mar_fi 27.06.08, 14:12 Zlituj się.Ludzie czekają na akceptacje zdjęć tygodniami. Nie bądź zupełnym ignorantem. Czy Ty nie masz serca? Pozdrawiam serdecznie! mar_fi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar Re: Albercie, Albercie... 27.06.08, 14:29 albercie,od dłuższego czasu kompletnie nie radzisz sobie z obowiązkami,których dobrowolnie się pojąłeś.przestań wreszcie zawracać ludziom d. i daj sobie spokuj z "administrowaniem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota daj sobie spokuj niedokształcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:35 W zasadzie na tym forum nie zwracam uwagi na ortografię itp jednak są granice przyzwoitości zwłaszcza dla osób, które jak anamar wielokrotnie drobne usterki piśmiennicze z wyższością tutaj wytykają. Spokój to jednak nie "gżegżółka" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: daj sobie spokuj niedokształcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:58 Nikt nie jest doskonały ... Ale masz rację, w tej sprawie powinniśmy się nawzajem punktować bez litości. Młodzi patrzą, może się czegoś przy okazji nauczą. Swoją drogą, też ostatnio zauważyłem u siebie pierwsze oznaki wtórnego analfabetyzmu. Podejrzewam, że to od internetu. Gdybym był młodszy, to bym się zaczął starać o jakieś zaświadczenie lekarskie, że to dyslekcja, dyskalkulia, czy inna dyslokacja rozumu. Ale chyba najpierw wrócę na trochę do słownika ortograficznego (jakieś testy internetowe ... internetowe???), co innym też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: daj sobie spokuj niedokształcie 30.06.08, 11:43 no błąd popełniłam fatalny...jeśli uraziłam czyjeś poczucie normy językowej-bardzo przepraszam.jest mi wstyd.powyższe nie zmienia natomiast merytorycznego przesłania mojego postu-dot.faktu,że forum od dawna jest administrowane w sposób skandaliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Albercie, Albercie... IP: *.centertel.pl 29.06.08, 13:03 "spokuj" (:- Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Albercie, Albercie... 28.06.08, 09:08 Żeś ogłuchł,cy co??? Chcemy zdjęcia oglądać a nie czytać idiotycznych pierdoł kilku poje.busów pod kilkanastoma ksywkami, sprawdzającymi ortografie innych świrów!!! Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: Albercie, Albercie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:13 Sobiepanie, nasz drogi przyjacielu. Tak krzyczysz, a też jednak nieraz się bardzo mylisz. Mianowicie, błędnie podpisujesz swoje posty. Zamiast: "Jestem sobie panem, wójtem, plebanem ... " powino być: "Jestem sobie zwykłym gnojkiem, prostakiem, chamem i grubianinem...". Bardzo cię proszę, popraw ten ewidentny błąd, bo pan, wójt i pleban kiedyś tego nie wytrzymają i po prostu skopią ci dupkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Albercie, Albercie... 28.06.08, 16:44 Ja nie czekam na idiotyczne komentarze zupełnie przypadkowych kundli, szczekajacych i skamlajacych w każdym prawie wątku. Nie czekam nawet na Twoje wyjaśnienia. Spełnij swoją powinność i nie musisz nawet odpowiadać. Chcę oglądac zdjęcia ludzi zaangażowanych w rozwój FF - Szczecin, Tobie zostawiając błogi spokój. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Albercie, Albercie... IP: *.chello.pl 29.06.08, 17:50 Gość: XYZ napisał; "spokuj" (:- Chyba 'spakuj' się Albercie. Twój czas minął:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Albercie, Albercie... 30.06.08, 09:14 'Pók pók'. ja jezdem a cie ni ma. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś