparty ze twierdzisz ze to tylko wszyscy sie na biedaka uwzieli i do tego klonujesz sie tu to rodzi sie pytanie po co. czemu nie mozesz cierpliwie czekac na wyjasnienie. Ty nie podajesz > żadnych faktów,mówisz coś o jakis świadkach... mowie o moich znajomych ktore mialy z nim "lekcje" facet jest nienormalny na ppunkcie sexu. podnieca go opowiadanie swinstw wsrod dzieci. powinien sie leczyc. Wypowiadasz się tylko na NIE i > koniec. nie o moze mam mu nagrode dac? Nie podajesz żadych podstaw oprócz tego jak M.S. zwraca się > prawdopodobnie do swoich uczennic. a co to malo? Ja tez sobie cos > wymyslę,powiem że słyszłąme to z ust p.Bedner i co z tego? nic. a po co mialbys to robic? wymysl zreszta bedzie zabawanie. Na przesłuchaniu zostali przesłuchani świadkowie i na podstawie tej > rozprawy rzecznik umorzył postępowanie.Dlaczego miałby to zrobić wbrew temu co usłyszał? dlatego ze jest kolega m. s.? dlatego ze m. s. ma duze plecy? Oskarżenie jest o tzw > pieprzny kawał,a do jakiej kategorii przestępstwa chcesz to zaliczyć,nawet > jakby to była prawda? co do konkretneych artykulow to odpowiem ci popoludniu a tu chodzi ztez o etyke i morlanosc. to nie byly pieprzne kawaly goscia podnieca jak powie cos sprosniego. to kwestia dla sexuologa i psychiatry. na pewno taka osoba nie moze uczyc w szkole. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado polimuza IP: 111.111.51.* 17.09.03, 00:24 co to sie porobilo znow jestem i jeszcze jedno i male xxx i duze xxx wszyscy o tak poznej porze na forum i wszyscy bronia oskarzonego o molestowanie uczennic facecika tym samym stylem. no nic. moze nadaze "wam" odpisywac. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.rajsat.pl 18.09.03, 20:27 czy ty wogle wiesz kretynie co mowisz??? wlasnie wypowiadasz sie na temat sprawy, o ktorej nie masz pojecia. nie wazne czyje zdanie na ten temat slyszales, ale nigdy nie byles na lekcji z tym profesorem, nigdy nawet z nim nie rozmawiales!!! wiec NIE MASZ PRAWA wypowiadac sie na ten temat. po za tym zastanawiam sie, z jakimi jego uczennicami rozmawiales, skoro WSZYSCY jego uczniowie, jakich tylko uczyl, sa zbulwersowani ta cala sprawa i maja ochote wlasnorecznie wkopac dyrekcji i Agusi za ta calo sprawe i za jej obrot. i zapewniam cie, ze pismo, o ktorym wspomniano wczesniej bylo podpisane przez aktualne uczennice. i nie pozdrawiaj tak caly czas, bo mi sie żygac chce od tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 19.09.03, 01:07 Gość portalu: uczennica napisał(a): > czy ty wogle wiesz kretynie co mowisz??? Witam CIe uczennico.Bardzo mnie cieszy Twoja opinia,widzę że zaczynają się interesować odpowiednie osoby.Proponuję zebrać siły wśród was uczniów i wystosowac odpowiednie pisma do wizytatora,ministerstwa itd.W pismach tych opsałbym całą sytuację i zwróciłbym szczególna uwagę na to świadectwo z paskiem,napisałbym jak dyrekcja się zachowuje w szkole o wszystkich kłamstwach i jak to się wszystko zaczęło,a propozycję tą kieruję do uczniów ze względu na to że do Ministerstwa poszły pisma od dyrekcji i od psychologa(pseudo) i same kłamstwa powypisywali,i jeszcze w dodatku tak zbereźnym językiem nie nadającym sie do niczego,mniej więcej tak jak pisze rado tylko że z większą dawką wulgaryzmu.Jest to bardzo dobry sposób na na wyeliminowanie całej tej bandy kłamców z tej szkoły.Podejrzewam że w Warszawie powinni się tym zainteresować,bo skoro uczniowie piszą to znaczy że cos jest naprawdę nie tak.Wspomnijcie o wykształceniu p.Kotuły,która może tylko uczyć psychologii,a nie ma uprawnień do wystawiania opinii i być psychologiem,a to na jej opnii opiera sie cały czas dyrekcja.A co do rado to sie nie przejmuj,to prostak i mało inteligenty gość,nic nie rozumie i mu nie wytłumaczysz.Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam (oprócz rado) i życzę skutecznych działań w wyeliminowaniu kłamców i oszustów,a co do A.S. ona się zalicza do tych osób do których przemówić może tylko hamstwo i całkowita niechęć do tej osoby.Do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 19.09.03, 20:22 Gość portalu: uczennica napisał(a): > i nie pozdrawiaj tak caly czas, bo mi sie żygac chce od tego! ktos juz wczesniej napisal: "p.s. i nie pozdrawiaj tak czesto bo zbiera mi sie na wymioty..." powtarzasz sie misiu. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 19:34 no wypada jeszcze powiedziec o kogo chodzi. to Mikolaj Szczesny. moze ktos ma wspomnienia niech pisze. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iguana Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 21:39 RAdo, bądz pewien że ludzi którzy są podobnego zdania co xxx jest baaardzo dużo,a wiesz czemu???Bo maja oczy i nie pozwolą by Staszewska (jak już nazwiskami to nazwiskami) wymyślała te swoje obłędne historie!!! MOże powinna zmienic psychologa bo narazie to zadych efektów nie widac...Chociaz nie..ja bym jej radziła zamiast kariery muzyka by może spróbowała swoich sił w aktorstwie!!! I nic już więcej nie dodam bo szkoda mi słów aby tu na forum sie z toba kłócic... p.s. i nie pozdrawiaj tak czesto bo zbiera mi sie na wymioty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 22:40 Gość portalu: iguana napisał(a): > RAdo, bądz pewien że ludzi którzy są podobnego zdania co xxx jest baaardzo > dużo,a wiesz czemu??? wiem. bo sie klonuja i wystepuja pod roznymi nickami. > p.s. i nie pozdrawiaj tak czesto bo zbiera mi sie na wymioty... to sobie zygnij. ciekawe, ze nie zbiera ci sie na wymioty slyszac co ten gosc wyrabia w szkole. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:14 ile razy mam Ci powtarzać Rado że masz u góry coś takiego jak IP... więc nie posądzaj o coś tak idiotycznego, bo Twoja podejrzliwość staje się denerwująca. Iguana ma rację, RAdo... jest nas wielu.... i, co tu ukrywać, narazie Profesor /czyli niewinny, co do tego nie ma wątpliwości/ wygrywa. tak. bo jak już zapewne czytałeś sprawa w kuratorium została rozstrzygnięta na korzyść Profesora... naprawdę niewiele o tej sprawie wiesz... kto dał Ci prawo do oceny zachowań, których nie byłeś świadkiem? a uczennicach profesora więcej nie wspominaj. stoją za nim murem i czekają, spójrz tylko. i lepiej nie wciskaj im w usta słów, których nie wypowiedziały... jesteś niewiarygodny, RAdo, o czym wszycy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:22 autor zorientowany, czyli znowu ja, czyli jeszcze jedno, jak wolisz. nikt się nie podszywa, RAdo, z wpisu "znowu ja" mógłbyś wywnioskować, że to ZNOWU JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 23:32 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > autor zorientowany, czyli znowu ja, czyli jeszcze jedno, jak wolisz. nikt się > nie podszywa, RAdo, z wpisu "znowu ja" mógłbyś wywnioskować, że to ZNOWU JA. juz dobrze misiu. wiem ze to znowu ty. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 23:32 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > ile razy mam Ci powtarzać Rado że masz u góry coś takiego jak IP... więc nie > posądzaj o coś tak idiotycznego, bo Twoja podejrzliwość staje się denerwująca. ip mozna laytwo zmieniac misiu. > Iguana ma rację, RAdo... jest nas wielu.... i, co tu ukrywać, narazie > Profesor a profesor czego? kiedy zrobil habilitacje i dostal mianowanie? /czyli niewinny, co do tego nie ma wątpliwości chyba ty jestes jedyna osoba ktora takich watpliwosci nie ma. > już zapewne czytałeś sprawa w kuratorium została rozstrzygnięta na korzyść > Profesora... naprawdę niewiele o tej sprawie wiesz... kto dał Ci prawo do oceny > > zachowań, których nie byłeś świadkiem? misiu gdybym ja byl siwadkiem to koles dostalby p ryju i tyle. a uczennicach profesora więcej nie > wspominaj. no jasne one same onim wspominaja w prokuraturze. stoją za nim murem i czekają, spójrz tylko. i lepiej nie wciskaj im > w usta słów, których nie wypowiedziały... jesteś niewiarygodny, RAdo, o czym > wszycy wiemy. podobno schizofrenia jest juz obecnie uleczlana. w kazdym razie mozna z tym zyc. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 23:45 Gość portalu: rado napisał(a): > > wiem. bo sie klonuja i wystepuja pod roznymi nickami. > > to sobie zygnij. ciekawe, ze nie zbiera ci sie na wymioty slyszac co ten gosc > wyrabia w szkole. Chłopie ty jesteś niereformowalny.Już dwie osoby Ci mówią że nie da się zmienić adresu IP komputera,a ty dalej swoje.Ja nie bede komentował co ty wypisujesz bo znowu napiszesz ze sie sklonowałem,albo jakies inne bzdury,lub informacje kompletnie niczym nie potwierdzone.Mi tez robi sie niedobrze czytajac twoje pseudo opinie o tej sprawie.Wszyscy jak jeden powtarzamy ci ze nie masz pojęcia o czym piszesz,o komputerach tez słabo,prawo niestety jest ci obce,wiec może przeniesiesz sie na inną dyskujsję,nie będę mówił jaką bo możesz się orazić.I nie wykorzystuj poprzednich postów do swoich opinii bo sie potarzasz często,a jak ktoś ci wtłacza fakty do mózgu to nie docierają,więc daj sobie spokój bo masz tutaj wyrazić opinię,ale musi ona być czymś podparta,a niestety twoje informacje sa nie dość że sprzeczne z faktami to jeszcze niczym nie potwierdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORIENTOWANY!!! Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:32 Raaaaado... zaczynasz być naprawdę bezczelny. SZCZYT ODWAGI:) ---a sam chowasz się za pseudonimem. boisz się? czy cóś? jak narazie większość Twoich postów to jedynie spekulacje, które z faktami nic wspólnego nie mają. wszystko, co ewentualnie wyczytałeś w artykule /który jest bardzo niekompletnym źródłem, wierz mi/ mocno podkolorowujesz:) Dopisujesz wiele NIEPRAWDZIWYCH wątków, co czyni Twoją wypowiedź niekontrolowanym bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 23:33 Gość portalu: ZORIENTOWANY!!! napisał(a): wszystko, co > ewentualnie wyczytałeś w artykule /który jest bardzo niekompletnym źródłem, > wierz mi/ jakos ci nie wierze. wierze dyrekcji, poszkodowanej dziewczynie i moim znajomym. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:37 poszkodowanej :)!!!!!!!!!! dobre!!!!!!!!!!! szczególnie była ona poszkodowana, kiedy po pijaku w kontrastach myliła parkiet z krzesłem:) to się biedactwo poobijało:) i poszkodowało strasznie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 17.09.03, 23:40 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > poszkodowanej :)!!!!!!!!!! dobre!!!!!!!!!!! szczególnie była ona poszkodowana, > kiedy po pijaku w kontrastach myliła parkiet z krzesłem:) to się biedactwo > poobijało:) i poszkodowało strasznie:):):) no jestem juz pewien ze ty to ten zboczeniec. szkoda ze nadal na wolnosci. mikolaju mikolaju. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:44 a Tobie od zaangażowania w sprawę całkiem na mózg padło... masz obsesję? wszędzie widzisz podstęp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:17 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > a Tobie od zaangażowania w sprawę całkiem na mózg padło... masz obsesję? > wszędzie widzisz podstęp? to nie zaden podstep to nasz smutna rzeczywistosc. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany rado ty prostaku... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:58 sam jesteś zboczony skoro bronisz tej anemicznej $%^&*@... to, co mówisz swiadczy o Twojej rozpaczliwej próbie obrony przed prawdą której nie potrafisz zaakceptować. poza tym jesteś strasznym betonem, Rado... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX-sklonowany Re: rado ty prostaku... IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 00:05 Gość portalu: zorientowany napisał(a): >> zaakceptować. poza tym jesteś strasznym betonem, Rado... BETON,cóż za piękne okreslenie,dlaczego ja na to nie wpadłem.Zgadzam się z Toba zorientowany w 1000...%.A rado,jak to rado,pewnie znowu coś wymyśli i będzie stał przy swoim jak słup.A'propos słupa jest takie powiedznie ale ja je trochę zmieniłem żeby dopasowac się do języka rado,więc mówić do słupa a spłup ni ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany tak.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:11 tak... i on zdaje się być niereformowalny w swoim "betoniarstwie"... jest wierny swej naturze /naturze wszechwiedzącego rada/ kończę na dziś... wierzę w to, że kłamstwo tej zakomlpeksionej i łatwowiernej panienki w końcu zostanie publicznie zdemaskowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: tak.. IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 00:20 Jednego można być pewnym,rado chyba sie wycofał z dyskucji,bo rozpoczął przygotowania na nauki myślenia,ale ile to przygotowanie będzie trwało to wie tylko jak to ująłeś trafnie "wszechwiędzący rado".A sprawa kłamstwa tej (przepraszam za słownik) gówniary wyjdzie na jaw wcześniej czy później.To by było na tyle.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: tak.. IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:23 Gość portalu: XXX napisał(a): > Jednego można być pewnym,rado chyba sie wycofał z dyskucji to nie jest dyskusja misiu. sam sie zdemaskowales. jestes czystym baranem. A sprawa kłamstwa tej > (przepraszam za słownik) gówniary wyjdzie na jaw wcześniej czy > później. ciekawie mowisz o uczennicy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: tak.. IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 00:35 Gość portalu: rado napisał(a): > to nie jest dyskusja misiu. sam sie zdemaskowales. jestes czystym baranem. No co za pajac.Ty dalej nic nie rozumiesz.Już wiemy że masz dzieci czyli jesteś dużo starszy ode mnie,a takie bzdury wypisujesz.Brak mi słów,to juz się nie robi śmieszne,nadajesz sie niestety do leczenia i to długotrwałego.Już się nie dziwię czytając to co wypisujesz,współczuję Ci.Postaram się to zrozumieć,choć bedzie to trudne.I nie pozdrawiaj nas więcej,bo ja przynajmniej nie życze sobie tego.Podejrzewam,że ty nawet nie wiesz co to są pozdrowienia.Pozdrawia się ludzi po to zeby byc miłym wobec nich,a ty nie niestety nie jesteś dla nikogo miłym,więc nie badź fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: tak.. IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:50 Gość portalu: XXX napisał(a): > Gość portalu: rado napisał(a): > > > to nie jest dyskusja misiu. sam sie zdemaskowales. jestes > czystym baranem. > >I nie pozdrawiaj nas więcej,bo > ja przynajmniej nie życze sobie tego.Podejrzewam,że ty nawet > nie wiesz co to są pozdrowienia.Pozdrawia się ludzi po to zeby > byc miłym wobec nich,a ty nie niestety nie jesteś dla nikogo > miłym,więc nie badź fałszywy. staram sie byc bardzo mily. niestety moja tolerancja nie przewiduje zboczencow w szkole. przykro mi. twoje miejsce jest z dala od dzieci. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: tak.. IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:20 Gość portalu: zorientowany napisał(a): kończę na dziś... wierzę w > to, że kłamstwo tej zakomlpeksionej i łatwowiernej panienki w końcu zostanie > publicznie zdemaskowane... ja wierze ze zobczenicy nie beda juz uczyc naszych dzieci. ciekawe czemu mowisz latwowiernej. komu uwierzyla? "profesorowi"? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: rado ty prostaku... IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:19 Gość portalu: XXX-sklonowany napisał(a): ,więc mówić do słupa > a spłup ni ch... znowu czujesz sie jak na lekcji? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: rado ty prostaku... IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:18 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > sam jesteś zboczony skoro bronisz tej anemicznej $%^&*@... i tak misiu mowisz o dziewczynie ktora oskarza cie o molestowanie? nerwy puscily? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany UWAGA!!!!!! jestem klonem!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:21 Ty jednak naprawdę nie wiesz, co piszesz... żal mi Ciebie coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Pies juk mu powiesz siad to siada. IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 00:26 No nie mogę już ze śmiechu!!!!Przecież to się w głowie nie mieści,ten koles nienormalnieje z minuty na minutę.Mój pies jak powiem siad to reaguje,a rado???Nic,zero,brak jakiekolwiek reakcji chemicznej w jego mózgu.Autentycznie,Ci którzy to czytaja mają niezły ubaw.Dołączcie się ludzie,tylko uwazajcie bo możecie sie przypadkiem sklonować.Hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Pies juk mu powiesz siad to siada. IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:28 Gość portalu: XXX napisał(a): > Mój pies jak > powiem siad to reaguje,a rado??? aq piesek jak sie miewa ? tez chodzi na lekcje? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Pies juk mu powiesz siad to siada. IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 00:39 > aq piesek jak sie miewa ? tez chodzi na lekcje? pozdrawiam rado Mądre nie???No i co sie mu dziwić.Nic nie może napisać.Po prostu nie myśli i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:41 skoro ją znasz, to może przytoczysz któryś z tych obscenicznych dowcipów, które z takim zaangażowaniem rozpowszechniała:) ojojoj... wtedy dopiero należałoby poszukać definicji dewiacji... żal mi Cię, RAdo, jesteś zaślepiony... i skorumpowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 17.09.03, 23:55 Witam zorientowanego!!!Co za gość z tego rado,nie dość że Ciebie nazywa Mikołajem to i mnei i wszystkich.On rzeczywiście ma jakąś obsejsę.Jeszcze kogoś takiego nie spotkałem,przecież widzi że Ty korzystasz z usług TPSA,a ja nie i dalej bredzi że ktoś tu sie klonuje.To jakaś paranoja,uzywając tego określenia jako choroby.Jestem ciekaw jak mu w szkole idzie,jeżeli w ogóle gdzies sie uczy,bo jeżeli takie proste rzeczy sprawiają mu trudność to ja nie wiem jak np. jest z matematyką.Pozdrawiam Cie serdecznie i dziękuję za rozsądne i na wysokim poziomie wypowiedzi,a co do rado to ja już się nie będę wypowiadał,no chyba że znowu napisze jakąś bzdurę o której jak zwykle nie ma pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:02 bo widzisz, XXX, RAdo z pewnością nie należy do osób używających rozumu zgodnie z jego przeznaczeniem. obiektywizm jego wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia, nie mówiąc już o odrobinie kultury... cóż. pozdrawiam, XXX... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:27 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > bo widzisz, XXX, RAdo z pewnością nie należy do osób używających rozumu zgodnie > > z jego przeznaczeniem. misiu wszystkich czesci swojego ciala uzywaj zgodnie z przeznaczniem. no siwtym mikolajem to ty raczej nie jestes. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:26 Gość portalu: XXX napisał(a): a co do rado to ja już się nie będę wypowiadał,no > chyba że znowu napisze jakąś bzdurę o której jak zwykle nie ma > pojęcia. moze zaintersujesz sie blizej problematyka dewiacji sexualnej? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany :):):) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:38 wiadomo było, żeś beton... teraz okazujesz sie w dodatku pustakiem mylącym pojęcia... życzę ci z całego serca, by znalazł się ktoś, kto sprowadzi twój spaczony światopogląd na właściwe tory... żegnam ozięble, RAdo.. nietrudno jest domyśleć się, kim jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: :):):) IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:45 Gość portalu: zorientowany napisał(a): życzę ci z całego serca, by znalazł się ktoś, kto sprowadzi twój > spaczony światopogląd na właściwe tory... no wlasnie nie pozostaje mi nic innego niz odwzajemnic ci zyczenia. chocby nawet osoba ta mialby byc psycholog wiezienny. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:24 Gość portalu: zorientowany napisał(a): żal mi Cię, RAdo, jesteś zaślepiony... i > skorumpowany:) a kto mnie korumpuje? moze ty jestes opetany? to jakies belkoty jak z horroru. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:31 na dobranoc, RAdo zadam Ci zagadkę. nie obraź się, jeśli jest dla ciebie zbyt trudna. wymaga użycia intelektu. jak wytłumaczysz to, że trzy różne osoby uważasz za jedną? do xxx i do mnie piszesz, waląc zapewne na oślep, jak do M.S. żeby ułatwić ci zadanie dodam, że do dochodzeniówki to Ty się nie nadajesz, oj nie... nie potrafisz przyjąć do wiadomości wzmianki o IP nie mówiąc już o kojarzeniu faktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:47 Gość portalu: zorientowany napisał(a): jak wytłumaczysz to, że trzy różne osoby > uważasz za jedną? do xxx i do mnie piszesz, no xx czasem jest tez kobieta a czesme mezczyzna mamy juz przynajmniej 4 osoby a wszystkie o tej samej poznej porze pisza tym samym stylem o tym samym. pewnie wsyztskie tez lubia siwta. mikolaj, prezenty te sprawy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 02:09 Gość portalu: rado napisał(a): > Gość portalu: zorientowany napisał(a): > > jak wytłumaczysz to, że trzy różne osoby > > uważasz za jedną? do xxx i do mnie piszesz, no xx czasem jest tez kobieta > a > czesme mezczyzna mamy juz przynajmniej 4 osoby a wszystkie o tej samej poznej > porze pisza tym samym stylem o tym samym. pewnie wsyztskie tez lubia siwta. Ty masz coś naprawde z garem.Ja bardzobym chciał poznać zorientowanego bo jest to człowiek o niebywałej inteligencji i kulturze osobistej,oczywiście w przeciwieństwie do ciebie.Najbardziej podobało mi się jak cie rozgryzl i wie kim jestes,bo ja niestety tylko podejrzewam.Zrelaksuj się i pomyśl przez chwilę.Jak można zmienić swoje IP w komuterze?Czy jest to możliwe?Zastanów sie co to jest dostawca usług internetowych.Pomyśl ile ludzi zasiada wieczorem do komputera.No z tym językiem to może być problem bo ty pewnie rozróżniasz tylko chamski i normalny.My piszemy normalnie,a jeżeli wykraczamy poza normalność to przez to że musimy się do ciebie dostosować.To przykładowy zestaw pytań i zagadnień,dzięki którym możemy sobie odpowiedzieć czy możemy się tutaj klonować i to w dodatku we czwórkę jak napisałeś co jest już kompletnym absurdem.Jeżeli to ci nie pomoże to napisz czego nie wiesz a ja postaram ci pomóc,choć nie wiem czy to będzie możliwe,bo do tego trzeba tzw rozumować."A pan je czy roztrząsa???"-Psy 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 18.09.03, 06:25 Gość portalu: XXX napisał(a): > Ty masz coś naprawde z garem.Ja bardzobym chciał poznać > zorientowanego bo jest to człowiek o niebywałej inteligencji i > kulturze osobistej,oczywiście w przeciwieństwie do > ciebie. no to sie poznajcie juz pora. Jeżeli to ci nie pomoże to napisz > czego nie wiesz a ja postaram ci pomóc,choć nie wiem czy to > będzie możliwe,bo do tego trzeba tzw rozumować."A pan je czy > roztrząsa???"-Psy 2. wspaaniale. intelektualista cytaty jak z rekawa. a jesli chodzi o to co ja chcialbym wiedziec to moze wytlumaczysz mi nature tego zboczenia, zeby podniecac sie opowiadaniem obsceny przy dzieciach. jak sie do tego dochodzi? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany ....................................... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:47 pozdrawiam Cię serdecznie, xxx... czytając to rzeczywiście można było wybuchnąć od czasu do czasu niekontrolowanym śmiechem... bo głupotę należy wyśmiewać, skoro wyleczyć jej nie można. na rozmowę z tym głuptaskiem nie mam już chęci, z tego chociażby powodu, że jest on łudząco podobny do słupa... a słup jak wiadomo...:) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: ....................................... IP: 111.111.51.