malutkiwielorybek 15.01.09, 21:32 chce zorganizowac mala okolicznosc czy jest ktos w stanie polecic cos fajnego?Bo niestety ale wiekszosc knajp nie ma stron internetowych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja_aska Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 21:41 ja lubie AVANTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.ipspace.xilinx.com 18.01.09, 02:29 Kuznia na slaskiej jest przyjemna i tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.tbcn.telia.com 20.01.09, 09:57 Konik Morski zmienil szefa kuchni-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 15.01.09, 21:47 Prawda na Starej Odrzańskiej 20, Public w alei fontann, Vincent na Tkackiej, Stara Piekarnia na Piłsudskiego... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malutkiwielorybek Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 12:53 dziekuje,jeszcze jakies inne? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 13:00 Bachus na Nowym Starym Miescie - wez grzybowa z kluseczkami francuskimi, ale malo smietanki, bo zabija smak... na deser lody z wisniami - wylizuj talerz powoli! Lubie tez wpasc czasami do Mado Sushi na Boh. Wawrszawy. Jak cos z grilla, to koniecznie Cutty Sark tez Boh. Wawy, a na zimowe dni grzane wino prowansalskie z miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 13:06 Jadłem kilka razy w Jazz Royal Pub - zawsze było wysmienite, tuz za rogiem na Mariackiej jest po schodkach Galeria Dobrego Smaku, wprawdzie tam wlasciciele sie zmieniaja i kucharze, ale poziom trzyma - super, jak tam była kuchnia żydowska! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 13:09 a w Starej Piekarni polecam Tobie lody na ciepło zapiekane... fotoforum.gazeta.pl/3,0,1574521,2,65.html NIE TYLKO DLA WYGLADU, ale i dla smaku... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 13:14 Na lato - koniecznie przy Zamku na Kusnierskiej 13 Klubik! Koniecznie w podwórku studni ze schodami, a jak trafisz dobrze, to jeszcze przy smakowitej muzyce... Zas Na Kuńcu korytarza na Zamku pieczen z łosia! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 13:19 W Starej Piekarni oferuja "starter" z oliwką do wyboru, a na koniec specjalna nalewka... w gratisie! Zas w Columbusie na Wałach na terenie miasta za darmo taxi! Tu pierwsza butelka Absoluta smakuje lepiej niz druga... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 12:57 Poprostu masz parcie na tę okoliczność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:35 Do"."- a może coś z sensem,a nie pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
cieka-wy Re: Dobra 01.02.09, 17:18 Zdecydowanie odradzam < Pod Aniołami > w Dobrej Szczecińskiej. Co prawda to nie Szczecin ale czerwone autobusy kursują. Byłem tam na Sylwestrze i... TOTALNA KLAPA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.atnet.vx.pl 17.01.09, 14:31 ja polecam "Radecki" na Tkackiej . rewelacja! klimat bardzo przyjemny, jedzonko pychota, ceny nieprzesadne. moja ulubiona. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 15:49 a który lokal polecacie na wesele ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.chello.pl 17.01.09, 15:54 rewers10 napisał: > a który lokal polecacie na wesele ? Desperat czy zakochany? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 15:55 > > Desperat czy zakochany? na razie się tylko przymierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.chello.pl 17.01.09, 16:30 Nie wymieniacie żadnej knajpy Golemy? Tam nic nie podaja z mikrofali i puszki? Zauważyłem ,że lokal pod ratuszem na Starym znowu zmienił nazwę . Wróciła nazwa u Wyszaka, a jeszcze nie dawno Camarillo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: 83.168.75.* 17.01.09, 18:02 Columbus wymieniłem... Jak wesele Reqees to jutro na Zamku wystawiają się wszyscy którzy mają coś do zaoferowania wpadnij do sali Boguslawa do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 18:08 > Jak wesele Reqees to jutro na Zamku wystawiają się > wszyscy którzy mają coś do zaoferowania > wpadnij do sali Boguslawa do 18. dzięki, wpadniemy zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:41 Kiedyś Maciejewo-sale kominkowe,możliwość noclegów,jedzenie dobre i np.rozkładano barek nad jeziorem i organizowano sympatyczne ognisko,itd.,itp.,sympatyczny klimacik tego pałacyku.Wiele mogło się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aproPO Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.globalconnect.pl 17.01.09, 18:24 Radecki!!!To jest TO!!Jedyna restauracja na której się nie zawiodłem.Zachęcam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julk zobacz tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:38 gazetaolsztynska.wm.pl/sondy?field=6681&snd_id=1620 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: zobacz tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 18:00 Ja Wam polecampizzerie, wchodzicie i nawet nie musicie nic jeść, a jak wrócicie do domu to i tak będziecie śmierdziec podłym żarciem. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: zobacz tutaj 17.01.09, 18:08 Pizzeria to Perugia włoska na Lukasinskiego polecam tam nie tylko dobra pizza, ale inne kluseczki czy lazanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 18:28 Ty chyba w domu nie masz kuchni bo tylko w knajpach się stołujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andreas 17.01.09, 19:00 Dokladnie tak. Jadam tylko na mieście lub w gościach jak dziś. W zasadzie jadłem chyba we wszystkich pubach i restauracjach. Polecam jeszcze Fuge, wprawdzievtez zmiana właściciela była, ale jest dobrze... Dawno nie byłem w Bombaju. Także w chińskiej nie byłem lubiłem Chinski Mur w Ratuszu. Jak ktoś chce dobra rybkebi tanio, to na Bat. Chłopskich w Podjuchach jest sklep rybny przy zakładzie rybnym, ale można tam też zjeść na miejscu - polecam naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkiwielorybek Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 17.01.09, 23:40 Dzieki.A restauracja gdzie serwuja owoce morza rowniez?Jest to impreza urodzinowa wiec chcialabym zeby bylo ok.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 18.01.09, 00:01 Owoce morza masz w Sushi Mado - dobre, sa takze u Radeckiego, ale polecam Boheme, to jest za restauracja hotelem Rondo, na przeciw Haj Fonga na Wojska w budynku NOTu - tam kiedys była włoska restauracyjka, a teraz powiekszone eksluzywna restauracja! Ładny wystrój i dobre jedzenie, ale ceny stosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 18.01.09, 00:42 Niektóre restauracje maja owoce morze prosto z nad morza, to znaczy rano pakuja do samolotu i wieczorem sa w Polsce... tak jest w Wawie w St. Antonio zdaje sie w czwartki, zdarza sie w Radeckim i własnie Bohemie - musisz zapytac... wtedy miałbys swieze mule dajmy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkiwielorybek Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 18.01.09, 00:52 Dzieki:)bardzo.Szkoda ze Radecki nie ma strony internetowej,albo nie umiem znalezc.Czy znajduje sie to gdzies kolo Vincenta?moze jakies ceny i specjalnosci z tej restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.tbcn.telia.com 18.01.09, 08:49 Wszystko NAJ.---polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipka Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.tbcn.telia.com 18.01.09, 08:50 Gość portalu: rybka napisał(a): > Wszystko NAJ.---polecam. A ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.tbcn.telia.com 18.01.09, 08:51 Konik Morski-restauracja rodzinna z tradycjami-najlepsza w Pl. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkiwielorybek Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 18.01.09, 16:49 KONIK MORSKI pierwsze slysze:)moze jakies szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 18.01.09, 16:57 Wstyd mi bardzo, nie smialem zapytac, ale ja tez nie slyszałem, ale znalazłem... Tawerna Konik Morski ul. Nowy Rynek 2 70-533 Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 01.02.09, 02:31 andreas.007 napisał: > Wstyd mi bardzo, nie smialem zapytac, > ale ja tez nie slyszałem, ale znalazłem... > Tawerna Konik Morski > ul. Nowy Rynek 2 > 70-533 Szczecin > ......................... również polecam , bo i ryby i sałatki i wino mają pyszne, z ostatnio odwiedzanych - Lepianka - rustykalna, dość droga,ale daleko, bo w Lubieszynie, na Bławatkowej > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muffin Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:28 a ja chodze tylko do błękitnego pudla blisko teatru polskiego.miłe przytulne wnętrze i pyszne jedzenie.a jesli urodziny to przygotują ci specjalne menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadacz Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.globalconnect.pl 18.01.09, 20:38 zależy co lubisz, na ile osob i czy sie raczej najesc (zalezy co lubisz!) czy tez fajnie posiedziec. Wiele juz wymienionych np 1/ Avanti- dobrze i w rozsadnych cenach jedzonko,styl wloski. ale lokal maly i czesto bez rezerwacji pocalujesz klamke (na wesele odpada) 2/ Radecki - "odprysk Grand Cru",ale ten lepszy- dosc fajne jedzonko tez, ale znow raczej nie weselne,choc ciut wieksze 3/ Bohema tez dosc dobra ,ale chyba najdrozsza z w/w Z niewymienionych np 4/ Chief- rybna, pare fajnych rzeczy wlasnie rybnych 5/ Ladoga- polecam pielemieni , zupy Solanka i Ucha, niezbyt ryby, ale dobry mieszek carski, poledwica i Strogonow 6/ Na Kuncu Korytarza (choc pare miesiecy nie bylem) Z wlasnego doswiadczenia niezbyt polecam Konika Morskiego -pusto, drogo i niezbyt smacznie W ciagu roku bywam w kilkunastu (w niektorych wielokrotnie) a np Olve Garden -za pierwszym razem bylem zachwycony, drugim odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadacz Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.globalconnect.pl 18.01.09, 20:43 jest jeszcze jakies zestawienie np www.tripadvisor.com/Restaurants-g274736-Szczecin_Baltic_Coast.html choc nie do konca zgadzalbym sie, ale daje "liste startowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.tbcn.telia.com 19.01.09, 09:55 "Najlepsze" ryby zjecie panstwo w barze sasiadujacym z dawnym barenPTTK.To tu zjadlem Sole panierowana-wytworzona z najtanszej Tilapi.Jestesmy zdrowo kiwani na zamianie surowcow do produkcji dan rybnych-zreszta drogich-a moze dlatego.Smacznego zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 00:02 Fajne knajpki to wg mnie.. 1. Porto Grande 2. Columbus Polecam tak jak i mnie polecono. Szczególnie porto bo tam spokojniej jedzenie doskonałe zdecydowanie ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? IP: *.tbcn.telia.com 01.02.09, 09:17 Jak sama nazwa wskazuje-KONIK MORSKI , na Starym Miescie,pycha,tanio,spokojnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kidsarena Re: Dobra restauracja w Szczecinie?? 07.04.18, 15:28 Serdecznie zapraszamy do nowo otwartej restauracji Sferycznej w Kids Arenie.Znajdą tu Państwo coś dobrego zarówno dla małego jak i dużego.Zapraszamy na pyszna pizzę,burgery,sałatki,dania obiadowe a także niezwykłe dania molekularne dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś