zbigniew1000 09.09.08, 20:55 jak dla mnie to żadna nowość... Oni tylko potrafią ustawiać fotoradar.. i to nie zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reksio Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.chello.pl 09.09.08, 22:35 dobra psina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.brnt.cable.ntl.com 09.09.08, 22:37 Nie "Murzyn" tylko "Afroamerykanin". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:49 Jak to czytam, to zastanawiam się gdzie żyję. Strażnicy to szkoda gadać, ale ... a zresztą Dlaczego nikt nie zatłucze tego psa?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dekrek Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.szczecin.mm.pl 09.09.08, 23:32 ja moge Ciebie zatluc z mila checia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 23:34 A to brzmi jak groźba. Odpowiedz Link Zgłoś
getiton Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników 10.09.08, 08:18 Zatłuc biednego pas żeby zrobić z niego kiełbaskę ? Wybór jest prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrac1068 Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: 193.200.215.* 10.09.08, 11:19 ja Wam pomogę, i potem tę kiełbaskę z chrząstkami rzucimy innemu psu na pożarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retor Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.tieto.com 10.09.08, 08:29 A skad wiesz ze dzieciak nie ciagnal psa za ogon, albo nie probowal przejechac rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatika Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.182-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 10.09.08, 09:07 Dlaczego nikt nie zatlucze tego psa? To JA sie zastanawiam na jakim swiecie zyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 10:14 osoby upośledzone nie powinny wypowiadać się na tematy o których nie maje zielnego pojęcia 'kiełbaska' co za idiotyczny przydomek he he szkoda słów, a może Ciebie tak na ruszcik na poczęstunek dla piesków...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do kielbaski zatluc trzeba twojego bachora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 11:46 zeby wiecej zaden bachor nie nękal psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kielbaski zatluc trzeba twojego bachora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 17:07 A ty też grozisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateista Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: 88.220.70.* 10.09.08, 17:14 Bo ponoć żyjemy w cywilizowanym świecie i dlatego też Ciebie nikt nie powinien zatłuc choć pewnie chętnych sporo by się znalazło... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent ZUK i Strażnicy myślący? 10.09.08, 00:23 No cóż, jakby tym instytucjom płacić tylko za myślenie, to by pracowały bezpłatnie. Strażnicy potrafią tylko łapać kierowców, szczególnie na dzikim parkingu pod szpitalem, którego to terenu posiadacz 148 metrowego mieszkanka Krzystek nie potrafi zamienić na normalny cywilizowany parking. Za to mamy brednię - wizję i straż, która nie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZUK i Strażnicy myślący? IP: 195.124.114.* 10.09.08, 07:32 Murzyn trzyma miasto w szachu, Krystian oglos stan wyjatkowy i wezwij armie na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa kardacz Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 08:29 to zadna nowosc to wielcy nieudacznicy czepiaja sie babc z malymi pieskami na spacerze a normalnego psa nie potrafia zlapac brawo straz miejska rozgonic na cztery wiatry Odpowiedz Link Zgłoś
getiton Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników 10.09.08, 08:45 Najwyższy cas by do akcji wkroczyła brygada antyterrorystyczna, śmigłowiec z kamerą termowizyjną i właściciele wietnamskich barów. Bestia musi zostać pojmana i sprawiedliwie osądzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.globalconnect.pl 10.09.08, 10:10 sukcesy się skończyły, jak sezon na toplesy..., a na końcu ulicy zaściankowej to jakaś poczekalnia dla wielmożnych strażników Miasta Szczecina jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa W. Pies Murzyn sprytniejszy od strażników IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.09.08, 12:14 Pies "Murzyn" pomieszkuje na różnych osiedlach , co jakiś czas pojawia się również na os. Bukowym (przy pętli autobusowej). Jest łagodny , nieufny i bardzo sprytny. Około dwóch dni w grudniu spał na trawniku , na os. Bukowym. Miałby juz dom gdyby nie przepłoszył jego pracownik TOZ, który pojawł się na czyjąś interwencję( komuś zrobiło się żal psiaka ). Niewiele brakowało a udałoby się psu założyć obrożę ze smyczą na szyję , jedna z pań dojeżdżająca na os. Bukowe do pracy chciała zabrać pieska do domu ( na os. Kasztanowe ).Niestety jak tylko pies zobaczył samochód i wysiadającego z niego pracownika TOZ, dał przysłowiową nogę. Pies nie boi się kobiet, natomiast wpada w panikę na widok mężczyzn. Myślę,że wcześniej wiele wycierpiał. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Pies Murzyn sprytniejszy od strażników 10.09.08, 12:23 Gość portalu: Teresa W. napisał(a): Pies nie boi się kobiet, natomiast wpada w panikę na widok mężczyzn. Myślę,że wcześniej wiele wycierpiał. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' To nie pies, a suka i zostala zgwalcona przez xiendza. Zakonnica tez chciala, ale nie miala czym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Zawiadomiłam dziś SM IP: *.ums.gov.pl 10.09.08, 14:35 Zawiadomiłam dziś telefonicznie przed g.7.00 SM, że pies spaceruje między pomnikiem, a szkołą - w centralnym miejscu Słonecznego. Nie wiem czy Straż podjęła jakieś działania skoro nie potrafią złapać psa od kilku dni... To po prostu granda - współczuję temu dziecku i jego matce! Ktoś powinien ponieść surowe konsekwencje - bo pies jest! Straż Miejska też - tylko po co???? Ktoś napisał, że należało by zatłuc psa- ja proponuję zatłuc tych, którzy odpowiadają za to partactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Pies Murzyn na prezydenta, bo jest sprytniejszy 10.09.08, 14:50 Pies Murzyn na prezydenta miasta, bo jest sprytniejszy od Strazy Miejskiej! A swoja droga czy to moze pies rodziny Poszepszynskich, złapcie najpierw dziadka Jacka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Vivat, vivat IP: *.chello.pl 10.09.08, 15:52 Dzielny pies o " odmiennym kolorze maści" jest symbolem naszego miasta. Jako pierwszy z narażeniem swojego życia pokazał nieudolność władz naszego miasta. Wzywam wszystkich do komitetu budowy pomnika Murzynowi o zbiórkę datków dla upamiętnienia jego samotnej walki z reżymem Krzystka. Dzielnica-miasto Słoneczne jest w mediach w całym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Vivat, vivat 10.09.08, 17:01 Juz qrwa boje sie o los jakiegos dumnego ciecianina, ktory niebacznie moze pasc ofiara zablakanej kuli wystrzelonej z broni jakiegos wku..onego na maxa mysliwego, zatrudnionego do odstrzelenia tego bezczelnego bydlaka... Nie chcialbym aby cassus z tym cyrkiem w Warszawie sie mial powtorzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateista Re: Vivat, vivat IP: 88.220.70.* 10.09.08, 17:12 To nie takie proste: mam ochotę odstrzelić to strzelam, ja np. miałbym Ciebie ochotę odstrzelić a mi nie wolno:( Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Vivat, vivat 10.09.08, 19:38 a dlaczego nie wolno - zakazu nie ma, jest za to tylko kara - mozna powiedziec zaplata... czyli nie tyle nie wolno odstrzelic, ale sie chyba nie opłaca! Cennik, czyli kodeks nie mowi, ze nie wolno, tylko okresla "cene" odstrzelenia... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to mi wyglada na UKŁAD! 10.09.08, 17:15 Pamietacie, jak pan Krzystek ogłosił, ze Murzyn potrafi odczytac poprawnie błedny zapis fonetyczny nazwy naszego miasta... a teraz Murzyn jest scigany przez Straz Miejska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska do myślących inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 17:36 Jestem pod wrażeniem umysłowości kilku osób wypowiadających się w tym wątku. Szczególnie zadziwia mnie fakt, że jedynym co ich inspiruje do myślenia i oceny tej idiotycznej sprawy to mój login. Jestem pod wrażeniem też ich wrażliwości rodem z hitlerowskiego wychowania. Zastanawiam się, czy zapukać do waszych rodziców i skasować ich na parę zlotych, za które kilka psów będzie miało co żreć przez dziesiąc lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Re: do myślących inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:27 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): Jestem pod wrażeniem też ich wrażliwości rodem z hitlerowskiego > wychowania TY CHYBA KPISZ!!! To właśnie hitlerowcy kazali swoim dzieciom zatłukiwać szczeniaki, które wcześniej dostali na wychowanie!!! A TO TY PISAŁAŚ O ZATŁUCZENIU PSA! > Zastanawiam się, czy zapukać do waszych rodziców i skasować ich na > parę zlotych, za które kilka psów będzie miało co żreć przez > dziesiąc lat. puknij się lepiej w głowę (o przepraszam w ten patyczek, który pełni tą rolę w kiełbasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do myślących inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:04 Co je mogę powiedzieć, poza tym żeście niemyślący tylko żlożyć życzenia wg niejakiego ja: do kielbaski zatluc trzeba twojego bachora Autor: Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 11:46 zeby wiecej zaden bachor nie nękal psa Rozumiem lisico, że podałaś rękę niejakiemu ja. Życzę wiadra zimnej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do myślących inaczej 10.09.08, 19:28 hej Kiełbaska co Ty tak sie przejełeś... prawie jak ja sie przejmuje! Napisz wierszyk i juz... Kto Murzyna schwyci tego Krzystek zaszczyci uscisk dłoni Niezbednego jak premia od Świetego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do myślących inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 20:19 No, ekstra! Ja osobiście się nie przejmuję, bo i nie ma kim. Wiesz, takie małości to po mnie jak po psie spływają. Jednak wartości jakie reprezentuje kilku z forowiczów porażają. To też obraz naszego zmanipulowanego społeczeństwa, społeczeństwa, które gotowe zabić ci bachora za psa. Zresztą masz rację, może jakiś wierszyk. Przypomnę jeden w dwóch tematach Psi świat Zapraszamy turystów z psami! - tak wyglądamy, myślę, chodząc ulicami. Turystów zwaliła się cała kupa, patrzą na siebie tu kupa tam kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica jad kiełbasiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:10 jest gorszy od faszyzmu. Gratuluję tobie kiełbasko niewątpliwej "kultury wypowiedzi" cytuję..."Jednak wartości jakie > reprezentuje kilku z forowiczów porażają. To też obraz naszego > zmanipulowanego społeczeństwa, społeczeństwa, które gotowe zabić ci > bachora za psa. oraz rodzaju "intelektu" jaki pokazałaś na tym forum. Może przetłumacz mi co miałaś na myśli jak pisałaś co napisałaś ;))) Zapraszamy turystów z psami! > - tak wyglądamy, myślę, chodząc ulicami. > Turystów zwaliła się cała kupa, patrzą na siebie > tu kupa tam kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: jad kiełbasiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:20 No, co ja mogę o twoim intelekcie powiedzieć? Nic, czyli tyle ile jego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Burki Prezydenta kontra pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:28 I kto jest mądrzejszy?! To pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Burki Prezydenta kontra pies 10.09.08, 18:38 jeden urzednik miejski naslany na mnie przez radna jedna (Miedzyzdroje) powiedział mi tak, na moja argumentacje: - Zatrudniłem sie jako pies to musze szczekac... No, to chyba trafne okreslenie, a tu Murzyn jest cwanszy od nich. Jeden Murzyn odczytał bledny zapis fonetyczny, a drugiego Murzyna nie moga złapac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony czy sprawa nie ma podtekstu rasistowskiego? IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:45 Czy ktoś to kontroluje, po świecie się niesie, że w Szczecinie Murzyna chcą złapać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy VIVA,VIVA, Czarnecki IP: *.chello.pl 11.09.08, 10:59 Co słychać dzisiaj u naszego pupila? Czy ktoś go widział , czy dał mu kość.? Bo właśnie jadę z rodziną w tamte strony , to zrobilibyśmy sobie z Murzynkiem zdjęcie. takie zdjęcie można wykorzystać potem w kampanii wyborczej , albo reklamowej swojej firmy. Pomyślcie o tym! Idąc dalej tropem indolencji i bezradności urzędników miasta Krzystka. Proponuje tą kwotę 3,5 tyś zł za remont na mieszkanie Krzystka żeby prezydent właśnie wyłożył na pierwsze utrzymanie dzielnego murzynka, Buda , weterynarz, jeden sowity miska dziennie . Sprawę traktuje poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: VIVA,VIVA, Czarnecki IP: *.chello.pl 15.09.08, 19:15 No i co z naszym Murzynem , który stał się słynniejszy niż mieszkanie krzystkowe. Złapali w końcu tego biednego psa? I co z tym pogryzionym chłopczykiem. Krzystek wyjeżdżając na wycieczkę ze stoczniowcami do Brukseli ( u nich też jest spalony) nie ucieknie od odpowiedzialności za indolencję swoich podwładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 powiem pare słów o Murzynie, psie 16.09.08, 00:03 pies ten od dawna, od miesiecy w tamtych okolicach buszuje. Czasami w nocy urzadzał ostre szczekanie - mieszkancy dzwonili zarówno do Strazy Miejskiej, ktore stwierdziła, ze ich to nie interesuje, jak i ochronki dla zwierzat - ktorej pracownicy stwierdzali, ze moga przyjechac po psa, ale łapac go nie beda... Jest dokarmiany przez mieszkanców, mozna go spotkac w poblizu Heliosów, jak cos konsumuje, widziany był z olbrzmia koscia albo wyleguje sie w słonku, ale jak zjawia sie oznakowane auto lub policjant, to znika! Wyczuwa zlych ludzi na kilometry.... dobrym daje sie głaskac - dobrze wyszkolony! Odpowiedz Link Zgłoś