* 18.09.03, 00:48 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > pozdrawiam Cię serdecznie, xxx... lubisz tak sie czasem pozdrowic na noc? to ja rowniez pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: ....................................... IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 02:16 Gość portalu: rado napisał(a): > lubisz tak sie czasem pozdrowic na noc? Poczytaj co ty wypisujesz.No kompletne bzdury,jakiś bełkot,chłam,jesteś beznadziejny w tym co piszesz.Juz ci pisałem o tych pozdrowieniach,a ty dalej uświadczasz wszyskich że nic do ciebie nie dociera.Może ty nie rozumiesz co ktoś do ciebie pisze?To byłaby jedyna odpowiedź.Sam już nie wiem co ci dolega,jestes strasznie otumaniony,o wiem może ty jestes jakąś odmianą autyzmu???.Przykro mi z tego powodu.Popracuj nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: ....................................... IP: 111.111.51.* 18.09.03, 06:27 Gość portalu: XXX napisał(a): o wiem może ty jestes jakąś > odmianą autyzmu???.Przykro mi z tego powodu.Popracuj nad tym. sugerujesz ze bedziemy leczyc sie razem? ja na autyzm a ty na zboczenie? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Głowa mnie rozbolała :) 18.09.03, 12:51 To straszne że dyskutujecie jako "obeznania" a nic nie wiecie o otaczająceym Was świecie. 1. postępowanie przez rzecznikiem odp. dysyplinarnym dotyczy wykonywania zawodu i jest to postępowanie admnistracyjne - a dokładniej rzecz biorąc stosuje się do niego przepisy k.p.a. W takim prztpadku od każej decyzji czy postanowienia kończącego sprawę (a takim jest postanowienie o umorzeniu) służy stonom odwołanie/zażalenie. W takim przypadku sprawę bada organ wyższego stopnia i wydaje ostateczną decyzję która notabene nie jest tak do końca ostateczna bo można ją skarżyć do sądu administracyjnego aktualnie ma jedną instancję a niedługo będą 2. Dopiero takie orzeczenie ma tak naprawdę charakter ostaeczny... To że żecznik dziła to jednoa a z drugiej strony niezależnie 2. prokuratura prowadzi postępowanie karne - tam sprawa jest prosta - umarza postępowania lub wnosi akt oskarżenia - sąd I instancji potem II instancji i dopiero wtedy wyrok jest prawomocny. Wskutek pierwszego można stracić prawo wykonywania zawodu wskutek drugiego można pójść siedzieć i... też stracić prawo wykonywania zawodu. Ale to że ktoś jest niewinny z punktu widzenia prawa karnego nie powoduje że nie ponosi odpowiedzialności dysyplinarnej. Po prostu nie każde zachowanie naganne moralnie jest przestępstwem. (PS ale akurat nauczyciel musi być niekarany i skazanie za przestępstwo oznacza koniec "kariery") prosze więc, nie mylcie już więcej pojęć bo mnie głowa rozbolała... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Głowa mnie rozbolała :) IP: 111.111.51.* 18.09.03, 15:27 bbury napisał: > Ale to że ktoś jest niewinny z punktu widzenia prawa karnego nie powoduje że > nie ponosi odpowiedzialności dysyplinarnej. Po prostu nie każde zachowanie > naganne moralnie jest przestępstwem. (PS ale akurat nauczyciel musi być > niekarany i skazanie za przestępstwo oznacza koniec "kariery") > > prosze więc, nie mylcie już więcej pojęć > bo mnie głowa rozbolała... no wlasnie staralem sie mu to wytlumaczyc ale po twoim poscie mamy jasnosc. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Głowa mnie rozbolała :) IP: *.net.iton.pl 18.09.03, 18:53 Gość portalu: rado napisał(a): > no wlasnie staralem sie mu to wytlumaczyc ale po twoim poscie mamy jasnosc. > pozdrawiam rado Co ty możesz wytłumaczyć łosiu.Nic nie kumasz i tyle,a co to opini bbury to on starał się nam wyjaśnić sprawy prawne a ty masz nadal problem z pojęciem adresu IP i komu pisząc w swojej opnii "mu" chciałes cos wytłumaczyć.A co do bbury to myśle że masz rację,ale zaskarżenie rzecznika przy Wojewodzie przez szkołę moim zdaniem nic nie da,gdyż oczywiste jest że Wojewoda odrzuci to zaskarżenie,gdyż każdy ze świadków podpisał się już pod swoim zeznaniem i teraz to już jest po sprawie.Co wymyślili jakąś inna bujdę???Czy znaleźli jakies inne fałszywe dowody??? Mieli czas od maja,minęło 4 miesiące,to chyba wystarczyło im na obmyslenie jakies sensowanej bajki,ale podejrzewam,że oni rozumują podobnie jak rado,więc wymyślenie przez nich czegoś rozsądnego graniczy z cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany no nie... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:41 na dodatek, Rado, nazywasz mnie M.S... a nawet płeć się nie zgadza, tak dla Twojej wiadomości. nie będę Ci już tłumaczyć, jesteś ślepy, prosty... wszystko to, co piszesz jest /jak to ujął trafnie xxx/ bełkotem. pozbawionym sensu monologiem szaleńca... nie mam już zamiaru leczyć twojego umysłowego kalectwa... może kiedyś znjadzie się ktoś na tyle cierpliwy, by ukazać ci istotę twej głupoty. moim zdaniem jest ona najwyższym stadium bezmyślności, ty się chyba wyrzekłeś intelektu...powtarzasz zasłyszane plotki, jak już mówiłam podkolorowane. żegnam ozięble. moje "łbym" w jednym z postów jest literówką, na wypadek, gdybyś chciał posądzić mnie o podstęp kolejny, czego i tak pewnie nie omieszkasz zrobić. tobie się tak strasznie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: no nie... IP: 111.111.51.* 19.09.03, 20:29 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > na dodatek, Rado, nazywasz mnie M.S... a nawet płeć się nie > zgadza, szczegolnie ze sam nie wiesz czy jestes mezczyzna czy kobieta. no to ja juz ci stary na to nic nie poradze. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokorna Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.rajsat.pl 18.09.03, 20:59 Pani Dyrektor Bedner, Pani Psycholog, Panie Dyrektorz Sadłowski. Czas najwyższy spojrzeć prawdzie w oczy. Daliście się wmanipulować niezrównowaznonej dziewczynie i jej bardzo ambitnej matce, która nie mogąc znieść niepowodzeń swojej córki poszukała kozła ofiarnego. A swoją drogą to jak to się stało Szanowna Dyrekcjo, że dziewczyna otrzymała śwadectwo z czerwonym paskiem nie zdając egzaminu z instrumentu. A może ocenę otrzymała awansem? Czas przyznać się do błędu i pozwolić uczniom pracować, bo rok szkolny już się rozpoczął. Reprezentowana przez Was szkoła straciła w oczch społeczeństwa Szczecina, nie jest już kolebką kultury, ale miejscem niskich rozgrywek w którym pierwsze skrzypce gra psycholog M. Kotuła mająca problemy z własną osobowością, Pani Bedner ziejąca nienawiścią i chroniąca jedną dziewczynę, która zapomina, że w szkole jest ponad 100 uczniów no i Pan Sadłowski - osoba kłamliwa i nieszczera. A może Kuratorium i Ministerstwo powinno zapoznać się bliżej z pracą szkoły oraz pedagogami którym płaci. Uczniowie szkoły, zacznijcie domagać się od Dyrekcji takiej samej ochrony jaką ma jedna uczennica, dlaczego Wy jesteście traktowani gorzej. Czyż ne zasługujecie na szacunek i ochronę? Kiedy sę w końcu zbuntujecie i zażądacie poważnego traktowania Was jako ludzi oraz Waszej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana nareszcie.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 22:14 nareszcie osoba myśląca... dziękuję, Niepokorna... i przyznaję całkowitą rację... i oświadczam: nie poddamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 19.09.03, 00:43 Niepokorna witam Cię.To jest po prostu super!!!!!Nareszcie się ktoś odezwał kto patrzy od środka na to wszystko.Wszystko co napisałaś jest w 100% właściwe.Ja także namawiam uczniów do mobilizacji swoich sił.Napiszcie pismo do wizytatora,do ministerstwa,itd z dokładnym opisem sytuacji,a to że dziewczyna ma pasek na swiadectwie to jest spełniona obietnica dyr.Sadłowskiego i jego bandy w zamian za zakłamane zeznania.Może wszyscy zaczniecie płakać pseudopsychologowi na kolanach to same paski będą i się poziom podwyższy.HIhi.Z tego co wiem opinia o tej szkole jest żałosna.W rankingu stawia się ją na ostatnim miejscu,a najlepsze jest to że niszczy się ludzi którzy w znaczący sposób przyczyniaja się do powyższenia poziomu tej instytucji.Co na to dyrekcja?Wygrać choćby nie wiem jakim kosztem.W tym co robią są obrzydliwie zakłamani.Niech ktos z tym coś zrobi,stołki musza polecieć,innego wyjścia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wheelman oj biada nam,biada........ 19.09.03, 15:09 11 września na tym forum ktoś pisał na temat Szczęsnego i dranstwa jakim jest "odpuszczenie" sprawy przez rzecznika. I nikt,NIKT nie zareagowal na ten post. Mija kilka dni i ta żenująca dyskusja grupki zwolenników Szczęsnego z podpuszczaczem Rado. A przypomnijcie sobie dzieciaki /jakies tam XXX i zorientowani/ jak to rodzice chórzystów z Poznania chodzili za swoim Wielkim Dyrygentem nawet do aresztu z kwiatami , krzycząc "jesteśmy z tobą!" I kiedy już okaże się jaka jest prawda , nie biegnijcie z gratulacjami do swojej potępianej dziś koleżanki,bo może będzie na tyle silna ,żeby was opluć?... Co do Szczęsnego , ja również znam wiele osób ,które na WŁASNYM przykładzie doświadczyły jego "rubaszności". Jedno jest jasne : jeśli nawet cień podejrzenia pada na pedagoga w TAKIEJ sprawie, jeśli TRWA wyjaśnianie tego problemu, to nigdy,ale to PRZENIGDY nie wysłałbym swojego dziecka do niego na lekcje...... Najciekawsze jest jednak to ,że wiele osób z kręgów zbliżonych...mówiło już przed wakacjami o tym,że sprawa zostanie rozmyta.............prorocy jacy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: oj biada nam,biada........ IP: *.net.iton.pl 19.09.03, 15:55 wheelman napisał: >> A przypomnijcie sobie dzieciaki /jakies tam XXX i zorientowani/ jak to rodzice > chórzystów z Poznania chodzili za swoim Wielkim Dyrygentem nawet do aresztu z > kwiatami , krzycząc "jesteśmy z tobą!" > I kiedy już okaże się jaka jest prawda , nie biegnijcie z gratulacjami do > swojej potępianej dziś koleżanki,bo może będzie na tyle silna ,żeby was > opluć?... Więc na początek,nie jacyś tam XXX i zorientowani,na dodatek dzieciaki???Chciałbym wrócić do tych czasów (ale nie ze względu na ustrój).Po drugie porównanie sprawy Poznańskich słowików do "Pieprznego kawału" to jekieś nieporozumienie.Po trzecie Nie "koleżnanki" tylko wroga na całe życie.A co do oplucia to jak najbardziej,poziom tej osoby jest na tyle niski,że myslę ze robi to nagminie,a jeżeli już cos wybełkocze to można być pewnym że łże. > Najciekawsze jest jednak to ,że wiele osób z kręgów zbliżonych...mówiło już > przed wakacjami o tym,że sprawa zostanie rozmyta.............prorocy jacy czy > co? Nie prorocy tylko zorientowani w sprawie.Skoro wszystcy wiedzą że to bujda to trudno sie dziwić,że rzecznik oddalił zarzuty. Prorokuje że zrobi to ponownie,gdyż zakłamana dyrekcja tak już się pomieszała,że trudno będzie im odkręcić te wszystkie kłamstwa. Przkro mi ,ale nie mozna cię traktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wheelman Re: oj biada nam,biada........ 19.09.03, 17:32 > Więc na początek,nie jacyś tam XXX i zorientowani,na dodatek > dzieciaki???Chciałbym wrócić do tych czasów (ale nie ze względu > na ustrój). ........no to przepraszam , jak nie jakieś iksiksy i nie zorientowani , to KTO? /swoją drogą można się spodziewać kto,ale to nie jest zbyt pochlebne dla ciebie :0)/ Po drugie porównanie sprawy Poznańskich słowików > do "Pieprznego kawału" to jekieś nieporozumienie. ..........naturalnie ,przepraszam ,błąd .Tam był pedał pedofil , a w szczecińskim muzyku pedofil-artysta i na dodatek profesor ...sorry Po trzecie > Nie "koleżnanki" tylko wroga na całe życie.A co do oplucia to > jak najbardziej,poziom tej osoby jest na tyle niski,że myslę ze > robi to nagminie,a jeżeli już cos wybełkocze to można być > pewnym że łże. .....i tu upewniłem się , słoneczko ,że jesteś uczennicą szkoły muzycznej. a może lubisz "pana profesora"? czy to tylko taka bezinteresowna obrona ? > Przkro mi ,ale nie mozna cię traktować poważnie. Smutne to ,że szkoła której powinnością jest kształcić elity artystyczno- intelektualne , trwoni społeczne pieniądze na takich jak TY.......... odpisz proszę , ale nie od razu. może jak się wyjaśni sprawa Szczęsnego? chciałbym zobaczyć wtedy Tojego strapionego buziaczka.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: oj biada nam,biada........ IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 00:55 wheelman napisał: > ........no to przepraszam , jak nie jakieś iksiksy i nie zorientowani , to KTO? > /swoją drogą można się spodziewać kto,ale to nie jest zbyt pochlebne > dla ciebie :0)/ To jak to kiedyś Małysz powiedział,:"A to głupie pytanie".Po to nazywam sie XXX,żeby nie można było okreslić mojej tożsamości,to chyba oczywiste.A spodziewć to można się tego że jak pojawia się post rado,to napewno się uśmiejemy,lub zaczniemy współczuć. > > > Po drugie porównanie sprawy Poznańskich słowików > > do "Pieprznego kawału" to jekieś nieporozumienie. > > > ..........naturalnie ,przepraszam ,błąd .Tam był pedał pedofil , a w > szczecińskim muzyku pedofil-artysta i na dodatek profesor ...sorry > > > Po trzecie > > Nie "koleżnanki" tylko wroga na całe życie.A co do oplucia to > > jak najbardziej,poziom tej osoby jest na tyle niski,że myslę ze > > robi to nagminie,a jeżeli już cos wybełkocze to można być > > pewnym że łże. > > > > .....i tu upewniłem się , słoneczko ,że jesteś uczennicą szkoły muzycznej. a > może lubisz "pana profesora"? czy to tylko taka bezinteresowna obrona ? > > Przkro mi ,ale nie mozna cię traktować poważnie. > > > > > Smutne to ,że szkoła której powinnością jest kształcić elity artystyczno- > intelektualne , trwoni społeczne pieniądze na takich jak TY.......... > > > odpisz proszę , ale nie od razu. może jak się wyjaśni sprawa Szczęsnego? > chciałbym zobaczyć wtedy Tojego strapionego buziaczka.................. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: oj biada nam,biada........ IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 01:21 wheelman napisał: ....chciałbym zobaczyć wtedy Tojego strapionego buziaczka.................. To źle myślisz kochanie.Bardzo chciałbym mieć tak mało latek jak ty.Ja myślę że jakbyś sie ze mną spotkał to miałbys nie strapionego ale nico zniekształconego buziaczka.A co do cytatów z gazet to widzę,że ambitne dzienniki czytasz.Ja naszczęscie dawno już pokończyłem szkoły i teraz płacę na takich nieuków jak ty,bo z tego co widzę to żar młodości cie rozpiera kotku,a na dodatek słońce to chyba nie masz pojęcia o tej sprawie,więc chyba należałoby się wycofać z tej dyskusji,bo jak na razie to nic nowego nie napisałeś.I nie wykorzystuj moich postów,pisząc i poderzewając mnie o M.S. bo ściągniesz to od rado,postaraj sie o coś nowego kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: oj biada nam,biada........ IP: 111.111.51.* 21.09.03, 07:17 Gość portalu: XXX napisał(a): > wheelman napisał: > ....chciałbym zobaczyć wtedy Tojego strapionego > buziaczka.................. > > To źle myślisz kochanie.Bardzo chciałbym mieć tak mało latek > jak ty.Ja myślę że jakbyś sie ze mną spotkał to miałbys nie > strapionego ale nico zniekształconego buziaczka.A co do cytatów > z gazet to widzę,że ambitne dzienniki czytasz.Ja naszczęscie > dawno już pokończyłem szkoły i teraz płacę na takich nieuków > jak ty,bo z tego co widzę to żar młodości cie rozpiera kotku,a > na dodatek słońce to chyba nie masz pojęcia o tej sprawie,więc > chyba należałoby się wycofać z tej dyskusji,bo jak na razie to > nic nowego nie napisałeś. kolejny niewygodny dyskutant? a jakie to tuy mikolaju szkoly nie pokonczyles. jaki jestes ksztalcony a jaki zbboczony. I nie wykorzystuj moich postów,pisząc > i poderzewając mnie o M.S. bo ściągniesz to od rado,postaraj > sie o coś nowego kochanie. poczules teraz pociag do chlopcow? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: oj biada nam,biada........ IP: 111.111.51.* 19.09.03, 20:37 wheelman napisał: > 11 września na tym forum ktoś pisał na temat Szczęsnego i dranstwa jakim > jest "odpuszczenie" sprawy przez rzecznika. I nikt,NIKT nie zareagowal na ten > post. Mija kilka dni i ta żenująca dyskusja grupki zwolenników Szczęsnego z > podpuszczaczem Rado. nie jestem podpuszczaczem ale jakos mnie ten zboczen zdraznil. wybacz jesli przebrnales przez cala dyskusje. a ten caly xxx jest i uczennica i zorientowany i zorientowana uczennica i wszytskim na raz. osobiscie uwazam ze to sam szczesny. > > Co do Szczęsnego , ja również znam wiele osób ,które na WŁASNYM przykładzie > doświadczyły jego "rubaszności". no wreszcie ktos z odsiecza. Jedno jest jasne : jeśli nawet cień > podejrzenia pada na pedagoga w TAKIEJ sprawie, jeśli TRWA wyjaśnianie tego > problemu, to nigdy,ale to PRZENIGDY nie wysłałbym swojego dziecka do niego na > lekcje...... racja racja racja. > > Najciekawsze jest jednak to ,że wiele osób z kręgów zbliżonych...mówiło już > przed wakacjami o tym,że sprawa zostanie rozmyta.............prorocy jacy czy > co? wszyscy sadza ze bedzie rozmyta bo on ma niezle plecy. w tym rola wolnych mediow zeby rozmyta nie byla. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znowu się klonujemy Re: oj biada nam,biada........ IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 01:05 Gość portalu: rado napisał(a): > nie jestem podpuszczaczem ale jakos mnie ten zboczen zdraznil. wybacz jesli > przebrnales przez cala dyskusje. a ten caly xxx jest i uczennica i zorientowany > > i zorientowana uczennica i wszytskim na raz. osobiscie uwazam ze to sam > szczesny. > wszyscy sadza ze bedzie rozmyta bo on ma niezle plecy. w tym rola wolnych > mediow zeby rozmyta nie byla. > pozdrawiam rado No i znowu tuman sie odezwał.Pewnie wszyscu jesteśmy Szczęsnymi a rado jest tylko jeden.Jak jestes taki mądry to napisz coś z innym adresem IP i wtedy możesz w ogóle myśleć że ktos tu się podszywa jełopie.Śmiech to jest jeden wielki śmiech.Wolnych mediów???Leni śmierdzących,którym się nawet nie chce zapytac poszkodowanego i jego uczennic jaka jest sprawa,poza tym to Sadłowski zaprasza Wyborczą do swoję szkółki i tłumaczy o co chodzi.I to ma byc wolna prasa?Skotumpowana banda.A skoro wiesz że M.S. nie widnieje na liście doktorów historii na US,to po co ci widziec gdzie wykłada,to bez znaczenia gdzie,ja osobiście dokładnie nie wiem,ale jednego jestem pewien że doktoryzował się na US i to z wolnej ręki.Poza tym nie chce mi się już z tobą gadać,bo to bez sensu tłuaczyć coś tłukowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: oj biada nam,biada........ IP: 111.111.51.* 21.09.03, 07:19 Gość portalu: Znowu się klonujemy napisał(a): A skoro wiesz > że M.S. nie widnieje na liście doktorów historii na US,to po co > ci widziec gdzie wykłada,to bez znaczenia gdzie,ja osobiście > dokładnie nie wiem,ale jednego jestem pewien że doktoryzował > się na US i to z wolnej ręki. no mowiles ze to zasluzony pracownik us. wiec staram sie to sprawdzic. i jakos nic nie widze. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 19.09.03, 20:34 Gość portalu: XXX napisał(a): > Niepokorna witam Cię.To jest po prostu super!!!!!Nareszcie się > ktoś odezwał kto patrzy od środka na to wszystko. misiu ty jestes schizofrenikiem. to jest pewne. sam z soba dyskutujesz i to nie nawet z soba x 1 ale razy kilka. a szczegolnie lubisz sobie przytakiwac. postaraj sie raz ze soba nie zgodzic. moze wtedy zaczniesz odkrecac swoja spaczona psyche. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 01:05 Gość portalu: rado napisał(a): > > misiu ty jestes schizofrenikiem. to jest pewne. sam z soba dyskutujesz i to nie > > nawet z soba x 1 ale razy kilka. a szczegolnie lubisz sobie przytakiwac. > postaraj sie raz ze soba nie zgodzic. moze wtedy zaczniesz odkrecac swoja > spaczona psyche. > pozdrawiam rado Debil.(jako choroba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 19.09.03, 20:32 Gość portalu: niepokorna napisał(a): > Pani Dyrektor Bedner, Pani Psycholog, Panie Dyrektorz Sadłowski. > Czas najwyższy spojrzeć prawdzie w oczy. ciekawe ze niepokorna to tez uczennica. fajne ksywki mikolaju wymyslasz dla swoich dziewczynek. Reprezentowana przez Was > szkoła straciła w oczch społeczeństwa Szczecina, szkola starci jedynie jesli pozowli by ludzie o zachwainej rownowadze psychicznej i mowiac krotko zbocznie w niej uczyli dalej wymysliles manifest do uczniow? zalosne to jest. ziemia sie pali pod nogami? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 01:07 Gość portalu: rado napisał(a): > Gość portalu: niepokorna napisał(a): > > > Pani Dyrektor Bedner, Pani Psycholog, Panie Dyrektorz Sadłowski. > > Czas najwyższy spojrzeć prawdzie w oczy. > > ciekawe ze niepokorna to tez uczennica. fajne ksywki mikolaju wymyslasz dla > swoich dziewczynek. > Reprezentowana przez Was > > szkoła straciła w oczch społeczeństwa Szczecina, > > szkola starci jedynie jesli pozowli by ludzie o zachwainej rownowadze > psychicznej i mowiac krotko zbocznie w niej uczyli > > dalej wymysliles manifest do uczniow? zalosne to jest. ziemia sie pali pod > nogami? > pozdrawiam rado Popatrz na sontaże szkół i zacznij sie wtedy wypowiadać,bo po raz kolejny bzdury wypisujesz.I piszesz że ziemia się pali? Chyba tobie mózg juz się spalił do końca,jak narazie M.S. wszystko wygrał,wiec komu sie ziemia pali???Znowu nie pomyslałeś,ale nie dziwię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Sprawa nauczyciela oskarżonego o molestowanie IP: 111.111.51.* 21.09.03, 07:21 Gość portalu: XXX napisał(a): ,jak narazie M.S. > wszystko wygrał,wiec komu sie ziemia pali??? co wygral? u rzecznika dyscypliny? kolegi swojego? poczekajmy na prokurature. w kazdym razie pracy to on szybko nie znajdzie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po raz ostatni Żegnam. IP: *.net.iton.pl 20.09.03, 01:42 Znowu się klonuje,ale tylko po to że nie uważam,aby ta dyskusja prowadziła do czegokolwiek,zwłaszcza z rozmówcami typu rado i wheelman więc żegnam państwa,pozdrawiam wszystkich właściwe myślących i życzę M.S. pomyślnego zakończenia sprawy,a wszystkich kłamców i oszustów pod sąd. P.S.Rado i nie błaźnij się już więcej,szkoda mi Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy ufffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smstv.pl / 192.168.1.* 20.09.03, 03:46 nareszcie.co ta dziecirnia o tej porze w internecie szuka??? nie pękajcie rado , dziwadeł nie brakuje. karuzelowi wszystkich krajów wstydźcie się! /z M.S./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: ufffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!! IP: 111.111.51.* 21.09.03, 07:24 Gość portalu: Karuzelowy napisał(a): > nareszcie.co ta dziecirnia o tej porze w internecie szuka??? > > > > nie pękajcie rado , dziwadeł nie brakuje. no to nie dziwadlo to zboczen. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Żegnam. IP: 111.111.51.* 21.09.03, 07:23 Gość portalu: Po raz ostatni napisał(a): > Znowu się klonuje,ale tylko po to że nie uważam,aby ta dyskusja > prowadziła do czegokolwiek,zwłaszcza z rozmówcami typu rado i > wheelman więc żegnam państwa,pozdrawiam wszystkich właściwe > myślących i życzę M.S. pomyślnego zakończenia sprawy,a > wszystkich kłamców i oszustów pod sąd. > > P.S.Rado i nie błaźnij się już więcej,szkoda mi Cię. jak na czlowieka z dr to powinienes wiedziec ze nie isteniej cos takiego jak "blaznic sie" no ale nic. teraz juz wiesz. fajnie ze zyczysz sobie jak najlepiej. to chyba ci jest milo. i dzikei za pozdrowienia dla "wlasciwie myslacych" ja rowniez pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś