exman 03.08.08, 18:13 wiadomosci.onet.pl/1800378,11,item.html właściciel zaszczytnego tytułu najgorszego prezydenta III RP, generalnie to nie on, to "oni", no i ten cholerny deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOMO ty tak o sobie exman, to kazdy wie juz dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:23 idź sie odlej bo blady jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: ty tak o sobie exman, to kazdy wie juz dawno 03.08.08, 18:26 teraz nazywasz się KOMO ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed exman paranoiczny POkemonie przestań siać ferment IP: *.chello.pl 03.08.08, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: exman paranoiczny POkemonie przestań siać fer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:52 a czym sie ten maly czlowieczek rozni od twojego kochanego premierka? taki sam blazen. premierek ma czas otwierac z pompa boisko w lodzi, nie ma zas czasu spotkac sie ze zwiazkowcami w stoczni. nauczyl sie od poprzednika lekcewazacego pielegniarki czy sam z siebie taki pajac? przestancie wy oszolomy polityczne przechwalac sie ktora zasrana partia jest lepsza czy gorsza bo to jedno gowno. roznica tylko ktorego nabili wam do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: exman paranoiczny POkemonie przestań siać fer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:57 Zgryźliwy ja się cieszę, że są jeszcze na tym forum ludzie którzy nie są ani Pisdzielcami, ani Pokemonami (tak się chyba nawzajem nazywają), wydaje im się, że podzielili świat na pół, Ps jak mam wybierać z dwóch błaznów wolę jednak premierka, ten drugi jest pozbawiony tak humoru, jak i kultury, mały zakompleksiony stwór, premierek jest przynajmniej bezpieczny bo nic nie robi, przez to szkody będą niewielkie Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: exman paranoiczny POkemonie przestań siać fer 04.08.08, 11:26 a prezydent Krzystek uroczyscie byl na otwarciu garazy, ktore jeszcze nie sa otwarte... normalnie komuna! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: exman paranoiczny POkemonie przestań siać fer 03.08.08, 18:55 Skoro cytowanie prezydenta najjaśniejszej III RP uważasz za sianie fermentu, to pewnie jutro o 6 rano, wedle PiSowskiego obyczaju ktoś zapuka do twoich drzwi (jeśli je w ogóle masz) i nie będzie to św. Mikołaj :) ps. Teraz nazywasz się ed ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: exman paranoiczny POkemonie przestań siać fer 04.08.08, 11:25 to kto ma Exmanie manie przesladowcza... Ja nazywam sie andreas.007! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 zbierajmy podpisy pod referendum 03.08.08, 20:50 o odwołanie prezydenta niebezpiecznego dla Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTO Re: zbierajmy podpisy pod referendum o zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:57 bezpieczny był Jaruzelski _ Wolski i mordo ty moja Kwasniewski Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: zbierajmy podpisy pod referendum o zdrowie 03.08.08, 21:15 PiSiu dyżurny, teraz nazwałeś się OTO ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: zbierajmy podpisy pod referendum o zdrowie 03.08.08, 22:11 niech rzad i tusk nie mysli że nie "bede" vetował wszystkiego co nie jest po mysli mojego brata i nie jest korzystne dla pis-u , he he,jak zapowiedział tak robi, ostatnio w sojuszu z sld ,ale zapłaci za to i on i pis i sld pod wodza najgorszego prezesa jakiego mógł sobie wybrać, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormo zbierajmy podpisy pod referendum o zdrowie exmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:10 zapłaci za to ? straszysz synku, czy upośledzony jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: zbierajmy podpisy pod referendum o zdrowie ex 04.08.08, 16:53 exman,przynajmniej na pierwszy rzut oka wydaje się zdrowy.natomiast kaczor -ciężko oszołomiony nienawiścią,kompleksami i kompletnym oderwaniem od rzeczywistości.w dodatku sprawia wrażenie marsjanina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Paranoik w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:21 exman napisał: > właściciel zaszczytnego tytułu najgorszego prezydenta III RP, generalnie to > nie on, to "oni", no i ten cholerny deszcz... Generalnie nie powinno się odpowiadać na takie posty, ale zapytam: czy miałeś orgazm jak wcisnąłeś "wyślij"? Czy podniecasz się oglądając zdjęcia pana Palikota? Po stylu widać że to twój idol, o ile nie ukochany. Do redakcji portalu: czy za nazwanie urzędującego prezydenta "paranoikiem" nie powinno być jakichś konsekwencji wobec osobnika o pseudonimie "exman"? Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kabaretyn 04.08.08, 11:46 prezio w trakcie tej rozmowy wyglądał na ostro skacowanego.nawet nie zdażył się ogolić...do tego bełkotał,np:w 91 roku nigdy w życiu nie byłem w usa.dobre.jakiś kabaret to kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pet anamar i bełkot na zamówienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:30 włącz wyszukiwarke i popatrz na swój bełkot, odrażajace Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: anamar i bełkot na zamówienie 04.08.08, 12:33 To teraz nazywasz się pet ? Gratuluję nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy exmana Qrwa w akcji. IP: 208.53.170.* 04.08.08, 12:47 O tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=82950848 Jeszcze zajeczysz jak cie Donek w kakao wywali :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffi Re: anamar i bełkot na zamówienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:48 co ciebie to obchodzi człowieku jaki mam nick, nie twoja sprawa, wolno mi, nie jestem vlad by cie od mend wyzywać, aż tak niskiej kultury nie mam, no to bujaj sie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra rada Exman, urzędasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:51 Weź się do pracy a nie za nasze pieniądze sobie propagandę z tym forum uprawiasz! Okradasz podatników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Exman, urzędasie od Schetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:54 jak to, przeciez Komitety PZPR spalone, pardon rozwiazane, to gdzie to pracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kłopoty kadrowe 04.08.08, 12:56 Gość portalu: steffi napisał(a): > nie jestem vlad by cie od mend wyzywać, aż tak niskiej kultury nie mam uroczy,nie? :)))))))))))))))))))))))))))))!oni są rozkoszni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: kłopoty kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:05 anamar napisała: > Gość portalu: steffi napisał(a): > uroczy,nie? :)))))))))))))))))))))))))))))!oni są rozkoszni! Tutaj twoja "twórczość": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68858046&a=69208974 Ty masz najwięcej w tych sprawach do gadania, trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kłopoty kadrowe 04.08.08, 13:20 Gość portalu: znajomy napisał: > Ty masz najwięcej w tych sprawach do gadania, nie tylko w tych...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: anamar i bełkot na zamówienie 04.08.08, 12:53 exman napisał: > To teraz nazywasz się pet ? Gratuluję nicka :) ja też gratuluję.trafnie dobrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowotwór Re: anamar i bełkot na zamówienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:56 wam tj. temu poziomowi ludzi tylko z jednym sie kojarzy, dowiedz sie co to jest pet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Hej w jakim je,zuku tu piszecie IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 13:00 z ulicy chyba co z tymi politikami do diabla kto ma forse ten ma inni musza, po mostem spac* jedyny przyjaciel to butelka kolorowa Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: anamar i bełkot na zamówienie 04.08.08, 13:02 Gość portalu: nowotwór napisał(a): > wam tj. temu poziomowi ludzi tylko z jednym sie kojarzy, > dowiedz sie co to jest pet no właśnieśmy się dowiedzieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukus Jacyna-Witt o paranoiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:00 paranoik to wójt tego Wolina któremu podlega Wisełka i Unin www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=12&blog=182&lg=1 bez względu na barwy polityczne bo nawet nie wiem skąd jest ten wójt i jak się nazywa ale osoba która wydaje kasę na idiotyzmy a nie na to żeby udoskonalić otoczenie żeby chciało się przyjeżdżać i zostawiać kasę jest paranoikiem - szkodnikiem.Jeżdżę tą drogą nad morze i zawsze wku...m się na te ograniczniki prędkości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch pets= zwierza,tka domowe IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 13:16 a happy rabbit, a yellow budgie, a little hamster, a silly dog, a funny cat.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukus rwij stąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:20 nudzisz się, dali ci urlop od mycia garów? to wyśpij się a nie wpisuj bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal kukus...nie kukuj.bzdury ... IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 13:33 mam sprza,taczke zosie ze stargardu ona myje mi domek ..... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: pets= zwierza,tka domowe 04.08.08, 13:37 Gość portalu: Ch napisał(a): > a happy rabbit, a yellow budgie, a little hamster, a silly dog, > a funny cat.............. :))))))))))))))))))))!!! silly dog najbardziej pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusus koza i bąk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:44 znasz absztyfikant 2 zwierzątka domowe bez serca? koza z nosa bąk z d.. fajne, nie? :)))))))))))))) takie na twoim POziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal koza i bąk..ale mi sie, leje albo zleje IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 13:55 tam gdzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukus a ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:45 a dlaczego nerwowy? wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal a ty Koziolku, gdzie twoja wies*..kukus IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 14:49 cos+ mi nie znana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal to pasuje dla ciebie IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 14:59 youtube.com/watch?v=cEM7qgnld-U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal cos* to nie gra tu/ sory!! IP: *.hsi.kabelbw.de 04.08.08, 15:05 mial Andrzej Piaseczny ci zas*piewac*"Komu potrzebny z*al" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Prezydent oj, Prezydent IP: *.chello.pl 04.08.08, 17:17 Ja też mam wiele pretensji do Prezydenta. Jak przyjmuje w pałacu delegację loży masońskiej B'nai B'rith i nie jest to ogłoszone w dzienniku wizyt prezydenta to mi sie to nie podoba . Albo oficjalnie przyjmujemy i mówimy o tym w mediach , albo coś chcemy ukryć. Wizyta masonów była ważna , bo na tym spotkaniu miały zapaść ważne decyzje odnośnie Polski i Polaków. Masoni najpierw ucieszyli się ,że po 70 latach znowu zarejestrowali się w Polsce jak i wysunęli swoje żądania, a propos likwidacji Radia Maryja i ich mediów ,oraz ukarania księdza Rydzyka po czym zażądali natychmiast zwrotu Żydowskich majątków. Przy okazji prezydent podczas Świąt Bożego Narodzenia niepotrzebnie zapala jakieś lampki nieznanego większości rodaków św Chanauki. Równie dobrze mógłby czcić wielkiego Manitou rozpalając ognisko w parku. Oj popraw sie prezydencie, bo strace do ciebie zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli ja exman Paranoik w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 17:41 jw Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Paranoik w akcji 05.08.08, 00:45 paranoik nawet obchody powstania wykorzystal dla swoich partyjnych celow. 0 partyjnych celów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Tusk w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 08:05 Ach ten Tusk, masz rację nawet tutuaj nie umiał się zachować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Jacyna-Witt o paranoiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 08:07 W samorządach paranoików dostatek. Nie należy zaPOminać o kalendarzach za która zapłacono a które wyprodukowano może w marcu. To jest dopiero paranoja! Nasze samorządy nie-rządem stoją! Odpowiedz Link Zgłoś