Dodaj do ulubionych

Naprawa aparatów cyfrowych

26.02.09, 15:33
Witam,

Szukam jakiejś firmy w Szczecinie, która zajmuje się naprawą aparatów
cyfrowych.

Ktoś może coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.chello.pl 26.02.09, 16:11
      w szczecinie na Jagiellonskiej Wchodzi sie tak jak do pubu Cafe
      Jerzy Jagiellońska 67 (wejście H) tel 0914841337

• Gość: e.beata Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:56
        Czyli budynek FASTERA, schodami w górę. "COMPACT" albo jakoś tak.
        złota rączka do aparatów wszelkiej masci, oby nigdy nie przeszedł na
        zawodową emeryturę ;-)
        • Gość: fotoamator Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.globalconnect.pl 13.01.10, 20:46
          nie ma go już w Fasterze. teraz jest koło Jyska,sam go szukałem latem 2009 ale
          trafiłem do fajengo serwisu Sony przy Piastów róg Szwoleżerów. Iny warsztat jest
          przy ul. Chodkiewicza róg Śmiałego
        • Gość: Artur Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.10, 21:28
          opiszę w skrócie co mnie spotkało, jeśli chodzi o Pana z firmy Compact to sami
          ocenicie czy na + czy na -

uszkodziłem aparat upuszczając go na podłogę, po włączeniu nie wysuwał obiektywu
          i wyswatał komunikat z informacją żebym zdjął "kapsel" z obiektywu i wcisnął guzik.

udałem się do w/w firmy .. naprawa poszła sprawnie odebrałem aparat po około
          tygodniu.

aparat podziałał dokładnie 6 dni z czego 4 przeleżał na biurku.
          znów ten sam komunikat i znów nie wysuwa się obiektyw przy czym tym razem aparat
          nie spadł. komunikat pojawił się po normalnym włączeniu.

udałem się na mieszka I w celu zgłoszenia reklamacji na naprawę aparatu jak
          sadziłem dają takową przez miesiąc.

po kilku dniach usłyszałem że aparat ma mikropęknięcia na płycie gł i nie opłaca
          się go naprawiać.

wspaniale, aparat oddali nie sprawny w dodatku brakowało w nim śrubki a kasy za
          naprawę nie oddali.

z myślami o zakupie nowego aparatu udałem się do pracy, postanowiłem wystawić na
          allegro, kumpel z pracy stwierdził ze skoro i tak aparat idzie na części to może
          rzuci okiem po 20 min eureka, aparat działa, okazało się że jedna z taśm wypadła
          ze złączki a obiektyw się nie otwierał bo czujnik za to odpowiedzialny nawet nie
          był przykręcony.

w sumie jestem w plecy kasę i czas a kolega wskrzesił mi "aparat nie do naprawy"
          w 20 minut

sami oceńcie czy Pan z Compactu to odpowiednia osoba do naprawy waszego aparatu

pozdrawiam
          Artur Grzeczyński
      • beatrix13 a ja serwisu Olimpusa 08.07.09, 20:08
        szukam
        • Gość: tina Re: a ja serwisu Olimpusa IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.06.14, 12:12
          Na Kopernika Micro Serwis naprawiają aparaty kamery obiektywy ja u nich naprawiam bo są dobrzy i tani.
          Naprawdę polecam tel do nich 602663444
    • miela Re: Naprawa aparatów cyfrowych 27.02.09, 07:59
      Bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Kiedyś był pan w budce na Ku Słońcu, który przy okazji sprzedawał
      pieczywo, ale ostatnio budka stoi zamknięta...
    • switonemsi Re: Naprawa aparatów cyfrowych 05.03.09, 19:25
      Przeniesli na Mieszka I, miedzy Media Markt a budynkiem Jyska.
      • Gość: twardy facet Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.chello.pl 06.06.09, 17:03
        odradzam tych zdzierusów na mieszka Igo za czyszczenie
        matrycy w lustrzance zawołali do 200zł stwierdzili ze drogi
        aparat to droga usługa, POLECAM fochowca na ul Chodkiewicz są
        bardzo solidni i tanio biorą za usługę bo zapłaciłem tylko
        70zł czyli ta cena za czyszczenie mnie usatysfakcjonowała.
        • Gość: katsuumi_17 Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.chello.pl 08.07.09, 11:29
          Mozecie podac dokladne adresy tych na Chodkiewicza?
        • Gość: Piotr Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.pcmedia.com.pl 26.03.10, 16:10
          Zdzirus bierze za czyszczenie matrycy 100zł.za matówkę i komorę też 100zł.
          • Gość: MAreek Re:czyszczenie matrycy orac komory wizjera IP: *.CNet.Gawex.PL 29.04.10, 22:11
            witam gdzie w szczecinie moge wyczyscic matryce oraz komore wizjera i
            takie tam ogólnie aparat:) canon 400 dpozrdrawiami prosze o infi na
            gg 1163008 lub maila marek.m21@wp.pl z góry dziekuej
        • Gość: Marek Re: adres IP: *.CNet.Gawex.PL 29.04.10, 22:18
          poprosze dokładny adres i nazwe firmy moze tel?pozdraiwam
        • Gość: Marek Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.chello.pl 30.04.10, 11:59
          Poproszę telefon do nich pozdrawiam
    • Gość: Grace Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: 212.14.60.* 08.07.09, 19:03
      Witam,
      Jest firma, która była na ul. Jagiellońskiej, a teraz jest na ul. Mieszka I-go
      80 ( budynek dawnego WUTECHU, usytuowany przy przystanku autobusowym linii 61,
      81, przed Iskiem za stacją BP: czynny od pon.- pt. od 10.00 do 17.00- tej,
      telefon (091)4841337 ).Mogę polecić. Pozdrawiam Grace.
    • Gość: lustrzanka Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.chello.pl 08.07.09, 20:21
      punkt foto na Piłsudskiego 24c. Zepsuł mi sie zoom w kodaku.
      Zapłaciłam 180zł. Ale aparat wysłano do Warszawy.
      Mam do sprzedania lustrzankę Canon eos 300D. Cena 500-450zł Chętni
      dzwońcie 606-636-409
      • Gość: czesław Re: Naprawa aparatów cyfrowych - analogowych IP: *.kalisz.mm.pl 09.07.09, 14:25
        Razem z facetem w Compakcie na ul.Mieszka I pracuje pan Leszek
        Dąbrowski (kiedyś mial zakład w piwnicy na Dunikowskiego), który
        zawodowo naprawia aparaty analogowe - jeśli ktoś ma do naprawienia
        taki aparat to polecam, bo jest to chyba najlepszy fachowiec od
        analogów w mieście.
    • Gość: kamil KLG Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: 89.108.255.* 19.10.09, 15:58
      w Szczecinie nie ma żadnego serwisu<niestety>> . Ja także mam pytanie mianowicie
      jak nazywa się zawód osoby zajmującej się naprawą aparatów cyfrowych ????
      prosilbym o szybki odp. za co z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam .
      • Gość: zibis Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.szczecin.mm.pl 13.01.10, 20:31
        Gość który naprawia na Chodkiewicza to ten sam który miał serwis na Kadłubka
        tylko na Chodkiewicza przykleił się do kolegi który sprzedaje aparaty.Generalnie
        nie polecam gdyż jak dałem mu swój aparat do naprawy to szukałem gościa przez
        pół roku bo zwinął serwis i tyle go widzieli.Myślałem że straciłem aparat ale
        dzięki mojej pomysłowości namierzyłem adres gościa i odzyskałem aparat.Teraz
        szukam znów serwisu gdyż jego naprawa nie zdała się na długo i znów aparat nie
        działa jak powinien.Chyba pozostaje serwis Fuji w Warszawie.
    • Gość: Piotr Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.pcmedia.com.pl 26.03.10, 16:07
      Mieszka I-go nr 80 w szczecinie o nazwie COMPACT Tel.914841337
    • Gość: Seba Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.emouse.pl 07.02.14, 21:26
      Polecam Micro-Serwis GSM
      w Szczecinie na Kopernika 3-5
      tel.602663933
      szybko i solidnie naprawiają i z gwarancją
      • Gość: anus-19r Re: Naprawa aparatów lustrzanki IP: *.dynamic.mm.pl 04.03.14, 01:25
        naprawa lustrzanki pilno potrzebny fachowca ratujcie- proszę o adres o tel
        • Gość: maciek Re: Naprawa aparatów lustrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 00:14
          Polecam serwis na al.Piastów na rogu z ul. Szwoleżerów. Naprawiają aparaty kompaktowe i lustrzanki - niedrogo i solidnie .
        • sandra_mama Re: Naprawa aparatów lustrzanki 01.05.14, 15:18
          7 lat temu kupiłam swój pierwszy profesjonalny aparat, długo na niego pracowałam, drugi już szybciej, bo 5 lat temu. Do dziś użytkuję oba. Przez te lata, pomimo, że cena obu znacznie spadła nigdy nie zdarzyło mi się choćby upuścić na centymetr żadnego z nich. Zwykłe małe aparaciki przeżyją chyba wszystko, ale moje pomimo, że większe i cięższe nigdy nie zetknęły się z ziemią. Jednak mając na uwadzę fajtłapowatość swoją i innych nie zdziwiłabym się, gdyby tak się stało. I co wtedy? Wybrać serwis o byle jakiej renomie i złej opinii? Wiele takich miejsc chcąc się dorobić wymienia nawet części ze sprzętu, wymienia obiektywy, a co mnie ostatnio zdziwiło, na profesjonalnym szkoleniu- blogerka uwielbiana przez wszystkich "przez przypadek" wzięła mojego sonego i zostawiła w zamian swojego - nowszego - z potłuczonym wizjerem - liczyła chyba, że jej wysłużony zamieni sobie na moją perełkę, że nie rozpoznam. :/ Także pasjonaci, nie tylko pstrykają fotki, a znają się na sprzęcie jaki używają, nie trzeba być specjalistą żeby coś naprawić, ale głupcem ufając nieznajomym w ważnych dla nas sprawach...
        • Gość: daro Re: Naprawa aparatów lustrzanki IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.06.14, 11:49
          Na Kopernika micro serwis naprawiają wszystkie marki szybko i z gwarancją tel 602663444
    • Gość: dany Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.06.14, 12:19
      Micro serwis na Kopernika szybko i z gwarancją są naprawdę godni polecenia,nigdy mnie nie zawiedli.
      Adres do nich ul.Kopernika 3-5 Micro serwis tel.602663444
      • Gość: jojo Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.06.14, 12:22
        Nie słyszałem o takim serwisie ale widzę że ktoś go mocno poleca
        • Gość: gruby Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.06.14, 12:25
          Chyba ktoś robi reklamę jakiegoś nowego serwisu ;)
    • malifence Re: Naprawa aparatów cyfrowych 16.07.14, 14:54
      To zależy co Ci się zepsuło, bo czasami można nawet samemu spróbować coś naprawić. A jeżeli jednak wolisz serwis, to możesz spróbować w e-serwis foto. Tutaj znajdziesz info o nich: e-serwisfoto.pl/ Dużo kasy z Ciebie nie zedrą, a widać, że znają się na rzeczy. Z tego co pamiętam, to dodatkowo masz dwu letnią gwarancję na naprawę, także przynajmniej będziesz spać spokojnie ;)
    • Gość: fotoamator Re: Naprawa aparatów cyfrowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.18, 20:58
      Polecam serwis na Piastów ( skrzyżowanie z ul. Szwoleżerów ) tel. 914333741
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka