Dodaj do ulubionych

Życzę Toruniowi - Michał Zaleski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:35
Panie prezydencie....Wspaniałe życzenia - dziękujemy.....Strasznie medialnie
się Pan ostatnio wypowiada ale najpierw zanim się cos będzie tworzyc chyba
warto zdać sobie sprawę z własnych "uczynków" ....ja ze swojej sprawy życzę
Panu aby właśnie Panu nareszcie się coś udało....Bo jak na tak dalej pójdzie
Toruń dzięki Panu podobnym stanie się zupełnym zaściankiem......
Obserwuj wątek
    • Gość: CYRK ZALESKI CYRK ZALESKI IP: *.torun.mm.pl 08.01.04, 00:02
    • Gość: ROZPŁAKAŁEM SIĘ Re: Życzę Toruniowi - Michał Zaleski IP: *.torun.mm.pl 08.01.04, 11:01
      Jakże słodkie aż do mdłości są życzenia p. Zaleskiego. Czego w nich nie ma?
      Duma , zadowolenie, wiara w.. Unie Eu8ropejską ! Jakie to internacjonalistyczne
      i dęte słowa! słowa, słowa, słowa! A gdzie czyny, efekty : wiadukt, gaz dla
      wrzosów, zasypane sniegiem chodniki Starówki! Szanowny panie wasza formacja
      w skali Polski pokazuje jak rządzi : NFZ , biopaliwa, wykorzystanie juz
      przyznanych funduszy unijnych.... trak więc jestem żle wychowany i nie chcę
      pana życzeń, bo składa mi je pan na mój koszt!
      • Gość: Kamil Re: Zaleski ? - czyli życzenia za nasze pieniądze! IP: 80.48.189.* 08.01.04, 11:22
        Niech pan zacznie trochę myśleć, bo za to panu płacimy i to spore pieniądze
        panie Zaleski. Niech pan myśli w naszym imieniu i dla dobra miasta, a nie o
        własnych i swoich kolegów z ordynackiej interesach.
    • Gość: Julian Re: Życzę Toruniowi - Michał Zaleski IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.01.04, 18:45
      Życz Pan Toruniowi dość nieudolności w usiłowaniu rządzeniem miastem, a więc
      Toruniowi najbardziej przydałoby się w tym roku, aby Pan wreszcie odszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka