slakoc 18.01.04, 00:05 Dowiedziałem sie ,ale nie jestem do końca pewien. Ma ktos bardziej pewne wieści.Szkoda byłoby .Jestem bardzo związany z jego twórczością Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 07(Janek Błąd) Re: Zmarł Niemen IP: *.petrus.com.pl / 80.48.189.* 18.01.04, 00:18 Tak, to niestety prawda. Dziwny jest ten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zmarł Niemen IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 09:54 Właśnie słuchałam jego "Pod papugami".Szkoda faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Zmarł Niemen 18.01.04, 12:34 Zapal świeczkę, za tych których zabrał los, Zapal światło w oknie Zapal świeczkę, za tych których zabrał los, Zapal światło w oknie Ludzi dobrych i złych wciżą przynosi wiatr, Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła. Lecz tylko Ty masz tą niezwykłą moc, By zatrzymać ich, by dać wieczność im. Pomyśl choć przez chwilę, podaruj uśmiech swój Tym, których napotkałeś na jawie i wśród snów. A może ktoś skazany na samotność Ogrzeje się Twym ciepłem, zapomn i o kłopotach. słowa Darek Dusza, muzyka: Adam Otręba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Black Lord Re: Zmarł Niemen IP: *.torun.mm.pl 18.01.04, 12:46 Niestety to juz historia... Wczoraj ok. 23.20 na stronach interii.pl pojawiły się pierwsze informacjie, potem TVN24. Jeden z najwiekszych muzyków Polskich tego wieku odszedł. Ustanowił nowe trendy, niezapomniane Hammondy, elektroniczne brzmienia no i głos, który niektórym się podobał a nie któreym nie co ludzką rzeczą jest. Została teraz córka, która dużo nie zrobiła, ale może odnajdzie w sobie krew ojca... Zawsze jest smutno gdy ktoś odchodzi, zwłaszcza ktoś tak wielki... to samo było choćby z G. Ciechowskim Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Zmarł Niemen 18.01.04, 17:31 "Dziwny jest tyn świat" Kery siedzi w nos Bliźni - niby brat A dostaniesz cios Stodoła skiż pszonio sie nom niy zapoli Pryndzy skiż somsiada kerego to boli Że ktosik jest lepszy, wiyncyj szczyńścio mo A jego los "skrziwdzioł" - tako mu sie zdo Bestoż fakla chyci - łobyjście podpoli Szczyńśliwy niyszczyńściym kere z jego woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruńczyk Re: Zmarł Niemen IP: *.tvk.torun.pl 19.01.04, 09:36 Ludzie rodzą się by odnieść sukces, Czesław Niemen ten sukces odniósł. Dlatego też z nadzieją stąpajmy po kamieniach, bo każda rzecz na tej ziemi ma swoją wartość. Zachowajmy i spokój, bo za sto lat będzie nam wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś