poznanianeczka 23.10.03, 15:44 Wspolczuje wam kiepskiej druzyny, kiepskiego prezydenta, kiepskiego stadionu, kiepskiego piwa i wogole. Bambry gora ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 23.10.03, 15:45 halo? rado? czy to aby nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 IP: 111.111.51.* 25.10.03, 08:41 franekkk napisał: > > halo? rado? czy to aby nie ty? nie ja ale generalnie pogoni nie lubie. zreszta pilki krajowej w kazdej postaci nie lubie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filikiewicz Re: Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 IP: 217.153.168.* 25.10.03, 08:48 nie ja ale generalnie pogoni nie lubie. zreszta pilki krajowej w kazdej postaci nie lubie. pozdrawiam rado nie lubię, więc jestem ;)pozdrawiam filikiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Śledzie 3 pyry 0 Śledzie pyry 3:0 IP: 111.111.51.* 25.10.03, 09:37 Gość portalu: filikiewicz napisał(a): > nie lubię, więc jestem ;)pozdrawiam filikiewicz jakbym lubil to tez bym byl. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 15:49 Niedlugo numerow lig dla pogoni zabraknie. Ktora macie teraz ? Trzecia czy czwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 15:56 coz za wdziek i elokwencja Poznanianeczko jestesmy pod wrazeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:00 Gość portalu: old.sailor napisał(a): > coz za wdziek i elokwencja > Poznanianeczko jestesmy pod wrazeniem....................................................................... ................................................................................ a jaka orientacja! Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 15:59 Mysle, ze Swiat wg. Kiepskich powinien byc krecony u was. Z tego co slyszalam Jurczyk jest strasznym glupkiem, wiec moze go w roli Ferdka obsadza. W roli Waldusia proponuje Piechote. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 16:02 no to gdzie w koncu jest strona z twoimi zdjeciami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:06 a masz jakiś faworytów do ról paetza i (tfu!)poznańskich słowików? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filikiewicz Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 217.153.168.* 23.10.03, 16:23 poznanieczko, drastycznie zawyżasz poznańskie iq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 16:18 poznanianeczka napisała: > Mysle, ze Swiat wg. Kiepskich powinien byc krecony u was. Z tego co slyszalam > Jurczyk jest strasznym glupkiem, wiec moze go w roli Ferdka obsadza. W roli > Waldusia proponuje Piechote. Dobrze Jedziesz!!! To mi sie podoba hihihi Fajna jestes wogole!!! Taka pomyslowa... napewno madra bardzo ... ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 13:53 a co chcesz wystapic w serialu ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 23.10.03, 17:21 Amnestia w Poznaniu w psychiatryku ? Pozdrawiam Wielkopolan i poznaniakow. Poznanianeczka nie jest na szczescie reprezentatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:27 absztyfikant napisał: > Amnestia w Poznaniu w psychiatryku ? Pozdrawiam Wielkopolan i poznaniakow. > Poznanianeczka nie jest na szczescie reprezentatywna. Absztyfikant, nie rozumiem dlaczego w sposob pejoratywny wyraziłeś się o chorych z "psychiatryka" w Poznaniu, przecież "występy" na forum forumowicza o pseudonimie Poznanianeczka nie zasługuja na wamiankę, i nic więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: Pogoń |ledzie, syfem jedzie 23.10.03, 17:32 ...nic sie nie stalo:) wkrotce na rumunskiej ...tfu! bulgarskiej (jeden pies) i tak bedzie najwiekszy drugoligowy stadion w Polsce:) Szkoda tylko ze sie rozminiemy:( ehhhh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filikiewicz Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 217.153.168.* 23.10.03, 17:38 >nie zasługuja na wamiankę, i nic więcej ! stanie się prostszy w zrozumieniu staśkowy wywód, jeżeli określi, co to 'wamianka'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:43 Gość portalu: filikiewicz napisał(a): > >nie zasługuja na wamiankę, i nic więcej ! > > stanie się prostszy w zrozumieniu staśkowy wywód, jeżeli > określi, co to 'wamianka'. Oczywiście pisałem " wzmiankę " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Do Poznaniaczka-buhahahahahaha IP: 217.153.159.* 24.10.03, 01:07 poznanianeczka napisała: > Wspolczuje wam kiepskiej druzyny, kiepskiego prezydenta, kiepskiego stadionu, > kiepskiego piwa i wogole. Bambry gora ! Poznaniaczko co zazdrość zrzera bo niesety znowu sie nie zobaczymy na stadionie bo my wejdziemy do 1 ligi a wy spadniecie buhahahahaha ...Lecha trzeba pierdolić,Lech zdech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Do Poznaniaczka-buhahahahahaha IP: *.houston.rr.com 24.10.03, 05:16 A mnie sie ta rymowanka zawsze podobala , jestem kibicem 74-to ligowej Pogoni z przyczyny Gradusa i Frankka Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: Do Poznaniaczka-buhahahahahaha 24.10.03, 13:52 Ale slownictwo. U was sie tak mowi ? a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 212.14.63.* 24.10.03, 08:16 wy i wasze wieczne pyrowskie zadufanie, nudnwe to sie juz robi...idz na forum poznanskie i dowartosciowuj sie, jaka jestes bambrowodebesciarska osoba, a nam tu nie psuj wrazen estetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 08:29 a tak swoją drogą jest to bardzo fajna i firmowa i własna antyprzyśpiewka primo brak wulgaryzmów co najwyżej lekko nie przystające do towarzystwa secundo własna nasza i tylko nasza (no bo gdzie są jeszcze śledzie szczególnie po ostatnich zaostrzonych limitach połowowych?;) i sto razy lepsze niż legia to stara k cracovia k lech h albo nawet ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 212.14.63.* 24.10.03, 08:44 franciu zaintonuj :), bo nie wiem o ktora masz na mysli, wszystkie ktore pamietam sa poprzeplatane wyrazami o ktorych wspominiales. chodzi o zdychanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 08:56 Gość portalu: Ania L napisał(a): > franciu zaintonuj :) chodzi o zdychanie?? nie o zdychanie tylko o jechanie no w tytule watku i prawie kazdego posta jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: 212.14.63.* 24.10.03, 09:03 o ja glupia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta POZNANIACZKO-CO Ty wiesz co!!!! IP: 217.153.159.* 24.10.03, 10:05 franekkk napisał: > > i sto razy lepsze niż legia to stara k cracovia k lech h albo nawet ch PO PIERWSZE TO NAPEWNO NIE LEGIA TO STARA k. JAK JUZ TO LECHIA-odrazu widać że nie jesteś kibicem ;-p A tak P.S. mam nadzieje że sie nie zgorszycie ale... 1.stara kurwa do jebania lech z poznania 2.Kto Bije lecha idzie do Nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba , nasza piosenka jest taka krotka bo lech to kurwa i prostytutka 3.lech zdech kolejorz 4.cracovia to stara kurwa , arka jebana jest , lecha trzeba pierdolic polska policje tez 5.zapamietaj bracie moj arka kurwa lech to chuj , cala polska o tym wie trzeba jebac cracovie 6.trele morele poznanskie kurwy i cwele ( jak to pisza ziomy z wronek "CFELE" 7.Ja nie nie nienawidze Lecha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: POZNANIACZKO-CO Ty wiesz co!!!! 24.10.03, 13:51 Sam zes zdech buraczany stworze !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 09:11 Gdyby nie te śledzie to by Bambry wódkę pyrkami, albo węglem zagryzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 09:57 A od kiedy to w Odrze macie śledzie, ja się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 10:06 Gość portalu: kösliner napisał(a): > A od kiedy to w Odrze macie śledzie, ja się pytam? nie no zaraz sie okaze ze sledzie cichaczem wywiezlismy z urzedu wojewodzkiego w koszalinie nie zostawiajac tam ani jednego ten watek jest apolityczny i aimperialistyczny a i jeszcze asmutny -- jedz paprykarz bedziesz wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 10:27 franekkk napisał: > Gość portalu: kösliner napisał(a): > > > A od kiedy to w Odrze macie śledzie, ja się pytam? > > > nie no zaraz sie okaze ze sledzie cichaczem wywiezlismy z urzedu wojewodzkiego > w koszalinie nie zostawiajac tam ani jednego > > ten watek jest apolityczny i aimperialistyczny a i jeszcze asmutny > > -- > > jedz paprykarz bedziesz wielki Jejku, "franekkk" daj spokój, przynajmniej dzisiaj, z tym urzędem wojewódzkim. Pomyślałem, że śledzie nie pasują do Szczecina i stąd mój post. A paprykarz lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 10:41 Gość portalu: kösliner napisał(a): > Pomyślałem, że śledzie nie pasują do Szczecina i stąd mój post. jesli sledzie nie pasuja do szczecina to, to, to... zadne urzedy nie pasuja do koszalina. i co dalej uwazasz ze sledzie nie pasuja? ;) -- jedz paprykarz bedziesz wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 10:45 Jeszcze trochę i usłyszę, że śledzie pasują do Pogoni... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 10:51 ostatnio jakos bardziej ptaki niz sledzie ps jak tam zbieranie podpisow?? konkretne cyfry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyleta do Franek IP: 217.153.159.* 24.10.03, 10:55 > > i sto razy lepsze niż legia to stara k cracovia k lech h albo nawet ch PO PIERWSZE TO NAPEWNO NIE LEGIA TO STARA k. JAK JUZ TO LECHIA-odrazu widać że nie jesteś kibicem ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do Zyleta 24.10.03, 11:01 oczywiscie ze jestem i to nawet picnic net hoolsem 90% kibicow pogoni nie trawi legii, co ty na mecze nie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: do Franek IP: 217.153.159.* 24.10.03, 13:26 oczywiscie ze jestem i to nawet picnic net hoolsem 90% kibicow pogoni nie trawi legii, co ty na mecze nie chodzisz? Słuchaj jeśli według ciebie 90% kibiców pogoni nie trawi legi To kto wdług ciebie na meczu ze srakowią krzyczał Legia Warszawa odpowiem ci całe piekiełko a pikniki mnie nie interesują... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do Franek 24.10.03, 13:31 usiadz kiedys po za pieklem, a szczegolnie podczas meczu z legia, ze trzy ostatnie chyba pamietasz;) to sie przekonasz zreszta dyskusje o legii czyli o niczym mnie nie pociagaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: do Franek IP: 217.153.159.* 24.10.03, 13:35 franekkk napisał: > > usiadz kiedys po za pieklem, a szczegolnie podczas meczu z legia, ze trzy > ostatnie chyba pamietasz;) to sie przekonasz > zreszta dyskusje o legii czyli o niczym mnie nie pociagaja Dobra wiec zakonczmy ten temat ale już napisałe w innym temacie że pikniki mnie nie interesują ;-P Mnie obchodzi co spiewają i co myślą prawdziwi kibice ale jeszcze tylko jedno czy nie uważasz że miło jest pojechać do wawki i pójść na mecz Legi w szaliku pogoni i niedostać oklepu a zostać przywitanym "godnie" (już nie raz mi sie to zdarzyło) widać nie jesteś czestym gościem wawki...Jeśli chcesz jeszcze o tym pogadać to przerzuć sie na g-g1597052 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do Franek 24.10.03, 13:44 nie mam gg bylem 3 razy z czego raz jak zgoda byla zawieszona, btw akurat wtedy siedxzialem pod zyleta;) (to byl zdaje sie 93) caly stadion ryczal ze sledzie i ze syfem jedzie (co sie zdaza do teraz, jak jezdzisz to wiesz) pewnie ze fajnie byc "godnie" przywitanym ale szczerze mowiac wolalbym byc tak witany przy okazji meczy z innymi druzynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: do Franek IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 14:47 > na mecz Legi w szaliku pogoni i niedostać oklepu a zostać przywitanym "godnie" > (już nie raz mi sie to zdarzyło) widać nie jesteś czestym gościem > wawki...Jeśli chcesz jeszcze o tym pogadać to przerzuć sie na g-g1597052 Tiaa... Zyleta ma RACJE... jakis czas temu widzialem chlopakow ze Szczecina na przesiadce na Centralnym w Wawie... kolesie jadacy na takie trasy to prawdziwi kibole i jak nic spiewali na dworcu piosenki ku chwale Legii...Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 11:07 No tak 3:0 z Cracovią robi wrażenie. A zbieranie podpisów... nie wiem, jestem trochę z boku od tej inicjatywy. -------------------------------- b. sportowiec z klubu w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 11:16 Gość portalu: kösliner napisał(a): > b. sportowiec z klubu w Sopocie. rugbysta??? to moze jednak sobie ten urzad wezcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 11:22 :) Franekkk, biorąc pod uwagę twoje gabaryty i teksty w wątku, nadawałbyś się do młyna (w rugby). Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie 24.10.03, 11:30 czyzbym zgadl? no to jeszcze musisz podac numer pozycji btw zostala mi po kolesiu pilka rugby ktora teraz b.lubi moj pies bo jak sie nia konkretnie zaturla to ma jakby to nazwac, taka naturalna trajektorie ucieczki: dziki szal i ciagla zmiana kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kösliner Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 24.10.03, 11:43 No prawie zgadłeś, rugbystą był mój brat, natomiast ja trenowałem... przystanek TKD dalej. Ale dałem się kiedyś namówić na listopadowy trening z jego drużyną no i... to było niezapomniane wrażenie. Deszcz, błoto, męski sport no i brak wody w natryskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Gratulacje-buhahaha IP: 217.153.159.* 24.10.03, 14:01 poznanianeczka napisała: > No gratuluje kiepskiej dyskusji. Bo na taki głup post to aż szkoda mądrej dyskusji... Bo lecha trzeba pie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Re: Gratulacje IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 24.10.03, 14:10 Jak Ci poszedl test na inteligencje Pyrowa Panienko? . 70 udało się wyciągnąć? Slyszalam, ze tam u Was w Pyrlandii to z IQ nie najlepiej? Rozumiem, ze przyszlas do nas na forum to udowodnic - tak na wszelki wypadek, jakby ktos nie uwierzyl? Gratuluje. Sukces osiagniety. Bardzo Ci rowniez wspolczuje znikomej elokwencji, ubogiego slownictwa, kiepskiego miejsca zamieszkania i ogolnie zalosnego wizerunku; natomiast podziwiam dobre (w zwiazku z powyzszym) samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janozs Re: Gratulacje IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 19:06 Po 1. "Poznanianeczka" prawdopodobnie nie jest z Poznania i dlatego ukrywa swój IP. Szkoda, że na to nie wpdaliście!!! a tak w ogóle to takiej osoby na forum poznańskim raczej nie widziałem... Po 2. O ile w kwestii kiepskiej druzyny się zgadzam, o prezydencie się nie wypowiadam, stadion uważam za nienajgorszy to stanowoczo muszę stanąć w obronie szczecińskiego piwa, które według mnie jest po poznańskim i żywieckim 3. najlepszym Polsce! Po 3. Z przykrością muszę stwierdzić, że straciłem wszelki szacunek do 99% szczecińskiech kibiców! Wspóludzuiał w kradzieży Piotrocvii, nazywanie cyrku Ptaka Pogonią i gorące jej kibicowanie świadczy o Was bardzo źle!!! Oby Was pokarało jak Lechie Gdańsk... Powinniście brak przykład z kibiców Zawiszy, którzy cyrku Nowaka nie zaakceptowali! Po 4. Niestety odpowiedzi wielu z Was na ten prowokacyny i debilny świadczą o tym, że poziom "buractwa" w Szczecinie zawyża średnią krajową ( a "yntelygent" o ksywie Żylketa (wyślijcie go do W-wy... ;)) jest chyba liderem w tej dziedzinie jest zdecydowanie wyżyszy niż w Pyralndii. Nie dziwię, że tak wiele normalnych osób ucieka stamtąd do P-nia (sam znam kilka śledzio-pyr;))... Tym razem bez pozdrowień (za obrażanie mojego klubu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Kocham świat !!! no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Gratulacje IP: 217.153.159.* 24.10.03, 19:28 Gość portalu: Janozs napisał(a): > Po 1. "Poznanianeczka" prawdopodobnie nie jest z Poznania i dlatego ukrywa swój > > IP. Szkoda, że na to nie wpdaliście!!! a tak w ogóle to takiej osoby na forum > poznańskim raczej nie widziałem... > Po 2. O ile w kwestii kiepskiej druzyny się zgadzam, o prezydencie się nie > wypowiadam, stadion uważam za nienajgorszy to stanowoczo muszę stanąć w obronie > > szczecińskiego piwa, które według mnie jest po poznańskim i żywieckim 3. > najlepszym Polsce! > Po 3. Z przykrością muszę stwierdzić, że straciłem wszelki szacunek do 99% > szczecińskiech kibiców! Wspóludzuiał w kradzieży Piotrocvii, nazywanie cyrku > Ptaka Pogonią i gorące jej kibicowanie świadczy o Was bardzo źle!!! Oby Was > pokarało jak Lechie Gdańsk... Powinniście brak przykład z kibiców Zawiszy, > którzy cyrku Nowaka nie zaakceptowali! > Po 4. Niestety odpowiedzi wielu z Was na ten prowokacyny i debilny świadczą o > tym, że poziom "buractwa" w Szczecinie zawyża średnią krajową ( a "yntelygent" > o ksywie Żylketa (wyślijcie go do W-wy... ;)) jest chyba liderem w tej > dziedzinie jest zdecydowanie wyżyszy niż w Pyralndii. Nie dziwię, że tak wiele > normalnych osób ucieka stamtąd do P-nia (sam znam kilka śledzio-pyr;))... > Tym razem bez pozdrowień (za obrażanie mojego klubu!) Powiem ci tylko tyle buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Do Janozs IP: 217.153.159.* 24.10.03, 19:30 ...bo lech to korwa i prostytutka ;-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzien Re: Gratulacje IP: 192.113.240.* 29.10.03, 16:45 Oj oj ... troche luzu !! Przeciez to nasi rodacy !!! We wszystkich stronach Polski mamy rozne grupy ludzi, wszyscy oni maja rozne dziwne czasem cechy, ale to wszystko nasi kochani rodacy :) pozdrawiam wzsystkich, ze wszystkich stron Polski i swiata, z malym i duzym IQ - nawet jak ktos ma mniejsze, to nie jego to wina !! przechodzien amsterdam ( niech zyje Ajax !! - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech lizak Re: wyjaśnienie moich kompleksów IP: 217.153.168.* 27.10.03, 14:44 www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=b22c001dac0434c623ecf485a9d450b3&threadid=67729 spójrzcie na tą wielkomiejskość przedwojennego poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:14 LECH ZDECH !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlonek sld Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.espol.com.pl 29.10.03, 15:34 a ja uwazam, ze Poznan jest OK. Zawsze jakas owca bladzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Pogoń Śledzie, syfem jedzie IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.03, 16:19 Gość portalu: czlonek sld napisał(a): > a ja uwazam, ze Poznan jest OK. Zawsze jakas owca bladzi. Poznanianeczka nie jest wcale z Poznania... Ona jest ze STOLCA pod Szczecinem... Slyszalem jak mowila ze ma z tego powodu dola... Pozdr wszystkie Stolcczaniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wcale nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:11 Darmozjadów i matołów banda! Nikomu się nie chce, za przeproszeniem, siedzenia ruszyć! Ja na głowie staje, pieniądze wydaje, żeby atrakcyjne treści ogłoszenia przyciągnęły jak najwięcej osób. Zjawia się wreszcie poszukiwany dubler do filmu, a film jest najważniejszą ze sztuk... Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: wcale nie 14.12.03, 01:01 Oj szczeciniaki znowu mnie wqrzyliscie. Wierszyk "stara k... do je... lech z poznania" waszego autorstwa mogl powstac tylko w waszych zapitych bosmanem lbach. bez pzodrowien tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: wcale nie IP: 217.153.159.* 14.12.03, 03:31 Poznaniaczko przestań mieszać na forum i spier... z tąd!!! Bo lech to kurwa i prostytuka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianeczka Re: wcale nie 05.03.04, 17:17 Odpowiedz na poziomie, dzieki bede wpadac czesciej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś