Dodaj do ulubionych

Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl

14.07.08, 11:51
I wszystko na ten temat.
Obserwuj wątek
    • rednorfolk Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 14.07.08, 11:52
      www.infomuzyka.pl/Muzyka/0,0.html
      • Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:01
        co by nie bladzic ->
        www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,5451536,Boogie_Brain___nowy__interesujacy_festiwal.html
        Niech rozniesie sie po miescie duch prawdziwego bassu. Nie moge sie doczekac
        przyjazdu chlopakow na ten festiwal!!!!
        • Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 12:05
          Ja tez czekam z niecierpliwoscia...chociaz jak dla mnie numero uno
          calego przedsiewziecia to Mala z Digital Mystikz...Swoja droga
          smutno mi ,ze moj ulubiony dziennik wspiera festyny a nie muzyczne
          wypasy
          • Gość: longboard fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.byss.pl 14.07.08, 12:22
            No Boogie Brain cieszy! Dobry czujny line up - Rhythm & sound!!
            A że redakcja lokalnej GW woli wspierac dyskoimprezki z muzyką dance
            (Baltic festival) to już inna sprawa:)
            • Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:02
              Mnie tez dziwi podejscie gazety. Badz co badz, na infomuzyka jest news i to
              calkiem konkretny, a podobno sam Cała Andrzej pilnuje tego wszystkiego. Lokalna
              redakcjo: moze wiecej emocji, uczuc i swiadomosci Wam potrzeba??? ;>
              • Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 13:22
                W sumie nie kazdy zna sie na wszystkim...ale te patronaty ktos chyba
                wybiera...a ,ze wybor pada na festyn.Tym razem GW sie pogubila
                • Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:35
                  Moze komus zalezy, zeby nie odrywac od Szczecina metki prowincjonalnego miasta
                  zachwycajacego sie festynowymi szalenstwami.
                  Mimo ze golym okiem widac, ze miasto nabralo wiatru w zagle i zaczyna sie
                  interesowac ambitnymi projektami kulturalnymi, to u wielu (i tu niestety musze
                  wskazac na lokalna wyborcza) nadal tkwia zalecialosci prowincjonalnosci.
                  • Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 13:58
                    cos jest na rzeczy...trudno nie przyznac Ci racji
    • Gość: beti Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:40
      czekam już z niecierpliwością na to wydarzenie - nareszcie jest się czym
      pochwalić i Szczecin zaczyna istnieć na festiwalowej mapie Polski:) szkoda, że
      lokalna odnoga GW w to nie weszła - widocznie same discoludki tam siedzą;)
      • bruno777 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 21.07.08, 23:58
        Najważniejsze że ktoś się przebił i odważył na zorganizowanie takiej imprezy Z
        GW czy też bez będzie się działo i to u nas :)
    • Gość: dżony brawo Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 195.205.63.* 14.07.08, 12:43
      ta impreza jest bombowa i to naprawde jakość, jakeij w mieście dotąd
      nie było. ja pisze się obiema rękami i nogami z przytupem wręcz. W
      końcu coś na miarę Festiwalu a nie popłuczyny typu manhattan transfer
    • Gość: Kosha Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.08, 14:17
      Warto byłoby,zeby Ci, których obowiązkiem jest promocja miasta
      zastanowili się jaka jest róznica między Festiwalem a Festynem, bo
      ja jako obywatel płacący podatki oczekuję jakości, wysublimowania,
      nowoczesnych brzmień, światowych gwiazd (nawiasem mówiąc bardziej
      współczesnych od Suzanne Vega ), czegoś, co to miasto porwie w
      kierunku całej reszty świata i nie będzie przypominać pijanego
      statku rodem z Baltic Summer Festival. Mam nadzieję ze Boogie Brain
      Festival trwale zakorzeni sie w muzyczną scenę Szczecina i na dobre
      koncerty nie trzeba będzie juz wyjeżdzać do Poznania i Berlina.
      • Gość: jazzsteppa fan Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:51
        prawidlowo kosha, prawidlowo!!!
        • Gość: Queen Kong Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 217.153.131.* 14.07.08, 15:04
          Będzie mega wypas. Muzycznie I liga. A o co chodzi przedmówcom z
          Gazetą Wyborczą?
          • Gość: michu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 15:07
            generalnie chodzi o to ,ze GW nie patronuje medialnie BB, a
            patronowala festynowi umpafestynowi Baltic music fest
      • Gość: Sproket Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.08, 14:59
        Absolutnie bezprecedensowy festiwal w historii naszego szarego
        muzycznie miasta. Świeżość, inspiracje, radość to ciśnie mi się na usta kiedy
        myślę o festwalu. Dlaczego redakcję GW nie widzi tego co
        ja NIE MOGĘ POJĄĆ!!!POMÓŻMY REDAKCJI ZROZUMIEĆ
        • Gość: Retoryczny Jazzsteppa fan 2 IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.08, 16:37
          czytam sobie to forum i przypadkiem natrafiłem na nicka jednego z
          adwersarzy, a mianowicie "Jazzsteppa Fan", wrzuciłem do google'a i
          jestem pod wrażeniem. Polecam naprawde zapodanie sobie porzadnej
          dawki muzyki z cywilizowanego świata: www.jazzsteppa.com
          BTW odnosnie GW: Moze srednia wieku dziennikarzy i dziennikarek ma
          tutaj kluczowe znaczenie? ;-)
          PS. Czy ktos to w ogóle z nich czyta? Dobra, sam sobie odpowiem....
          • Gość: adasko Re: Jazzsteppa fan 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 16:56
            Czy to, ze GW Szczecin nie ma patronatu ma jakies znaczenie?-nie
            sadze.Wazne ,ze kroi sie hulana jakiej w naszym miescie nie bylo
            nigdy wczesniej.
            Widzimy sie!
            • Gość: jazzsteppa fan Re: Jazzsteppa fan 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 17:24
              Właściwie może nie ma żadnego znaczenia. Patronowali Baltic Summer, na który
              kupiono 30 biletów. Może i lepiej, że trzymają sie z dala :)
              A'propos Jazzsteppy. Koniecznie przesłuchajcie track 15 na ich oficjalnej
              witrynce :) I pomyślcie, że za półtora miesiąca posłuchamy tego na żywo w
              Amfiteatrze.
              • Gość: Barabash Re: Jazzsteppa fan 2 IP: 77.88.179.* 14.07.08, 17:54
                Jezu, nareszcie jakaś muzyczna akcja na poziomie w Szczecinie. Już mi bokiem
                wychodziły te susan vegi, manhatany transfery i - co to miało być na tall ship
                races? alphaville czy coś takiego? No po prostu sama wiocha i chaft. A tu proszę
                - muzyczna liga mistrzów. Normalnie nie chce mi się wierzyć ze miasto dało na to
                kasę. To miasto:) No nic, może to znaczy że idzie nowe. Oby:)
                • rednorfolk Re: Jazzsteppa fan 2 14.07.08, 19:01
                  Ludzie dobrej woli i dobrego smaku. Olejcie tę wyborczą. Idą media
                  elektroniczne. Ich czas już policzony. Po raz kolejny mieli szansę zrobić coś
                  dobrego dla miasta i niestety poracha. Mówi się jaki pan taki kram. Szkoda tych
                  kilku fajnych ludzi marnujących się w tej redakcji. Tam też trzeba zmiany. Jak i
                  w mieście. Gazetka nie nadąża. A krytykuje wszystko i wszyskich. Może pora
                  zmienić naczelnego. Ale to już jakby nie problem ludzi dobrej woli i dobrego
                  smaku. Ważne, że kroi się festiwal światowego formatu, a że w GW Szczecin nie ma
                  żadnego dziennikarza od kultury, który potrafi rozpoznać jego jakość to już jest
                  wstyd i tyle. A to, że objęli patronatem wiejską imprezę pt Baltic Sramer
                  Festiwal to kompromitacja oczywista. Biedaki.
              • Gość: Jazzsteppa fan 2 Jazzsteppa !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.08, 09:48
                Posłuchałem wszystkich tracków na stronie i raczej nie track 15
                (Alpha) a 16 (America B)powalił mnie na muzyczne kolana. Widać, ze
                kolesie z Jazzsteppy umieja sie dobrze zabawić!!! Także muzyką ;)
                Powiem szczerze, ze jestem pod duzym wrażeniem, ze przyjadą do
                Szczecina. Trzymam kciuki i do zobaczenia w amfiteatrze. Będzie sie
                dzialo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: jazzsteppa fan Re: Jazzsteppa !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:42
                  Tym bardziej, że to będzie rzecz zupełnie nowa, świeża rewelacja!!!
                  • Gość: Mogunc Re: Jazzsteppa !!!!!!!!!!!!!!! IP: 77.88.179.* 15.07.08, 20:48
                    To makabryczny wykop. Mieszanka ćpuńskiej psychodeli z szamańskimi
                    tańcami. Wibracja trąby powietrznej. Niech zmiecie wszystkie śmieci
                    ze Szczecina.
        • Gość: pomocny Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 23:57
          pomożemy, jak robotnicy Gierkowi
      • Gość: zyrafi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:45
        i ja sie obywatelem Kosha zgodze a z panem adasko nie do konca.
        dobrze ze jest dobrze, czyli ze festiwal dobrych dzwiekow pod golym
        niebem zaistnieje i juz nic tego nie cofnie. ale co jak co gw
        moglaby ruszyc klawiaturami i wspomniec autochtonom ze niekoniecznie
        busem do berlina w ten konkretny weekend trzeba jechac. gazeto nie
        samym bosman garden party szczecin zyje!
        • Gość: Kwasador Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 77.88.185.* 18.07.08, 14:51
          Szkoda tej wyborczej, pogubieni jakoś. Najperw głaszczą po tyłku
          Krzystka, a potem linczują. To samo z Boogie Brain. Jest coś
          dobrego. Trzeba pomóc. A może chodzi o to, że tylko oni mają dobre
          pomysły na Szczecin. Nie dorośli do bycia obywatelami.
    • Gość: synthetic human buuuuuukem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 19:06
      w koncu w szczecinie???? gosc zaliczyl juz warszawe, poznan, krakow, trojmiasto.
      przyjezdzajac do szczecina, robi tylko dobrze dla tego miasta. nie spedzam tu
      duzo czasu, ale mam ogromny sentyment do szczecina, nie wiem, jak bardzo durna
      jest wasza redakcja, i generalnie mam to gdzies. bukem mi wystarczy, razem z mc
      conradem rozkladaja mnie na maxa, i nie zaliczyc ich wystepu po raz piaty w
      przeciagu roku, byloby dla mnie karygodne. dobrze, ze w line-upie sa pod koniec,
      im trzeba prad odlaczac, zeby przestali grac :) pozdrawiam
      • Gość: myspace Re: posluchajcie IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 09:19
        Nookie - www.myspace.com/phantasmagoricallyfresh
        Mala (DMZ) - www.myspace.com/malamystikz
        Lady Free - www.myspace.com/mcladyfree
        Mark de Clive-Lowe - www.myspace.com/markdeclivelowe
        Pink Freud - www.myspace.com/pinkfreudmusic
        Jazzsteppa - www.myspace.com/jazzsteppa
        • Gość: michu Re: posluchajcie IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 11:19
          ja dodalbym jeszcze kolejna legende elektroniki
          www.youtube.com/watch?v=68RrcW3yVjY&feature=related
          • Gość: jazzsteppa fan Re: posluchajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:44
            follow that bass!!! :)
      • Gość: kjuries Re: buuuuuukem???? IP: 77.88.179.* 15.07.08, 22:49
        ciekawe jak znajdą teatr letni, oni i inni, to odlotowy obiekt, ale
        potrzebuje odlotowego paliwa, paliwo jakby jest, ale lud szczeciński
        nie przywykły do takich zabaw jak BBF i się przelęc może, toż to w
        końcu świat zawitał na prowincję, ale może będzie jaki zryw i
        odkorkowanie szczecińskiej psyche trzymanej w uścisku cieńkich
        imprezek
        • Gość: michu Re: buuuuuukem???? IP: *.globalconnect.pl 16.07.08, 14:00
          myslisz? tez sie troche boje,ze szczecinski lud nie nawykly do
          takich extrasow z ligi mistrzow rodem,z drugiej strony zawsze jest
          ten pierwszy raz...ludu szczecina porzuc okowy wiesniactwa i
          muzycznej padliny,22 i 23 naprawde bedzie sie dzialo!
    • Gość: techno-srechno Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.chello.pl 14.07.08, 19:54
      heh, tu można pociągnąc se darmowy bilet na te impreze.
      www.mmszczecin.pl/17001/2008/6/23/boogie-brain-festiwal-program-informacje-zapowiedzi?districtChanged=true
      nie kumam o co chodzi z tą rozmową o wyborczej i co to sie ma do festiwalu. jest
      wyczesana hulana, jakiej to miasto nie widziało nigdy, zmierzamy w strone
      kulturalnego centrum, a GW jak cchce sie podniecać ciągle manhattan transfer, to
      przecież nikt tego nie broni. Choć faktycznie od opiniotwórczych gazet wymaga
      się znacznie więcej. Brawa dla organizatorów, brawa za pomysł. Trzymam kciuki za
      realizację.
      • Gość: Orel Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 14.07.08, 20:07
        Opiniotwórcza to jest moja sąsiadka pani Zofia, a nie GW. Ale mogliby popromować
        siebie trochę przy okazji festiwalu jakby trochę pomyśleli. Ale widać coś z tym
        kiepsko u nich. A moje miasto jak widać kumata ekipa, ful serwis. Bilety,
        wywiady, żywy kontakt. Ale nie ma co. Ważne, że jest festiwal co się zowie i
        Szczecin wychodzi na kulturalną prostą. Poza tym fajnie piszą organizatorzy o
        idei festiwalu. Widać wyraźnie różnicę jakościową w porównaniu z tym z czym
        mieliśmy do czynienia do tej pory.
        • Gość: Dogbert darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.08, 11:45
          Gdyby pani Zosia chciała przyjśc na koncert, a z jej skromnej
          emerytury cięzko byłoby kupic karnet [zakładam ze pani Zosia
          chcialaby zaliczyc dwa dni koncertów będąc przecież osobą
          opiniotwórczą i żywo interesującą sie zyciem muzycznym miasta nie
          tylko z pozycji swojego bujanego fotela...] to powinna wysłac smsa o
          treści: ememBB.paniZosia, pani.zosia@poczta.pl na numer 7168.
          Koszt smsa 1,22 brutto juz z Vatem :)
          PS. Swoja drogą ceny biletów sa bardzo rozsadne, co mnie bardzo
          cieszy.
          • Gość: michu Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 15:20
            a tak wracajac jeszcze do festynu to na klabingu interesujace info
            www.clubbing.szn.pl/felietiony-0,7,7,0.htm
            • Gość: dj from burgas Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:55
              No wlasnie. Gdzie sa moje pieniadze? Gdzie?? Kto wie?
              Moze Gazeta wie???
            • Gość: dżony brawo Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: 195.205.63.* 15.07.08, 16:27
              heh...nie wiedziałem, ze to była taka wtopa. Jeśli to taka gruba
              afera, to dlaczego nie napisali o niej w GW:). Tajemnicza sprawa. A
              może dziennikarzom gazety się podobało. umcyk umcyk
              • Gość: mnemonic75 Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.globalconnect.pl 15.07.08, 17:11
                No jak wzięli patronat nad tą padaką to nie ma wyjścia, musiało się podobać, w
                gazecie jak w sekcie.
                • Gość: adasko Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:05
                  Tam na tym festynie miala byc jedna gwiazda,taka troche przygaszona
                  ale w sumie gwiazda.Chodzi mi o Cassiuss. Podobno nikt typa nie
                  widzial nawet.Wiecie cos o tym?
                  • Gość: justyska Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:35
                    Bylam tam, bo chcialam go zobaczyc. niestety nie widzialam go! moze
                    za krotko tam bylam, ale bylo tak strasznie, ze zmylam sie po 2h.
                    • Gość: jazzsteppa fan Re: darmowe bilety na Boogie Brain !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:26
                      justyska, przyjdz na boogie brain, zobaczysz jazzsteppe, juz wiem, ze chcesz go
                      zobaczycz, ze zawsze chcialas, i ze po ich wystepie nie bedziesz juz chciala
                      niczego innego :)
                      • Gość: Futu_78 oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.08, 14:04
                        ...oby nigdy więcej takiej szmiry jak Baltic Summer Festival w MOIM
                        MIEŚCIE nie było:
                        www.rozrywka.wszczecinie.pl/0,13754,relacje_i_fotorelacje,0,36
                        ,13688,0
                        Zenada i padaka! Ludzie z całej Polski obejrzawszy to brechtają z
                        nas w żywe oczy. Czy Szczecin jest tak bogatym miastem ze sobie
                        pozwala na taką wtopę finansowo-artystyczną? Przepraszam-
                        słowo "artystyczna" jest tu absolutnie nie na miejscu. Hmmm... a
                        moze troche by w Urzędzie Miasta ruszyli głowami i poparli
                        ambitniejsze projekty muzyczne? Przeciez nie musimy byc gorsi, jeśli
                        sami nie chcemy !!!!!!! Brawo dla idei Boogie Brain! Do zobaczenia
                        na Jasnych Błoniach (...blisko urzędu) ;-)
                        • Gość: michu Re: oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: *.globalconnect.pl 16.07.08, 15:25
                          muzyka.onet.pl/10178,1789584,newsy.html
                          onet tez nadaza,tylko szczecinska GW jakos nie.Wracajac do baltik
                          szytu,widzialem bilbord w Poznaniu-ze to niby promocja miasta
                          taka,pytanie retoryczne dlaczego Krakow promuje sie przy pomocy
                          Kraftwerk lub Jamiroquai a MOJE MIASTO SZCZECIN podwiesza sie pod
                          takim obciachem.Zal
                        • Gość: Queen Kong Re: oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: 217.153.131.* 16.07.08, 15:51
                          A wiecie co mnie najbardziej vqrvia?
                          Nie to, że miasto daje kasę na jakieś przestarzałe gwiazdki
                          półformatowe i festiwale kiczu.
                          Nie, to jestem w stanie zrozumieć. Gusta publiki są różne i niestety
                          w większości wypadków dosyć miałkie.
                          Powiem więcej. Nie przekonuje mnie nawet argument, że miasto powinno
                          wychowywać takich ludzi muzycznie promując dobrą muzę, bo
                          zdecydowana większość ludzi nastawionych na kicz i tandetę po prostu
                          nie chce i nigdy nie będzie chciała zanurzyć się w coś
                          wartościowego, bo to za trudne, za bardzo odbiegające od formatu, za
                          smutne itp. Rzeczy wartościowe zawsze były niszowe w sensie
                          statystycznym i takie siłą rzeczy pozostaną.
                          Ale wnerwia mnie totalnie kiedy próbuje mi się wcisnąć kit, że syf
                          typu Baltic Summer jest wydarzeniem kulturalnym dużego formatu. No
                          nie jest. Nie jest. I kiedy moja gazeta, bo za taką mam GW leje mi
                          ten kit na uszy, to mi jest po prostu przykro.
                          Przykro, bo powody mogą być dwa.
                          Jeden pozwolę sobie nazwać gombrowiczowskim. No bo skoro mamy
                          patronat to znaczy że jest wydarzenie bo... mamy patronat, bo
                          przecież gdyby nie było to wydarzenie nie byłoby patronatu.
                          Czyli: "Słowacki wielkim poetą był".
                          Drugi powód jest już mniej zabawny. Otóż może być tak, że w GW nie
                          ma osoby, która mając merytoryczną wiedzę na temat muzyki w ogóle, a
                          dobrej w szczególe spojrzałaby na menu takiego festiwalu i
                          powiedziała na jakimś zebraniu redakcyjnym: "Słuchajcie, to jest
                          jakaś kaszana, nie wchodźmy w to, bo to obciach prowmować".
                          I mam - powiem wam szczerze - takie podejrzenie, że powód drugi jest
                          bardziej prawdopodobny.
                          I to jest smutne, bo jednak redakcje gazet powinny być moim zdaniem
                          enklawami ludzi z dobrym gustem, także muzycznym.
                          A co do boogie brain? no co tu dużo gadać - mamy w Szzcecinie coś w
                          rodzaju jazz jamboree muzyki - nazwijmy ją umownie - elektronicznej,
                          choć w menu nie brak ciekawych pozycji z innych półek (np.
                          Dick4Dick). I przykro mi też, że pies z kulawą nogą nie zająknie się
                          w mediach o merytorycznym formacie tego wydarzenia. Jako miłośnik
                          dobrej muzyki, także tej proponowanej na Boogie Brain czuję się
                          trochę jak jakiś filatelista, który na próżno szuka w miejskich
                          mediach informacji, że do jego miasta trafiła najważniejsza wystawa
                          filatelistyczna, w której skład wchodzą znaczki będące unikatami na
                          skalę światową. Promowanie w tych samych mediach w tym samym czasie
                          kolejnego bicia rekordu Guinessa w tworzeniu przez 50 gospodyń
                          domowych największego na świecie znaczka pocztowego wykonanego z
                          wikliny filatelista musi odebrać jako potwarz.
                          No i tak się czuję.
                          • Gość: Kosha i co na to Gazeta droga? IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.08, 16:49
                            Chciałabym poznać kryteria patronatu medialnego, zwłaszcza
                            wspomnianej tutaj GW, kryteria wyboru gwiazdek na "wielkie koncerty"
                            typu Suzanne Vega czy Reamonn,(artystów jednej piosenki), ze juz o
                            DJ-ach z Bułgarii czy Rumunii na Baltic Sraltic nie wspomne... Czy
                            to jest tak, ze dzinnikarze muzyczni z Wyborczej podchodzą do półki
                            z kasetami czy CD ze Stadionu XX-lecia, wyjmują, sciągaja kurz
                            wkładają do boom-boxa i potem to promuja, organizuja, bija pianę, ze
                            niby Cassius wielka gwiazda jest. Bullshit! Bilety lotnicze do
                            Londynu tanieją latem, moze niech odwiedza pierwszy lepszy klub w
                            Brixton... bo witki opadają. Z drugiej strony rewolucjoniści nigdy
                            nie mieli łatwego zycia. Good luck, Boogie Brain team!!!
                            • Gość: otak2 Re: i co na to Gazeta droga? IP: *.locon.net.pl 17.07.08, 13:24
                              nie no, co po niektore osoby nie powinny sie odzywac bo sie kompletnie nie
                              znaja. Cassius jest rownie dobrym artysta co LtjBukem i to nie podlega dyskusji.
                              Rozni ich stylistyka. Kto co wydal, prosze:

www.discogs.com/artist/LTJ+Bukem
                              www.discogs.com/artist/Cassius
                              i dalej youtube:

“cassius” video results 1 - 20 of about 2,480
                              “ltj bukem” video results 1 - 20 of about 676
                              “mc conrad” video results 1 - 20 of about 206

Bukem of'coz wiecej wydal (choc jakos video ma mniej ;) ale to nie powod by w
                              tak prosty i bezargumentowy sposob skreslac Cassiusa. Reprezentuja inne style i
                              kazdy z nich ma swoich fanow i przeciwnikow. Proste, wiec lasko sie zastanow co
                              piszesz...

Tutaj raczej problem jest ze taki Baltic to mial moze 3 prawdziwych artystow i
                              ogolnie monotematyczny i 4 liga warszawksa a taki Boogie to wszystkich
                              wypasionych, dla kazdego cos milego :)

Pzdr,
                              Otak
                              • Gość: otak2 Re: i co na to Gazeta droga? IP: *.locon.net.pl 17.07.08, 13:29
                                hehehe:

www.youtube.com/watch?v=f8PeumAqwU4
                                kto z nas przy tym sie nie bawil jak FamilyGroove to grala w hormonie czy w
                                wyszaku :)
                                • Gość: Kosha Cassius IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 13:49
                                  come on dance all together ;)
                          • Gość: nori78 Re: oby nigdy więcej Baltic Summer Festival!!! IP: *.chello.pl 17.07.08, 14:43
                            To, że redakcja GW aspirująca do bycia skarbnicą pomysłów na
                            Szczecin nie posiada dziennikarza od kultury potrafiącego zrozumieć
                            o co w kulturze metropolitarnego miasta może chodzić to jest tak
                            oczywistą żenadą jak i tragedią.
                            • Gość: Sceptyczny Co jest grane w GW? IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 14:55
                              Wydaje mi sie ze Gazeta od pewnego czasu juz nie wie, do czego
                              aspirować. Dziś tak, jutro siak, brak jej wyraźnej linii, która
                              doprowadziłaby jednoczesnie do sensownych wypowiedzi na temat
                              naszego miasta, jego poziomu kulturalnego, do skutecznej promocji
                              miasta, jednym słowem brak jej wrażliwości na jakość (w szerokim
                              tego słowa znaczeniu) i pomysłowości, bo zawsze łatwiej jest
                              opisywać dziury w chodnikach niz mieć pomysł, jak je załatać. Ku
                              zastanowieniu...
                              PS. A czy Gazeta zamierza w ogóle coś jeszcze zdziałac na polu
                              Boogie Brain?
    • Gość: otak2 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.locon.net.pl 16.07.08, 16:34
      ziomki i ziomkowie, wylajtujcie... nie ma co bic piany na to czy promuje czy nie
      promuje... ich strata :) wazne ze w miescie bedzie cos powaznego i ze to co sie
      zazwyczaj zalicza w berlinie przez rok mozna zaliczyc w 2 dni w Szczecinie... I
      za to wielkie Bravo dla organizatorow. widzialem ulotki w Berlinie ostatnio w
      fajnym sklepie z ciuchami... az milo sie zrobilo :) byle tak dalej...
      • otak2 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 16.07.08, 16:36
        a no i maja myspace: www.myspace.com/boogiebrainfestival
        ponac ma byc jakas kompilacja, no niby tam na profilu jest numer Twistera i
        jakies info na ich stronie... ciekawe czy na 100%...
        • otak2 miejsca noclegowe 16.07.08, 16:42
          w plocku juz brak:

miasta.gazeta.pl/plock/1,35678,5433648,Festiwalowe_miasto___miejsc_noclegowych_brak.html
          ciekawe jak bedzie w szczecinie...
          • Gość: Boogieman Re: miejsca noclegowe IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.08, 16:57
            U mnie juz podłoga dla znajomych zarezerwowana! Niech Gdańsk ma swoj
            Open'er, Płock Audioriver, Mysłowice OFF, a Szczecin BOOGIE BRAIN
            FESTIVAL !!!!!!!!!!
            • Gość: jazzsteppa fan Re: miejsca noclegowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:25
              u mnie skrawki podlogi jeszcze do wynajecia.
        • Gość: adachu Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:57
          Jest komilacja-wprawdzie limitowana do 500 sztuk ,dla pierwszych 500
          osob ,ktore zakupia bilety na BB,ja kupilem i mam,heheh,producenci
          ze szczecina ,glownie deep,tech house z bonus trakiem od
          twistera,wydane calkiem fajnie,full profeska,mala rzecz a cieszy
          • Gość: jeden z tych Płytę będzie można odebrać w biurze festiwalowym IP: *.globalconnect.pl 16.07.08, 22:36
            Płytę będzie można odebrać w biurze festiwalowym (od 28-go lipca, wystarczy
            pokazać bilet) lub przy wymianie biletu na opaskę w kasach festiwalowych.Co w
            środku widać na stronie www.boogiebrainfestival.pl Faktycznie fajowa płyta. I
            fajnie wydana.
      • Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.08, 00:00
        ty, no jasne, że nie ma co bić piany... skoro GW woli objąć
        patronatem impre dla czytelników "Nie" / "Gość Niedzielny"- czyli
        trąbić w sumie w cudzą trąbe- jej sprawa. Jak chcą stroić fochy, to
        niech stroją. Jak się chcą ustawiać w takim kontekście- proszę
        bardzo. Tylko że jak gazeta z jakimiś aspiracjami praktycznie nie
        zauważa tego typu wydarzeń, nie mówiąc już o patronacie, wystawia
        sobie kiepskie świadectwo.A w sumie, jeśli ktoś ma fazę, robi taki
        festiwal, to to jest promocja dla całego miasta, nie? I fajnie by
        było nagłośnić, roztrąbić, korzyść dla wszystkich. Nawet jeśli się
        nie kuma takiej muzy, to jest to fajna sprawa, a i mozna zapytać
        kogo mądrego, czy to aby jest coś sensownego...Widocznie jak zwykle
        fochy rozwalają cały potencjał. Szkoda.
        • Gość: nie czytam gazet Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 00:11
          Wiecie, szczecinska gazeta wyborcza dziala sobie w tym naszym wyjalowionym
          regionie jako monopolista, praktycznie nie ma juz kuriera, nie ma glosu, inne
          dzienniki nie wydaja dodatkow regionalnych, a wyborcza wydaje. I jako
          monopolista robi wszystko wedle swoich zasad, nie zawsze zwracajac sie ku
          potrzebom odbiorcy. Bo i tak wyborcza sie kupi (bo jest mapa za free, albo plyta
          dvd, albo trzy nowe przepisy na wigilie). Ale... monopolisci zawsze koncza
          jednakowo. I chcialbym uzyc tu slowa, ktore rymowaloby sie z "jednakowo", ale za
          te slowo, cenzura chapnelaby moj komentarz. Wiec napisze jeno tyle, ze
          beznadziejnie koncza monopolisci.
          • Gość: electra77 www.myspace.com/boogiebrainfestiv al IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 10:06
            se polukajcie, jest kilku przyjaciół festiwalu i Szczecina
            • Gość: jazzsteppa fan Re: www.myspace.com/boogiebrainfestiv al IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 10:28
              Pol nocy jak glupi przeszukiwalem net, zeby sie utwierdzic w przekonaniu, ze
              zainteresowanie festiwalem jest. I jest. Onet, wp, portale muzyczne które
              patronuja imprezie, jest tam wszedzie lekka wrzawa. I wrzawe ta robia
              niekoniecznie szczecinianie. Bardzo mnie zastanawia, ile sie sprzedalo biletow.
              Ma ktos jakies info na ten temat??
              • Gość: fashion_victim koszulki BOOGIE BRAIN festival IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 11:11
                Widziałam na mieście i w lokalach ludzi w fajnych czarnych
                koszulkach z logo BOOGIE BRAIN. Gdzie mozna takową kupić? Nie
                wyobrażam sobie tego, ze nie będę jej mieć w swojej szafie. Baa, co
                tam szafie? Na sobie !!! I to jak najszybciej! Proszę życzliwych o
                info :) pzdr.
                • Gość: INFO-rmator Re: koszulki BOOGIE BRAIN festival IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.08, 11:26
                  www.boogiebrainfestival.pl/imgs/edi.jpg
                  To chyba o taką chodzi?
                  • Gość: michu Bukem i Conrad set z bbc IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 12:42
                    set bukema z conrade z bbc
                    www.bbc.co.uk/1xtra/allstar/
                    taka przystawka przed festivalowa
                    • Gość: adachu Re: Bukem i Conrad set z bbc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 16:28
                      Poczatek same klasyki,a jak juz sie rozbujali to postanowilem
                      zapodac soniczny terror po sasiedztwie.Moze na kolegium niech se
                      grono specy od kultury w GW PUSCI
                      • Gość: Kosha Re: Bukem i Conrad set z bbc IP: *.szczecin.mm.pl 22.07.08, 16:38
                        A ja sobie słucham właśnie nagrania Marc Maca, czyli połówki 4HERO,
                        z 2003r z BBC 1xtra - "The Basement with 4 Hero" i odliczam juz dni
                        pozostałe do piątku 22 sierpnia. W końce zabrzmi w naszym mieście
                        muzyka not only 4 hero...
                        • Gość: semita/eremita Clip Jazzsteppy IP: *.globalconnect.pl 22.07.08, 20:19
                          Na myspace jazzsteppy czarno-biały clip koncertowy, mało rzeczy mnie już rusza,
                          ale to jest kompletny obłęd, jest lepsze niż Faust Geothego, to jest Mistrz i
                          Małgorzata, chyba oszaleję jak to zobaczę na żywaca.
                          • Gość: Zośka Re: Clip Jazzsteppy IP: *.szczecin.mm.pl 23.07.08, 17:04
                            Najnowszy clip "3 Gun CriMe" JazZstePpy powala na kolana! Jezu! Chce
                            juz usłyszec zarówno ten kawałek, jak i remix The Killsów "U R A
                            Fever". Jeszcze miesiac, jeszcze miesiąc, spokojnie...
        • Gość: lemur79 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.chello.pl 17.07.08, 14:28
          Wiecie co, od niepamiętnych czasów nie czytałem jakiegoś sensownego
          kawałka o kulturze w GW. Nasze miasto ma być metropolią. A w
          redakcji GW nie ma ani jednej osoby, która ogarnęłaby w
          profesionalny sposób tematy związane z kulturą. Niemówiąc już, że w
          ciekawy sposób. Doświadczają tego wszyscy, ale to absolutnie
          wszyscy, którzy robią coś wartościowego w Szczecinie od strony
          kulturalnej. To jest naturalnie paranoja. To świadczy o poziomie
          gazety. Bez osobistych wycieczek, ale ta Pani Podgajna to się nadaje
          do jakiegoś pisma dla domu starców. Zatrudnijcie w tej redakcji
          fachowca od kultury i marketingu bo jak tak dalej pójdzie to
          stoczycie się już nie do niskiego poziomu bełkotu a do poziomu
          zerowego zatrudnienia. Swoją drogą dziwię się dziennikarzom nie od
          kultury, że z tym brakiem fachowca od kultury nic nie zrobią. Czy
          naprawdę chcecie pracować w gazecie o poziomie brukowca obejmującej
          patronaty nad takimi koszmarami jak Baltic Summer Festival gdzie nie
          dość, że poziom muzyczny - tragedia, to jeszcze ludziom nie
          popłacili. A co do festiwalu. Co tu dużo gadać: takiej imprezy w
          Szczecinie jeszcze nie było. To jest tak jakby nagle Pogoń zaczęła
          występować w Lidze Mistrzów. Niektórzy wolą jednak poziom
          czwartoligowy.
    • Gość: otak2 majspejsy IP: *.locon.net.pl 17.07.08, 14:03
      hehehehe, porownajcie:

www.myspace.com/balticsummerfestival

www.myspace.com/boogiebrainfestival
      niech to szanownej redakcji da do myślenia...

:)
      • Gość: selawi Re: majspejsy IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.08, 19:18
        nie żebym coś tam teges, ale na fotach na myspace szczecin
        faktycznie wygląda, jak ten, no... pływający ogród:D
        • Gość: Makkejn Re: majspejsy IP: *.globalconnect.pl 17.07.08, 23:34
          Trzeba sobie jasno powiedzieć: ekipa Boogie Brain promuje Szczecin na maksa.
          Bardzo efektywnie przy tym. Robi festiwal z klasą, pokazuje przy tym gdzie może,
          jaki to Szczecin wspaniały. Robią to może na wyrost, ale robią dobrze. Niech się
          wydziały promocji i inni mityczni szczecińscy gwiazdorzy od promocji uczą
          patentów. Mało gadania, a dużo roboty. I zero ideologii. Zero zbawiania świata.
          I zero ściemy.
          • Gość: tszn Szczecin chce byc wielki!!! IP: *.globalconnect.pl 18.07.08, 09:57
            kto byl na konferencji prasowej poswieconej festiwalowi, dobrze wie, jakie idee
            przyswiecaja temu wydarzeniu. Nie chodzi tylko i wylacznie o stworzenie wielkiej
            muzycznej imprezy. Chodzi tez o to, by taka impreza, by ten festiwal przyciagnal
            ludzi, ktorych widzielibysmy jako swoich sasiadow: mlodych, inteligentnych,
            nietuzinkowych, ambitnych i tworczych. Takich ludzi nie interesuja dziwne,
            szemrane zagrywki gdzies na gorze. Interesuje ich, jaki komfort mieszkania,
            pracy moze dac takie miasto jak Szczecin. Jesli dowiaduja sie z prasy, ze w
            Szczecinie albo nie ma pradu przez caly dzien, albo gdy ten prad juz jest, to
            sie go wykorzystuje dla zorganizowania takich "debesciarskich" imprez jak Baltic
            Summer Festival, albo, ze przegrywamy z Gdanskiem, Bydgoszcza, Lublinem, to sila
            rzeczy nawet najwiekszym optymistom komfort zycia w Szczecinie zaczyna blednac.
            Ten watek na forum jest wyjatkowo pro-festiwalowy, ale przeciez nie ma co
            ukrywac, ze festiwal jest jedna z najlepszych pozycji kulturalnych w
            szczecinskim menu. Wiec dlaczego nie wznosic go na wyzyny, chwalic,
            rozreklamowywac? Jest to w interesie kazdego z nas.
            Dlaczego wiec nie chce tego zrobic najpoczytniejsza gazeta w regionie? Czyzby
            bali sie naplywu osob, ktore bardzo szybko okazalyby sie bystrzejszymi umyslami
            od tych zarzadzajacych redakcja szczecinskiej GW? Wartosc redaktorow by spadla?
            • red_dwele Re: Szczecin chce byc wielki!!! 22.07.08, 09:24
              wyborcza najpoczytniejsza w regionie? skąd masz takie dane wyssane z palca?
          • red_dwele Re: majspejsy 22.07.08, 09:23
            tak jasne, tylko skądś pieniądze na boogie brain poszły, za darmo nikt miasta
            nie reklamuje i w sposób jaki sobie sam umyślił.
    • Gość: andrzej Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 00:16
      Bartek to żałosne
      • Gość: Gapiszon Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 05:30
        nareszcie ktoś też to zauważył. Żeby mieć tyle alter ego w jednym wątku...
        • Gość: girl_from_szczecin Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 09:36
          Byłam na tegorocznej edycji Open'era w Gdynii i jestem pod sporym wrażeniem
          rozpiętości muzycznej festiwalu i jakości, jaka została tam dostarczona moim
          uszom. Ciekawa jestem, jak to wypadnie w Szczecinie? Z programu wynika, ze może
          byc równie ciekawie. Czekam niecierpliwie na set LTJ Bukema i MC Conrada.
          Szkoda, ze to dopiero niedzielny deser. Parafrazując motto festiwalu: Niech
          roztańcza sie nasze zmysły...
        • Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.08, 14:18
          Może to żałosne, a może i nie żałosne;)
          Ja w naiwności swojej daleka jestem od podejrzeń, że ktoś pisze pod
          kilkoma nickami, zeby uprawdopodobnić wątek;). Jeśłi faktycznie
          Bartek ma taką wenę, to wolałabym, żeby agitował w słusznej sprawie
          normalnie, w końcu niby czemu nie.
          Natomiast wiem, że wokół festiwalu jest wielu ludzi, którym na tym
          zależy, mniej lub bardziej bezpośrednio ( ja raczej z tych, co mocno
          pośrednio). I pozostaje mieć mi nadzieję, że to ICH szlag trafia,
          do czego mają pełne prawo.
          Nie chodzi wydaje mi się o fakt, że GW obejmuje coś patronatem czy
          nie, pisze o czymś, albo nie. Prywatna gazeta ma prawo promowac na
          maxa co jej się żywnie podoba i tyle. ALE- skoro udajemy, że
          jesteśmy tacy zaangażowani, tacy obywatelscy, tacy cacy inteligentni
          i fajni- to pomóżmy czemuś, co też jest inteligente i fajne, a
          chociaż nie przeszkadzajmy...Nie ma się co wypinać na fajne rzeczy w
          mieście, a potem trąbić, że to nie takie fajne, bo MY żeśmy się na
          tym nie poznali. GW, która ma milion akcji na godzinę,
          typu "zbudujemy nowy dom, ale jaki?" "obywatele tego miasta
          Rettmanem zachodniopomorskiego" "tropimy niechlujów w ramach akcji
          Niewidzialna Ręka to także ty" przegapili możliwość wspomożenia
          fajnej zabawy, która- jako jedyna oprócz zeszłorocznych regat ma
          szanse przyciągnąć tu trochę ludzi i zrobić lepszy klimat. I chyba
          stąd ta irytacja na forum, wśród organizatorów, którzy złapali taką
          a nie inną fazę i mają jeszcze powera, i coś tam im się chce.
          Żeby było jasne- nie jestem Bartkiem, hihi.
          • Gość: Marcelion Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: 77.88.185.* 18.07.08, 14:46
            To smutne o czym się tutaj dowiaduję. Kurde, Wyborcza w innych
            miastach dobrze stoi jeśli chodzi o wyczucie kulturalnych, miejskich
            klimatów. Często jestem i w Poznaniu i Wrocławiu i Trójmieście, no i
            Warszawie. Ale skoro www.infomuzyka.pl będąca też portalem Agory
            objęła patronatem Boogie'go to dobrze świadczy o tym portalu, a
            niestety źle o szczecińskiej mutacji Wyborczej. Ktoś pisał, że nie
            mają dobrego dziennikarza od kultury, aż ciężko uwierzyć. Co do
            festiwalu. Można powiedzieć tylko jedna: nareszcie. Ale czy aby nie
            za późno. Tyle ludzi już stąd wyjechało załamanych miałkością
            propozycji kulturalnych i brakiem sensownego kierunku, w którym
            kulturę można by pchnąć. Lepiej to zaczyna teraz wyglądać. Ale lat
            całych potrzeba żeby nadrobić zaległości, jeśli w ogóle się uda. Ja
            tu jeszcze jestem i cieszę się ogromnie na myśl o sierpniowej
            imprezie. Pozdrowienia i do miłego.
          • Gość: otak2 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 15:23
            dobrze napisane/powiedziane selawi :)

na przyklad w plocku w czasie trwania festiwalu jest wydawany specialny dodatek
            festiwalowy GW... od 5 lat :) wiecie, program, wywiady z artystami, zdjecia,
            opinie, reklamy plockich miejsc itd... no ale nie kazdy kuma podstawy
            marketingu, szczecinska redakcja nie wiele kuma, szczegolnie widac to w
            poniedzialek gdzie glowne newsy to teksty ala gazeta FAKT :) lepsi dziennikarze
            tez juz wyjechali (np. do plocka hehehhe) i zostala tylko 4 liga, bywa...

prywatna nie prywatna... to jej obowiazek podkrecac atmosferke na + w miescie, a
            tak nie dawno jeszcze pisali o Szczecinie ze to i tamto...

olefac to, kto jest dla Was no.1 festiwalu? dla mnie mdcl z hector :)

zobaczcie to: www.youtube.com/watch?v=QBaZJ5-tRR8

wlasnie hector bedzie w Szczecinie.... KILLA!!!
    • Gość: otak2 Wasz festiwalowy no.1? IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 15:33
      Okej, zakladam nowy temat, koniec szczekania na GW ;)

Jaki jest Wasz festiwalowy no.1?

Moj MDCL feat. Sharlene Hector... Zobaczcie video:

www.youtube.com/watch?v=QBaZJ5-tRR8
      www.youtube.com/watch?v=b5NXJS9F0OA
      mi juz styka :D
      • Gość: michu Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.globalconnect.pl 18.07.08, 15:51
        Mala i SGT Pokes numero uno,zreszta nie ma w line upie czegos co
        pozwalaloby zjesc plenerowa kielbe w spokoju
        pl.youtube.com/watch?v=eUp6M007h5g&feature=related
        pl.youtube.com/watch?v=v8cKAXLTc6o&feature=related
        • Gość: otak2 Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 16:26
          marc mac i mc mg :)

www.youtube.com/watch?v=YI2UKSa8aQY
          ach ten paryz :D
      • Gość: calinda Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 16:41
        marc mac + mc mg to na pewno moj nr 1
        dla tych którzy nie pamietają, przypomnę, że mc mg to wokal z numeru superstylin groove armady :]
        poza tym czekam też na marc de clive'a i digital mystikz
        no i na lokalesów ;)

• Gość: otak2 Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.locon.net.pl 18.07.08, 16:48
          hehehhe...

www.youtube.com/watch?v=H-u9lQ9bkwE
          jaki on byl mlody wtedy :)
        • Gość: Kosha Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 16:50
          Ja tez czekam na lokalesów, o których tutaj nikt nic jeszcze nie
          napisał, co woła o pomstę do muzycznego nieba. No i na Jazzsteppe,
          of kors. See you, boys and girls!
      • Gość: wiesiek Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.chello.pl 19.07.08, 12:51
        mój dr dre i snoop doggy dogg www.youtube.com/watch?v=zEMmbtcxbpc
      • Gość: jazzsteppa fan Re: Wasz festiwalowy no.1? IP: *.globalconnect.pl 20.07.08, 22:43
        JazZstePpa :)
        www.youtube.com/watch?v=NiXD9TvJnxY
        www.youtube.com/watch?v=NclkSkS5h4k
        www.youtube.com/watch?v=kSjGEMQG6hU
    • chaot Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 18.07.08, 16:21
      fajnie, ze wreszcie cos zaczyna sie ciekawego dziac w Szczecinie. Ile razy mozna
      ogladac Krzysia Krawczyka, Dodę czy Feel ? Niestety cieżko być w tym kraju
      artystą niezależnym czy organizowac ciekawe imprezy.
      • exman Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl 18.07.08, 16:28
        Przeczytałem z uwagą posty w tym wątku, wyraz "fajnie" ruulez.
        • Gość: Polonista Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.08, 17:00
          Póki co, mamy do czynienia na tym forum z dwoma związkami
          frazeologicznymi: "zła gazeta" i "fajny festiwal". Może to działa na
          zasadzie "dobry i zły policjant"? Żart. Tak naprawde muzyka ruuulez!
          • Gość: Dziewica za 1000 Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.globalconnect.pl 18.07.08, 17:47
            Póki co to mamy do czynienia z sytuacją kiedy powstaje coś fajnego i komuś brak
            klasy żeby to wesprzeć bo tylko ten ktoś uważa, że jego pomysły na Szczecin są
            godne uwagi. I chromoli o obywatelskości. Herbert, Herbert i jeszcze raz
            Herbert. Ale Herbertowi z Wyborczą też było nie po drodze. Dopiero jak poległ,
            Misio Michnik żonę rzeczonego zaczął brać na spytki i, że niby kolegą dobrym był
            Zbigniewa. Jak i Bierezina, co też pośmiertnie honoruje poetę. To naprawdę jakaś
            nekrofilska przypadłość. Kit tam. Smak. Smak. Smak. A dla naczalstwa wyborczej
            Mak Kwak. A co do no 1. Myślę, że L.U.C może być sporym zaskoczeniem in plus.
            • e150 w zapyziałym mieście 18.07.08, 21:33
              Szczecin ma jakiegoś głupiego pecha bo jeśli już jest pomysł na ciekawą imprezę
              to najlepiej trzeba to zglanować itd. Coroczna Musica Genera i Festiwal
              Teatralny organizowany przez KANĘ to nie wszystko. Niektórym się wydaje, że
              poprzez te dwie imprezy Szczecin stoi na wyżynie kultury. Jest to złudzenie,
              takie dwie duze imprezy powinny byc conajmniej w miesiącu. Miasto jest sporym
              ośrodkiem akademickim, ale tutaj nic się nie dzieje. Ile można razy iść na jakiś
              soundsystem czy koncert klubowy? 2-3 razy, nie wiecej. Moze pomysł na festiwal
              to jest to. Moze za pierwszym razem nie wypali, ale przy pewnej konsekwencji
              moze to byc znaczące miejsce na mapie kulturalnej kraju. Dobrym przykladem jest
              tutaj Off Festival w Mysłowicach. Jeszcze niedawno była to prowincjonalna
              impreza, a nagle okazuje sie, ze jest potrzeba takiego grania, są odbiorcy a
              sama impreza stala się jedną z najlepszych w kraju. Zyczylbym sobie, aby zamiast
              jechać gdzies do Myslowic, Jarocina czy na Open Air do Gdyni taka impreza
              odbywala sie tutaj w Szczecinie.
              • Gość: gość spokojny dość ładny PR robicie... IP: *.chello.pl 19.07.08, 15:44
                ...dzieciaki, tylko jakoś taki nachalny :(

nie wystarczyć zmienić nick i komputer, trzeba jeszcze mieć na tyle oleju w
                pustej dyni, by zmienić również stylistykę (zwracam uwagę na poprawny akcent w
                tym słowie)

w sumie: dobrze,że jakaś niszowa muzyczka ma tylu (?) zwolenników w Strzecinie.
                jednak niektóre dyskotekowe głąby mogłyby wiedzieć,że bez np. Manhattan Transfer
                nie byłoby wielu gatunków współczesnej muzyczki dresiarzy i tych,
                no....hula-hopów....

kulajcie się dalej arbuzy :)

wasz ulubiony zgred
                • Gość: michu Re: ładny PR robicie... IP: *.globalconnect.pl 19.07.08, 16:10
                  Szanowny Zgredzie,moze juz czas zrozumiec,ze ta niszowa muzyczka,jak
                  twierdzisz przyciaga tysiace ludzi w kazdym normalnym miescie,jak
                  swiat dlugi i szeroki.A co do Twojego wieku, to ja dla przykladu z
                  wiekiem zaczalem rozumiec ,ze czasami sie myle.W kazdym razie wpadaj
                  na festiwal zahulac.
                  • Gość: selawi Re: ładny PR robicie... IP: *.xdsl.centertel.pl 20.07.08, 00:09
                    ciekawe, jak sprawdzi sie prowadzący czyli naganiacz:D
                    • Gość: gość spokojny dość dalibug.... IP: *.chello.pl 20.07.08, 02:19
                      ....rozszyfrowano mnie ?????
                • Gość: ładny PRowiec Re: ładny PR robicie... IP: 195.205.63.* 20.07.08, 13:20
                  szanowny Zgredzie, nie przeceniałbym wpływu Manhattan Transfer na
                  współczesną muzykę jako taką. Szału z nimi nie ma i nigdy nie było
                  wbrew temu co dobrze podkręcał profesjonalny PR organizatora ich
                  koncertu w Szczecinie. Natomiast niszowa - czy nieniszowa muzyka.
                  Chodzi o to, że MT zrobili coś 30 lat temu, chwała im za to, ale
                  dziś nie zasługują na więcej niż szufladka - dinozaury. A ta niszowa
                  muza, o której piszesz to wciąż zmieniające się ciekawe zjawisko,
                  które funkcjonuje poza głównym obiegiem wymiany informacji, stąd
                  pewnie lekko ignoranckie sklasyfikowanie jej przez Ciebie. Ale nie
                  musisz się wstydzić swojej wpadki. Ważne, żebyś wszedł na te pare
                  podanych linków, rozjaśnił umysł, wpadł zahulać i budiet horoszo
                  malczik.
                  • Gość: gość spokojny dość Re: ładny PR robicie... IP: *.chello.pl 20.07.08, 16:31
                    myślę,że prawa Archimedesa (dość dawno temu sformułowane) , czy równie stare
                    odkrycie penicyliny też powinno się wsadzić do szufladki! jest przecież tyle
                    dzisiejszych, nowoczesnych odkryć ;)
                    oj,dziecko,dziecko...........
                    p.s. (to skrót od "post scriptum" a nie "pod sms'em)

nie ciągnę dalej dyskusji,albowiem nie chcę brać udział w tym "ładnym piarze"
                    • Gość: michu Re: ładny PR robicie... IP: *.globalconnect.pl 20.07.08, 20:18
                      Nie ciagnij,masz racje...Zdajesz sie zupelnie nie rozumiec tej
                      dyskusji,ktora rozpoczela sie wrzuceniem linku do agorowskiego
                      serwisu muzycznego i pytania dlaczego szczecinska GW patronowala
                      koszmarkowi,a nie festiwalowi dostrzezonemu przez ogolnopolskie
                      media.Nazywasz dyskutantow dyskotekowymi glabami,nie baczac na to jak
                      oceniono tutaj szemrany,debilny event dla dyskotekowych glabow
                      wlasnie, w promocje ktorego weszla Wyborcza.Uzywasz szczeniackich
                      porownan tworczosci MT do wynalezienia penicyliny,twierdzisz,ze
                      obecni tutaj nie rozumieja co oznacza p.s.
                      Idz juz stad...naprawde. A na odchodne dowiedz sie,ze LTJ
                      Bukem,artysta ktory pojawi sie na BB ma na koncie wspolprace z
                      takimi gigantami wspolczesnej muzyki jak Herbie Hancock,wiesz kto
                      to? 4Hero,ktorzy rowniez tu beda,na jednym ze swoich albumow wsrod
                      wielu znakomitych wokalistow maja Jill Scott,znasz,slyszales?
                      Pewnie nie bo wystarcza Ci,badziewna oferta kulturalna tego miasta.
                      Absolutnie nic nie mam do MT, pamietam nawet jak dawno dawno temu ,w
                      zupelnie innych czasach, moj s.p. tato mial nawet winyl tego zespolu
                      i gdy to puszczal czulem,ze to jest inne,sto razy lepsze od socjal-
                      popu Sosnickiej itp koszmarow wciskanego nam przez uwczesne media.
                      Ja nie godze sie tylko z przypinaniem koncertowi MT latki wydarzenia
                      roku w moim miescie. Muzyka zajmuje duza czesc mojego zycia i
                      wiem,ze Szczecinie,w ktorym mieszkam juz ponad 30 lat bedzie mialo
                      miejsce wydarzenie wyjatkowe.
                      Pouczasz,pouczasz a sam robisz byki w slowie Szczecin-wstyd
                      • Gość: gość spokojny dość bo to przecież .... IP: *.chello.pl 20.07.08, 22:58
                        ....Strzecin.....
                        a Ty jesteś tego smutnym przykładem.
                        (wciąż nie wiesz dla czego?)
                        zapytaj Taty............
                        • Gość: taki filozof Re: bo to przecież .... IP: *.globalconnect.pl 21.07.08, 01:04
                          istoto, jakiś argument, albo morda w kubeł, znasz takie zdanie: jeśli da się coś
                          powiedzieć to da się powiedzieć jasno, pogłówkuj sobie nad tym, dyletanci do
                          szkół, prywatnych, michu, ty człeku, podaj numer konta, niech ci płacą za
                          edukację, no i kindersztubę przykładną
                          • cannabis_indica Re: bo to przecież .... 23.07.08, 23:40
                            Do przedmówców atakujących Micha: "Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do
                            powiedzenia zachowują milczenie." J. Tuwim.
                        • Gość: noooooom Re: bo to przecież .... IP: *.globalconnect.pl 21.07.08, 18:22
                          Wyluzuj, chłopiedobrarada.
                    • Gość: ładny PRowiec Re: ładny PR robicie... IP: 195.205.63.* 21.07.08, 11:03
                      to pa misiu
              • Gość: Ldrwebber Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 21.07.08, 18:18
                To wszystko prawda. Konsekwentna polityka kulturalna. Ale czy jest komu ją
                prowadzić. Kasę mają urzędnicy i politycy decydujący o ich przepływie. I kultura
                do tej pory prawie zawsze w Szczecinie była traktowana instrumentalnie. Może to
                się zmieni.
                • red_dwele Re: w zapyziałym mieście 22.07.08, 09:29
                  zmieniło i zmienia się, co widać gołym okiem.
                • Gość: Pollard's teacher Re: w zapyziałym mieście IP: *.szczecin.mm.pl 22.07.08, 11:26
                  "Konsekwentna polityka kulturalna? ". Nie wiadomo, czy jest ją komu
                  prowadzić w naszym mieście. W każdym razie ja nie wiem. Nie wiem,
                  czy urzędnicy mający wpływ na życie kulturalne miasta mają
                  wystarczającą wiedzę i wrażliwośc muzyczną, czy posiadają otwartość
                  umysłu na poznawanie nowych kierunków w sztuce, filmie, teatrze czy
                  poprzestali na "Alibabkach" i "M-jak-Miłość"? Na jakim koncercie
                  byli ostatnio? Mam nadzieje , ze nie byli oni w owej "szcześliwej "
                  30-tce, która jako jedyna zakupiła bilety na VIP-owska impreze
                  Baltic Summer Festiwal. Nie wiem tego i dlatego z chęcia bym sie
                  przysłuchal, co maja do powiedzenia na temat wspołczesnej kultury.
                  Hmmm...
                  "Często bywam sceptyczny ale rzadko rozczarowany" jak mawia pewna
                  postac z poniedziałkowego wydania GW. Nomen omen ;)
                  • Gość: jans Re: w zapyziałym mieście IP: 213.155.169.* 23.07.08, 06:06
                    są wakacje, część klubów jest zamknięta... to na co mam iść ? Na Feel ? Przeciez
                    to jest smiechu warte. Nie wiem czy kiedys się to zmieni, jak nie, to miasto
                    nadal będzie uwazane za wiochę z tramwajami a na dobre imprezy bedzie sie
                    jezdzilo do Poznania lub Wroclawia.
                    • Gość: Fazi Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 23.07.08, 10:49
                      To fakt, jest lipa. I to wieloletnia. To jakiś koszmar, że przez tyle lat po
                      upadku komuny w Szczecinie dalej przez lata funkcjonowała kulturalna komuna.
                      Ważna żeby postawić teraz z dużą determinacją na odważne, ale przemyślane
                      projekty mające szansę powodzenia. Czas stracony jest już stracony, nie ma co,
                      trzeba odsunąć od kultury tych patałachów, którzy ją niszczyli i postawić na
                      inne rozdanie. Jak inne miasta, w których kultura kwitnie. Tyle, że będzie to na
                      przekór szczecińskiej śmietance dyletantów.
                      • Gość: michu Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 24.07.08, 00:22
                        Tak apropos tych lat straconych i zbrodni dokananych na mozgach
                        mieszkancow tego miasta.Ciekawy jestem jaki bedzie odzew mieszkancow
                        Szczecina na festival. Byloby pieknie zobaczyc na wlasne oczy jak
                        miasto sie budzi z letargu przy okazji BB.
                        • Gość: malkontent Re: w zapyziałym mieście IP: 195.205.63.* 24.07.08, 14:41
                          jak wygra bilet w konkursie to przyjdzie. Czyli tak 30 osób na dzień
                          powinno być
                          • Gość: michu Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 24.07.08, 20:31
                            Cobys nie mial racji,hehehe...
                            • Gość: Queen Kong Re: w zapyziałym mieście IP: 77.88.179.* 24.07.08, 21:31
                              Będzie git, mówię Wam - będzie git. Parę załóg z Berlina się szykuje
                              • Gość: Rozmaryn Re: w zapyziałym mieście IP: *.globalconnect.pl 24.07.08, 22:49
                                Ludzie ze świata nie dowierzają, że coś podobnego w Szczecinie może mieć
                                miejsce. Odklasyfikowanie Szczecina z miasta półdebili na miasto ludzi na
                                poziomie może trochę zająć. Oby nie tyle ile trwał tu jałowy bieg kultury.
                            • Gość: kinsky nasstasssia Re: w zapyziałym mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 02:03
                              goście przyjdą, nie martwcie się, będą się bawić i kto wie - może
                              poznają podczas tej imprezy kogoś ważnego bardzo dla siebie? Na
                              pewno będzie kuuuuul, uroczo oraz ważnie. I nawet, niespodzianka -
                              GW to dostrzeże. Przybędą tłumami wszyscy żądni kreacji coraz to
                              nowszych, multipersonifikacji; zmultiplikują czytelnicy oraz autorzy
                              rodem z Forum - wystarczy. Nawet jeśli klęską finansowa się BB okaże
                              to wiadomo - duch organizatorów WIELKI.
                    • bruno777 Re: w zapyziałym mieście 28.07.08, 00:29
                      Wszystko zależy od nas czy będziemy się oglądac na innych.
                      Róbmy swoje, wspierajmy wszelkie działania które zmienią ten wizerunek.
                      A pewnego dnia to się zmieni .
    • Gość: Marcin Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:48
      Na
      www.clubbing.szn.pl/konkursy-0,6,6,0.htm
      można też wygrać bilety...

pozdrawiam
      Marcin
      • Gość: Makkejn-Obama:1:0 Gilles Peterson na myspase - fajnie IP: *.globalconnect.pl 26.07.08, 00:26
        Jeden z najlepszych na świecie dziennikarzy muzycznych, i nie tylko, w gronie
        przyjaciół festiwalu. To jest coś.
    • Gość: pankracy Kończą się darmowe płyty Boogie Shapes IP: *.globalconnect.pl 31.07.08, 09:58
      Dla pierwszych 500 osób płyta w prezencie. Już niebawem przejdzie oferta do
      historii.
      • Gość: jany Re: Kończą się darmowe płyty Boogie Shapes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:28
        Miła rzecz ta płytka. Spoko muza.
    • Gość: otak2 A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu AudioRiver IP: *.locon.net.pl 31.07.08, 17:28
      miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,5526158,Audioriver_sie_buduje_i_promuje.html
      :)

Ciekawe czy nasza też tak ładnie napisze...

Póki co ja jutro tam jadę... No i już tylko 3 tygodnie i festiwal w Szczecinie
      <tańcze>!

Pzdr,
      Otak2
      • Gość: Kompas Re: A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu Audio IP: *.globalconnect.pl 31.07.08, 21:19
        No cóż drogi marynarzu, porzuć płonne swe nadzieje: szczecińska gazeta sięga już
        bruku. Majdan, kryminały i banialuki. Żenujący poziom. Z małymi wyjątkami. Ta
        gazeta tonie. Czas na zmianę kursu.
        • Gość: Jechudy www.mmszczecin.pl - dj Jerry IP: *.globalconnect.pl 31.07.08, 22:06
          Kolejny głos w sprawie.
          • Gość: Przpominalska Re: www.mmszczecin.pl - dj Jerry IP: *.globalconnect.pl 01.08.08, 15:07
            Jechudy zapomniał linka zapodać:
            www.mmszczecin.pl/17959/2008/7/31/booge-brain-dj-jerry-zaprasza-na-festiwal-wideo?category=news

"Żeby ten festiwal się udał dużo zależy od Was, więc przyjdźcie i bawcie się,
            bo wystąpią naprawdę duże gwiazdy". Nic dodać, nic ująć :-)
      • Gość: Ziom Re: A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu Audio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:14
        Będzie BB jak Opener albo Audioriver jak włodarze miasta skumają o co w kulturze
        chodzi.
        • Gość: Totumfacki Audioriver & Boogie Brain w GW IP: *.globalconnect.pl 03.08.08, 16:06
          Ko niebywałe jaka jest różnica poziomu w płockiej i szczecińskiej wyborczej. A
          Płock przecież to nie metropolia. Choćby to pokazuje jakim miastem jest
          Szczecin, jakie ma zaplecze intelektualne, jakie ambicje i jaki klimat. To
          prowincja do potęgi. Przerażenie bierze.
          • Gość: duboholic Re: Audioriver & Boogie Brain w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 16:50
            zgadzam sie z przedmowca,jezeli BB nie okaze sie krokiem milowym dla
            tego miasta to ostatni gasi swiatlo.
            • Gość: szczecin_centrum Boogie Brain w eterze !!! IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.08, 13:43
              Z dnia na dzień festiwalowa moc rozprzestrzenia się i obejmuje coraz
              większą część Szczecina. A od poniedziałku, 4-go sierpnia, Boogie
              Brain w pełni pochłonie cały "Środek Miasta". "Środek Miasta"
              przygotowuje codzienną porcję informacji, nowoczesnych dźwięków i
              całą masę nagród związanych z festiwalem "Boogie Brain". Audycja
              nadawana jest od poniedziałku do piątku od godz. 17 do godz. 19.
              Więcej informacji na stronie www.srodekmiasta.pl.

..Music's in the air...
              • Gość: Ćpun morderca syfu Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.globalconnect.pl 04.08.08, 20:55
                Majdan,Świerszcz, ewentualnie potyczki szczecińskich politycznych mrówek i coraz
                bardziej dyletanckie teksty pdseudokulturalne - patrz ten o graffiti. Ręce
                opadają. Jak żyć w takim mieście? Za komuny się piło. Chyba trzeba zacząć ćpać.
                • Gość: Mr.HIGH & low Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.szczecin.mm.pl 05.08.08, 10:08
                  Każdy orze jak może, czyli gazeta pisze o grafitti (a to nie jest
                  juz takie zabawne, bo pisze z merytorycznymi błędami), o psich
                  kupkach na chodnikach i o tym ze jedna Pani powiedziała drugiej
                  Pani...Ludzie, rety! GW to nie gazeta osiedlowa, chyba nie...Chyba
                  trzeba zacząc ćpać :-) W takim lepszym świecie Ewa Podgajna pisze
                  serię artykułów o dubstepie, a na pierwszej stronie "co jest grane"
                  jest wywiad z Malą i Digital Mystikz. Cha, cha, podoba mi sie ta
                  wizja. Kto za, kto przeciw? Kto wstrzymał sie od głosu? Nie odmówie
                  sobie przyjemności przyjścia na BB i obejrzenia twarzy dziennikarzy,
                  którzy nadążają za wspólczesnym światem, a nie żyją tylko w świecie
                  pierogów, filipinek i bajmu, tudzież innego muzycznego shitu.
                  Aufwiedersehen, Liebe Journalisten!!!
                  PS. Zeby zmienic to miasto i wyrwac je z letargu to trzeba zaczac od
                  siebie, tak więc do zobaczenia na bujających sie w takt dźwieków
                  Jasnych Błoniach i w Amfiteatrze.
                  • Gość: Seciki Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:50
                    Secik Bukema z bbc radio one

www.clubbing.szn.pl/blogi_marcin_kowalik_festiwal_boogie_brain_lineup_ltj_bukem-0,1,1,0,61.htm
                    • Gość: seemer Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.globalconnect.pl 05.08.08, 17:25
                      dobra robota
                    • Gość: tamara&karina Re: Kronika kryminalna i ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 19:10
                      no niezłe seciki, nie ma co
                      • Gość: Nemeczek Smutne miasto IP: *.globalconnect.pl 06.08.08, 14:00
                        Szczecin to przede wszystkim smutne miasto. Dużo by o tym można pisać. Ale
                        takiego doła jak w Szczecinie to można tylko załapać w Częstochowie i Radomiu.
                        Nawet w Kielcach weselej. Szczeciński mental zabija. Malaryczna zona. Zostaje
                        świątynia własnego umysłu. Codziennie od nowa brudzona i sprzątana. I tak w
                        kółko. Trzeba by wpuścić do wodociągów jakąś substancję typu pejotl i tak
                        trzymać latami. Prowadzić audycje psychoterapeutyczne i warsztaty dla niemowląt,
                        starców i młodziaków. Eeee... idę strzelić sobie w łeb. Przez nos. God bless.
                        • Gość: My Head Is Dubby Re: Smutne miasto IP: *.szczecin.mm.pl 06.08.08, 16:06
                          Takim defetyzmem Szczecina i jego mieszkańców sie nie zmieni, a
                          chyba chodzi o to, zeby równac w góre, do ludzi, którym sie jeszcze
                          cos chce w tym miescie zdziałac, zorganizować, posłuchać, w dobrym
                          klimacie i w dobrej wierze. Fakt, ze grunt jest ciezszy do
                          obrobienia i przeszkód wiecej pod nogami, ale nie od razu Kraków
                          zbudowano, nie od razu "Boogie Brain" roztańczy 400
                          tys.szczecińskich mózgów, ale jesli w tym roku pojawi sie na
                          Festiwalu 2tys.osób to w przyszłym pojawi sie 3tys.
                          Koncerty bedą prawdziwym ewenementem w tym miescie i warto byłoby
                          nie zaprzepascic tej jakości i szansy, jaka BB stwarza miastu i
                          ludziom. Pogoda pewnie dopisze i ludziska beda sie bujac i hulac do
                          białego rana. Czyz nie? :-)
                          PS. Bilety mozna kupic na Pasazu Bogusława albo on-line (jakby co)
                          • Gość: duboholic Re: Smutne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:38
                            Dokladnie,dosc defetyzmu. w tym miescie zawsze byly miejca warte
                            odwiedzenia w piatkowe lub sobotnie i nie tylko noce.Pamietacie
                            jeszcze slynne szostki,tame i pare innych miejsc ? Tam sie zawsze
                            dzialo cos fajnego.Pamietacie techno dance mission z lat
                            dziewiecdziesiatych?Zawsze tysiace hulajacych ludzi.Mysle ,ze BB to
                            dobry poczatek na to zeby przywrocic Szczecinowi dawna,hulaszcza
                            swietnosc
                            • Gość: Obliżyświat Re: Smutne miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:03
                              Fajne tu panienki chodzą po ulicach, ale fajne tylko pupcie mają. A ich pupcie
                              też już są zajęte przez bywalców trezora.
                          • Gość: Hazardzista Notari Re: Smutne miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:05
                            Obstawiam,że w tym roku będzie gdzieś z trzy tysie.
                        • Gość: Miłośnik malinek Re: Smutne miasto IP: 77.88.179.* 07.08.08, 01:47
                          Smutne i posrane. Z ludźmi o ptasich móżdżkach. Jak to możliwe, że
                          po komunie Szczecin znaczy mniej w Polsce niż za. Wstydźcie się
                          rządcy i idźcie już w piz...
                        • Gość: Muchin Re: Smutne miasto IP: 77.88.185.* 27.08.08, 22:17
                          Masz rację bracie. Widzisz co wyprawia wyborcza. Ale szmaciarze.
        • Gość: gosc123 Re: A tak płocka wyborcza pisze o festiwalu Audio IP: *.eranet.pl 06.08.08, 19:01
          Wywiad z polskimi gwiazdami d'n'b - CLS & WAX z Audioriver:
          www.clubbing.szn.pl/blogi_marcin_kowalik_audioriver_lineup_wywiad_cls_wax_-0,1,1,0,71.htm
    • Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.08, 11:40
      czytałam dziś Przekrój, jest o Wrocku, a propos muzy klubowej,
      będzie tam jakieś info o boogi?
      • Gość: Etrusk Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 16:37
        w Przekroju panuje niesamowity burdel, stwierdzam to z przykrością, to redakcja
        widmo, proszę zobaczyć na ogólnopolską wyborczą, czołówka, wytłuszczona i
        pierwsza strona i tytuł: Takiego festiwalu w Polsce jeszcze nie było. Cóż,
        czasem sobie myślę, że Kaczyński z tym zdalnym sterowaniem ma trochę racji. A
        poziom szczecińskiej wyborczej. Bez komentarza.
        • Gość: selawi Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.08, 17:30
          burdel nie burdel, ktos tam uderzył? oni pisza o takich rzeczach,
          nie ma się co patrzeć, czy ktoś tam się zainteresuje, tylko pchać
          się samemu. Coś wiadomo? a szczecińskiej wyborczej , hmmm jak to
          ładnie powiedzieć... no, olać.
          • Gość: Kosha Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.08, 09:59
            Z dnia na dzień coraz bliżej do BB i coraz więcej informacji można
            znaleźć na tenże temat w prasie i w sieci. Dzisiaj polecam opis
            zamieszczony na ogólnopolskim serwisie www.infomuzyka.pl:
            www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92330,5563953,Boogie_Brain_Festival
            __warto_tam_byc___konkurs_.html ,który wszystkim niedowiarkom i BB-
            sceptykom powinien otworzyc oczy i pokazac ze z dniem 22 sierpnia
            coś w Szczecinie sie zmieni. Tym razem na lepsze :) Tak więc
            wszyscy, którzy kochają muzykę i którzy mają w sobie energię niech
            łapią za telefony do znajomych i niech kupują czym prędzej bilety i
            karnety na muzycznego Brainiaca!
            • Gość: Kosha Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.08, 10:01
              link ponownie:
              www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92330,5563953,Boogie_Brain_Festival__warto_tam_byc___konkurs_.html
              • Gość: Prometeusz Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: 77.88.179.* 08.08.08, 10:29
                Tu nie ma sceptyków. Tu są tylko kumaci i ignoranci.
                • Gość: Kupolog Re: Boogie Brain Festival www.infomuzyka.pl- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:32
                  Oraz fachowcy od psich kup.
                  • Gość: Komornik Lista dłużników Baltic Summer Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:42
                    Lista dłużników BSF powiększa się co dnia. Gratulujemy, dobrego pomysłu, tym
                    którzy zdecydowali się na współpracę z "organizatorami".
                    • balaklava Re: Lista dłużników Baltic Summer Festival 26.08.08, 21:19
                      Chyba chodzi ci o wierzycieli. Bo inaczej to dość bez sensu.
    • ssc_fpw Festiwal również na forum SSC 08.08.08, 11:12
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=681672
      • Gość: Wjuer Re: Festiwal również w Laif-ie IP: *.globalconnect.pl 10.08.08, 18:58
        Ale konkret, BB wśród największych polskich festiwali. Tak się robi promocję
        miasta.
        • Gość: ugi-bugi Boogie LAIF IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.08, 10:44
          cytat z LAIFa: "i daleki Szczecin nęci niesłychanie. Dziewicza
          impreza pod szyldem Boogie Brain kusi konkretnym line-upem". Czy
          impreza nęci również Szczecinian? Z pewnościa. Kto był w ostatnich
          dniach na pasazu Bogusława to zauważyl pewnie ożywienie pod
          festivalowym biurem, a nie tylko w piwnych ogródkach. Chociaz piwne
          ogródki złe nie są :) Do zobaczenia 22.08 !!!
          • krzys-kros wydarzenie roku!!! u jeee! 12.08.08, 11:59
            problemem jest to, ze organizatorzy boogie organizowali do tej pory imprezy
            formatu "klub osiedlowy", a nie open'ery . Kaska z miasta poleciala, wiec nie
            trzeba sie martwic, ze nie starczy, mam pytanie ile? 300, 400, 500 tysiecy za
            organizacje wystepow w szczecinie "gwiazd muzyki klubowej".Newsy na stronie
            dotyczace rozwoziciela ulotek i wizytacji firmy naglosnieniowej nie pokazuja
            profesjonalnego oblicza festiwalu. Nie mamy newsow z Polski to piszemy o
            pie..ch. Gdzie artykul Sankowskiego o Boogie?To takie trudne dodzwonic sie do
            Wyborczej? No coz, nie ma i nie bedzie.

Pomijam totalna kupe jakim jest pomysl daty 22-23 sierpnia, czy tak trudno bylo
            sie dogadac z alter artem? Coke i Boogie to 2 rozne muzyczne swiaty, ale
            promocyjnie Boogie zostanie/zostalo kompletnie przykryte i organizatorzy moga
            sobie naganiac widzow na forach. Teza o promocji miasta to bujda, festiwal
            poprzez swoj line up nie ma wpisanej masowej promocji wydarzenia poza
            szczecinem, nie ma nawet jednego(!) nazwiska, ktore byloby tak kojarzone jak
            Unkle w plocku, czy Battles w cieszynie. Ltj bukem - tworca dnb, wow!
            wejdzcie tu chlopcy i dziewczeta i uczcie sie uczcie uczcie:
            www.audioriver.pl/
            www.festiwal.nowamuzyka.pl/
            jeszcze uleje troche zolci na temat przekazu - kto wam pisze takie sery jak
            "roztanczymy wasze mozgi", skorzystajcie z kaski od miasta i zatrudnijcie kogos
            od pr, bo b.s. ma sklonnosci do przesady.
            pozatym zycze powodzenia!
            • Gość: krzyż:kross lover Re: wydarzenie roku!!! u jeee! IP: *.globalconnect.pl 12.08.08, 14:26
              bracie fajnie, że się starasz, ale pomiędzy staraniem się, a robieniem jest
              spora różnica, umiesz czytać, ale jeszcze mało, mało wiesz, ucz się, podejmij
              ten wysiłek, i bądź cierpliwy w swej drodze poznawania prawdy jak mieszkaniec
              Szczecina w oczekiwaniu na dobre muzycznie wydarzenie, ucz się bo skoro nie
              kojarzysz z line-up-u nikogo oprócz LTJ Bukema to naprawdę źle z Tobą, i bądź
              bardziej uważny, ale nie aż tak bardzo bo wszystkie informacje i znacznie więcej
              na temat festiwalu znajdziesz bez problemu, odpowiadamy tylko przez grzeczność
              takim gapom i mędrkom jak Ty, ale staraj się już nie męczyć konia tylko do
              nauki, i przewentyluj umysł bo masz niezłą malignę tam kolego, i tylko nie pisz
              o argumentach bo nie sposób polemizować z bredniami, które wypisujesz, przykre,
              i staraj się nie ulegać w tak impulsywny sposób frustracji no i zostaw
              krzyż:kross w spokoju bo to fajna ekipa
            • my_head_is_dubby głos z miasta 12.08.08, 14:32
              Powinienes to pisac zólta czczionką, krzysiu-krosie, bo zólci sie
              wylewa z twojego postu tyle, ile z rozkłądającego sie trupa. Mając
              takie widzenie swiata nie dziwota ze wszystko cie wku...a. Nawet
              sympatyczny skadinad Edi, bogu ducha winny. Wstyd. Moze do twojej
              głowy nie dociera, ze mozna zrobic dobra impreze bez włazenia w dupe
              komukolwiek, bez zbytecznej pompy, nadecia, profesjonalnie, bo
              chodzi przeciez o muzyke a nie o cokolwiek innego...
              • Gość: osiedlowiec chętny Re: głos z miasta IP: 77.88.179.* 12.08.08, 15:20
                daj spokój, to biedny mieszkaniec, biednego miasta, ale zrobimy mu
                osiedlową imprezę, żeby coś się wydarzyło i na jego osiedlu
                • my_head_is_dubby Re: głos z miasta 12.08.08, 15:38
                  Biedny mieszkaniec biednego miasta chyba zyje tylko w swiecie
                  witualnych komentarzy. Ciekawe, czy był na Audioriver czy w
                  Cieszynie. Znawca tematu wiekszy od Andrzeja Cały z infomuzyki.pl,
                  LAIFA, szczecińskich DJ-ów i bog wie jeszcze kogo. Żal... Dla
                  rozweselenia zróbmy impreze na jego osiedlu. Moze Feel sie zgodzi
                  zagrac?
                  • Gość: Kosha Re: głos z miasta IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.08, 15:47
                    ...a ja sobie słucham własnie Fabriclive'a 32 i tak sobie myśle, ze
                    juz lada dzień, na własne uszy uslyszę Digital Mystikz i nie
                    obchodzą mnie juz tak bardzo te zjadliwe komentarze na temat line-
                    upu BB. Jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodził, jak
                    mawia przysłowie. Jakbym tylko mogła miec zyczenie, to na przyszly
                    rok chcialabym w SZCZECINIE usłyszec Benge i Cokiego. Ale nie
                    zapeszam...
                  • Gość: duboholic Re: głos z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:11
                    Krzysiu,przestan obrazac organizatorow, bo to akurat oni dostarczyli
                    mi w tym miescie znacznie wiecej przezyc artystycznych niz,dla
                    przykladu,full profesjonalna Szczecinska Agencja Artystyczna
                    hehehe,piszesz bzdury o rozpoznawalnosci artystow...Czlowieku,czy ty
                    myslisz ,ze gwiazdy typu Unkle przyjechaly na pierwsza edycje
                    Audioriver zwanego wtedy Astigmatic? Otoz nie, wiem bo bylem wtedy w
                    Plocku. Headlinerem byl Carl Craig.Byli tez min Afronaught i paru
                    innych.Pewno te nazwy i tak nic Ci nie mowia.Myslisz ,ze dla
                    przecietnego normalsa Unkle to znany projekt? Chyba nie mieszkasz w
                    Szczecinie.Jedno co moge z twoich metnych wywodow zrozumiec to to,ze
                    nie podoba Ci sie ...roztanczymy wasze mozgi. Ok, twoja brocha.
                    A tak jeszcze na koniec, to ogolnopolskie fachowe media muzyczne
                    same dostrzegly BB .
                    • Gość: elewator mewa Re: głos z miasta IP: *.globalconnect.pl 12.08.08, 22:32
                      zostawcie kolesia, to jakiś debil nieszczęsny, przecież widać co wypisuje, można
                      tylko współczuć kolesiowi i sobie, że takie przygłupy zamieszkują okolicę, bo
                      czego, jak czego, ale tego że pacjent jest ze Szczecina to jestem pewny, jest to
                      wręcz klasyczny typ szczeciński, co to uważa, że wszystko co w Szczecinie jest
                      do dupy, ale za to w Berlinie to jest wypas, to niestety wiesio prowincjusz, leć
                      pajacu
                      • Gość: NiedobreDziewczyny Re: głos z miasta IP: *.szczecin.mm.pl 13.08.08, 10:56
                        Szczecin jest do dupy, ale za to w Berlinie jest wypas i mozna se...
                        tanio buty kupic. Bo jakos na koncerty i imprezy az tak wielu
                        Szczecinian tam nie jezdzi, ilu by deklarowało taki zamiar.
                        Najłatwiej jest skrytykowac i włozyc rece do kieszeni, bo jest sie
                        wtedy niejako zwolnionym z naprawiania czegokolwiek w tym ubogim
                        miescie. W odroznieniu od ludzi, ktorzy maja swoje pasje i energie
                        pozytkuja na cos konstruktywnego. A nie tylko akceptuja stan zastany
                        i marudza, co by bylo gdyby...
                        • Gość: Duboholic Re: głos z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:23
                          ...taa w Berlinie jest supaa, szczegolnie w Hardwaxie gdzie w
                          poniedzialek dal mi po oczach plakat BB przy samym wejsciu, u
                          Polskich Nieudacznikow zreszta tez
                          • my_head_is_dubby Re: głos z miasta 14.08.08, 11:27
                            cytat z LAIFa: " Zawsze kochałem didżejowanie, ale nigdy tak
                            naprawde nie chciałem byc didzejem. Jedynym powodem jest to, że
                            kompletnie nie słysze na lewe ucho (...) Obecnie jest uważany za
                            jednego z najlepszych didzejów sceny" Who is he? Is it true or
                            false? Polecam cały artykuł, a juz tym bardziej jego wystep na BB.
                            Bedzie meeeega!
                            • Gość: Giggle Re: głos z miasta IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.08, 15:18
                              Stawiam albo na drum'n'bassowego LTJ Bukema albo dubstepowego
                              Male/stg Pokesa.
                              • Gość: Laska nebeska Mala i DM IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.08, 17:03
                                Ze względu na niezbyt wyrazne zdjecie na myspasie i na
                                www.BoogieBrainFestival.pl oto wyrażne zdjęcie Mali (jakby co):
                                www.lastfm.pl/music/Mala/+images/3802728
                                • Gość: Krystyna Re: Mala i DM IP: *.chello.pl 14.08.08, 20:49
                                  wygląda zupełnie jak moja mama
                                  • Gość: Sucz na dyrektorów Re: Mala i DM IP: *.globalconnect.pl 14.08.08, 22:32
                                    Jak dla mnie najprzystojniejszy to jest dyrektor programowy festiwalu ukrywający
                                    się pod pseudonimem C.L.V.N. co oznacza Ciągle Lubiący Vibrujące Niple. Tylko
                                    nie mówcie o tym nikomu!!! A już na pewno E.P. z G.W. czyli Elephant Person z
                                    Gó.. Warte.
                                    • krzys-kros zawsze jakos bylo 15.08.08, 02:28
                                      "Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby
                                      jakoś nie było"

Przygody dobrego wojaka Szwejka
                                    • Gość: Chętna Re: Mala i DM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 13:28
                                      Ja też się zgadzam, programowy jest słodki i taki delikatny a zarazem pewnie
                                      brutal z niego. mniam.
                                      • my_head_is_dubby Mala i C.L.V.N 15.08.08, 13:47
                                        Sama nie wiem, na którego się zdecydować ;-)
                                        • Gość: Pani Dyrektorowa Re: Mala i C.L.V.N IP: *.globalconnect.pl 15.08.08, 17:28
                                          A czy dyrektor programowy jest wysoki czy niski? Czy średni? Bo ja średnich
                                          akurat najmniej lubie, a sama nie wiem juz jak mam lubiec lub nie lubiec
                                          dyrektora programowego, a poza tym jesli jest dość sredni, to do wyboru zostalo
                                          mi jeszcze dwoch dyrektorow. Bo ja zawssze chcialam zostac Pania Dyrektorowa...
                                      • Gość: Krysia Re: Mala i DM IP: *.chello.pl 15.08.08, 16:40
                                        programowy rządzi, dziewczyny. To męskie spojrzenie, ujmujący styl bycia,
                                        wizerunek twardziela jak z reklamy Marlboro. Mnie on kręci najbardziej. Niby
                                        taki niewinny, ale jak by co do czego przyszło to....
                                        • Gość: Korespondent Re: Mala i DM IP: *.globalconnect.pl 16.08.08, 03:23
                                          Podczas urodzin Alter Ego, które swoją bytnością zaszczycił dyrektor programowy
                                          nie pozostawiając wątpliwości - swym szalonym występem - kto jest number one pod
                                          względem sex appealu, doszło do prawdziwej erupcji płci pięknej na jego tle. Był
                                          to piękny widok. Niech już nikt nie ma wątpliwości kto jest królem seksu w tym
                                          mieście. So dub step is sexy.
                                          • Gość: Krystyna Re: Mala i DM IP: *.chello.pl 16.08.08, 03:59
                                            byłam, byłam i potwierdzam. Dziewczyny, programowy to istny dzikus. Ryczał jak
                                            lew, a kobiet wokół niego kłębił się tłum cały. Trudno było się dopchać, choćby
                                            podotykać klaty. Cóż to musi być za kozak, koleżanki... Żałujcie, że was nie
                                            było. Koniecznie wpadnijcie na Boogie Brain, programowy ma tam zrobić jakiś
                                            numer, całkiem bez koszulki...
                                            • my_head_is_dubby Mala vs C.L.V.N 16.08.08, 11:40
                                              Ja byłam również ale nie udalo mi sie dopchać do C.L.V.N, a co dopiero dotknąc
                                              jego klaty. Ale słyszałam te dzikie wrzaski fanek płci obojga. Podobno C.L.V.N
                                              dał niezły show przed wejsciem. Roni Size moze sie chować ;-) Co w takim razie
                                              bedzie sie dzialo podczas festiwalu? Boje sie własnych mysli...
                                              • Gość: Krysia Re: Mala vs C.L.V.N IP: *.chello.pl 16.08.08, 13:42
                                                on tym rykiem przywabiał rozliczne fanki porozmieszczane po kątach, zbyt
                                                nieśmiałe by wyjść i stanąć fejs tu fejs z takim królem dżungli (jungle). Ale na
                                                BBF coś się pewnie wydarzy...
                                                • Gość: Kosha Re: Mala vs C.L.V.N IP: *.globalconnect.pl 16.08.08, 16:42
                                                  Pomimo blokady stawianej przez 2 rosłych ochroniarzy (sam King of Jungle C.L.V.N
                                                  do rosłych nie nalezy) udalo mi sie wczoraj usłyszeć zarówno wibrujące ryki jak
                                                  i dojrzec kawałek nagiego posladka! Ale nie o tym sie bede rozpisywac (blush) a
                                                  o zajebistym secie (w ktorym znalazl sie rowniez kawalek JazZstePpy "America B")
                                                  zarzuconym wczoraj gosciom Alter Ego. C.L.V.N. rulez, dear boys and girls!!!
                                                  • Gość: selawi Re: Mala vs C.L.V.N IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.08, 10:34
                                                    ????????????????????????????????????????????/
                                                    zo to za , feken bicz, myk?
                                                  • my_head_is_dubby Boogie Brain- edycja pierwsza! 24.08.08, 09:39
                                                    Własnie zakonczyl sie festiwal i coz pozostaje powiedziec: kto nie byl ten jest
                                                    nieswiadomy, jak fajne koncerty sie odbyly i jakiego formatu wykonawcy
                                                    przyjechali do naszego miasta!!! W kazdym z wystepów, a bylo ich troche :-)
                                                    widac bylo z jaka kulturą i z jakim zaangazowaniem oddaja sie muzycy swojej
                                                    pasji. Od dzis odliczam dni do edycji nr 2 !!!!!!!!! Brawa dla organizatorów, ze
                                                    równaja w góre!
                                                  • malcoolm Re: Boogie Brain- edycja pierwsza! 24.08.08, 11:41
                                                    Jak tam wrażenie po Boogie Brain?

Ja miałem być okazję jedynie w drugi dzień, w sobotę - przyznam, że od strony
                                                    muzycznej rewelacja. Teraz żałuję, że w piątek nie mogłem iść.
                                                    Frekwencja - tak na oko ponad 1000 osób. Będąc w tłumie wygląda to super, lecz z
                                                    góry teatru ma się wrażenie, że ludzie nie dopisali na tę imprezę.

Akustycznie i wizualnie super. Wizualki podczas występu zespołu Dick 4 Dick -
                                                    kosmos.

Mam nadzieję, że będą kolejne edycje :-)
                                                  • klaudia.mulisz Re: Boogie Brain- edycja pierwsza! 24.08.08, 19:01
                                                    Jaki ładny bal! Szkoda, że o festiwalu było tak cicho w innych
                                                    miastach - bo pewnie przyjechałoby pół Polski. O imprezie
                                                    dowiedziałem się w ostatniej chwili, dzięki znajomym.
                                                    Pogoda średnia, a piwo tylko w zagrodzie. Ale muzyczna strona
                                                    przedsięwzięcia z nawiązką wynagrodziła niewygody.
                                                    Dla mnie: najlepszy festiwal w tym roku. Poznań zazdrości
                                                    Szczecinowi.
                                                  • Gość: kiełbaska Re: Boogie Brain- edycja pierwsza! IP: 83.168.80.* 24.08.08, 19:27
                                                    brawo!
    • beatrix13 nie musiałam być w Amfiteatrze, 24.08.08, 12:33
      żeby wszystko doskonale słyszeć
      wzmacniacze niezłe mieliście, niosło po okolicy do 4 rano
      • malcoolm Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, 24.08.08, 13:31
        dokładnie, basik był konkret!
        • michael.january Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, 24.08.08, 13:42
          Dick4Dick - Technology...wow ;) I nie tylko, calosc wypadla super,
          znjaomi zadowoleni, ale na 2nd edition trzeba to lepiej
          rozrelkamowac w miescie by jeszcze wiecej osob przyszlo! Ogolnie
          jestem zachwycony, tak trzymac chlopaki z boogiebrain!!
          • Gość: miszcznadmiszcze Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, IP: *.chello.pl 24.08.08, 17:42
            wyjebka z butów panowie i panie. We want moooore!!!!!!!
            • Gość: again woooooooooooooooooooooow! IP: 77.88.179.* 25.08.08, 08:42
              more!more!more!
              • Gość: meloman Re: woooooooooooooooooooooow! IP: 77.88.185.* 25.08.08, 23:00
                a ja chcę co tydzień, niech debile opuszczą te miasto, wygnać ich
                dobrą muzą
                • Gość: jazzsteppa fan Re: woooooooooooooooooooooow! IP: *.globalconnect.pl 25.08.08, 23:25
                  Fani Jazzsteppy. Prosty pomysł na wyeliminowanie niepożądanych jednostek ze
                  Szczecina: codziennie przed 22, w hołdzie muzykom, puszczamy po kawałeczku...
                  Możemy się umówić na jakiś konkretny nawet :)
                  Volume up, bass up
                • Gość: Niesprinter Wydało się, udało się! IP: 77.88.179.* 26.08.08, 20:41
                  Ale wyborcza nie nadążyła.
      • Gość: szpak Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:46
        dzięki
        • Gość: Fraktal Re: nie musiałam być w Amfiteatrze, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:00
          Braci Boogie, wystąpiliście przeciw hołocie to Was próbują
          zamordować. Trza nam iść na barykady.
    • Gość: yantei Nagrania z festiwalu IP: 84.10.211.* 04.09.08, 12:03
      kto nie był pierwszego dnia, spiraciłem dwa fragmenty:

L.U.C. & RAHIM vimeo.com/1663797
      4HERO vimeo.com/1664068

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka