Gość: PAN IP: 212.180.147.* 21.12.03, 20:38 w JAKIM MIESCIE??? jak zwykle GW zapomina podac w jakim miescie to sie stalo, ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a żebyście wiedzieli,że Gość Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: 212.244.195.* 21.12.03, 20:43 no wszystko pięknie- ale gdzie to sie stało?? jest ulica,kierunek...ale MIASTO by sie przydało:-) pozdrawiam i prosze dbać o takie "detale"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 21:10 Wydaje mi się, że jesteśmy na stronach szczecińskich więc chyba jasne o jakie miasto chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly podatnik Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 21:22 link do tego tekstu znajduje sie na stronie glownej GW (taki głowny grzbiet wydania papierowego). Jak ktos nie wie ze Pogodno to dzielnica Szczecina to za chiny ludowe nie zgadnie w jakim to sie działo mieście. Pretensje internautow sa uzasadnione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 00:41 Gość portalu: christoph napisał(a): > Wydaje mi się, że jesteśmy na stronach szczecińskich więc chyba jasne o jakie > miasto chodzi!!! Jestesmy na stronie glownej gazety. Na dodatek np. w warszawie wystepuja wszystkie wymienione place i ulice, ja bylem przekoanany ze chodzi o stolyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.chello.pl 22.12.03, 06:18 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: christoph napisał(a): > > > Wydaje mi się, że jesteśmy na stronach szczecińskich więc chyba > jasne o jakie > > miasto chodzi!!! > > Jestesmy na stronie glownej gazety. Na dodatek np. w warszawie > wystepuja wszystkie wymienione place i ulice, ja bylem > przekoanany ze chodzi o stolyce ----------------------- F stolycy Łónja Lóbelzka ni ma ólycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: Taksowkarz dzgnal pasazera IP: *.eu.org 22.12.03, 08:03 Gosc portalu: xxx napisal(a): > Gosc portalu: christoph napisal(a): > > Jestesmy na stronie glownej gazety. Na dodatek np. w warszawie > wystepuja wszystkie wymienione place i ulice, ja bylem > przekoanany ze chodzi o stolyce no tak, ale Pogodno to w Warszawie owszem, wystepowalo, ale tylko jako grupa, na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 02:35 TO JEST SKANDAL. GAZETA KOLEJNY RAZ NIE NAPISALA GDZIE TO SIE STALO. PUBLICZNIE RZADAM ZWOLNIENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.cable.mindspring.com 22.12.03, 05:19 Gość portalu: gosc napisał(a): > TO JEST SKANDAL. GAZETA KOLEJNY RAZ NIE NAPISALA > GDZIE TO SIE STALO. PUBLICZNIE RZADAM ZWOLNIENIA!!! > hehe, Michnik musi odejsc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamako Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: 195.85.227.* 22.12.03, 08:16 OK, L-4 wystarczy? Tydzień wolnego na naukę ortografii ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 01:14 no , GW często nie podaje o jakie miasto chodzi - tym razem jednak jest to Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzx Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.03, 05:11 pogodno przeciez to proste jakie to miasto.. phi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.comnet.krakow.pl 22.12.03, 08:46 Tak jak Mokotów jest w Warszawie, tak Pogodno jest w Szczecinie najpiękniejszym z miast polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 14:11 bełkot,heniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.net.autocom.pl 21.12.03, 20:44 Jak zwykle rodzice wykazują się daleko idącą wiarą w to, że grzeczne ich dziecko absolutnie nic anormalnego w taksówce nie robiło. To 57-letni taksówkarz nagle okazał się psychopatycznym mordercą, pragnącym zaciukać śrubokrętem jednego z trzech pasażerów. Oni natomiast tylko się bronili, w końcu są słabymi i strachliwymi młodzieńcami, których ulubionym zajęciem jest rozwiązywanie łamigłówek oraz czytanie prozy Dickensa. Agresywność zero. Zaskoczeni nagłą przemianą taksówkarza w bohatera najgorszych horrorów cudem uszli z życiem. Zapewne po przeszukaniu taksówki Policja odnajdzie ukrytą pod fotelem kierowcy maczetę, którą to maczetą taksówkarz zamierzał pociąć zwłoki swoich pasażerów, żeby się pomieściły w walizki, które wiózł zapewne w bagażniku. To na pewnoe było zaplanowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ no wlasnie IP: *.cable.mindspring.com 22.12.03, 05:23 Nie ma mowy - jaki normalnie myslacy czlowiek rzuci sie z nozem na trzech facetow? Moze Steven Segal... Najprawdopodobniej po prostu sie bronil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.telkab.pl / 10.4.4.* 21.12.03, 20:45 [...] wiózł trzech pasażerów w kierunku Pogodna. W czasie kursu doszło do awantury. Na skrzyżowaniu Bohaterów Warszawy, Mickiewicza i Wawrzyniaka [...] Pewnie GW zaklada, ze czytelnicy doskonale znaja wszystkie miasta Polski i sami (po nazwach ulic) zorientuja sie gdzie to sie zdarzylo ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly podatnik Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.03, 08:46 .. no taaa... jestem z Wawy, ale wiem ze to zaraz kolo Kontrastow! Jak mozna nie wiedziec...?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.chello.pl 21.12.03, 20:47 hej, a co mial robic niby? dac sie zabic, okaleczyc, czy w najlepszym wypadku miec auto do posprzatania? ja bym raczej skazal tych kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette no,plac Unii Lubelskiej chyba nie??no to Wa!! IP: *.arcor-ip.net 21.12.03, 20:48 a takim nawalonym cwaniaczkom co to robia rozpierduche w taksowce to tez trzeba pokazzac gdzie ich locus.... tyle, ze teraz to biedny taksowkarz bedzie mial klopoty, bo mamusia powiedziala ,ze jej synus to NIGDY BY... uwielbaim takie gadki! tak samo mowi macierz dilerow i inszey choloty.bedzie jak z tym gosciem co bronil sie przed zlodziejem z lomem we wlasnym domu a potem poszedl siedziec bo zlodziej tylko chcial sie pewnie napic wody......co za durny kraj! zaloze sie ze tych gnoi wypuszcza a sa winni.pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly podatnik Re: no,plac Unii Lubelskiej chyba nie??no to Wa!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 21:35 nie, w Wawie na pl. Unii Lubelskiej tez jest jakis szpital (dzieciecy chyba). To jest w Szczecinie. Tam przy ul. Uniii Lubelskiej jest Szpital Wojewodzki. A swoja droga to niezly loś pisał en tekst. gdyby był warszawiakiem i pisał o warszawie... zaraz by go zjedli ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZN Re: no,plac Unii Lubelskiej chyba nie??no to Wa!! IP: *.osow.pl 21.12.03, 22:59 NIE WOJEWODZKI ALE KLINICZNY NR.1 POZDR! Gość portalu: wsciekly podatnik napisał(a): > nie, w Wawie na pl. Unii Lubelskiej tez jest jakis szpital (dzieciecy chyba). > To jest w Szczecinie. Tam przy ul. Uniii Lubelskiej jest Szpital Wojewodzki. > A swoja droga to niezly loś pisał en tekst. gdyby był warszawiakiem i pisał o > warszawie... zaraz by go zjedli ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly podatnik Re: no,plac Unii Lubelskiej chyba nie??no to Wa!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.12.03, 23:13 dziekuje za sprostowanie, Tobie z Osowa blizej niz mnie z Urysnowa... wiec wiesz lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynka Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 20:53 panie prezesie pieściak jest pan chyba nipoważnym facetem jak ręczysz za kogoś , to śmieszne albo napewno b.głupie ! ja nie ręcze nawet za siebie !zastanów się jeżeli masz choć trochę oleju w głowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.net.autocom.pl 21.12.03, 21:04 Pani "Szynko", mam nadzieje że wędzona a nie z wąskotorówki, czyżby Pani uważała, że stwierdzenie, iż 57-letni taksówkarz, nieprowokowany przez nikogo, dźgnął pasażera ostrym narzędziem, było w jakiś sposób podejrzane? Jakoś nigdy nie miałem problemów z taksówkarzami, zawsze dowozili mnie z jednego miejsca w drugie, żaden nie rzucał się na mnie z siekierą, mając na ustach najdziksze indiańskie okrzyki bojowe. Natomiast ja też starałem się nie napierdalać kebabami po kabinie pojazdu i nie startować do radia usiłując sprawdzić zapas mocy w instalacji audio samochodu taksówkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka pojmanie taksówkarza IP: *.srodmiescie.v.pl 22.12.03, 20:59 Widziałam pojmanie taksówkarza. Jak na gangsterskim filmie! Nieźle uciekał (pytanie tylko czemu?), gdyż gonił go jakiś tajemniczy samochód z kogutem (może on myślał, że to koledzy poszkodowanych go gonią?)i zatrzymał się dopiero po jakimś klometrze, gdy policja go okrążyła. Nie wiem tylko dlaczego tak brutalnie go potraktowano - rzucono na jezdnię i w tej pozycji przesłuchiwano. Co prawda ranił faceta i uciekł nie zawiadamiając nawet policji przez radio. Cała ta sprawa trochę tajemnicza, myślę, że obie strony nie są bez winy. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baleron "GRUBY" Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: 62.233.223.* 22.12.03, 10:47 Drogi Panie "szynka", nie będę ręczył za nikogo, po prostu w razie potrzeby, zaofiaruję taksówkarzowi pomoc prawniczą z najwyższej półki, pomogę wsadzić do paki tych trzech debili. Nie tak dawno napadnięto mnie nie daleko pogodna.... Byłem szybszy od napastników.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koti Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 21.12.03, 20:59 Jak Pogodno to ja obstawiał bym Szczecin ale ręki nie dam sobie uciąć, że w innych miastach nie ma takiej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pst Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.lanet.wroc.pl 21.12.03, 21:25 Człowiek pogryzł psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majchro Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 21.12.03, 21:58 Dokladnie, czlowiek pogryzl psa :-) A mama broniaca Przemyslawa niejakiego, to jak w piosence Kazika, wysoki sadzie,powtarzam nie uwierze, ze moj mlodszy syn choc narkotykow sam nie bierze....ech szkoda słow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: 195.117.16.* 21.12.03, 21:33 kopiują prosto z regionalnych dodatkow...i tyle...Ale ja stawialem na warszawke, a tu prosze jaka mila niespodziana - Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.12.03, 21:59 Gość portalu: PAN napisał(a): > w JAKIM MIESCIE??? jak zwykle GW zapomina podac w jakim miescie > to sie stalo, ble ble ble Czytam te wszystkie teksty i zastanawiam się co to za różnica w jakim mieście to sie stało. Przecierz chodzi o to że ten taksówkarz będzie miał teraz poważne kłopoty, bo polscy prawnicy nie cierpia takich którzy śmią sie bronić przed bandziorami. W Polsce jak zostaniesz napadnięty to sie połóż, pozwól skopać, oddaj portfel i kluczyki od auta a najlepiej sam sobie poderżnij gardło. Jesli sie zaczniesz bronić to masz przejebane, jak Cie bandyci na zabija to Cię sąd zniszczy. Znam to z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 22.12.03, 00:06 W Szczecinie - ale dla Wybiórczej jak i dla większości bubków z warszawki takie miasto jak Szczecin nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKOS Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: 212.182.102.* 22.12.03, 01:26 TAKSÓWKARZE TO AGRESYWNA DZICZ NA DROGACH I NIE TYLKO Zaatakował mnie jeden z nich na stacji benzynowej tylko dlatego że nie odjechałem po zatankowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.radom.pilickanet.pl 22.12.03, 07:45 Gość portalu: PAN napisał(a): > w JAKIM MIESCIE??? jak zwykle GW zapomina podac w jakim miescie > to sie stalo, ble ble ble Też mnie to nurtuje. Kompletne dyletanctwo Pismaków. Jeśli nie pisze się gdzie, to przecież wiadomo: WARSZAWKA, tylko ona w całej Polsce i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: 80.55.144.* 22.12.03, 15:36 Dobrze zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.03, 16:01 Nie lubie taksiarzy... za to jak jezdza, ale jak jade z nimi, to okazuja sie byc normalnymi kolesiami [ zazwyczaj ] Szkoda typa... bedzie mial same problemy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 16:55 ta szczecin tera sławny, wczoraj ok 22 w szczecinie na sikorskiego 2 pasażerów (wiek 18 i 23 lat) wsiadło do taksówki i zamówiło kurs w kierunku kołbaskowa, dziś 81 letniego taksówkarza znaleziono w Odrze (dla warszawiaków to taka Wisła ale się inaczej nazywa P:), można nie lubić ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleble Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.fnet.pl 22.12.03, 17:51 Dziennikarzyna z "Gazetki Wybiórczej" nie potrafi przekazać precyzyjnej informacji, ale używa specyficznego języka szczecińskich pismaków - "zgłośnił muzykę" i właśnie dlatego można się domyślić skąd ta relacja. Kibel, teściu, siedział (w więzieniu), wypłacił pieniądze (z bankomatu) to charakterystyczne słownictwo młodego zaciągu dziennikarzy, niestety nie tylko w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Taksówkarz dźgnął pasażera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 18:06 prawie w tym samym czsie drugi taksówkarz zachował się zgodnie z oczekiwaniami prokuratury i dał się zabić. Gdyby to trzech prokuratorów napadło na jednego staruszka to uwierzyłbym, że ten staruszek był psychpatycznym mordercą. Ale nikt normalny bez powodu nie atakuje trzech napitych facetów. Prawdopodobieństwo, że to taksówkarz zaatakował bez powodu wynosi 1:100 a może nawet do 1000. Pani prokurator zanim coś chlapnie się ozorem lepiej wczuć się w sytuację obwinionego. Gdyby pani w takiej sytuacji miała pistolet to na pewno cała trójka zostałaby zastrzelona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Taksówkarz dźgnął pasażera szkoda... IP: 217.153.159.* 22.12.03, 21:13 że nie wszystkich, bo również zabito innego taksówkarza. byłaby równowaga krzywd Odpowiedz Link Zgłoś