Gość: KK IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 18:31 Czy to sie kiedys skonczy?w tym kraju nie mozna spokojnie zyc, bo trzeba sie liczyc z tym,ze znajdzie sie jakis cwaniaczek, ktory upatrzy sobie nasz samochod,rower,dom!Pieprz..... zlodziejstwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 11.03.04, 20:05 jeśli Gazeta ma jeszcze jakieś 'primery' po 40 tysięcy, to ja poproszę jedną. Dam nawet 45 tys., a co mi tam! ;) Kradzież niefajna rzecz, ale jak o tym piszemy, to róbmy to rzetelnie, a nie tylko w sensacyjno-kryminalnym tonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:53 zapomniałeś dodać ,że to wina Zaleskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superjoint666 "w tym kraju nie można spokojnie żyć" IP: *.torun.mm.pl 12.03.04, 00:08 mówisz KK że tu nie można spokojnie żyć? horror zacznie się wtedy gdy osiedlą się tu arabowie, a potem zaczną prześladować katolików i w ogóle polaków za ich niezgodny ze słowami proroka styl życia... apokalipsa się zbliża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Andrzejek Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: 158.75.63.* 12.03.04, 10:27 Brawo brawo brawo! Mądry samochód. Szkoda, że prądu nie było jeszcze w kierownicy, albo w siedzeniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTAŚ Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 17:49 miałem podobne doświadczeniei też złodziejowi nie wyszło. W Nissanie w Toruniu jak chłopaki robią samochód albo włożą alarm to wiadomo, że można spokojnie spać. Ciekawy jestem czy zabezpieczenie w tej ukradzianej Primerze było robione w BMH w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
aalt Re: Rabuś wpadł w pułapkę techniczną 16.03.04, 10:13 Masz racje. To denerwuje! U znajomych ukradl zlodziej na klatce schodowej kontakty prawie z kazdego poziomu. Ominal tylko drzwi za ktorymi byl pies... Wniosek; brudzi toto na ulicy bo brudzi, ale przed zlodziejem ochroni:)) Odpowiedz Link Zgłoś