Dodaj do ulubionych

silownie w toruniu

IP: *.akademiki.uni.torun.pl 12.02.04, 19:03
jestem studentem. szukam fajnej i kullturalnej silowni. wiecie po ile karnety
i gdzie sa fajne silki. pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: gangster Re: silownie w toruniu IP: *.smk.gda.pl 13.02.04, 08:23
      Ty, no Greg, no ja wiedzieć wiem gdzie są te, no, siłownie, co nie? Znaczy, jak
      mówię, żeby ich było wiele to nie powiem ale kilka jest. Przykładowo w tym, no
      tam na Rubinkowie, nie? Jak ten, wysiada się tak trochę za Obo, co nie? To tam
      masz, jak idziesz, nie, to dalej, takjakby jechał dalej autobus, to amsz po
      prawej stronie wieżowce, nie? No i idziesz tam na ukos, najoś tak tam jest
      siłownie. Znaczy ostatnio być tam to nie byłem, ale chyba jest.
    • Gość: Jazon Re: silownie w toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 10:11
      Zgadza się- siłownia za Obi na Rubinkowie. Całkiem kulturalna i nieźle
      wyposażona. Cena karnetu dla studenta to 50 złotych, ilość wejśc w miesiącu w
      praktyce nieograniczona.
      • sdb Re: silownie w toruniu 13.02.04, 16:09
        Ewa ul.Morcinka na tylach cmentarza sw Jerzego. dla studenta karnet 45zl/9
        wejsc wazny przez miesiac
        • Gość: Jonek Re: silownie w toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 22:35
          Ewa to raczej chyba dla studentki?
          • sdb Re: silownie w toruniu 14.02.04, 13:15
            Ewa bo u gory jest sala z piecdziesiecioma dwoma tysiacami roznych aerobikow
            stepow i innych karkolomnych cwiczen, solarium, sauna i masaze a na dole
            silownia zdominowana przez facetow.
    • Gość: GayMaster Jest takaaa...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 22:55
      o jaką Ci chodzi... 645.... a zreztą napisz coś o sobie :-)
    • Gość: greg Re: silownie w toruniu IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.02.04, 23:16
      szukam silowni gdzies blizej centrum. rubinkowo mnie raczej nie interesuje,
      troche za daleko.
      • Gość: Jędruch Koloseum Re: silownie w toruniu IP: *.smk.gda.pl 15.02.04, 18:43
        Siłownię atomową?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka