Dodaj do ulubionych

ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż

06.12.03, 22:58
ja jestem za. Facet choć kontrowersyjny ma własne zdanie i potrafi go bronić. To że ludzi denerwuje. Przecież każdy mu może oddać na forum. A tak na marginesie Jesli ktoś zna Bartnika to wie że absztyfikant nim być nie może. Bartnik jest niedysponowany intelektualnie - inaczej chory :-)), a Absztyfikant tylko czasami bardzo złośliwy. pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: ząb zupa Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:15
      Przeciw. wypowiada się tylko o sprawach płytkich i, w dalszej perspektywie,
      mało istotnych. Na zadane pytania dotyczące zasadniczych kwestii (podforum "kto
      nami rządzi") odpowiedział żałosnie i bez uzasadnienia. Kwieciście plecie o
      nazwie placu a nie potrafi zająć stanowiska w sprawie np TBS-ów albo podatku od
      nieruchomości. Natomiast usiłuje sprawiać wrażenie doskonale poinformowanego,
      najczęściej operując pomówieniami i intrygami. Wyjątkowo perfidna kretura.
      Najpierw opluwa a potem pozdrawia. Wiem, że to Bartnik, sprawdziłem.
      • anaksymenes Jak sprawdziłeś? - pytam poważnie. Proszę o odp. 06.12.03, 23:17
        • Gość: ząb zupa Re: Jak sprawdziłeś? - pytam poważnie. Proszę o o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 23:26
          Sorry, ale nie mogę powiedzieć. Osoba, która udostępniła mi tę informację,
          miałaby poważne kłopoty. Ale informacja jest pewna.
          • anaksymenes o faq Absztyfikant musisz to SKOMENTOWAĆ 06.12.03, 23:28
            • absztyfikant Re: o faq Absztyfikant musisz to SKOMENTOWAĆ 07.12.03, 20:42
              Rownie dobrze ten oszolom/oszolomka moglby/mogalaby napisac, ze jestem Kim Ir
              Senem. Uwierzylbys?
              • Gość: ząb zupa Re: o faq Absztyfikant musisz to SKOMENTOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 23:13
                Ja też bym nie uwierzył. Bo nie możesz być Kim ir Senem skoro jesteś Pawłem
                Bartnikiem. Zostałeś rozszyfrowany jednoznacznie. I nie wyobrażam sobie takiej
                siły która by cię zmusiała do przyznania się po takim steku bzdur i insynuacji
                jakie wypisujesz na forum. A pozdrowienia masz od swojego przyjaciela JJ który
                swego czasu organizował ci kampanię wyborczą. A który teraz dzięki tobie
                pełni "zaszczytną funkcję". Ale nie jest ci do końca lojalny...
              • Gość: Janek Re: o faq Absztyfikant musisz to SKOMENTOWAĆ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 16:38
                A ja go popieram!
                On potrafił przeciwstawić się nawet Sochańskiemu.

Jan Sz. z rodziną ;)
          • Gość: Ana prośba do ząbzupy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 11:31
            to info w najgorszym stylu,który,jak sądzę powinniśmy z forum eliminować."coś
            wiem,nie powiem skąd,ale iformacja jest pewna"...pewna dla kogo?forumowicze z
            dłuższym stazem wiedzą,że absztyf nie jest bartnikiem,ani sochańskim,a ja
            malanowską(bo i takie stwierdzenia padały).proponuję,żeby raz na zawsze
            zaprzestać oskarżeń typu:"ty bartniku"itd.gadajmy raczej o przedmiocie sporu
            (jeśli sie spieramy)a nie o interlokutorach.no,chyba,ze przekroczą pewne
            granice...ale wtedy koniec z "pax vobiscum"..
            • Gość: tomek Re: prośba do ząbzupy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 14:24
              I ty to mówisz..?! Szczyt bezczelności.
      • Gość: dąb dupa! Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:03
        hi, hi. kłamliwe kalumnie!!! absztyfikant to nie bartnik. bo straganiaż na
        turzynie to nie niezależne źródło mój drogi!
        bartnik być może jest perfidną kreaturą, chociaż nie miałem nigdy przyjemności,
        za to ty jesteś albo plotkarzem, albo mitomanem. ale nie szkodzi. nie masz
        nawet pojęcia ile przyjemnosci dostarczaja mu takie spekulacje.
        "żałosne i bez uzasadnienia" sa takie kwiatki jak twoj drogi forumowiczu.
        absztyfikant to bardzo inteligentna osoba, a jego posty wbrew pozorom nie mają
        na celu "zajmowania stanowiska", tylko obudzenie szarych komórek jeszcze
        bardziej szarych ludzi, zamieszkujących szare miasto szczecin. to taki zaczyn
        zmian na leprze, choc zgadzam się, że człowiek ów ma tendencje do "gównocieku".
        w każdym razie życze miłej zabawy.
        czołem
        • Gość: ząb zupa Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 00:25
          A w jakich to ISTOTNYCH sprawach obudzenie tego myślenia? Bo nie zauważyłem. A
          poza tym czego się mnie czepiasz? Wypowiadamy się o absztyfikancie a ty
          przekręcasz mojego nicka i się dopieprzasz. Nie obrażaj straganiarzy, bo ciężko
          pracują, w przeciwieństwie od różnej maści darmozjadów. A mój informator jest
          wiarygodny. Dlaczego tak stanowczo twierdzisz że nie mam racji? Czyżbyś miał
          inne informacje, robisz to z przekory, czy też jesteś osobą bezpośrednio
          zainteresowaną?
          • Gość: dąb dupa! Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:46
            twoj nick, zaiste osbliwy nie jest przedmiotem mojego postu. choc przyznaje sie
            do pewnej przewrotnosci, bo zazwyczaj podpisuje sie inaczej.
            nie mam w zwyczaju nikogo obrażac. przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, a
            przekonasz sie, ze nie obrazilem zadnego straganiaza. poza tym znam ludzi
            ktorych praca jest znacznie ciezsza, a jej charakter wyklucza zajmowanie sie
            plotkarstwem.
            nie mogę natomiast oprzeć sie wrazeniu ze to ty obraziles czlowieka, bedacego
            przedmiotem naszego sporu, niezaleznie od twojej wiedzy na temat zajecia jakie
            wykonuje.
            w kazdym razie: nic osobistego.
            i na koniec krotko: nie jestem przekorny, a internetowa osobowosc absztyfikanta
            srednio mnie zajmuje. po prostu: twoje zrodlo nie moze wiarygodne i zrob z ta
            wiedza co chcesz.
          • Gość: dąb dupa! Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:50
            gwoli scislosci: ani za ani przeciw. twierdze jedynie, ze -pomijajac jego
            upierdliwoś- moze byc inspirujacy.
            pozdrawiam
            • absztyfikant dąb dupa 07.12.03, 22:08
              -e Eiche - niem. "dąb"

Czy ty nazywasz sie Eichelberger ?:):):):):)
    • Gość: Juras Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.zacheta.net 07.12.03, 07:32
      za. To chyba jednak nie Bartnik. Bo jak jednak on to ma u mnie przechlapane
    • anaksymenes Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż 07.12.03, 15:36
      upupup
    • Gość: Martiner Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: 217.153.159.* 07.12.03, 19:05
      Kim by on nie był i co by nie mówić o stronie merytorycznej jego wypowiedzi to
      facet???????;) dodaje kolorytu temu forum , bez niego byłoby nudno i
      szaro.Jestem za. Jeśli to jest Bartnik to powiem tylko tyle :chłopie weź się za
      siebie bo w tv kiepsko wypadasz!!!!!Pozdrawiam
      • piotr33k2 Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż 07.12.03, 20:00
        ja jestem za !a nawet przeciw !i to jest najlepsze określenie dla
        absztyfikanta.
        • Gość: Żyleta Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: 217.153.159.* 07.12.03, 21:17
          > ja jestem za !a nawet przeciw !i to jest najlepsze określenie dla
          > absztyfikanta.
          Wyjołeś mi to z ust ;-)))
    • amsterdamer Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż 07.12.03, 21:27
      Chyba za. Czasami wdaje sie w rozmowy z jakimis anonimami, wcale
      niepotrzebnie. Bardzo aktywny forumowicz, za co go cenie.

Pozdrowinia amsterdamer
    • Gość: Lucjan B. Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 23:29
      Absztyfikant to super facet. Załatwił mi pracę w UM, że niby będę
      wiceprezydentem. I niby byłem. Ale było fajnie!
      • Gość: Ana Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 16:15
        zdecydowanie za!i innym też polecam...można się z nim nie zgadać,ale nalezy go
        cenić za aktywność forumową i za fakt,że poniżej pewnego poziomu nie
        zejdzie...prawie nigdy.Myślę,że bez niego(choć czasem mnie wqrza)forum byłoby
        biedniejsze.
      • absztyfikant Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż 08.12.03, 16:33
        Malgorzata Jacyna-Witt strasznie chciala zostac wiceprezydentem, a nominacja
        Babolewskiego doprawadzla ja do wielu wybuchow zlosci. Do dzisiaj tropi
        Bartnika gdzie tylko moze, nawet na forum ... Bartnik to nie ja.
        • Gość: Ana jeśli nie bartnik... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 16:50
          to może zostań chociaż babolewskim?chociaż qrdupel...
          • absztyfikant Re: jeśli nie bartnik... 18.12.03, 13:57
            OK. Od dzisiaj moge byc Luckiem.
        • Gość: tomek Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 18:36
          Byłem w tym czasie członkiem UW. Jacyna nigdy nie chciała być wiceprezydentem
          bo nie miała nic wspólnego z edukacją i sprawami społecznymi. Ale przywaliłeś
          jak łysy łbem o beton.Zresztą Jacyna nigdy nie miała możliwości przebić się
          przez facetów kręcących edukacją bo tam dla siebie niektórzy ustawiali pewne
          sprawy. Tak jak tu piszą niektórzy ty wszędzie widzisz Jacynę. Zresztą jeżeli
          jesteś Bartnikiem to w UW byłeś jej największym wrogiem. To się chyba wzięło od
          wyborów samorządowych w 1998 bo uważała ze twoj sposób robienia kampanii na
          siebie i twoich kolegów jest błędny. Nie mogłeś jej tego wybaczyć i walczyłeś z
          nią cały czas. Jak pamiętam to jednostronnie bo na ciebie nie zwracała uwagi.
          • Gość: up up up up up up up up up up up up up up up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:51
          • Gość: Juras drogi Tomaszu SZ. co tam w UW słychać. Czy Puzyna IP: *.zacheta.net 08.12.03, 21:06
            jusz skończył grać swoją solówke z wyborów??? (oczywiście na PUZONIE)
          • absztyfikant Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż 08.12.03, 22:59
            Szanowny Byly Czlonku!

> Byłem w tym czasie członkiem UW. Jacyna nigdy nie chciała być wiceprezydentem
            > bo nie miała nic wspólnego z edukacją i sprawami społecznymi.

Skad to wiesz ?:) Rzucam haslo "stowarszyszenie na rzecz rownych szans".

Ale przywaliłeś
            > jak łysy łbem o beton.Zresztą Jacyna nigdy nie miała możliwości przebić się
            > przez facetów kręcących edukacją bo tam dla siebie niektórzy ustawiali pewne
            > sprawy.

No tak, jak zwykle niedomowienia i pitu pitu....

>Tak jak tu piszą niektórzy ty wszędzie widzisz Jacynę.

Nie wszedzie - ma licznych pomocnikow, ktorzy aktualnie widza we mnie Bartnika.
            Powiedzialbym, ze to chyba taka naturalna rownowaga w przyrodzie...

Zresztą jeżeli
            > jesteś Bartnikiem to w UW byłeś jej największym wrogiem. To się chyba wzięło
            od
            >
            > wyborów samorządowych w 1998 bo uważała ze twoj sposób robienia kampanii na
            > siebie i twoich kolegów jest błędny. Nie mogłeś jej tego wybaczyć i walczyłeś
            z
            >
            > nią cały czas. Jak pamiętam to jednostronnie bo na ciebie nie zwracała uwagi.

Za to teraz zwraca na Bartnika uwage... i widzi go wszedzie. Bartnik to nie ja.
            • absztyfikant byly czlonku! Tomaszu! 08.12.03, 23:07
              Aktywnie działa w społecznej radzie Ośrodka Terapii Uzależnień Alkoholowych -
              tak podaje na stronie Urzedu Miejskiego. Wpypisz wymaluj sprawy spoleczne.
        • Gość: marynarz Re: dyrdymały tylko wam pozostały panowie rajcy IP: 217.153.159.* 08.12.03, 21:08
          i nic więcej, robicie podchody kto jest kim. Atak naprawdę to nic sobą nie
          reprezentujecie. wasz czas się skończył dupki...
          • hanuta1 Re: dyrdymały tylko wam pozostały panowie rajcy 08.12.03, 22:07
            Gość portalu: marynarz napisał(a):

> i nic więcej, robicie podchody kto jest kim. Atak naprawdę to nic sobą nie
            > reprezentujecie. wasz czas się skończył dupki...

I jak zwykle pod Górkę

Marcin
    • Gość: up up up Cała prawda, wszystko prawda i nie gówno prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:14
      Byłem w tym czasie członkiem UW. Jacyna nigdy nie chciała być wiceprezydentem
      bo nie miała nic wspólnego z edukacją i sprawami społecznymi. Ale przywaliłeś
      jak łysy łbem o beton.Zresztą Jacyna nigdy nie miała możliwości przebić się
      przez facetów kręcących edukacją bo tam dla siebie niektórzy ustawiali pewne
      sprawy. Tak jak tu piszą niektórzy ty wszędzie widzisz Jacynę. Zresztą jeżeli
      jesteś Bartnikiem to w UW byłeś jej największym wrogiem. To się chyba wzięło
      od
      wyborów samorządowych w 1998 bo uważała ze twoj sposób robienia kampanii na
      siebie i twoich kolegów jest błędny. Nie mogłeś jej tego wybaczyć i walczyłeś
      z
      nią cały czas. Jak pamiętam to jednostronnie bo na ciebie nie zwracała uwagi.

• Gość: Rafis fajny gosc z tego absztyfikanta :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 09.12.03, 00:16
        popieram :)
    • Gość: goskup1a@interia.p sama chciałabym go poznać IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 09.12.03, 23:06
      pozdrowienia. dzięki tobie ludzie otwierają oczy
      • Gość: SWAT Bedziemy mieli pare forumowa-pomozcie!!!! IP: 82.139.15.* 10.12.03, 00:01
        Kroi nam sie kolejna para na forum!!! To wlasnie tu i teraz sie dzieje!!

Zaintersowane soba osoby to:
        Absztyfikant - absztyfikant@gazeta.pl, i
        Gosia - goskup1a@interia.pl

Prosze Was dopomozcie tej milosci, nie zabijajcie jej milczeniem.
        Wasz, na zawsze oddany
        SWAT
        • absztyfikant Re: Bedziemy mieli pare forumowa-pomozcie!!!! 10.12.03, 13:52
          Jestem monogamista... Pozdrawiam.
        • swarozyc Re: Bedziemy mieli pare forumowa-pomozcie!!!! 10.12.03, 13:58
          Absztyfikant jest juz ZAJETY!
          patrz:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=4756615&a=7680579
          • Gość: SWAT A to przepraszam... IP: 82.139.15.* 10.12.03, 14:29
            Ale sie teraz porobilo. Sodoma i Gomora!

Szkoda tylko tej dziewczyny...
            • swarozyc Re: A to przepraszam... 10.12.03, 14:35
              Gość portalu: SWAT napisał(a):
              Ale sie teraz porobilo. Sodoma i Gomora! Szkoda tylko tej dziewczyny...
              ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
              a co, Rado nie mial prawa lepiej widzec?
              • absztyfikant Re: A to przepraszam... 10.12.03, 14:41
                Swarek, uwazaj, bo sie wezme za Ciebie...
            • Gość: Ana co ona winna,bidulka? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 14:38
              żeby sie tylko nie targnęła...
    • Gość: jurek marianczyk Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 00:22
      biedni ludzie...
      macie niezdrowe podniety.
    • leeshy ZA n/t 10.12.03, 14:41

• Gość: tomek jestem za IP: 62.233.173.* 13.12.03, 21:05
      Absztyfikant to prawdziwa osobowosc tego forum. Mozna go nie lubic, ale nikt
      nie odmowi mu charakteru i tego czegos, co sprawia, ze czyta sie go z
      prezyjemnoscia.
      • Gość: ząb zupa Re: jestem za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:33
        A ja odmówię. I nie czytam jego wymiocin..sorry, wypocin z przyjemnością.
        Bełkot naćpanego faceta i już.
        • Gość: tomek Re: jestem za IP: 62.233.173.* 14.12.03, 00:21
          zalosny koles jestes...
          • ordynacki Re: policytujmy sie. Ciekawa rozmowa z Tomkiem 14.12.03, 07:15
            Gość portalu: tomek napisał(a):

> zalosny koles jestes...
            Moim zdaniem Ty jesteś żałosny, a Ty uważasz, że zupa dębowa i ja. I tak sobie
            uważamy i rozmawiamy na poziomie narzuconym przez Tomka.
            Zupa po co wchodzisz w te absztyfikantowe temaciki. Może masz małe
            doświadczenie na forum ale to nie ma sensu moim zdaniem , a IP z którego pisze
            absztyfikant popierający absztyfikanta nie ma znaczenia.
            • hanuta1 Do odstrzału?!! 14.12.03, 20:46
              Odpowiedż na ankietę :Wg. opinii mojej i osób zainteresowanych, ABSZTYFIKANT
              TO TYP, KTÓRY WYZNAJE ZASADĘ: DAJĄ BIERZ, BIJĄ UCIEKAJ. JEGO "POGLĄDY" TO
              WYPADKOWA KOMPLEKSÓW I WYPRACOWANEJ LATAMI NERWICY. Stop. Reakcje i sposób
              myślenia - pozornie nietuzinkowe, ale realnie odbiegające od rzeczywistosci
              (nieadekwatne).Stop. Jako dziennikarz G.W. miernota,(ew. do zwolnienia).
              Czytelnicy(czki) Gazety Wyborczej.
      • hanuta1 Re: jestem za, a nawet przeciw 15.12.03, 20:05
        Przyjemność, charakter, osobowość??!To afirmacje wygłaszane co rano przed
        lustrem prze niejakiego M.G? Można powiedzieć, że na ten temat ankietowani - co
        do Abszt.- forumowicze są innego zdania. Pięknie sie różnimy ( z Tobą).
        • absztyfikant Re: jestem za, a nawet przeciw 16.12.03, 14:05
          Nie jestem MG. Pozdrowienia dla Piotra S. Rozumiem, ze Twoje przypuszczenia co
          do mojej osoby to poklosie naszej dawnej polemiki poswieconej gafie Piotra S
          wlasnie.
          • hanuta1 Re: jestem takie małe... 16.12.03, 19:44
            mg to niekoniecznie MarG, może tylko małe g? Przyczepi się takie do okrętu i
            krzyczy hej, płyniemy! Znowu cię uspokoją... wkrótce święta. Najlepszego!
            • absztyfikant Re: jestem takie małe... 17.12.03, 18:23
              No najlepszego!
    • erich_honecker absztyfikant OK 15.12.03, 20:48
      Nie wiem czemu wywoluje takie straszne emocje - dla mnie OK. Dobra znajomosc
      Niemiec. Szacunek.
    • erich_honecker absztyfikant? OK 15.12.03, 20:48
      Nie wiem czemu wywoluje takie straszne emocje - dla mnie OK. Dobra znajomosc
      Niemiec. Szacunek.
    • Gość: sz40 Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 22:17
      Bartnik wrócił do pracy do Pomeranii. Absztyfikant będzie teraz bębnił w
      komputer cały dzień.
      • ordynacki ABSZTYFIKANT nie może do nas przystąpić 16.12.03, 23:22
        Gość portalu: sz40 napisał(a):

> Bartnik wrócił do pracy do Pomeranii. Absztyfikant będzie teraz bębnił w
        > komputer cały dzień.
        A Paweł do nas nie należy bo działał w NZS-ie. Jednak jest cały czas z nami.
        Nie może przystąpić tylko z formalnego punktu widzenia bo nie działał w SZSP
        • absztyfikant odpowiadam 16.12.03, 23:47
          Absztyfikant jest czlonkiem tzw. partii kanapowej, a dokladniej fotelowej.

Fotel nazywa sie "abshtyficcant" model 3000. Jest wygodny, wiec nie planuje go
          zmieniac.
          • ordynacki Lokalizacje foteli typu abshtyfic cant 3000 GTI 16.12.03, 23:50
            absztyfikant napisał:

> Absztyfikant jest czlonkiem tzw. partii kanapowej, a dokladniej fotelowej.
            >
            > Fotel nazywa sie "abshtyficcant" model 3000. Jest wygodny, wiec nie planuje
            go
            > zmieniac.
            Dodajmy również , że fotele są dwa. Jeden jest zlokalizowany w Euroregionie
            Pomerania a drugi ten sam model u herr ... herr, na ulicy Śląskiej
            • Gość: Aśka Re: Lokalizacje foteli typu abshtyfic cant 3000 G IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 17.12.03, 14:23
              Super chłopak! Ja baaaaaaaaaaaaaardzo lubię!!!!!
    • Gość: szczecin!!! Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.160.235.* 19.12.03, 13:17
      Absztyfikant musi byc wazny dla was, skoro tyle o nim. Ale ja bede za, chcocby
      za pomysl z Szyrockim.
    • Gość: szczecin!!! Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.160.235.* 19.12.03, 13:17
      Absztyfikant musi byc wazny dla was, skoro tyle o nim. Ale ja bede za, chcocby
      za pomysl z Szyrockim.
    • dexim Programowo przeciw 19.12.03, 16:47
      Jestem przeciw: nie lubię osób bardziej papieskich od papieża, bardziej
      cesarskich od cesarza i mądrzejszych od samego Boga.
    • Gość: ooooooooo Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: 62.233.173.* 21.12.03, 16:21
      A to Bartnik czy Baca jest ? Ktos wie, bo sa rozne wersje !!!!
    • Gość: sz40 Re: ABSZTYFIKANT - ZA czy PRZECIW ? mały sondaż IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 17:07
      Naćpany frajer atakujący esbeckimi metodami - pomówieniem, inwektywami,
      przekręcaniem faktów, podstępem a do tego z obsesjami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka