Gość: greg IP: *.akademiki.uni.torun.pl 12.02.04, 19:03 jestem studentem. szukam fajnej i kullturalnej silowni. wiecie po ile karnety i gdzie sa fajne silki. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gangster Re: silownie w toruniu IP: *.smk.gda.pl 13.02.04, 08:23 Ty, no Greg, no ja wiedzieć wiem gdzie są te, no, siłownie, co nie? Znaczy, jak mówię, żeby ich było wiele to nie powiem ale kilka jest. Przykładowo w tym, no tam na Rubinkowie, nie? Jak ten, wysiada się tak trochę za Obo, co nie? To tam masz, jak idziesz, nie, to dalej, takjakby jechał dalej autobus, to amsz po prawej stronie wieżowce, nie? No i idziesz tam na ukos, najoś tak tam jest siłownie. Znaczy ostatnio być tam to nie byłem, ale chyba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: silownie w toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 10:11 Zgadza się- siłownia za Obi na Rubinkowie. Całkiem kulturalna i nieźle wyposażona. Cena karnetu dla studenta to 50 złotych, ilość wejśc w miesiącu w praktyce nieograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: silownie w toruniu 13.02.04, 16:09 Ewa ul.Morcinka na tylach cmentarza sw Jerzego. dla studenta karnet 45zl/9 wejsc wazny przez miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: silownie w toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 22:35 Ewa to raczej chyba dla studentki? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: silownie w toruniu 14.02.04, 13:15 Ewa bo u gory jest sala z piecdziesiecioma dwoma tysiacami roznych aerobikow stepow i innych karkolomnych cwiczen, solarium, sauna i masaze a na dole silownia zdominowana przez facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GayMaster Jest takaaa...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 22:55 o jaką Ci chodzi... 645.... a zreztą napisz coś o sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: silownie w toruniu IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.02.04, 23:16 szukam silowni gdzies blizej centrum. rubinkowo mnie raczej nie interesuje, troche za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruch Koloseum Re: silownie w toruniu IP: *.smk.gda.pl 15.02.04, 18:43 Siłownię atomową? Odpowiedz Link Zgłoś