Gość: TW Wasyl Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.kalisz.mm.pl 02.03.09, 22:01 Brakuje tu Lisewskiego, Komołowskiego, Zalewskiego, Markowskiego i Mynca..i mamy AWS-bis. Sami poczciwi ludzie, dajmy im szansę jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:05 Panie Obrycki,a czas na dziecko i żonę jeszcze masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welewetka Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.chello.pl 02.03.09, 22:14 Kolejni politycy, którzy chcą zrobić karierę na apartyjności. Jeżeli to jedyne co mają do zaproponowania, to nie za wiele a na dodatek śmieszne. Swoją drogą, wyobraźmy sobie, że likwidujemy partie polityczne. A ich miejsce zajmują stowarzyszenia podobne do PXXI... No i czym się różni ten system od poprzedniego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.chello.pl 02.03.09, 22:34 Czy tak ważne spotkanie tego szacownego grona wybitnych obywateli samorządowców celowo nie używam słowa polityków ,żeby nikogo niedajboże nie obrazić, nie zakłóciło codziennego artystycznego programu klubu XIII MUZ? Może właśnie odbywało się głośne czytanie książki , Może był realizowany nieprawdopodobny projekt grupy "Spuściłem się do środka", lub Roguszko ze swoja dziewczyna Madame gotował karmę duchową. A wy pickniki zabieraliście powietrze artystom w Swiątyni ich sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Kochańska tylko do zamiatania sie nadaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:21 Rozwaliła świetnie zapowiadający się Ruch Społeczny Szczecinianie Razem, zwąchała się z Samoobroną (pfuu!) i znowu próbuje wypłynąć.... No wstydu za grosz nie mają, te świnie polityczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Kochańska tylko do zamiatania sie nadaje! 03.03.09, 10:51 jeszcze tam jej nie było ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek Buraczana Kochańska tylko obory się nadaje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:33 Właśnie, odrodzanie się buractwa ma odbywać się w Szczecinie? Co to za figury, skoro nie widzą tego bagna? No, chyba, że też to są potomkowie niepiśmiennych chłopów, a dla nich buractwo jest normalnością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.tktelekom.pl 02.03.09, 22:38 A mi się podoba. to chyba kacyki partyjne się zagotowały. Fajni ludzie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy jestem za! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:50 Ciekaw jestem który z polytyków zamieścił ten komentarz? Z PO czy z PiS? A tak swoją drogą to musiało ich zaboleć, że ktoś odważył się nie łasić do nich tylko zainicjować inną działalność polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jestem za! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 23:13 W tym całym szczecinskim syfie na pewno jakaś rożnorodnośc się przyda.. chociażby przed wyborami na prezydenta miasta, bo inaczej znowu nie będzie z czego wybierać.. tak jak ostatnio.. Nie wiem czy to rzeczywscie antypartyjna inicjatywa.. pamiętam poważne błedy Schoańskiego za jego kadencji... Krupowicz chyba niczym głupim się nie wsławił, podobnie Chwat.. o Obryckim nie wiem nic. Nie wiadomo co z tego będzie i czy rzeczywiscie obronią się przed najazdem spoadów partyjnych, i czy rzeczywiscie będą realizowali władze OBYWATELSKĄ... poza po-yebanymi i s-pis-działymi partiami... Nie wiadomo tez czy uda się im uniknąć układów, naciskuf i innego guwna które kazdej władzy towarzyszy... Szczecin to nie tylko UM, ale tez poważne i skorupowane instytucje państwowe.. potężna policja ze swoim komendantem, sądy prokuratury, od h...ja tego w Szcecinie i kazdy ma jakąś tam możliwość odszczelenia ruchów obywatelskich oraz zaszczucia niewygodnych politykuf lokalnych nie idacych na układy... Pozyjemy, zobaczymy.... A na koniec.. to chyba Krzystka tam na spotkaniu w XIII Muzach nie było??? :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: jestem za! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 23:32 Krzystka nie było, pomimo zaproszenia. Wystraszył się gniewu potężnego Sławomira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: jestem za! IP: *.chello.pl 03.03.09, 00:08 Przestańcie błaznować pajace, do jakejś roboty qrva się weźcie, najlepiej fizycznej, to wtedy gmina coś faktycznie zyska, choć myślę że też niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: jestem za! IP: *.szczecin.mm.pl 03.03.09, 00:28 popieram! do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jestem za! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 00:49 Gość portalu: abc napisał(a): > popieram! do roboty! Wprowadzenie niewolnictwa jest jakąś alternatywą dla Szczecina.. i to by łoby nawet nowatorskie :))) Wszystkich zagonić do roboty fizycznej, jak za Pol Pota :))) Przestanie się wreszcie motłochowi przewracac w du..pie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED chcemy dobrze IP: 89.19.73.* 03.03.09, 01:55 chcemy dobrze, tyle przedstawiono. moze kiedys z tego cos zakwitnie, ale nie podoba mi "swojskosc" pana chwata, ktory niczym sie zlym nie wstawil, ale sukcesami chyba tez nie (a byl wiceprezydentem od spraw gospodarczych i jakos za mariana ta nasza gospodarka nie ruszyla o krok). jak beda mieli program i konkretne pomysly jak i co chca zrobic to sie okaze co sa warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chcemy dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 02:50 Teraz odukujeza to pod rządami pana Krzystka (też był wickiem u Mariana tyle że o rok dłużej niż Chwat) nasza gospodarka to prawdziwy tygrys. Stocznia produkuje statek za statkiem, hiszpański inwestor, w kamienicy przy pl. Grunwaldzkim otworzył luksusowy hotel, wiceprezydent Nowak z kolejnego zagranicznego wyjazdu przywiózł kilka kontraktów z inwestorami. Na nowym stadionie na obrzeżach zmodernizowanego lotniska w Dąbiu pierwszoligowa Pogoń walczy o wejście do Ligi Mistrzów. Uradowani mieszkańcy Szczecina pluskając się w basenach aqaparku na Gontynce wyśpiewują radosne piosenki o naszym ukochanym prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodło Re: chcemy dobrze IP: *.chello.pl 03.03.09, 05:29 myślę że dutkiewicz wie co robi. i że wszyscy panowie również jakieś doświadczenie mają w polityce. pomysł jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: chcemy dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 07:35 G.....o zawsze wypływa praw fizyki się nie zmieni. Liczą, że ludzie zapomnieli i dadzą znowu się nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: chcemy dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:34 Pan Chwat zdobył kasę na w Warszawie na 2 mosty na Autostradzie Poznańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizgzag Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:01 Byłem na spotkaniu i powiem, że było tam sporo rożnych osób, które przyszły bądź z sympatii lub ciekawości. Wstyd, że GW ich nie zna i nie potrafi wymienić. Samo spotkanie z punktu wypowiadających się osób było ciekawe wypowiedziami gościa z Wrocławia i byłego Wojewody. Reasumując, sądzę, że koncepcja apartyjności i lokalnego charakteru stowarzyszenia, bo może działać tylko na obszerze dawne województwa szczecińskiego lub zachodniopomorskiego (tu mam pewną niejasność, ale nie zrozumiałem wyjasnienia), a na poziomie kraju zorganizowanego w formie 'konfederacji' może być ciekawą koncepcją. Należy jednak pamiętać, że na podobnych podstawach entuzjazmu powstawały PO i PiS i dopiero 'procedury większościowe' doprowadziły do jakościowego obniżenia / wyparcia poziomu tych i innych partii. Obecne i personalne partii przez przywódców jest w tych okolicznościach reakcją natruralną i obronną przed dalszym spadkiem jakości. W tym zakresie SXXI wraz z swoją otwartością kroczy podobną ścieżką entuzjazmu, ale poza nim nie widzę w tym stowrzyszeniu struktury która mogłaby obronić ten entuzjazm przed efektem wynikającym z masowości, a ten jest jedną z przyczyn jakościowego upadku partii i innych stowarzyszeń i to niezaleznie od rankingów. Pytania, które padły z sali miały bardzo słaby potencjał by cokolwiek wnieść do spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.chello.pl 03.03.09, 08:28 Czy to nie za zarządu Sochańskiego był ten jeden z grubszych geszeftów pod nazwą BRYZA ? Sprawa już się przedawniła? W tym przypadku wszyscy panowie stracili pamięć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktywny Obywatel Ktokolwiek rozmawiał, ktokolwiek zna IP: *.gprs.plus.pl 03.03.09, 08:29 W gronie liderów lokalnych XXI wystąpiła dominacja "urzędników" zarówno co do niedawnego jeszcze Ich cv, jak również niestety ale z mentalności. Przegrana już w blokach startowych. Kto zna ten wie jak mało liderowaty (zaprzeczenie cech lidera) i skryty jest Robert Krupowicz. Kto zna ten wie, że Norbert Obrycki jest uosobieniem tego przeciwko czemu występuje oficjalnie XXI, jest uosobieniem intryg gabinetowych i układania się. Kto zna ten wie, że Leszek Chwat były urzędnik NIKu nie podjął w życiu żadnej decyzji. Przecież jak się nie podejmuje decyzji to nie ma ryzyka i łatwiej mozna się przebujać na stołku. Ktokolwiek zna Bartka Sochańskiego ten zna jesgo zarozumiałośc i bufonowatość odpychającą ludzi. Mogę dalej ale po co. Przegrana już w blokach startowych. Swoją drogą zobaczcie jak miód urzęniczy i szansa powrotu na stołki cignie. Ludzie są gotowi porzucić wszystko aby wrócić na stolec urzędzniczy Ktokolwiek rozmawiał, ktokolwiek zna . Nie jest tak w innych miastach ale Szczecin od wielu lat wszystko musi popsuc już na starcie. Miato omijane szerokim łukiem własnie przez takie właśnie tendencje. Ludzie czy Wy widzieliście jak np z inwestorami rozmawia Leszek Chwat ? Ja, niestety byłem przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaPOk Re: Ktokolwiek rozmawiał, ktokolwiek zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:39 No cóż, robi się nowy przyczółek dla "trzymających się władzy"- Diakun - obecny Burmistrz Polic z każdym zawiązuje współpracę kto ma siłę- było już AWS, SLD, PO- a teraz Polska XXI-ŻENUJĄCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as to się zwykle tak zaczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:57 przykładów jest wiele,BBWR czy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Ktokolwiek rozmawiał, ktokolwiek zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:58 Najważniejsze to trzymać ryj w korycie, nie ważne pod jakim sztandarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ktokolwiek rozmawiał, ktokolwiek zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:42 Gość portalu: aktywny Obywatel napisał(a): > W gronie liderów lokalnych XXI wystąpiła dominacja "urzędników" > zarówno co do niedawnego jeszcze Ich cv, jak również niestety ale z > mentalności. Przegrana już w blokach startowych. > Kto zna ten wie jak mało liderowaty (zaprzeczenie cech lidera) i > skryty jest Robert Krupowicz. > Kto zna ten wie, że Norbert Obrycki jest uosobieniem tego przeciwko > czemu występuje oficjalnie XXI, jest uosobieniem intryg gabinetowych > i układania się. > Kto zna ten wie, że Leszek Chwat były urzędnik NIKu nie podjął w > życiu żadnej decyzji. Przecież jak się nie podejmuje decyzji to nie > ma ryzyka i łatwiej mozna się przebujać na stołku. To wszystko jest prawda... ale być może że ten dość egzotyczny zestaw da jakis pozytywny rezulatat.. wszystko zależy jacy ludzie jeszcze się do tego przyłącza i na ile tych 4 muszkieterów bedzie realizowało to co sami głosza .. tj. obywatelskość w rządzeniu ugrupowaniem i dopuszczaniu ludzi zdolnych do głosu i działania.. jesli to nie nastapi to będzie kolejna grupka pokrzykująca z kanapy w kierunku ekipy rządzacej.. tak zazwyczaj bywa. Oprócz wad 4 panuf, mozna pokusić się o myśl jakich liderów politycznych, lokalnego szczebla byśmy chcieli mieć... I czy w ogole sa tacy ludzie? Ja twierdzę że nie ma. Do władzy pchaja się zazwyczaj psychopaci i tacy nami rządzą, poczynając od biurka urzędnika który cos może zadecyowac po tych których dobrze znamy jako delfinów czy innych wielorybuf... Jednak ruch obywatelski rozpoczynany przez zupełnie nieznane osoby zazwyczaj pada zanim sie rozwinie.. w Szczecinie tez tego próbowano i co? Już na samym początku albo ich ośmieszano, albo byli za słabi i zbyt mało ambitni by mieć siłę przbicia.. zwykły obywatel nie jest przyzwyczajony do qrestwa polityki, nawet tej lokalnej i przy pierwszym zderzeniu zdezerteruje... tacy politycy jak tych 4 muszkieterów to ludzie którzy sa straceni dla ludzkosci.. to są politycy i sa zboczeni w każdym już calu.. gdyby byli normalni to by dawno dali sobie spokoj.. ale tutaj ta ich choroba, która czyni z nich zombi, jest pewnego rodzaju atutem.. oni potrafią byc zderzakiem który może pierd..olnonć w ten miejski układ.. to tez jest mimo wszystko bardzo ważne.. W tej chwili mamy taką sytuację w Szczecinie że mamy rządzącą mafię... do tego rada miasta i klika urzędników są całkowicie niestrawni.. wszelka opozycja typu jacyna albo się ośmiesza, albo daje się ośmieszyć.. czyli opozycja niby jest ale tak naprawde jej nie ma.. nie ma ani siły ani możliwości pierd..olniencia w ten chory układ.. Więc może reklamowana inicjatywa XXI da mimo wszystko jakiś rezultat który da się również odczuć w miescie? Nie wiem, daję im na razie 25 % szansy, to i tak dużo, bo oceniam ich na jakie 8%.. a co będzie, to h..j wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Liderka nie lider ruchu Szczecin XXI w Szczecinie IP: *.centertel.pl 03.03.09, 08:59 toż ten facet nie ma kompletnie jaj. W rozmowie pod Krawatem wypadł nawet gorzej od prowadzącego co jest niema sztuką www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/4116.mp3 Lider antypartyjnego stowarzyszenia czeka aż go z parti PO wywalą na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone bardzo spokojny i wyważony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:10 Bardzo dobrze, dosyć już awantur i pokrzykiwań. Obrycki jest spokojny,wyważony i rozsądny co jest jego atutem wobec takich Napieralskich, Nitrasów czy Brudzińskich. Potrzebnui są nam politycy wyważeni i merytoryczni a nie krzykacze i partyjniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gab Re: bardzo spokojny i wyważony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:18 jak na razie to slaby aktor (chyba najlepsze wystapienie to ta chwila ciszy podczas rezygnacji- co potwierdza,że znacznie lepiej wypada, kiedy milczy. Niestety zwykle trudno doszukać sie w jego wypowiedziach treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapka heh IP: *.chello.pl 03.03.09, 09:13 klika wicia jabłońskiego niech się odczepi od chaciny. nie każdy będzie grał wam na trąbce jak wchodzicie do studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa dupa nie lider takiej partii niepartii w stylu XXL IP: *.centertel.pl 03.03.09, 09:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaba dobry kierunek IP: *.teleton.pl 03.03.09, 10:08 Niektórzy czują się zawiedzeni,że nie objawił się kolejny hun attyla. Miły człowiek, trochę może zbyt grzeczny. Ale to chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: dobry kierunek 03.03.09, 10:17 Wiesz ze teraz w modzie jest chamstwo.. dlatego są zawiedzeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: dobry kierunek IP: *.chello.pl 03.03.09, 10:59 tak, tak, świeże gó..., zawsze na wierzch wypływa, ale potem się w szambie wymiesza, Panowie chociaż nie pierd..cie, że wy dla Szczecina, czy ludzi, mówcie prawdę że wy w kolejce do koryta, żeby gdzieś utknąć swój ryj, to się nie będę tak vqrviał, czytając wasze wywody, taki sam hłam jak ta reszta złodzieji jesteście, a dla ludzi, z osób mi współcześnie znanych, to tylko Matka Teresa z Kalkuty coś robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: dobry kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:40 Trzeba gdzieś zaistnieć,świni obojętnie gdzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry kierunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:14 Gość portalu: janek napisał(a): > tak, tak, świeże gó..., zawsze na wierzch wypływa, ale potem się w > szambie wymiesza, Panowie chociaż nie pierd..cie, że wy dla > Szczecina, czy ludzi, mówcie prawdę że wy w kolejce do koryta, żeby > gdzieś utknąć swój ryj, to się nie będę tak vqrviał, czytając wasze > wywody, taki sam hłam jak ta reszta złodzieji jesteście, a dla > ludzi, z osób mi współcześnie znanych, to tylko Matka Teresa z > Kalkuty coś robiła. Acha, no ta akurat robiła wałki finansowe, ale to w tych kręgach raczej normalne... www.population-security.org/swom-96-09.htm cała masa materiału na temat jej nieświętej działalności jest na internecie i można to łatwo znaleźć.. za życia Tereski juz głośno było o tych numerach... Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Szczecinowi XXI niezbędna jest nowa krew. 03.03.09, 11:58 jeżeli w tym środowisku Szczecin XXI nie znajdzie się przynajmniej 30-50 procent świeżej krwi ,to nic z tego nie wyjdzie . Nazwiska te które się obecnie wymienia nie są w stanie przekonać mieszkańców Szczecina i regionu do ich programu . Te stowarzyszenie winno skierować się do osób sprawdzonych ,które dotychczas nie angażowały się w spawach politycznych ,a zasłynęły już i mają znane nazwiska w Szczecinie czy regionie. Mieszkańcy na pewno poprą te osoby ze świeżej krwi i tylko wtedy będzie można mówić o pewnym kroku do akceptacji tego stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Szczecinowi XXI niezbędna jest nowa krew. 03.03.09, 12:05 SLD postawiała na świeżą krew, a ta ją zatopiła Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Re: Szczecinowi XXI niezbędna jest nowa krew. 03.03.09, 12:20 Na przykład daleko nie szukając to mogły by być osoby z pretendentów do szczupaków za 2008r . Te osoby zaistniały już także i medialnie i swoją pracą oraz zaangażowaniem potwierdziły chęć pracy dla regionu i właśnie z takiego grona należy wybierać osoby za którymi na pewno pójdą głosy poparcia mieszkańców. Proszę bardzo tak powinna się rozwijać ten ruch właśnie o świeżą krew. Tylko pytanie czy te osoby będą chciały ,a także czy te osoby nie przyćmią decydentów tego ruchu obywatelskiego i oni mogli by być decydentami. Niech założyciele ruchu wystąpią do tego grona z propozycja współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toya Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:05 A o co ta wrzawa , że powstał kolejny ruch społeczny , stowarzyszenie pozarządowe, które mówi , że chce samorządu a nie polityki w samorządzie? Ruch Społeczny AWS, SLD w 1997, jako komitet wyborczy, Platforma Obywatelska, PiS - to były organizacje ufoludków z kosmosu? Pewnie , że w tym stowarzyszeniu pojawią się znane twarze bezpartyjne , lub zdegustowane polityką, ale czy nie o swobodę zrzeszania się walczyła Solidarność od 1980r.? Uważam, że trzeba się poprzyglądać temu ruchowi, albo go demokratycznie wesprzeć w wyborach samorządowych , albo nie. Ale piszczeć na wstępie, że w ogóle cokolwiek nowego powstaje - jako oferta społeczna w "społeczeństwie obywatelskim III RP" to prowincjonalizm intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Bezpartyjny blok wspier reform XXI wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 powinni sięgac nie do koszyka partyjniackiego 03.03.09, 13:56 Powinni siegac po ludzi spoza kregów partyjniackich... Nie budoeac na byłych członkach partyjniackich, ale siegac po tych, którzy nie sa skażeni stygmatem partyjniactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: powinni sięgac nie do koszyka partyjniackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 14:05 dzisiejsza rozmowa pod krawatem byla żenująca. Obrycki wił się jak ryba i pomimo wielkokrotnych pytań o to samo nie udzielil zadnej konkretnej odpowiedzi. to nic nowego. jak ten gość che ,,ratować" Szczecin? jego słowa nie są szczere. Zachowanie nie wzbudza zaufania. górnolotne teksty nie trafiają do nikogo, co za nimi jest pustka. wladza władza wladza to nie cel a jedynie środek. dla pana obryckiego to środek (swiata)w doslownym znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: powinni sięgac nie do koszyka partyjniackiego 03.03.09, 14:42 właśnie z tego powodu, ze JEST partyjniakiem! Po prostu ma swiadomośc i zetknął sie z wirusem partyjniackim, ale widac nie jest zaszczepiony - bo dalej boi sie! Mówiac, ze ma swoje przemyslenia, ale powie je... dopiero po rozmowie z kims tam partyjniackim! Czyli musi skonsultowac sie z jakims innym wazniejszym partyjniakiem! Pan Owsiak nie siegnął po starych wyjadaczy charytatywnych, ale stworzył nowy kanał do serc ludzi i kieszeni! Zdobył zaufanie nie pytajac nikogo o zgode i aprobate! Tylko taka droga prowadzi do zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość W S. trzeba czegoś nowego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 14:57 A h..j z nimi.. w sumie może to spowoduje, że jednak jakis oddolny nowy ruch obywatelski się pojawi? Niekoniecznie ten XXI, zze starymi pierdołami, ale może to kogos wreszcie w tym miescie qrwa obudzi??? Andi choć założymy taki ruch, do ru...ia wszystkich partii... plazzek nam bedzie muzom i patronem duhowym.... np. Ruch Owsikuf Szczecina :))) to na cześć Owsiaka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxi Re: W S. trzeba czegoś nowego... IP: 94.254.222.* 03.03.09, 15:10 andi tak jak i ty woli tłentiforsewen wylewać żale na forum , a ruch obywatelski wymagający aktywizacji lokalnych społeczności i ciężkiej pracy dla swojej dzielnicy czy miasta omijacie szerokim łukiem, czekając kiedy ktoś za was coś zrobi. SzczecinXXI djaę wam te szansę, że jednak może ktoś to zrobi, nie przeszkadzajcie skoro nie umiecie pomóc. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: W S. trzeba czegoś nowego... 03.03.09, 15:25 przepraszam, jezeli uwazasz, ze jakies posty na jakims forum moga temu ruchowi przeszkodzic, to chyba cienko oceniasz ten Ruch... Róbmy swoje... a kazdemu bedzie lepiej. Mieszkam w kamienicy, w której siłom i godnościom mieszkanców udało sie zrobic remont - dach, schody, okna, zbijanie tynkow i wzmacnianie, wymiane rur i takie tam "duperele", jak powie kazdy partyjniak. Zauwazam tylko, ze pan zalozyciel Ruchu nie chciał powiedziec co wymyslił, a odwleka to do rozmowy z jakims innym waznym partyjniakiem PO... a wiec nie zerwał okowów partyjniackich! Potem moze bedzie konsultował z kims wazniejszym inne decyzje, skoro swoje prywatne decyzje uwaza ze powinien... Zycze chłopakom by udało im sie zrobic duzo dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: W S. trzeba czegoś nowego... 03.03.09, 18:14 - Norbert postawił nas w o tyle trudnej sytuacji że zapowiedział nam, że jeżeli zdecyduje się na jakiekolwiek formalne związanie ze stowarzyszeniem, to uprzedzi nas i porozmawiamy o tym. Tak się nie stało i pewnie w najbliższych dniach się spotkamy, mam nadzieję, że wcześniej niż 13 marca. Na dłuższą metę to jest schizofrenia - powiedział Nitras. ============================= Pan Obrycki musi tłumaczyc sie panu Nitrasowi? A czy z wyjśc do pubu takze sie tłumaczy? Partyjniactwa, sekty i akwizytorzy powinni miec zakaz dzialania na terenie urzedów państwowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W S. trzeba czegoś nowego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 19:15 andreas.007 napisał: > Partyjniactwa, sekty i akwizytorzy powinni miec zakaz dzialania > na terenie urzedów państwowych! > Ale jaja, a ja zawsze myślał jak szedł do urzenda ze to sekta :)))) ewentualnie siedziba pzpr, no minimum centrala akwizytoruf sprzedajacych na sile swoje wyroby przykutym do sciany petentom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 15:45 Najbardziej podoba mi się forumowy jazgot partyjniaków. Ja osobiście uważam wszystkich polityków za szmaty, a ich forumowych popleczników za szmaciarzy. Oczywiście ci panowie SĄ także bez dwóch zdań politykami, ale im bardziej szmaty się między sobą drą tym mi weselej. Na pohybel klasom próżniaczym! Niech się wyrzynają wszystkimi metodami, qoorwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:09 Gość portalu: antek napisał(a): > Najbardziej podoba mi się forumowy jazgot partyjniaków. Ja osobiście uważam > wszystkich polityków za szmaty, a ich forumowych popleczników za szmaciarzy. hmmm, a ja myślał, że to som właśnie qoorwy :))) a ich szczekaczki to qoorwiarze.. uo borze! człek to siem qrwa uczy całe rzycie, a myslał ja, że po szkole to jusz bendem miał spokuj z naukom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Kogo z polityków kusi ruch Szczecin XXI 04.03.09, 11:48 POczekam na coś mniej oklejonego Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Co zrobiliście? 03.03.09, 16:24 2000000 głosów słowa: Kazik Co zrobiliście tutaj nicponie Czy nikt nie widzi z was, że okręt tonie? Czy każdy zajęty kradzieżą własną Uczynił, że jest już tutaj za ciasno? Co zrobiliście, że socjalizmu Każdy z was broni niczem ojczyzny? Za wielka armia stracić by mogła Gdyby tu wszystko było odwrotnie 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par oczu, morze łez 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par uszu, więc... Ludzie chcą pieniądze mieć a nie pracę Czy ja cię jeszcze kiedyś zobaczę? Wolą kopać doły za 1000 euro Niż za 600 złotych, wiem to na pewno 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par oczu, morze łez 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 mózgów, więc... Klaso próżniacza, wy jakim prawem Z domu naszego robicie zabawę?! Zabawę głupią bo niebezpieczną Przecież rozumie to każde dziecko Co zrobiliście tutaj złoczyńcy Że nie ma miejsca dla coraz więcej? Co zrobiliście tutaj kretyni? Żaden z was nie wie, nie wie co czyni 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par oczu, morze łez 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par uszu, więc... 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 mózgów, może nie 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 ludzi, więc... I have black skin, But I have white heart I hate black people And black people hate me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed pierwszy raz zgadzam się z Nitrasem IP: *.chello.pl 03.03.09, 21:28 radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2009-03-03_1236096441.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Re: pierwszy raz zgadzam się z Nitrasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:39 Pierwszy raz w tym wątku ::: bo POza tym to zgadzasz się zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pierwszy raz zgadzam się z Nitrasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:58 Czyli grozi ci schizofrenia :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahan King Arthur Balazs!!! IP: *.chello.pl 05.03.09, 07:03 podobnop zainteresowany i były już rozmowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: King Arthur Balazs!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:44 Gość portalu: hahan napisał(a): > podobnop zainteresowany i były już rozmowy!!! No to byłyby jaja.... na koniec jak se wezmom jeszcze Pawła Piskorskiego albo innego cudaka ze stajni politycznych zombi to bedzie h..j i pujdom na dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JajaKobyly Byłem na spotkanku w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 12:42 Same kolesie z pożal się panie Boże kultury, wszechpartyjni i bez osiądnięć fuchmani i etatyści jak Jesswein, Baca Hawryszuk, Krupowicz, Sochański czy urzędas Chwat. Powinni się zabrać na prima APRILIS. Brakowało tylko Piechoty i Lubawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Byłem na spotkanku w Szczecinie IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 15:17 No to w takim razie m.in. Wojciech, Rafał, Leszek reprezentowali frakcje brudych swetrow, ubytkow stomatologicznych,zapachu potu, wczorajszego piwa, nieczyszczonych od tygodni butow, nieracjonalnego odzywiania sie w tzm ruchu XXI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floatingpresident niech zgadnę kto tam był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 17:09 Nie byłem ale "strzelam": profesor Flejterski był. Był ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: niech zgadnę kto tam był IP: 77.242.225.* 11.03.09, 18:15 był!!!! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Szczecinem rządzą sku..., h..., i złodzieje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 23:35 bardzo interesuje mnie reakcja na inicjatywe Szczecin XXI.. najwyraźniej wielu na forum atakuje przepocone swetry, starych wysłużonych polityków, wylniałe czupryny - ogólnie mało estetyczny wygląd polityków oraz ich przebrzmiałą historię... Można się z tym zgodzić, lub tez nie zgodzić się w ogóle... Bardziej zastanawia mnie jedna sprawa.. W Szczecinie rządzi niepodzielnie koteria i mafia z PO, bo nazywać to partią polityczną jest zwykłym nadużyciem.... mam nadzieje, że kiedys Ci ludzie staną przed sądem i zostaną skazani na wiel lat więzienia. Ale zanim to nastapi wielu szczecinian, którzy oddali swoje głosy wyborcze na polityków-złodziei wstydzi się dzisiaj, że głosowało na PO... osobście tego nie rozumiem. To Partia Oszustów, czyli PO, POWINNA się tak naprawdę wstydzić a nie oszukani obietnicami ludzie... Po pierwsze przed PO w RP mieliśmy rząd jakiś strasznych, chamowatych gburów z PiS-u.. dlatego ludzie szukali altenatywy i uwierzyli w PO. Czy to źle? Chyba nie. Z kolei w Szczecinie po Marianie Jurczyku juz chyba każdy przysięgał sobie NIGDY WIĘCEJ... i wielu oddało głos na Krzystka, kandydata popieranego przez PO, który wstąpił do tej partii po wyborach.. rzecz raczej zrozumiała... PO obsadziła równiez dzięki wyborcom większość miejsc w Radzie Miasta, to kolejna konsekwencja rzadów Jurczyka w Szczecinie oraz PiS-u w Polsce... PO oraz Krzystek obiecywali nam wiele wspaniałych rzeczy..wielu ludzi szybko zaczęlo się identyfikować z nowym prezydentem oraz nowa rządzącą siłą broniąc prezydenta i rządzących na tym właśnie szczecinskim forum GW .. ale z czasem coraz słabiej, ponieważ głosy krytyki nie tylko zaczęły przeważać, ale stały się w świetle faktów miażdżące.. Wielu ludzi w mieście bylo mocno wqrwionych krętactwem Krzystka i jego poplecznika Nitrasa, przekrętami lokalówki i totalnym nepotyzmem oraz lekceważeniem mieszkańców w wielu sprawach.. I co? Mimo iz cały Szczecin huczał, wielu było zniesmaczonych władzą prezydenta miasta i jego kolesi, oraz wytykano niekompetencje, chamstwo, korupcje itd. to NIC z tego nie wyniknęło do dzisiaj... NIC. Nikt nie podjął akcji obywatelskiej w imię naprawy miasta, w imię wspólnego dobra.. czy też może się mylę??? tak jak kiedys NITRAS podjął akcję wywalenia jurczyka i doszło do referendum tak teraz nik nie podjął akcji wywalenia na zbity ryj gnoja, który niszczy to miasto.. Teraz pojawiła się inicjatywa Szczecin XXI.. inicjatywa przeciwstawiająca się dalszej degradacji miasta i wszystkim patologiom, które wyrosły w Szczecinie w szybkim tempie pod kierunkiem Krzystka, Jarmolińskiego, Nitrasa i ich kolesi oraz chorej Rady Miasta opanowanej przez PO.... Można się nabijać z założycieli tego ruchu.. faktem jest że maja za sobą coś w rodzaju emerytelnego dorobku politycznego, ale ci co ośmieszają ich, pisza chamskie uwagi na ich temat, może opwiedzcie się po której stronie jesteście? Moze przedstawcie swój program naprawy miasta, bo póki co innego nie znam... Nie popieram jeszcze ruchu S XXI.. na razie patrzę i zastanawiam się, co z tego będzie, ale mam wrażenie, że to guwno które leci w ich stronę jest rzucane przez sqr..nów od krzystka.. czy się mylę??? czy tez są to jacyś qrwa światli obywatele tego miasta piszący tu na forum i mający lepszy program niż S XXI.. Może wy qrwa macie genialny programie naprawy miasta i nikt was jeszcze nie wysłuchał... niech ktoś z was pokarze jakąś alternatywę, jeśli ją macie.. czekam, aż ludzie w tym miescie się obudzą i przegonią łobuzów i kryminalistów, którzy opanowali to miasto... i dziwię się że trzeba jakis weteranów politycznych żeby zaproponowac mieszkańcom alternatywę... gdzie są szczecinianie? czy potrafią wziąć odpowiedzialność za to miasto czy chcą je pozostawić s...synom i hienom? Śmiało panowie, określecie się i odpowiedzcie: czy jesteście po stronie Krzystka??? Czy tylko tak mi się qrwa jakos dziwnie wydaje???? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 co zrobiliście tutaj... cała prawda! 12.03.09, 00:42 www.youtube.com/watch?v=7qpqquKcb1g 2000000 głosów słowa: Kazik muzyka: L-Dópa album: L-Dópa "Gra?" Co zrobiliście tutaj nicponie Czy nikt nie widzi z was, że okręt tonie? Czy każdy zajęty kradzieżą własną Uczynił, że jest już tutaj za ciasno? Co zrobiliście, że socjalizmu Każdy z was broni niczem ojczyzny? Za wielka armia stracić by mogła Gdyby tu wszystko było odwrotnie 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par oczu, morze łez 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par uszu, więc... Ludzie chcą pieniądze mieć a nie pracę Czy ja cię jeszcze kiedyś zobaczę? Wolą kopać doły za 1000 euro Niż za 600 złotych, wiem to na pewno 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par oczu, morze łez 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 mózgów, więc... Klaso próżniacza, wy jakim prawem Z domu naszego robicie zabawę?! Zabawę głupią bo niebezpieczną Przecież rozumie to każde dziecko Co zrobiliście tutaj złoczyńcy Że nie ma miejsca dla coraz więcej? Co zrobiliście tutaj kretyni? Żaden z was nie wie, nie wie co czyni 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par oczu, morze łez 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 par uszu, więc... 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 mózgów, może nie 2000000 głosów, 2000000 serc 2000000 ludzi, więc... I have black skin, But I have white heart I hate black people And black people hate me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra dobre ciele każda matkę ssie IP: *.gprs.plus.pl 12.03.09, 08:37 Panie kolego. W jaki sposób to grono przeciwstawi się degradacji miasta. Na czym opierasz to swoje podejrzenie, tę szansę. Kto im bronił przeciwstawiać się teraz, rok temu. Czy mecenas Sochański świadczył np bezpłatne usługi prawnicze dla tych, którzy temu się sprzeciwiali? Naiwny jesteś czy jesteś od nich co wcale nie jest niczym złym . Dobrze, że to powstaje tylko szkoda , że przy takiej kadrze nie będzie miqało znaczenia. Przecież polskie przysłowie mówi, że - dobre ciele dwie matki ssie a na przykład Baca jest zaprzeczeniem tego przysłowia bo w jego przypadku powinno ono brzmieć : dobre cielę każdą matkę biędzie ssało jak będzie za darmo. Baca był zqaróno naczelnym studenckiego radia w stanie wojennym, nie odpuszcza zebran czerwonej Wieczorkowej i Piechotowej, Kotwasowej Ordynackiej, był też Prezesem Fundacji Kultury Solidarności , był w Od Nowa u Lubińskiej, jak równiez miał świetne relacje z aktywistami ZChN i Kościoła oraz PO jak Jabłoński.Intensywność jego współpracy zawsze była najsilniejsza z tymi, ktorzy mogli mu cos dac a zwłaszcza zaspokojenie kompleksów. O czym Ty kolegoo tu mówisz , o jakim programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:42 Gość portalu: ja.odra napisał(a): > Panie kolego. W jaki sposób to grono przeciwstawi się degradacji > miasta. Na czym opierasz to swoje podejrzenie, tę szansę. przede wszystkim to że zabrali głos publicznie.. od tego zacznijmy. Samo mówienie o tym co ię dzieje, o kompletnym sqrwieniu miasta pod rządami PO, jest już forma protestu czy oporu. Wczesniej proponowałem podobne działania tu na forum.. i co? i kto się zgłosił do działania??? NIKT... więc nie pier..ol... bo jakos nie widze INNYCH inicjatyw w Szczecinie i to wielka szkoda.. Ale szansa na zmianę polega na tym że wreszcie zaczyna się o tym mówić dając jakąkolwiek alternatywę, dając jakiś impuls do MYŚLENIA.. I czytaj uwazniej, ja sam jestem raczej zniesmaczony że jacyś wyciągnięci z lamusa politycy to robią, a nie mieszkańcy Szczecina... nie wciągaj mnie qrwa w takie nienormalne gadki, bo wiesz że nie o tym qrwa pisałem tylko o tym że wreszcie zaistaniał JAKIŚ głos w przestrzeni publicznej.. > Czy mecenas Sochański > świadczył np bezpłatne usługi prawnicze dla tych, którzy temu się > sprzeciwiali? Naiwny jesteś czy jesteś od nich co wcale nie jest > niczym złym . Widze ze jestes tylko zwykłym sqr..em... nic więcej. Pies j...ł Sochanskiego... h.j z jego usługami, a co to mnie qrwa w ogole obchodzi???.. mnie obchodzi to miasto nie Sochanski.. gdybys czytał uważnie inne posty podpisane przeze mnie, gdzie wyrażalem swoją opinię o Bartku to bys wiedzial że nie jest to dla mnie żaden idol i mam na jego temat krytyczne uwagi.. i nie pier..l qrwa o mojej naiwności.. Bo to chamska zagrywka... > Dobrze, że to powstaje tylko szkoda , że przy takiej > kadrze nie będzie miqało znaczenia. Dokładnie qrwa to samo napisałem więc qrwa o co ci qrwa chodzi?????? czy będzie miało znaczenie czy nie, tego nie wie nikt, poniewaz jeszcze nie odbyły się wybory prezydenckie w Szczecinie.. jesli będą rozgarnięci to byc może dadza sobie radę... h.j wie.. Co jest smutne to marazm szczecinian, to fakt że SAMI nie potrafią przegonić złodziei... > Baca Znaczy się kto? Sochanski??? czytaj powyżej co o tym napisałem.. i poszukaj sobie w wielu innych postach, bo widać jestes qrwa strasznie leniwy.. A teraz co ty masz SAM do zapropownowania??? Nie podoba ci sie sochanski i cala reszta bo nie sa matka teresa z kalkuty? Wiec qrwa co? co TY nam zaproponujesz jako alternatywe dla naszego miasta???? Może ty sam pomożesz ludziom okradzionym przez miasto i jego władze??? Może o TOBIE se qrwa pogadajmy.. ja będą bardzo szczęśliwy jeśli masz coś sensownego do zaproponowania i oddam swój głos na Ciebie jeśli jestes w stanie coś nam zapewnić.. śmiało czekam na propozyjcę.. i pewnie inni forumowicze równiez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.gprs.plus.pl 12.03.09, 13:28 o skyr...niu jak piszesz w Szcczecinie (czy w Polsce) mówili Ci z Samoobrony, z PO, z PiS a nawet z SLD (za Millera po AWS). Mówił tez o tym Marian Jurczyk , który zatrudniał Chwata i Krzystka. Farmazony i ogólniki pan dyrdymalisz i zapodajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:46 Gość portalu: ja.odra napisał(a): > o skyr...niu jak piszesz w Szcczecinie (czy w Polsce) mówili Ci z > Samoobrony, z PO, z PiS a nawet z SLD (za Millera po AWS). Mówił tez > o tym Marian Jurczyk , który zatrudniał Chwata i Krzystka. > Farmazony i ogólniki pan dyrdymalisz i zapodajesz. Wg ciebie złodziejstwo w Szczecinie, lewe przewały PO, i te wszystkie jaja to są farmazony??? Imputujesz mi jakieś popier..dolone zlodziejskie partie bo jesteś zwykłym kłamcą i pewnie służysz tym ścierwom, które ciągle nas okradają.. ... nie zachowuj się jak sku...el I jak jesteś taki "mondry" to powtarzam raz jeszcze: A co ty masz SAM do zapropownowania??? co TY nam zaproponujesz jako alternatywe dla naszego miasta???? Może ty sam pomożesz ludziom okradzionym przez miasto i jego władze??? Wydaje się że z tego co piszesz, to ty sam dobrze reprezentujesz złodziei działających na szczeblach władzy w tym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
stop.psim.gownom Re: dobre ciele każda matkę ssie 12.03.09, 13:49 gosc, mieszkasz w rejonie pomorzan i gumieniec ? jesli tak, daj znac mam dla ciebie propozycje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:43 no to wal jakom masz propozycję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.gprs.plus.pl 12.03.09, 15:41 > A co ty masz SAM do zapropownowania??? co TY nam zaproponujesz jako > alternatywe dla naszego miasta???? > Może ty sam pomożesz ludziom okradzionym przez miasto i jego > władze??? Pracuję w sektorze prywatnym, wykonuję solidnie swój zawód, płacę podatki i to wystarczy abym miał prawo oceniać tych nieudaczników. Ludziom pomagam ale za swoje pieniądze bo za nie swoje bardzo łatwo się pomaga. Nie muszę przedstawiać żadnej kontrpropozycji. Zreszta jak mozna dyskutować o pustce, demagogi i postulatach typu "żadamy wesołych świąt" . W Szczecinie i w Polsce problem nie jest w pomysłach ale w konsekwentnej i profesjonalnej realizacji. Pomysła to ma też Ferdek Kiepski i Baca co to ma firmę "Pomysł i Realizacja" i z księżycowymi pomysłami jest w czołówce ludów katolicko słowiańskich ale z *realizacją* jest u niego więcej niż fatalnie. >Wydaje się że z tego co piszesz, to ty sam dobrze reprezentujesz >złodziei działających na szczeblach władzy w tym mieście... Z powyższego chociazby powodu nie chcę już z Tobą dyskutować. Proszę nie podpisuj się pod moimi postami. Ja pod Twoimi podpisywać się nie będę. Dyskutuj sobie w ten sposób w tanich pubach lub piwiarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:20 Gość portalu: ja.odra napisał(a): > Z powyższego chociazby powodu nie chcę już z Tobą dyskutować. Proszę > nie podpisuj się pod moimi postami. Ja pod Twoimi podpisywać się nie > będę. Dyskutuj sobie w ten sposób w tanich pubach lub piwiarniach. Pisałeś cały czas jakis bełkot o ludziach jak jakaś przekupka a nie o sprawie.. dajesz d..y jak masz sam coś wymyśleć tylko walisz jakieś pierdoły o Sochanskim choc w ogole nie o niego ani o żadnego z kolesi z SXXI nie chodzi, a wyłącznie o Szczecin.. Widać masz pietra w tylku skoro nie chcesz słyszeć o przekrętach w UM robionych przez partie obecnie przez PO, choć działa tu już od dłużeszgo czasu CBA i nawet były aresztowania.. więc manipulujesz i nie potrafisz odpowidziec na proste pytanie: czy w takim razie popierasz Krzystka i obecną ekipę oraz ich spoób rządzenia??? Wiec spadaj na drzewo z tymi swoimi postami o dupie marynie... Kolejny sługus złodziei i krzystka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietak(t) Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.globalconnect.pl 13.03.09, 00:25 Kto ze scisłego grona współpracowników Krzystka został aresztowany??? Jakie przewałki??KOnkrety??Nie pisz o mieszkaniu Krzystka,bo chce się rzygac tą sprawą i dopóki nie zostanie skazany g..no mnie obchodzi!CBA siedzi? I dobrze,jesli znajdą ,oskarżą ,osądzą wtedy wrzeszcz!!Wszyscy chcieli zlikwidowac CBA a przynajmniej zwolnić Kamińskiego.Tusk tego nie zrobił,CBA działa i sprawdza rządzących,ale małym leniwym sqrwysynkom na tym forum ciągle mało,nic nie robią tylka drą mordy,że źle.Sami zabierzcie się do roboty,pokażcie,że oprócz darcia japy coś potraficie wieczni i dyżurni malkontenci to może ludzie kiedyś na was zagłosują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 16:00 > rządzących,ale małym leniwym sqrwysynkom na tym forum ciągle > mało,nic nie robią tylka drą mordy,że źle.Sami zabierzcie się do > roboty,pokażcie,że oprócz darcia japy coś potraficie wieczni i > dyżurni malkontenci to może ludzie kiedyś na was zagłosują! Widzę że wreszcie coś o sobie napisałeś mały gburze po-yepski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietak(t) Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.globalconnect.pl 13.03.09, 20:02 Gosciu czytać nie potrafisz o samodzielnym mysleniu nie wspomnę.Jesteś najaktywniejszym uczestnikiem tego forum,odrewij się chłopie od kompa i zrób coś pożytecznego.Całe to twoje pisanie- szczekanie na zlecenie pisiurskiego Bredzińskiego nie daje ŻADNYCH efektów,choć pewnie będąc tak "płodnym" dostajesz od pisiurskiego wydziału propagandy niezłą kaskę.Żal was pisiurki,żółć i piana na twarzach wyróżnia was z grona normalnych ludzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nietakt goni nietakt.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:18 Skoro jesteś aż tak pilnym czytelnikiem forum, to pewnie moich wiele wcześniejszych postów i powinieneś wiedzieć, że politków uważam za przestępców.. nie spotkałem w Polsce ani jednego uczciwego.. Ilość moich jobów posłanych na nieszczesnych pis-dzielców sam jusz nie zliczem... Jeśli jesteś fanem po-yebuf, to współczuję.... mi zależy tylko na tym by Szczecin był normalnym miastem, nie jakąś chorą enklawą złodziejstywa kolesiów partyjnych.. Partie dla Polski, to nieszczęście jakie dotyka ten kraj codziennie... Co do mojego zajęcia to pozwól że odpiew ci .. spyerdalay :))) nie będziesz mi mówił co mam robić, a co nie :))) a ponieważ tak się składa że muszę siedzieć przy komputerze .... to sobie patrze co się tu na forum dzieje... I widzę bez większego zdumienia niezwykłą aktywność partyjnego ścierwa, które po pierwszych sukcesach CBA uciekło daleko od tego forum, ale ponieważ CBA zostało ostatnio spoziomowane, to znowu hieny wyłażą z szamba... i coraz bardziej tu szaleją... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: dobre ciele każda matkę ssie 13.03.09, 18:36 Gość portalu: nietak(t) napisał(a): > Kto ze scisłego grona współpracowników Krzystka został aresztowany??? pewnie przyjdzie i na to czas, kiedy PO przestanie nadzorować policję i prokuraturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:09 rewers10 napisał: > Gość portalu: nietak(t) napisał(a): > > > Kto ze scisłego grona współpracowników Krzystka został aresztowany??? > > pewnie przyjdzie i na to czas, kiedy PO przestanie nadzorować policję i prokura > turę Nie trzeba czekać.. wsadzili Andrzeja R. z SCR-u, który oskarża bezpośrednio Krzystka... widać Krzystek teraz udaje, że go nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:30 Ale Andrzej R. się Krzystka nie wypiera, wręcz przeciwnie podkreśla raczej POzytywne kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobre ciele każda matkę ssie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 21:37 Gość portalu: mikesz napisał(a): > Ale Andrzej R. się Krzystka nie wypiera, wręcz przeciwnie podkreśla > raczej POzytywne kontakty? Noo bardzo POzytywne, setki przewalonych mieszkań i miliony nielegalnie zarobionych piniedzy.. śledztwo CBA miało objąć kilkaset lokali w Szczecinie... ale jest juz cicho.. przed wyborami europejskimi PO z góry stara się zacierać złe wrażenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis POukładani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 21:48 Wszyscy POmagają im jak mogą w osiągnięciu sukcesu.Bo sukces PO to ich sukces,bez tego nie mogliby awansować, pozyskiwać, zdobywać, wygrywać, sprawować,itd. PO prostu żyć! Odpowiedz Link Zgłoś