Dodaj do ulubionych

gls-kurier omijajcie ich z daleka

28.04.09, 16:22
czemu po raz kolejny ,pomimo nauczki zamawiam cokolwiek przez ta amotorska
firme?wielka łaska ze facet raczy w ogole wpasc,,bez wczesaniejszego umawiania
sie z klientem potrafia przyjechac kilkakrotnie zostawiajac awizo i oczekujac
,ze klient bedzie sie tarabanic ,az do siedziby firmy w kliniskach!!!zenada i
brak profesjonalizmu!!!uwazajcie na oferowane przez nich usługi
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 30.06.09, 17:41
      100% racji!
      Tak niskiej jakosci usług kurierskich jeszcze nie widziałam. Kurier
      dyktuje godzinę dostarczenia paczki, a jak Cię nie ma to zostawia
      awizo na którym ani jeden z dwóch podanych nr telefonu nie jest
      aktualny. No najlepiej to jechac odebrac do nich gdzies hen hen poza
      Szczecin, a przecież do cholery nie za to sie płaci....
      Żenada, żenada, żenada..
      Chyba pofatyguję się do Federacji Konsumentów w ich sprawie.
      • Gość: Vlad.H. wysylajcie UPS IP: *.cable.quicknet.nl 30.06.09, 21:13
        zaplacicie wiecej nawet awiza nie dostaniecie... na tle UPS, GLS nie wypada tak
        tragicznie - po prostu w dupach wam sie poprzewracalo
        • Gość: zona.pijaka Re: wysylajcie gls IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.09, 21:35
          pelen szacun dla gls. po poludniu zamowiona plazma w olsztynie a juz
          nstepnego dnia rano tel kuriera czy moge byc w domu ok poludnia.
          sama przsunelam odbior na poludnie nastepnego dnia, nast dnia rano
          powtorny telefon umawiajacy, byl obecny nawet przy otwarciu i
          sprawdzentu przesylki. milo, szybko, podpis elektroniczny, rewelka.
      • Gość: Krzysztof Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.chello.pl 29.10.09, 14:44
        Lipa i jeszcze raz lipna firma. Kurier przyjeżdza do mnie z przesyłką o 19.30 i
        o tej godzinie odbiera pomimo tego że zamówiony wczoraj ... No ale on nie ma
        czasu .... na pytanie czy przesyłka pójdzie dziś powiedział ze jutro ... a jutro
        piątek i dotrze w poniedziałek ... Totalna lipa .... Jadę do UPS . Tam zawsze na
        czas !!!
        • Gość: Były pracownik Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 22:29
          Ciężarówki z wysyłką mają planowo odjazd o 18:30 z magazynu w Kliniskach, jeśli wyjechała ona by później to nie dotarłaby na rano do Bydgoszczy tudzież Strykowa, kurierzy czasem mają nawet po 200 paczek do rozwiezienia, jeśli pana adres był na końcu rejonu danego kuriera, to niech się pan nie dziwi, że dociera z nią kurier tak późno, chyba, że woli pan odbiór w innym terminie, bądź odbiór własny paczki w filii w Kliniskach...
      • Gość: szczecin Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.elpos.net 16.01.10, 11:11
        O CO CI KOBIETO CHODZI JAK ZWYKLE PRETENSJE DO KAZDEGO ALE NIE DO SIEBIE BO JA WIELKA DAMA ZAPLACILAM ZA PRZSYLKE I MA BYC WTEDY KIEDY ZECHCE TAK??A MOZE ZADZWON SPYTAJ SIE JAK ZAMOWILAS JUZ DANA RZECZ KIEDY SZANOWNA FIRMA ZECHCE JA WYSLAC POPROS O NR NADANIA ITD?NA PACZCE ZNAJDUJE SIE NR TELE JAK KTOS SOBIE ZYCZY ,KURIER DZWONI NIE O 12 TYLKO Z RANA O 7 PRZED WYJAZDEM I ZALATWIA DOGODNE MIEJSCE DOSTARCZENIA CZY TO DO DOMU LUB PROSI O ADRES FIRMY NP, CO TY KOBIETO MYSLISZ ZE KURIERZY ROBIA 24 H NA DOBE JAK CI NIE PASUJE TERMIN DOSTAWY IDZ JEDNA Z DRUGA I TRZECIA DO SKLEPU OBEJRZYJ SOBIE DANA RRZECZ KTORA CHCESZ KUPIC SPRAWDZ OD RAZU CZY TEZ DZIALA ZEBY NIE KUPOWAC KOTA W WORKU ITD I BEDZIESZ MIALA ORYGINAL A NIE JAKAS CHINSZCZYZNE Z ALLEGRO !!PS.JESLI X KURIER MA 100 STOPOW TO CO WY MYSLICIE ZE BEDZIE W DZIESIECIU MIEJSCACH O GODZINIE 12 BO TAK KILKA OSOB SOBIE ZACZYZYLO !!LECZCIE SIE A JAK NIE PASUJE TO SKONCZ PIERDOLIC GLUPOTY I ZACZNIJ MYSLEC TROCHE.
        • Gość: joanna. Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.szczecin.mm.pl 16.01.10, 11:21
          Pamiętam jak przynajmniej 2 lata temu miałam otrzymać przesyłkę w 24h:) Czekam jeden dzień, drugi i trzeciego dzwonię wreszcie do siedziby. A tam miła pani mówi, że z jej zapisów wynika, że przez te 2dni nie było mnie w domu i jeśli dzisiaj też mnie nie będzie to sama będę musiała przyjechać do nich po przesyłkę. Poprosiłam o numer do pana, który rzekomo u mnie był. I jak się dowiedziałam - wcale do mnie nie przyjeżdżał, bo samochód miał zepsuty, ale firmie mówił że był. A później zaczęłam się kłótnia o godzinę przyjazdu, bo przecież nikt nie pracuje tylko oni. Po długich rozmowach przyjechał o 16, bez przeprosin (bo co tam, że czekałam 3 dni).. ale cóż, jak czytam Twoją wypowiedź to mogę się tylko cieszyć, że jeszcze na mnie nie nawrzeszczał. Prości ludzie nie powinni pracować wśród ludzi.
        • Gość: e.beata Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 15:59
          o, jak jesteś powiązany z tą firmą, to juz nie dziwia mnie negatywne
          wypowiedzi na jej temat;-))
    • Gość: Agnie GSL nie zawiodło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 10:43
      Na szczęście mogę napisać, że ja osobiście z dostawy wykonaniej przez GSL jestem w pełni zadowolona. Szybka dostawa, wedle życzeń co do adresu, godziny. Szybka informacja w centrum GSL w Bydgoszczy, co do namiarów na kuriera który przesyłkę ma dostarczyć. Nie mam na co narzekać, ale domyslam się, że nie każdy może taka opinią się pochwalić.... zawsze mozna trafić na mało profesjonalna obsługe w każdej z firm kurierskich na naszym rynku...
    • zbigniews1934 Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka 28.10.09, 10:46
      RE:czyta sama firma jest zatrudniona w Urzedzie Miasta Szczecina.
      • Gość: netpis Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.ericsson.net 21.12.09, 14:41
        Genralnie tragedia - omijać i ostrzegać innych
    • Gość: mfer Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.09, 15:39
      Potwierdzam!!! Paczka nadana 21 grudnia br (dzisiaj 27) jeszcze nie dotarła do
      mnie. Dziadostwo - omijajcie tę firmę szerokim kołem
    • Gość: miki Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.blue.pl 03.02.10, 11:20
      Nie lepiej porównać oferty różnych firm np. za pomocą KurJerzy.pl?
    • Gość: Mariuszek Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.10, 17:37
      Powiem krótko GLS to jebane kurwy !!!!!! sorka za łaciene :):P
    • Gość: nana29aa Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:38
      ostrzegam przed tą firmą , brak profesjonalizmu i podejścia do
      klienta jak i towaru który dostarczają . Nie korzystajcie z ich uslug
      nie są to ludzie odpowiedzialni i brak im doświadczenia . ludzie
      ktorzy tam pracuja sa bezmyslni i nieodpowiedzialni ,
    • Gość: Off Lepiej uważajcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 01:30
      gls - omijajcie, ktoś niedawno zniechęcał do korzystania z UPS... Za jakiś czas wyczerpie się lista firm kurierskich i będzie trzeba korzystać z Poczty Polskiej.
      A wtedy już nikt nie otrzyma swojej paczki. ;]
    • amator.szczecin Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka 05.07.10, 10:50
      Demonizujesz... Z każdą firmą miałem przeboje, każda uważa, że o 13 musisz być w
      domu...
    • dolores92 Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka 04.07.17, 10:55
      Od co najmniej pół roku doznaję ciągłego rozczarowania. Nie polecam, czekam trzeci dzień na przesyłkę, która powinna nadejść w zasadzie z dnia na dzień a ostatecznie w ciągu 48 godzin. Dziś jest trzeci dzień a pani na infolinii informuje mnie, że paczka jest na magazynie ale dziś jej też nie otrzymam bo z jakichś bliżej nie wyjaśnionych przyczyn kurier jej nie pobrał z magazynu. W takim układzie nie dociera na czas do mnie towar dla klienta, którego w efekcie tracę . Jeszcze raz nie polecam !!!
    • Gość: Elżbieta Re: gls-kurier omijajcie ich z daleka IP: 5.174.120.* 03.11.17, 05:18
      To jakaś żenada! Jedno co potrafią,to wysyłać info,że odbiorca nieobecny,chociaż kurier nie raczył pofatygować się do odbiorcy.Nie polecam!!! Nigdy więcej GLS!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka