Dodaj do ulubionych

Lechu,real european hero w Libiertasie

01.05.09, 20:14
no to Krzysiu Zaremba ma teraz wsparcie na prezydenta Szczecina!
martwi tylko gdakanie Jacka Żakowskiego który oskarża Dostojnego Laureata
Nagrody Nobla o ....wspieranie Kremla.
Jaja jakieś
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6562189,_Jesli_Walesa_poparl_Ganley_a__to_przeszedl_na_strone.html
- Jeżeli Lech Wałęsa poparł Ganley'a to znaczy, że przeszedł na stronę
interesów Kremla. To jest przykre, ale taki jest opis rzeczywistości - tak
Jacek Żakowski skomentował dla Radia TOK FM wystąpienie Lecha Wałęsy na
zjeździe partii Libertas. Inne komentarze także nie są dla Wałęsy przychylne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vox Wolności Re: Lechu,real european hero w Libiertasie IP: *.chello.pl 02.05.09, 06:04
      Normalka, Wałek próbóje wesprzeć Libertasa. Bo wie, że ta formacja
      wielkiego wyniku nie zrobi, ale każdy głos oddany na nich będzie
      głosem odebranym PiSowi.
      Czyli wzmocnieniem PO.
      • Gość: konst_anty Re: Lechu,real european hero w Libiertasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 08:03
        Wałęsa już dawno się zeszmacił
      • Gość: Zapalniczka Boluś ! Wracaj smyku ! IP: *.chello.pl 02.05.09, 08:03
        !
    • esmeralda_2 Re: Lechu,real european hero w Libiertasie 02.05.09, 08:06
      Za te jego wystąpienie zapłacono, bo przecież był tej części wykładowej,
      dlaczego ma nie zarabiać? jeżeli jeszcze chcą go ludzie słuchać.Przecież tam też
      na niego krzyczano, że Bolek. Kaganek oświaty jeszcze nikomu nie zaszkodził.
      • Gość: gość Re: Lechu,real european hero w Libiertasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 08:32
        esmeralda_2 napisała:

> Za te jego wystąpienie zapłacono, bo przecież był tej części wykładowej,
        > dlaczego ma nie zarabiać? jeżeli jeszcze chcą go ludzie słuchać.Przecież tam też
        > na niego krzyczano, że Bolek. Kaganek oświaty jeszcze nikomu nie zaszkodził.

Dowcip się ciebie trzymie od rana :)))) Wałęsa jako mędrzec-nauczyciel :)))
        Chyba może uczyć o tym jak kablować i nie dać się złapać a potem próbujących
        ujawnić prawdę zwyzywać od idiotów i psychopatów.
        • Gość: ugrys1 Bazylu Baranie! IP: *.chello.pl 02.05.09, 09:14
          No jak tam Bazylu Baranie orędowniku beznadziejnej sprawy. Może przetłumaczysz
          mieszkańcom miasta o co chodzi twojemu honorowemu.
          Bo tłumaczenie ,że pojechał zarobić jest równie obłudne i podłe jak ten twój
          tytuł, który kazano mu dać.
          • Gość: ugrus1 Re: Bazylu Baranie! IP: *.chello.pl 02.05.09, 09:15
            Ten łańcuch tobie ciąży,

bi.gazeta.pl/im/2/6519/z6519592X.jpg
        • esmeralda_2 Re: Lechu,real european hero w Libiertasie 03.05.09, 15:44
          wiadomosci.onet.pl/1963566,11,item.html
          Widzisz inni tak go uważają, zapłacili mu za wykład. A jak myślisz, przecież też
          inni prezydenci na tym zarabiają - na wykładach w swoich specjalnościach i to
          niemałe sumki.
          • Gość: ugrys1 No co jest Bazylu Baranie i Anadrzeju Milczanowski IP: *.chello.pl 03.05.09, 16:11
            Jak to może być , że jeszcze nie zareagowaliście na wyzwiska tego pawiana
            leopolda z Bałut, niedorobionego palikotowego klona .
            Niech muchy gania na Piotrkowskiej , a nie bluzga na naszego honorowego
            obywatela miasta Szczecina .
            Gdzie jest ten zdjęciorób z tym drugim histerykiem miłośnicy naszego honorniaka.
            Juz powinniście stać w z transparentem protestacyjnym pod domem tego
            politycznego bankruta z miasta Odzi z hasłaem ręce precz od Bolesława.
            Inaczej wasze milczanowskie milczenie potwierdza tylko ta całą Chucpę .
            www.dziennik.pl/polityka/article372056/Niesiolowski_To_polityczna_porazka_Walesy.html
            • esmeralda_2 Re: No co jest Bazylu Baranie i Anadrzeju Milczan 03.05.09, 16:21
              Zazdroszczą mu, że zarabia.
    • plazzek Re: Lechu,real european hero w Libiertasie 03.05.09, 20:53
      Przyjemnie jest widzieć Żakowskiego w świecie szpiegów, agentów i
      teorii spiskowych. Hehe!
      • Gość: ugrys1 Wołga,Wołga ! tu ja Brzoza Wzywam cię. IP: *.chello.pl 04.05.09, 19:28
        Czy ty Bazylu Baranie też wstydzisz się za Wałęsę jak WładekPyPyFrasyniuk?
        Przecież ty Bazylu, Władka jako autorytet też zapraszałeś na wielkie obchody
        honorniane.
        Jesteście z jednej paczki cała sala Bogusława wypełniona była salonem z Unii
        Demokratycznej, z Unii Wolności Z Platformy, Demokratów i sporo z lewicy
        wszystkich odcieni , to jak z tą oceną. Wyraźcie jakąś jedną opinie wspólną ,
        czy go potępiacie i jest wam serdecznie żal ,że Nasz Obywatel za pieniądze
        zdradził idee Unii Europejskiej w sposób wybitnie wyrachowany , to co z tym
        tytułem.? Czy Wałęsa dołączył do tej niechlubnej listy Honorowych szczecinian ,
        Jutro może potępić go cały obóz postępowy autorytetów naszych i europejskich i
        wtedy Bazylu nie wystarczy szklanka wody.
        www.dziennik.pl/polityka/article372837/Frasyniuk_Dzis_wstydze_sie_za_Walese.html
        • Gość: ugrys1 Re: Wołga,Wołga ! tu ja Brzoza Wzywam cię. IP: *.chello.pl 05.05.09, 12:00
          Smród zaczął rozchodzić się po europie . Tym razem z perfumeryjnego Paryża.

Kouchner o Wałęsie

* Tagi:
          * bernard kouchner
          * lech wałęsa
          * libertas

Francuski minister spraw zagranicznych chyba jako jedyny polityk zagraniczny
          skomentował występ Lecha Wałęsy na kongresie Libertas w Rzymie. Trochę się
          zdziwiłem, że aż tak przejął się wydarzeniem niezbyt przecież ważnym.
          Bernard Kouchner był wczoraj gościem na przyjęciu w ambasadzie polskiej w
          Paryżu. Wygłosił tam krótkie przemówienie, w którym powiedział wiele miłych
          rzeczy. A na koniec ze szczerym chyba żalem zaczął mówić o Wałęsie. I o Rzymie.
          Przypomniał o Solidarności, o strajkach, o tym, jak tamte wydarzenia przyczyniły
          się do zjednoczenia Europy. I na koniec powiedział, że „jest mu smutno, że Lech
          Wałęsa uczestniczył w czymś tak mało europejskim” (cytuję z pamięci, bo z
          wrodzonego lenistwa i przejęty atmosferą narodowego święta nie wziąłem ze sobą
          nagrywarki).

Szczerze mówiąc nie sądziłem, że obecność Lecha Wałęsy zainteresuje do tego
          stopnia zagranicznych polityków. Na ale Bernard Kouchner od dawna już zalicza
          siebie do przyjaciół byłego prezydenta, musiał więc prawdopodobnie czuć się
          rzeczywiście zawiedziony.
          Przy okazji minister przypomniał, że nie tak dawno on sam, a także Nicolas
          Sarkozy, byli u Wałęsy w Gdańsku, by obchodzić tam 25. rocznicę jego Nobla.

No Bazyl przestań pierdzieć w ten magistracki stołek i pokaż ile nas mieszkańców
          kosztowała ta Bolkowa chucpa. Może za mało dostał ten dziadyga i nędzarz z ul.
          Polanki w Oliwie. Może zaczniemy naszemu bohaterowi przekazem pocztowym wysyłać
          po ile kto ma, ja bez kozery deklaruje 10 zł . Kto mnie przebije.
          Bo na Bazyla liczyć nie można.
    • Gość: Ilicz Wowka Re: Wszystko jest pod kontrolą IP: *.agro.ar.szczecin.pl 05.05.09, 14:20
      Wasz Wielki Brat czuwa
    • Gość: Żenua Nasze kochane głupki IP: *.chello.pl 05.05.09, 14:43
      No i co, wychodzi na to, że tak jak to było do przewidzenia, nasi
      lokalni miłośnicy Wałęsy wyszli na głupków? Szkoda, że żaden z nich
      nie zechciał zachowania Wałka skomentować.
      Swoją drogą, dobrze wiedzieć, że honor naszego Honorowego Obywatela
      jest wyceniony na 50 tysiaków...
    • Gość: floating.garden Libirtas ma szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:57
      Pat,który istnieje w polityce PO/PiS kiedyś się musi skończyć
      • Gość: Arek Solidaruchy wypad !!! IP: *.chello.pl 05.05.09, 17:11
        Gość portalu: floating.garden napisał(a):

> Pat,który istnieje w polityce PO/PiS kiedyś się musi skończyć
    • Gość: Kirk Chciwy Honorowy Obywatel Szczecina IP: *.chello.pl 06.05.09, 11:36
      [b][Jeszcze nie wiem czy będę brał udział w festiwalu i o czym będę
      mówił. Ja jestem człowiekiem chciwym.
      Lech Wałęsa/b]
      Bolek o swym udziale w owsiakowym zlocie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka