Dodaj do ulubionych

SWAROŻYC= uczeń z toruńskiego technikum !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:10
Hej pisze do was, abym wam wspolczuc jednego idioty z Waszego forum... Jestem
na waszym forum pierwszy raz. Napisalismy dziesiatki postow w calej polsce na
temat kradziezy 11 seterow. Pierwsza odpowiedz przyglupawa w calym kraju to
wasz kolega forumowicz. Wiecie w czym rzecz- tacy ludzie jak on sa
nieakceptowani przez spoleczenstwo, maja problemy ze soba. Tu sa anonimowi i
wyzywaja sie... Pozdrowienia z Czestochowy, mam nadzieje ze ktoregos dnia jak
koles sie pokapuje ze nie jest w pelni rozumu to bedzie za pozno. Jeszcze raz
pozdrowienia. Znam kilku ludzi ze Szczecina i do dzisiaj nie znalem kogos
takiego... Unikat
Obserwuj wątek
    • swarozyc SWAROŻYC= uczeń z czestochowskiego technikum ! 25.09.03, 12:25
      Masz racje - jestem unikatem. To ja zjadlem te psy..:-)
      Mylisz sie tylko co do jednego; chodze do technikum, ale w Czestochowie i tam
      jaja sobie robie z katechetka jak krzywo nawija jak ty...
      • Gość: Ana Re: SWAROŻYC= uczeń z czestochowskiego technikum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:52
        Swarożycu,co się dzieje?Twoje ostrze polemiczne strasznie się stępiło
        ostatnio...
      • Gość: staszek Re: SWAROŻYC= uczeń z czestochowskiego technikum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:58
        TY nie jestes normalny.....
    • myszkoscielna SWAROŻYC= uczeń specjanej troski 25.09.03, 13:00
      Proszę o odrobinę wyrozumiałości względem skwarka, biedaczysko jako mały
      chłopiec został wykorzystany przez pedofila, podającego się za domokrążcę i
      oferującego kiczowate „święte” obrazy. Pech chciał że działo się to pod
      nieobecność rodziców, w sumie nie było by sprawy, ale zboczeniec nie dość że
      wykasował go 5000 starych złotych polskich, to nawet malutkiego obrazka
      biedakowi nie zostawił. Kiedy po powrocie rodzice stwierdzili brak w/w 5000 zł.
      Sprawili mu poważne manto, tak poważne że zaowocowało to pewnymi uprzedzeniami
      skwarka, które żyją swoim życiem do dziś dzień, wszelkie terapie spełzły na
      niczym, nie pomogła nawet przeprowadzka do kraju w którym dominuje żywioł
      protestancki i wszelkie obrazki „święte” nie są tolerowane. Proponuję ignorować
      typa, gdyż wielce prawdopodobnym jest, że jego twórczość na forum również jest
      elementem wymienianej już terapii.
      • drutt Re: do SWAROŻYC- uczenicy specjanej troski 25.09.03, 13:54
        chyba kilka osób poważnie Cię nie lubi, Laseczko (r.ż. bo przecież utożsamiasz
        się z samiczką na forum)?
        • swarozyc Re: do SWAROŻYC- uczenicy specjanej troski 25.09.03, 18:24
          gdybym komus chcial dosrac to przynajmniej staralbym sie pisac poprawnie,
          uczenicy.
          Uczony to ty jestes, ale chyba jakowegos seminarium duchownego.
      • Gość: Ana Re: SWAROŻYC= uczeń specjanej troski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 08:51
        dobrze,że wyjaśniłaś i podałaś do wiadomości te szokujące fakty!Teraz wiele
        spraw rozumiem....Może postarajmy się jakoś pomóc swarożycowi?
    • Gość: heniek Taaak. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 13:27
      normalny to ten koles nie jest, to prawda, ale dlaczego katuje innych na forum?
    • Gość: ferd Nieeeeee! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 17:33
      Jest według mnie sympatyczniejszy i bliżej mu chyba do nauczyciela z
      kołobrzeskiego LO lub szczecińskiej szkoły muzycznej niz do tych gówniarzy.
      • swarozyc ferd 25.09.03, 18:37
        Gość portalu: ferd napisał(a):

> Jest według mnie sympatyczniejszy i bliżej mu chyba do nauczyciela z
        > kołobrzeskiego LO lub szczecińskiej szkoły muzycznej niz do tych gówniarzy.
        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        ???
        Bezimienny wielbiciel...?
        a co ja Ci zrobilem?..:-)
    • Gość: psycholog dyżurny swarozyc - diagnoza IP: 217.153.168.* 25.09.03, 17:52
      biedny, zapijaczony przygłup z pretensjami,
      od lat na garnuszku skretyniałych protestanckich
      naiwniaczków, hodujących z zamiłowaniem
      różne formy pasożytnictwa, które to zapewne
      w nieodległym czasie, doprowadzą do ich własnej
      zguby.

na własne potrzeby kreauje się
      na pierwszego w dziejach pogańskiego - macho,
      chorobliwego hiperantyklerykała, robiąc
      porutę niemożebną na polskęcałą,
      jakby jurczyka było mało
      • swarozyc a ty jestes lowca Swarozyca, zgadlem? 25.09.03, 18:26
        a poza tym to dno.
        • peteen swaro, debilu, poznali sie na tobie... 25.09.03, 20:57
          żałosna pseudo-szwedzka i pseudo-polska kreaturo...
          • Gość: Hector Re: swaro, debilu, poznali sie na tobie... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 21:36
            Gdy brakuje argumentow lub nie jest sie w stanie wspiac na wyzyny i tak
            finezyjnie a czasem przewrtonie "odparowac", to rzuca sie miesem i epitetami w
            innych. A mnie bardzo bawia polemiki Swarozyca i jego pokretna logika.
            Swarożycu "to nie ludzie to wilki":-))
            -----------
            Na smialka psy szczekaja, a tchorza gryza
            • swarozyc Hector 25.09.03, 22:02
              kim wasc?
              • Gość: Hector Swarożyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 22:10
                Swarozycu! Słabo sledziłeś ostanie watki..... np o promocji, Gryf ci podpowie:-)
                ------
                Kto zbyt pospiesza, dziala niezbyt rozwaznie
                • swarozyc Re: Swarożyc 25.09.03, 22:17
                  mam czekac na gryfa abym sie dowiedzial z kim zacz?
                  Co to za babskie przepychanki? :-)
                  • Gość: Hector Re: Swarożyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 22:22
                    Jakie babskie, jakie babskie??!!!
                    "Read And Memory"
                    pamietasz?
                    ------
                    Najciemniej jest przed świtem
                    • Gość: Hector Swarożyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 22:25
                      nie smaruj z dwóch stron, zbyt duzo cholesterolu
                      -----------
                      • swarozyc RAMa 25.09.03, 22:28
                        Dzieki za mile slowa, ale to o pokretnej logice mi sie nie podoba...(:-

Moze trzeba poglowkowac aby zrozumiec...:-)?
                        • Gość: Hector Re: RAMa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 22:48
                          to własnie mam na mysli, tylko czy dochodzimy do tych samych wnioskow to juz
                          inna bajka....
                          czlowiek bezkrytyczny jest pochlebca a takiego trzeba sie obawiac
                          -----
                          Grymas przyjaciela jest lepszy od usmiechu wroga
                          • swarozyc Re: RAMa 25.09.03, 22:51
                            nie rozumiem Cie. Albo sie zgadzasz ze mna albo nie, ale to nie znaczy ze
                            logika jest pokretna...
                            • Gość: Hector Re: RAMa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 23:11
                              mysle że problem jest z "pokretnoscia" odbierasz ja negatywnie natomiast ja mam
                              na mysli jej pozytynwe znaczenie, nie ma to nic wspolnego z kretactwem; czesto
                              uzywasz hirurgicznego ciecia brzytwa aby zobaczyc trzewia, ja wole
                              ultrasonograf, ty widzisz tylko chory organ, ja caly organizm, oczywiscie to
                              moja interpretacja, ale cóz tam... czy to az takie ważne, chyba popadamy w
                              ZBOWIDOWSKIE dyskuje ktorego pelno wokół
                              -------
                              "kiedy by opat kostek przy sobie nie nosil, tedy by mnisi w nie nie grali"
                              tak a propos kk
                              • swarozyc Re: RAMa 25.09.03, 23:14
                                najlepszym lekarstwem na to sa dziewczyny, ale cos tu ich malo dzis,,,
                                Tylko na Asce mozna polegac; nie katolik i dzielnie trzyma kroku od 8.00 do
                                15.30. :-)
                                • Gość: Hector Re: RAMa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 23:20
                                  a propos dziewczat):I... zaniedbywanych przez małzonkow przed ekranem... no to
                                  dobranoc:-)))
                              • swarozyc Hector 25.09.03, 23:23
                                Gość portalu: Hector napisał(a):
                                ty widzisz tylko chory organ, ja caly organizm,
                                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                Ja na razie nie wiem co ty widzisz, bo jestes niesmialy w formulowaniu mysli...
                                a jezeli mowimy o kk to ja widze nie tylko ich trobne swinstewka ale bezmiar
                                ich zbrodni jakim jest upadek cywilizacyjny Polski. Czego ci
                                dzisiejsi "ulubiency" nie potrafia zauwazyc. Albo za mlodzi albo za glupi.
          • Gość: rybak Za tego posta... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 08:35

powinienes nagrode miesiaca peteen dostac :)
            Gratuluje! w koncu ktos napisal krotko a tresciwie o tym matole ktory to calymi
            dniami przesiaduje przed kompem pobierajac zapewne skandynawski zasil...

> żałosna pseudo-szwedzka i pseudo-polska kreaturo...
            • Gość: staszek Konkurs wiersza o Swarożycu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 01:29
              Mysle ze to dobre miejsce aby ukazac swoja tworczosc. Przeciez Swarozyc jest
              swietnym obiektem na ktorego czesc mozemy pisac beany, wiersze, poezje...
              fraszki. Na tym forum juz przypisano mu tyle epitetow ze czas zaczac powazniej.
              Do dziela !
              • Gość: Ana Re: Konkurs wiersza o Swarożycu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 10:55
                qrcze,wychodzi na to,że obszczekiwać umiemy tylko prozą...
                • Gość: Hector Re: Konkurs wiersza o Swarożycu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 22:05
                  Poganin przeklety z szyderstwa tu pisze
                  Znalazl sobie Ci on autorska nisze
                  Ale ja jako katolik cie rozgrzesze
                  Opluje cie jadem i trzewia wybebesze
                  To wszytsko w ramach naszych dziadów wiary
                  Umysł przyciemniony i szare koszmary
                  Nie bedziesz Swarozycu odmiennych racji głosić
                  Masz sie czym predziej z tego Forum wynosić
                  Tu tylko wolnosci słowa moga byc wygłaszane
                  I jedynie przez Nas poprawiane i autoryzowane
                  Kto mysli inaczej niech szybko umyka
                  Bo Forum ma byc tylko po mysli tzw "katolika"
                  ------------;-))))
                  Bóg był Bogiem, a miał nieprzyjaciół

• svvarozyc Ales ty glupi Chektorze ! 30.09.03, 22:08
                    lepiej podrap sie po worze.

Tez niezly wierszyk, co ?
                    • Gość: Hector Re: Ales ty glupi Chektorze ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 22:09
                      wierszyk twój zacny;-)))) troszke przykrótki no ale cóz
                      • swarozyc Hector 30.09.03, 22:16
                        Slawa Hectorze
                        to krakowski peteen podszywa sie pode mnie. taka miejscowa kreaturka i mozdzek
                        mialki.
                        Dzeki Hectorze za wierszyk. Widze ze musiales byc bardzo wzburzony, bo jest
                        calkiem sprawny..:-)

PS uwazaj na dwa fau w moim nicku vv. to "svvarozyc" krakowski
                        • Gość: Hector Swarożyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 22:26
                          no problem:-)
                          tekst byl zbyt malo wyrafinowany i pokretny :-))) jak na Ciebie, a wybuch
                          agresji i brak finezji zdradził miałkiego rozmówcę, stad odp w stylu "nielot"
                          --------
                          Dzielność rośnie wsród przeciwnosći
                          • svvarozyc Swarozyc udawany 01.10.03, 09:22
                            Taki z ciebie Swarozyc jak z koziej dupy traba, szwedzki wypierdku !
                        • Gość: Ana Re: Hector IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 12:17
                          swarożycu,nie przesadzaj...kto by chciał się pod ciebie podszywać?!!
                          • Gość: Hector Ana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 22:00
                            Ana to fakt, dwa vv to udawany - jest lepiej widoczny jak wchodzisz na nick
                            bezposrednio, zbieg czasu i forma tresci zdecydowanie wskazuje na P. - sa to
                            oczywioscie poszlaki, ale podejrzewanie ze Swaoryz udaje kogos innego i sam pod
                            siebie sie podszywa? nieee to niemozliwe
                            • swarozyc Hector 02.10.03, 22:13
                              Hectorze
                              Ta pani wpadla jak bomba(ale nie sexu)na forum i od razu zaczela od czepiania
                              sie ludzi, kiedy jej zwrocilem uwage przyczepila sie do mnie.
                              Nic nie ma do powiedzenia, wiec smialo ja mozna "odosobnic"
                              Szkoda nerwow.
                              • Gość: Hector Swarożyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 22:21
                                Kupił nie kupił, potargowac warto...
                                --------
                                • swarozyc Hector 02.10.03, 22:24
                                  Jak ci to sprawia przyjemnosc, to prosze bardzo...
                                  Ale sa lepsze dziewczyny...
                                  • Gość: Ana swarożycu,obudz się! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:51
                                    swarożycu...może i wpadłam jak bomba(chociaż co to właściwie znaczy?),ale na
                                    pewno nie po to,by ,jak piszesz,"czepiać się ludzi".Nieprawdą jest również i
                                    to,że rzucłam się na ciebie,po tym jak zwróciłeś mi uwagę.Prawda jest taka,że
                                    to ja zwróciłam uwagę na pewien twój poscik,w którym zrobiłeś z siebie
                                    idiotę.Na delikatne zwrócenie uwagi zareagowałeś histerycznie,nie odnosząc się
                                    w ogóle(co ci się często zdarza)do meritum sprawy.Uważam,że wiele twoich
                                    wypowiedzi i pseudoprowokacji to zwykłe chamstwo i nietolerancyjne prostactwo
                                    ukryte pod cieniutkim płaszczykiem udawanej erudycji.Co gorsza,zrobiłeś się
                                    ostatnio zwyczajnie nudny,a twoje użalanie się nad sobą jest żałosne.Napisałam
                                    ci kiedyś,że może zawsze byłeś denerwujący i prowokujący,ale kiedyś
                                    podejmowałeś dyskusję.Można było nie zgadzać się z tobą,lecz szanować twoje
                                    poglądy i spierać się...od pewnego czasu stałeś się pryncypialny i po prostu
                                    nie masz kompletnie nic do powiedzenia.Twoje w kółko powielane opinie przestają
                                    kogokolwiek interesować i nie możesz tego znieść.To jest prawdziwa przyczyna
                                    twego rozdrażnienia.Mimo wszystko,wierzę w ciebie,i w to,że przestaniesz
                                    każdego,kto się z tobą nie zgadza,traktować jak wroga...
              • Gość: stasiek Re: Konkurs wiersza o Swarożycu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 17:45
                Gość portalu: staszek napisał(a):

> Mysle ze to dobre miejsce aby ukazac swoja tworczosc. Przeciez Swarozyc jest
                > swietnym obiektem na ktorego czesc mozemy pisac beany, wiersze, poezje...
                > fraszki. Na tym forum juz przypisano mu tyle epitetow ze czas zaczac
                powazniej.
                >
                > Do dziela !

A przecież na czyjąś cześć można pisać "peany"; "beanów" zaś można znaleźć w
                szkole , na uniwersytecie itp!
              • pierwszy Re: Konkurs wiersza o Swarożycu 30.09.03, 13:04
                wierszydiota

swarożycu lub swarogu zadać sobie czas pytanie
                czy cię fora już nie lubią może nam odpowiedz na nie
                mowa twoja szumna, próżna, pogańszczyznę wciąż nam chwalisz
                przyznaj szybko nasz koleżko, czy łbem w ścianę ciągle walisz
                jeśli tak, to ciężka sprawa, czas cię zawieźć do lecznicy
                ale gdzie cię ciołku przyjmą, wszyscy wokół bezbożnicy
                Spojrzą tylko, a Swarożyc ten idiota z for gazety
                niech więc wali sobie w ścianę, no i wypisuje bzdety
                idiotyzmy, pouczenia oraz swe elaboraty,
                i niech zbiera za tą twórczość w pełni zasłużone baty

mowa moja chcąc czy nie chcąc zaraz wnet dobiegnie celu
                staraj się więc o odpowiedź nasz serdeczny przyjacielu.....
                • Gość: Ana Re: Konkurs wiersza o Swarożycu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:07
                  Pierwszy!Extraklasa!
                  • swarozyc Pozdrowienia z Kanady dla wiernych... 30.09.03, 14:32
                    www.detnews.com/2002/religion/0208/01/-544088.htm
                    • pierwszy Re: Pozdrowienia z Kanady dla wiernych... 30.09.03, 14:43
                      jesteś niesamowitym ignorantem, ale pamiętaj kto jest bez winy niech pierwszy
                      rzuci kamieniem i jeżeli palce są źródłem twego grzechu obetnij je... swarożyc
                      utnij sobie i głowę chamski cycku... na słowiańszczyźnie się znasz jak świnie
                      na gwiazdach parszywy kretynie...

życzliwośći
                      p
                      • swarozyc Re: Pozdrowienia z Kanady dla wiernych... 30.09.03, 22:51
                        pierwszy napisał:
                        jesteś niesamowitym ignorantem, ale pamiętaj kto jest bez winy niech pierwszy
                        rzuci kamieniem i jeżeli palce są źródłem twego grzechu obetnij je... swarożyc
                        utnij sobie i głowę chamski cycku... na słowiańszczyźnie się znasz jak świnie
                        na gwiazdach parszywy kretynie...
                        >
                        > życzliwośći
                        > p
                        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                        Faktycznie starosc jest okropna!
                        cos na otarcie lez...
                        www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cgi?pic=ot7432&kateg=ujak
                • peteen bardzo ładne... 30.09.03, 15:42
                  mam nadzieję, że nie liczyłeś na inteligentną odpowiedź od swarnej rzyci...
                  :c)
                  • Gość: przecinack Gryf, a co Ty na te pozdro? nt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 20:12
    • swarozyc Re: SWAROŻYC= uczeń z toruńskiego technikum ! 30.09.03, 22:31
      A sie porobilo na tym forum!
      A bylo takie kulturalne...

PS Zaraz jakis "intelektualista" katolicki przyleci i powie ze tak, dopoki ja
      sie na nim nie pojawilem...
      • Gość: przecinack Re: SWAROŻYC= uczeń z toruńskiego technikum ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 23:15
        nie ma co przylatywac, juz przylecial,
        przecie ty katolik jestes, i sie masz za
        intelektualiste hehehe
      • Gość: lex Re: SWAROŻYC= uczeń z toruńskiego technikum ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 12:09
        zauważyłeś,że gdy wtrynisz tu swoje wypociny,to od razu staje sie
        niekulturalnie?
        • Gość: przecinack to o moich wypocinach? NTXT IP: 81.210.44.* 04.10.03, 23:58
          • Gość: lex Re: to o moich wypocinach? NTXT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 11:22
            nie,przecinacku...to była odp. dla swarożyca,bo napisał,że forum stało się
            niekulturalne!twoje wypociny są w porzo.]
            • Gość: przecinack Re: to o moich wypocinach? NTXT IP: 81.210.44.* 05.10.03, 19:41
              acha, to dzieki, bede bredzil dalej :))))
    • swarozyc do cenzora wybiorczej 23.03.04, 09:57
      jezeli moje opinie na temat tego chlopka-roztropka Rado byly na tyle
      naruszajace jego "dobra osobiste" to pytaniem jest, czym jest nniejszy watek?

Tutaj sam cenzor musial sie delektowac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka