esmeralda_2 01.04.09, 15:53 Sądy w dniu 1 kwietnia nie żartują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmeralda_2 Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 15:55 Oj na pewno się odwoła i będzie dalszy ciąg nastąpi niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:07 I co napiszą teraz forumowi szczekacze ? Dalej będą ujadać, że sądy to skorumpowana mafia działające wespół z prawnikiem Krzystkiem ? A co do złożenia apelacji - każdy ma prawo się odwołać, nie widzę w tym żadnej sensacji czy powodu do oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:14 Ja tylko napisałam, ze ciąg dalszy będzie, ale nie napisałam swojego oburzenia. A co do twojego twierdzenia, wiesz to różnie była jak to jest w manipulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 17:28 Toteż nie pisałem do Ciebie, tylko w liczbie mnogiej do tych forumowiczów, którzy od razu wiedzieli, że układ ukręci sprawie łeb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED ten dzien to katastrofa IP: 78.152.224.* 02.04.09, 01:05 dla wszystkich tych, ktorzy wyciagali w kazdym zdaniu sprawe mieszkania krzystka jako najwiekszy ich bol. nagle, zabraklo koronnego argumentu na ataki. ale jestem pewien, ze zaraz sobie wymysla nowa afere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED jeszcze jedno IP: 78.152.224.* 02.04.09, 01:38 nie zapomnijcie o tym, ze to jest honorowe wyjscie, podjete z inicjatywy krzystka, i dokonane przez krzystka. ale nie bede mowil o honorze bo duza czesc osob na forum nie spotkala sie nigdy z takim okresleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 07:14 Gość portalu: ZED napisał(a): > nie zapomnijcie o tym, ze to jest honorowe wyjscie, podjete z > inicjatywy krzystka, i dokonane przez krzystka. > > ale nie bede mowil o honorze bo duza czesc osob na forum nie spotkala > sie nigdy z takim okresleniem. :))))))))))))))))))))))))) Ćpasz z Łuczakiem że masz takie odloty? Czytając twoje posty nasuwa się tylko jedno słowo - gnida. Jakże się trzeba zeszmacić żeby bronić złodziejską bandę, najpewniej sam jesteś jednym z nich i trzęsiesz się że i tobie jako "niezbędnemu" odbiorą nieprawnie zagrabione mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: jeszcze jedno IP: 78.152.251.* 02.04.09, 14:25 wykryles jakas kradziez to zglos ja na prokurature. jak widzisz sad nie wskazal na to, by doszlo do jakiejs kradziezy czy nawet wyludzenia. ale dla ciebie to wszystko jedno, wazne by ciagnac dalej swoja chora fantazje. prawda "gosciu"? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent ZED, inteligencie na miarę Marcinkiewicza... 02.04.09, 09:08 Teraz poprosimy Krzystka, żeby oddał budżetowi miasta pieniądze za zajmowanie lokalu, po cenach rynkowych. Za 9 lat mieszkania za darmo w nienależącym się mu mieszkaniu. Chorych ludzi na rentach wyrzuca się ze swoich mieszkań. A ten "honorowy" człowieczek, który bajki miesiącami o 150 000 opowiadał powinien je wpłacić - gdzieś tyle by kosztowało go, gdyby najmował na rynku takie mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED stalinowskie sady IP: 78.152.251.* 02.04.09, 14:23 malkontencie, kazda twoja wypowiedz pasuje mniej wiecej do czasow stalina, nadawalbys sie swietnie na jednego z jego sedziow. zawsze uzasadniasz swoja nienawisc i ataki ludzka krzywda, podpierasz sie tym, ze ktos jest wrogiem ludu. modle sie bys nigdy nie mial stanowic prawa. najgorsze jest to, ze ty nawet nie rozumiesz czegos takiego jak ciag przyczynowo-skutkowy i kto ponosi odpowiedzialnosci w takiej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: stalinowskie sady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:11 zed-to ta gnida benek chochulski specjalista od oświetlenia razem z firmą mardel CBA już czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED super IP: 78.152.251.* 02.04.09, 16:45 jeszcze chochulskim nie bylem nazywany, krzystkiem, nitrasem, marcinkiewiczem... no, ale teraz dopisze sobie nastepne alter ego. ach, kolejny trybun ludu wskazal z forum winnych. jaki tutaj swiat jest prosty, zeby nie powiedziec prostacki :) Odpowiedz Link Zgłoś
podann Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 15:58 mam nadzieję, że to nie żart Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:02 "nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku" Uprzejmie Panu Krzystku mówie, że pieprzę powyższy dezyderat i robię uroczyste "buaaaahhhhhhaaaahhhhaaaaaa brlm brlm heee heee heee". A teraz podnoszę pięść w kierunku pl. Armii Krajowej 1 i prostuję palec środkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:04 Ale ładnie podsumowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:11 takie postanowienie Sadu cieszy...teraz pora aby miasto odzyskalo lokale od Jurka i innych zlodziei - im szybciej tym lepiej. a przy oakzji ukarac takiego Wieczorka zakazem co najmniej 10 lat pelnienia funkcji publicznych za narazenie miasta na straty. Odpowiedz Link Zgłoś
fotogra Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:27 Jezeli to prawda, to teraz powinien wkroczyć prokurator, bo to oznacza wyłudzenie z wykorzystaniem stanowiska, do uzyskania korzyści materialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:14 a ja się spytam kto????? kto zapłaci za rozprawę sądową.znowu ja? Precz parszywcze - sail donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:15 przeciez Krzystek zaplaci - Sad zdecydowal. jest dobrze. Gość portalu: ia napisał(a): > a ja się spytam kto????? kto zapłaci za rozprawę sądową.znowu ja? > Precz parszywcze - sail donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:24 w końcu jakaś sparwiedliwosć w tym chorym państwie i mieście! oby tylko wizionerowi nie przyszło do głowy odwoływac sie wyrok napewno jest nieparwomocny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.chello.pl 01.04.09, 16:34 www.radio.szczecin.pl/index.php Nagranie sędziny brzmi wiarygodnie, Małgosia Krzystek musi gminie oddać 10 tyś , czyli swojemu mężowi, który wcześniej weźmie swoją pensje z miasta gminy i odda swojej żonie Małgosi. Paranoja. To co ty tam oszuście i złodzieju robisz? spadaj stamtąd. I sprawdzić czy nie zaj..b spinacza z biurka? Niech Nitras obwoła cię szefem swojego sztabu wyborczego , w wyborach odnosiliście przecież sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:27 Na zartach sie zawistnicy nie znacie? Prima aprilis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:32 Żarty dla ubogich. Naprawdę tak trudno wymyślić coś śmieszniejszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 16:39 Jeśli to żart to chyba wyślę torbę produktów organicznych psiego pochodzenia do redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin YES YES YES!!! IP: *.chello.pl 01.04.09, 17:01 sprawiedliwości stanie się zadość, jak wyrok się uprawomocni. Sąd powiedział STOP politycznym (koniunkturalnie) cwaniaczkom. Ale prawdziwy i o wiele surowszy wyrok czeka na pana Pinokia w wyborach - o ile bedzie na tyle odwazny i wystartuje. Dodam tylko - m2 mieszkania w Szczecinie to obecnie 4-6 tys. zl. Ja placilem za moje M3 5 tys. za m2. W sumie wyszlo ponad 10 razy wiecej niż zaplacil za 150 metrow nasz "wspanialy" prezydent wizjoner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.chello.pl 08.12.09, 19:56 torba torbą ale sprawa jest Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance A teraz.......... 01.04.09, 17:46 Prezydencie Krzystku!!!! Kopnij w dupę i pogoń precz obywatela Krzystka z bezprawnie zajmowanego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
ugrys1 Re: A teraz.......... 01.04.09, 18:22 Krzystek kiedy sąd odczytywał wyrok właśnie przekazywał oficjalnie dokumenty wraz z ECE dla Pleciugi. ja bym tam na miejscu dyr.Niecikowskiego sprawdził z prawnikiem, te papiery, czy nie są fałszywe, po nim wszystkiego można się spodziewać. No, gdyby okazało się przez trzy komisje ,że papiery są w porządku to niech dyrektor da temu panu tam jeden pokój gościnny. Tak wygląda sędzina , która przywróciła uczciwość w naszym mieście. szkoda tylko ,że nie miała tyle obiektywizmu w sprawie mojego mieszkania. www.radio.szczecin.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie 01.04.09, 18:32 Chwila moment. Jeśli ten tekst nie jest żartem, bo taka opcja byłaby wyjątkową podłością ze strony redakcji(ale w głębi serca ta opcja wydaje się bardziej prawdopodobna), Sprawa oddania mieszkania nie jest kluczowa. Bo jeśli przekazanie mieszania krzystkowi jest nieważne to osoba która tą decyzję podjęła nadużyła uprawnień albo złamała w inny sposób złamała prawo przekazując mieszkani.e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.chello.pl 01.04.09, 18:53 ZAD gdzie jesteś ? Tłumacz złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED info dla prostaczkow IP: 78.152.224.* 02.04.09, 01:10 nie wiem czyj zad, ale czyjs na pewno jest blisko twojego jezyka. podobnie jak twoj zad jest zawsze blisko czyjegos penisa :) wielokrotnie mowilem, ze decyzja sadu bedzie wiazaca i ja nie bede sie z nia nie zgadzal. sprawa sie konczy, mieszkanie wraca do miasta, wy tracicie powod do krzyku a prezydent rozwiazuje sprawe w uczciwy sposob (ale to macie w dupie). tak wiec wszyscy zadowoleni, poza wami, wiecznie niezadowolonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: info dla prostaczkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:56 Ja zaś łaknę uzasadnienia wyroku Wysokiego Sądu. Domniemywam, że Kfystek nie apeluje, by uzasadnienie nie dotarło do ocząt wyborców. Teraz może sobie gadać o niekompetentnych urzędnikach. A jeśli tym niekompetentnym urzędnikiem był Dyrektor Generalny Urzędu Wojewódzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 Wyskocz z cynków i zaszalej !!!! :)))) dopłać za.. 01.04.09, 19:34 a teraz Wydział Lokalowy UM w Szczecinie powienien wyliczyć jaka przez te lata powstała NIEDOPŁATA w czynszu i zażądać od Pana Krzystka zwrotu należności wraz z ustawowymi odsetkami jest to deyzja administracyjna a jeśli Krzystek odmówi - wystąpić komornika o egzekucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Mieszkanie na stadionie w Dąbiu IP: *.gprs.plus.pl 01.04.09, 19:46 TRZEBA WYBUDOWAĆ PREZYDENTOWI NOWE LOKUM NA NOWOBUDOWANYM STADIONIE W DABIU Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance apel white'a 01.04.09, 20:02 DO: ja-aska, mamonia, albert, ex, dyrgoska, xyz; absztyf; bea; pra; mamonia; dzika; fugaz;......... zaprośmy krzystka na piątek na dziewiętnastą. Pogłówkujemy jak wybrnąć z tego burdelu co to sąd ogłosił. Trzeba faceta ratować. Nie może być tak, że teraz wszyscy będą jego w dupę kopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz [...] IP: 193.29.255.* 02.04.09, 09:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: apel white'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:53 Się nie podszywać proszę! XYZ jest tylko jeden! Czasem gdy mnie megalomania chwyci, to jestem xyz-xyz!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzmercedes Prezydent Krzystek oddaje mieszkanie 01.04.09, 20:13 to na 100% żart ten żydek nie oddałby za darmo nawet kości z kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Krzystki,Misiaki,Sawickie POpuliści i złodzieje 01.04.09, 20:17 Teraz trzeba zadbać żeby tego narkomana Łuczaka skazali bo POlitycznie POprawna PrOkuratura chce sprawie łeb ukręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo To teraz tysiąc innych mieszkańców odda swoje chat IP: 79.175.253.* 01.04.09, 20:43 Ciekawe ilu z Was wykupiło w chatę w podobny sposób? Oj będzie się działo :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ZED! Toczysz juz pianę z ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:17 Ze złości że twojego prezia skrzywdził zły sąd? I jak nadal zamierzasz bronić tego kłamcę i złodzieja komunalnego mieszkania? Ten niewiarygodny człowiek nie ma moralnego prawa zasiadać na urzędzie prezydenta maiasta, te wszystkie jego obiecanki są tyle warte co jego opowieści o tym że "niekompetentni urzędnicy go wprowadzili w błąd". Najbardziej niekompetentny jest on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED nie moge zrozumiec jak glupim czlowiekiem jestes IP: 78.152.224.* 02.04.09, 01:27 czy sad stwierdzil przestepstwo? czy stwierdzil, ze ktos cos ukradl? WIEC DLACZEGO KRETYNIE PISZESZ TE SWOJE DEBILNE TEKSTY? wyrok jasno mowi, ze mieszkanie wraca do miasta, a krzystek wychodzi z tego w honorowy sposob, skoro to on sam wyszedl z taka inicjatywa. ale dla ciebie zadne wyjscie nie bedzie pasowalo, no, chyba, ze go spala na stosie. dalej plujesz jadem. jestes zwykla menda, ktora nie rozumie co czyta albo unika zrozumienia bo wtedy nie mogalby pluc zolcia. i ty chcesz ku... mowic kto ma moralne prawo zasiadac na urzedzie? ty? nie rozsmieszaj mnie szmatko. czy moge od dzis mowic na ciebie "mendo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie moge zrozumiec jak glupim czlowiekiem jes IP: 62.233.138.* 02.04.09, 06:17 Gość portalu: ZED napisał(a): > czy sad stwierdzil przestepstwo? czy stwierdzil, ze ktos cos ukradl? > > WIEC DLACZEGO KRETYNIE PISZESZ TE SWOJE DEBILNE TEKSTY? > > wyrok jasno mowi, ze mieszkanie wraca do miasta, a krzystek wychodzi > z tego w honorowy sposob, skoro to on sam wyszedl z taka inicjatywa. > ale dla ciebie zadne wyjscie nie bedzie pasowalo, no, chyba, ze go > spala na stosie. dalej plujesz jadem. jestes zwykla menda, ktora nie > rozumie co czyta albo unika zrozumienia bo wtedy nie mogalby pluc > zolcia. > > i ty chcesz ku... mowic kto ma moralne prawo zasiadac na urzedzie? > ty? nie rozsmieszaj mnie szmatko. > > czy moge od dzis mowic na ciebie "mendo"? :)))))))))))))))))))) Doskonałe! ZED dostanie zaraz zawału! ZŁODZIEJA skazali! :))))) Gdybyś ZEDziu nia pamiętał to kfisfywek sam maczał paluszki w przyznaniu sobie mieszkanka :))) ZŁODZIEJ! Żaddne twoje wściekłe wpisy tego nie zmienuią! I nazywaj mnie sobie jak chcesz! To świadczy tylko o tobie :))) prezia-złodzieja skazali na zwrot zagrabionego mienia! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie moge zrozumiec jak glupim czlowiekiem jes IP: 78.152.251.* 02.04.09, 14:28 wiesz, za rozpowszechnianie tego co piszesz moga ci wpieprzyc calkiem niezly wyrok. miejmy nadzieje, ze sie na to zalapiesz. trzeba znac granice we wlasnych wypowiedziach, to miejsce gdzie przekraczasz krytyke a zaczynasz chore pomowienia oparte na wlasnej nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-partyzant ze strony krzystek.eu 01.04.09, 21:46 Wyskocz z samochodu Anonim jadac po dziurach na slonecznym Wyskocz z krzaka Anonim krzycz - paaadaaka! Wyskocz z ble ble Anonim Przejzałam sobie te wszystkie opinie i stwierdzam ze kazdy potrafi tylko krytykowac Obojetnie jakie byłoby haslo kampanii to znalazłyby sie setki ktorym by ono nie pasowalo.Bo nie da sie dogodzic wszystkim. A tak w ogole wiele osób pisze o brudnym mieście ale to przeciez my mieszakńcy tworzymy to miejsce i jesli sami nie dbamy o to by wyrzucić papierek do kosza - to co liczymy ze ktoś bedzie chodził za nami z miotłą i sprzątał. Wyskocz z wanny, krzycz Eureka Anonim Cały Szczecin na to czeka! Wyskocz z ofia lat 45 Anonim szuka męża Wyskocz z tego miasta Anonim bo cie ono przerasta Wyskocz z piątaka! Anonim Masz prezydenta cwaniaka! Wyskocz z tego co cię boli Anonim A pewnie coś boli... miasto najlepiej reklamuja zadowoleni mieszkańcy a nie jakieś bilboardy, np pokazując ten filmik www.youtube.com/watch?v=NU_l54vrAtw osoby które nigdy nie były w szczecinie wnioskowały że miasto jest naprawde zajebiste ;] bilboardy? sądze że nie tędy droga (bynajmniej jeszcze nie teraz), najpierw zróbmy porządek u siebie żeby było co reklamować na zewnątrz, dobre miasto samo sie obroni bez reklamy. Proszę o poparcie:D Wyskocz z z krawata Anonim nie bąbdź jak dziadek i tata Wyskocz z ze stanowiska Anonim naród cię wyściska Wyskocz z z tramwaju Anonim bo nie jedzie do raju Wyskocz z gajera Anonim jeśli cię uwiera Wyskocz z czapki z pomponem Anonim bo wkurzsz swoją żonę Wyskocz z Wyskocz z kapci Anonim co je masz po babci Wyskocz z ... niczego Anonim Akcja promocyjna jest bardzo dobra. Swiadczy o tym miedzy innymi ta strona. Wazne jest zeby o Szczecinie dyskutowac, a dzieki tej (wydawaloby sie) bezsensownej reklamie tak wlasnie sie dzieje. FG2050 to rowniez niezly pomysl. Nie do zaakceptowania sa za to pomylki w prezentacjach nt. miasta, billboardach itp. Za to powinny poleciec glowy. Wyskocz z MP-trojki albo z portmonetki, inaczej kosa Anonim oczy dookola glowy Wyskocz z pod buta Sławka cieniaku... Anonim wkońcu bądź samodzielny nasz panie preziu! Wyskocz z gatek Anonim okarzesz się k*tasem Wyskocz z joyta Anonim koyote Wyskocz z arkoniak Anonim wyskocz z joyta. Wyskocz z 90 komentarzy to moze cos sie w Szinie wydarzy Anonim ano Wyskocz z dragów, pomóż koledze Anonim oddaj Michałowi bo jakiś taki blady chodzi Wyskocz z pieca Anonim Ciastku. Wyskocz z prawa Anonim Wasze dane i tak beda dostepne, w przypadku zlamania prawa, rejestrator musi udostepnic dane poszkodowanemu, wiec lepiej zwijajcie manatki. Wyskocz z fp crew Anonim sux Wyskocz z internetu Anonim return to reality. rób, nie gadaj. Wyskocz z tej glupiej strony Anonim Buractwo Wyskocz z biura Anonim na budowe w centrum miasta! Czarna dziura cię tam zasta :D Wyskocz z przez okno Anonim na budowe w centrum miasta! Czarna dziura cie tam zasta :D Wyskocz z obietnic!!! Anonim Panie Piotrze "zbudujemy stadion, Szczecina zasługuje na szanse i rozwój" Krzystku Wyskocz z cynków i zaszalej, policja za browar wlepi ci mandat ulice dalej Anonim życiowe:D Wyskocz z ze Skody Superb leszczu! Anonim . Wyskocz z gatek i zasyp głębokie oraz arkonke Anonim po co wam baseny jak nie umiem pływać Wyskocz z samołotu bez spadachronu w dąbiu Anonim spadniesz na trawę nic ci się nie stanie bo nic nie budują Wyskocz z chasłem że odchodzisz Anonim pomoże ci tv regionalna na pewno nie odmówią Wyskocz z naszego miasta Anonim na zawsze Wyskocz z 40tu baniek dla Gondora Anonim lepiej opłaca się zapłacić odszkodowanie niż coś wybudować Wyskocz z jeszcze jakimś świetnym pomyśłem Anonim bo czemu nie,zawsze masz jakiegoś asa w rękawie Wyskocz z inwestorem pokaz gdzie ma budować STADION Anonim ZAWIEDZIONY Wyskocz z sercem dla krzystusia Anonim oddaj głos i tak na ciebie na siusia Wyskocz z pługiem Anonim w szczecinie można orać wszystko czego duszyczka zapragnie Wyskocz z projektu badz debilny uśmiechnięty Anonim floating garden , stsettin,2050,złoty szlak mnie trafi chłystek Wyskocz z najków, dawaj dutki Anonim tu jest Szczecin, ty durniutki Wyskocz z podskocz na Anonim tupnij pod, tratata Wyskocz z walonek Anonim zamruczał jelonek Wyskocz z maniury Anonim bo ciachnę brzytwą Wyskocz z urzędu Anonim i popatrz na stocznię .......(nie)widzisz Wyskocz z dyplomu prawnika Anonim i wróć do majsociowej podstawówki Wyskocz z mieszkanka dla "niezbędnych" Anonim zamieszkaj w kawalerce Wyskocz z Grzybka pod Kaskade Anonim uważaj na dziury w ziemi Wyskocz z Buldożerów Anonim i zbuduj coś wreszcie! Wyskocz z siodła Anonim bo cię koń w knieje poniesie Wyskocz z gruntu i daj OPUS DEI Anonim w imię Ojca i Syna i... Wyskocz z dwóch baniek i daj zaszaleć Esce Anonim prawdziwe :) Wyskocz z pomysłem ! Anonim pół Polski będzie miało ubaw ;p Wyskocz z mieszkania i daj je młodym Anonim by młodzi Szczecinianie, też poczuli się niezbędni dla miasta! Wyskocz z PO Anonim miej honor! Wyskocz z floating garden 2050 Anonim żyj tu i teraz! Wyskocz z Wyskocz z pomyslem na wspólczesny Szczecin Anonim Nikt za Ciebie tego nie zrobi Wyskocz z kasy Anonim bo niestety my za te ich głupie pomysły płacimy Wyskocz z bojlera na główkę do wanny Anonim może wtenczas będziesz widział to co widzi Ksystek wymyślając kolejne absurdy Wyskocz z e szpitala Anonim Zbyszek Nowak wyleczy cię telefonicznie! Wyskocz z auta i wejdź w kupę Anonim komentarz pod podeszwą Wyskocz z e stoczni ! Anonim mimo ze np. niemeickie maja mnostwo roboty... Wyskocz z mieszkania, Piotrze! Anonim bo nie twoje Wyskocz z wielkiej krokwi i zdobadz zołtą koszulke lidera Anonim :) Wyskocz z wyskocz Anonim bo wyskocz 2 razy to nie jedna Wyskocz z mózgu, nie oszalej. Anonim zal.pl - nowa strona promocyyjna szczecina, dodam tylko znana w całej polsce Wyskocz z długopisa i podpisz wniosek o odwołanie krzysia Anonim Bo tak! Wyskocz z błonii bo są dla koni! Anonim panie pie...dęcie, my Panu już podziękujemy... Wyskocz z faktur panie chłystek! Anonim bo chcę wiedzieć ile i który kumpel dostaje z publicznej kasy za ten cały bełkot. Wyskocz z kozijebków chyba... Anonim elaganckie pantofle to "kozijebki" a jakieś CYNKI heheh Wyskocz z DUPALA! ... Anonim ...bo Szczecin sie opie...! Wyskocz z papierosów Anonim bo dostaniesz raka. i umrzesz. zostawiając zapłakaną matkę - emerytką. Wyskocz z CYNKÓW, przestań CHLORzyć, jedź na HEL i doTLEŃ mózg:) Anonim i naucz się reszty tablicy Mendelejewa:D Wyskocz z okna, Panie od promocji Miasta Anonim dla atrakcji turystycznej Wyskocz z rajtuff bo sie zadrapiesz Anonim yyyyyy bo tak Wyskocz z Szina i jedź do Wrocka Anonim po nauki. Wyskocz z domu do kościoła Anonim Bo za to miasto i jego włodarzy można się już tylko modlić. A i kościołów coraz więcej, doganiamy Kraków. O połaci ziemi dla Opus Gei nie wspominając :/ Wyskocz z ..z mózgu i oleju se nalej! Wyskocz z cynków i zglanuj Krzystka! Anonim A w ogóle. Aby Używać języka knajarskiego, knajpianego, kminy, grypsery i tzw. sloganów blokowych - trzeba te formy znać. Cynki to raczej sygnały, nielegalnie przemycone wiadomości... No i to grypsera. Natomiast, jeśli już operujemy grypserą, to wyskakuje się z glanów. Wyskocz z nawozem dla Floating Garden! Anonim niech Twój pies też zesra się na środku ulicy... Wyskocz z drobnych (odliczonych) i płać za parking dziwko! Anonim dla tych, co nienawidzą trzech kolorów strefowych i regularnie opie...ją automaty od biletów parkingowych Wyskocz z nami na piwo ! Anonim A jak ! Wyskocz z wyskocz z porządnym pomysłem Anonim człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: ze strony krzystek.eu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:37 A Ty co, niespełniony twórczo jakiś jesteś ? Co za bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia chłopak ma problem. Kupił przecież dom na Warszewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:38 e. I co będzie stać go na spłatę? Czy starą metodą urzędniczą uzyska środki na spłatę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:48 Ale to nie jest moje mieszkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 Nie oddaje tylko zasądzono zwrot mieszkania 01.04.09, 22:55 złodziejowi z PO to co ukradł z kolesiami. Teraz kolej na M.Jurka vel Mandaryn,jak się ciesze że się zabrali za te koniunkturalne świnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz są sądy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:19 i to nawet niezależne,chyba że to ręka Nitrasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZA Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.cable.smsnet.pl 01.04.09, 23:45 Krzystek nie padł ofiarą nie urzędników a urzędnika Piotra Krzystka Dyr. Generalnego UW, który po otrzymaniu do dyspozycji lokali Gminy Szczecin winien był dbać aby były to lokale rotacyjne na czas pełnienia funkcji. Ale p. K. nie po to brał mieszkanie aby je oddawać. To był klasyczny przykład niedopełnienia obowiązków ( nadużycia)w celu osiągnięcia korzyści. A ci którzy w lokalówce UM obrabiali dokumenty robili to na polecenie góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio z portu Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:53 Jak znam życie to jeszcze mu zapłacimy za remont tego mieszkania. W końcu nie jego wina, że mu je błędnie przyznano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZA Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.cable.smsnet.pl 02.04.09, 00:01 NIE POZOSTAJE NIC INNEGO NIZ DYMISJA TEGO PLAWNIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 miejscy prawnicy niepotrzebnie utrzymywani 02.04.09, 01:22 tu jako były dyrektor Urzedu Wojewódzkiego i prawnik przyznaje, ze nie miał pojecia i nie znał sie - dokładnie, jak pan Husejko mówi teraz - na przydziale mieszkan... poza kolejka oczekujacych! Nalezałoby teraz wyciagnac konsekwencje wobec urzednika, który na tyle działał na swoim stanowisku niechlujnie, ze przydzielił te mieszkania niezgodnie z prawem, ale zarazem miał taka moc urzednicza by tymi mieszkaniami zadysponowac na tyle skutecznie, ze dopiero po tylu latach wyszło szydło z worka! W naszym urzedzie wsród urzednikow jest słaba znajomosc prawa, ale przede wszystkim brak poszanowania prawa... Przeciez, jak w przypadku zerwania umowy z niemiecka firma, która kosztowała miasto 10 mln, a sprawa jest w sądzie przeciwko zarzadowi panów Jurczyka i Wieczorka wówczas nie słuchano miejskich prawników, ze grozi kara, tak widac i w tej zarzad pana Wieczorka nie poradził sie prawników czy taka operacja wydania mieszkan jest prawnie bez wad! Po co zatrudnia sie miejskich prawnikow - skoro nie radzi sie ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: miejscy prawnicy niepotrzebnie utrzymywani IP: *.cust.tele2.pl 02.04.09, 07:05 Nareszcie sprawiedliwości stało sie zadość. Sąd nie mógł dłużej chować głowy w piasek, bo sprawa ta jest zbyt medialna i śmierdzi z daleka, więc wyrok jest niekorzystny dla Krzystka, który udaje, że godzi się z orzeczeniem, ale napewno żal mu d... ściska, że przekręt się nie udał. Oburzenie na urzędników i bałagan jest co najmniej śmieszne, przecież ten "wybitny i niezastąpiony" doskonale zdawał sobie sprawę, że to szwindel mieszkaniowy i na niego się godził "dyrektor generalny", zatem działał w zamiarze ewentualnym. Sam nigdy nie zwrócił by tego mieszkania, a teraz kreuje się na uczciwego i prawego - poprostu obłuda. Zobaczymy czy dotrzyma słowa, iż nie będzie się odwoływał, przecież stwierdził, że do czasu otrzymania uzasadnienia nie zamierza tej sprawy komentować. Uzasadnienie wyroku potrzebne jest do wniesienia apelacji a zatem nie należy wierzyć mu w te szczere intencje. Teraz kolej na kolejnych "niezbędnych", bo wczorajsze orzeczenie stanowi precedens w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wyglada, ze pan Ksyfek dał dupy 02.04.09, 11:27 Wyglada na to, ze pan Ksyfek bedacy dyrektorem Urzedu Wojewodzkiego dał dupy nie sprawdziwszy i nie dopilnowawszy, by cała operacja odbyła sie zgodnie z prawem - bo nie slyszalem, by kto inny z ramienia UW sprawe pilotował! Pan dyrektor, uznany wówczas jako niezastapiony i niezbedny okazał sie prawnikiem-urzedasem, ktory nie dopilnował procedur, a nadto sam był na liscie do mieszkania, a wiec wykorzystal... Dalej bedac juz doswiadczonym prawnikiem i prezydentem miasta miał najlepsza okazje by jeszcze raz przyjrzec sie calej sprawie a wyciagniawszy stosowne wnioski sam sobie odebrac mieszkanie... dalej jednak nie widział tu zadnych nieprawidłowosci trwajac na stanowisku, ze dostał mieszkanie zgodnie z prawem! A teraz okazuje sie, ze dał dupy jako dyrektor, dał dupy jako ptezydent, któremu zglaszano naduzycie, próbuje wiec jako obywatel zaslaniac sie brakiem wiedzy prawniczo-administracyjnej! Typowy "Proces" Franza Kafki pl.wikipedia.org/wiki/Proces_(powie%C5%9B%C4%87) "Według hipotezy słynnego socjologa i psychoanalityka K. jest człowiekiem, który nie umie wziąć odpowiedzialności za własną egzystencję. Nie stać go na poświęcenie się (choćby w najmniejszym stopniu) jakiejkolwiek idei. Prowadzi nudne, monotonne życie, pozbawione wartości. Jest w zasadzie człowiekiem zbędnym, nieprzydatnym ani społeczeństwu, ani nawet żadnej jednostce. Dla Fromma tytułowy proces, jest ostatnim momentem, w którym K. może odmienić swoje życie. Ale on wciąż błądzi, nie umie wziąć spraw w swoje ręce, okazuje się uzależniony od innych, chce zrzucić na innych odpowiedzialność "usprawiedliwienia własnej egzystencji". Fromm wyróżnia tu dwa rodzaje sumienia: sumienie humanistyczne i sumienie autorytatywne. Pierwsze przemawia do K. ustami księdza, drugie nakazami sądu. Sąd występuje tu jako instytucja zupełnie zdemoralizowana i jednoznacznie zła, prowadząca prostą drogą do zagłady. Ksiądz z kolei, mimo że jest kapelanem więziennym, reprezentuje tu jedyną siłę, która jest w stanie ocalić K. Aby to zrobić ksiądz odwołuje się do uczuć Józefa, ale jego słowa trafiają w próżnię. K. przemieni się dopiero na chwilę przed śmiercią, kiedy widząc zupełnie obcą osobę, zaczyna wierzyć w najważniejsze dla człowieka sprawy, tj. miłość, przyjaźń, zdolność poświęcenia się dla innych. Jak pisze Fromm w analizie Procesu: Dopiero w obliczu śmierci przerażenie wlało w niego moc pozwalającą mu uświadomić sobie możliwość przyjaźni i miłości, i - co paradoksalne - w chwili śmierci po raz pierwszy uwierzył w życie. " Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wyglada, ze pan Ksyfek dał dupy 02.04.09, 11:34 Tobie to tylko dupy w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: wyglada, ze pan Ksyfek dał dupy IP: *.chello.pl 23.12.09, 23:06 grabarz też zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 "Proces" Franza Kafki i pan K. 02.04.09, 11:35 "Opowieść o winie i karze: Niektórzy czytelnicy dopatrują się klucza do interpretacji powieści w początkowym sformułowaniu, jakoby K. "nic złego nie popełnił", a częściowo też na przypowieści księdza. Według nich jest to świadomy zabieg autora, który wprowadza błędne założenie na początku i w raz z rozwojem akcji, prowadzi czytelnika do właściwej konkluzji. Dla tej grupy interpretatorów K. został słusznie ukarany za bierną postawę wobec życia, czy szerzej - wobec zła. Należy przyjąć, że sąd jest instytucją jednoznacznie złą, zdemoralizowaną (niektórzy wprost utożsamiają go z szatanem). Stąd absurdalność aresztowania - człowiek styka się ze złem po prostu, jest naturalnym elementem naszego życia, ma ma jego przyczyny, tak samo, jak w przypadku K. nie ma zarzutów. Jeżeli zło dotyka człowieka słabego i biernego, który nie umie mu się przeciwstawić, zaczyna go omotywać (tak właśnie sąd omotuje Józefa). K. szuka co prawda pomocy u innych, ale nikt nie daje mu odpowiedzi na najważniejsze pytanie - jak postępować z sądem, tak samo, jak żaden człowiek nie zna sposobu jak poradzić sobie ze złem. Na to ważne pytanie każda jednostka musi odpowiedzieć sobie sama, do czego K. jest niezdolny. W końcu tytułowy "proces" staje się jego obsesją i prowadzi do śmierci. W tym przypadku kara, wymierzona K. jest sprawiedliwa - zło zdominowało człowieka, który niejako "wykopał sobie grób własnymi rękoma". " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlak Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.kalisz.mm.pl 02.04.09, 07:17 Krzystek udaje, że padł ofiarą: to prawnik, podobno "wybitny urzędnik znający procedury", pracował w Wydziale Mieszkalnictwa, jest prezydentem i nie umiał ocenić złych procedur?????? Słusznie , że zajmuje się tym CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Sąd kazał Krzystkowi oddać mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 07:22 A teraz czas na innych np "buraka" jurka, wice marszałka i jemu podobnych "niezbędnych" miastu. Prawo równe dla wszystkich!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p- zrozum to w końcu!!! IP: 188.33.19.* 02.04.09, 07:28 Jurek jak i pozostali "niezbędni" byli zameldowani poza Szczecinem i wymogi prawno-formalne spełniali, jedynie Krzystek zameldowany był w Szczecinie, zarabiał 2x więcej niż powininien- starając się o takie mieszkanie i sam podpisywał umowę o przekazaniu mieszkania przez miasto do Wojewody. Czy zachowanie pozostałych "niezbędnych" jest etyczne ? .... nie wiem.... ale wiem, że jedynie Krzystek nie miał PRAWA do tego mieszkania.... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: no..., a gdzie będzie mieszkał prezydent? 02.04.09, 07:50 ZED,wiesz moze? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: no..., a gdzie będzie mieszkał prezydent? 02.04.09, 09:10 Na Warszewie, bo sobie tam dom postawił. Blisko będzie rodzicom dzieci z tej zapchanej szkoły, żeby mu pod bramom domu uświadomić, gdzie mają jego utrzymywanie miernej Masojciowej i nieudolność w budowaniu przez tyle lat szkoły. Albo spowrotem do rodziców - przecież on miał gdzie mieszkać, zanim dostał mieszkanie za bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: no..., a gdzie będzie mieszkał prezydent? 03.04.09, 08:42 Eee tam! o jedno mieszkanie taka wrzawa. Jestem pewien, że wielu z was ( ja również)gdyby miało taką możliwość, chetnie by skorzystali. Normalna ludzka słabość do rzeczy darowanych, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś