esmeralda_2 29.09.08, 19:56 może wiecie, kto zagłosował przeciwko Litwińskiemu? Wiadomo 1. Olech - ty łajzo, już głosu w Szczecinie nie zdobędziesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fox Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? IP: *.chello.pl 29.09.08, 20:03 czystki jak w latach 30 na Kremlu, nazwisk nie ujawnią , tak jak nie chcą ujawnić czy Majdan pobiera 2,200 czy nie , bo w zeznaniach podatkowych nie wykazuje ,że pobiera. Czy Majdan skłamał w PIT panie Uczaku. Pytania zadawał w dzisiejszym Kurierze M.Kwiatkowski tylko on sie nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? 29.09.08, 20:11 nie wiem czy jest taka mozliwosc, zeby pan Majdan nie brał, ale zeby te pienniadze wychodzily z urzedu... Czy to jest mozliwe zeby przesyłano je na inne konto albo ktos odbierał inny? Wtedy pan Majdan prawde napisał, ale faktyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
partia_oszustow Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? 29.09.08, 20:06 esmeralda_2 napisała: > może wiecie, kto zagłosował przeciwko Litwińskiemu? A co ciebie obchodzi kto? Jesteś członkinią partii? To są wewnętrzne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? 29.09.08, 20:11 partia_oszustow napisał: > A co ciebie obchodzi kto? Jesteś członkinią partii? To są wewnętrzne sprawy. .. Gdyby to były tylko wewnętrzne sprawy partii toby nie napisali w gazecie, chcę wiedzieć, kto jest aż tak głupi i strachliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? 29.09.08, 20:14 skoro partia na swoim zebraniu zarzadu podejmuje decyzje w sprawie obsadzania stanowisk panstwowych dajac rekomendacje, skoro podejmuja decyzje w sprawie najwazniejszych spraw dla miasta, a nawet dla regionu, to nie jest to tylko sprawa wewnetrzna partii co tam sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? 29.09.08, 20:53 Oj chyba, że faktycznie ten gość piszący na forum kraj miał rację, że to są prawdopodobnie podobne jak powiązania mafijne i dobrze, że Litwiński nie skończył z tą rybą w ustach. W Sopocie podobnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wkurzyłam się - a kto poparł Nitrasa? 29.09.08, 21:32 ale tak jest dokładnie! Wyobraz sobie, ze jakis prezes czy marszałek decyduje czy dac czy podpisac kontrakt na setki milionow... a jakas partia go usuuwa ze stanowiska... jak to była firma, która prała brudne pieniadze, to chyba nie masz watpliwosci! I na odwrót, jak jakis poseł powiedzmy bardzo ostro angazuje sie w jakas sprawe, kieruje do prokuratota, a to grube pieniadze... to wszystko sie moze stac! Dobrze wiec, ze tylko tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my a co ci do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:00 Co komu do domu jak dom nie jego? I tak jak będziemy chcieli to Olecha wsadzimy na listę kandydatów PO do Senatu a wy go wybierzecie :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś