Dodaj do ulubionych

Spod znaku białej gwiazdy

IP: *.e-technik.uni-rostock.de 28.11.03, 16:48
Tak, jezioro Szmaragdowe zachwyca swym pieknem. Warto tam czasem
sie znalezc i chwile pomedytowac majac ten uroczy akwen jako
ujmujace otoczenie. Czas, zebym i ja tam powrocil, wszak juz
minely jakies 3 lata od ostatniej wizyty. Szczecinie jestes
Wielki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdrojak Re: Spod znaku białej gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:35
      Świetny artykuł .
      Nareszcie wiem trochę natemat okolic w których mieszkam od 48
      lat.
      • piotr33k2 Re: Spod znaku białej gwiazdy 28.11.03, 22:43
        ciekawy dobrze napisany materiał ,autor mógł coś nadmienić o zaniedbanym
        stanie terenu wokół jeziora ,to obciach żeby mieć takie miejsca a tak je
        zaniedbać ,co prawda ostanio coś tam zaczęto robić ale ten punkt koło zajazdu
        jest zaśmiecony ,połamane ławki ,napisy na ścianach itd.
        • absztyfikant Re: Spod znaku białej gwiazdy 29.11.03, 02:20
          Dla autora artykulu szacuneczek. Zenuje mnie fakt, ze Szczecin nie potrafi
          wykorzystac turystycznie tego miejsca. Powinien tam powstac luksusowy hotel
          (konferencje, sympozja, rauty) - moznaby tam zapraszac VIP-ow. A tak jest
          zwykla trollownia.
    • Gość: Pawel Re: Spod znaku białej gwiazdy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 07.12.03, 12:09
      To wspaniałe,że są osoby piszące takie artykuły.
      Paweł z Bydgoszczy
    • Gość: quba Re: Spod znaku białej gwiazdy IP: *.spx.pl / 213.155.175.* 07.12.03, 12:45
      Rzeczywiście artykuł pierwsza klasa, wielkie dzięki ! Natomiast odnośnie tego
      miejsca znów mamy niewykorzystany potencjał, te kanały to kapitalne miejsce na
      jakąś marinę, przystań z kafejkami i tak jak kiedyś moznaby to miejsce połączyć
      wąskotorówką z jeziorem Szmaragdowym, ach byłoby pięknie.
      • absztyfikant Re: Spod znaku białej gwiazdy 07.12.03, 21:21
        Nie ma jak zostawianie pola do wykazania sie dla przyszlych pokolen. W tym
        sensie niewatpliwie jestesmy miastem z przyszloscia. A jaka, to zalezy tylko od
        nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka