skuter70 29.10.03, 12:49 znalazlem w ksiazce zdjecie na ktorym co prawda nic nie widac ale za to podpisane jest tak: Swarozyc z rogiem, plaskorzezba z KOSCIOLA w Arkonie oj zawiodlem sie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 12:51 Donosiciel!(-: ..i to jeszcze chrzescijanski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: swar gra na dwa fronty IP: 212.14.63.* 29.10.03, 13:14 niedlugo okaze sie ze swar to proboszcz - parafia warszewo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 13:16 he,he czułam,że to dwulicowiec!najbardziej gorliwi są noefici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: swar gra na dwa fronty IP: 212.14.63.* 29.10.03, 13:21 zeby tylko dwu... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 13:24 kiedys mial do mnie biznes to tylu zdjec wszystkich swietych nawysylal ze kilka dni skrzynki nie moglem odblokowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 13:25 Swar na twoim miejscu zaszylabym sie gdzies na jakis czas (az te niepowodzenia w domu i w pracy sie skoncza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 13:27 Gość portalu: lizak napisał(a): > Swar na twoim miejscu zaszylabym sie gdzies na jakis czas (az te niepowodzenia > w domu i w pracy sie skoncza:)....................................................................... ................................................................................ moze w modlitwie znajdzie ukojenie? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 13:30 Gość portalu: Ana napisał(a): > moze w modlitwie znajdzie ukojenie? wlasnie! cos mi sie zdaje ze sobie poszedl troszke krzyzem polezec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: swar gra na dwa fronty IP: 212.14.63.* 29.10.03, 13:31 albo msze odprawia jaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: swar gra na dwa fronty IP: 212.14.63.* 29.10.03, 13:37 juz widze jak delektuje sie pikanteria grzeszkow Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 13:47 "gadalem o seksie gadalem o seksie gadalem o seksie..." cos nudna ta spowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: swar gra na dwa fronty IP: 212.14.63.* 29.10.03, 13:53 czyzby sam siebie spowiadal Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 13:59 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > czyzby sam siebie spowiadal w sumie to nawet nie wiem czy swarozyc jest rodzajem tryglawa to zeczywiscie sam siebie moze spowiadac a nawet podsluchiwac trzy pyski toz to zgromadzenie juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 14:57 tylko,czy będzie umiał dotrzymać tajemnicy spowiedzi?wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 13:48 na moj gust to on poszedl nasze laleczki voodoo robic, oj.. juz czuje jak mnie cos kluje pod bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 13:57 Gość portalu: lizak napisał(a): > na moj gust to on poszedl nasze laleczki voodoo robic, oj.. juz czuje jak > mnie cos kluje pod bokiem to ty to masz z boku??????? z zachowaniem pelnego szacunku licze na poczucie humoru ;))))) takie mialem pierwsze skojarzenie dobra ide sie spowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 14:12 grzeszne mysli chlopcy macie, oj.. grzeszne Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 14:23 uf juz myslalem ze jakas obraza czy cos ps to pod ktorym bokiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 16:34 Gość portalu: lizak napisał(a): > Swar na twoim miejscu zaszylabym sie gdzies na jakis czas (az te niepowodzenia > w domu i w pracy sie skoncza:) '''''''''''''''''''''''''''''''''''' jeszcze jedna nudzi...(-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 09:23 mimo wszystko Swar mozesz byc z siebie dumny, trzeba byc naprawde kolorowa postacia zeby wzbudzic tak zywiolowa dyskusje:) a jak humorek dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 14:24 moze tam bylo napisane: SWAROZYC Z RAROGIEM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 14:45 ostrzy zęby Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t 29.10.03, 14:50 no to czerwony kapturek ma przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t IP: 111.111.31.* 29.10.03, 14:58 Eee tam . Pierdoły moi dr5odzy gadacie. Swar pokazał mi zdjęcie swoje. Nie ma żadnego raroga nigdzie. Śliczny chłopak - jak malowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t 29.10.03, 15:05 > żadnego raroga nigdzie. Śliczny chłopak - jak malowanie. cos cie w konia robil mozna by co najwyzej zaryzykowac stwierdzenie: sliczny dziadek ale na pewno nie chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t IP: 111.111.31.* 29.10.03, 15:10 > > żadnego raroga nigdzie. Śliczny chłopak - jak malowanie. > > cos cie w konia robil > mozna by co najwyzej zaryzykowac stwierdzenie: sliczny dziadek > ale na pewno nie chlopak Może dał troszeczke przedawnione zdjątko ale śliczny był. Zazdrość przez was przemawia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t 29.10.03, 15:14 jedna z instynktem maciezynskoopiekunczym, ktora stara sie bronic biednego zapomnianego bozka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t IP: 111.111.31.* 29.10.03, 15:21 > jedna z instynktem maciezynskoopiekunczym, ktora stara sie bronic biednego > zapomnianego bozka Skuti kochanie, jakiego zapomnianego? A spotkania NIKLOTA? A sabaty na Babiej Górze? Instynktu macierzyńskiego u mnie nie uświadczysz więc to nie to:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t 29.10.03, 15:28 > Skuti kochanie, oj lucek bedzie zazdrosny > jakiego zapomnianego? A spotkania NIKLOTA? eeeeee niczym by sie tam nie wyroznial... nikt by go nie zauwazyl... a najgorsze jest wlasnie takie znikniecie w tlumie > A sabaty na Babiej > Górze? to z nim tak kiepsko, ze marzy mu sie spotkanie z kilkusetletnimi babajagami??? >Instynktu macierzyńskiego u mnie nie uświadczysz więc to nie to:-) litosc? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a tak ogolnie to gdzie jest wilk? n/t 29.10.03, 15:52 Juz wszystko wiem ! Powinno brzmiec: Swarozyc z rarogiem, plaskorzezba z kosci Ola w Arkansas. >Swarozyc z rogiem, plaskorzezba z KOSCIOLA w Arkonie Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 16:04 no prosze jak to sie milo zrobilo! jaka zgodnosc pogladow!...to chyba nie w Polsce...Niezly sabat urzadziliscie sobie moim kosztem - chrzescijanie w walce z wszetecznym poganstwem. niech wam bedzie, ja place... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: swar gra na dwa fronty 29.10.03, 16:11 nie chwalac sie jam to uczynil Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Skuter 29.10.03, 16:32 Masz prawo byc z siebie dumny! udalo ci sie to, co nie udalo sie stadzie politykow - zintegrowales polakow wokol wznioslego celu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 08:41 Na sabatach na Babiej Górze są nie tylko wstrętne babyjagi ale także szlachetne i czarujące jak sama nazwa wskazuje czarownice. Skuti słońce ty moje zatrzymałeś się na etapie bajki o Jasiu i Małgosi z wsrętną jędzą w tle. To tylko bajka. Czarownice są czarowne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 08:51 > zatrzymałeś się na etapie bajki o Jasiu i Małgosi z wsrętną jędzą w tle. To > tylko bajka. Malgosia jest super! Jasiu z Malgosia ida przez las Malgosia mruczy: Jasiu zrob mi krzywde.... -No co ty Malgosiu??? jakbym mogl??? -Jasiu proszeeeeeeee zrob mi krzywde... -Alez Małgosiu ja cie lubie , nie moge zrobic ci krzywdy -Jasiuuuuu no wlasnie dlatego , ze mnie lubisz... zrob mi krzywde... - no dobra i Jasiu zlamal Malgosi reke >Czarownice są czarowne:-) ale potem to ja musze alimenty placic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 09:01 Masz albo złe nastawienie albo złe doświadczenia. Czasy się zmieniają i czarownice też. "Elementy" juz nie modne. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 09:06 tzn ze nie mam juz szans zeby sie na miotle przeleciec? teraz na mikrofalowce? fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 09:47 > tzn ze nie mam juz szans zeby sie na miotle przeleciec? > teraz na mikrofalowce? fe > Szanse masz jak cie któraś z nas zechce przewieźć (przelecieć?). Nowoczesność nowoczesnością a tradycja musi pozostać w narodzie. Miotły są nadal ale odrzutowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 09:52 > > (przelecieć?). a czarownice to tak jak wszystkie baby mysla tylko o jednym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 09:56 > a czarownice to tak jak wszystkie baby mysla tylko o jednym:) A ty się dziwisz? Jak po tylu latach zniewolenia udało nam się wywalczyć prawo do orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 10:00 bez gwarancji prawnych orgazmow nie ma? biedna ta plec:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 10:05 > bez gwarancji prawnych orgazmow nie ma? > biedna ta plec:( No co ty Skuti? Przecież kiedyś nie było. Kiedyś była prokreacja i brak własnego zdania. A teraz nawet szukają dla nas odpowiednika waszej wiagry. Czyli orgazm to coś co nam sie należy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 10:17 > No co ty Skuti? Przecież kiedyś nie było. Kiedyś była prokreacja i brak > własnego zdania. a to nic sie nie zmienilo maz ciagle nie ma wlasnego zdania > A teraz nawet szukają dla nas odpowiednika waszej wiagry. > Czyli orgazm to coś co nam sie należy!!!! z moja edukacja kiepsko:( wydawalo mi sie, ze nasza wiagra jest wlasnie z porzytkiem dla was myslalem, ze wlasnie dlatego dziewczyny zasze mi kupuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 11:01 > > No co ty Skuti? Przecież kiedyś nie było. Kiedyś była prokreacja i brak > > własnego zdania. >> a to nic sie nie zmienilo > maz ciagle nie ma wlasnego zdania > Ale tylko mąż nie ma. Żona już może mieć je oficjalnie! > > A teraz nawet szukają dla nas odpowiednika waszej wiagry. > > Czyli orgazm to coś co nam sie należy!!!! > z moja edukacja kiepsko:( > wydawalo mi sie, ze nasza wiagra jest wlasnie z porzytkiem dla was > myslalem, ze wlasnie dlatego dziewczyny zasze mi kupuja Kupują dla czasu i efektu działania od twojej strony (mam nadzieję, że nie jest tak źle!!!). A ten odpowiednik dla nas ma działać na troche innej zasadzie. Ma zapewniać orgazm a nie podnietę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 11:12 oj zeby tego nie wynalezli!!! jesli tabletka wszystko zalatwi to my bedziemy tylko do obierania ziemniakow:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Skuter 30.10.03, 11:17 skuter chyba nie wierzysz w takie kity zadna tabletka nawet najdrozsza nie zastapi umiesnionego spoconego jedynie w ogrodniczkach nigeryjskiego ogrodnika zadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Skuter IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 11:19 kurcze, Aska, powiedz gdzie to kupic? bo ja zupelnie nie na czasie jestem, chyba musze wiecej czasu poswiecic na cztanie tych pism kobiecych, o ktorych wspominalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Skuter 30.10.03, 11:21 Gość portalu: lizak napisał(a): > kurcze, Aska, powiedz gdzie to kupic? i tu jest miejsce dla skutera na rewanz ;)) > bo ja zupelnie nie na czasie jestem taka mloda i juz nie na czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Skuter IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 11:27 franekkk napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > > > kurcze, Aska, powiedz gdzie to kupic? > > i tu jest miejsce dla skutera na rewanz ;)) jaki rewanz?????? > > bo ja zupelnie nie na czasie jestem > > taka mloda i juz nie na czasie? a kto ci bajki naopowiadal, ze ja mloda jestem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiesnionyOgrodnik Re: Skuter IP: *.zchpolice.com 30.10.03, 11:31 jak to kto? same sie opowiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 franiu 30.10.03, 11:34 to ze pijesz wino owocowe nie znaczy jeszcze, ze jestes ogrodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Skuter IP: 111.111.31.* 30.10.03, 11:34 Franekkk jaki tam nigeryjski w ogrodniczkach? Jakiś niestraszący jak większość osobnik by w zupełności wystarczył. Lizak trzeba czekać. Jak byłam u dentysty to czytałam Cosmopolitan (czy jak sie to pisze) i tam było o działaniu Viagry na kobiety (też mogą brać). podobno działa pobudzająco. I było też tam o badaniach nad "viagrą" dla kobiet. Umotywowane to było: ponieważ spada potencja mężczyzn i coraz więcej kobiet wyraża swije niezadowolenie z własnego życia seksualnego naukowcy chcą im pomóc przez znalezienie "leku" wywołującego orgazm. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 11:39 > coraz więcej kobiet > wyraża swije niezadowolenie z własnego życia seksualnego bidule jak wam wspolczuje:( niech juz bedzie dam na dzien kobiet jakiejs niezadowolonej kawalek gozdzika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Skuter IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 11:49 > Lizak trzeba czekać. Jak byłam u dentysty to czytałam Cosmopolitan (czy jak sie > > to pisze) i tam było o działaniu Viagry na kobiety (też mogą brać). Dobra, bede czekac. A w sumie to sie musze wybrac do tego dentysty.. (a tak miedzy nami, to czy on ci jeszcze jakies swierszczyki podsuwa przed wizyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 30.10.03, 11:32 Gość portalu: lizak napisał(a): > kurcze, Aska, powiedz gdzie to kupic? seks w sieci to jednak nie to:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: swar gra na dwa fronty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 11:50 A któż to biednemu swarożycowi roga przyprawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka e.beata IP: 111.111.31.* 30.10.03, 11:58 Skuti z Frankiem próbują. Ale im nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Franio, Skuti, Lizak IP: 111.111.31.* 30.10.03, 12:02 Lizaku mój dentysta jest zaprzyjaźniony i różne rzeczy mi podsuwa:-) Ale fajny jest więc ....... Ale czekamy w większej ilości bab na takie wynalazki. Chłopaki pewna zaprzyjaźniona skarajna feministka powiedziała, że naszym babkom sufrażystkom powinnyśmy dziękować za jedno: nie musimy juz udawać orgazmu i możemy powiedzieć facetowi po prostu "byłeś cienki". Może to i racja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Franio, Skuti, Lizak 30.10.03, 12:03 ktos mundry rzekl "jesli kobieta cie nie podnieca to nie kupuj wiagry tylko zmien babe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 111.111.31.* 30.10.03, 12:06 A co zrobić z facetem który cię podnieca a nie jest w stanie doprowadzić do orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Franio, Skuti, Lizak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 12:19 Trza lepiej go karmić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: Franio, Skuti, Lizak IP: *.zchpolice.com 30.10.03, 12:20 Gość portalu: e.beata napisał(a): > Trza lepiej go karmić ;-) super! nawet nie wiedzialem ze jestem taki podniecajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 111.111.31.* 30.10.03, 12:23 > > Trza lepiej go karmić ;-) > super! nawet nie wiedzialem ze jestem taki podniecajacy My też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: Franio, Skuti, Lizak IP: *.zchpolice.com 30.10.03, 12:35 ale wy ze wy czy wy ze my? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 111.111.31.* 30.10.03, 14:10 My że wy. A co? Masz wątpliwośco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 212.14.63.* 30.10.03, 12:51 trzeba zmienic na lepszy model Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Franio, Skuti, Lizak IP: *.zchpolice.com 30.10.03, 13:00 tylko bez takich bo my zaczniemy o modelkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 212.14.63.* 30.10.03, 13:10 no to poprosimy, Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franio, Skuti, Lizak 30.10.03, 13:13 sa takie ladne i takie zgrabne i chyba bardzo madre (co prawda sie nie odzywaja ale cos mi mowi ze sa prawie takie madre jak ja) i wiesz co? i to nie prawda ze takich modelek prawie wcale nie ma sa wszedzie na kazdym bilboardzie w kazdym kiosku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 212.14.63.* 30.10.03, 13:15 franciu widzisz, to podobnie, jak z tymi lepszymi modelami;) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franio, Skuti, Lizak 30.10.03, 13:18 i juz nieprawda ja jestem na prawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 212.14.63.* 30.10.03, 13:19 aaaaaaa...... to przepraszam i juz wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Franio, Skuti, Lizak IP: 111.111.31.* 30.10.03, 14:11 Jeden Franekkk wiosny nie czyni!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 chcialem tylko napomknac niesmialo 30.10.03, 14:20 ze jestem uroczy, sympatyczny, prawie przystojny, bogaty duchem i wolny Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: chcialem tylko napomknac niesmialo 30.10.03, 14:25 wolny? kiedys sie chciales scigac Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: chcialem tylko napomknac niesmialo 30.10.03, 14:30 nie scigac tylko uciekac i to nie ty miales zareagowac na ten post:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: 111.111.31.* 30.10.03, 14:31 ze jestem uroczy, sympatyczny, prawie przystojny, bogaty duchem i wolny Uroczy - rzadko spotykana cecha u facetów sympatyczny - również prawie przystojny - co przez to rozumiesz? Że nikt z krzykiem wieczorową porą nie ucieka? bogaty duchem - qażne wolny - bardzo rzadkie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: chcialem tylko napomknac niesmialo 30.10.03, 14:39 > Uroczy - rzadko spotykana cecha u facetów > sympatyczny - również nie czytasz forum? przeciez to widac na kazdym kroku:) > prawie przystojny - co przez to rozumiesz? Że nikt z krzykiem wieczorową porą > nie ucieka? sliczne blekitne oczka, wszystkie zeby wlasne, dodatkowa gustowna para oczu, niemuzykalne uszy, urzedowo potwierdzony wzrost sredni > bogaty duchem - qażne > wolny - bardzo rzadkie a mi sie przytrafilo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: 111.111.31.* 30.10.03, 15:05 > > Uroczy - rzadko spotykana cecha u facetów > > sympatyczny - również > nie czytasz forum? przeciez to widac na kazdym kroku:) Czytam. Nie miałam ciebie konkretnie na myśli. Ty jesteś super bardzo sympatyczny. > > prawie przystojny - co przez to rozumiesz? Że nikt z krzykiem wieczorową porą nie ucieka? > sliczne blekitne oczka, wszystkie zeby wlasne, dodatkowa gustowna para oczu, > niemuzykalne uszy, urzedowo potwierdzony wzrost sredni A co z włosami? Błękitne oczęta często występują z blond włosami a te jak wiadomo u mężczyzn ..... spadają:-) > > bogaty duchem - qażne > > wolny - bardzo rzadkie > a mi sie przytrafilo:( W sumie czym się smucisz. To bardzo pożądana przez kobiety cecha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: chcialem tylko napomknac niesmialo 30.10.03, 15:24 > A co z włosami? Błękitne oczęta często występują z blond włosami a te jak > wiadomo u mężczyzn ..... spadają:-) kiedys bylem brunet:) > W sumie czym się smucisz. To bardzo pożądana przez kobiety cecha!!!! porzadana przez kobiety cecha nazywa sie forsa w koncu te orgazmowe tabletki po 150zl sztuka trzeba za cos kupic i to nie raz w miesiacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: 212.14.63.* 30.10.03, 15:55 jednym slowem rzadki chlopak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: 111.111.31.* 31.10.03, 09:48 Skuti cos ty taki pesymista? teraz w "modzie" są romantycy. Obowiązkowo samotni (tzw bez zobowiazań) bo nikt nie lubi się dzielić. Kobiałki zaczęły same zarabiać więc ta kasa to mit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 13:31 skuter jak wolny ale jędrny to sama zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: 111.111.31.* 31.10.03, 13:34 e.beata chciała powiedzieć chyba: sprężysty i twardy. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: chcialem tylko napomknac niesmialo 31.10.03, 13:35 wiedzmy za miotly i do garow dosyc tego uzalania sie nad skuterkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: chcialem tylko napomknac niesmialo IP: 111.111.31.* 31.10.03, 13:42 wiedzmy za miotly i do garow > dosyc tego uzalania sie nad skuterkiem Skończ już tymi kompleksami. Słyszałeś kiedyś o: NIEMYM PODZIWIE????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savka Re: swar gra na dwa fronty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:26 A oto streszczenie poprzednich odcinków. Porucznik MO - Lech Ryś sprawuje społecznie dyskretną opiekę nad gromadką urwisów, sprowadzając ich na dobrą drogę. Dzięki trafnym poradom, zyskuje u urwisów przydomek Wujek Dobra Rada. Oto nowy orzech dla porucznika - Tomek używa brzydkich wyrazów. Kolejny odcinek nosi tytuł "Motyla noga Tomka Mazura". Odpowiedz Link Zgłoś