rednorfolk 14.07.08, 11:51 I wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rednorfolk Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 14.07.08, 11:52 www.infomuzyka.pl/Muzyka/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:01 co by nie bladzic -> www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,5451536,Boogie_Brain___nowy__interesujacy_festiwal.html Niech rozniesie sie po miescie duch prawdziwego bassu. Nie moge sie doczekac przyjazdu chlopakow na ten festiwal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 12:05 Ja tez czekam z niecierpliwoscia...chociaz jak dla mnie numero uno calego przedsiewziecia to Mala z Digital Mystikz...Swoja droga smutno mi ,ze moj ulubiony dziennik wspiera festyny a nie muzyczne wypasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longboard fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.byss.pl 14.07.08, 12:22 No Boogie Brain cieszy! Dobry czujny line up - Rhythm & sound!! A że redakcja lokalnej GW woli wspierac dyskoimprezki z muzyką dance (Baltic festival) to już inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:02 Mnie tez dziwi podejscie gazety. Badz co badz, na infomuzyka jest news i to calkiem konkretny, a podobno sam Cała Andrzej pilnuje tego wszystkiego. Lokalna redakcjo: moze wiecej emocji, uczuc i swiadomosci Wam potrzeba??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 13:22 W sumie nie kazdy zna sie na wszystkim...ale te patronaty ktos chyba wybiera...a ,ze wybor pada na festyn.Tym razem GW sie pogubila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:35 Moze komus zalezy, zeby nie odrywac od Szczecina metki prowincjonalnego miasta zachwycajacego sie festynowymi szalenstwami. Mimo ze golym okiem widac, ze miasto nabralo wiatru w zagle i zaczyna sie interesowac ambitnymi projektami kulturalnymi, to u wielu (i tu niestety musze wskazac na lokalna wyborcza) nadal tkwia zalecialosci prowincjonalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 13:58 cos jest na rzeczy...trudno nie przyznac Ci racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:40 czekam już z niecierpliwością na to wydarzenie - nareszcie jest się czym pochwalić i Szczecin zaczyna istnieć na festiwalowej mapie Polski:) szkoda, że lokalna odnoga GW w to nie weszła - widocznie same discoludki tam siedzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
bruno777 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 21.07.08, 23:58 Najważniejsze że ktoś się przebił i odważył na zorganizowanie takiej imprezy Z GW czy też bez będzie się działo i to u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony brawo Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 195.205.63.* 14.07.08, 12:43 ta impreza jest bombowa i to naprawde jakość, jakeij w mieście dotąd nie było. ja pisze się obiema rękami i nogami z przytupem wręcz. W końcu coś na miarę Festiwalu a nie popłuczyny typu manhattan transfer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.08, 14:17 Warto byłoby,zeby Ci, których obowiązkiem jest promocja miasta zastanowili się jaka jest róznica między Festiwalem a Festynem, bo ja jako obywatel płacący podatki oczekuję jakości, wysublimowania, nowoczesnych brzmień, światowych gwiazd (nawiasem mówiąc bardziej współczesnych od Suzanne Vega ), czegoś, co to miasto porwie w kierunku całej reszty świata i nie będzie przypominać pijanego statku rodem z Baltic Summer Festival. Mam nadzieję ze Boogie Brain Festival trwale zakorzeni sie w muzyczną scenę Szczecina i na dobre koncerty nie trzeba będzie juz wyjeżdzać do Poznania i Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:51 prawidlowo kosha, prawidlowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen Kong Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 217.153.131.* 14.07.08, 15:04 Będzie mega wypas. Muzycznie I liga. A o co chodzi przedmówcom z Gazetą Wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 15:07 generalnie chodzi o to ,ze GW nie patronuje medialnie BB, a patronowala festynowi umpafestynowi Baltic music fest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sproket Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.08, 14:59 Absolutnie bezprecedensowy festiwal w historii naszego szarego muzycznie miasta. Świeżość, inspiracje, radość to ciśnie mi się na usta kiedy myślę o festwalu. Dlaczego redakcję GW nie widzi tego co ja NIE MOGĘ POJĄĆ!!!POMÓŻMY REDAKCJI ZROZUMIEĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retoryczny Jazzsteppa fan 2 IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.08, 16:37 czytam sobie to forum i przypadkiem natrafiłem na nicka jednego z adwersarzy, a mianowicie "Jazzsteppa Fan", wrzuciłem do google'a i jestem pod wrażeniem. Polecam naprawde zapodanie sobie porzadnej dawki muzyki z cywilizowanego świata: www.jazzsteppa.com BTW odnosnie GW: Moze srednia wieku dziennikarzy i dziennikarek ma tutaj kluczowe znaczenie? ;-) PS. Czy ktos to w ogóle z nich czyta? Dobra, sam sobie odpowiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Jazzsteppa fan 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 16:56 Czy to, ze GW Szczecin nie ma patronatu ma jakies znaczenie?-nie sadze.Wazne ,ze kroi sie hulana jakiej w naszym miescie nie bylo nigdy wczesniej. Widzimy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Jazzsteppa fan 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 17:24 Właściwie może nie ma żadnego znaczenia. Patronowali Baltic Summer, na który kupiono 30 biletów. Może i lepiej, że trzymają sie z dala :) A'propos Jazzsteppy. Koniecznie przesłuchajcie track 15 na ich oficjalnej witrynce :) I pomyślcie, że za półtora miesiąca posłuchamy tego na żywo w Amfiteatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barabash Re: Jazzsteppa fan 2 IP: 77.88.179.* 14.07.08, 17:54 Jezu, nareszcie jakaś muzyczna akcja na poziomie w Szczecinie. Już mi bokiem wychodziły te susan vegi, manhatany transfery i - co to miało być na tall ship races? alphaville czy coś takiego? No po prostu sama wiocha i chaft. A tu proszę - muzyczna liga mistrzów. Normalnie nie chce mi się wierzyć ze miasto dało na to kasę. To miasto:) No nic, może to znaczy że idzie nowe. Oby:) Odpowiedz Link Zgłoś
rednorfolk Re: Jazzsteppa fan 2 14.07.08, 19:01 Ludzie dobrej woli i dobrego smaku. Olejcie tę wyborczą. Idą media elektroniczne. Ich czas już policzony. Po raz kolejny mieli szansę zrobić coś dobrego dla miasta i niestety poracha. Mówi się jaki pan taki kram. Szkoda tych kilku fajnych ludzi marnujących się w tej redakcji. Tam też trzeba zmiany. Jak i w mieście. Gazetka nie nadąża. A krytykuje wszystko i wszyskich. Może pora zmienić naczelnego. Ale to już jakby nie problem ludzi dobrej woli i dobrego smaku. Ważne, że kroi się festiwal światowego formatu, a że w GW Szczecin nie ma żadnego dziennikarza od kultury, który potrafi rozpoznać jego jakość to już jest wstyd i tyle. A to, że objęli patronatem wiejską imprezę pt Baltic Sramer Festiwal to kompromitacja oczywista. Biedaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzsteppa fan 2 Jazzsteppa !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.08, 09:48 Posłuchałem wszystkich tracków na stronie i raczej nie track 15 (Alpha) a 16 (America B)powalił mnie na muzyczne kolana. Widać, ze kolesie z Jazzsteppy umieja sie dobrze zabawić!!! Także muzyką ;) Powiem szczerze, ze jestem pod duzym wrażeniem, ze przyjadą do Szczecina. Trzymam kciuki i do zobaczenia w amfiteatrze. Będzie sie dzialo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Jazzsteppa !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:42 Tym bardziej, że to będzie rzecz zupełnie nowa, świeża rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mogunc Re: Jazzsteppa !!!!!!!!!!!!!!! IP: 77.88.179.* 15.07.08, 20:48 To makabryczny wykop. Mieszanka ćpuńskiej psychodeli z szamańskimi tańcami. Wibracja trąby powietrznej. Niech zmiecie wszystkie śmieci ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 23:57 pomożemy, jak robotnicy Gierkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:45 i ja sie obywatelem Kosha zgodze a z panem adasko nie do konca. dobrze ze jest dobrze, czyli ze festiwal dobrych dzwiekow pod golym niebem zaistnieje i juz nic tego nie cofnie. ale co jak co gw moglaby ruszyc klawiaturami i wspomniec autochtonom ze niekoniecznie busem do berlina w ten konkretny weekend trzeba jechac. gazeto nie samym bosman garden party szczecin zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasador Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 77.88.185.* 18.07.08, 14:51 Szkoda tej wyborczej, pogubieni jakoś. Najperw głaszczą po tyłku Krzystka, a potem linczują. To samo z Boogie Brain. Jest coś dobrego. Trzeba pomóc. A może chodzi o to, że tylko oni mają dobre pomysły na Szczecin. Nie dorośli do bycia obywatelami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synthetic human buuuuuukem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 19:06 w koncu w szczecinie???? gosc zaliczyl juz warszawe, poznan, krakow, trojmiasto. przyjezdzajac do szczecina, robi tylko dobrze dla tego miasta. nie spedzam tu duzo czasu, ale mam ogromny sentyment do szczecina, nie wiem, jak bardzo durna jest wasza redakcja, i generalnie mam to gdzies. bukem mi wystarczy, razem z mc conradem rozkladaja mnie na maxa, i nie zaliczyc ich wystepu po raz piaty w przeciagu roku, byloby dla mnie karygodne. dobrze, ze w line-upie sa pod koniec, im trzeba prad odlaczac, zeby przestali grac :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myspace Re: posluchajcie IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 09:19 Nookie - www.myspace.com/phantasmagoricallyfresh Mala (DMZ) - www.myspace.com/malamystikz Lady Free - www.myspace.com/mcladyfree Mark de Clive-Lowe - www.myspace.com/markdeclivelowe Pink Freud - www.myspace.com/pinkfreudmusic Jazzsteppa - www.myspace.com/jazzsteppa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: posluchajcie IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 11:19 ja dodalbym jeszcze kolejna legende elektroniki www.youtube.com/watch?v=68RrcW3yVjY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: posluchajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:44 follow that bass!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjuries Re: buuuuuukem???? IP: 77.88.179.* 15.07.08, 22:49 ciekawe jak znajdą teatr letni, oni i inni, to odlotowy obiekt, ale potrzebuje odlotowego paliwa, paliwo jakby jest, ale lud szczeciński nie przywykły do takich zabaw jak BBF i się przelęc może, toż to w końcu świat zawitał na prowincję, ale może będzie jaki zryw i odkorkowanie szczecińskiej psyche trzymanej w uścisku cieńkich imprezek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: buuuuuukem???? IP: *.globalconnect.pl 16.07.08, 14:00 myslisz? tez sie troche boje,ze szczecinski lud nie nawykly do takich extrasow z ligi mistrzow rodem,z drugiej strony zawsze jest ten pierwszy raz...ludu szczecina porzuc okowy wiesniactwa i muzycznej padliny,22 i 23 naprawde bedzie sie dzialo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techno-srechno Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.chello.pl 14.07.08, 19:54 heh, tu można pociągnąc se darmowy bilet na te impreze. www.mmszczecin.pl/17001/2008/6/23/boogie-brain-festiwal-program-informacje-zapowiedzi?districtChanged=true nie kumam o co chodzi z tą rozmową o wyborczej i co to sie ma do festiwalu. jest wyczesana hulana, jakiej to miasto nie widziało nigdy, zmierzamy w strone kulturalnego centrum, a GW jak cchce sie podniecać ciągle manhattan transfer, to przecież nikt tego nie broni. Choć faktycznie od opiniotwórczych gazet wymaga się znacznie więcej. Brawa dla organizatorów, brawa za pomysł. Trzymam kciuki za realizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orel Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 20:07 Opiniotwórcza to jest moja sąsiadka pani Zofia, a nie GW. Ale mogliby popromować siebie trochę przy okazji festiwalu jakby trochę pomyśleli. Ale widać coś z tym kiepsko u nich. A moje miasto jak widać kumata ekipa, ful serwis. Bilety, wywiady, żywy kontakt. Ale nie ma co. Ważne, że jest festiwal co się zowie i Szczecin wychodzi na kulturalną prostą. Poza tym fajnie piszą organizatorzy o idei festiwalu. Widać wyraźnie różnicę jakościową w porównaniu z tym z czym mieliśmy do czynienia do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogbert darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.08, 11:45 Gdyby pani Zosia chciała przyjśc na koncert, a z jej skromnej emerytury cięzko byłoby kupic karnet [zakładam ze pani Zosia chcialaby zaliczyc dwa dni koncertów będąc przecież osobą opiniotwórczą i żywo interesującą sie zyciem muzycznym miasta nie tylko z pozycji swojego bujanego fotela...] to powinna wysłac smsa o treści: ememBB.paniZosia, pani.zosia@poczta.pl na numer 7168. Koszt smsa 1,22 brutto juz z Vatem :) PS. Swoja drogą ceny biletów sa bardzo rozsadne, co mnie bardzo cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 15:20 a tak wracajac jeszcze do festynu to na klabingu interesujace info www.clubbing.szn.pl/felietiony-0,7,7,0.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj from burgas Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:55 No wlasnie. Gdzie sa moje pieniadze? Gdzie?? Kto wie? Moze Gazeta wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony brawo Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: 195.205.63.* 15.07.08, 16:27 heh...nie wiedziałem, ze to była taka wtopa. Jeśli to taka gruba afera, to dlaczego nie napisali o niej w GW:). Tajemnicza sprawa. A może dziennikarzom gazety się podobało. umcyk umcyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnemonic75 Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 17:11 No jak wzięli patronat nad tą padaką to nie ma wyjścia, musiało się podobać, w gazecie jak w sekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:05 Tam na tym festynie miala byc jedna gwiazda,taka troche przygaszona ale w sumie gwiazda.Chodzi mi o Cassiuss. Podobno nikt typa nie widzial nawet.Wiecie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyska Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:35 Bylam tam, bo chcialam go zobaczyc. niestety nie widzialam go! moze za krotko tam bylam, ale bylo tak strasznie, ze zmylam sie po 2h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:26 justyska, przyjdz na boogie brain, zobaczysz jazzsteppe, juz wiem, ze chcesz go zobaczycz, ze zawsze chcialas, i ze po ich wystepie nie bedziesz juz chciala niczego innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futu_78 oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.08, 14:04 ...oby nigdy więcej takiej szmiry jak Baltic Summer Festival w MOIM MIEŚCIE nie było: www.rozrywka.wszczecinie.pl/0,13754,relacje_i_fotorelacje,0,36 ,13688,0 Zenada i padaka! Ludzie z całej Polski obejrzawszy to brechtają z nas w żywe oczy. Czy Szczecin jest tak bogatym miastem ze sobie pozwala na taką wtopę finansowo-artystyczną? Przepraszam- słowo "artystyczna" jest tu absolutnie nie na miejscu. Hmmm... a moze troche by w Urzędzie Miasta ruszyli głowami i poparli ambitniejsze projekty muzyczne? Przeciez nie musimy byc gorsi, jeśli sami nie chcemy !!!!!!! Brawo dla idei Boogie Brain! Do zobaczenia na Jasnych Błoniach (...blisko urzędu) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: *.globalconnect.pl 16.07.08, 15:25 muzyka.onet.pl/10178,1789584,newsy.html onet tez nadaza,tylko szczecinska GW jakos nie.Wracajac do baltik szytu,widzialem bilbord w Poznaniu-ze to niby promocja miasta taka,pytanie retoryczne dlaczego Krakow promuje sie przy pomocy Kraftwerk lub Jamiroquai a MOJE MIASTO SZCZECIN podwiesza sie pod takim obciachem.Zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen Kong Re: oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: 217.153.131.* 16.07.08, 15:51 A wiecie co mnie najbardziej vqrvia? Nie to, że miasto daje kasę na jakieś przestarzałe gwiazdki półformatowe i festiwale kiczu. Nie, to jestem w stanie zrozumieć. Gusta publiki są różne i niestety w większości wypadków dosyć miałkie. Powiem więcej. Nie przekonuje mnie nawet argument, że miasto powinno wychowywać takich ludzi muzycznie promując dobrą muzę, bo zdecydowana większość ludzi nastawionych na kicz i tandetę po prostu nie chce i nigdy nie będzie chciała zanurzyć się w coś wartościowego, bo to za trudne, za bardzo odbiegające od formatu, za smutne itp. Rzeczy wartościowe zawsze były niszowe w sensie statystycznym i takie siłą rzeczy pozostaną. Ale wnerwia mnie totalnie kiedy próbuje mi się wcisnąć kit, że syf typu Baltic Summer jest wydarzeniem kulturalnym dużego formatu. No nie jest. Nie jest. I kiedy moja gazeta, bo za taką mam GW leje mi ten kit na uszy, to mi jest po prostu przykro. Przykro, bo powody mogą być dwa. Jeden pozwolę sobie nazwać gombrowiczowskim. No bo skoro mamy patronat to znaczy że jest wydarzenie bo... mamy patronat, bo przecież gdyby nie było to wydarzenie nie byłoby patronatu. Czyli: "Słowacki wielkim poetą był". Drugi powód jest już mniej zabawny. Otóż może być tak, że w GW nie ma osoby, która mając merytoryczną wiedzę na temat muzyki w ogóle, a dobrej w szczególe spojrzałaby na menu takiego festiwalu i powiedziała na jakimś zebraniu redakcyjnym: "Słuchajcie, to jest jakaś kaszana, nie wchodźmy w to, bo to obciach prowmować". I mam - powiem wam szczerze - takie podejrzenie, że powód drugi jest bardziej prawdopodobny. I to jest smutne, bo jednak redakcje gazet powinny być moim zdaniem enklawami ludzi z dobrym gustem, także muzycznym. A co do boogie brain? no co tu dużo gadać - mamy w Szzcecinie coś w rodzaju jazz jamboree muzyki - nazwijmy ją umownie - elektronicznej, choć w menu nie brak ciekawych pozycji z innych półek (np. Dick4Dick). I przykro mi też, że pies z kulawą nogą nie zająknie się w mediach o merytorycznym formacie tego wydarzenia. Jako miłośnik dobrej muzyki, także tej proponowanej na Boogie Brain czuję się trochę jak jakiś filatelista, który na próżno szuka w miejskich mediach informacji, że do jego miasta trafiła najważniejsza wystawa filatelistyczna, w której skład wchodzą znaczki będące unikatami na skalę światową. Promowanie w tych samych mediach w tym samym czasie kolejnego bicia rekordu Guinessa w tworzeniu przez 50 gospodyń domowych największego na świecie znaczka pocztowego wykonanego z wikliny filatelista musi odebrać jako potwarz. No i tak się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha i co na to Gazeta droga? IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.08, 16:49 Chciałabym poznać kryteria patronatu medialnego, zwłaszcza wspomnianej tutaj GW, kryteria wyboru gwiazdek na "wielkie koncerty" typu Suzanne Vega czy Reamonn,(artystów jednej piosenki), ze juz o DJ-ach z Bułgarii czy Rumunii na Baltic Sraltic nie wspomne... Czy to jest tak, ze dzinnikarze muzyczni z Wyborczej podchodzą do półki z kasetami czy CD ze Stadionu XX-lecia, wyjmują, sciągaja kurz wkładają do boom-boxa i potem to promuja, organizuja, bija pianę, ze niby Cassius wielka gwiazda jest. Bullshit! Bilety lotnicze do Londynu tanieją latem, moze niech odwiedza pierwszy lepszy klub w Brixton... bo witki opadają. Z drugiej strony rewolucjoniści nigdy nie mieli łatwego zycia. Good luck, Boogie Brain team!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: i co na to Gazeta droga? IP: *.locon.net.pl 17.07.08, 13:24 nie no, co po niektore osoby nie powinny sie odzywac bo sie kompletnie nie znaja. Cassius jest rownie dobrym artysta co LtjBukem i to nie podlega dyskusji. Rozni ich stylistyka. Kto co wydal, prosze: www.discogs.com/artist/LTJ+Bukem www.discogs.com/artist/Cassius i dalej youtube: “cassius” video results 1 - 20 of about 2,480 “ltj bukem” video results 1 - 20 of about 676 “mc conrad” video results 1 - 20 of about 206 Bukem of'coz wiecej wydal (choc jakos video ma mniej ;) ale to nie powod by w tak prosty i bezargumentowy sposob skreslac Cassiusa. Reprezentuja inne style i kazdy z nich ma swoich fanow i przeciwnikow. Proste, wiec lasko sie zastanow co piszesz... Tutaj raczej problem jest ze taki Baltic to mial moze 3 prawdziwych artystow i ogolnie monotematyczny i 4 liga warszawksa a taki Boogie to wszystkich wypasionych, dla kazdego cos milego :) Pzdr, Otak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: i co na to Gazeta droga? IP: *.locon.net.pl 17.07.08, 13:29 hehehe: www.youtube.com/watch?v=f8PeumAqwU4 kto z nas przy tym sie nie bawil jak FamilyGroove to grala w hormonie czy w wyszaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Cassius IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 13:49 come on dance all together ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nori78 Re: oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: *.chello.pl 17.07.08, 14:43 To, że redakcja GW aspirująca do bycia skarbnicą pomysłów na Szczecin nie posiada dziennikarza od kultury potrafiącego zrozumieć o co w kulturze metropolitarnego miasta może chodzić to jest tak oczywistą żenadą jak i tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyczny Co jest grane w GW? IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 14:55 Wydaje mi sie ze Gazeta od pewnego czasu juz nie wie, do czego aspirować. Dziś tak, jutro siak, brak jej wyraźnej linii, która doprowadziłaby jednoczesnie do sensownych wypowiedzi na temat naszego miasta, jego poziomu kulturalnego, do skutecznej promocji miasta, jednym słowem brak jej wrażliwości na jakość (w szerokim tego słowa znaczeniu) i pomysłowości, bo zawsze łatwiej jest opisywać dziury w chodnikach niz mieć pomysł, jak je załatać. Ku zastanowieniu... PS. A czy Gazeta zamierza w ogóle coś jeszcze zdziałac na polu Boogie Brain? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.locon.net.pl 16.07.08, 16:34 ziomki i ziomkowie, wylajtujcie... nie ma co bic piany na to czy promuje czy nie promuje... ich strata :) wazne ze w miescie bedzie cos powaznego i ze to co sie zazwyczaj zalicza w berlinie przez rok mozna zaliczyc w 2 dni w Szczecinie... I za to wielkie Bravo dla organizatorow. widzialem ulotki w Berlinie ostatnio w fajnym sklepie z ciuchami... az milo sie zrobilo :) byle tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
otak2 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 16.07.08, 16:36 a no i maja myspace: www.myspace.com/boogiebrainfestival ponac ma byc jakas kompilacja, no niby tam na profilu jest numer Twistera i jakies info na ich stronie... ciekawe czy na 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
otak2 miejsca noclegowe 16.07.08, 16:42 w plocku juz brak: miasta.gazeta.pl/plock/1,35678,5433648,Festiwalowe_miasto___miejsc_noclegowych_brak.html ciekawe jak bedzie w szczecinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boogieman Re: miejsca noclegowe IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.08, 16:57 U mnie juz podłoga dla znajomych zarezerwowana! Niech Gdańsk ma swoj Open'er, Płock Audioriver, Mysłowice OFF, a Szczecin BOOGIE BRAIN FESTIVAL !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: miejsca noclegowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:25 u mnie skrawki podlogi jeszcze do wynajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adachu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:57 Jest komilacja-wprawdzie limitowana do 500 sztuk ,dla pierwszych 500 osob ,ktore zakupia bilety na BB,ja kupilem i mam,heheh,producenci ze szczecina ,glownie deep,tech house z bonus trakiem od twistera,wydane calkiem fajnie,full profeska,mala rzecz a cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z tych Płytę będzie można odebrać w biurze festiwalowym IP: *.globalconnect.pl 16.07.08, 22:36 Płytę będzie można odebrać w biurze festiwalowym (od 28-go lipca, wystarczy pokazać bilet) lub przy wymianie biletu na opaskę w kasach festiwalowych.Co w środku widać na stronie www.boogiebrainfestival.pl Faktycznie fajowa płyta. I fajnie wydana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.08, 00:00 ty, no jasne, że nie ma co bić piany... skoro GW woli objąć patronatem impre dla czytelników "Nie" / "Gość Niedzielny"- czyli trąbić w sumie w cudzą trąbe- jej sprawa. Jak chcą stroić fochy, to niech stroją. Jak się chcą ustawiać w takim kontekście- proszę bardzo. Tylko że jak gazeta z jakimiś aspiracjami praktycznie nie zauważa tego typu wydarzeń, nie mówiąc już o patronacie, wystawia sobie kiepskie świadectwo.A w sumie, jeśli ktoś ma fazę, robi taki festiwal, to to jest promocja dla całego miasta, nie? I fajnie by było nagłośnić, roztrąbić, korzyść dla wszystkich. Nawet jeśli się nie kuma takiej muzy, to jest to fajna sprawa, a i mozna zapytać kogo mądrego, czy to aby jest coś sensownego...Widocznie jak zwykle fochy rozwalają cały potencjał. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie czytam gazet Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 00:11 Wiecie, szczecinska gazeta wyborcza dziala sobie w tym naszym wyjalowionym regionie jako monopolista, praktycznie nie ma juz kuriera, nie ma glosu, inne dzienniki nie wydaja dodatkow regionalnych, a wyborcza wydaje. I jako monopolista robi wszystko wedle swoich zasad, nie zawsze zwracajac sie ku potrzebom odbiorcy. Bo i tak wyborcza sie kupi (bo jest mapa za free, albo plyta dvd, albo trzy nowe przepisy na wigilie). Ale... monopolisci zawsze koncza jednakowo. I chcialbym uzyc tu slowa, ktore rymowaloby sie z "jednakowo", ale za te slowo, cenzura chapnelaby moj komentarz. Wiec napisze jeno tyle, ze beznadziejnie koncza monopolisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electra77 www.myspace.com/boogiebrainfestiv al IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 10:06 se polukajcie, jest kilku przyjaciół festiwalu i Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: www.myspace.com/boogiebrainfestiv al IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 10:28 Pol nocy jak glupi przeszukiwalem net, zeby sie utwierdzic w przekonaniu, ze zainteresowanie festiwalem jest. I jest. Onet, wp, portale muzyczne które patronuja imprezie, jest tam wszedzie lekka wrzawa. I wrzawe ta robia niekoniecznie szczecinianie. Bardzo mnie zastanawia, ile sie sprzedalo biletow. Ma ktos jakies info na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fashion_victim koszulki BOOGIE BRAIN festival IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 11:11 Widziałam na mieście i w lokalach ludzi w fajnych czarnych koszulkach z logo BOOGIE BRAIN. Gdzie mozna takową kupić? Nie wyobrażam sobie tego, ze nie będę jej mieć w swojej szafie. Baa, co tam szafie? Na sobie !!! I to jak najszybciej! Proszę życzliwych o info :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INFO-rmator Re: koszulki BOOGIE BRAIN festival IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 11:26 www.boogiebrainfestival.pl/imgs/edi.jpg To chyba o taką chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Bukem i Conrad set z bbc IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 12:42 set bukema z conrade z bbc www.bbc.co.uk/1xtra/allstar/ taka przystawka przed festivalowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adachu Re: Bukem i Conrad set z bbc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 16:28 Poczatek same klasyki,a jak juz sie rozbujali to postanowilem zapodac soniczny terror po sasiedztwie.Moze na kolegium niech se grono specy od kultury w GW PUSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: Bukem i Conrad set z bbc IP: *.szczecin.mm.pl 22.07.08, 16:38 A ja sobie słucham właśnie nagrania Marc Maca, czyli połówki 4HERO, z 2003r z BBC 1xtra - "The Basement with 4 Hero" i odliczam juz dni pozostałe do piątku 22 sierpnia. W końce zabrzmi w naszym mieście muzyka not only 4 hero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semita/eremita Clip Jazzsteppy IP: *.globalconnect.pl 22.07.08, 20:19 Na myspace jazzsteppy czarno-biały clip koncertowy, mało rzeczy mnie już rusza, ale to jest kompletny obłęd, jest lepsze niż Faust Geothego, to jest Mistrz i Małgorzata, chyba oszaleję jak to zobaczę na żywaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Clip Jazzsteppy IP: *.szczecin.mm.pl 23.07.08, 17:04 Najnowszy clip "3 Gun CriMe" JazZstePpy powala na kolana! Jezu! Chce juz usłyszec zarówno ten kawałek, jak i remix The Killsów "U R A Fever". Jeszcze miesiac, jeszcze miesiąc, spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur79 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.chello.pl 17.07.08, 14:28 Wiecie co, od niepamiętnych czasów nie czytałem jakiegoś sensownego kawałka o kulturze w GW. Nasze miasto ma być metropolią. A w redakcji GW nie ma ani jednej osoby, która ogarnęłaby w profesionalny sposób tematy związane z kulturą. Niemówiąc już, że w ciekawy sposób. Doświadczają tego wszyscy, ale to absolutnie wszyscy, którzy robią coś wartościowego w Szczecinie od strony kulturalnej. To jest naturalnie paranoja. To świadczy o poziomie gazety. Bez osobistych wycieczek, ale ta Pani Podgajna to się nadaje do jakiegoś pisma dla domu starców. Zatrudnijcie w tej redakcji fachowca od kultury i marketingu bo jak tak dalej pójdzie to stoczycie się już nie do niskiego poziomu bełkotu a do poziomu zerowego zatrudnienia. Swoją drogą dziwię się dziennikarzom nie od kultury, że z tym brakiem fachowca od kultury nic nie zrobią. Czy naprawdę chcecie pracować w gazecie o poziomie brukowca obejmującej patronaty nad takimi koszmarami jak Baltic Summer Festival gdzie nie dość, że poziom muzyczny - tragedia, to jeszcze ludziom nie popłacili. A co do festiwalu. Co tu dużo gadać: takiej imprezy w Szczecinie jeszcze nie było. To jest tak jakby nagle Pogoń zaczęła występować w Lidze Mistrzów. Niektórzy wolą jednak poziom czwartoligowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 majspejsy IP: *.locon.net.pl 17.07.08, 14:03 hehehehe, porownajcie: www.myspace.com/balticsummerfestival www.myspace.com/boogiebrainfestival niech to szanownej redakcji da do myślenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: majspejsy IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.08, 19:18 nie żebym coś tam teges, ale na fotach na myspace szczecin faktycznie wygląda, jak ten, no... pływający ogród:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makkejn Re: majspejsy IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 23:34 Trzeba sobie jasno powiedzieć: ekipa Boogie Brain promuje Szczecin na maksa. Bardzo efektywnie przy tym. Robi festiwal z klasą, pokazuje przy tym gdzie może, jaki to Szczecin wspaniały. Robią to może na wyrost, ale robią dobrze. Niech się wydziały promocji i inni mityczni szczecińscy gwiazdorzy od promocji uczą patentów. Mało gadania, a dużo roboty. I zero ideologii. Zero zbawiania świata. I zero ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tszn Szczecin chce byc wielki!!! IP: *.globalconnect.pl 18.07.08, 09:57 kto byl na konferencji prasowej poswieconej festiwalowi, dobrze wie, jakie idee przyswiecaja temu wydarzeniu. Nie chodzi tylko i wylacznie o stworzenie wielkiej muzycznej imprezy. Chodzi tez o to, by taka impreza, by ten festiwal przyciagnal ludzi, ktorych widzielibysmy jako swoich sasiadow: mlodych, inteligentnych, nietuzinkowych, ambitnych i tworczych. Takich ludzi nie interesuja dziwne, szemrane zagrywki gdzies na gorze. Interesuje ich, jaki komfort mieszkania, pracy moze dac takie miasto jak Szczecin. Jesli dowiaduja sie z prasy, ze w Szczecinie albo nie ma pradu przez caly dzien, albo gdy ten prad juz jest, to sie go wykorzystuje dla zorganizowania takich "debesciarskich" imprez jak Baltic Summer Festival, albo, ze przegrywamy z Gdanskiem, Bydgoszcza, Lublinem, to sila rzeczy nawet najwiekszym optymistom komfort zycia w Szczecinie zaczyna blednac. Ten watek na forum jest wyjatkowo pro-festiwalowy, ale przeciez nie ma co ukrywac, ze festiwal jest jedna z najlepszych pozycji kulturalnych w szczecinskim menu. Wiec dlaczego nie wznosic go na wyzyny, chwalic, rozreklamowywac? Jest to w interesie kazdego z nas. Dlaczego wiec nie chce tego zrobic najpoczytniejsza gazeta w regionie? Czyzby bali sie naplywu osob, ktore bardzo szybko okazalyby sie bystrzejszymi umyslami od tych zarzadzajacych redakcja szczecinskiej GW? Wartosc redaktorow by spadla? Odpowiedz Link Zgłoś
red_dwele Re: Szczecin chce byc wielki!!! 22.07.08, 09:24 wyborcza najpoczytniejsza w regionie? skąd masz takie dane wyssane z palca? Odpowiedz Link Zgłoś
red_dwele Re: majspejsy 22.07.08, 09:23 tak jasne, tylko skądś pieniądze na boogie brain poszły, za darmo nikt miasta nie reklamuje i w sposób jaki sobie sam umyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 00:16 Bartek to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 05:30 nareszcie ktoś też to zauważył. Żeby mieć tyle alter ego w jednym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl_from_szczecin Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 09:36 Byłam na tegorocznej edycji Open'era w Gdynii i jestem pod sporym wrażeniem rozpiętości muzycznej festiwalu i jakości, jaka została tam dostarczona moim uszom. Ciekawa jestem, jak to wypadnie w Szczecinie? Z programu wynika, ze może byc równie ciekawie. Czekam niecierpliwie na set LTJ Bukema i MC Conrada. Szkoda, ze to dopiero niedzielny deser. Parafrazując motto festiwalu: Niech roztańcza sie nasze zmysły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.08, 14:18 Może to żałosne, a może i nie żałosne;) Ja w naiwności swojej daleka jestem od podejrzeń, że ktoś pisze pod kilkoma nickami, zeby uprawdopodobnić wątek;). Jeśłi faktycznie Bartek ma taką wenę, to wolałabym, żeby agitował w słusznej sprawie normalnie, w końcu niby czemu nie. Natomiast wiem, że wokół festiwalu jest wielu ludzi, którym na tym zależy, mniej lub bardziej bezpośrednio ( ja raczej z tych, co mocno pośrednio). I pozostaje mieć mi nadzieję, że to ICH szlag trafia, do czego mają pełne prawo. Nie chodzi wydaje mi się o fakt, że GW obejmuje coś patronatem czy nie, pisze o czymś, albo nie. Prywatna gazeta ma prawo promowac na maxa co jej się żywnie podoba i tyle. ALE- skoro udajemy, że jesteśmy tacy zaangażowani, tacy obywatelscy, tacy cacy inteligentni i fajni- to pomóżmy czemuś, co też jest inteligente i fajne, a chociaż nie przeszkadzajmy...Nie ma się co wypinać na fajne rzeczy w mieście, a potem trąbić, że to nie takie fajne, bo MY żeśmy się na tym nie poznali. GW, która ma milion akcji na godzinę, typu "zbudujemy nowy dom, ale jaki?" "obywatele tego miasta Rettmanem zachodniopomorskiego" "tropimy niechlujów w ramach akcji Niewidzialna Ręka to także ty" przegapili możliwość wspomożenia fajnej zabawy, która- jako jedyna oprócz zeszłorocznych regat ma szanse przyciągnąć tu trochę ludzi i zrobić lepszy klimat. I chyba stąd ta irytacja na forum, wśród organizatorów, którzy złapali taką a nie inną fazę i mają jeszcze powera, i coś tam im się chce. Żeby było jasne- nie jestem Bartkiem, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelion Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 77.88.185.* 18.07.08, 14:46 To smutne o czym się tutaj dowiaduję. Kurde, Wyborcza w innych miastach dobrze stoi jeśli chodzi o wyczucie kulturalnych, miejskich klimatów. Często jestem i w Poznaniu i Wrocławiu i Trójmieście, no i Warszawie. Ale skoro www.infomuzyka.pl będąca też portalem Agory objęła patronatem Boogie'go to dobrze świadczy o tym portalu, a niestety źle o szczecińskiej mutacji Wyborczej. Ktoś pisał, że nie mają dobrego dziennikarza od kultury, aż ciężko uwierzyć. Co do festiwalu. Można powiedzieć tylko jedna: nareszcie. Ale czy aby nie za późno. Tyle ludzi już stąd wyjechało załamanych miałkością propozycji kulturalnych i brakiem sensownego kierunku, w którym kulturę można by pchnąć. Lepiej to zaczyna teraz wyglądać. Ale lat całych potrzeba żeby nadrobić zaległości, jeśli w ogóle się uda. Ja tu jeszcze jestem i cieszę się ogromnie na myśl o sierpniowej imprezie. Pozdrowienia i do miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 15:23 dobrze napisane/powiedziane selawi :) na przyklad w plocku w czasie trwania festiwalu jest wydawany specialny dodatek festiwalowy GW... od 5 lat :) wiecie, program, wywiady z artystami, zdjecia, opinie, reklamy plockich miejsc itd... no ale nie kazdy kuma podstawy marketingu, szczecinska redakcja nie wiele kuma, szczegolnie widac to w poniedzialek gdzie glowne newsy to teksty ala gazeta FAKT :) lepsi dziennikarze tez juz wyjechali (np. do plocka hehehhe) i zostala tylko 4 liga, bywa... prywatna nie prywatna... to jej obowiazek podkrecac atmosferke na + w miescie, a tak nie dawno jeszcze pisali o Szczecinie ze to i tamto... olefac to, kto jest dla Was no.1 festiwalu? dla mnie mdcl z hector :) zobaczcie to: www.youtube.com/watch?v=QBaZJ5-tRR8 wlasnie hector bedzie w Szczecinie.... KILLA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Wasz festiwalowy no.1? IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 15:33 Okej, zakladam nowy temat, koniec szczekania na GW ;) Jaki jest Wasz festiwalowy no.1? Moj MDCL feat. Sharlene Hector... Zobaczcie video: www.youtube.com/watch?v=QBaZJ5-tRR8 www.youtube.com/watch?v=b5NXJS9F0OA mi juz styka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.globalconnect.pl 18.07.08, 15:51 Mala i SGT Pokes numero uno,zreszta nie ma w line upie czegos co pozwalaloby zjesc plenerowa kielbe w spokoju pl.youtube.com/watch?v=eUp6M007h5g&feature=related pl.youtube.com/watch?v=v8cKAXLTc6o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 16:26 marc mac i mc mg :) www.youtube.com/watch?v=YI2UKSa8aQY ach ten paryz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calinda Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 16:41 marc mac + mc mg to na pewno moj nr 1 dla tych którzy nie pamietają, przypomnę, że mc mg to wokal z numeru superstylin groove armady :] poza tym czekam też na marc de clive'a i digital mystikz no i na lokalesów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 16:48 hehehhe... www.youtube.com/watch?v=H-u9lQ9bkwE jaki on byl mlody wtedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 16:50 Ja tez czekam na lokalesów, o których tutaj nikt nic jeszcze nie napisał, co woła o pomstę do muzycznego nieba. No i na Jazzsteppe, of kors. See you, boys and girls! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.chello.pl 19.07.08, 12:51 mój dr dre i snoop doggy dogg www.youtube.com/watch?v=zEMmbtcxbpc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.globalconnect.pl 20.07.08, 22:43 JazZstePpa :) www.youtube.com/watch?v=NiXD9TvJnxY www.youtube.com/watch?v=NclkSkS5h4k www.youtube.com/watch?v=kSjGEMQG6hU Odpowiedz Link Zgłoś
chaot Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 18.07.08, 16:21 fajnie, ze wreszcie cos zaczyna sie ciekawego dziac w Szczecinie. Ile razy mozna ogladac Krzysia Krawczyka, Dodę czy Feel ? Niestety cieżko być w tym kraju artystą niezależnym czy organizowac ciekawe imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 18.07.08, 16:28 Przeczytałem z uwagą posty w tym wątku, wyraz "fajnie" ruulez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 17:00 Póki co, mamy do czynienia na tym forum z dwoma związkami frazeologicznymi: "zła gazeta" i "fajny festiwal". Może to działa na zasadzie "dobry i zły policjant"? Żart. Tak naprawde muzyka ruuulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewica za 1000 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 18.07.08, 17:47 Póki co to mamy do czynienia z sytuacją kiedy powstaje coś fajnego i komuś brak klasy żeby to wesprzeć bo tylko ten ktoś uważa, że jego pomysły na Szczecin są godne uwagi. I chromoli o obywatelskości. Herbert, Herbert i jeszcze raz Herbert. Ale Herbertowi z Wyborczą też było nie po drodze. Dopiero jak poległ, Misio Michnik żonę rzeczonego zaczął brać na spytki i, że niby kolegą dobrym był Zbigniewa. Jak i Bierezina, co też pośmiertnie honoruje poetę. To naprawdę jakaś nekrofilska przypadłość. Kit tam. Smak. Smak. Smak. A dla naczalstwa wyborczej Mak Kwak. A co do no 1. Myślę, że L.U.C może być sporym zaskoczeniem in plus. Odpowiedz Link Zgłoś
e150 w zapyziałym mieście 18.07.08, 21:33 Szczecin ma jakiegoś głupiego pecha bo jeśli już jest pomysł na ciekawą imprezę to najlepiej trzeba to zglanować itd. Coroczna Musica Genera i Festiwal Teatralny organizowany przez KANĘ to nie wszystko. Niektórym się wydaje, że poprzez te dwie imprezy Szczecin stoi na wyżynie kultury. Jest to złudzenie, takie dwie duze imprezy powinny byc conajmniej w miesiącu. Miasto jest sporym ośrodkiem akademickim, ale tutaj nic się nie dzieje. Ile można razy iść na jakiś soundsystem czy koncert klubowy? 2-3 razy, nie wiecej. Moze pomysł na festiwal to jest to. Moze za pierwszym razem nie wypali, ale przy pewnej konsekwencji moze to byc znaczące miejsce na mapie kulturalnej kraju. Dobrym przykladem jest tutaj Off Festival w Mysłowicach. Jeszcze niedawno była to prowincjonalna impreza, a nagle okazuje sie, ze jest potrzeba takiego grania, są odbiorcy a sama impreza stala się jedną z najlepszych w kraju. Zyczylbym sobie, aby zamiast jechać gdzies do Myslowic, Jarocina czy na Open Air do Gdyni taka impreza odbywala sie tutaj w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość ładny PR robicie... IP: *.chello.pl 19.07.08, 15:44 ...dzieciaki, tylko jakoś taki nachalny :( nie wystarczyć zmienić nick i komputer, trzeba jeszcze mieć na tyle oleju w pustej dyni, by zmienić również stylistykę (zwracam uwagę na poprawny akcent w tym słowie) w sumie: dobrze,że jakaś niszowa muzyczka ma tylu (?) zwolenników w Strzecinie. jednak niektóre dyskotekowe głąby mogłyby wiedzieć,że bez np. Manhattan Transfer nie byłoby wielu gatunków współczesnej muzyczki dresiarzy i tych, no....hula-hopów.... kulajcie się dalej arbuzy :) wasz ulubiony zgred Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: ładny PR robicie... IP: *.globalconnect.pl 19.07.08, 16:10 Szanowny Zgredzie,moze juz czas zrozumiec,ze ta niszowa muzyczka,jak twierdzisz przyciaga tysiace ludzi w kazdym normalnym miescie,jak swiat dlugi i szeroki.A co do Twojego wieku, to ja dla przykladu z wiekiem zaczalem rozumiec ,ze czasami sie myle.W kazdym razie wpadaj na festiwal zahulac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: ładny PR robicie... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.07.08, 00:09 ciekawe, jak sprawdzi sie prowadzący czyli naganiacz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość dalibug.... IP: *.chello.pl 20.07.08, 02:19 ....rozszyfrowano mnie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładny PRowiec Re: ładny PR robicie... IP: 195.205.63.* 20.07.08, 13:20 szanowny Zgredzie, nie przeceniałbym wpływu Manhattan Transfer na współczesną muzykę jako taką. Szału z nimi nie ma i nigdy nie było wbrew temu co dobrze podkręcał profesjonalny PR organizatora ich koncertu w Szczecinie. Natomiast niszowa - czy nieniszowa muzyka. Chodzi o to, że MT zrobili coś 30 lat temu, chwała im za to, ale dziś nie zasługują na więcej niż szufladka - dinozaury. A ta niszowa muza, o której piszesz to wciąż zmieniające się ciekawe zjawisko, które funkcjonuje poza głównym obiegiem wymiany informacji, stąd pewnie lekko ignoranckie sklasyfikowanie jej przez Ciebie. Ale nie musisz się wstydzić swojej wpadki. Ważne, żebyś wszedł na te pare podanych linków, rozjaśnił umysł, wpadł zahulać i budiet horoszo malczik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: ładny PR robicie... IP: *.chello.pl 20.07.08, 16:31 myślę,że prawa Archimedesa (dość dawno temu sformułowane) , czy równie stare odkrycie penicyliny też powinno się wsadzić do szufladki! jest przecież tyle dzisiejszych, nowoczesnych odkryć ;) oj,dziecko,dziecko........... p.s. (to skrót od "post scriptum" a nie "pod sms'em) nie ciągnę dalej dyskusji,albowiem nie chcę brać udział w tym "ładnym piarze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: ładny PR robicie... IP: *.globalconnect.pl 20.07.08, 20:18 Nie ciagnij,masz racje...Zdajesz sie zupelnie nie rozumiec tej dyskusji,ktora rozpoczela sie wrzuceniem linku do agorowskiego serwisu muzycznego i pytania dlaczego szczecinska GW patronowala koszmarkowi,a nie festiwalowi dostrzezonemu przez ogolnopolskie media.Nazywasz dyskutantow dyskotekowymi glabami,nie baczac na to jak oceniono tutaj szemrany,debilny event dla dyskotekowych glabow wlasnie, w promocje ktorego weszla Wyborcza.Uzywasz szczeniackich porownan tworczosci MT do wynalezienia penicyliny,twierdzisz,ze obecni tutaj nie rozumieja co oznacza p.s. Idz juz stad...naprawde. A na odchodne dowiedz sie,ze LTJ Bukem,artysta ktory pojawi sie na BB ma na koncie wspolprace z takimi gigantami wspolczesnej muzyki jak Herbie Hancock,wiesz kto to? 4Hero,ktorzy rowniez tu beda,na jednym ze swoich albumow wsrod wielu znakomitych wokalistow maja Jill Scott,znasz,slyszales? Pewnie nie bo wystarcza Ci,badziewna oferta kulturalna tego miasta. Absolutnie nic nie mam do MT, pamietam nawet jak dawno dawno temu ,w zupelnie innych czasach, moj s.p. tato mial nawet winyl tego zespolu i gdy to puszczal czulem,ze to jest inne,sto razy lepsze od socjal- popu Sosnickiej itp koszmarow wciskanego nam przez uwczesne media. Ja nie godze sie tylko z przypinaniem koncertowi MT latki wydarzenia roku w moim miescie. Muzyka zajmuje duza czesc mojego zycia i wiem,ze Szczecinie,w ktorym mieszkam juz ponad 30 lat bedzie mialo miejsce wydarzenie wyjatkowe. Pouczasz,pouczasz a sam robisz byki w slowie Szczecin-wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość bo to przecież .... IP: *.chello.pl 20.07.08, 22:58 ....Strzecin..... a Ty jesteś tego smutnym przykładem. (wciąż nie wiesz dla czego?) zapytaj Taty............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki filozof Re: bo to przecież .... IP: *.globalconnect.pl 21.07.08, 01:04 istoto, jakiś argument, albo morda w kubeł, znasz takie zdanie: jeśli da się coś powiedzieć to da się powiedzieć jasno, pogłówkuj sobie nad tym, dyletanci do szkół, prywatnych, michu, ty człeku, podaj numer konta, niech ci płacą za edukację, no i kindersztubę przykładną Odpowiedz Link Zgłoś
cannabis_indica Re: bo to przecież .... 23.07.08, 23:40 Do przedmówców atakujących Micha: "Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia zachowują milczenie." J. Tuwim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooooom Re: bo to przecież .... IP: *.globalconnect.pl 21.07.08, 18:22 Wyluzuj, chłopiedobrarada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładny PRowiec Re: ładny PR robicie... IP: 195.205.63.* 21.07.08, 11:03 to pa misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ldrwebber Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 21.07.08, 18:18 To wszystko prawda. Konsekwentna polityka kulturalna. Ale czy jest komu ją prowadzić. Kasę mają urzędnicy i politycy decydujący o ich przepływie. I kultura do tej pory prawie zawsze w Szczecinie była traktowana instrumentalnie. Może to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
red_dwele Re: w zapyziałym mieście 22.07.08, 09:29 zmieniło i zmienia się, co widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollard's teacher Re: w zapyziałym mieście IP: *.szczecin.mm.pl 22.07.08, 11:26 "Konsekwentna polityka kulturalna? ". Nie wiadomo, czy jest ją komu prowadzić w naszym mieście. W każdym razie ja nie wiem. Nie wiem, czy urzędnicy mający wpływ na życie kulturalne miasta mają wystarczającą wiedzę i wrażliwośc muzyczną, czy posiadają otwartość umysłu na poznawanie nowych kierunków w sztuce, filmie, teatrze czy poprzestali na "Alibabkach" i "M-jak-Miłość"? Na jakim koncercie byli ostatnio? Mam nadzieje , ze nie byli oni w owej "szcześliwej " 30-tce, która jako jedyna zakupiła bilety na VIP-owska impreze Baltic Summer Festiwal. Nie wiem tego i dlatego z chęcia bym sie przysłuchal, co maja do powiedzenia na temat wspołczesnej kultury. Hmmm... "Często bywam sceptyczny ale rzadko rozczarowany" jak mawia pewna postac z poniedziałkowego wydania GW. Nomen omen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jans Re: w zapyziałym mieście IP: 213.155.169.* 23.07.08, 06:06 są wakacje, część klubów jest zamknięta... to na co mam iść ? Na Feel ? Przeciez to jest smiechu warte. Nie wiem czy kiedys się to zmieni, jak nie, to miasto nadal będzie uwazane za wiochę z tramwajami a na dobre imprezy bedzie sie jezdzilo do Poznania lub Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 23.07.08, 10:49 To fakt, jest lipa. I to wieloletnia. To jakiś koszmar, że przez tyle lat po upadku komuny w Szczecinie dalej przez lata funkcjonowała kulturalna komuna. Ważna żeby postawić teraz z dużą determinacją na odważne, ale przemyślane projekty mające szansę powodzenia. Czas stracony jest już stracony, nie ma co, trzeba odsunąć od kultury tych patałachów, którzy ją niszczyli i postawić na inne rozdanie. Jak inne miasta, w których kultura kwitnie. Tyle, że będzie to na przekór szczecińskiej śmietance dyletantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 24.07.08, 00:22 Tak apropos tych lat straconych i zbrodni dokananych na mozgach mieszkancow tego miasta.Ciekawy jestem jaki bedzie odzew mieszkancow Szczecina na festival. Byloby pieknie zobaczyc na wlasne oczy jak miasto sie budzi z letargu przy okazji BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: w zapyziałym mieście IP: 195.205.63.* 24.07.08, 14:41 jak wygra bilet w konkursie to przyjdzie. Czyli tak 30 osób na dzień powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 24.07.08, 20:31 Cobys nie mial racji,hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen Kong Re: w zapyziałym mieście IP: 77.88.179.* 24.07.08, 21:31 Będzie git, mówię Wam - będzie git. Parę załóg z Berlina się szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozmaryn Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 24.07.08, 22:49 Ludzie ze świata nie dowierzają, że coś podobnego w Szczecinie może mieć miejsce. Odklasyfikowanie Szczecina z miasta półdebili na miasto ludzi na poziomie może trochę zająć. Oby nie tyle ile trwał tu jałowy bieg kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinsky nasstasssia Re: w zapyziałym mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 02:03 goście przyjdą, nie martwcie się, będą się bawić i kto wie - może poznają podczas tej imprezy kogoś ważnego bardzo dla siebie? Na pewno będzie kuuuuul, uroczo oraz ważnie. I nawet, niespodzianka - GW to dostrzeże. Przybędą tłumami wszyscy żądni kreacji coraz to nowszych, multipersonifikacji; zmultiplikują czytelnicy oraz autorzy rodem z Forum - wystarczy. Nawet jeśli klęską finansowa się BB okaże to wiadomo - duch organizatorów WIELKI. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno777 Re: w zapyziałym mieście 28.07.08, 00:29 Wszystko zależy od nas czy będziemy się oglądac na innych. Róbmy swoje, wspierajmy wszelkie działania które zmienią ten wizerunek. A pewnego dnia to się zmieni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:48 Na www.clubbing.szn.pl/konkursy-0,6,6,0.htm można też wygrać bilety... pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makkejn-Obama:1:0 Gilles Peterson na myspase - fajnie IP: *.globalconnect.pl 26.07.08, 00:26 Jeden z najlepszych na świecie dziennikarzy muzycznych, i nie tylko, w gronie przyjaciół festiwalu. To jest coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Kończą się darmowe płyty Boogie Shapes IP: *.globalconnect.pl 31.07.08, 09:58 Dla pierwszych 500 osób płyta w prezencie. Już niebawem przejdzie oferta do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jany Re: Kończą się darmowe płyty Boogie Shapes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:28 Miła rzecz ta płytka. Spoko muza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak2 A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu AudioRiver IP: *.locon.net.pl 31.07.08, 17:28 miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,5526158,Audioriver_sie_buduje_i_promuje.html :) Ciekawe czy nasza też tak ładnie napisze... Póki co ja jutro tam jadę... No i już tylko 3 tygodnie i festiwal w Szczecinie <tańcze>! Pzdr, Otak2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kompas Re: A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu Audio IP: *.globalconnect.pl 31.07.08, 21:19 No cóż drogi marynarzu, porzuć płonne swe nadzieje: szczecińska gazeta sięga już bruku. Majdan, kryminały i banialuki. Żenujący poziom. Z małymi wyjątkami. Ta gazeta tonie. Czas na zmianę kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jechudy www.mmszczecin.pl - dj Jerry IP: *.globalconnect.pl 31.07.08, 22:06 Kolejny głos w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przpominalska Re: www.mmszczecin.pl - dj Jerry IP: *.globalconnect.pl 01.08.08, 15:07 Jechudy zapomniał linka zapodać: www.mmszczecin.pl/17959/2008/7/31/booge-brain-dj-jerry-zaprasza-na-festiwal-wideo?category=news "Żeby ten festiwal się udał dużo zależy od Was, więc przyjdźcie i bawcie się, bo wystąpią naprawdę duże gwiazdy". Nic dodać, nic ująć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu Audio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:14 Będzie BB jak Opener albo Audioriver jak włodarze miasta skumają o co w kulturze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totumfacki Audioriver & Boogie Brain w GW IP: *.globalconnect.pl 03.08.08, 16:06 Ko niebywałe jaka jest różnica poziomu w płockiej i szczecińskiej wyborczej. A Płock przecież to nie metropolia. Choćby to pokazuje jakim miastem jest Szczecin, jakie ma zaplecze intelektualne, jakie ambicje i jaki klimat. To prowincja do potęgi. Przerażenie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duboholic Re: Audioriver & Boogie Brain w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 16:50 zgadzam sie z przedmowca,jezeli BB nie okaze sie krokiem milowym dla tego miasta to ostatni gasi swiatlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin_centrum Boogie Brain w eterze !!! IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.08, 13:43 Z dnia na dzień festiwalowa moc rozprzestrzenia się i obejmuje coraz większą część Szczecina. A od poniedziałku, 4-go sierpnia, Boogie Brain w pełni pochłonie cały "Środek Miasta". "Środek Miasta" przygotowuje codzienną porcję informacji, nowoczesnych dźwięków i całą masę nagród związanych z festiwalem "Boogie Brain". Audycja nadawana jest od poniedziałku do piątku od godz. 17 do godz. 19. Więcej informacji na stronie www.srodekmiasta.pl. ..Music's in the air... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ćpun morderca syfu Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.globalconnect.pl 04.08.08, 20:55 Majdan,Świerszcz, ewentualnie potyczki szczecińskich politycznych mrówek i coraz bardziej dyletanckie teksty pdseudokulturalne - patrz ten o graffiti. Ręce opadają. Jak żyć w takim mieście? Za komuny się piło. Chyba trzeba zacząć ćpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.HIGH & low Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.szczecin.mm.pl 05.08.08, 10:08 Każdy orze jak może, czyli gazeta pisze o grafitti (a to nie jest juz takie zabawne, bo pisze z merytorycznymi błędami), o psich kupkach na chodnikach i o tym ze jedna Pani powiedziała drugiej Pani...Ludzie, rety! GW to nie gazeta osiedlowa, chyba nie...Chyba trzeba zacząc ćpać :-) W takim lepszym świecie Ewa Podgajna pisze serię artykułów o dubstepie, a na pierwszej stronie "co jest grane" jest wywiad z Malą i Digital Mystikz. Cha, cha, podoba mi sie ta wizja. Kto za, kto przeciw? Kto wstrzymał sie od głosu? Nie odmówie sobie przyjemności przyjścia na BB i obejrzenia twarzy dziennikarzy, którzy nadążają za wspólczesnym światem, a nie żyją tylko w świecie pierogów, filipinek i bajmu, tudzież innego muzycznego shitu. Aufwiedersehen, Liebe Journalisten!!! PS. Zeby zmienic to miasto i wyrwac je z letargu to trzeba zaczac od siebie, tak więc do zobaczenia na bujających sie w takt dźwieków Jasnych Błoniach i w Amfiteatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seciki Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:50 Secik Bukema z bbc radio one www.clubbing.szn.pl/blogi_marcin_kowalik_festiwal_boogie_brain_lineup_ltj_bukem-0,1,1,0,61.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seemer Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.globalconnect.pl 05.08.08, 17:25 dobra robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara&karina Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:10 no niezłe seciki, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemeczek Smutne miasto IP: *.globalconnect.pl 06.08.08, 14:00 Szczecin to przede wszystkim smutne miasto. Dużo by o tym można pisać. Ale takiego doła jak w Szczecinie to można tylko załapać w Częstochowie i Radomiu. Nawet w Kielcach weselej. Szczeciński mental zabija. Malaryczna zona. Zostaje świątynia własnego umysłu. Codziennie od nowa brudzona i sprzątana. I tak w kółko. Trzeba by wpuścić do wodociągów jakąś substancję typu pejotl i tak trzymać latami. Prowadzić audycje psychoterapeutyczne i warsztaty dla niemowląt, starców i młodziaków. Eeee... idę strzelić sobie w łeb. Przez nos. God bless. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Head Is Dubby Re: Smutne miasto IP: *.szczecin.mm.pl 06.08.08, 16:06 Takim defetyzmem Szczecina i jego mieszkańców sie nie zmieni, a chyba chodzi o to, zeby równac w góre, do ludzi, którym sie jeszcze cos chce w tym miescie zdziałac, zorganizować, posłuchać, w dobrym klimacie i w dobrej wierze. Fakt, ze grunt jest ciezszy do obrobienia i przeszkód wiecej pod nogami, ale nie od razu Kraków zbudowano, nie od razu "Boogie Brain" roztańczy 400 tys.szczecińskich mózgów, ale jesli w tym roku pojawi sie na Festiwalu 2tys.osób to w przyszłym pojawi sie 3tys. Koncerty bedą prawdziwym ewenementem w tym miescie i warto byłoby nie zaprzepascic tej jakości i szansy, jaka BB stwarza miastu i ludziom. Pogoda pewnie dopisze i ludziska beda sie bujac i hulac do białego rana. Czyz nie? :-) PS. Bilety mozna kupic na Pasazu Bogusława albo on-line (jakby co) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duboholic Re: Smutne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:38 Dokladnie,dosc defetyzmu. w tym miescie zawsze byly miejca warte odwiedzenia w piatkowe lub sobotnie i nie tylko noce.Pamietacie jeszcze slynne szostki,tame i pare innych miejsc ? Tam sie zawsze dzialo cos fajnego.Pamietacie techno dance mission z lat dziewiecdziesiatych?Zawsze tysiace hulajacych ludzi.Mysle ,ze BB to dobry poczatek na to zeby przywrocic Szczecinowi dawna,hulaszcza swietnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obliżyświat Re: Smutne miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:03 Fajne tu panienki chodzą po ulicach, ale fajne tylko pupcie mają. A ich pupcie też już są zajęte przez bywalców trezora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazardzista Notari Re: Smutne miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:05 Obstawiam,że w tym roku będzie gdzieś z trzy tysie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik malinek Re: Smutne miasto IP: 77.88.179.* 07.08.08, 01:47 Smutne i posrane. Z ludźmi o ptasich móżdżkach. Jak to możliwe, że po komunie Szczecin znaczy mniej w Polsce niż za. Wstydźcie się rządcy i idźcie już w piz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchin Re: Smutne miasto IP: 77.88.185.* 27.08.08, 22:17 Masz rację bracie. Widzisz co wyprawia wyborcza. Ale szmaciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc123 Re: A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu Audio IP: *.eranet.pl 06.08.08, 19:01 Wywiad z polskimi gwiazdami d'n'b - CLS & WAX z Audioriver: www.clubbing.szn.pl/blogi_marcin_kowalik_audioriver_lineup_wywiad_cls_wax_-0,1,1,0,71.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.08, 11:40 czytałam dziś Przekrój, jest o Wrocku, a propos muzy klubowej, będzie tam jakieś info o boogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etrusk Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 16:37 w Przekroju panuje niesamowity burdel, stwierdzam to z przykrością, to redakcja widmo, proszę zobaczyć na ogólnopolską wyborczą, czołówka, wytłuszczona i pierwsza strona i tytuł: Takiego festiwalu w Polsce jeszcze nie było. Cóż, czasem sobie myślę, że Kaczyński z tym zdalnym sterowaniem ma trochę racji. A poziom szczecińskiej wyborczej. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.08, 17:30 burdel nie burdel, ktos tam uderzył? oni pisza o takich rzeczach, nie ma się co patrzeć, czy ktoś tam się zainteresuje, tylko pchać się samemu. Coś wiadomo? a szczecińskiej wyborczej , hmmm jak to ładnie powiedzieć... no, olać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.08, 09:59 Z dnia na dzień coraz bliżej do BB i coraz więcej informacji można znaleźć na tenże temat w prasie i w sieci. Dzisiaj polecam opis zamieszczony na ogólnopolskim serwisie www.infomuzyka.pl: www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92330,5563953,Boogie_Brain_Festival __warto_tam_byc___konkurs_.html ,który wszystkim niedowiarkom i BB- sceptykom powinien otworzyc oczy i pokazac ze z dniem 22 sierpnia coś w Szczecinie sie zmieni. Tym razem na lepsze :) Tak więc wszyscy, którzy kochają muzykę i którzy mają w sobie energię niech łapią za telefony do znajomych i niech kupują czym prędzej bilety i karnety na muzycznego Brainiaca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.08, 10:01 link ponownie: www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92330,5563953,Boogie_Brain_Festival__warto_tam_byc___konkurs_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prometeusz Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: 77.88.179.* 08.08.08, 10:29 Tu nie ma sceptyków. Tu są tylko kumaci i ignoranci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupolog Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:32 Oraz fachowcy od psich kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komornik Lista dłużników Baltic Summer Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:42 Lista dłużników BSF powiększa się co dnia. Gratulujemy, dobrego pomysłu, tym którzy zdecydowali się na współpracę z "organizatorami". Odpowiedz Link Zgłoś
balaklava Re: Lista dłużników Baltic Summer Festival 26.08.08, 21:19 Chyba chodzi ci o wierzycieli. Bo inaczej to dość bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
ssc_fpw Festiwal również na forum SSC 08.08.08, 11:12 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=681672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wjuer Re: Festiwal również w Laif-ie IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 18:58 Ale konkret, BB wśród największych polskich festiwali. Tak się robi promocję miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugi-bugi Boogie LAIF IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.08, 10:44 cytat z LAIFa: "i daleki Szczecin nęci niesłychanie. Dziewicza impreza pod szyldem Boogie Brain kusi konkretnym line-upem". Czy impreza nęci również Szczecinian? Z pewnościa. Kto był w ostatnich dniach na pasazu Bogusława to zauważyl pewnie ożywienie pod festivalowym biurem, a nie tylko w piwnych ogródkach. Chociaz piwne ogródki złe nie są :) Do zobaczenia 22.08 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys-kros wydarzenie roku!!! u jeee! 12.08.08, 11:59 problemem jest to, ze organizatorzy boogie organizowali do tej pory imprezy formatu "klub osiedlowy", a nie open'ery . Kaska z miasta poleciala, wiec nie trzeba sie martwic, ze nie starczy, mam pytanie ile? 300, 400, 500 tysiecy za organizacje wystepow w szczecinie "gwiazd muzyki klubowej".Newsy na stronie dotyczace rozwoziciela ulotek i wizytacji firmy naglosnieniowej nie pokazuja profesjonalnego oblicza festiwalu. Nie mamy newsow z Polski to piszemy o pie..ch. Gdzie artykul Sankowskiego o Boogie?To takie trudne dodzwonic sie do Wyborczej? No coz, nie ma i nie bedzie. Pomijam totalna kupe jakim jest pomysl daty 22-23 sierpnia, czy tak trudno bylo sie dogadac z alter artem? Coke i Boogie to 2 rozne muzyczne swiaty, ale promocyjnie Boogie zostanie/zostalo kompletnie przykryte i organizatorzy moga sobie naganiac widzow na forach. Teza o promocji miasta to bujda, festiwal poprzez swoj line up nie ma wpisanej masowej promocji wydarzenia poza szczecinem, nie ma nawet jednego(!) nazwiska, ktore byloby tak kojarzone jak Unkle w plocku, czy Battles w cieszynie. Ltj bukem - tworca dnb, wow! wejdzcie tu chlopcy i dziewczeta i uczcie sie uczcie uczcie: www.audioriver.pl/ www.festiwal.nowamuzyka.pl/ jeszcze uleje troche zolci na temat przekazu - kto wam pisze takie sery jak "roztanczymy wasze mozgi", skorzystajcie z kaski od miasta i zatrudnijcie kogos od pr, bo b.s. ma sklonnosci do przesady. pozatym zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyż:kross lover Re: wydarzenie roku!!! u jeee! IP: *.globalconnect.pl 12.08.08, 14:26 bracie fajnie, że się starasz, ale pomiędzy staraniem się, a robieniem jest spora różnica, umiesz czytać, ale jeszcze mało, mało wiesz, ucz się, podejmij ten wysiłek, i bądź cierpliwy w swej drodze poznawania prawdy jak mieszkaniec Szczecina w oczekiwaniu na dobre muzycznie wydarzenie, ucz się bo skoro nie kojarzysz z line-up-u nikogo oprócz LTJ Bukema to naprawdę źle z Tobą, i bądź bardziej uważny, ale nie aż tak bardzo bo wszystkie informacje i znacznie więcej na temat festiwalu znajdziesz bez problemu, odpowiadamy tylko przez grzeczność takim gapom i mędrkom jak Ty, ale staraj się już nie męczyć konia tylko do nauki, i przewentyluj umysł bo masz niezłą malignę tam kolego, i tylko nie pisz o argumentach bo nie sposób polemizować z bredniami, które wypisujesz, przykre, i staraj się nie ulegać w tak impulsywny sposób frustracji no i zostaw krzyż:kross w spokoju bo to fajna ekipa Odpowiedz Link Zgłoś
my_head_is_dubby głos z miasta 12.08.08, 14:32 Powinienes to pisac zólta czczionką, krzysiu-krosie, bo zólci sie wylewa z twojego postu tyle, ile z rozkłądającego sie trupa. Mając takie widzenie swiata nie dziwota ze wszystko cie wku...a. Nawet sympatyczny skadinad Edi, bogu ducha winny. Wstyd. Moze do twojej głowy nie dociera, ze mozna zrobic dobra impreze bez włazenia w dupe komukolwiek, bez zbytecznej pompy, nadecia, profesjonalnie, bo chodzi przeciez o muzyke a nie o cokolwiek innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiedlowiec chętny Re: głos z miasta IP: 77.88.179.* 12.08.08, 15:20 daj spokój, to biedny mieszkaniec, biednego miasta, ale zrobimy mu osiedlową imprezę, żeby coś się wydarzyło i na jego osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
my_head_is_dubby Re: głos z miasta 12.08.08, 15:38 Biedny mieszkaniec biednego miasta chyba zyje tylko w swiecie witualnych komentarzy. Ciekawe, czy był na Audioriver czy w Cieszynie. Znawca tematu wiekszy od Andrzeja Cały z infomuzyki.pl, LAIFA, szczecińskich DJ-ów i bog wie jeszcze kogo. Żal... Dla rozweselenia zróbmy impreze na jego osiedlu. Moze Feel sie zgodzi zagrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: głos z miasta IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.08, 15:47 ...a ja sobie słucham własnie Fabriclive'a 32 i tak sobie myśle, ze juz lada dzień, na własne uszy uslyszę Digital Mystikz i nie obchodzą mnie juz tak bardzo te zjadliwe komentarze na temat line- upu BB. Jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodził, jak mawia przysłowie. Jakbym tylko mogła miec zyczenie, to na przyszly rok chcialabym w SZCZECINIE usłyszec Benge i Cokiego. Ale nie zapeszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duboholic Re: głos z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:11 Krzysiu,przestan obrazac organizatorow, bo to akurat oni dostarczyli mi w tym miescie znacznie wiecej przezyc artystycznych niz,dla przykladu,full profesjonalna Szczecinska Agencja Artystyczna hehehe,piszesz bzdury o rozpoznawalnosci artystow...Czlowieku,czy ty myslisz ,ze gwiazdy typu Unkle przyjechaly na pierwsza edycje Audioriver zwanego wtedy Astigmatic? Otoz nie, wiem bo bylem wtedy w Plocku. Headlinerem byl Carl Craig.Byli tez min Afronaught i paru innych.Pewno te nazwy i tak nic Ci nie mowia.Myslisz ,ze dla przecietnego normalsa Unkle to znany projekt? Chyba nie mieszkasz w Szczecinie.Jedno co moge z twoich metnych wywodow zrozumiec to to,ze nie podoba Ci sie ...roztanczymy wasze mozgi. Ok, twoja brocha. A tak jeszcze na koniec, to ogolnopolskie fachowe media muzyczne same dostrzegly BB . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elewator mewa Re: głos z miasta IP: *.globalconnect.pl 12.08.08, 22:32 zostawcie kolesia, to jakiś debil nieszczęsny, przecież widać co wypisuje, można tylko współczuć kolesiowi i sobie, że takie przygłupy zamieszkują okolicę, bo czego, jak czego, ale tego że pacjent jest ze Szczecina to jestem pewny, jest to wręcz klasyczny typ szczeciński, co to uważa, że wszystko co w Szczecinie jest do dupy, ale za to w Berlinie to jest wypas, to niestety wiesio prowincjusz, leć pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiedobreDziewczyny Re: głos z miasta IP: *.szczecin.mm.pl 13.08.08, 10:56 Szczecin jest do dupy, ale za to w Berlinie jest wypas i mozna se... tanio buty kupic. Bo jakos na koncerty i imprezy az tak wielu Szczecinian tam nie jezdzi, ilu by deklarowało taki zamiar. Najłatwiej jest skrytykowac i włozyc rece do kieszeni, bo jest sie wtedy niejako zwolnionym z naprawiania czegokolwiek w tym ubogim miescie. W odroznieniu od ludzi, ktorzy maja swoje pasje i energie pozytkuja na cos konstruktywnego. A nie tylko akceptuja stan zastany i marudza, co by bylo gdyby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duboholic Re: głos z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:23 ...taa w Berlinie jest supaa, szczegolnie w Hardwaxie gdzie w poniedzialek dal mi po oczach plakat BB przy samym wejsciu, u Polskich Nieudacznikow zreszta tez Odpowiedz Link Zgłoś
my_head_is_dubby Re: głos z miasta 14.08.08, 11:27 cytat z LAIFa: " Zawsze kochałem didżejowanie, ale nigdy tak naprawde nie chciałem byc didzejem. Jedynym powodem jest to, że kompletnie nie słysze na lewe ucho (...) Obecnie jest uważany za jednego z najlepszych didzejów sceny" Who is he? Is it true or false? Polecam cały artykuł, a juz tym bardziej jego wystep na BB. Bedzie meeeega! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giggle Re: głos z miasta IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.08, 15:18 Stawiam albo na drum'n'bassowego LTJ Bukema albo dubstepowego Male/stg Pokesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska nebeska Mala i DM IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.08, 17:03 Ze względu na niezbyt wyrazne zdjecie na myspasie i na www.BoogieBrainFestival.pl oto wyrażne zdjęcie Mali (jakby co): www.lastfm.pl/music/Mala/+images/3802728 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Mala i DM IP: *.chello.pl 14.08.08, 20:49 wygląda zupełnie jak moja mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sucz na dyrektorów Re: Mala i DM IP: *.globalconnect.pl 14.08.08, 22:32 Jak dla mnie najprzystojniejszy to jest dyrektor programowy festiwalu ukrywający się pod pseudonimem C.L.V.N. co oznacza Ciągle Lubiący Vibrujące Niple. Tylko nie mówcie o tym nikomu!!! A już na pewno E.P. z G.W. czyli Elephant Person z Gó.. Warte. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys-kros zawsze jakos bylo 15.08.08, 02:28 "Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było" Przygody dobrego wojaka Szwejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętna Re: Mala i DM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 13:28 Ja też się zgadzam, programowy jest słodki i taki delikatny a zarazem pewnie brutal z niego. mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
my_head_is_dubby Mala i C.L.V.N 15.08.08, 13:47 Sama nie wiem, na którego się zdecydować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Dyrektorowa Re: Mala i C.L.V.N IP: *.globalconnect.pl 15.08.08, 17:28 A czy dyrektor programowy jest wysoki czy niski? Czy średni? Bo ja średnich akurat najmniej lubie, a sama nie wiem juz jak mam lubiec lub nie lubiec dyrektora programowego, a poza tym jesli jest dość sredni, to do wyboru zostalo mi jeszcze dwoch dyrektorow. Bo ja zawssze chcialam zostac Pania Dyrektorowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Mala i DM IP: *.chello.pl 15.08.08, 16:40 programowy rządzi, dziewczyny. To męskie spojrzenie, ujmujący styl bycia, wizerunek twardziela jak z reklamy Marlboro. Mnie on kręci najbardziej. Niby taki niewinny, ale jak by co do czego przyszło to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korespondent Re: Mala i DM IP: *.globalconnect.pl 16.08.08, 03:23 Podczas urodzin Alter Ego, które swoją bytnością zaszczycił dyrektor programowy nie pozostawiając wątpliwości - swym szalonym występem - kto jest number one pod względem sex appealu, doszło do prawdziwej erupcji płci pięknej na jego tle. Był to piękny widok. Niech już nikt nie ma wątpliwości kto jest królem seksu w tym mieście. So dub step is sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Mala i DM IP: *.chello.pl 16.08.08, 03:59 byłam, byłam i potwierdzam. Dziewczyny, programowy to istny dzikus. Ryczał jak lew, a kobiet wokół niego kłębił się tłum cały. Trudno było się dopchać, choćby podotykać klaty. Cóż to musi być za kozak, koleżanki... Żałujcie, że was nie było. Koniecznie wpadnijcie na Boogie Brain, programowy ma tam zrobić jakiś numer, całkiem bez koszulki... Odpowiedz Link Zgłoś
my_head_is_dubby Mala vs C.L.V.N 16.08.08, 11:40 Ja byłam również ale nie udalo mi sie dopchać do C.L.V.N, a co dopiero dotknąc jego klaty. Ale słyszałam te dzikie wrzaski fanek płci obojga. Podobno C.L.V.N dał niezły show przed wejsciem. Roni Size moze sie chować ;-) Co w takim razie bedzie sie dzialo podczas festiwalu? Boje sie własnych mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Mala vs C.L.V.N IP: *.chello.pl 16.08.08, 13:42 on tym rykiem przywabiał rozliczne fanki porozmieszczane po kątach, zbyt nieśmiałe by wyjść i stanąć fejs tu fejs z takim królem dżungli (jungle). Ale na BBF coś się pewnie wydarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosha Re: Mala vs C.L.V.N IP: *.globalconnect.pl 16.08.08, 16:42 Pomimo blokady stawianej przez 2 rosłych ochroniarzy (sam King of Jungle C.L.V.N do rosłych nie nalezy) udalo mi sie wczoraj usłyszeć zarówno wibrujące ryki jak i dojrzec kawałek nagiego posladka! Ale nie o tym sie bede rozpisywac (blush) a o zajebistym secie (w ktorym znalazl sie rowniez kawalek JazZstePpy "America B") zarzuconym wczoraj gosciom Alter Ego. C.L.V.N. rulez, dear boys and girls!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Mala vs C.L.V.N IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.08, 10:34 ????????????????????????????????????????????/ zo to za , feken bicz, myk? Odpowiedz Link Zgłoś
my_head_is_dubby Boogie Brain- edycja pierwsza! 24.08.08, 09:39 Własnie zakonczyl sie festiwal i coz pozostaje powiedziec: kto nie byl ten jest nieswiadomy, jak fajne koncerty sie odbyly i jakiego formatu wykonawcy przyjechali do naszego miasta!!! W kazdym z wystepów, a bylo ich troche :-) widac bylo z jaka kulturą i z jakim zaangazowaniem oddaja sie muzycy swojej pasji. Od dzis odliczam dni do edycji nr 2 !!!!!!!!! Brawa dla organizatorów, ze równaja w góre! Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Boogie Brain- edycja pierwsza! 24.08.08, 11:41 Jak tam wrażenie po Boogie Brain? Ja miałem być okazję jedynie w drugi dzień, w sobotę - przyznam, że od strony muzycznej rewelacja. Teraz żałuję, że w piątek nie mogłem iść. Frekwencja - tak na oko ponad 1000 osób. Będąc w tłumie wygląda to super, lecz z góry teatru ma się wrażenie, że ludzie nie dopisali na tę imprezę. Akustycznie i wizualnie super. Wizualki podczas występu zespołu Dick 4 Dick - kosmos. Mam nadzieję, że będą kolejne edycje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.mulisz Re: Boogie Brain- edycja pierwsza! 24.08.08, 19:01 Jaki ładny bal! Szkoda, że o festiwalu było tak cicho w innych miastach - bo pewnie przyjechałoby pół Polski. O imprezie dowiedziałem się w ostatniej chwili, dzięki znajomym. Pogoda średnia, a piwo tylko w zagrodzie. Ale muzyczna strona przedsięwzięcia z nawiązką wynagrodziła niewygody. Dla mnie: najlepszy festiwal w tym roku. Poznań zazdrości Szczecinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Boogie Brain- edycja pierwsza! IP: 83.168.80.* 24.08.08, 19:27 brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 nie musiałam być w Amfiteatrze, 24.08.08, 12:33 żeby wszystko doskonale słyszeć wzmacniacze niezłe mieliście, niosło po okolicy do 4 rano Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, 24.08.08, 13:31 dokładnie, basik był konkret! Odpowiedz Link Zgłoś
michael.january Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, 24.08.08, 13:42 Dick4Dick - Technology...wow ;) I nie tylko, calosc wypadla super, znjaomi zadowoleni, ale na 2nd edition trzeba to lepiej rozrelkamowac w miescie by jeszcze wiecej osob przyszlo! Ogolnie jestem zachwycony, tak trzymac chlopaki z boogiebrain!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcznadmiszcze Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, IP: *.chello.pl 24.08.08, 17:42 wyjebka z butów panowie i panie. We want moooore!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: again woooooooooooooooooooooow! IP: 77.88.179.* 25.08.08, 08:42 more!more!more! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: woooooooooooooooooooooow! IP: 77.88.185.* 25.08.08, 23:00 a ja chcę co tydzień, niech debile opuszczą te miasto, wygnać ich dobrą muzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzsteppa fan Re: woooooooooooooooooooooow! IP: *.globalconnect.pl 25.08.08, 23:25 Fani Jazzsteppy. Prosty pomysł na wyeliminowanie niepożądanych jednostek ze Szczecina: codziennie przed 22, w hołdzie muzykom, puszczamy po kawałeczku... Możemy się umówić na jakiś konkretny nawet :) Volume up, bass up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesprinter Wydało się, udało się! IP: 77.88.179.* 26.08.08, 20:41 Ale wyborcza nie nadążyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:46 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fraktal Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:00 Braci Boogie, wystąpiliście przeciw hołocie to Was próbują zamordować. Trza nam iść na barykady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yantei Nagrania z festiwalu IP: 84.10.211.* 04.09.08, 12:03 kto nie był pierwszego dnia, spiraciłem dwa fragmenty: L.U.C. & RAHIM vimeo.com/1663797 4HERO vimeo.com/1664068 Odpowiedz Link Zgłoś