Dodaj do ulubionych

Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa

02.08.09, 14:34
na autostradzie, skoro CUDAKI z PO jeszcze nie oddali nawet 1 km
wybudowanej przez siebie autostrady?
Obserwuj wątek
    • Gość: twarda wazelina Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.chello.pl 02.08.09, 14:49
      Zadziamorda zaraz napisze ,że zazdrościmy Nitrasowi samochodu i imunitetu
      I ,że może jeździć po niemieckich autostradach jak chce. Myślę ,ze jechał z
      Łuczakiem.
      • Gość: ZED Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.ipspace.xilinx.com 02.08.09, 16:49
        hehehehehe
        • Gość: twarda wazelina Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.chello.pl 02.08.09, 17:01
          Rozszyfruj ten napis ZAD na plakacie na byłej granicy polsko-niemieckiej i
          powiedź , czy ich hasła nie są uzasadnione, jeżeli ktoś obcy łamie u nich prawo.
          I dlaczego z 50 naszych europosłów to musiał być ON?

www.niezalezna.pl/photos/534d40f63d53939af08f80cc48eaf32c.jpg
          • Gość: ZED Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.ipspace.xilinx.com 02.08.09, 17:19
            widac zrobil ci to specjalnie na zlosc.

a skoro juz tak przeswietlasz nitrasa moze mi powiesz ile masz punktow karnych i
            ile w zyciu dostales mandatow? powiedz mi takze, ile punktow karnych maja osoby
            w twojej rodzinie i ile one dostaly mandatow. bardzo jestem tego ciekaw. podziel
            sie prosze informacja:)
            • Gość: twarda wazelina Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.chello.pl 02.08.09, 18:16
              Ja nie prześwietlam Nitrasa , on prześwietla się sam.
              Ja nie jestem na poziomie ,że wszyscy kradną tylko frajerzy dali się złapać i
              nic ie nie stało.
              Ale ty tego nie zrozumiesz, a swoje esbeckie przyzwyczajenia , kto , co i ile
              zachowaj do swojego kręgu małomiasteczkowej kamaryli.
              • Gość: ZED :) IP: *.ipspace.xilinx.com 02.08.09, 19:48
                jak to wszyscy kradna? nikt nic takiego tu nie powiedzial. i nie przeswietlasz
                nitrasa ale wyraznie oceniasz jego zachowanie, tak wiec chcialbym wiedziec czy
                odnosnie oceny tego akurat incydentu masz do tego prawo.

i za esbecka metode uwazasz grzeczne pytanie? jak cie ksiadz zapyta jakie
                grzechy masz na sumieniu to tez go wyzwiesz od esbekow?

wiec raz jeszcze, pytam grzecznie, czy powiesz mi jak to jest z tymi mandatami?
                • Gość: twarda wazelina Re: :) IP: *.chello.pl 02.08.09, 20:30
                  Zadzie , ja mogę łamać prawo i mieć punktów najwięcej w kraju , ale ja za to
                  odpowiadam. Nitras reprezentuje moje państwo i województwo za moje podatki
                  Za moje PODATKI , jeżeli ci to coś mówi. I wystawia świadectwo swoim
                  postępowaniem całej Polsce. Zrównuje się tym samym do poziomu złodziej,
                  kryminalistów i oszustów z naszego kraju , którzy grasują po niemczech i europie.
                  Ja jeżdżę samochodem jako pasażer w firmie która mnie wynajmuje ,wszystkie te
                  rzeczy o które pytasz w stylu jak najbardziej esbeckim są mi obce.
                  www.niezalezna.pl/photos/534d40f63d53939af08f80cc48eaf32c.jpg

• zed.1 Re: :) 02.08.09, 20:55
                    no widzisz, nitras tez za to odpowiada. i odpowie tak jak mu sie nalezy. swoim
                    imieniem i pozycja. to, ze zaplacil mandat czy nie w jego przypadku ma
                    najmniejsze znaczenie.

ale to, ze ty chcesz go kamieniowac za wykroczenie gdy sam tez je popelniasz to
                    chyba troche lewe, nie? a tym bardziej twoja wykladnia rowniania przestepstw i
                    wykroczen drogowych jest troche prymitywna.
                    • Gość: twarda wazelina Re: :) IP: *.chello.pl 02.08.09, 21:42
                      Ja nic nie popełniam i za nic nie muszę się wstydzić ja i moja rodzina.
                      Czego niestety o nim powiedzieć się nie da. Ja nikogo nie musiałem przepraszać
                      po przegranych w sadzie.
                      Lewe to wasza nazwa PO
                    • andreas.007 Re: :) 02.08.09, 22:08
                      za cofanie na autostradzie zabieraja prawo jazdy na miesiac!
                      za obijanie sie od bandy do bandy na trzypasmowej trasie
                      w centrum miasta - zapewne tez zabraliby prawo jazdy...
                      bo gdyby zbadano predkosc, to musiala byc zblizona do Kubicy...

ale Kubica tylko raz walna w bande,
                      a pan Nitras samochodem z kazdej strony!
                • Gość: gość Do POjeba ZEDa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 20:45
                  Twój przyjaciel Sławuś nie dość że tępy nie zna przepisów drogowych(lub łamie je
                  z premedytacją - nie wiem co gorsze) to jeszcze nadużywa immunitetu, który wcale
                  nie jest do ochrony przed mandatem za łamanie prawa. Jak tylko go zobacze że
                  łamie w Szczecinie przepisy drogowe to buźkę mu skuję, a dopiero potem wezwę
                  policję, przede mną nie będzie miał immunitetu. Słowo!
                  • zed.1 Re: Do POjeba ZEDa 02.08.09, 20:51
                    zrob tak! wez bezprawie w swoje rece! :)
                    • Gość: fifi Re: Do POjeba ZEDa IP: *.kalisz.mm.pl 02.08.09, 21:10
                      Zed, tępaku, właśnie przyznałeś, że wzięcie Nitrasa za fraki, to wzięcie bezprawia w swoje ręce.

Jako gość siedzący głową w dupie mocodawcy pewnie nie wiesz, że niehigienicznie jest sobie pobrudzić ręce dotykając kłamcy wyborczego, człowieka niszczącego majątek publiczny, stanowiącego zagrożenie dla bezpieczeństwa ruchu drogowego i jeszcze pastwiącego się nad własnymi dziećmi, które zamiast wysadzić na odpoczynek wiózł jak skończony półgłówek samochodem, aż się przestraszył, że mu brykę obsikają...
                    • Gość: -.- Re: Do POjeba ZEDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 23:08
                      Witam.

Panie Zed i jak smakuje pnu pana "wyborczy" schabowy ;))

Udanego wieczoru życzę.
                      -.-
                      • Gość: ZED Re: Do POjeba ZEDa IP: *.mysmart.ie 02.08.09, 23:52
                        bardzo dobrze sie bawie. dziekuje. :)
                        • Gość: Butch Re: Do POjeba ZEDa IP: *.chello.pl 02.08.09, 23:55
                          Gość portalu: ZED napisał(a):

> bardzo dobrze sie bawie. dziekuje. :)

Zacznij szukać sobie nowych panów, bo tych już koniec bliski...
            • andreas.007 Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 02.08.09, 19:28
              Jeden i ten sam człowiek -
              skasował auto na Trasie Zamkowej obijajac sie od bandy do bandy
              na trzypasmowej trasie - oczywiscie jako mposeł - bez mandatu!
              Teznze sam COFA NA AUTOSTRADZIE!

Wybacz jezdze do Niemiec wlasnym autem od 1990 roku,
              taki manewr na autostradzie nigdy nie wykonywałem,
              bo tam kolego jezdzi sie z predkosciami takimi,
              ze to grozi ZABICIEM KOGOS I SIEBIE!

To jest po prostu brak myslenia i przewidywania!
              • Gość: O(bywatel Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.chello.pl 02.08.09, 19:40
                Piękna wiadomość "burak" nitras po raz kolejny pokazał ,że nie umie
                jeżdzić, kto mu dał prawko? Takie przepisy są też w kraju. Wstyd
              • Gość: avizo akurat byłem wtedy w Niemczech IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.09, 19:43
                Towarzycho niemieckie parsknęło śmiechem i od razu zaczęło opowiadać
                dowcipy o Polakach takie troche POdobne do naszych o milicjantach.
                Czy My naprawdę musimy miec takich idiotów i nieodPOwiedzialnych
                jako POsłów aby cywilizowany świat się z nas podsmiechiwał?To
                rzenujący ogór z tego Nitrasa.Takich w Samejbronie nawet nie było.
            • whiteentrance Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 02.08.09, 19:56
              Gość portalu: ZED napisał(a):

> widac zrobil ci to specjalnie na zlosc.

Sobie i Tobie! Bo za kilkadziesiąt euro zaoszczędzonych ma przesrane
              u kolejnych wyborców. PO takimi głupstwami traci. O wiele więcej
              Nitras traci niż zyskuje.

>
              > a skoro juz tak przeswietlasz nitrasa moze mi powiesz ile masz
              >punktow karnych i
              > ile w zyciu dostales mandatow?

Jeden! Kilka lat temu. 50 złotych. Za przekroczenie prędkości. Ilość
              punktów karnych - zero! A jeżdże conajmniej tyle samo co Poseł
              Nitras. Natomiast trzy miesiące temu zapłaciłem w Niemczech mandat w
              wysokości 30€ - też za przekroczenie prędkości (bardzo dużo jeżdżę p
              Niemczech!). Zwracam uwagę, że ja ZAPŁACIŁEM!!!!!!! I zapłaciłbym
              nawet, gdybym miał możliwość nie płacić. Tym się różnię od Nitrasa.

>powiedz mi takze, ile punktow karnych maja osoby
              > w twojej rodzinie i ile one dostaly mandatow. bardzo jestem tego
              > ciekaw. podziel sie prosze informacja:)

Moja żona, mój teść i mój brat (wszyscy na codzień jeżdżą
              samochodami) mają w sumie zero punktów karnych! ZERO!!!!!!
              • zed.1 Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 02.08.09, 20:53
                to jest nitrasa problem.

a powiedz mi czy niemiecka policja ma prawo nalozyc mandat na osobe z immunitetem?
                • Gość: ? Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.bu.edu 02.08.09, 21:51
                  zed.1 napisał:

> to jest nitrasa problem.

A to czyj problem?
                  nawigator.radio.szczecin.pl/archiwum/serwis_informacyjny/pliki/2007/2007-10-22_1193059050.jpg
                  > a powiedz mi czy niemiecka policja ma prawo nalozyc mandat na osobe z
                  immunitetem?

Mógł się nie zasłaniać tym swoim śmiesznym paszportem, szmaciarz połczyński, to
                  by mu straf dоpierdоlili.
                  • Gość: ZED Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa IP: *.mysmart.ie 02.08.09, 23:53
                    a co mial pokazac? legitymacje szkolna? :)
    • fosiek Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 02.08.09, 20:42
      Z kogo się śmiejecie ?
      Sami z siebie się śmiejecie !
      Toż to wybraniec ludu do Eparlamentu :)
    • prawdzik.ikea Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 09.09.09, 13:44
      skad
    • bodarkows-k3 Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 17.09.09, 08:27
      kolejne dobre pytanie
    • geriavitt Re: Skąd POseł PO miał wiedzieć, że się nie cofa 18.09.09, 08:27
      ten to nic wie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka