Dodaj do ulubionych

Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze...

08.06.09, 13:46
I bardzo dobrze - szkoda kasy na prowizorki.
Miasto powinno zabrac się jak najszybciej za konkretne rozwiązanie problemu
stadionu.
NOWY STADION DLA SZCZECINA !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: azyt Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.fbx.proxad.net 08.06.09, 13:59
      niech graja w Czechach albo na Bialorusi, jak nie ma gdzie
      • garym Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:02
        aż tak źle to nie jest, jakis stadion w Polsce się znajdzie. Szczecin jednak
        zabiegał od dawna o mecz reprezentacji, bo pamiętam, że jakiś mu zabrali. Teraz
        na własne właściwie życzenie, stracił okazje na organizację spotkania.
        • jack_sparrow_pl Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:04
          przed samymi wyborami Jarmoliński zapewniał,że mecz będzie
          • Gość: exile Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:06
            uuu, bardzo ładna pointa 1 :) pzdr
            • slon2002 taka "kadra" może grać na stadionie KS Szmacianka 08.06.09, 15:37
              albo obok, u mnie w folwarku na pastwisku. Na krowich gównach będą doznawać
              przyspieszenia i zagrają szybki mecz.
              • Gość: kepi Re: taka "kadra" może grać na stadionie KS Szmaci IP: *.multi-play.net.pl 08.06.09, 16:09
                kepilif. mybrute. com
    • Gość: prześmiewca LOL! IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:00
      LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL!
      • zofiapodpaska Re: LOL! 08.06.09, 14:01
        Znaczy cieszysz się z kolejnej porażki Szczecina?
        • Gość: as Nieudolna władza Szczecina znów POrażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:08
          przecież wiadomo że do meczu zostało 2,5 miesiąca projekt
          pozwolenia to jest czas na zbudowanie altany a nie trybuny. Nic
          dziwnego ze nikt się nie zgłosił.Nie myślcie ze będzie nowy stadion
          bo nie bedzie to było hasło wydmuszka by na obecnym nic nie robić.
          • jack_sparrow_pl Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:13
            głosujcie dalej na nitrasowych :)
            • Gość: prześmiewca Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:17
              a ja uważam, że ch*j da głosowanie na tych czy tamtych.. już można
              się przez te lata straconych iluzji i przyżeczeń zatracić.. Kuźwa,
              Panowie! Jak jest coś do zrobienia to zróbcie to! A nie srajcie po
              gaciach potem jak te cioty! :/ Chcieliście Polski? To twórzcie
              ją!..a nie zwalajcie na "kolejnych innych"..cfele.
              • zofiapodpaska Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:19
                Sparow bzidka z ciebie cieczka.
                • jack_sparrow_pl Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:21
                  możesz mnie cmoknąć tam, gdzie PO ma Szczecin
                  • anamar Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:44
                    wy naprawdę sądzicie,że partie polityczne powinny mecze
                    organizować?????????????????????????
                    • zofiapodpaska Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:45
                      I powinni grać i grać ;)
                • gabriel Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:23
                  Sądzę że w takim razie Kielce. W końcu jest to typowo piłkarski obiekt. Bez
                  urazy, ale Bydgoszcz ma stadion lekkoatletyczny, wygląda to jeszcze gorzej niż
                  na Śląskim.
              • Gość: prześmiewca Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:20
                i żeby nie było, że ja za jakąś "partią".. g*wno mnie to obchodzi w
                temacie sportu.. to nie grubas kaczor biega po boisku.. to nie donek
                głowkami wali.. Wali mnie to! Od kiedy boiska i stan NASZEJ PIŁKI
                NOŻNEJ i wogóle innych sportów ma zależeć od polityki?..
                • jack_sparrow_pl Re: Nieudolna władza Szczecina znów POrażka 08.06.09, 14:23
                  Gość portalu: prześmiewca napisał(a):

> i żeby nie było, że ja za jakąś "partią".. g*wno mnie to obchodzi
                  w
                  > temacie sportu.. to nie grubas kaczor biega po boisku.. to nie
                  donek
                  > głowkami wali.. Wali mnie to! Od kiedy boiska i stan NASZEJ PIŁKI
                  > NOŻNEJ i wogóle innych sportów ma zależeć od polityki?..

od kiedy miasto ( czytaj PO ) podpisało umowe na dzierżawę
                  miejskiego stadionu z "gastronomikami", a radny PO Dymkowski został
                  dyrektorem Pogoni
      • Gość: ehhhh KRYZYS podobno firmy się zabijają o klienta IP: 217.153.19.* 08.06.09, 14:38
        KRYZYS, Bezrobocie, stocznia zamknięta nie ma komu do przetargu
        stanąć. Jaja jakieś
    • Gość: bydgoszczanin Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:02
      A gdzie Bydgoszcz?! Jak to nie ma gdzie grać?! Bydgoszcz jest zawsze gotowa na przyjęcie piłki na najowszym, największym i najpiękniejszym stadionie w Polsce. Kadra do Bydgoszczy!!
    • karun Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze... 08.06.09, 14:02
      bydgoszcz ma stadion nowy i spelniajacy wszystkie wymogi UEFA
      • Gość: exile Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:07
        no właśnie. tak samo Kielce mogą być, albo Lubin jak już jest gotowy. Jest gdzie
        grać - byle nie na śląskim
      • Gość: yhwh w bydgoszczy - never!!!!! IP: 212.160.172.* 08.06.09, 14:12
        W Bydgoszczy repra grała z finlandią - ok, zagrała fatalnie, ale
        publika zamiast ja wspierac gwizdała, gwizdała i gwizdała....
        dziwisz sie, że chłopaki o bydgoszczy nie chca słyszeć????
        • Gość: 4don Tylko Bydgoszcz!!!!!! IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:26
          A co to ma za znaczenie? Gwizdała bo fatalnie grała reprezentacja,a potem nasze
          gwiazdy opowiadały że komary gryzły i było gorąco... facet puknij sie w czoło
          • Gość: Jonatan Przecież Bydgoszcz, jest bez tradycji piłkarskich! IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.09, 19:54
            Skąd się tutaj wzięły pomysły o rozegraniu meczu w Bydgoszczy? Jaka
            tam tradycja piłkarska? Gra Zawiszy w ekstarklasie, była epizodem .
            Zresztą przypomnijcie sobie minione, ważne mecze dla polskiej
            reprezentacji. Najlepiej zawsze grała na stadionie śląskim w
            Chorzowie. Tam był też najlepszy doping. W Bydgoszcy gwizdali, bo
            tylko to potrafią. Po prostu brak im tradycji piłkarskich. Poza tym
            Ślązakom należy się rekompensata za wyeliminowanie ich z Euro.
            Myślcie logicznie.
            • Gość: Ojciec Siwek Re: Przecież Bydgoszcz, jest bez tradycji piłkars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 06:59
              Już raz Szczecin został wykiwany przez PZPN, gdy po tragedii w MTS pożegnalny
              mecz reprezentacji przez wyjazdem na Euro 2008 został przeniesiony ze Szczecina
              do Chorzowa. Teraz mamy powtórkę.
              • jack_sparrow_pl Re: Przecież Bydgoszcz, jest bez tradycji piłkars 09.06.09, 10:27
                Gość portalu: Ojciec Siwek napisał(a):

> Już raz Szczecin został wykiwany przez PZPN,

oczywiście PZPN winny,że nie mamy zadaszenia :))))
        • Gość: exile Re: w bydgoszczy - never!!!!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:43
          a jak źle grają to na sląskim ich dopingują, tak ?

a kto krzyczał Kolumbijczykom gromkie "Ole!" jak jechali naszych 1:2 przed samym
          wyjazdem na mistrzostwa w Niemczech ?
          no to było bardzo pozytywne i wspierające.

nigdy więcej śląskiego, czas na inne miasta w Kraju
          • jacgg Re: w bydgoszczy - never!!!!! 08.06.09, 16:05
            Gra w reprezentacji, zwłaszcza na Śląskim zobowiązuje. Cieniasów, łamagi
            mieliśmy po główkach głaskać i śpiewać: "uśmiechnij się, jutro będzie lepiej"???
            Lepiej nie mieć wcale reprezentacji, niż się ośmieszać, a wtedy grali ŻENUJĄCO!
            Można wspierać tych, którzy walczą i coś potrafią, może mieliśmy niańczyć
            partaczy? Są granice.

Zapomnieliście już, jak padł jeden gol??? Z wykopu kolumbijskiego BRAMKARZA, z
            kolumbijskiego pola karnego!!! Widział ktoś kiedyś drugą taką bramkę???
            Zapomnieliście, jak Kolumbijczycy (zaiste: potentat piłkarski) grali sobie z
            "reprezentacją" w dziada?! CO zrobił Kuszczak gdy zmienił Boruca? I to wszystko
            na oczach tysięcy kibiców wściekłych za odsunięcie Dudka i Frankowskiego.
            Widownia skandowała przede wszystkim: "gdzie jest Franek łowca bramek?" na
            zmianę z: "my chcemy gola!". Gdzie był? Mędrzec Janas spie...ł na całego.

Czarnego PR wokół Śląskiego ciąg dalszy.
            • wirone ... 08.06.09, 16:34
              Abstrahując od stadionu śląskiego - ja widziałem co najmniej kilka takich bramek
              strzelonych przez bramkarza po kopnięciu przez całe boisko. Wystarczy na jutubie
              poszukać i już, więc Kuszczak aż taki osamotniony to nie jest.

Co nie zmienia faktu, że bramka frajerska totalnie.
            • Gość: exile Re: w bydgoszczy - never!!!!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 18:57
              dobra dobra, jakby się dobry doping pojawił, to może by przestali grać tak słabo
              ? jak z Portugalią wygrywają, to nasi nasi kochani orłowie, a jak grają źle, to
              najgorsi i jeszcze pogrążyć. jeszcze napisz, że wtedy to nie są wasi
              reprezentanci (śląscy) tylko polscy ... tak jakoś macie w zwyczaju się ustawiać
              - jak po kasę albo chwalę, to jak wszyscy, ale jak coś nie tak, to niektórzy z
              was się odcinają - "tu Śląsk nie Polska"
              co to za dwulicowość ?? (niektórych z was)

nie dziw się, że po słabej grze zawodnicy nie poprawili się w meczy z tą
              Kolumbią, jak im cały stadion w twarz pluł.
              i z tym przeświadczeniem pojechali na voyage na mistrzostwa

osobna sprawa - że wy tam na tym śląsku nie nauczyliście się jeszcze dopingu
              kulturalnego, jak tylko oglądałem mecz z Chorzowa to zawsze kojarzyło mi się to
              z mega-nierównym śpiewem, gwizdami, trąbkami a'la skocznia Małysza i ogólnym
              szumem na stadionie.

żal mi takich jak ty, jak napisałem dwulicowych
    • Gość: exile Co za miasto ... IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:05
      zamiast się piąć do góry, to tylko inni was wyprzedzają. Bydgoszcz ma piękny
      stadion, Kielce nowoczesny, zdaje się że nawet w Świnoujściu czy Kołobrzegu mają
      postawić coś nowego. Kilka innych miast spoza organizujących Euro też coś
      zaczęło lub poważnie planuje. U was nie ma kasy na modernizację stadionu dla
      Kadry i przede wszystkim dla znowu pierwszoligowej Pogoni ... nic do was nie
      mam, ale pomyślcie o waszych władzach miasta :)
      • Gość: Jonatan Re: Co to za miasto ta Bydgoszc?!!.. IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.09, 19:58
        Exile, a co to za miasto Bydgoszcz? Brzydkie i bez perspektyw. Toruń
        bije was pod każdym względem, więc nie wpieprzaj sie do Szczecina
        koleś.
    • Gość: czujny TYlko Śląski! IP: *.128.85.201.static.crowley.pl 08.06.09, 14:07
      Tylko Śląski! To najszczęśliwszy polski stadion (ostatnie mecze z
      Portugalią, Belgią, Czechami)!!!
      • albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 14:10
        czyli jest dokladnie tak jak wielu tu na forum przewidywalo...

ekipa Krzystka nie potrafi prawie niczego sensownie zalatwic - no jakies pechowe sieroty sa i tyle.
        • anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 14:53
          albert_c napisał:

> czyli jest dokladnie tak jak wielu tu na forum przewidywalo...
          >
          > ekipa Krzystka nie potrafi prawie niczego sensownie zalatwic - no jakies pechow
          > e sieroty sa i tyle.

tobie się chyba albercie z czasami gierka pomieszało...zaraz się zaczniesz
          domagać,by na stadionie pogoni centralne dożynki zorganizować...
          >
          • albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 14:58
            Anamar Tobie sie chyba cos pomylilo i to bardzo - nie kto inny jak Jarmolinski jeszcze w czwartek zapewnial ze Krzystek dopilnowal wszytskiego ws odbycia sie meczu w Szczecinie.

minely 4 dni sie okazalo ze klamal.
            normalka.

O tym ze stadion bedzie gotowy zapewnial tez radny PO Robert Dymkowski - zapewne jeden z Twoich ulubiencow
            ;-)

anamar napisała:

>
            >
            > tobie się chyba albercie z czasami gierka pomieszało...zaraz się zaczniesz
            > domagać,by na stadionie pogoni centralne dożynki zorganizować...
            > >
            • anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:25
              o to właśnie chodzi,by nie wymagać od jarmolińskiego,krzystka czy kaczyńskiego
              organizacji meczy....
              • albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:34
                Chyba czegos tu wciaz nie rozumiesz - przeciez to oni sami powiedzieli ze ten mecz tu zorganizuja.

W czym jest dla Ciebie problem zeby to ogarnac, ze to Krzystek zabiegal w PZPN o organizacje w Szczecinie meczu (jako gospodarz obiektu na ktorym mecz mial byc rozegrany).

anamar napisała:

> o to właśnie chodzi,by nie wymagać od jarmolińskiego,krzystka czy kaczyńskiego
                > organizacji meczy....
                • anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:41
                  no więc właśnie stosując twoją logikę-meczu nie będzie! a!a propos logiki i
                  dobrego wychowania....nie zapomniałeś,albercie słówka "przepraszam" w wątku
                  "gratulacje"?
                  • albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:44
                    nie moja logike, a logike dzialaczy PO to primo.

Drugie to mam nadzieje ze juz Cie dogonilo dlaczego powinno sie tego wymagac (tj zorganizowania meczu) od dzialaczy PO w Szczecinie.

Trzecie: wyjasnilem moje slowa w tamtym watku.
                    • anamar Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 15:56
                      albert_c napisał:

> Drugie to mam nadzieje ze juz Cie dogonilo dlaczego powinno sie tego wymagac (t
                      > j zorganizowania meczu) od dzialaczy PO w Szczecinie.

co mi tam....wyjaśnię raz jeszcze:moim zdaniem partie polityczne nie są organem
                      od którego powinno się wymagać organizacji meczy...mamy od tego
                      działaczy,właścicieli klubów,pzpn,cholera wie kogo jeszcze....tak jak gaci nie
                      kupujesz w mięsnym.rozumiesz?wiara,że politycy zorganizują spotkanie marnych
                      kopaczy na zdewastowanym klepisku,kończy się tak,że tego meczu nie
                      będzie....oczywiście,możesz biadolić na forum godzinami(w sumie tylko o to ci
                      chodzi),ale to niczego nie zmieni...a teraz siorbnij bosmana,zagryź paprykarzem
                      i krzyknij pogoń na miszcza!odbierzemy gryfa!

• albert_c Re: TYlko Śląski! 08.06.09, 16:08
                        Anamar mam wrazenie ze czasem czytajac moje posty nie mozesz sie wyzbyc tej niecheci wobec mnie, otoz:

1. Nie mam pretensji do PO tylko do konkretnych osob z PO z obiecaly znow cos z czego nie sa sie w stanie wywiazac

2. W sprawie 'kopaczy' z PO z tego co sledze forum to mamy takie samo zdanie, ze miasto nie powinno lozyc na nich z budzetu az tyle kasy ile dzis - kiedy to idzie w miliony.

3. Nie bylem jakos tak specjalnie zwolennikiem rozegrania tego meczu w Szczecinie - dobrze by bylo jakby sie odbyl - jego braku nie traktuje jako starty ktorej nie bede mogl przebolec
                        ;-)
              • Gość: znawca Re: TYlko Śląski! IP: 79.162.161.* 09.06.09, 16:16
                mieliśmy już mecze organizacja wspaniała mimo trudności budowana
                trybuny dla vip prasy ale już je wyrzucił Jarmoliński a teraz pewnie
                by wiedziały co trzeba było zrobić.szkoda ze Szych pozbył się naszej
                dyrektorki.
      • Gość: as To pierwsze POwyborcze kłamstwo PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:11
        czekamy na nastepne.Nastepne ze sportu to bedzie upadek Piasta
        Szczecin i moze AzS radexu
        • albert_c Re: To pierwsze POwyborcze kłamstwo PO 08.06.09, 14:12
          piast juz sie chyba zawinal.

AZS raczej nie padnie, nie wobrazam sobie tego zreszta, raczej sponsorzy z Radexu pozostana.

Brak tego meczu to podziekowanie PO za wygrana Nitrasa
          ;-)
          • Gość: as Kolejny etap obwodnicy za 2 lata ,ja sie cieszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:21
            może Vip-y z warszewa jak będą 2 lata w korku stać w końcu
            wkur..... się na PO że nieudacznika krzystka im POdsunieto, który
            praktycznie zastopował inwestycję.
      • Gość: exile Byle by nie Śląski! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:12
        to przywiązanie Kadry do tego stadionu niedługo się skończy! w kraju powstaną
        nowoczesne, równie duże stadiony i będzie gdzie grać. ten stadion wcale nie jest
        szczęśliwy, Kadra częściej na nim remisuje i przegrywa niż zwycięża (stosunek 30
        do 23). Teraz Bydgoszcz, ewentualnie Kielce lub Lubin, byle by nie Ślaski
        • Gość: m Re: Byle by nie Śląski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:35
          Na Śląskim jest super atmosfera, byłby idealny, tyle, ze ma być w
          remoncie.
          W takim razie Kielce - dobry doping był na San Marino, Bydgoszcz
          zdecydowanie NIE.
          • Gość: max1 Bydgoszcz !!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:38
            a Bydgoszcz dlaczego nie? ślązaczkom za daleko tyłki ruszyć ? teraz wy ...
            • rojberek Re: Bydgoszcz !!! 08.06.09, 15:21
              Ślązacy nie kibicują polskiej reprezentacji... mają ją w d***e!
              • jacgg [...] 08.06.09, 16:09
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • jacgg a ty kto rojberek? nowy korfanty? 08.06.09, 17:00
                  Powtarzam ponownie: rojberek może co najwyżej ględzić komu sam kibicuje lub nie.
              • Gość: max1 Re: Bydgoszcz !!! IP: *.echostar.pl 08.06.09, 16:37
                buahahahaha. Wy to Polska, czy tego chcesz czy nie xD
    • Gość: czapski tylko nie Bydgoszcz IP: *.cable.smsnet.pl 08.06.09, 14:09
      tam to mozna robic biegi, ale nie grac w pilke nozne, nie mowiac ze tam nie ma
      kibicow.
      • muvon200 Re: tylko nie Bydgoszcz 08.06.09, 14:21
        jest podgrzewana murawa o najwyższych parametrach i miejsce dla prawie 27 tys.
        kibiców. Nie przesadzaj. A kibice kopanego wora są wszędzie. Zapewne myślisz o
        kibolach. Ci są - zapewniam Cię
      • Gość: 4don Re: tylko nie Bydgoszcz IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:23
        Spec od Stadionów się znalazł, gamoniu do nauki bo jeszcze zostaniesz siedzieć i
        mama neostradę odetnie
    • Gość: hecu Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.range86-141.btcentralplus.com 08.06.09, 14:10
      a co to w ogole za dziwaczny warunek?? chyba ktos tam zapomniał ze to jest futbol..a poza tym wszystkim, to pytam..czy tzw. VIP-owie sa ulepieni z innej gliny? coż to za podział? wszystkie trybuny powinny byc takie same..a jak zimno to niech kocyk przyniosa sobie..
      i kto by pomyslał, a myslalem, zeby grac w piłke to potrzeba 22 chłopa, skurzaną gałę i dwie brami..a tu prosze..
      • jack_sparrow_pl Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:12
        Gość portalu: hecu napisał(a):

> a co to w ogole za dziwaczny warunek?? chyba ktos tam zapomniał ze
        to jest futb
        > ol..a poza tym wszystkim, to pytam..czy tzw. VIP-owie sa ulepieni
        z innej gliny
        > ? coż to za podział? wszystkie trybuny powinny byc takie same..a
        jak zimno to n
        > iech kocyk przyniosa sobie..
        to normy międzynarodowe, z Tuskiem możesz sobie pokopać na
        Orliku
      • Gość: exile do "hecu" IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:24
        do Gość portalu: hecu

chyba mylisz ligę podwórkową z szerokim światem. tam ma grać Kadra Polski, 40mln
        kraju. Nie jesteśmy za przeproszeniem Irlandią Pn.
        Sorry jak obrażę, ale przy tym co już jest w kraju to ten stadion to KURNIK, nie
        mówiąc o tym, co łącznie będzie za parę lat (4xEuro, Legia, Lubin, Wisła,
        Bydgoszcz, Kielce, inni? )
        Nie mówiąc o tym, że znowu macie klub w 1 lidze, i jeśli kiedyś awansuje do
        ekstraklasy to wypadałoby wyremontować to muzeum.

pomyślcie czyja to wina, że znowu was Szczecinianie wystawiono do wiatru... i w
        następnych wyborach coś z tym zróbcie :P
        • zofiapodpaska Re: do "hecu" 08.06.09, 14:28
          Zrobimy zrobimy, na początek zobaczymy mecz repry w Szczecinie.
          • Gość: exile Re: do "hecu" IP: *.echostar.pl 08.06.09, 14:40
            jak zobaczycie i kiedy ten mecz?
            za rok otworzą nowy stadion na mistrzostwa w Poznaniu, jak chcecie konkurować z
            takim ponad 45tysięcznym obiektem ?

z ciekawości: kto u was siedzi przy chlewie? Po z Psl czy Pis ?
    • piotrek_meteorolog Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze... 08.06.09, 14:11
      Co za bzdury! Są stadiony w Lubinie, Kielcach, Bydgoszczy i grać nie
      mają gdzie. Pajace
    • fifrock Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze... 08.06.09, 14:11
      ale wstyd...
    • Gość: piter Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.anniesland.ac.uk 08.06.09, 14:13
      ja bym chcial kielce bo ostatnio byla super atmosfera!natomiast oby
      to nie byl wroclaw bo tam byla kaszana
      • jack_sparrow_pl Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 14:17
        "- Stadion będzie gotowy w połowie sierpnia - zapewnia wiceprezydent
        Tomasz Jarmoliński (z lewej). Obok niego stoją: szef miejskiego
        wydziału sportu Robert Szych i dyrektor sportowy Pogoni radny Robert
        Dymkowski"

jeszcze filharmonia i aquapark :)
      • Gość: Piotr Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.static.dsl.dodo.com.au 08.06.09, 14:18
        Mysle,ze Slazacy wypna dupe na PZPN,reprezentacje i prezesa.
        Precz ze Slaskiego!!
        • Gość: zaq tylko warszafka, nie na Śląsku IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.06.09, 15:40
          mam nadzieje ze mecze beda w warszafce dla warszafki kopacze sweitnie sie tam
          czuja i prezentuja poziom godny kibicow wspierajacych ich na tamtejszych
          obiektach, jeszcze tylko niech sponsorzy sie na tym poznaja i wszystko bedzie
          jak byc powinno:)
      • Gość: gość Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: *.chello.pl 08.06.09, 14:27
        Jak przecież stadion mieli przygotować w Szczecinie Niemcy tak samo
        jak i tory kolejowe z Gumieniec do granicy z Niemcami oni to zrobią
        t.z.n. Niemcy tylko im trzeba kota pogonić.
    • muvon200 Zapraszamy do Bydgoszczy na Zawiszę 08.06.09, 14:19
      w najbliższym czasie najsilnie obsadzony meeting lekkoatletyczny w Polsce a
      potem zapraszamy piłkarzy. Stadion tuż przy wieździe do miasta. Hotele
      czekają. Zapraszamy
      • zofiapodpaska Re: Zapraszamy do Bydgoszczy na Zawiszę 08.06.09, 14:20
        o tak ale do wreśnia to Lubin będzie miał gotowy stadion piłkarski, to po co
        grac na lekkoatletycznym?N
        • muvon200 Re: Zapraszamy do Bydgoszczy na Zawiszę 08.06.09, 14:22
          Może będzie gotowy a może nie a nasz ma już atest Uefa i kłopotu zero. Próba z
          Grecją.
        • Gość: as A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:25
          • albert_c Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe 08.06.09, 14:34
            ale na powaznie - co ma Nitras do tego ze zadna firma nie zlozyla oferty?

To raczej wina urzednikow miejskich, Jarmolinskiego i Krzystka ze tak pozno sie zabrali do tego tematu.
            • Gość: as Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:00
              jezcze w piatek zapewniali ze mecz bedzie. Czasu rządzący zostawili
              tyle że altane mozna byłoby nie zdażyc zbudować.Nitras jest kadrowym
              sycha krzystka jarmoliskiego nowaka.
              • albert_c Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe 08.06.09, 15:06
                zapewnial Jarmolinski o tym ze mecz bedzie - ale to jest wytrawny klamczuszek.

raczej bym zachowal umiar w oskarzaniu Nitarsa o to ze nie bedzie w Szczecinie tego meczu.
                • Gość: Albercik Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.pam.szczecin.pl 08.06.09, 16:29
                  Przepraszam, ale muszę sie zapytać czy Nitras to Twoja rodzina, liżesz go po
                  (wiadomo) czy gdzie indziej? Bronisz go jakby Ci życie darował. Daj se na
                  wstrzymanie i daj ludziom napisać co myślą w końcu mamy wolność słowa (podobno).
                  • albert_c Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe 08.06.09, 16:32
                    Dobre, naprawde przenikliwa analiza.

Retoryki to Cie chyba na studiach nie uczyli, ale jak wciaz studiujesz to sie podszkol z logiki, albo lepiej odpusc sobie polemike ze mna dobrze radze
                    ;-)

Gość portalu: Albercik napisał(a):

> Przepraszam, ale muszę sie zapytać czy Nitras to Twoja rodzina, liżesz go po
                    > (wiadomo) czy gdzie indziej? Bronisz go jakby Ci życie darował. Daj se na
                    > wstrzymanie i daj ludziom napisać co myślą w końcu mamy wolność słowa (podobno)
                    > .
                • Gość: ziuta Re: A teraz pocałujcie pana nitrasa w dupe IP: *.acx.pl 08.06.09, 22:55
                  MAMY RZĄDY FACHOWCÓW! Panie Jarmoliński czas zacząć pracować, a nie słuchać i
                  powtarzać to co mówią pana podwładni- nie mający o niczym pojęcia. Wychodzi się
                  wtedy ....na zero.
        • Gość: 4don Bydgoszcz Stadion Zawiszy IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:47
          Zapraszamy !!!!!!!
    • Gość: 4don Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.alcatel.be 08.06.09, 14:22
      Poraz kolejny "panowie dziennikarzyny" się nie przygotowali, a co ze Stadionem
      Zawiszy w Bydgoszczy? Dodam jeszcze Kielce+Lubin. Może mało? Najważniejsze żeby
      bić bez sensu piane i kosić wierszówkę. Naprawdę wstyd
      • muvon200 Warszwscy dziennikarze to ignoranci 08.06.09, 14:24
        dla nich wszystkie miasta poza może Gdańskiem Krakowem i Wrocławiem ewentualnie
        Poznaniem to nie istnieją. Zadufani w sobie pismacy od kopanej bardziej znają
        Wronki niż 400 tysięczne miasta. Zawsze tak było i będzie. Że takiego drobiazgu
        jak nieistnienie innych dyscyplin w Polsce nie wspomnę
        • albert_c Re: Warszwscy dziennikarze to ignoranci 08.06.09, 14:33
          Kolego, akurat ten art popelnil dziennikarz(dziennikarka) ze Szczecina - to dla scislosci Twojego wywodu
          ;-)

muvon200 napisał:

> dla nich wszystkie miasta poza może Gdańskiem Krakowem i Wrocławiem ewentualnie
          > Poznaniem to nie istnieją. Zadufani w sobie pismacy od kopanej bardziej znają
          > Wronki niż 400 tysięczne miasta. Zawsze tak było i będzie. Że takiego drobiazgu
          > jak nieistnienie innych dyscyplin w Polsce nie wspomnę
          • muvon200 Re: Warszwscy dziennikarze to ignoranci 08.06.09, 14:35
            Ok no to poza tym artykułem się to zgdaza i nawet tu można zrozumieć, że
            dziennikarz piszę, że nie ma gdzie grać :)
    • loczko Dobre rozwiązanie 08.06.09, 14:27
      Najlepszym rozwiązaniem poprosić Irlandczyków o rozegranie u nich.
      Bardzo dobrym miejscem będzie ten sam stadion, co poprzednio.
      Przynajmniej będzie można powiedzieć po przegranym meczu, że nasza
      reprezentacja miała bardzo nierówną murawę, co wpłynęło na naszą
      przegraną.
      • Gość: as GW czemu w piątek pisaliście że bedzie mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:29
        a w poniedziałek juz nie
        • Gość: Raul Re: GW czemu w piątek pisaliście że bedzie mecz IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 17:00
          Bo wybory były w niedzielę, i taka wiadomość spowodowalaby przegraną Nitrasa
    • Gość: k zapraszamy do Lubina! IP: 212.243.143.* 08.06.09, 14:29
      mamy piekny nowy stadion i nie bedzie sie trzeba wstydzic :)
      • zofiapodpaska Re: zapraszamy do Lubina! 08.06.09, 14:46
        A kysz siło nieczysta ;)
      • Gość: turysta80 Re: zapraszamy do Lubina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:51
        No niechce mi się szukać w necie. Jak żeście się pruli że nie
        chcecie Wisły Kraków na swoim stadionie w europejskich pucharach bo
        to wasz stadion.Ze po Wiśle będziecie mieli zniszczony stadion.
        Teraz chcecie reprezentacje. Marzenia podwrocławscy napinacze.
    • bart1728 Bydgoszcz!!! 08.06.09, 14:44
    • Gość: iGRB Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.u3d.net 08.06.09, 14:55
      Mecz jeśli już to w Kielcach. Bez urazy, ale Bydgoszcz to stadion
      lekkoatletyczny i jakbyście się kujawiaki nad nim nie rozpływali to jednak
      komfort oglądania meczu na takim obiekcie jest nieporównywalnie mniejszy. Poza
      tym pewnie PZPN zrobi wejściówki, że zapełnienie 15,5 tys. w Kielcach to już
      będzie sukces, a 27 tys. w Bydgoszczy wydaje mi się niemożliwością.

Dla wszystkich fanów teorii spiskowych jestem z Gorzowa Wlkp., najchętniej
      oglądałbym mecz w Szczecinie (100km). Jednak jeśli do wyboru mam Bydgoszcz
      (250km) i Kielce(500-600km) to kierując się klasą FUTBOLOWĄ obiektu optuję za
      Kielcami.
      • Gość: c Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc IP: 82.139.30.* 08.06.09, 17:13
        A ja jestem z Kielc i chciałem napisać to samo,ale miło że mnie uprzedzono.Głos
        z zewnątrz bardziej obiektywny!
    • as.lukas Stadionów jest masa!!! 08.06.09, 15:03
      Bydgoszcz - piękny nowoczesny stadion,
      Lubin (stadion Zagłębia) - o ile jest zakończony,
      ewentualnie Kielce, Łódź st. Widzewa(?)
      w sumie to nie ma zz tak wiele
      • zofiapodpaska Re: Stadionów jest masa!!! 08.06.09, 15:14
        Kiedy byłeś ostatnio na kurniku Widzewa?
    • rojberek Niech grają na baltic-arena 08.06.09, 15:14
      albo w wa-wie na tym narodowym ;-P
    • Gość: ślązak Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.centertel.pl 08.06.09, 15:28
      W Białymstoku też jest stadion. tam mogą zagrać.
      --
      ZAPRASZAM NA www.pokerstrategy.com/uBHPUB
    • guru133 Zbliża się Lato. Przysposobi się jakieś pastwisko 08.06.09, 15:40
      i zdaniem Prezesa PZPN wszystko będzie ok;-)
    • Gość: Zawisza WKS Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: *.cable.ubr05.sgyl.blueyonder.co.uk 08.06.09, 15:42
      Mecz bedzie pewnie w Bydgoszczy, bo Lubin ma byc gotowy na pazdziernik, a w
      Kielcach nie ma lotniska i Irlandia Polnocna raczej sie nie zgodzi. To nie San
      Marino, oni graja w ligach zawodowych i zalezy im aby jak najszybciej odleciec
      po spotkaniu. Slaski jest za to w remoncie. Wypowiadaja sie tu rozne wynalazki,
      ktore pewnie nigdy na meczu nie byly, ze nasz stadion jest do LA. I co z tego?
      Tak samo jest w np. w Rzymie, Berlinie czy Stuttgacie i nie takie mecze tam graja.
    • Gość: kielczanin Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szcze.. IP: 79.139.12.* 08.06.09, 15:53
      Stradion w Kielcach czeka , gorąco zapraszamy do nas na Arenę
      Kielce!!!!!!
      • rewers10 Re: Nie będzie meczu Polska - Irlandia Płn. w Szc 08.06.09, 15:59
        następny kłamczuszek z PO- Jarmoliński
    • jootro Szczecin=wieś. 08.06.09, 16:30
      Przykre ale prawdziwe. Sami sobie tą wiochę stworzyliśmy wybierając
      kompetentnych "specjalistów" od spieprzenia wszystkiego co się tylko da.
      • albert_c Re: Szczecin=wieś. 08.06.09, 16:32
        a o co Tobie chodzi tak wlasciwie?

jootro napisał:

> Przykre ale prawdziwe. Sami sobie tą wiochę stworzyliśmy wybierając
        > kompetentnych "specjalistów" od spieprzenia wszystkiego co się tylko da.
        • Gość: stefan ciekawe czy odbędzie sie Szczecin Rock Festival? IP: 62.69.220.* 08.06.09, 20:13
          zaczynam sie obawiac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka