whiteentrance 23.09.08, 09:03 W dzisiejszych rozmowach pod krawatem: "halę (widowiskową) chcielibyśmy zacząć" "chcemy podjąć decyzję mądrą i tak dalej" "ja nie powiem na ile dzisiej miasto jest zadłużone bo to nie jest istotne" itd. itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziege77 Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote 23.09.08, 09:23 white Nowak to pikuś w swych wypowiedziach przecież PO obiecywła cuda wiec moze samo sie wszystko zrobi a moze dopiero w 2050 roku kto wie ? jakbyć słyszał dzis Brudzińskiego w rozmowie z Olejnik w radio ZET:( ALEż SIE NASZCZEKAł TEN CHłOPINA Z GóR HEHEHH > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote IP: *.chello.pl 23.09.08, 09:26 Chciałbym poznać ten dzień kiedy wygrany Krzystek kompletował tą słynną ekipę fachowców od miasta. Pan Nowak siedzi sobie spokojnie za ladą swojego stoiska w Fali , a tu znienacka telefony sie urywają z miejskiego , marszałkowskiego, z wojewódzkiego z uniwersytetu wydziału ekonomicznego z PIG i BCC. Ratuj nas Nowak. Ale to pewnie telefony od Tuska i Nitrasa uwiarygodniły Nowaka ,że jest jedyny , który wesprze młodego i jeszcze mało doświadczonego chłopaka z 5! Jak wyglądał ten dzień , który już przeszedł do legendy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:08 Piękne.Intelekt co się zowie. W dzisiejszych rozmowach pod krawatem: > > "halę (widowiskową) chcielibyśmy zacząć" > > "chcemy podjąć decyzję mądrą i tak dalej" > > "ja nie powiem na ile dzisiej miasto jest zadłużone bo to nie jest > istotne" Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Nowaka Krzysztofa myśli złote - ciąg dalszy 23.09.08, 13:26 "ja już nie jestem Panią Prezes" "do tej pory miasto zawsze chciało prowadzić jak najlepszą politykę (...) czego dowodem są moje zaproszenia panią prezes wraz z jej członkami dyrektorami" "gdzie [port rybacki] pokazywaliśmy moje propozycje zagospotdarowania terenu, gdzie sprowadziliśmy inwestorów" "nam zależy na rozwoju wszystkich firm szczecina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigant Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote - ciąg dalszy IP: *.chello.pl 23.09.08, 14:11 Zaproszenie Nowaka do radia to już jest swiństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Kżystek kłamał w sprawie Kaskady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 15:08 Ten kawałeczek k Kaskadzie to cała twarzyczka PO i Kzyściulka i tego jago chłopca. A chłopiec to jak malowanie, maskoteczka istna, taki słodziutki, milutki i głupiutki, albo to ja? Kiedyś te formę wprowadzenia gruntów do spółki prezentowali jako najlepszą, bo udziły będą miały większą wartość po zrealizowaniu inwestycji. Teraz poczytali i wiedzą, że większościowy udziałowiec może swoimi decyzjami grać na zniżkę ich wartości. Ale wiedzą, że rynek poza większościowym udziałowcem będzie zainteresowany, bo to jest świetna inwestycja na przyszłośc - to w domyśle. Kurka wodna, cuda, panie, cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote - ciąg dalszy 23.09.08, 19:55 Gość portalu: gigant napisał(a): > Zaproszenie Nowaka do radia to już jest swiństwo. :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote - ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:11 >Zaproszenie Nowaka do radia to już jest swiństwo. To jest jednoznaczny dowód na uzależnienie mediów publicznych od jednego środowiska politycznego i aby mi takich tendencyjnych "zaproszeń Nowaka" więcej nie było należy szybko dokonać zmian w mediach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość myśli mam czarne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 23:57 Nie dość, że złodzieje, to jeszcze kompletni idioci... oprócz tego że kompletni złodzieje, to idioci... i mozna tak to powtarzać w nieskończoność... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Kompetentny Nowak 24.09.08, 06:45 dowcip zasłyszany w urzędzie miejskim a propos Krzysztofa Nowaka dialog w urzędzie stanu cywilnego: -chciałbym sie inaczej nazywać -a jak się pan nazywa? -Krzysztof Dupa. -Hm! No jasne! A jak pan chciałby się nazywać? -Andrzej Dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kompetentny Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 09:26 Znaczy, teraz pisząc Nowak w tekscie będzie to wyglądało tak: N...k? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Kompetentny Nowak 25.09.08, 09:37 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > Znaczy, teraz pisząc Nowak w tekscie będzie to wyglądało tak: N...k? Ale zawsze możesz się domyślić:) Najczęściej inwektywa będzie miała postać: "N...k twoja mać" lub "mam cie w N...k" lub "pocałuj mnie w N...k" albo "N...k ci w N...k". Parafrazując dotychczasowy skrót HCWD można powiedzieć NCWN Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Nowaka Krzysztofa myśli złote 16.02.09, 13:21 dzisiejszy spis po dzisiejszych rozmowach pod kratwatem: "(...) powinniśmy zachowywać się ostrożnie i najlepszą receptą na to jest wrzucenie kapitału maista na na rynek (...)" "(...) także ta świadomość już jest, że to nie prezydent jest adresatem tych problemów(...)" "(...) ale, czczy, o jakich stu hektarach pan mówi panie redaktorze (...) prezydent już mówił tu panu, to jest w pewnym sensie jakaś przenośnia(...)" "(...) nie zbroi się hektarów terenu, zbroi się drogi(...)" "(...) to [uzbrojone tereny] jest jeden z elementów o którym że tak powiem prezydent mówił i jest wiele innych prawda, można zawsze rozmawiać na temat jakiegoś jednego w którym dzisiaj jeszcze jesteśmy w polu(...)" "(...) [odpowiedź na pytanie Chacińskiego czy UniCredit to jest firma, z którą Nowak nawiązał kontakt?] Tak(...)" "(...) w takim raporcie Colliers'a Szczecin jest uważany za wschdzącą gwiazdę a opinie o władzach są bardzo pozytywne(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote 16.02.09, 13:44 te 2 ponizej szczegolnie przypadly mi do gustu. Kiedys zalozylem taki watek gdzie w tytle stalo, ze Nowak to imbecyl - dzisiejsza rozmowa udowadnia, ze nic a nic nie starcil on na aktualnosci. Ciekawe w jakim sensie to byla przenosnia???? whiteentrance napisał: > > "(...) ale, czczy, o jakich stu hektarach pan mówi panie redaktorze > (...) prezydent już mówił tu panu, to jest w pewnym sensie jakaś > przenośnia(...)" > > "(...) nie zbroi się hektarów terenu, zbroi się drogi(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Nowaka Krzysztofa myśli złote 16.02.09, 22:42 albert_c napisał: (...) > Ciekawe w jakim sensie to byla przenosnia???? Uzbrojone tereny inwestycyjne to taka sama alegoria jak kompetencja u Nowaka. Zawsz zazdrościłem artystom geniuszu wyobraźni. Krzystek i Nowak to mega giga super hiper artyści. Odpowiedz Link Zgłoś