Dodaj do ulubionych

Pogoń Śledzie, syfem jedzie

23.10.03, 15:44
Wspolczuje wam kiepskiej druzyny, kiepskiego prezydenta, kiepskiego stadionu,
kiepskiego piwa i wogole. Bambry gora !
Obserwuj wątek
    • franekkk Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 23.10.03, 15:45

halo? rado? czy to aby nie ty?
      • Gość: rado Re: Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 IP: 111.111.51.* 25.10.03, 08:41
        franekkk napisał:

>
        > halo? rado? czy to aby nie ty?

nie ja ale generalnie pogoni nie lubie. zreszta pilki krajowej w kazdej postaci
        nie lubie. pozdrawiam rado
        • Gość: filikiewicz Re: Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 IP: 217.153.168.* 25.10.03, 08:48
          nie ja ale generalnie pogoni nie lubie. zreszta pilki krajowej w kazdej postaci
          nie lubie. pozdrawiam rado

nie lubię, więc jestem ;)pozdrawiam filikiewicz
          • Gość: rado Re: Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 IP: 111.111.51.* 25.10.03, 09:37
            Gość portalu: filikiewicz napisał(a):

> nie lubię, więc jestem ;)pozdrawiam filikiewicz

jakbym lubil to tez bym byl. pozdrawiam rado
    • poznanianeczka Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 15:49
      Niedlugo numerow lig dla pogoni zabraknie. Ktora macie teraz ? Trzecia czy
      czwarta?
      • Gość: old.sailor Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 15:56
        coz za wdziek i elokwencja
        Poznanianeczko jestesmy pod wrazeniem
        • Gość: Ana Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:00
          Gość portalu: old.sailor napisał(a):

> coz za wdziek i elokwencja
          > Poznanianeczko jestesmy pod
          wrazeniem.......................................................................
          ................................................................................
          a jaka orientacja!
    • poznanianeczka Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 15:59
      Mysle, ze Swiat wg. Kiepskich powinien byc krecony u was. Z tego co slyszalam
      Jurczyk jest strasznym glupkiem, wiec moze go w roli Ferdka obsadza. W roli
      Waldusia proponuje Piechote.
      • skuter70 Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 16:02
        no to gdzie w koncu jest strona z twoimi zdjeciami?
        • Gość: Ana Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:06
          a masz jakiś faworytów do ról paetza i (tfu!)poznańskich słowików?
          • Gość: filikiewicz Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 217.153.168.* 23.10.03, 16:23
            poznanieczko, drastycznie zawyżasz poznańskie iq
      • Gość: Luki Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 16:18
        poznanianeczka napisała:

> Mysle, ze Swiat wg. Kiepskich powinien byc krecony u was. Z tego co slyszalam
        > Jurczyk jest strasznym glupkiem, wiec moze go w roli Ferdka obsadza. W roli
        > Waldusia proponuje Piechote.

Dobrze Jedziesz!!! To mi sie podoba hihihi Fajna jestes wogole!!! Taka
        pomyslowa... napewno madra bardzo ... ;) pozdr
        • poznanianeczka Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 13:53
          a co chcesz wystapic w serialu ?
    • absztyfikant Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 17:21
      Amnestia w Poznaniu w psychiatryku ? Pozdrawiam Wielkopolan i poznaniakow.
      Poznanianeczka nie jest na szczescie reprezentatywna.
      • Gość: stasiek Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:27
        absztyfikant napisał:

> Amnestia w Poznaniu w psychiatryku ? Pozdrawiam Wielkopolan i poznaniakow.
        > Poznanianeczka nie jest na szczescie reprezentatywna.

Absztyfikant, nie rozumiem dlaczego w sposob pejoratywny wyraziłeś się o
        chorych z "psychiatryka" w Poznaniu, przecież "występy" na forum forumowicza o
        pseudonimie Poznanianeczka nie zasługuja na wamiankę, i nic więcej !
        • jerzy.dombczak Re: Pogoń |ledzie, syfem jedzie 23.10.03, 17:32
          ...nic sie nie stalo:) wkrotce na rumunskiej ...tfu!
          bulgarskiej (jeden pies) i tak bedzie najwiekszy
          drugoligowy stadion w Polsce:) Szkoda tylko ze sie rozminiemy:(
          ehhhh:)
        • Gość: filikiewicz Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 217.153.168.* 23.10.03, 17:38
          >nie zasługuja na wamiankę, i nic więcej !

stanie się prostszy w zrozumieniu staśkowy wywód, jeżeli
          określi, co to 'wamianka'.

• Gość: stasiek Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:43
            Gość portalu: filikiewicz napisał(a):

> >nie zasługuja na wamiankę, i nic więcej !
            >
            > stanie się prostszy w zrozumieniu staśkowy wywód, jeżeli
            > określi, co to 'wamianka'.

Oczywiście pisałem " wzmiankę "
    • Gość: Żyleta Do Poznaniaczka-buhahahahahaha IP: 217.153.159.* 24.10.03, 01:07
      poznanianeczka napisała:

> Wspolczuje wam kiepskiej druzyny, kiepskiego prezydenta, kiepskiego
      stadionu,
      > kiepskiego piwa i wogole. Bambry gora !
      Poznaniaczko co zazdrość zrzera bo niesety znowu sie nie zobaczymy na
      stadionie bo my wejdziemy do 1 ligi a wy spadniecie buhahahahaha
      ...Lecha trzeba pierdolić,Lech zdech
      • Gość: JACEK Re: Do Poznaniaczka-buhahahahahaha IP: *.houston.rr.com 24.10.03, 05:16
        A mnie sie ta rymowanka zawsze podobala , jestem kibicem
        74-to ligowej Pogoni z przyczyny Gradusa i Frankka
      • poznanianeczka Re: Do Poznaniaczka-buhahahahahaha 24.10.03, 13:52
        Ale slownictwo. U was sie tak mowi ? a fuj
    • Gość: Ania L. Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 212.14.63.* 24.10.03, 08:16
      wy i wasze wieczne pyrowskie zadufanie, nudnwe to sie juz robi...idz na forum
      poznanskie i dowartosciowuj sie, jaka jestes bambrowodebesciarska osoba, a nam
      tu nie psuj wrazen estetycznych
    • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 08:29

a tak swoją drogą jest to bardzo fajna i firmowa i własna antyprzyśpiewka
      primo brak wulgaryzmów co najwyżej lekko nie przystające do towarzystwa
      secundo własna nasza i tylko nasza (no bo gdzie są jeszcze śledzie szczególnie
      po ostatnich zaostrzonych limitach połowowych?;)

i sto razy lepsze niż legia to stara k cracovia k lech h albo nawet ch
      • Gość: Ania L Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 212.14.63.* 24.10.03, 08:44
        franciu zaintonuj :), bo nie wiem o ktora masz na mysli, wszystkie ktore
        pamietam sa poprzeplatane wyrazami o ktorych wspominiales.
        chodzi o zdychanie??
        • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 08:56
          Gość portalu: Ania L napisał(a):

> franciu zaintonuj :) chodzi o zdychanie??

nie o zdychanie tylko o jechanie
          no w tytule watku i prawie kazdego posta jest
          • Gość: Ania L. Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 212.14.63.* 24.10.03, 09:03
            o ja glupia :))
      • Gość: Żyleta POZNANIACZKO-CO Ty wiesz co!!!! IP: 217.153.159.* 24.10.03, 10:05
        franekkk napisał:

>
        > i sto razy lepsze niż legia to stara k cracovia k lech h albo nawet ch

PO PIERWSZE TO NAPEWNO NIE LEGIA TO STARA k. JAK JUZ TO LECHIA-odrazu widać że
        nie jesteś kibicem ;-p
        A tak P.S. mam nadzieje że sie nie zgorszycie ale...

1.stara kurwa do jebania lech z poznania
        2.Kto Bije lecha idzie do Nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba , nasza
        piosenka jest taka krotka bo lech to kurwa i prostytutka
        3.lech zdech kolejorz
        4.cracovia to stara kurwa , arka jebana jest , lecha trzeba pierdolic polska
        policje tez
        5.zapamietaj bracie moj arka kurwa lech to chuj , cala polska o tym wie trzeba
        jebac cracovie
        6.trele morele poznanskie kurwy i cwele ( jak to pisza ziomy z wronek "CFELE"
        7.Ja nie nie nienawidze Lecha!!!
        • poznanianeczka Re: POZNANIACZKO-CO Ty wiesz co!!!! 24.10.03, 13:51
          Sam zes zdech buraczany stworze !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
    • Gość: rybak Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 09:11
      Gdyby nie te śledzie to by Bambry wódkę pyrkami, albo węglem zagryzały.
      • Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 09:57
        A od kiedy to w Odrze macie śledzie, ja się pytam?
        • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 10:06
          Gość portalu: kösliner napisał(a):

> A od kiedy to w Odrze macie śledzie, ja się pytam?

nie no zaraz sie okaze ze sledzie cichaczem wywiezlismy z urzedu wojewodzkiego
          w koszalinie nie zostawiajac tam ani jednego

ten watek jest apolityczny i aimperialistyczny a i jeszcze asmutny

--

jedz paprykarz bedziesz wielki
          • Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 10:27
            franekkk napisał:

> Gość portalu: kösliner napisał(a):
            >
            > > A od kiedy to w Odrze macie śledzie, ja się pytam?
            >
            >
            > nie no zaraz sie okaze ze sledzie cichaczem wywiezlismy z urzedu
            wojewodzkiego
            > w koszalinie nie zostawiajac tam ani jednego
            >
            > ten watek jest apolityczny i aimperialistyczny a i jeszcze asmutny
            >
            > --
            >
            > jedz paprykarz bedziesz wielki

Jejku, "franekkk" daj spokój, przynajmniej dzisiaj, z tym urzędem wojewódzkim.
            Pomyślałem, że śledzie nie pasują do Szczecina i stąd mój post.

A paprykarz lubię!
            • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 10:41

> Pomyślałem, że śledzie nie pasują do Szczecina i stąd mój post.

jesli sledzie nie pasuja do szczecina to, to, to... zadne urzedy nie pasuja do
              koszalina. i co dalej uwazasz ze sledzie nie pasuja?
              ;)

--

jedz paprykarz bedziesz wielki
              • Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 10:45
                Jeszcze trochę i usłyszę, że śledzie pasują do Pogoni...
                • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 10:51

ostatnio jakos bardziej ptaki niz sledzie

ps jak tam zbieranie podpisow?? konkretne cyfry?
                  • Gość: Zyleta do Franek IP: 217.153.159.* 24.10.03, 10:55
                    >
                    > i sto razy lepsze niż legia to stara k cracovia k lech h albo nawet ch

PO PIERWSZE TO NAPEWNO NIE LEGIA TO STARA k. JAK JUZ TO LECHIA-odrazu widać że
                    nie jesteś kibicem ;-p
                    • franekkk Re: do Zyleta 24.10.03, 11:01

oczywiscie ze jestem i to nawet picnic net hoolsem
                      90% kibicow pogoni nie trawi legii, co ty na mecze nie chodzisz?
                      • Gość: Żyleta Re: do Franek IP: 217.153.159.* 24.10.03, 13:26
                        oczywiscie ze jestem i to nawet picnic net hoolsem
                        90% kibicow pogoni nie trawi legii, co ty na mecze nie chodzisz?
                        Słuchaj jeśli według ciebie 90% kibiców pogoni nie trawi legi To kto wdług
                        ciebie na meczu ze srakowią krzyczał Legia Warszawa odpowiem ci całe piekiełko
                        a pikniki mnie nie interesują...
                        • franekkk Re: do Franek 24.10.03, 13:31

usiadz kiedys po za pieklem, a szczegolnie podczas meczu z legia, ze trzy
                          ostatnie chyba pamietasz;) to sie przekonasz
                          zreszta dyskusje o legii czyli o niczym mnie nie pociagaja
                          • Gość: Żyleta Re: do Franek IP: 217.153.159.* 24.10.03, 13:35
                            franekkk napisał:

>
                            > usiadz kiedys po za pieklem, a szczegolnie podczas meczu z legia, ze trzy
                            > ostatnie chyba pamietasz;) to sie przekonasz
                            > zreszta dyskusje o legii czyli o niczym mnie nie pociagaja
                            Dobra wiec zakonczmy ten temat ale już napisałe w innym temacie że pikniki
                            mnie nie interesują ;-P Mnie obchodzi co spiewają i co myślą prawdziwi kibice
                            ale jeszcze tylko jedno czy nie uważasz że miło jest pojechać do wawki i pójść
                            na mecz Legi w szaliku pogoni i niedostać oklepu a zostać przywitanym "godnie"
                            (już nie raz mi sie to zdarzyło) widać nie jesteś czestym gościem
                            wawki...Jeśli chcesz jeszcze o tym pogadać to przerzuć sie na g-g1597052
                            • franekkk Re: do Franek 24.10.03, 13:44

nie mam gg
                              bylem 3 razy z czego raz jak zgoda byla zawieszona, btw akurat wtedy
                              siedxzialem pod zyleta;) (to byl zdaje sie 93)
                              caly stadion ryczal ze sledzie i ze syfem jedzie (co sie zdaza do teraz, jak
                              jezdzisz to wiesz)
                              pewnie ze fajnie byc "godnie" przywitanym ale szczerze mowiac wolalbym byc tak
                              witany przy okazji meczy z innymi druzynami
                            • Gość: Luki Re: do Franek IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 14:47
                              > na mecz Legi w szaliku pogoni i niedostać oklepu a zostać
                              przywitanym "godnie"
                              > (już nie raz mi sie to zdarzyło) widać nie jesteś czestym gościem
                              > wawki...Jeśli chcesz jeszcze o tym pogadać to przerzuć sie na g-g1597052

Tiaa... Zyleta ma RACJE... jakis czas temu widzialem chlopakow ze Szczecina na
                              przesiadce na Centralnym w Wawie... kolesie jadacy na takie trasy to prawdziwi
                              kibole i jak nic spiewali na dworcu piosenki ku chwale Legii...Pozdr
                  • Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 11:07
                    No tak 3:0 z Cracovią robi wrażenie.
                    A zbieranie podpisów... nie wiem, jestem trochę z boku od tej inicjatywy.

--------------------------------
                    b. sportowiec z klubu w Sopocie.
                    • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 11:16

> b. sportowiec z klubu w Sopocie.

rugbysta???
                      to moze jednak sobie ten urzad wezcie
                      • Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 11:22
                        :)

Franekkk, biorąc pod uwagę twoje gabaryty i teksty w wątku, nadawałbyś się do
                        młyna (w rugby).
                        • franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 11:30

czyzbym zgadl? no to jeszcze musisz podac numer pozycji
                          btw zostala mi po kolesiu pilka rugby ktora teraz b.lubi moj pies bo jak sie
                          nia konkretnie zaturla to ma jakby to nazwac, taka naturalna trajektorie
                          ucieczki: dziki szal i ciagla zmiana kierunku
                          • Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 11:43
                            No prawie zgadłeś, rugbystą był mój brat, natomiast ja trenowałem... przystanek
                            TKD dalej. Ale dałem się kiedyś namówić na listopadowy trening z jego drużyną
                            no i... to było niezapomniane wrażenie. Deszcz, błoto, męski sport no i brak
                            wody w natryskach.
    • poznanianeczka Gratulacje 24.10.03, 13:50
      No gratuluje kiepskiej dyskusji.
      • Gość: Żyleta Re: Gratulacje-buhahaha IP: 217.153.159.* 24.10.03, 14:01
        poznanianeczka napisała:

> No gratuluje kiepskiej dyskusji.
        Bo na taki głup post to aż szkoda mądrej dyskusji...
        Bo lecha trzeba pie...
      • Gość: Szczecinianka Re: Gratulacje IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 24.10.03, 14:10
        Jak Ci poszedl test na inteligencje Pyrowa Panienko? . 70 udało się wyciągnąć?
        Slyszalam, ze tam u Was w Pyrlandii to z IQ nie najlepiej? Rozumiem, ze
        przyszlas do nas na forum to udowodnic - tak na wszelki wypadek, jakby ktos nie
        uwierzyl? Gratuluje. Sukces osiagniety. Bardzo Ci rowniez wspolczuje znikomej
        elokwencji, ubogiego slownictwa, kiepskiego miejsca zamieszkania i ogolnie
        zalosnego wizerunku; natomiast podziwiam dobre (w zwiazku z powyzszym)
        samopoczucie.
        • Gość: Janozs Re: Gratulacje IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 19:06
          Po 1. "Poznanianeczka" prawdopodobnie nie jest z Poznania i dlatego ukrywa swój
          IP. Szkoda, że na to nie wpdaliście!!! a tak w ogóle to takiej osoby na forum
          poznańskim raczej nie widziałem...
          Po 2. O ile w kwestii kiepskiej druzyny się zgadzam, o prezydencie się nie
          wypowiadam, stadion uważam za nienajgorszy to stanowoczo muszę stanąć w obronie
          szczecińskiego piwa, które według mnie jest po poznańskim i żywieckim 3.
          najlepszym Polsce!
          Po 3. Z przykrością muszę stwierdzić, że straciłem wszelki szacunek do 99%
          szczecińskiech kibiców! Wspóludzuiał w kradzieży Piotrocvii, nazywanie cyrku
          Ptaka Pogonią i gorące jej kibicowanie świadczy o Was bardzo źle!!! Oby Was
          pokarało jak Lechie Gdańsk... Powinniście brak przykład z kibiców Zawiszy,
          którzy cyrku Nowaka nie zaakceptowali!
          Po 4. Niestety odpowiedzi wielu z Was na ten prowokacyny i debilny świadczą o
          tym, że poziom "buractwa" w Szczecinie zawyża średnią krajową ( a "yntelygent"
          o ksywie Żylketa (wyślijcie go do W-wy... ;)) jest chyba liderem w tej
          dziedzinie jest zdecydowanie wyżyszy niż w Pyralndii. Nie dziwię, że tak wiele
          normalnych osób ucieka stamtąd do P-nia (sam znam kilka śledzio-pyr;))...
          Tym razem bez pozdrowień (za obrażanie mojego klubu!)
          • Gość: pleple Kocham świat !!! no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:15
          • Gość: Żyleta Re: Gratulacje IP: 217.153.159.* 24.10.03, 19:28
            Gość portalu: Janozs napisał(a):

> Po 1. "Poznanianeczka" prawdopodobnie nie jest z Poznania i dlatego ukrywa
            swój
            >
            > IP. Szkoda, że na to nie wpdaliście!!! a tak w ogóle to takiej osoby na
            forum
            > poznańskim raczej nie widziałem...
            > Po 2. O ile w kwestii kiepskiej druzyny się zgadzam, o prezydencie się nie
            > wypowiadam, stadion uważam za nienajgorszy to stanowoczo muszę stanąć w
            obronie
            >
            > szczecińskiego piwa, które według mnie jest po poznańskim i żywieckim 3.
            > najlepszym Polsce!
            > Po 3. Z przykrością muszę stwierdzić, że straciłem wszelki szacunek do 99%
            > szczecińskiech kibiców! Wspóludzuiał w kradzieży Piotrocvii, nazywanie
            cyrku
            > Ptaka Pogonią i gorące jej kibicowanie świadczy o Was bardzo źle!!! Oby Was
            > pokarało jak Lechie Gdańsk... Powinniście brak przykład z kibiców Zawiszy,
            > którzy cyrku Nowaka nie zaakceptowali!
            > Po 4. Niestety odpowiedzi wielu z Was na ten prowokacyny i debilny świadczą
            o
            > tym, że poziom "buractwa" w Szczecinie zawyża średnią krajową (
            a "yntelygent"
            > o ksywie Żylketa (wyślijcie go do W-wy... ;)) jest chyba liderem w tej
            > dziedzinie jest zdecydowanie wyżyszy niż w Pyralndii. Nie dziwię, że tak
            wiele
            > normalnych osób ucieka stamtąd do P-nia (sam znam kilka śledzio-pyr;))...
            > Tym razem bez pozdrowień (za obrażanie mojego klubu!)

Powiem ci tylko tyle buhahahahaha
            • Gość: Autor Do Janozs IP: 217.153.159.* 24.10.03, 19:30
              ...bo lech to korwa i prostytutka ;-ppp
            • Gość: przechodzien Re: Gratulacje IP: 192.113.240.* 29.10.03, 16:45
              Oj oj ... troche luzu !! Przeciez to nasi rodacy !!! We wszystkich stronach
              Polski mamy rozne grupy ludzi, wszyscy oni maja rozne dziwne czasem cechy, ale
              to wszystko nasi kochani rodacy :)
              pozdrawiam wzsystkich, ze wszystkich stron Polski i swiata, z malym i duzym IQ -
              nawet jak ktos ma mniejsze, to nie jego to wina !!
              przechodzien
              amsterdam ( niech zyje Ajax !! -
    • Gość: wojciech lizak Re: wyjaśnienie moich kompleksów IP: 217.153.168.* 27.10.03, 14:44
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=b22c001dac0434c623ecf485a9d450b3&threadid=67729

spójrzcie na tą wielkomiejskość przedwojennego poznania :)
    • Gość: onek Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:14
      LECH ZDECH !!!!
    • Gość: czlonek sld Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.espol.com.pl 29.10.03, 15:34
      a ja uwazam, ze Poznan jest OK. Zawsze jakas owca bladzi.
      • Gość: Luki Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.03, 16:19
        Gość portalu: czlonek sld napisał(a):

> a ja uwazam, ze Poznan jest OK. Zawsze jakas owca bladzi.

Poznanianeczka nie jest wcale z Poznania... Ona jest ze STOLCA pod
        Szczecinem... Slyszalem jak mowila ze ma z tego powodu dola...
        Pozdr wszystkie Stolcczaniki
    • Gość: kibic wcale nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:11
      Darmozjadów i matołów banda! Nikomu się nie chce, za przeproszeniem, siedzenia
      ruszyć! Ja na głowie staje, pieniądze wydaje, żeby atrakcyjne treści
      ogłoszenia przyciągnęły jak najwięcej osób. Zjawia się wreszcie poszukiwany
      dubler do filmu, a film jest najważniejszą ze sztuk...
      • poznanianeczka Re: wcale nie 14.12.03, 01:01
        Oj szczeciniaki znowu mnie wqrzyliscie. Wierszyk "stara k... do je... lech z
        poznania" waszego autorstwa mogl powstac tylko w waszych zapitych bosmanem
        lbach. bez pzodrowien tym razem.
        • Gość: Żyleta Re: wcale nie IP: 217.153.159.* 14.12.03, 03:31
          Poznaniaczko przestań mieszać na forum i spier... z tąd!!!
          Bo lech to kurwa i prostytuka!!!
          • poznanianeczka Re: wcale nie 05.03.04, 17:17
            Odpowiedz na poziomie, dzieki bede wpadac czesciej!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka