Dodaj do ulubionych

Rabuś wpadł w pułapkę techniczną

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 18:31
Czy to sie kiedys skonczy?w tym kraju nie mozna spokojnie zyc, bo trzeba sie
liczyc z tym,ze znajdzie sie jakis cwaniaczek, ktory upatrzy sobie nasz
samochod,rower,dom!Pieprz..... zlodziejstwo!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 11.03.04, 20:05

jeśli Gazeta ma jeszcze jakieś 'primery' po 40 tysięcy, to ja poproszę jedną.
      Dam nawet 45 tys., a co mi tam!
      ;)
      Kradzież niefajna rzecz, ale jak o tym piszemy, to róbmy to rzetelnie, a nie
      tylko w sensacyjno-kryminalnym tonie..
    • Gość: lol Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:53

zapomniałeś dodać ,że to wina Zaleskiego.
    • Gość: superjoint666 "w tym kraju nie można spokojnie żyć" IP: *.torun.mm.pl 12.03.04, 00:08
      mówisz KK że tu nie można spokojnie żyć? horror zacznie się wtedy gdy osiedlą
      się tu arabowie, a potem zaczną prześladować katolików i w ogóle polaków za ich
      niezgodny ze słowami proroka styl życia... apokalipsa się zbliża...
    • Gość: Wujek Andrzejek Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: 158.75.63.* 12.03.04, 10:27
      Brawo brawo brawo! Mądry samochód. Szkoda, że prądu nie było jeszcze w
      kierownicy, albo w siedzeniu :-)
    • Gość: sTAŚ Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 17:49
      miałem podobne doświadczeniei też złodziejowi nie wyszło. W Nissanie w Toruniu
      jak chłopaki robią samochód albo włożą alarm to wiadomo, że można spokojnie
      spać. Ciekawy jestem czy zabezpieczenie w tej ukradzianej Primerze było robione
      w BMH w Toruniu?
    • aalt Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną 16.03.04, 10:13
      Masz racje. To denerwuje! U znajomych ukradl zlodziej na klatce schodowej
      kontakty prawie z kazdego poziomu. Ominal tylko drzwi za ktorymi byl pies...
      Wniosek; brudzi toto na ulicy bo brudzi, ale przed zlodziejem ochroni:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka