elfhelm 25.06.09, 22:48 Może winny, może niewinny. Prokuratura daje jednak ciała (napisałbym dupy, ale pewnie usunięte zostałoby), nie mogąc przez ponad 2 lata przygotować aktu oskarżenia - to po prostu kpina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirko Re: Co radomska prokuratura ma na Bartosza Kaszni IP: *.nitka.net.pl 26.06.09, 03:45 Jak zwróciłeś uwagę, sprawa jest wielowątkowa. Oskarżonych jest wielu a nad wszystkim ciąży widmo ukarania dodatkowo firmy J & J. Aby sprawa nie wylądowała w koszu prokurator musi przygotować solidny akt oskarżenia. Musi przesłuchać pewnie z 500 świadków a może więcej. Trudny temat, ale szczerze kibicuję prokuraturze. Oby prawdziwe zarzuty przekuły się na sprawiedliwe wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guma Re: Co radomska prokuratura ma na Bartosza Kaszni IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.06.09, 06:17 A skad masz te pewnosc kolego, ze zarzuty sa prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Co radomska prokuratura ma na Bartosza Kaszni 26.06.09, 07:03 nie od dziś wiadomo, ze firmy duże tak działają ... kwestia tylko czy da sie to udowodnić! W każdej firmie jest puls powiedzmy różnych gratyfikacji, może to być radio, rower czy wyjazd na 2 tyg szkolenie do Dubaju! Mozna także podpisywać umowy zlecenia na różne ekspertyzy. A może dawać sprzęt do testowania na wieczność! Taki obdarowany "zaufaniem" czuję się wdzięczny, a liczy na kolejne gratyfikacje, a płaci i tak pacjent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: Co radomska prokuratura ma na Bartosza Kaszni IP: *.nitka.net.pl 26.06.09, 12:56 > A skad masz te pewnosc kolego, ze zarzuty sa prawdziwe? Oby prawdziwe zarzuty przekuły się na sprawiedliwy wyrok. Obecnie są zarzuty, a te które okarzą się prawdziwe i na ich podstawie sąd będzie mógł orzec niech zrobi to sprawiedliwie i proporcjonalnie do winy. Nie odnoszę się do winy Pana Kaszni bo w stodunku do niej kompetenty w swojej wypowiedzi jest jedynie sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president to niestety standard PO w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:20 To na pewno prowokacja usłużnych dla PiS ludzi z CBA i resztek niewyrżniętej watahy w prokuraturze z PiS :)) Ludziie z PO nie robia takich rzeczy z uwagi na wysokie standardy w tej partyi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Co radomska prokuratura ma na Bartosza Kaszni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:23 Ciekaw jestem czy prokuratura sprawdałą też kontakty tego Kaszni z lekarzami z Platformy Obywatelskiej w naszych szczecińskich szpitalach.A mamy ich sporo bo lekarze jakoś tak kochają PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy łagodność redaktora Chacińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:54 Jakże pan redaktor był dzisiaj łagodny dla członkini Platformy Obywatelskiej... Wręcz ciekło miodem. Zapytał o "lekkie zawirowania w Platformie Obywatelskiej" :) i nie zapytał o zatrudnienie pani radnej w spółce miejskiej. No ale przecież pani Lemm jest z koalicji rządzącej a media są od "nawalania" w opozycję z PIS. Dosyć lekko prześlizgnął się po aferzystach, nie dociskał kolanem miłej pani i nie dopytywał się o jej związki z prominentnymi działaczami którzy obecnie mają postawione zarzuty. A przecież to kolesie z jednej partii, więc wypadałoby troszeczką ostrzej panie redaktorze. Poczekamy aż pan redaktor po przerwie wakacyjnej weźmie do rozmowy Arłukowicza. Przypuszczam że studio po rozmowie będzie się lepiło od miodu. Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 lekarze kochaja PO dlatego nie bedzie kas fiskalny 26.06.09, 09:13 zwykły kiosk ma a prawnik z lekarzem są pod ochrona państaw PO. chocby nie wiem jaki kryzys był kas fiskalnych dla prawników i lekarzy nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Bo usługi medyczne sa zwolnione z VATu IP: *.netia.pl 26.06.09, 12:00 A tylko Vatem mozna przywalić. Kasy maja wtedy sens. Choćby Stomatologia na podzamczu. Cenniki swoja drogą, a rzną wielokrotnie więcej! Jak zadzwoniłam do urzędu skarbowego, to mi urzędniczka powiedziała, że można im skoczyć, nawet jak złoże oficjalne doniesienie. A lepiej nie składać, bo jeszcze...mi się skarbówka dobierze do dupy skąd mam na leczenie w tej placówce. Nic dodać, nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love PO Re: Co radomska prokuratura ma na Bartosza Kaszni IP: *.chello.pl 18.07.09, 00:22 KOchajcie PO Odpowiedz Link Zgłoś