Dodaj do ulubionych

Technopark szansą na inwestycje

03.02.04, 20:51
interesuje mnie wiecej info na ten temat bo na razie wyglada to dosc
podejrzanie i malo obiecujaco. a raczej obiecujaco ale na oslode nastroju
ludu. i radze zeby dzialania agencji, parku i centrum transferu przebiegaly
wartko i efektywnie choc nie dla picu.
Obserwuj wątek
    • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Toruńska karuzela kolesi? IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 03.02.04, 22:45
      Ewa Rybińska? - Najlepszym pełnomocnikiem prezydenta do tej strategicznej
      inwestycji powinien być pan Jacek Rybiński (były wiceprezydent z lat 80tych).

• Gość: 07(Janek Błąd) Re: Toruńska Agencja Rozwoju - a co to takiego? IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 03.02.04, 22:54
        Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego ?
        To chyba jakiś żart!
        Należy ją natychmiast zlikwidować!
        Czasami nie dziwię się Zaleskiemu, że nie może się w tym wszystkim połapać!
        • Gość: urzędas Re: Toruńska Agencja Rozwoju - a co to takiego? IP: 158.75.48.* 04.02.04, 10:46
          TARR S.A. pełni funkcję Regionalnej Instytucji Finansującej - przez nią
          przepływają pieniądze z funduszy przedakcesyjnych dla przedsiębiorców z całego
          regionu kujawsko-pomorskiego, a niedługo z funduszy strukturalnych. TARR buduje
          obecnie w Toruniu Centrum Transferu Technologii. Jest to najprężniejsza tego
          typu instytucja w całym województwie. Jest przedsiębiorstwem publicznym.
          Pozdrawiam serdecznie i polecam stronę: www.tarr.org.pl
    • pesel Re: Technopark szansą na inwestycje 04.02.04, 08:04
      Jezu, najpierw niech skończą (a raczej zaczną) budować:
      - multikino
      - aquapark
      - wiadukt
      - drugi most
      - przebudowa wiaduktu za mostem
      ...
      nie chce mi sie dalej wymieniac.
      Kij im w oko. I tak nie powstanie

PS. Obym się mylił.
    • Gość: zonc Re: Technopark szansą na inwestycje IP: *.awacom.pl 04.02.04, 20:39
      Parki technologiczne to inwestycje opóźnione o kilka lat, były one fajne gdy
      razem z nimi wprowadzano strefe zerowego podatku. Wtedy firmy inwestowały..
      teraz na strefy nie ma szans bo z wejśćciem do UE wszystkie muszą zniknąć... a
      parki które robione są w innych miastach to na pewno nie raj, tylko
      prowizorka... mam nadzieje że wam będzie lepiej.

pozdrawiam ;-)
      • Gość: Ola Re: Technopark szansą na inwestycje IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.02.04, 22:54
        Nic dziwnego. U nas wszystko jest ze spóżnionym zapłonem.Dlatego nic w tym
        mieście nie eksploduje.Z Technoparkiem bedzie podobnie.Szum medialny i potem
        fiasko.
        • Gość: Bizon Re: Technopark szansą na inwestycje IP: *.torun.mm.pl 05.02.04, 12:44
          Jak zwykle szum medialny,prasa,kamerki Michałek I z jednej strony z drugiej
          achramowicz dużo szumu i smrodu i na tym kończymy.Jest propaganda sukcesu.Jak
          to wypali to mi urośnie kaktus na ręce.Przecież za co się łapie Michał
          I/żalewski/to jest już napewno niewypałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka