rewers10 21.11.08, 21:59 proponuję dodać pytanie: czy jesteś za odwołaniem Krzystka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewers10 Re: Przeciwnicy SPP potrzebują 8 tys. podpisów 21.11.08, 22:04 "Jeśli dojdzie do referendum, organizatorzy akcji będą musieli jeszcze skłonić szczecinian, by poszli do urn. " w Olsztynie się udało Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: GDZIE mozna podpisywać ???? 22.11.08, 00:55 Znowu będą chcieli uwalić w UM? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: GDZIE mozna podpisywać ???? 22.11.08, 09:44 maciej.popielarz napisał: > Znowu będą chcieli uwalić w UM? > warto pamiętać ,kto uwalił poprzednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GDZIE mozna podpisywać ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 06:52 Podpisy poparcia w sprawie referendum można obecnie złożyć : - przy biurze strefy ul. Kaszubska 30, na targowisku Manhattan, w kiosku "Ruch" pl. Sprzymierzonych (obok sprzedaży kwiatów), - salon fryzjerski w ciągu handlowym przy ul. Odzieżowej za sklepem "Sułtan", - Zakład zegarmistrzowski, ul. Krzywoustego 29 (w pobliżu Turzyna) - na prawobrzeżu (Majowe) ul. Maciejowicka nauka jazdy "As", - punkt dorabiania kluczy p. Guzikowski, obok kiosk "Ruchu" - oba punkty przy pl. Grunwaldzkim obok poczty od ul. Piłsudskiego, - na prawobrzeżu (Dąbie) ul. Gryfińska - baza taxi "TAXI 4 YOU", - w punktach oznaczonych plakatami i doraźnie podczas zbiórek na ulicach . Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Gdzie profesjonalizm przy zbieraniu. 22.11.08, 12:32 Partacka robota przy zbieraniu podpisów. Skoro już się tego podjęli to dlaczego tak cicho o tym . Dlaczego nie zorganizowano zbierania tych podpisów w podstawowych np punktach handlowych w mieście ,gdzie się dużo przewija osób.Dlaczego/ Właściciele tych placówek na pewno wam by pomogli ? Członkowie stowarzyszenia ruszcie dupy i wyjść należy na ulice do ludzi , a nie czekać w kanciapach na zadupie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Gdzie profesjonalizm przy zbieraniu. IP: *.chello.pl 22.11.08, 22:52 a ja się zastanawiam jakie to qrva jest prawo? Jaka demokracja? Bo, żeby wybrać tych parchów potrzeba 1 głos, a żeby coś odwołać to 100.000. tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid Re: Gdzie profesjonalizm przy zbieraniu. IP: *.chello.pl 23.11.08, 00:17 Bo w tzw. "wyborach" głosujesz na listę, którą ułożył sobie jakiś kacyk partyjny a w "referendach" masz szansę na "demokrację". Oto PRL Bis właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata całym sercem jestem za akcją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 19:49 bo to zawsze jakiś ruch oddolny. Szkoda, ze zabrakło rozmachu i myślenia. Znalazłam w skrzynce ulotkę. Fajnie. Ja internet mam. Ale inni?? Dwie strony na których BRAK MIEJSC gdzie są zbierane podpisy. A myślę, że to by pomogło. Za cicho to wszystko przebiega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo my - Szczecinianie jesteśmy zmęczeni IP: *.cust.tele2.pl 23.11.08, 19:57 Sk ....synami. Odpowiedz Link Zgłoś