Dodaj do ulubionych

Pytanie do pleple

18.11.03, 15:20
Jestes etatowym obronca Od Nowy na tymn forum. Kiedy Radna Od Nowy MJW byla
uczennica liceum, to jej wychowawca byl wowczas Wlodzimierz Puzyna, ktorego
wspominasz w swoim tekscie ponizej.

Czy moze wiesz cos o ew. uprzedzeniach pani MJW w stosunku do pana Puzyny ?

W watku o Talasiewiczu piszesz:

Wczoraj gdy rozmawiały w TV tuzy szczecińskiego (niedo)- rozwoju zabrakło
ewidentnie pana Marka Tałasiewicza, który ma wiele do powiedzenia w temacie
rozwoju miasta i województwa. Panie redaktorze proszę uzupełnić skład
etatowych , szczecińskich (niedo)rozwojowców o Marka Tałasiewicza. Proszę Go
posadzić tuż obok Puzyny. Z gadania jednego i drugiego to samo będzie
wynikać.
Niedorozwój Szczecina i województwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: pleple Dziś pytanie , dziś odpowiedż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:43
      Nie jestem etatowym obrońcą Od Nowy. Etatowym rozumiem, że zawsze Od Nowę
      bronię bez względu na ich słowa i czyny.
      Mam po prostu "serce i rozum" w wystarczającyh ilościach ażeby odróżnić
      krytykę Od Nowy kilku innych osób , od "krytyki" Twojej i Any w prostackim
      stylu Leppera pt "Balcerowicz musi odejść". Nie będę się rozwodził gdyż
      wywołało by to wiele niepotrzebnych słów.
      Twoja chorobliwa nienawiść rozwineła się do takiego stopnia, że Lubińska czy
      mjw cokolwiek zrobi dobrze czy żle, dla Ciebie jest to zawsze żle.
      A tymczasem jest to jedyny niepartyjny klub radnych, który powstał w
      ostatnich latach w Szczecinie. Może się nie podobać ale jest jedyny od 1994
      roku.Jedyny i konsekwentnie opozycyjny. A wnioski są proste . Czy jeste
      zadowolony z dotychczasowych partyjnych władz Szczecina . Odpowiadam :
      stanowczo nie ! Więc każdą próbę (Twoją też gdyby taka była) tworzenia czegoś
      właśnie samorządnego , lokalnego będę cenił i popierał
      Nie wiem nic o uprzedzeniach MJW do Puzyny.
      Opinia o Puzynie jako polityku nie człowieku jest moją własną. Puzyna jest dla
      mnie mentorskim nauczycielem akademickim , natomiast w polityce narobił
      takiego bałaganu wraz ze swoimi kolegami z Uni Wolności, że dzisiaj muszę
      ścierpieć 18 % poparcie dla Andrzeja Leppera jako Prezydenta RP. Ja bym
      swojego domu do pilnowania nie powierzył temu Panu i to nie dlatego, że
      okradnie ale dlatego, że zaśnie albo czegoś nie dopatrzy czyli cos spieprzy.
      Nieudacznik i oderwany od życia urzędniczy maruda.
      • Gość: stasiek Re: Dziś pytanie , dziś odpowiedż IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 15:53
        Gość portalu: pleple napisał(a):

> Puzyna jest dla
        > mnie mentorskim nauczycielem akademickim , natomiast w polityce narobił
        > takiego bałaganu wraz ze swoimi kolegami z Uni Wolności, że dzisiaj muszę
        > ścierpieć 18 % poparcie dla Andrzeja Leppera jako Prezydenta RP. Ja bym
        > swojego domu do pilnowania nie powierzył temu Panu i to nie dlatego, że
        > okradnie ale dlatego, że zaśnie albo czegoś nie dopatrzy czyli cos spieprzy.
        > Nieudacznik i oderwany od życia urzędniczy maruda.

pleple, czy możesz sprecyzować, kogo byś nie wziął "za stróża" swojego domu, bo
        Lepper "weźmie to do siebie i zrezygnuje z przejecia władzy po tych, którzy już
        byli" ?
        • absztyfikant Re: Dziś pytanie , dziś odpowiedż 18.11.03, 15:56
          Lubinska i Jacyna Witt tez byly dzialaczkami UW!!! Nawet w radzie krajowej Unii
          Wolnosci zasadaly! Akceptowaly wiec UW z calym dobrodziejstwem! Gdzie tu
          logika?!
          • Gość: pleple Re: Dziś pytanie , dziś odpowiedż.Absztyf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:02
            Podobnie jak Twój Tałasiewicz w PZPR a Sochański w Socjalistycznym Związku
            Studentów Polskich. Dlaczego jesteś taki stronniczy ? Wyjdż z tej Twojej
            małostkowości.
          • absztyfikant pleple boi sie mnie jak diabel wody swieconej 18.11.03, 16:03
            Ale ani Talasiewicz, ani Sochanski nie mowia, ze sa jedynymi ludzmi na swiecie
            spoza ukladow...

Lubinska i Jacyna Witt tez byly dzialaczkami UW!!! Nawet w radzie krajowej Unii
            Wolnosci zasadaly! Akceptowaly wiec UW z calym dobrodziejstwem! Gdzie tu
            logika?!

• Gość: pleple Re: pleple boi sie mnie jak diabel wody swieconej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:08
              Powiedz to sobie (, że się ktoś Ciebie boi) jeszcze ze dwa razy to przy Twojej
              psychice jesteś w stanie w to uwierzyć.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=9160673&a=9161627
              • absztyfikant Re: pleple boi sie mnie jak diabel wody swieconej 18.11.03, 16:10
                Ale ty tego Puzyny nie lubisz... Co MJW miala z fizyki ?
              • absztyfikant Re: pleple boi sie mnie jak diabel wody swieconej 18.11.03, 16:13
                No bo mataczysz. Najpierw mowisz, ze UW jest be, a kiedy mowie ci, ze TL i MJW
                byly prominentnymi dzialczkami tej partii to zmieniasz temat.
                • Gość: pleple Re:pleple boi sie Ciebie jak wszystkich "Lepperów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:26
                  Nie zmieniam tematu jak również nie jestem w ciąży.
                  Przyjąłem i wiem, że działały w UW. Gdybyś niżej przeczytał mój tekst z
                  nazwiskami to zrozumiałbyś, że dla mnie liczą się ludzie, a nie partie.
                  Ludzie , w których nie wierzysz w przeciwieństwie do mnie.
                  Nie jestem oszołomem takim jak Ty,abym twierdził, że jak ktoś należał do UW
                  czy PZPR to jest zdyskredytowany. Nie. Jeżeli odszedł bo nie mógł się zgodzić
                  z praktykami w danej partii lub nie miał szans przebicia i realizacji to
                  naturalne że jak jest aktywny to działa dalej.
                  • absztyfikant pleple klamie i mataczy 18.11.03, 16:29
                    Ale ty mataczysz. Przed chwila mowiles, ze jak Talasiewicz byl w PZPR to mam
                    sie go tez czepiac. Radny Od Nowy Kobylanski tez mial zwiazki z PZPR i SLD.

Ja nie oceniam w ten sposob ludzi. Byla w UW? OK. Ale ty stosujesz dziwna
                    logike. MORALNOSC KALEGO. Postepujesz dokladnie tak, jak mowisz, ze nie
                    postepujesz.
                    • Gość: pleple nie klamie i nie mataczy tylko absztyf nie kapuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:59
                      > Ale ty mataczysz. Przed chwila mowiles, ze jak Talasiewicz byl w PZPR to mam
                      > sie go tez czepiac.
                      Nie. Nie czepiaj się Tałasiewicza. To nic złego, że był w PZPR. Złe jest tylko
                      jak ktoś ukrywa coś lub kłamie jak Tałasiewicz. Ale to choroba złych
                      polityków. Wierzą sami we własne kłamstewka.
                      > Radny Od Nowy Kobylanski tez mial zwiazki z PZPR i SLD.
                      Uzupełnię Ci wiedzę Abszyf. Radny Kobylański nie to , że miał związki ale był
                      członkiem PZPR jak również SLD. Stosował dziwną ekwilibrystykę w tych wyborach
                      samorządowych, dla mnie nie do przyjęcia. Cos w rodzaju : zawieszam
                      członkowstwo w SLD bo startuję z Od Nowy. Banialuki Kobyły i musiał to po
                      pijaku z Ostrowskim i Cimoszem wydyskutować.
                      > Ja nie oceniam w ten sposob ludzi. Byla w UW? OK. Ale ty stosujesz dziwna
                      > logike. MORALNOSC KALEGO. Postepujesz dokladnie tak, jak mowisz, ze nie
                      > postepujesz.
                      Że też Ty się w tym zawijasach absztyf nie pogubisz ?
                      • absztyfikant Re: nie klamie i nie mataczy tylko absztyf nie ka 18.11.03, 17:03
                        No to czemu Kobylanski dalej siedzi w pieciosobowej OD NOWIE ? Jak znosi to
                        moralistka MJW ?

Klub radnych to minimum 5 radnych. Wyrzucic Kobylanskiego i nie bedzie ani Od
                        Nowy, ani plagiatu.
                        • Gość: pleple Absztyfie, MJW absolutnie nie jest moralistką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:50
                          To Ty sobie wydumałeś , że mjw jest moralistką.MJW wcale nie jest moralistką !
                          To jest normalna osoba z tą tylko różnicą od statystycznej Matki-Polki, że
                          jest erudytka, kompetentna,kreatywna, aktywna, inteligentna, zadbana,
                          wysportowana i przedsiębiorcza. A poza tym to normalna osoba. Jaka tam
                          moralistka ?
                          • Gość: Ana pleple ma rację IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 15:55

> To Ty sobie wydumałeś , że mjw jest moralistką.MJW wcale nie jest
                            moralistką !
                            >Jaka tam
                            >
                            moralistka ?....................................................................
                            ................................................................................
                            pewnie!w ogóle ma niewiele wspólnego z moralnością.ładnie to ująłeś
                            (ujęłaś,przepraszam)
                            • Gość: pleple Moralista - myśliciel lub ... Ana kupuj książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:24
                              Ana zajrzyj sobie do mądrej ksiązki (o ile takich używasz) i wyjasnij sobie co
                              to jest moralista (tka). Złosliwa i prosta gra słówek itp kwalifikują Cię do
                              typu zachowań podobnych w tekstach do dzieci kształtujących sobie
                              umiejętnośc konwersacji pyskóweczkami na piaskownicy.
                          • absztyfikant Re: Absztyfie, MJW absolutnie nie jest moralistką 19.11.03, 18:04
                            Wszystko prawda, ale z ta kompetencja, a zwlaszcza eruduycja to troche
                            przesadziles. Erudyta to moze byc Zanussi, ale nie MJW.
        • Gość: pleple Re: Dziś pytanie , dziś odpowiedż.Stasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:00
          Bardzo proszę Staśku. W przeciwieństwie do wielu , a m.in, absztyfikanta nie
          kryję się ze swoimi opcjami, osobowymi również.
          "Pilnowanie swojego domu" jeżeli chodzi o lokalnych polityków lub
          potencjalnych polityków powierzyłbym np : Arkadiuszowi Litwińskiemu,
          Małgorzacie Jacynie Witt, Michałowi Chrobrowskiemu, Andrzejowi Łuszczewskiemu,
          Stefanowi Ziółkowskiemu, Wojciechowi Długoborskiemu, Piotrowi Myncowi i wielu
          innym. Odpowiadam na gorąco i w ludzi wierzę.
          • piotr33k2 Re: uw była najuczciwsza 18.11.03, 16:32
            uw była najuczciwszą partią tylko że nieporadną ,powiedzcie mi kto jest lepszy
            a powiem wam kim jesteście .
            • absztyfikant Re: uw była najuczciwsza, ale pleple mysli inaczej 18.11.03, 16:34
              pleple napisal:

Opinia o Puzynie jako polityku nie człowieku jest moją własną. Puzyna jest dla
              mnie mentorskim nauczycielem akademickim , natomiast w polityce narobił
              takiego bałaganu wraz ze swoimi kolegami z Uni Wolności, że dzisiaj muszę
              ścierpieć 18 % poparcie dla Andrzeja Leppera jako Prezydenta RP.
              • piotr33k2 Re: uw była najuczciwsza, ale pleple mysli inacze 18.11.03, 16:44
                bałaganu ?jakiego bałaganu ,chyba dał się ponieść propagandzie populistycznej
                przypisujacej uw wszystkie grzechy świata a polski to juz napewno .jakby uw
                kiedykolwiek samodzielnie rządziła to bylibysmy o wiele dalej ,co prawda była
                parę razy w rządzie ale zawsze w mniejszości i musiała iść na fałszywe
                kompromisy z nieodpowiedzialnymi koalicjantami ,o koalicjantach tych jakoś
                mało się złego mówi, ale balcerowicz musi odejść! .
              • Gość: Karol Zna ktos jakiś POMYSŁ Od Nowy dla Szczecina. Plepl IP: *.zacheta.net 18.11.03, 16:45
                e nie żartuj z ta niewinnością Od Nowy. Babki chcą władzy I nie ma co czarować ani je za to ganić. Szkoda tylko że pomysłów im brak bo rozbudziły trochę ludzka nadzieję i ciekawość w Szczecinianach. I zanotujemy kolejny Wielki zawód. Absz a ty weź się do polityki. Spróbuj zasmakuj może nie wyplujesz
            • Gość: pleple uw była najuczciwsza.Nie sądzę.To nie ten problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:40
              Ja już powiedziałem.
              Co do UW . Politycznie ta partia mi co do programu odpowiadała. Jednak tak się
              stało, że przewagę w UW szybko osiągnęli przemądrzali profesorkowie lub
              doktorkowie i program nie miał z tym co robiły te dupki nic wspólnego. Dupki
              siedziały cały czas w TV i gadały, gadały, gadały...
              Nie wygłądli za okno jak wygląda prawdziwe życie. Nawet z Donaldem Tuskiem i
              wrocławskim kierowcą-bokserem już u schyłku wygrał ..... Geremek. Szkoda tej
              partii ale zasłużyła sobie jako całośc swoimi demokratycznymi , wewnątrz
              partyjnymi, suwerennymi decyzjami. I o ile w Centrali Frasyniuk powoli
              zmienia jej oblicze to nic nie zrobi jak tutaj w Szczecinie siedzi na Unijnym
              stolcu niejaki doktorek Puzyna.
              • absztyfikant Re: uw była najuczciwsza.Nie sądzę.To nie ten pro 18.11.03, 16:42
                Ales sie doktorkow czepila. Wydaje mi sie, ze jestes kobieta, bo w jednym z
                poprzedniuch postow piszesz, ze nie jestes w ciazy! Lubinska to tez doktorek,
                Siwy tez, a niedlugo dolaczy do was MJW.
                • Gość: pleple Mężczyzna też może nie być w ciąży :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:49
                  >Wydaje mi sie, ze jestes kobieta, bo w jednym z
                  > poprzedniuch postow piszesz, ze nie jestes w ciazy!
                  Masz kłopoty z seksualnością. No to definiuje Twój problem kol. Freud. Jeżli
                  ktoś nie jest w ciąży to wcale nie znaczy, że jest kobietą. Drogi Absztyfie. W
                  ciąży może nie być również mężczyzna. Wiedziałęś o tym ?

>Lubinska to tez doktorek,
                  Dlatego wymieniając nazwiska swoich typów politycznych do pilnowania mojego
                  domu nie wymieniłem Lubińskiej.
                  PS Siwy nie jest doktorem

• absztyfikant Jacyna-Witt Konradem Wallenrodem ? 18.11.03, 16:52
                    To chyba oczywiste. Masz problemy z meskoscia ? Ale btw

Teresa Lubinska i Jacyna - Witt to kombatantki chyba !!!

Tak sie musialy meczyc ze zlym Geremkiem i Frasyniukiem. Tylko dlaczego kariere
                    w UW robily wlasnie za ich czasow? Ja mysle, ze Geremek stal
                    sie "profesorkiem", a Frasyniuk "bokserem" wtedy , gdy Jacyna-Witt dzialajaca
                    niczym KONRAD WALLENROD przegrala wybory na szefowa UW w regionie zachpom.
                    prawda pleple ? Wtedy jej sie UW przestala podobac... Hihi
                    • Gość: pleple albo w pośredniaku albo przed komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 17:04
                      Oddziel Geremka od Frasyniuka. To inne typy. Człowiek słowa (Geremek) i
                      człowiek czynu (Frasyniuk).
                      MJW jest w typie politycznym Frasyniuka.
                      Absztyf. Przepraszam ale muszę kończyć kształcenie Ciebie w zakresie
                      podstawowych pojęć i zjawisk w tzw normalnej polityce, która prędzej czy
                      póżniej w tym kraju będzie miała miejsce.
                      Idę na rower. Jeżdzisz ? Biegasz ? Czy tak cały dzień albo w pośredniaku, albo
                      przy dodatku GW "Praca", albo przed komputerem ?
                      • absztyfikant Re: albo w pośredniaku albo przed komputerem 18.11.03, 17:06
                        MJW jest w typie Frasyniuka?:)
                        • absztyfikant Re: albo w pośredniaku albo przed komputerem 18.11.03, 17:09
                          :)))) Przepraszam nie doczytalem. Moim zdaniem MJW jest podobna mimo wszystko
                          do Leppera. Poza makroekonomia zgadzaja sie we wszystkim.

Dosyc! Politykom dziekujemy = Oni juz byli, Balcerowicz musi odejsc
                • Gość: oho Re: A może MJW IP: *.devs.futuro.pl 18.11.03, 18:09
                  Też uważam, że pleple to kobieta. Od dłuższego juz czasu typuję MJW.
                  • Gość: pleple Żółć absztyfa zalała już cały ten wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 20:49
                    Na rowerze było wspaniale.
                    Witam nowego, Oho ! Ty też bawisz się w detektywa ? Z Twojej diagnozy co do
                    mojej osoby wynika,że w usługach detektywistycznych nie odniesiessz sukcesu.
                    Jeżeli wróżyłeś to też nie.
                    Poza tym nie zamęczaj się takimi pierdołami. To Forum to rozrywka. Nie możesz
                    traktować go bardzo serio gdyż skończysz zalewając siebie i innych żółcią, jak
                    absztyf.
                    Tymczasem pozdrawiam po męsku.
                  • Gość: Ana Re: A może MJW IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 11:01
                    Gość portalu: oho napisał(a):

> Też uważam, że pleple to kobieta. Od dłuższego juz czasu typuję
                    MJW.............................................................................
                    ................................................................................
                    chyba masz rację!wcześniej występowała pod nickiem"zibi"tylko absztyf ją
                    wywąchał...
              • Gość: Ana g...chłopu,nie zegarek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 10:56

> Ja już powiedziałem.
                Jednak tak się
                > stało, że przewagę w UW szybko osiągnęli przemądrzali profesorkowie lub
                > doktorkowie
                >
                I o ile w Centrali Frasyniuk powoli
                > zmienia jej oblicze to nic nie zrobi jak tutaj w Szczecinie siedzi na Unijnym
                > stolcu niejaki doktorek
                Puzyna. ........................................................................
                skąd u ciebie,pleple taka niechęć do tytułów naukowych?czyżby kompleksy?jak
                znosisz w takim razie p.lubińską i rychły doktorat jacyny-witt?oj,pochodzenie
                robotniczo-chłopskie z ciebie wylazło,zdaje się...
          • Gość: Ana Re: Dziś pytanie , dziś odpowiedż.Stasiek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 10:49

> Bardzo proszę Staśku. W przeciwieństwie do wielu , a m.in, absztyfikanta nie
            > kryję się ze swoimi opcjami, osobowymi również.
            > "Pilnowanie swojego domu" jeżeli chodzi o lokalnych polityków lub
            > potencjalnych polityków powierzyłbym np : Arkadiuszowi Litwińskiemu,
            > Małgorzacie Jacynie Witt, Michałowi Chrobrowskiemu, Andrzejowi
            Łuszczewskiemu,
            > Stefanowi Ziółkowskiemu, Wojciechowi Długoborskiemu, Piotrowi Myncowi i wielu
            > innym. Odpowiadam na gorąco i w ludzi
            wierzę. ........................................................................
            .no,jesli powierzyłbyś pilnowanie domu łuszczewskiemu,chrobrowskiemu i
            jacynie,to jestes albo idiotą albo kłamczuchem
            • longplay Re: Dziś pytanie , dziś odpowiedż.Ana 19.11.03, 11:08
              >no,jesli powierzyłbyś pilnowanie domu łuszczewskiemu,chrobrowskiemu i
              >jacynie,to jestes albo idiotą albo kłamczuchem
              Ja też bym im powierzył dom do opieki. Nie tylko im ale wielu innym biznesmenom
              i przedsiębiorcom. Problem Szczecina i Twój Ana to totalna negacja prywaciarzy,
              soli kapitalistycznej ziemii., siły napędowej gospodarki i naszej przyszłości w
              UE.
              Powierzyłbym jeszcze (dom) wielu, wielu innym prywaciarzom. Działają na własne
              ryzyko w przeciwieństwie do polityków, którzy działają na nie swoje ryzyko ale
              na nasze. Twoje też. Myślę, że jak to dokłądnie przemyślisz to się ze mną
              zgodzisz. Co ?

• Gość: Ana longplayowi odpowiadam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 16:06
                longplay napisał:

> >no,jesli powierzyłbyś pilnowanie domu łuszczewskiemu,chrobrowskiemu i
                > >jacynie,to jestes albo idiotą albo kłamczuchem
                > Ja też bym im powierzył dom do opieki. Nie tylko im ale wielu innym
                biznesmenom
                >
                > i przedsiębiorcom. Problem Szczecina i Twój Ana to totalna negacja
                prywaciarzy,
                >
                > soli kapitalistycznej ziemii., siły napędowej gospodarki i naszej przyszłości
                w
                >
                > UE.
                > Powierzyłbym jeszcze (dom) wielu, wielu innym prywaciarzom. Działają na
                własne
                > ryzyko w przeciwieństwie do polityków, którzy działają na nie swoje ryzyko
                ale
                > na nasze. Twoje też. Myślę, że jak to dokłądnie przemyślisz to się ze mną
                > zgodzisz. Co ?
                > ..............................................................................
                .longplayu,zgadzam sie z Tobą,co do wartości i roli"prywaciarzy".sama ciągnę
                własną działalność i znam ryzyko,o którym piszesz.moje zastrzeżenia do
                wymienionych polityków nie miały nic wspólnego z tym,że są"prywaciarzami".za to
                ich akurat szanuję.nie powierzyłabym im swojego majątku jedynie z powodu
                wątpliwości,co do ich rzetelności i uczciwości.profesja nie ma tu nic do
                rzeczy...
      • Gość: Ana pleple,troszkę obiektywizmu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 10:41
        proszę,po raz kolejny,nie zarzucaj mi nienawiści,bo jej naprawdę we mnie nie
        ma.sądzę,że zarzutem tym chcesz pokryć brak argumentów,bo stwierdzenie,że od
        nowa jest ok,dlatego tylko,ze to jedyny,pierwszy,itd.klub jest bez sensu.teza o
        ich wyjątkowości(o ile w ogóle prawdziwa)nie ma wpływu na ocenę jej
        działalności.piszesz również,że cokolwiek od nowa zrobi,jest przeze mnie
        krytykowane.to nieprawda.wielokrotnie na tym forum pisałam pozytywnie o
        działaniach od nowy,np.podobał mi się ich stosunek do prezydenta(oczywiście do
        czasu,gdy zaproponowali kupno mu mieszkania za publiczne pieniądze).z nadzieją
        patrzyłam też na organizowane przez p.lubińską atowarzyszenie
        przedsiębiorców.niestety stowarzyszenie zeszło do podziemia,a na pytania na
        jego temat p.jacyna-witt nie odpowiedziała...piszesz też o"kolegach z unii
        wolności"którzy narobili bałaganu.nie zapominaj,że była wśród nich,tak
        bezkrytycznie przez ciebie oceniana p. małgorzata jacyna-witt...
        • longplay Re: pleple,troszkę obiektywizmu.... 19.11.03, 10:45
          Gość portalu: Ana napisał(a):

> proszę,po raz kolejny,nie zarzucaj mi nienawiści,bo jej naprawdę we mnie nie
          > ma.sądzę,że zarzutem tym chcesz pokryć brak argumentów,bo stwierdzenie,że od
          > nowa jest ok,dlatego tylko,ze to jedyny,pierwszy,itd.klub jest bez sensu.teza
          o
          >
          > ich wyjątkowości(o ile w ogóle prawdziwa)nie ma wpływu na ocenę jej
          > działalności.piszesz również,że cokolwiek od nowa zrobi,jest przeze mnie
          > krytykowane.to nieprawda.wielokrotnie na tym forum pisałam pozytywnie o
          > działaniach od nowy,np.podobał mi się ich stosunek do prezydenta(oczywiście
          do
          > czasu,gdy zaproponowali kupno mu mieszkania za publiczne pieniądze).z
          nadzieją
          > patrzyłam też na organizowane przez p.lubińską atowarzyszenie
          > przedsiębiorców.niestety stowarzyszenie zeszło do podziemia,a na pytania na
          > jego temat p.jacyna-witt nie odpowiedziała...piszesz też o"kolegach z unii
          > wolności"którzy narobili bałaganu.nie zapominaj,że była wśród nich,tak
          > bezkrytycznie przez ciebie oceniana p. małgorzata jacyna-witt...
          Zgadzam się z Ana i popieram ją w tym momencie w znacznej części kwestii.
          • malgorzata_pacyna_kit nie nie nie 19.11.03, 10:53
            jestesmy edyni prawdziwi i z 52%
          • Gość: kiler troszkę obiektywizmu.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 16:49
            Ana jest psychopatycznie chora z nienawiści. A o stowarzyszenie może się
            dowiedzieć u źródła. Ale ona nie chce. Ona chce krytykować bez względu na
            fakty. To psychopatka. A własną działalność prowadzi na telefomn. To się nazywa
            callgirl.
            • Gość: pleple Re: troszkę mniej żółci i nienawiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 17:12
              Kiler
              >Ana jest psychopatycznie chora z nienawiści.
              Tak właśnie jest
              • absztyfikant mniej żółci, ale wiecej oleum pod sklepieniem 19.11.03, 18:03
                Pleple zyczy Absztyfikant
                • Gość: pleple mogę Ci odstąpic moje nadwyżki.Uzupełnisz braki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 12:55
                  Jeszcze Ci moge odstąpić swoje nadwyżki (oleum) panie kulturalny osobiście.
                  Uzupełnisz swoje niedobory.
                  Pozdrawiam również
                  • Gość: Ana Re: mogę Ci odstąpic moje nadwyżki.Uzupełnisz bra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 13:08

> Jeszcze Ci moge odstąpić swoje nadwyżki (oleum) panie kulturalny osobiście.
                    > Uzupełnisz swoje niedobory.
                    > Pozdrawiam
                    również.........................................................................
                    taaa,zrób coś koniecznie z tymi nadwyżkami,małgosiu.taki potencjał nie moze się
                    marnować.a przy okazji...co to znzaczy"kulturalny osobiście"?
            • Gość: Ana Re: troszkę obiektywizmu.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 12:21
              Gość portalu: kiler napisał(a):

> Ana jest psychopatycznie chora z nienawiści. A o stowarzyszenie może się
              > dowiedzieć u źródła. Ale ona nie chce. Ona chce krytykować bez względu na
              > fakty. To psychopatka. A własną działalność prowadzi na telefomn. To się
              nazywa
              >
              >
              callgirl........................................................................
              .u zródła próbowałam(inni forumowicze też).zródło milczy.reszta no comments.
    • Gość: Ana pleple,szkoda.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 15:55
      zamilkła...a taka była elokwentna...
      • Gość: anabsztyfikant Re: pleple,szkoda.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 17:52
        Ana, jesteś mój pryszczaty, tłustawy kwiatuszku! Już nie wiem czy ja to jestem
        ja, czy ja to jestem my, czy my to jesteśmy m.j.w? Pomóż mi!
        • Gość: Ana Re: pleple,szkoda.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 14:51
          Gość portalu: anabsztyfikant napisał(a):

> Ana, jesteś mój pryszczaty, tłustawy kwiatuszku! Już nie wiem czy ja to
          jestem
          > ja, czy ja to jestem my, czy my to jesteśmy m.j.w? Pomóż
          mi!.............................................................................
          o.k,pomogę ci.ten dureń to ty.pa,lecę wyciskać pryszcze.
          • Gość: pleple Re: pleple,szkoda.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 16:05
            Po co wyciskać te pryszcze. Wystarczy dobrać dobre mydło i myć częściej
            twarzyczkę.
            Na tłuszcz natomiast lepsze od ziół i cud - diet są rower, biegi, narty itp a
            będziesz szczupła i zgrabna jak m.j.w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka