balaklava 13.08.08, 12:28 wyborcza.pl/1,76842,5582949,Fordy_wicemarszalkow_do_kontroli.html No to można powiedzieć sobie panowie szlachta pojeździli, ciekawe dlaczego to nie jest lokalny news.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacek CBA, NIK do roboty IP: *.szczecin.mm.pl 13.08.08, 12:46 CBA, NIK POwinny zając się sprawa zakupu samochodów do urzędu marszalkowskiego, czy przetrag nie byl ustawiony i czy tak drogie i nieekonomiczne samochody są potrzbne urzędnikom. CBA, NIK nie jest kontrolowane przez PO, jest zatem szansa na bezstronność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca po co kontrola przetargów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:17 przecież tu nie chodzi o tryb i formalistykę ale o wolę jeżdzenia autkami z silnikami po prostu sportowymi czyli 250 kM.To nie ma nic wspólnego z trybem przetargowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:36 W Szczecinie w PO kwitnie korespondencja.Podobno Nitras zasypywany jest pismami Litwińskiego, co jest a.zabawne, b.daremne.Oto fragment jednego z nich, które rozesłano do członków PO: Sam będąc zwolennikiem koncepcji tzw. partii lekkiej, bez rozbudowanego aparatu partyjnego i wiążących się z tym czasem patologii zakładam, że również i Pan Przewodniczący jest zainteresowany realną dyskusją wewnątrz naszego ugrupowania. Urzeczywistnianie idei społeczeństwa obywatelskiego wymaga w pierwszym rzędzie wzorowego praktykowania odpowiednich standardów w naszym gronie. Dodatkowo pomoże to nam w dbaniu o to, by na nasze środowisko polityczne i rekomendowani przez nie przedstawiciele władzy publicznej swoją praktyczną działalnością pozytywnie odróżniali się od poprzedników. Co litwiński miał na myśli, i dlaczego o tym wprost nie mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk dupy dali cwaniaczki IP: 195.124.114.* 13.08.08, 13:46 w tej konfiguracji wychodzi tylko Mondeo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Litwiński pisze - na Berdyczów!!!! 13.08.08, 15:03 > Sam będąc zwolennikiem koncepcji tzw. partii lekkiej, bez > rozbudowanego aparatu partyjnego i wiążących się z tym czasem > patologii (White): Arek!!! zapisz się więc do innej partii, albo daj sobie spokój z polityką. > zakładam, że również i Pan Przewodniczący jest zainteresowany > realną dyskusją wewnątrz naszego ugrupowania. (White): Arek!!! czasami myślę, że sam w to wierzysz > Urzeczywistnianie idei społeczeństwa obywatelskiego wymaga w > pierwszym rzędzie wzorowego praktykowania odpowiednich standardów > w naszym gronie. (White): To Wasze "grono" już jest tak przeżarte, że SLD, PIS, Samoobrona, LPR, AWS itd itd razem wzięte to anioły cnót. Piszę o tym i.... > Dodatkowo pomoże to nam w dbaniu o to, by na > nasze środowisko polityczne i rekomendowani przez nie > przedstawiciele władzy publicznej swoją praktyczną działalnością > pozytywnie odróżniali się od poprzedników. (White): Arek!!! face2face wyjaśnię Ci, skąd moja pogarda dla bandy spod znaku PO! Otóż poznałem - jak mówisz- "poprzedników". Widziałem ich świństwa. I porównuję! Ale, jak powiedziałem, szczegóły face2face:) I jeszcze jedno Arek. Nie pisz w ten sposób listów do Sławka. On tych tekstów kompletnie nie jarzy. Napiszę Ci, jakie formy epistolograficzne Nitras zrozumie. Twój list winien brzmieć jak następuje: "Sławek To co wyprawiasz z platformą to poj_ebanie z poplątaniem. Ja to pier_dolę. I ciebie też! Przez Ciebie mam jeba_nie ze wszystkich stron. Do urzędów wpuszczasz nędznych kutasów, którzy tylko kradną, bawią się na jublach, biorą kasę za nic, wypier_dalają kasę na lewo i prawo. A przy okazji to kompletne zera. Ostatnio nawet ten twój Majdan próbował przypier_dolić glinom. Rozumiesz to poje_bie? Glinom! Pamiętasz jak jeb_aliśmy Meyera za nowe fury. A co dzisiaj? Przecież ten skończony debil Jabłoński swoimi nowymi zabawkami przyj_ebał nam po całości. Mam w dupie to, że z Ciebie się śmieją. Ale po jaki ch_uj ja mam mieć z tym całym burdelem cokolwiek wspólnego? Nawet poje bie nie stać Cię, żebyś mi spojrzał w twarz! Tobie Sławek chyba naprawdę odpier_dala. Weź się brandzluj z tymi swoimi przygłupami i wypierda_laj mi z oczu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz to jest genialny tekst do Sławka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:26 nie lubię cię absztyfikant ale ten tekst wypier_łeś znakomity!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Litwiński pisze - na Berdyczów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:31 "Sławek To co wyprawiasz z platformą to poj_ebanie z poplątaniem. Ja to pier_dolę. I ciebie też! Przez Ciebie mam jeba_nie ze wszystkich stron. Do urzędów wpuszczasz nędznych kutasów, którzy tylko kradną, bawią się na jublach, biorą kasę za nic, wypier_dalają kasę na lewo i prawo. A przy okazji to kompletne zera. Ostatnio nawet ten twój Majdan próbował przypier_dolić glinom. Rozumiesz to poje_bie? Glinom! Pamiętasz jak jeb_aliśmy Meyera za nowe fury. A co dzisiaj? Przecież ten skończony debil Jabłoński swoimi nowymi zabawkami przyj_ebał nam po całości. Mam w dupie to, że z Ciebie się śmieją. Ale po jaki ch_uj ja mam mieć z tym całym burdelem cokolwiek wspólnego? Nawet poje bie nie stać Cię, żebyś mi spojrzał w twarz! Tobie Sławek chyba naprawdę odpier_dala. Weź się brandzluj z tymi swoimi przygłupami i wypierda_laj mi z oczu." delektuję się tym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Litwiński pisze - na Berdyczów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:37 wpisałęm ten tekst do ulubionych :))))))))))))))))))))) "Sławek To co wyprawiasz z platformą to poj_ebanie z poplątaniem. Ja to pier_dolę. I ciebie też! Przez Ciebie mam jeba_nie ze wszystkich stron. Do urzędów wpuszczasz nędznych kutasów, którzy tylko kradną, bawią się na jublach, biorą kasę za nic, wypier_dalają kasę na lewo i prawo. A przy okazji to kompletne zera. Ostatnio nawet ten twój Majdan próbował przypier_dolić glinom. Rozumiesz to poje_bie? Glinom! Pamiętasz jak jeb_aliśmy Meyera za nowe fury. A co dzisiaj? Przecież ten skończony debil Jabłoński swoimi nowymi zabawkami przyj_ebał nam po całości. Mam w dupie to, że z Ciebie się śmieją. Ale po jaki ch_uj ja mam mieć z tym całym burdelem cokolwiek wspólnego? Nawet poje bie nie stać Cię, żebyś mi spojrzał w twarz! Tobie Sławek chyba naprawdę odpier_dala. Weź się brandzluj z tymi swoimi przygłupami i wypierda_laj mi z oczu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: Litwiński pisze - na Berdyczów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 02:35 hehe ja to bym sie bala takim autem jezdzic......swoja droga powiedzenie ''brandzioluj" jest caliem inspirujace ..... cholera niezly manifest....;)ciekawe od starozytnosci nic sie nie zmienilo.....oni tam na "gorze" ten ich bezsensowny byt i my tutaj na dole .....jak to dobrze zyc wsrod normalnych ludzi :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pic na wode fotomontaż 13.08.08, 13:47 i co taka kontrola wykaze? Silnik, ze mógłby byc pojemnosci 1,8... Okaze sie, ze na dluzsze trasy jest bardziej ekonomiczny wiekszy, nadto przy wyprzedzaniu daje wiekszy komfort i bezpieczenstwo! Ta kontrola nic nie wykaze... Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: pic na wode fotomontaż 13.08.08, 13:51 Wykaże może to że równie bobrze mogli samiast specyfikacji od razu napisać że auta dostarczyć ma BEMO MOTOR Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pic na wode fotomontaż 13.08.08, 14:10 zawsze tak sie robi, ze rozeznaje sie w temacie, potem negocjuje warunki, a potem ustala warunki przetargu! Tak było zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmuchawiec Re: Pitera może im nadmuchać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:57 bo Pitera nie ma do tego uprawnień, nie ma żadnego nadzoru ministra na urzędem marszałkowskim.to tylko taka zagrywka medialna że ta Pitera to coś może a jak ją Jacyna-Witt wezwałądo Szczecina bo robią chłopcy przekręty to olałą sprawę. Jak Jacykna nie zrobi z nimi porządku to nikt nie zrobi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AH Re: Pitera może im nadmuchać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 19:12 ciekawe czy to przypadek że pół szczecińskich POPAPRAńCóW Z PO jeździ albo ostatnio jeździła fordami mondeo i nowymi focusami ?? zanim Nitrasowy kupił Audi A6 też miał mondeo. Ten jego największy przydupas w radzie miasta niejaki Gzylowaty też mondeo. Kilku jeszcze znanych jeździło nowymi mondeo po pare miesięcy. Przypadek? Nagle wszyscy wazni dzialacze na próbę z salonu na pare miesięcy podostawali za free takie auta? Frajerzy użytkowali za darmo albo kupowali z dużymi rabatami a społeczeństwo teraz zapłaci. W następnych wyborach głosuje na PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pitera może im nadmuchać! 13.08.08, 19:17 a czym jezdza PiSowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Pitera może im nadmuchać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 19:50 andreas.007 napisał: > a czym jezdza PiSowcy... > pewni gorszymi, ale swoimi!!! w przeciwieństwie do przekrętasów z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: Pitera może im nadmuchać! IP: *.chello.pl 13.08.08, 20:03 > andreas.007 napisał: > > > a czym jezdza PiSowcy... Jarosław Kczyński pewnie jeździ na kocie... Jak Witia (z "Samych swoich")... Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Pitera może im nadmuchać! 13.08.08, 22:36 ale swoim kocie a nie kradzionym samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Grzana przednia szyba to fajna rzecz IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 19:53 i az dziwne ze nie ma tego w innych autach zwlaszcza wyzszej klasy... i wydajny nadmuch tego nie zalatwia (to informacja dla pana z salonu SAAB'a)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: państwowiec Zmieńcie nazwę na PLatforma Ustawiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:46 bo tak by pasowało a nie obywatelska chyba że w nazwie określacie kogo będziecie doić to wtedy nazwa ok. Takich warunków dla samochodów to nawet pęczak nie wymagał tylko ze on grał w ch.... z dochnalem a wy ze społeczeństwem. Wiadomo że julka nic nie zrobi bo nie jest po to by udupić swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Zmieńcie nazwę na PLatforma Ustawiana IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 21:04 hehehe - mozna sprawdzic ale pisalem o tym przed wyborami ze PO to partia przekretasow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Zmieńcie nazwę na PLatforma Ustawiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:06 jako absztyfikant ,anamar czy beatrix13? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Zmieńcie nazwę na PLatforma Ustawiana IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 22:38 nie jako Vlad.H. :D - prosze mnie nie laczyc z tymi indywiduami ktore podales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Zmieńcie nazwę na PLatforma Ustawiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 22:42 Ja cię nie łączę, to kręgosłup i krwioobieg was łączy.Bo mózgu to tam niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Zmieńcie nazwę na PLatforma Ustawiana IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 01:45 no coz - ja nie moge podzielic twojej slepej fascynacji partyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuutnees To jasne że to Drożdż sobie te fury wybrał IP: *.szc.vectranet.pl 13.08.08, 21:00 w tej specyfikacji brakowało tylko zapisu, że oferty dotyczą tylko aut których nazwa zaczyna się na F..... i żeby czasem goście od fiata nie podniecali się niezdrowo, to muszą kończyć się na D :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A prywatnie? Czym jeżdzą? IP: *.cable.smsnet.pl 13.08.08, 21:10 Jestem ciekaw jakimi autami prywatnie rozbijają się dwaj panowie. Pewnie Fordami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. to tylko po to by ich wybielić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: A prywatnie? Czym jeżdzą? IP: *.chello.pl 13.08.08, 21:17 Gość portalu: gość napisał(a): > Jestem ciekaw jakimi autami prywatnie rozbijają się dwaj panowie. > Pewnie Fordami? :) Jabol ma forda mondeo kilkuletniego, a ten młody kupił niedawno Forda Focusa w BEMO motors, tylko że diesla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: A prywatnie? Czym jeżdzą? IP: *.net.fone.pl 13.08.08, 22:45 Gość portalu: monte napisał(a): > a ten młody kupił niedawno Forda Focusa w > BEMO motors, tylko że diesla ten ciepły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: A prywatnie? Czym jeżdzą? IP: *.szczecin.mm.pl 13.08.08, 23:06 Pamiętam, jak Wicio zaczynał swoja kariere dziennikarską, to jezdził kaszlakiem. Dziś pozycja i gabaryty już wieksze, panisko poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: A prywatnie? Czym jeżdzą? IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 10:18 od razu widac ze golodupce chca poszpanowac za kase podatnika... pewnie za niedlugo przeczytam o ktoryms z debili rozbitych na drzewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:17 Gratulacje dla handlowców Forda za ładne ustawienie przetargu :) No ale, każdy wie że 99,99% przetargów jest ustawionych w mniejszym lub większym stopniu. Może czas coś zrobić z chorym systemem zakupów przy pomocy przetargów, gdzie na końcu i tak kupujący płaci więcej niżby to zrobił normalnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty człowiek Re: Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.08, 22:08 To sprawa dla NIK, CBA, polityków opozycyjnych. Do roboty Panowie i Panie. Pani Jacyno, czekamy na konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.chello.pl 15.08.08, 00:35 Marszałek Mejer ma szansę odgryść się kunelkom , chyba ma jeszcze w resorcie prawa swoich znajomych, to do roboty. Gdzie honor lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sens Re: Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.chello.pl 15.08.08, 09:35 Marszałek Meyer ma już na wszystko wyłożone. Za jego czasów takich cyrków nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieciu Re: Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.eranet.pl 15.08.08, 16:23 I po co o tym mówić skoro i tak nic się nie zmieni ? Afera mieszkaniowa "niezbędnych dla miasta" i co ? Cała Polska o tym mówiła, a nikt za to nie siedzi, nikt nie zwrócił mieszkania itp. Afera kalendarzowa i co ? Nie miejmy złudzeń - kto rządzi ten kradnie, a jak nie kradnie to nara ! Znacie forumowicze losy ludzi którzy pracując w urzędzie stanęli na drodze mniejszych lub większych wałków ? ;-) Ja znam jednego co w UW unieważnił przetarg rozpisany pod konkretną firmę, bo nie wiedział że tak ma być. No i kolo niestety nie popracował długo. A reszta dostała prosty przykład - jak będziesz myślał za dużo albo przeszkadzał to narta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Pitera zleca kontrolę marszałków IP: *.chello.pl 15.08.08, 21:10 ten zarząd województwa ma zabójcze tempo afer. to musi się jakoś odbić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek dzisiaj Gawłowski miał wszystko wyjaśnić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 12:39 i co panie pośle, gdzie te wyjaśnienia? chwasz pan głowę w piasek i czekasz aż sprawa ucichnie? nie ma takiej możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
floating.president czy 2 lata wystarczą Piterze ? 18.08.08, 13:35 Arogancja władzy rzadko spotykana nawet biorąc pod uwagę czasy prl. Smarkate gnojki ! Odpowiedz Link Zgłoś