Dodaj do ulubionych

!!!Twój "pierwszy raz" w szkolnej toalecie!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 22:50
Wiem jak wiele dziewcząt podobnie aj ja chciałoby opisać swój pierwszy raz
szczególnie gdy wydarzyło się to w szkolnej toalecie.Ja miałam zaszczyt wejść w
dorosłe życie w LO5. Tam się zakochałam i tam też sie kochałam. Moimwybrankiem
był Michał Pytoręki z Golęcina. Kiedyś podczas zabawy szkolnej poniosło nas
do...toalety a tam juz....samo piękno. Jeżeli ktoś przeżył podobne chwile
uniesienia-niekoniecznie w toalecie LO5 - to zapraszam do wspólnego
powspominania.Pozdrawiam Ania L. rocznik 1979.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: !!!Twój IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:14
      To musiało byc romantycznie te zapachy i widoki szczerze podziwiam.
    • Gość: szatan Re: !!!Twój IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 19:32
      mocno jebalo gownem jak ci wcisnal?
    • Gość: Rybka Re: !!!Twój IP: *.astercity.net / 10.131.129.* 03.03.02, 20:12
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Wiem jak wiele dziewcząt podobnie aj ja chciałoby opisać swój pierwszy raz
      > szczególnie gdy wydarzyło się to w szkolnej toalecie.Ja miałam zaszczyt wejść w
      >
      > dorosłe życie w LO5. Tam się zakochałam i tam też sie kochałam. Moimwybrankiem
      > był Michał Pytoręki z Golęcina. Kiedyś podczas zabawy szkolnej poniosło nas
      > do...toalety a tam juz....samo piękno. Jeżeli ktoś przeżył podobne chwile
      > uniesienia-niekoniecznie w toalecie LO5 - to zapraszam do wspólnego
      > powspominania.Pozdrawiam Ania L. rocznik 1979.

ja to zrobilem lipcową nocą latem w gorach na jakims obozie szkolnym... to byla
      jakas łąka w karkonoszach, niedaleko karpacza... Mam wiec impresje: niektorzy
      podczas pierwszego razu widzą gówno, a niektórzy widą gwiazdy... he he ... taki
      paradoks...

• Gość: fiut Re: !!!Twój IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:54
        w namiocie wtedy najlepiej sie spierdziec, sa podobne warunki jak w kiblu
        • Gość: Rybka Re: !!!Twój IP: *.astercity.net / 10.131.129.* 05.03.02, 18:17
          Gość portalu: fiut napisał(a):

> w namiocie wtedy najlepiej sie spierdziec, sa podobne warunki jak w kiblu

To ja ci polecam zajrzec na forum Zdrowie, jak masz problemy z odbytem... Choc w
          tak mlodym wieku raczej z jelitami powinno byc wszystko w porzadku...
          • Gość: fiut won do akwarium IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:12
            a ja ci polecam spierdalac do akwarium bo ryby, dzieci i semafory glosu nie
            maja!
            • Gość: Rybka Re: raus fiucie.... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 30.04.02, 01:31

> a ja ci polecam spierdalac do akwarium bo ryby, dzieci i semafory glosu nie
              > maja!

A ty idź się zakisić...
              • Gość: fiut Re: raus fiucie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 19:40
                dobra rybka 23 dni byla cicho, ale dalej tez cisza bo cie walne do kibla,
                naszczam i spuscze wode, zginiesz
                • Gość: Rybka Re: raus fiucie.... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 21.05.02, 02:46

> dobra rybka 23 dni byla cicho, ale dalej tez cisza bo cie walne do kibla,
                  > naszczam i spuscze wode, zginiesz

Jesteś fiutem rozdwojonym? Jak tak to polecam operację plastyczną... Wyżej swojej
                  dupy nie podskoczysz, gówniarzyku...
                  • Gość: fiut Re: raus fiucie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 19:36
                    ot dres pojebany, musi miec ostatnie slowo, sram na ciebie i pawia puszczam w
                    jednej chwili
      • Gość: JACEK Re: !!!Twój IP: 64.9.159.* 05.03.02, 15:36
        Gość portalu: Rybka napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
        >
        > > Wiem jak wiele dziewcząt podobnie aj ja chciałoby opisać swój pierwszy raz
        >
        > > szczególnie gdy wydarzyło się to w szkolnej toalecie.Ja miałam zaszczyt we
        > jść w
        > >
        > > dorosłe życie w LO5. Tam się zakochałam i tam też sie kochałam. Moimwybran
        > kiem
        > > był Michał Pytoręki z Golęcina. Kiedyś podczas zabawy szkolnej poniosło na
        > s
        > > do...toalety a tam juz....samo piękno. Jeżeli ktoś przeżył podobne chwile
        > > uniesienia-niekoniecznie w toalecie LO5 - to zapraszam do wspólnego
        > > powspominania.Pozdrawiam Ania L. rocznik 1979.
        >
        >
        > ja to zrobilem lipcową nocą latem w gorach na jakims obozie szkolnym... to byla
        >
        > jakas łąka w karkonoszach, niedaleko karpacza... Mam wiec impresje: niektorzy
        > podczas pierwszego razu widzą gówno, a niektórzy widą gwiazdy... he he ... taki
        >
        > paradoks...
        >
        dobre bardzo dobre .....ale sie obsmialem :-)))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: SławekK Re: !!!Twój IP: *.dtcomsa.com 04.04.02, 14:15
          Niesamowite przygody mają niektórzy ludzie. Szczególnie ten kibel w szkole -
          doskonałe warunki sanitarno - zapachowe.
          • Gość: JACEK Re: !!!Twój IP: 64.9.159.* 05.04.02, 00:57
            Ja rozne miejsca odwiezilem w wyzej wspomnianym celu, nawet kibelek sie zdarzal ale szkolny to przesada,
            jakos mi na mysl przychodzi szklanka mleka zamiast................
          • Gość: ONAN onanizm tak!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 07:56
            Mysle ze szybciej chlopaki napisza jak sie masturbowali w toalecie szkolnej! To
            pewnie bylo nie raz - prawda? ja tez tak robilem - i od razu bylo lzej na
            lekcji!!! :-))) a cow y na to?
            • Gość: K. Re: onanizm tak!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 06:54
              Ciekawa perspektywa...a umyles potem dlonie? A moze chciales aby wszyscy to
              poczuli?
    • dzieckomtv W innych celach 22.05.03, 10:53

Jezeli was ponioslo to oki, jezeli to tzw. "umowka" to nalezy sie udac do
      lekarza.
      A tak baj de łej: Japonczycy bardzo czesto w swoich igraszkach robia na siebie
      zarowno "deszczem" jak i "gradem". Moze docelowo Japonia?? Ambasade znajdziesz
      gdzies na internecie, tylko nie ucz sie jezyka w kiblu, nieraz komus moze sie
      zachciec po prostu SRAC!!!!

A tak na marginesie: w toalecie w "sredniej" to raczej spozywalem amfe.....
      ;-)

Pozdrawiam , Dziecko z epoki MTV

Pogon SZ-N --

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka