energ 08.06.09, 13:46 I bardzo dobrze - szkoda kasy na prowizorki. Miasto powinno zabrac się jak najszybciej za konkretne rozwiązanie problemu stadionu. NOWY STADION DLA SZCZECINA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azyt Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.fbx.proxad.net 08.06.09, 13:59 niech graja w Czechach albo na Bialorusi, jak nie ma gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:02 aż tak źle to nie jest, jakis stadion w Polsce się znajdzie. Szczecin jednak zabiegał od dawna o mecz reprezentacji, bo pamiętam, że jakiś mu zabrali. Teraz na własne właściwie życzenie, stracił okazje na organizację spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:04 przed samymi wyborami Jarmoliński zapewniał,że mecz będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:06 uuu, bardzo ładna pointa 1 :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 taka "kadra" może grać na stadionie KS Szmacianka 08.06.09, 15:37 albo obok, u mnie w folwarku na pastwisku. Na krowich gównach będą doznawać przyspieszenia i zagrają szybki mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepi Re: taka "kadra" może grać na stadionie KS Szmaci IP: *.multi-play.net.pl 08.06.09, 16:09 kepilif. mybrute. com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca LOL! IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:00 LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: LOL! 08.06.09, 14:01 Znaczy cieszysz się z kolejnej porażki Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nieudolna władza Szczecina znów POrażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:08 przecież wiadomo że do meczu zostało 2,5 miesiąca projekt pozwolenia to jest czas na zbudowanie altany a nie trybuny. Nic dziwnego ze nikt się nie zgłosił.Nie myślcie ze będzie nowy stadion bo nie bedzie to było hasło wydmuszka by na obecnym nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:13 głosujcie dalej na nitrasowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:17 a ja uważam, że ch*j da głosowanie na tych czy tamtych.. już można się przez te lata straconych iluzji i przyżeczeń zatracić.. Kuźwa, Panowie! Jak jest coś do zrobienia to zróbcie to! A nie srajcie po gaciach potem jak te cioty! :/ Chcieliście Polski? To twórzcie ją!..a nie zwalajcie na "kolejnych innych"..cfele. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:19 Sparow bzidka z ciebie cieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:21 możesz mnie cmoknąć tam, gdzie PO ma Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:44 wy naprawdę sądzicie,że partie polityczne powinny mecze organizować????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:45 I powinni grać i grać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:23 Sądzę że w takim razie Kielce. W końcu jest to typowo piłkarski obiekt. Bez urazy, ale Bydgoszcz ma stadion lekkoatletyczny, wygląda to jeszcze gorzej niż na Śląskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:20 i żeby nie było, że ja za jakąś "partią".. g*wno mnie to obchodzi w temacie sportu.. to nie grubas kaczor biega po boisku.. to nie donek głowkami wali.. Wali mnie to! Od kiedy boiska i stan NASZEJ PIŁKI NOŻNEJ i wogóle innych sportów ma zależeć od polityki?.. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:23 Gość portalu: prześmiewca napisał(a): > i żeby nie było, że ja za jakąś "partią".. g*wno mnie to obchodzi w > temacie sportu.. to nie grubas kaczor biega po boisku.. to nie donek > głowkami wali.. Wali mnie to! Od kiedy boiska i stan NASZEJ PIŁKI > NOŻNEJ i wogóle innych sportów ma zależeć od polityki?.. od kiedy miasto ( czytaj PO ) podpisało umowe na dzierżawę miejskiego stadionu z "gastronomikami", a radny PO Dymkowski został dyrektorem Pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh KRYZYS podobno firmy się zabijają o klienta IP: 217.153.19.* 08.06.09, 14:38 KRYZYS, Bezrobocie, stocznia zamknięta nie ma komu do przetargu stanąć. Jaja jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:02 A gdzie Bydgoszcz?! Jak to nie ma gdzie grać?! Bydgoszcz jest zawsze gotowa na przyjęcie piłki na najowszym, największym i najpiękniejszym stadionie w Polsce. Kadra do Bydgoszczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
karun Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze... 08.06.09, 14:02 bydgoszcz ma stadion nowy i spelniajacy wszystkie wymogi UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:07 no właśnie. tak samo Kielce mogą być, albo Lubin jak już jest gotowy. Jest gdzie grać - byle nie na śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh w bydgoszczy - never!!!!! IP: 212.160.172.* 08.06.09, 14:12 W Bydgoszczy repra grała z finlandią - ok, zagrała fatalnie, ale publika zamiast ja wspierac gwizdała, gwizdała i gwizdała.... dziwisz sie, że chłopaki o bydgoszczy nie chca słyszeć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4don Tylko Bydgoszcz!!!!!! IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:26 A co to ma za znaczenie? Gwizdała bo fatalnie grała reprezentacja,a potem nasze gwiazdy opowiadały że komary gryzły i było gorąco... facet puknij sie w czoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan Przecież Bydgoszcz, jest bez tradycji piłkarskich! IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.09, 19:54 Skąd się tutaj wzięły pomysły o rozegraniu meczu w Bydgoszczy? Jaka tam tradycja piłkarska? Gra Zawiszy w ekstarklasie, była epizodem . Zresztą przypomnijcie sobie minione, ważne mecze dla polskiej reprezentacji. Najlepiej zawsze grała na stadionie śląskim w Chorzowie. Tam był też najlepszy doping. W Bydgoszcy gwizdali, bo tylko to potrafią. Po prostu brak im tradycji piłkarskich. Poza tym Ślązakom należy się rekompensata za wyeliminowanie ich z Euro. Myślcie logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Siwek Re: Przecież Bydgoszcz, jest bez tradycji piłkars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 06:59 Już raz Szczecin został wykiwany przez PZPN, gdy po tragedii w MTS pożegnalny mecz reprezentacji przez wyjazdem na Euro 2008 został przeniesiony ze Szczecina do Chorzowa. Teraz mamy powtórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Przecież Bydgoszcz, jest bez tradycji piłkars 09.06.09, 10:27 Gość portalu: Ojciec Siwek napisał(a): > Już raz Szczecin został wykiwany przez PZPN, oczywiście PZPN winny,że nie mamy zadaszenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Re: w bydgoszczy - never!!!!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:43 a jak źle grają to na sląskim ich dopingują, tak ? a kto krzyczał Kolumbijczykom gromkie "Ole!" jak jechali naszych 1:2 przed samym wyjazdem na mistrzostwa w Niemczech ? no to było bardzo pozytywne i wspierające. nigdy więcej śląskiego, czas na inne miasta w Kraju Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg Re: w bydgoszczy - never!!!!! 08.06.09, 16:05 Gra w reprezentacji, zwłaszcza na Śląskim zobowiązuje. Cieniasów, łamagi mieliśmy po główkach głaskać i śpiewać: "uśmiechnij się, jutro będzie lepiej"??? Lepiej nie mieć wcale reprezentacji, niż się ośmieszać, a wtedy grali ŻENUJĄCO! Można wspierać tych, którzy walczą i coś potrafią, może mieliśmy niańczyć partaczy? Są granice. Zapomnieliście już, jak padł jeden gol??? Z wykopu kolumbijskiego BRAMKARZA, z kolumbijskiego pola karnego!!! Widział ktoś kiedyś drugą taką bramkę??? Zapomnieliście, jak Kolumbijczycy (zaiste: potentat piłkarski) grali sobie z "reprezentacją" w dziada?! CO zrobił Kuszczak gdy zmienił Boruca? I to wszystko na oczach tysięcy kibiców wściekłych za odsunięcie Dudka i Frankowskiego. Widownia skandowała przede wszystkim: "gdzie jest Franek łowca bramek?" na zmianę z: "my chcemy gola!". Gdzie był? Mędrzec Janas spie...ł na całego. Czarnego PR wokół Śląskiego ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone ... 08.06.09, 16:34 Abstrahując od stadionu śląskiego - ja widziałem co najmniej kilka takich bramek strzelonych przez bramkarza po kopnięciu przez całe boisko. Wystarczy na jutubie poszukać i już, więc Kuszczak aż taki osamotniony to nie jest. Co nie zmienia faktu, że bramka frajerska totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Re: w bydgoszczy - never!!!!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 18:57 dobra dobra, jakby się dobry doping pojawił, to może by przestali grać tak słabo ? jak z Portugalią wygrywają, to nasi nasi kochani orłowie, a jak grają źle, to najgorsi i jeszcze pogrążyć. jeszcze napisz, że wtedy to nie są wasi reprezentanci (śląscy) tylko polscy ... tak jakoś macie w zwyczaju się ustawiać - jak po kasę albo chwalę, to jak wszyscy, ale jak coś nie tak, to niektórzy z was się odcinają - "tu Śląsk nie Polska" co to za dwulicowość ?? (niektórych z was) nie dziw się, że po słabej grze zawodnicy nie poprawili się w meczy z tą Kolumbią, jak im cały stadion w twarz pluł. i z tym przeświadczeniem pojechali na voyage na mistrzostwa osobna sprawa - że wy tam na tym śląsku nie nauczyliście się jeszcze dopingu kulturalnego, jak tylko oglądałem mecz z Chorzowa to zawsze kojarzyło mi się to z mega-nierównym śpiewem, gwizdami, trąbkami a'la skocznia Małysza i ogólnym szumem na stadionie. żal mi takich jak ty, jak napisałem dwulicowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Co za miasto ... IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:05 zamiast się piąć do góry, to tylko inni was wyprzedzają. Bydgoszcz ma piękny stadion, Kielce nowoczesny, zdaje się że nawet w Świnoujściu czy Kołobrzegu mają postawić coś nowego. Kilka innych miast spoza organizujących Euro też coś zaczęło lub poważnie planuje. U was nie ma kasy na modernizację stadionu dla Kadry i przede wszystkim dla znowu pierwszoligowej Pogoni ... nic do was nie mam, ale pomyślcie o waszych władzach miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan Re: Co to za miasto ta Bydgoszc?!!.. IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.09, 19:58 Exile, a co to za miasto Bydgoszcz? Brzydkie i bez perspektyw. Toruń bije was pod każdym względem, więc nie wpieprzaj sie do Szczecina koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czujny TYlko Śląski! IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 08.06.09, 14:07 Tylko Śląski! To najszczęśliwszy polski stadion (ostatnie mecze z Portugalią, Belgią, Czechami)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 14:10 czyli jest dokladnie tak jak wielu tu na forum przewidywalo... ekipa Krzystka nie potrafi prawie niczego sensownie zalatwic - no jakies pechowe sieroty sa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 14:53 albert_c napisał: > czyli jest dokladnie tak jak wielu tu na forum przewidywalo... > > ekipa Krzystka nie potrafi prawie niczego sensownie zalatwic - no jakies pechow > e sieroty sa i tyle. tobie się chyba albercie z czasami gierka pomieszało...zaraz się zaczniesz domagać,by na stadionie pogoni centralne dożynki zorganizować... > Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 14:58 Anamar Tobie sie chyba cos pomylilo i to bardzo - nie kto inny jak Jarmolinski jeszcze w czwartek zapewnial ze Krzystek dopilnowal wszytskiego ws odbycia sie meczu w Szczecinie. minely 4 dni sie okazalo ze klamal. normalka. O tym ze stadion bedzie gotowy zapewnial tez radny PO Robert Dymkowski - zapewne jeden z Twoich ulubiencow ;-) anamar napisała: > > > tobie się chyba albercie z czasami gierka pomieszało...zaraz się zaczniesz > domagać,by na stadionie pogoni centralne dożynki zorganizować... > > Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:25 o to właśnie chodzi,by nie wymagać od jarmolińskiego,krzystka czy kaczyńskiego organizacji meczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:34 Chyba czegos tu wciaz nie rozumiesz - przeciez to oni sami powiedzieli ze ten mecz tu zorganizuja. W czym jest dla Ciebie problem zeby to ogarnac, ze to Krzystek zabiegal w PZPN o organizacje w Szczecinie meczu (jako gospodarz obiektu na ktorym mecz mial byc rozegrany). anamar napisała: > o to właśnie chodzi,by nie wymagać od jarmolińskiego,krzystka czy kaczyńskiego > organizacji meczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:41 no więc właśnie stosując twoją logikę-meczu nie będzie! a!a propos logiki i dobrego wychowania....nie zapomniałeś,albercie słówka "przepraszam" w wątku "gratulacje"? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:44 nie moja logike, a logike dzialaczy PO to primo. Drugie to mam nadzieje ze juz Cie dogonilo dlaczego powinno sie tego wymagac (tj zorganizowania meczu) od dzialaczy PO w Szczecinie. Trzecie: wyjasnilem moje slowa w tamtym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:56 albert_c napisał: > Drugie to mam nadzieje ze juz Cie dogonilo dlaczego powinno sie tego wymagac (t > j zorganizowania meczu) od dzialaczy PO w Szczecinie. co mi tam....wyjaśnię raz jeszcze:moim zdaniem partie polityczne nie są organem od którego powinno się wymagać organizacji meczy...mamy od tego działaczy,właścicieli klubów,pzpn,cholera wie kogo jeszcze....tak jak gaci nie kupujesz w mięsnym.rozumiesz?wiara,że politycy zorganizują spotkanie marnych kopaczy na zdewastowanym klepisku,kończy się tak,że tego meczu nie będzie....oczywiście,możesz biadolić na forum godzinami(w sumie tylko o to ci chodzi),ale to niczego nie zmieni...a teraz siorbnij bosmana,zagryź paprykarzem i krzyknij pogoń na miszcza!odbierzemy gryfa! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 16:08 Anamar mam wrazenie ze czasem czytajac moje posty nie mozesz sie wyzbyc tej niecheci wobec mnie, otoz: 1. Nie mam pretensji do PO tylko do konkretnych osob z PO z obiecaly znow cos z czego nie sa sie w stanie wywiazac 2. W sprawie 'kopaczy' z PO z tego co sledze forum to mamy takie samo zdanie, ze miasto nie powinno lozyc na nich z budzetu az tyle kasy ile dzis - kiedy to idzie w miliony. 3. Nie bylem jakos tak specjalnie zwolennikiem rozegrania tego meczu w Szczecinie - dobrze by bylo jakby sie odbyl - jego braku nie traktuje jako starty ktorej nie bede mogl przebolec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: TYlko Śląski! IP: 79.162.161.* 09.06.09, 16:16 mieliśmy już mecze organizacja wspaniała mimo trudności budowana trybuny dla vip prasy ale już je wyrzucił Jarmoliński a teraz pewnie by wiedziały co trzeba było zrobić.szkoda ze Szych pozbył się naszej dyrektorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as To pierwsze POwyborcze kłamstwo PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:11 czekamy na nastepne.Nastepne ze sportu to bedzie upadek Piasta Szczecin i moze AzS radexu Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: To pierwsze POwyborcze kłamstwo PO 08.06.09, 14:12 piast juz sie chyba zawinal. AZS raczej nie padnie, nie wobrazam sobie tego zreszta, raczej sponsorzy z Radexu pozostana. Brak tego meczu to podziekowanie PO za wygrana Nitrasa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Kolejny etap obwodnicy za 2 lata ,ja sie cieszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:21 może Vip-y z warszewa jak będą 2 lata w korku stać w końcu wkur..... się na PO że nieudacznika krzystka im POdsunieto, który praktycznie zastopował inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Byle by nie Śląski! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:12 to przywiązanie Kadry do tego stadionu niedługo się skończy! w kraju powstaną nowoczesne, równie duże stadiony i będzie gdzie grać. ten stadion wcale nie jest szczęśliwy, Kadra częściej na nim remisuje i przegrywa niż zwycięża (stosunek 30 do 23). Teraz Bydgoszcz, ewentualnie Kielce lub Lubin, byle by nie Ślaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Byle by nie Śląski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:35 Na Śląskim jest super atmosfera, byłby idealny, tyle, ze ma być w remoncie. W takim razie Kielce - dobry doping był na San Marino, Bydgoszcz zdecydowanie NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max1 Bydgoszcz !!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:38 a Bydgoszcz dlaczego nie? ślązaczkom za daleko tyłki ruszyć ? teraz wy ... Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Re: Bydgoszcz !!! 08.06.09, 15:21 Ślązacy nie kibicują polskiej reprezentacji... mają ją w d***e! Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg [...] 08.06.09, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacgg a ty kto rojberek? nowy korfanty? 08.06.09, 17:00 Powtarzam ponownie: rojberek może co najwyżej ględzić komu sam kibicuje lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max1 Re: Bydgoszcz !!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 16:37 buahahahaha. Wy to Polska, czy tego chcesz czy nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski tylko nie Bydgoszcz IP: *.cable.smsnet.pl 08.06.09, 14:09 tam to mozna robic biegi, ale nie grac w pilke nozne, nie mowiac ze tam nie ma kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: tylko nie Bydgoszcz 08.06.09, 14:21 jest podgrzewana murawa o najwyższych parametrach i miejsce dla prawie 27 tys. kibiców. Nie przesadzaj. A kibice kopanego wora są wszędzie. Zapewne myślisz o kibolach. Ci są - zapewniam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4don Re: tylko nie Bydgoszcz IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:23 Spec od Stadionów się znalazł, gamoniu do nauki bo jeszcze zostaniesz siedzieć i mama neostradę odetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hecu Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.range86-141.btcentralplus.com 08.06.09, 14:10 a co to w ogole za dziwaczny warunek?? chyba ktos tam zapomniał ze to jest futbol..a poza tym wszystkim, to pytam..czy tzw. VIP-owie sa ulepieni z innej gliny? coż to za podział? wszystkie trybuny powinny byc takie same..a jak zimno to niech kocyk przyniosa sobie.. i kto by pomyslał, a myslalem, zeby grac w piłke to potrzeba 22 chłopa, skurzaną gałę i dwie brami..a tu prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:12 Gość portalu: hecu napisał(a): > a co to w ogole za dziwaczny warunek?? chyba ktos tam zapomniał ze to jest futb > ol..a poza tym wszystkim, to pytam..czy tzw. VIP-owie sa ulepieni z innej gliny > ? coż to za podział? wszystkie trybuny powinny byc takie same..a jak zimno to n > iech kocyk przyniosa sobie.. to normy międzynarodowe, z Tuskiem możesz sobie pokopać na Orliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile do "hecu" IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:24 do Gość portalu: hecu chyba mylisz ligę podwórkową z szerokim światem. tam ma grać Kadra Polski, 40mln kraju. Nie jesteśmy za przeproszeniem Irlandią Pn. Sorry jak obrażę, ale przy tym co już jest w kraju to ten stadion to KURNIK, nie mówiąc o tym, co łącznie będzie za parę lat (4xEuro, Legia, Lubin, Wisła, Bydgoszcz, Kielce, inni? ) Nie mówiąc o tym, że znowu macie klub w 1 lidze, i jeśli kiedyś awansuje do ekstraklasy to wypadałoby wyremontować to muzeum. pomyślcie czyja to wina, że znowu was Szczecinianie wystawiono do wiatru... i w następnych wyborach coś z tym zróbcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: do "hecu" 08.06.09, 14:28 Zrobimy zrobimy, na początek zobaczymy mecz repry w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exile Re: do "hecu" IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:40 jak zobaczycie i kiedy ten mecz? za rok otworzą nowy stadion na mistrzostwa w Poznaniu, jak chcecie konkurować z takim ponad 45tysięcznym obiektem ? z ciekawości: kto u was siedzi przy chlewie? Po z Psl czy Pis ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze... 08.06.09, 14:11 Co za bzdury! Są stadiony w Lubinie, Kielcach, Bydgoszczy i grać nie mają gdzie. Pajace Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze... 08.06.09, 14:11 ale wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.anniesland.ac.uk 08.06.09, 14:13 ja bym chcial kielce bo ostatnio byla super atmosfera!natomiast oby to nie byl wroclaw bo tam byla kaszana Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:17 "- Stadion będzie gotowy w połowie sierpnia - zapewnia wiceprezydent Tomasz Jarmoliński (z lewej). Obok niego stoją: szef miejskiego wydziału sportu Robert Szych i dyrektor sportowy Pogoni radny Robert Dymkowski" jeszcze filharmonia i aquapark :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.static.dsl.dodo.com.au 08.06.09, 14:18 Mysle,ze Slazacy wypna dupe na PZPN,reprezentacje i prezesa. Precz ze Slaskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq tylko warszafka, nie na Śląsku IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.06.09, 15:40 mam nadzieje ze mecze beda w warszafce dla warszafki kopacze sweitnie sie tam czuja i prezentuja poziom godny kibicow wspierajacych ich na tamtejszych obiektach, jeszcze tylko niech sponsorzy sie na tym poznaja i wszystko bedzie jak byc powinno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:27 Jak przecież stadion mieli przygotować w Szczecinie Niemcy tak samo jak i tory kolejowe z Gumieniec do granicy z Niemcami oni to zrobią t.z.n. Niemcy tylko im trzeba kota pogonić. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Zapraszamy do Bydgoszczy na Zawiszę 08.06.09, 14:19 w najbliższym czasie najsilnie obsadzony meeting lekkoatletyczny w Polsce a potem zapraszamy piłkarzy. Stadion tuż przy wieździe do miasta. Hotele czekają. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: Zapraszamy do Bydgoszczy na Zawiszę 08.06.09, 14:20 o tak ale do wreśnia to Lubin będzie miał gotowy stadion piłkarski, to po co grac na lekkoatletycznym?N Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Zapraszamy do Bydgoszczy na Zawiszę 08.06.09, 14:22 Może będzie gotowy a może nie a nasz ma już atest Uefa i kłopotu zero. Próba z Grecją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe 08.06.09, 14:34 ale na powaznie - co ma Nitras do tego ze zadna firma nie zlozyla oferty? To raczej wina urzednikow miejskich, Jarmolinskiego i Krzystka ze tak pozno sie zabrali do tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:00 jezcze w piatek zapewniali ze mecz bedzie. Czasu rządzący zostawili tyle że altane mozna byłoby nie zdażyc zbudować.Nitras jest kadrowym sycha krzystka jarmoliskiego nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe 08.06.09, 15:06 zapewnial Jarmolinski o tym ze mecz bedzie - ale to jest wytrawny klamczuszek. raczej bym zachowal umiar w oskarzaniu Nitarsa o to ze nie bedzie w Szczecinie tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.pam.szczecin.pl 08.06.09, 16:29 Przepraszam, ale muszę sie zapytać czy Nitras to Twoja rodzina, liżesz go po (wiadomo) czy gdzie indziej? Bronisz go jakby Ci życie darował. Daj se na wstrzymanie i daj ludziom napisać co myślą w końcu mamy wolność słowa (podobno). Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe 08.06.09, 16:32 Dobre, naprawde przenikliwa analiza. Retoryki to Cie chyba na studiach nie uczyli, ale jak wciaz studiujesz to sie podszkol z logiki, albo lepiej odpusc sobie polemike ze mna dobrze radze ;-) Gość portalu: Albercik napisał(a): > Przepraszam, ale muszę sie zapytać czy Nitras to Twoja rodzina, liżesz go po > (wiadomo) czy gdzie indziej? Bronisz go jakby Ci życie darował. Daj se na > wstrzymanie i daj ludziom napisać co myślą w końcu mamy wolność słowa (podobno) > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.acx.pl 08.06.09, 22:55 MAMY RZĄDY FACHOWCÓW! Panie Jarmoliński czas zacząć pracować, a nie słuchać i powtarzać to co mówią pana podwładni- nie mający o niczym pojęcia. Wychodzi się wtedy ....na zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4don Bydgoszcz Stadion Zawiszy IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:47 Zapraszamy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4don Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:22 Poraz kolejny "panowie dziennikarzyny" się nie przygotowali, a co ze Stadionem Zawiszy w Bydgoszczy? Dodam jeszcze Kielce+Lubin. Może mało? Najważniejsze żeby bić bez sensu piane i kosić wierszówkę. Naprawdę wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Warszwscy dziennikarze to ignoranci 08.06.09, 14:24 dla nich wszystkie miasta poza może Gdańskiem Krakowem i Wrocławiem ewentualnie Poznaniem to nie istnieją. Zadufani w sobie pismacy od kopanej bardziej znają Wronki niż 400 tysięczne miasta. Zawsze tak było i będzie. Że takiego drobiazgu jak nieistnienie innych dyscyplin w Polsce nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Warszwscy dziennikarze to ignoranci 08.06.09, 14:33 Kolego, akurat ten art popelnil dziennikarz(dziennikarka) ze Szczecina - to dla scislosci Twojego wywodu ;-) muvon200 napisał: > dla nich wszystkie miasta poza może Gdańskiem Krakowem i Wrocławiem ewentualnie > Poznaniem to nie istnieją. Zadufani w sobie pismacy od kopanej bardziej znają > Wronki niż 400 tysięczne miasta. Zawsze tak było i będzie. Że takiego drobiazgu > jak nieistnienie innych dyscyplin w Polsce nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Warszwscy dziennikarze to ignoranci 08.06.09, 14:35 Ok no to poza tym artykułem się to zgdaza i nawet tu można zrozumieć, że dziennikarz piszę, że nie ma gdzie grać :) Odpowiedz Link Zgłoś
loczko Dobre rozwiązanie 08.06.09, 14:27 Najlepszym rozwiązaniem poprosić Irlandczyków o rozegranie u nich. Bardzo dobrym miejscem będzie ten sam stadion, co poprzednio. Przynajmniej będzie można powiedzieć po przegranym meczu, że nasza reprezentacja miała bardzo nierówną murawę, co wpłynęło na naszą przegraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as GW czemu w piątek pisaliście że bedzie mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:29 a w poniedziałek juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Re: GW czemu w piątek pisaliście że bedzie mecz IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 17:00 Bo wybory były w niedzielę, i taka wiadomość spowodowalaby przegraną Nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k zapraszamy do Lubina! IP: 212.243.143.* 08.06.09, 14:29 mamy piekny nowy stadion i nie bedzie sie trzeba wstydzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: zapraszamy do Lubina! 08.06.09, 14:46 A kysz siło nieczysta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta80 Re: zapraszamy do Lubina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:51 No niechce mi się szukać w necie. Jak żeście się pruli że nie chcecie Wisły Kraków na swoim stadionie w europejskich pucharach bo to wasz stadion.Ze po Wiśle będziecie mieli zniszczony stadion. Teraz chcecie reprezentacje. Marzenia podwrocławscy napinacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGRB Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.u3d.net 08.06.09, 14:55 Mecz jeśli już to w Kielcach. Bez urazy, ale Bydgoszcz to stadion lekkoatletyczny i jakbyście się kujawiaki nad nim nie rozpływali to jednak komfort oglądania meczu na takim obiekcie jest nieporównywalnie mniejszy. Poza tym pewnie PZPN zrobi wejściówki, że zapełnienie 15,5 tys. w Kielcach to już będzie sukces, a 27 tys. w Bydgoszczy wydaje mi się niemożliwością. Dla wszystkich fanów teorii spiskowych jestem z Gorzowa Wlkp., najchętniej oglądałbym mecz w Szczecinie (100km). Jednak jeśli do wyboru mam Bydgoszcz (250km) i Kielce(500-600km) to kierując się klasą FUTBOLOWĄ obiektu optuję za Kielcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: 82.139.30.* 08.06.09, 17:13 A ja jestem z Kielc i chciałem napisać to samo,ale miło że mnie uprzedzono.Głos z zewnątrz bardziej obiektywny! Odpowiedz Link Zgłoś
as.lukas Stadionów jest masa!!! 08.06.09, 15:03 Bydgoszcz - piękny nowoczesny stadion, Lubin (stadion Zagłębia) - o ile jest zakończony, ewentualnie Kielce, Łódź st. Widzewa(?) w sumie to nie ma zz tak wiele Odpowiedz Link Zgłoś
zofiapodpaska Re: Stadionów jest masa!!! 08.06.09, 15:14 Kiedy byłeś ostatnio na kurniku Widzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Niech grają na baltic-arena 08.06.09, 15:14 albo w wa-wie na tym narodowym ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.centertel.pl 08.06.09, 15:28 W Białymstoku też jest stadion. tam mogą zagrać. -- ZAPRASZAM NA www.pokerstrategy.com/uBHPUB Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zbliża się Lato. Przysposobi się jakieś pastwisko 08.06.09, 15:40 i zdaniem Prezesa PZPN wszystko będzie ok;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza WKS Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.cable.ubr05.sgyl.blueyonder.co.uk 08.06.09, 15:42 Mecz bedzie pewnie w Bydgoszczy, bo Lubin ma byc gotowy na pazdziernik, a w Kielcach nie ma lotniska i Irlandia Polnocna raczej sie nie zgodzi. To nie San Marino, oni graja w ligach zawodowych i zalezy im aby jak najszybciej odleciec po spotkaniu. Slaski jest za to w remoncie. Wypowiadaja sie tu rozne wynalazki, ktore pewnie nigdy na meczu nie byly, ze nasz stadion jest do LA. I co z tego? Tak samo jest w np. w Rzymie, Berlinie czy Stuttgacie i nie takie mecze tam graja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: 79.139.12.* 08.06.09, 15:53 Stradion w Kielcach czeka , gorąco zapraszamy do nas na Arenę Kielce!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 15:59 następny kłamczuszek z PO- Jarmoliński Odpowiedz Link Zgłoś
jootro Szczecin=wieś. 08.06.09, 16:30 Przykre ale prawdziwe. Sami sobie tą wiochę stworzyliśmy wybierając kompetentnych "specjalistów" od spieprzenia wszystkiego co się tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Szczecin=wieś. 08.06.09, 16:32 a o co Tobie chodzi tak wlasciwie? jootro napisał: > Przykre ale prawdziwe. Sami sobie tą wiochę stworzyliśmy wybierając > kompetentnych "specjalistów" od spieprzenia wszystkiego co się tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ciekawe czy odbędzie sie Szczecin Rock Festival? IP: 62.69.220.* 08.06.09, 20:13 zaczynam sie obawiac! Odpowiedz Link Zgłoś