magdziula_r 01.03.09, 14:12 czy ktoś może polecić któryś? znalazłam tylko stare opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: basen dla rocznego dziecka 01.03.09, 16:16 W Szczecinie trudno. My jeździliśmy i jeździmy dalej do Gryfina na Lagunę. Odpowiedz Link Zgłoś
annapodgorna Re: basen dla rocznego dziecka 02.03.09, 07:26 Nasz roczny Kubuś chodzi na naukę pływania do szkoły wodne hobby, która znajduje się w SDS na Felczaka, atmosfera super, cena też nie za wygórowana zaledwie 280 zł za trzy miesiące, raz w tygodniu, woda cieplutka, panie super, Kuba już nurkuje :) POLECAMY www.wodnehobby.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: basen dla rocznego dziecka 06.03.09, 11:54 o ile wiem w szczecinie sa tylko dwa takie miejsca: - na bezrzeczu - nie pamietam nazwy ale na pewno da sie wyguglac - na Sds bezrzecze jest drogie ale ma ozonowaną wode my chodzimy na sds - szkoła wodnehobby (jest strona www) - troche kiepskie warunki w szatni ale poza tym jestem zadowolony a co ważniejsze berbeć tez nie wyglada na nieszczęśliwego:) Odpowiedz Link Zgłoś