franekkk 03.10.03, 14:02 właśnie a kecaj niech nie psuje wątku bo będzie remont dworca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gradus Re: gradus!!!!! jaki wynik? IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl / *.gazeta.pl 03.10.03, 14:08 franekkk napisał: > > właśnie > > a kecaj niech nie psuje wątku bo będzie remont dworca 6:1 pamietaj, ze wynik z Jagielonia przepowiedzialem idealnie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: gradus!!!!! jaki wynik? 03.10.03, 14:11 no to gadaj wszystkie wyniki do końca chyba że idziesz zaraz obstawiać to gadaj tym bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: gradus!!!!! jaki wynik? IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl / *.gazeta.pl 03.10.03, 14:18 franekkk napisał: > > no to gadaj wszystkie wyniki do końca > chyba że idziesz zaraz obstawiać > to gadaj tym bardziej nie wiem kto gra a poza tym to ja moge tylko jeden dziennie wytypowac bo mnie to kosztuje strasznie duzo sil "mentalnych" :). Dzisiaj musze byc "mentalnie" dobrze przygotowany na spotkanie podstawowki po latach... nie wiadomo ile godzin i litrow to bedzie trwalo :D. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: gradus!!!!! jaki wynik? 03.10.03, 14:19 ale na mecz idziesz? bo jeśli tak to modnym tekstem: masz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: gradus!!!!! jaki wynik? IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl / *.gazeta.pl 03.10.03, 14:36 franekkk napisał: > > ale na mecz idziesz? glupie pytanie... :) nawet chyba uda mi sie w ramach akcji "zabierz ze soba piknika" :) zabrac na mecz kolezanke, ktora nigdy nie byla na meczu i sie boi, ze ja tam zbija :). Jeszcze wczoraj mowila, ze idzie ;). > bo jeśli tak to modnym tekstem: masz pocztę no wlasnie czytam... :) No w sumie ok... juz odpisuje... :) Na spotkaniu stowarzyszenia niestety nie bylem bo w korkach utknalem... 430 km zajelo mi prawie 8 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: gradus!!!!! jaki wynik? IP: 64.9.159.* 03.10.03, 14:28 Ok nie bede pisal ;-(....... no moze troche ;-).......... a nie nie wolno :-(....a tam napisze ;-) ...stop,powiedziano nie :-( ...no ale co tam napisze.......... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: gradus!!!!! jaki wynik? 03.10.03, 14:37 możesz napisac pod warunkiem ze napiszesz wczesniej jaki wynik i kto bedzie gral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: gradus!!!!! jaki wynik? IP: 64.9.159.* 03.10.03, 14:52 franekkk napisał: > > możesz napisac pod warunkiem ze napiszesz wczesniej jaki wynik i kto bedzie gra > l Stal Stocznia Szczecin - Arkonia Szczecin Wynik 4:2 Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: gradus!!!!! jaki wynik? 03.10.03, 14:53 podobnież jakiś blok w stargardzie i kobylanka zajadają szturchane pyry na biało-niebieskich tackach a tarcze do darta mają bordowo-granatowe prawda to ??? Odpowiedz Link Zgłoś