dyzurny-malkontent 06.01.09, 19:18 Wspaniale, dlaczego jedna GW nie opublikowała obu list osób, które miały otrzymać mieszkania? Tej na której byli krewni i znajomi królika oraz tej ostatecznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Finest Re: Osiedle "Przy parku" otwarte IP: 83.168.97.* 06.01.09, 20:46 Mam taki pomysł - skoro ci tak nie leżą artykuły z GW to ich nie czytaj. Albo zatrudnij się w niej i pisz te swoje teorie spiskowe, może jakąś opublikują. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: Osiedle "Przy parku" otwarte 06.01.09, 20:48 Skoro Ci nie leży co piszę to mnie nie czytaj. Do Parku i na drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 Re: Osiedle "Przy parku" otwarte 06.01.09, 20:58 dyzurny-malkontent napisał: > Skoro Ci nie leży co piszę to mnie nie czytaj. Do Parku i na drzewo... a to podobno mój poziom jest poniżej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: Osiedle "Przy parku" otwarte 26.01.09, 18:24 Staram się pisać do każdego tak, żeby zrozumiał. Jak ktoś nie jedzie do mnie prymitywem, to i ja odpowiadam na poziomie. Nie będę bezjbolowi przecież wysokim językiem tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrich Osiedle "Przy parku" otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 23:32 Szkoda,że nie wyremontowano ściany kamienicy przylegającej do osiedla od strony ul.Malczewskiego.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s A xionc poswiecil? IP: *.tbcn.telia.com 07.01.09, 00:17 Jak nie, to osiedle sie nie nadaje do zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Bardzo ładna arch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 10:57 nie jeden deweloper mógłby pozazdrościć architektury (patrz koszmarki Siemaszki albo Steed koło Szosy Polskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1910 Re: Bardzo ładna arch 07.01.09, 11:38 to fakt tbsy ładna architekture robia,to trzeba im przyznac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Bardzo ładna arch IP: *.chello.pl 07.01.09, 11:49 Uważajta tam ludzie, bo tam dużo napadów jest w okolicach tej Parkówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzatka.a1 Osiedle "Przy parku" otwarte IP: *.net.pbthawe.eu 07.01.09, 13:21 a ja dzisiaj się wprowadzam na malczewskiego i jetem z tego powodu szczęśliwa bo mieszkania są naprawdę ładne, przemyślane cudeńka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanders Miejsc parkingowych 36 IP: *.tktelekom.pl 07.01.09, 21:46 ... na 238 mieszkań. Mało istotne, a jak zabraknie miejsca, parkować będą, jak nazwa wskazuje, w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: Miejsc parkingowych 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:28 to jak to jest do jasnej ciasnej... kogos kto kupuje/dostaje mieszkanie w TBS stac na samochód????? to jak go stac na samochód to stać i na mieszkanie od developera - kredyt z banku!!! co za ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MixRobi Re: Miejsc parkingowych 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 15:18 Jak nie wierzysz to popatrz na TBS przy Łuczniczej .. połowa mieszkań jest poziomowa, pod budynkami garaże .. a parkowanie na terenie tylko dla mieszkańców a i tak brakuje miejsc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Osiedle "Przy parku" otwarte 07.01.09, 22:11 Nie należy zaPOminać, że TBS - y dostają grunt za darmo, a do tych mieszkań dopłącamy, bo z budżetu miasta idą pieniądze na wyrónywanie różnicy w czynszach pomiędzy stawką komunalną a komercyjną z uwzględnieniem spłaty kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Miejsca parkingowe to jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 22:14 (już okoliczni będą kląc na nich wszystkich), a całkowity koszt mieszkania w tych mieszkaniach to drugie. Grzatka ileś tam, napisz co masz w tych 11,15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: Miejsca parkingowe to jedno 09.01.09, 14:09 no i nieźle... mi się marzy własne m... i albo na Warszewo Przylesie (mak dom buduje) albo pomyślę nad parkiem brodowskim... ktoś mieszka tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzatka.a1 Re: Miejsca parkingowe to jedno IP: *.net.pbthawe.eu 12.01.09, 14:31 nie napisze bo się obraziłam na kiełbasę za " gorzatka ileś tam " O! Odpowiedz Link Zgłoś