Dodaj do ulubionych

Henryk Jerzyk entertainment

15.12.03, 10:13
w zabawie glosu na najfajniejszych radnych chyba najlepiej bawia sie oni
sami. a juz jerzyk to jako dyrektor rethmana chyba nic innego nie robi tylko
sle smsy. w ten sposobb pojmuje marketing ktorym sie obecnie zajmuje.
GS pisze:
"Dostaliśmy ponad 1000 kuponów i kilkaset SMS-ów "

same dziady dzailkowe zdominowaly konkurs. drugi po jerzyku jest oczywiscie
stopyra a trzeci Edmund Trokowski
pozdrawiam rado
Obserwuj wątek
    • anaksymenes SB-eckie metody Jerzyka który ma układy w drukarni 15.12.03, 10:20
      której był w PRL-u dyrektorem. Zwroty mu dają za friko. To razem z rodziną śle do woli. Swoją droga ciekawe że TAKI BURAK robi karierę w 3 RP. Czas zacząć 4 RP.
      • przepis-antykoncentracyjny Re: Tak 15.12.03, 16:36
        anaksymenes napisał:

> której był w PRL-u dyrektorem. Zwroty mu dają za friko. To razem z rodziną
        śle
        > do woli. Swoją droga ciekawe że TAKI BURAK robi karierę w 3 RP. Czas zacząć
        4 R
        > P.

Popieram wniosek. Czas zacząć IV Rzeczpospolitą ale jak to zrobić ? Jaki
        bodziec mógłby to wywołać?
    • absztyfikant wariaci.... 15.12.03, 16:54
      Oj naiwni ! Myslicie, ze zmiana szyldu z II na IV Rzplita cokolwiek zmieni ?

Czy zmiana nazwy niczym "deus ex machina" zmiecie korupcje, bezrobocie, wysokie
      podatki, rozwydrzonych politykierow czy wybuduje autostrady ?

Haslo owszem chwytliwe i dzialajace na wyobraznie, ale nie niesie ze soba
      zadnego pomyslu na normalne panstwo...
      • Gość: pleple Re: wariat.... :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:01
        Absztyf. Nikt w tym wątku nie mówił jedynie o zmianie nazwy. No, przynajmniej
        ja nie miałem na myśli zmiany nazwy. Polemizujesz więc z poglądem nie
        istniejącym w tym wątku.
        • absztyfikant Re: wariat.... :-( 15.12.03, 17:02
          A co ? Czyzby pomylily ci sie nicki ? przepis-antykoncentarycjny to
          ty ?????????:)))) Nie widze zadnej twojej wypowiedzi....

Wpadles misiu!!!!
        • Gość: pleple Re: wariat.... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:09
          Nie absztyf, ja jestem..... absztyfikant i anaksymenes :-)
          • absztyfikant Re: wariat.... :-) 15.12.03, 17:14
            Ale obciach ty wielonickowcu....
            • Gość: pleple Re: wariat.... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:20
              Znowu ktoś Cię skrzyczał lub coś Ci nie wyszło ? Szukasz bezpiecznej dla
              Ciebie awantury ? Chcesz odreagowania ? Nie ze mną już od dłuższego czasu.
              We mnie zażartego dyskutanta już Ty nie znajdziesz gdyż zawsze kończy sie to
              jakimś chamstwem z Twojej strony i Twoją wizytą w kawiarence z jakimś UBeckim
              tekstem na temat ....... Łod Nowy , lub dyskusją na temat IV Rzeczpospolitej,
              która nie może powstać przez Lubińska i Jacynę.
              Wyjaśnienie tego jest proste. Nie dla wszystkich jednak.
              Udało mi sie w każdym razie Cię odnależć o czym świadczą Twoje zmasowane wpisy
              o Akademickim Radio Pomorze będące na temat ....klubu Łod Nowa. Jakież to było
              proste.
              • absztyfikant plepluś calm down 15.12.03, 17:22
                W tym watku nic nie ma o Łod Nowie. No przepraszam teraz juz jest, ale sam
                zaczales.
                • Gość: sz40 Re: plepluś calm down IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 19:09
                  A tak a propos to Hawryszuk wyszedł z sesji Rady Miasta ok 16 a absztyfikant
                  pojawił się na forum ok 17...
                  • Gość: sz40 Re: plepluś calm down IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 19:11
                    Ale Bartnik tak samo...
                • Gość: pleple Do wychodzącego z sesji o 16.00 i o 17.00 na Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 19:38
                  W tym wątku nie ma ale jest w wątku o Akademickim Radio Pomorskim.Zrozumiałbyś
                  gdyby Twoja percepcja była szersza niż jeden wątek.Potrafisz myśleć (objąć)
                  tylko to co widzisz na ekranie za jednym razem.
    • anaksymenes Precz z esbeckim marketingowcem JERZYKIEM - na 15.12.03, 19:40
      pochybel komunistycznym karierowiczom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka