prawdziwy-partyzant 26.05.09, 23:25 dzis każdy menel glosouje na PO, a Tusk jest z lekka loco... www.youtube.com/watch?v=yVSVwo27Bss&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elorado Powrót przydupasa? IP: 79.175.253.* 27.05.09, 00:56 Ooo polityczna dziwka jeszcze żyje? Cześć Partyzant! Co tam słychać w twoim pisdowatym świecie?:) Ty się chłopino wypaliłeś! Kogo chcesz nabrać na te polityczne agitki ?:). Zrozum cieciu, że nikt tu nie chce ani PO ani PiSu. Zrozumiał? Poczytaj sobie przydupasie komentarze o swoim preziu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=95810585&a=95810585 A tak w ogóle to dla kogo teraz pracujesz? Może dla Gróbarczyka? :)))))))))))))) dostałeś już ciupagę? Pomagasz Masłowskiej w wieszaniu plakatów :)))))) do pracy chłopie! Jest jeszcze sporo wolnych latarni :))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Powrót przydupasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 08:19 mam wrażenie że jest to poziom zona.pijaka ale już niedługo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz bo Tusk jest obciachowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 08:18 jak Nitras czy Krzystek Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 wyborca PO wybrał majdana, nitrasa 27.05.09, 09:45 olecha, marcinkiewicza ,łuczaka, atamana to co o nich sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: wyborca PO wybrał majdana, nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 09:52 wybierały panienki w białych kozakach i chłopcy z żelem na włosach i w przyciasnych garniturkach Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: wyborca PO wybrał majdana, nitrasa 27.05.09, 10:34 pisuarki kochane!dlaczego wy się tak bardzo wyborów boicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: wyborca PO wybrał majdana, nitrasa 27.05.09, 10:41 To nie jest obawa tylko dodawanie sobie animuszu i porykiwanie na przeciwnika, jak to zwykle przed bitwą. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: wyborca PO wybrał majdana, nitrasa 27.05.09, 14:36 ? ja22ek napisał: > To nie jest obawa tylko dodawanie sobie animuszu i porykiwanie na > przeciwnika, jak to zwykle przed bitwą. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:00 nikt się nie boi wyborów tylko dalszego obciachu po wyborach.mitras w PE i ataman w sejmie no sami oceńcie będą się smiac ze szczecina czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. 28.05.09, 19:14 som takie co lubiom białe kozaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: A Marcinkiewicz to dziewczyna Nitrasa IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.09, 00:32 Problem w tym ze głosowałem na pana Nitrasa, PRZEPRASZAM ludzi tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilde in kirche Re: A Marcinkiewicz to dziewczyna Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 10:06 Jeżeli jeszcze chcesz mieszkać w swym mieszkaniu i odwiedzać ogród uprawiany przez dziadka nie głosuj na PiSd, bo niedługo ciebie czarnosukiennkowym z gaciami oddadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca-IPpodagaze Re: A Marcinkiewicz to dziewczyna Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 17:56 wilde in kirche Ładnie to napisałaś/eś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokodo Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. IP: *.chello.pl 18.10.09, 14:29 kozaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabracholami Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. IP: *.chello.pl 18.10.09, 18:04 obciach Odpowiedz Link Zgłoś
tateti no i miałeś rację 18.10.09, 19:37 No zobacz, jak po kilku miesiącach nastąpiło potwierdzenie twojej tezy. Czy najdzie się ktoś, kto oficjalnie przyzna się do głosowania na Krzystka, Nitrasa, Łuczaka, Atamańczuka, Majdana, Husejkę, Kasznię ni i Marcinkiewicza Michała który potrafi czynić cuda czyli bizantyjską kampanię wyborczą za 20 tys. zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: no i miałeś rację IP: *.chello.pl 30.10.09, 13:00 tateti napisała: > No zobacz, jak po kilku miesiącach nastąpiło potwierdzenie twojej > tezy. Czy najdzie się ktoś, kto oficjalnie przyzna się do głosowania > na Krzystka, Nitrasa, Łuczaka, Atamańczuka, Majdana, Husejkę, > Kasznię ni i Marcinkiewicza Michała który potrafi czynić cuda czyli > bizantyjską kampanię wyborczą za 20 tys. zł? Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrajdakami Arłukowicz:wygramy wybory IP: *.chello.pl 18.10.09, 21:22 Za kilka lat wygramy wybory powiedział Bartosz Arłukowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Arłukowicz:wygramy wybory 23.10.09, 15:24 Gość portalu: zabrajdakami napisał(a): > Za kilka lat wygramy wybory powiedział Bartosz Arłukowicz. Chyba szybciej ... . Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Arłukowicz:wygramy wybory 23.10.09, 15:31 lech.niedzielski napisał: > Gość portalu: zabrajdakami napisał(a): > > > Za kilka lat wygramy wybory powiedział Bartosz Arłukowicz. > Chyba szybciej ... . ale chyba nie miał na myśli SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszcza Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. IP: *.chello.pl 25.10.09, 14:35 jeszcze jaki obciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. IP: *.chello.pl 28.10.09, 19:26 zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
tateti białe kozaczki? :)))))) 28.10.09, 21:02 forum.gazeta.pl/forum/w,70,102113647,102113647,Wprost_gratuluje_szczecinianom_.html Mamy w Szczecinie!!! Wprost z PO :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP znane Gazecie - Re: białe kozaczki? :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 22:12 Ja się przyznaję głosowałam na Krzystka. Myślałam, że młody mężczyzna liznął był administracji sporo i się sprawdzi. Ma jeszcze chwilę... Jeżeli ktoś chce znać moje zdanie o PiS. - to przykro, ale dzisiaj przypomnieli mnie o tym, że są kłótliwi i decyzja o angażowaniu ABW/i to mętne uzasadnienie/ w wypadek przy pracy. POWALA z nóg. Boję się, że już jutro będą żądać, aby ABW regulowała ruch uliczny przy korkach. Jacyna-Witt - mnie zastanawia jaki jest Jej stosunek do krk i ile im obieca.Jak jest od nich uzależniona. Zagłosuję na partię wolną od religijnego amoku i wolnomyślicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola To jest syf a nie RP !!! To o "take Polskie".... IP: 80.50.4.* 29.10.09, 17:09 Solidaruchy ChWWD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: To jest syf a nie RP !!! To o "take Polskie". IP: *.chello.pl 30.10.09, 08:34 Gość portalu: ola napisał(a): > Solidaruchy ChWWD !!!! Jak nie tak, skoro tak !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: To jest syf a nie RP !!! To o "take Polskie". IP: *.chello.pl 30.10.09, 08:51 Jakiś luj z po podpisuje się moim nikiem Dziki , widocznie wszedłem jakimś ZADOWCOM mocno na odcisk skoro dopuszczaja się chamówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP znane Gazecie - Re: To jest syf a nie RP !!! To o "take Polskie". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 08:58 Wiesz dziki, są tacy, którzy zazdroszcząc sformułowań i ripost starają się ośmieszyć obiekt zazdrości.Czasem zwyczajnymi chamskimi opiniami. Są to ludzie, którzy nawet nie wiedzą, że nie pseudonim, ale IP jest identyfikatorem. Mam podobny problem na tym i innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: To jest syf a nie RP !!! To o "take Polskie". IP: *.chello.pl 30.10.09, 10:58 Gość portalu: IP znane Gazecie - napisał(a): > Wiesz dziki, są tacy, którzy zazdroszcząc sformułowań i ripost starają > się ośmieszyć obiekt zazdrości.Czasem zwyczajnymi chamskimi opiniami. > Są to ludzie, którzy nawet nie wiedzą, że nie pseudonim, ale IP jest > identyfikatorem. > Mam podobny problem na tym i innych forach. Dzięki za poparcie ! Jestemz Tobą na zawsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Szczecinian głosując na PO głosuje przeciw sobie IP: *.globalconnect.pl 30.10.09, 13:09 mam na mysli wybory krajowe.Ta kadencja to potwierdza co już dawno wiedziałem chociaż nie spodziewałem się że PO uczyni Koszalin ważniejszym miastem niż Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Szczecinian głosując na POPiS głosuje przeciw so IP: *.chello.pl 30.10.09, 14:47 Fakt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec Re: Głosowanie na PO to obciach jak białe kozaki. IP: *.chello.pl 16.11.09, 20:52 czerwona karta Odpowiedz Link Zgłoś