lovelas111 Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 13:56 znowu bedzie masakra i wielki niewypał jak na careracie Z MP4 lepiej bedzie słychać niż z głosników Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 14:08 I tu jest sie czym pochwalić. Ten wykonawca to 3 wyższa półka niż wyliniały obecnie tenor. Będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
arch.ive Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 11.12.10, 21:24 Hit to on na pewno nie jest... a ile kasy pójdzie... miasto szaleje i czeka na idola Odpowiedz Link Zgłoś
deeep Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 14:46 agencja Prestige MJM, która wspólnie z Urzędem Miejskim w Toruniu będzie organizatorem koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Rod Stewart-Szkot czy Anglik? :) 09.12.10, 17:53 "Słynny szkocki piosenkarz Rod Stewart wystąpi 11 czerwca 2011 roku na toruńskiej Motoarenie". Za Szkota to on się uważa. Jest Anglikiem, bo urodził się w Londynie. Ale skoro się uważa..... :) Znam osobiście podobny przypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes1980 Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 18:18 A dałoby rade może zaprosic kogos kto miałby, ja wiem, mniej niż 50 lat a ostatni hit nagrał już w XXI wieku? Żaden ze mnie meloman, ale dla mnie zaskakujaca informacja jest ze Rod Stewart jeszcze wystepuje (bo że żyje domyślałem się;) Tym bardziej ze jezeli zaprasza się gwiazde która ma porwać widzów glosem, to akurat nie wiem czy Motoarena sie do tego nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 18:23 > A dałoby rade może zaprosic kogos kto miałby, ja wiem, mniej niż 50 lat dla ciebie Doda gra w Toruniu 3 razy w roku jaszcze ci malo? Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes1980 Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 18:36 Nie zarejestrowałem że gra, ale jezeli tak to dobrze- na pewno większy sens ma robienie na Motoarenie show z jej tyłkiem w roli głownej niż koncertu artysty ktorego walorow wokalnych nie da się zapewne na tym obiekcie w pełni wydobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 18:55 hobbes1980 napisał: > Nie zarejestrowałem że gra, ale jezeli tak to dobrze- na pewno większy sens ma > robienie na Motoarenie show z jej tyłkiem w roli głownej niż koncertu artysty k > torego walorow wokalnych nie da się zapewne na tym obiekcie w pełni wydobyć. Byś poszedł oglądać taki gruby tyłek??? Wiem, wiem, że nie to było meritum Twojego wpisu :) Szkoda w sumie zapraszać wielkiego piosenkarza na stadion bez zapewnienia odpowiedniej akustyki. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 19:27 Na koncerty Dody chodzi po 200 osób więc by raczej MA jej nikt nie dał dla jej "show" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 20:08 hobbes1980 napisał: > na pewno większy sens ma > robienie na Motoarenie show z jej tyłkiem w roli głownej niż koncertu artysty k > torego walorow wokalnych nie da się zapewne na tym obiekcie w pełni wydobyć. jestes akustykiem? jezeli koncert tenora odbyl sie z poprawna jakoscia to zapewne latwiej bedzie tym razem z wiadomych wzgledow Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 10.12.10, 11:56 na pewno większy sens ma robienie na Motoarenie show z jej tyłkiem w roli głownej niż koncertu artysty ktorego walorow wokalnych nie da się zapewne na tym obiekcie w pełni wydobyć. To jest koncert dla wyborców Zaleskiego; średnia wieku na motoarenie będzie taka, jak średnia wieku jego wyborców (minus mohery). Oj, za czasów ZMP to się nosiło długie włosy, nosiło - a na prywatkach puszczało się płyty zza żelaznej kurtyny. To były czasu, będzie co powspominać. To będzie też koncert dla wielbicieli motoareny - Zaleski ciągle dostarcza wszystkim rozsądnym ludziom argumentów za tym, że budowa tego obiektu była bez sensu; teraz jest to koncert Roda Stewarta, który gamoń szlachcic uzna za artystyczne wydarzenie roku. W Toruniu. Jest dokładnie tak jak pisałem - nie dość, że wpakowaliśmy 100 baniek w budowę tego obiektu, to teraz co roku będziemy pompować w kasę w takie Carrerasy i Rody Stewarty by uzasadniać sensowność tego bezsensownego dzieła. A najlepsze jest to, że media i mieszkańcy znów uznają to za wielki sukces Torunia i jego gospodarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes1980 800 tyś zł 11.12.10, 21:15 Nowości napisały że tyle własnie władze miasta maja wydac aby Rod Stewart raczyl u nas zagrac. Jeżeli dbanie o to aby Motoarena na siebie zarabiała ma oznaczac ze najpierw wszyscy płacimy a potem moze kwota sie zwróci (ponoc liczą na 20 tys widzów- jakoś nie wierze) to mam wątpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
juggalotus Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 20:31 Jezeli podniecacie sie tym ze przyjedzie do Torunia taka "gwiazda " jak Rod Stewart to ubolewam nad Waszym gustem muzycznym. Niech UM zaprosi jeszcze Shakin Stevensa a moze C.C.Catch :) Jak tak sobie przeanalizuje jacy artysci przyjezdzaja do Polski na koncerty z tymi "artystami" ktorzy przyjezdzaja do Torunia to ogarnia mnie rozpacz. No ale coz. Widocznie mieszkancom Torunia to wystarczy do szczescia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 21:19 No cóż, do trzech razy sztuka. Carreras, Sterwart - coraz wyraźniej klaruje nam się muzyczny smak p. Zaleskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sondziarz A zagra kiedyś coś rockowego? 09.12.10, 21:32 Nie mówię, że od razu Metallica, chociaż hmm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juggalotus Re: A zagra kiedyś coś rockowego? 09.12.10, 22:29 sondziarz napisał: > Nie mówię, że od razu Metallica, chociaż hmm... ;) Metallica zagra ale jak beda mieli okolo 65 lat bo do Torunia na koncerty zaprasza sie "artystow" po 60-ce ktorzy sa na emeryturze i do nas przyjezdzaja po prostu dorobic. Tak uwazam. Zero swiezosci, mlodosci. Dobrze ze chociaz "OD Nowa" jest w Toruniu bo bez niej to bylaby masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 22:05 Rod, pamiętam lata 70 XXw. Świetne kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
artasasyn Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 22:53 ostatnio w Gdańsku koncertowała Lady GAGA, to jest dopiero odpowiedni poziom i wyczucie aktualnej kultury masowej! natomiast tu istotna jest tylko jedna kwestia, ile na ten koncert dołoży UMT z kasy miejskiej? bo jeśli to jest inicjatywa komercyjna, to niech sobie koncertują, promują i kasują ile chcą! Odpowiedz Link Zgłoś
nslaw Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 09.12.10, 23:18 No własnie. Czy ktoś wie jak ze strony finansowej wypadł koncert Carrerasa? Zaleski zrobił kasę dla miasta w Motoarenie czy też była dokładka z budżetu miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
jszmelc Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 10.12.10, 06:44 Niema takiej rzeczy na świecie, której by nie dało się skrytykować a tym bardziej coś tak nie wymiernego jak jakakolwiek dziedziny sztuki. A może by tak spróbować dojrzeć jakiś pozytyw w tym co próbuje się robić poza żużlem na Motoarenie. Do tej pory na dobre koncerty musieliśmy jeździć do Poznania , Gdańska ,Katowic czy Warszawy zapomniałem jeszcze o Łodzi .Teraz mieszkańcy tych miast przyjadą do nas. Betonowy obiekt jakim jest Motoarena na pewno jest trudny do nagłośnienia ale dzisiejsza technika potrafi bardzo wiele i n e trzeba z góry zakładać że koncert się nie uda. Miasto o takich walorach jakie ma Toruń nie powinno patrzeć bezczynnie jak je wyprzedzają takie koszmary architektoniczne jak Łódź czy Katowice których jedynym atutem jest ilość mieszkańców .ciągle brakuje nam sali koncertowej ,sportowej ale i to niebawem się zmieni . Równajmy do najlepszych i odrzućmy nasze zaściankowe kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo20 Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 10.12.10, 09:58 To będzie wydarzenie roku. Szczególnie w cenach za występ tego dziadka. Bilety po 600 zł a miasto dopłaci 200 tyś euro. Mamy kupę forsy co ? Kasa miejska aż pęka w szwach, więc dajemy na lewo i prawo. A gdzie z tego zysk ? No, niesamowity koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 12:14 prawdopodobnie 10 czerwca wystąpi w Polsce Iron Maiden promując nowa płytę koncertyyy.pl/koncert/iron-maiden-w-polsce-2011-warszawa/18836/ Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 13:30 Ironi skończyli się na Kill'em All :) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 23:05 > Ironi skończyli się na Kill'em All :) a gdzie był wtedy Rod Stewart? Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 23:20 Rod Stewart też skończył się na Kill'em All hecerze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 01:33 tylko fan mdłego Roda mógłby wymyślić taką ripostę. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 02:39 Tylko ktoś, kto nie zrozumiał mojego wpisu mógł na niego zareagować. Ty zawsze musisz być "głupio mądry" :) hecer i alienisko też skończyli się na Kill'em All ;) \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 12:56 hecer, czy alienisko tez dołączy do forumowych gamoni. bo nazwal cię przemądrzałym? Czy jest ktos, poza twoimi przydupasami, kto ci jeszcze nie wygarnął ci bucostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 19:47 kid_cassidy napisał: > hecer, czy alienisko tez dołączy do forumowych gamoni. bo nazwal cię przemądrza > łym? > Czy jest ktos, poza twoimi przydupasami, kto ci jeszcze nie wygarnął ci bucostw > a? mogę to zbyć cytatem, z którym całkowicie się zgadzam: forum.gazeta.pl/forum/w,71,119722554,119724346,mistrz_kultury.html Kolego alienisko. Ktoś kto jak kolega na swoim własnym blogu za sukcesy życiowe uznaje takie rzeczy: "W młodości fascynowały mnie menadżery piłkarskie z serii Championship Manager. Tak trafiłem na stronę Ligi Championship Managerów." albo "moja największa i najciekawsza strona internetowa, w całości poświęcona żużlowi, przede wszystkim toruńskiemu Apatorowi." Nie powinien wogóle zabierać głosu w sprawach kultury. Chyba że koncertów na Motoarenie. A żużla i Motoareny "prawa rynku" się nie imają. Miasto zadłużone na kilkaset milionów, a tu powstaje dach nad stadionem, a klub żużlowy dofinansowywany jest setkami tysięcy. To już chyba wiadomo czemu nie można było umorzyć części długu Anioła... Idź kolego na żużlu poleżeć, dobrze ci to zrobi. Desperacko poszukujesz sojuszników, kid. Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 20:41 No cóż hecer cokolwiek chciałes osiagnąc zyskałes kolejna osobe która powie (ponieważ lubisz wstawki obcojęzyczne): 'You are nothing' Masz problem ze soba i stad twoja frustracja która wyladowujesz na forum. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 23:40 jaz0n napisał: > No cóż hecer cokolwiek chciałes osiagnąc zyskałes kolejna osobe która powie (po > nieważ lubisz wstawki obcojęzyczne): 'You are nothing' powiedział Miller do Ziobry i ustąpił ze stanowiska premiera, ze stanowiska szefa partii i odszedł w polityczny niebyt. Good luck. > Masz problem ze soba i stad twoja frustracja która wyladowujesz na forum. Bez p > ozdrowień. Frustrację to miałem po wyborach, gdy wy czuliście satysfakcję. Teraz to się odwraca. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 21:15 I co tym udowodniłeś prostaku? Jakoś mi nie wstyd z powodu tego, co robiłem 10 lub więcej lat temu. Ty chyba masz kompleksy, skoro u innych takie coś jest dla Ciebie powodem do kpin. Rozumiem, że Ty w "młodości" budowałeś mosty :) Matko, hecer, jaki Ty jesteś żałosny. Na wszystkim musisz się znać, każdy dla Ciebie jest gamoniem (a już na pewno ten, co ma inne zdanie, bo tylko Twoje jest słuszne), a przez takie postępowanie wychodzisz na zwykłego forumowego trolla i poklask w tym co sensownie piszesz otrzymasz od paru forumowych wariatów. Samego siebie przebiłeś w swojej mowie do ludu o tym jak to "my mamy ludzi, my się znamy, my was poprowadzimy". Ludzie nie lubią tak uprawianej polityki, bo widzą wtedy, że masz ich za durny motłoch. A nie lubią jak się nimi gardzi. Sam wykopałeś dołki pod swoim wspaniałym kandydatem. Zresztą. Po co ja Ci to piszę. I tak nie zrozumiesz. Będziesz dalej uprawiał swoją bufonadę, a mnie dopiszesz do listy wrogów tuż obok szlachcica. Przyjmij tylko jedną dobrą radę. Zacznij szanować ludzi i być wobec nich wyrozumiały. Odpuść sobie "prowadzenie ciemnego ludu". Bądź merytoryczny w tym, na czym się znasz. Odpuść sobie całą resztę. I wiesz co? Napisz czasem coś miłego i pozytywnego o innych, o mieście, o ludziach których nie lubisz. Nie wszystko robią źle. Pozdrawiam i życzę Ci więcej rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 23:32 > I co tym udowodniłeś prostaku? Jakoś mi nie wstyd z powodu tego, co robiłem 10 > lub więcej lat temu. Ty chyba masz kompleksy, skoro u innych takie coś jest dla > Ciebie powodem do kpin. Przed chwilą kpiłeś ze mnie, teraz ja kpię z ciebie. To, co robiłeś 10 lat temu jest tematem żartu więc się teraz nie napinaj, nie oburzaj, nie zawstydzaj. > Samego siebie przebiłeś w swojej mowie do ludu o tym jak to "my mamy ludzi, my > się znamy, my was poprowadzimy". Ludzie nie lubią tak uprawianej polityki, bo w > idzą wtedy, że masz ich za durny motłoch. A nie lubią jak się nimi gardzi. Sam > wykopałeś dołki pod swoim wspaniałym kandydatem. No i wygrał twój kandydat, wasz kandydat, kandydat 65% mieszkańców Torunia. Możesz się cieszyć: "szlachetne, wykształcone, mądre społeczeństwo Torunia dobrze wybrało". Spółdzielcę z ZMP który w Radiu Maryja powtarza za Rydzykiem "alleluja i do przodu" zadłużając miasto. > Zresztą. Po co ja Ci to piszę. I tak nie zrozumiesz. Będziesz dalej uprawiał sw > oją bufonadę, a mnie dopiszesz do listy wrogów tuż obok szlachcica. Niby dlaczego mam cię dopisywać do listy wrogów? Szlachcica wrzuciłem, bo zasługuje na miejsce obok arafata11. Sprawiło mi satysfakcję umieszczenie go w tym samym miejscu co jego bydgoskiego odpowiednika. Dla ciebie nie ma miejsca w tym gronie, na szczęście. Tylko przestań odstawiać tu fochy. A ja bufonadę będę odstawiał dalej. Bo owszem, znam się trochę lepiej niż wy na tych tematach, w których zabieram głos. W sprawach dróg poczułem dziką satysfakcję bufona, gdy przyszedł mi do głowy ślimak getyński podważający sens argumentacji z jaką fatygowało się zacne grono pracowników tej instytucji. O suwaku na moście napisałem na tym forum lepiej niż ktokolwiek inny. Możecie to traktować jak przechwałki, a możecie po prostu sprawdzić kto i co napisał na ten temat na forum. I to wcale nie znaczy, że nie można na wiele tematów napisać więcej, lepiej i ciekawiej niż piszę ja. Tylko gdzie są te ciekawe teksty? > Przyjmij tylko jedną dobrą radę. Zacznij szanować ludzi i być wobec nich wyrozu > miały chłopaku, przestań się mazgaić, to jest internetowe forum. > Odpuść sobie "prowadzenie ciemnego ludu". Bądź merytoryczny w tym, na cz > ym się znasz. Odpuść sobie całą resztę. tzn co mam sobie odpuścić? Ustawiać sobie innych możesz na własnym forum, we własnym internecie. > Napisz czasem coś miłego i > pozytywnego o innych, o mieście, o ludziach których nie lubisz. Nigdy nie napisałem nic miłego o ludziach których nie lubię? Wyobraź sobie, że ja tu nawet o Zaleskim pisałem pozytywne rzeczy - a wierz mi, bardzo trudno docenić kogoś za działania tak katastrofalne, jakie podejmuje, za tę obłudę, fałsz i cynizm z jakim on traktuje ludzi. A pisałem o nim dobrze, tylko że tego nie pamiętasz. > Nie wszystko robią źle. Ale mnie interesuje to, co robią źle - bo tego jest więcej i to powoduje problemy. Tobie wystarcza ta niewielka ilość dobrych rzeczy którą prostacka propaganda rozsławi jako "wielki sukces, krok milowy w rozwoju miasta, gigantyczny postęp". Grow up, dude. Nie masz już 10 lat żeby ci to tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 12.12.10, 00:38 hecer napisał: > Przed chwilą kpiłeś ze mnie, teraz ja kpię z ciebie. To, co robiłeś 10 lat temu > jest tematem żartu więc się teraz nie napinaj, nie oburzaj, nie zawstydzaj. Ja sobie zażartowałem, wiedząc że połkniesz haczyk i bez sensu odpiszesz. Ty używasz tego "10 lat temu" jako argumentu ;-) > No i wygrał twój kandydat Tak na pewno mój. Poszedłem na niego zagłosować. Jeszcze ukradłem dowody rodzinie i za nich też to zrobiłem. :) To, że kpiłem z kampanii "jedynego słusznego prezydenta, mającego jedynych słusznych ludzi, o jedynej słusznej racji" nie czyni mnie wyborcą Zaleskiego. No chyba, że dla Ciebie. Ale to u Ciebie normalne. > Tylko przestań odstawiać tu fochy. Każdy ma do nich prawo. Ty też, co na tym forum udowodniłeś. Podobno miałeś już tu nie pisać ;) > Tylko gdzie są te ciekawe teksty? Mówiłem, że czasem z sensem piszesz. Bylebyś się tego trzymał. Right? ;-) > chłopaku, przestań się mazgaić, to jest internetowe forum. Godosz? Poważnie? A ja myślałem, że toruński rynsztok. ;-) na którym niedawno ktoś się mazgaił, że jak się tu go nie posłuchało, to on tu pisać nie będzie. > tzn co mam sobie odpuścić? Bycie mesjaszem powiadającym jedyną słuszną prawdę. Wiedziałem, że nie dotarło. (Czasem nawet nie chodzi o to co piszesz, bo może być mądrze, ale jak piszesz - to tak jak ze szlachcicem, który zawsze będzie wulgarnym przygłupim chamem, z którego zdaniem nikt się nie będzie liczył. Nie to, żebyś tak pisał, ale są różne formy zniechęcenia do siebie.). > Ustawiać sobie innych możesz na własnym forum, we własnym internecie. Ty też "gamoniu". ;-) Wziąłbyś sobie parę moich rad o serca, miast się obruszać i następne wyroby prezydenckie w tym mieście byłby Twoje. Ale tego nie ogarniasz... szkoda. Bo miałbyś mimo wszystko mój głos. > Nigdy nie napisałem nic miłego o ludziach których nie lubię? Wyobraź sobie, że > ja tu nawet o Zaleskim pisałem pozytywne rzeczy - a wierz mi, bardzo trudno doc > enić kogoś za działania tak katastrofalne, jakie podejmuje, za tę obłudę, fałsz > i cynizm z jakim on traktuje ludzi. A pisałem o nim dobrze, tylko że tego nie > pamiętasz. Nie zrozumiałeś. Nie miałem na myśli tylko Zaleskiego. > Ale mnie interesuje to, co robią źle - bo tego jest więcej i to powoduje problemy. Doskonale to rozumiem, ale Ty nawet w dobrych rzeczach widzisz negatywy. Popadłeś w paranoję. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 11.12.10, 23:51 alienisko napisał: > I co tym udowodniłeś prostaku? Jakoś mi nie wstyd z powodu tego, co robiłem 10 > lub więcej lat temu. Ty chyba masz kompleksy, skoro u innych takie coś jest dla > Ciebie powodem do kpin. Jakie kompleksy? Ja też waliłem gruchę gdy leciał Świat według Bundych i na ekranie pojawiała się ruda Peggy. Teraz to odreagowuje na forum znęcając się nad 20-30 latkiem, którego fascynują menadżery piłkarskie z serii Chempionship Manager. Prezydent Torunia: "Nie wszyscy chyba do końca rozumieją, że zwalczając Zaleskiego, zwalczają Toruń, zatrzymują go w biegu." www.czasnagospodarza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 12.12.10, 00:39 Championship Manager skończył się na Kill'em All ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
buckshot Re: 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 15:11 Zaleski nie wie co to Iron Maiden, niestety..:)). Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 15:29 to się dowie, jak większość młodych mieszkańców w tych czerwcowych dniach ucieknie do Wawy, a do Torunia zjadą stare pryki na Roda Stewarta. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: 10 czerwca Iron Maiden 10.12.10, 15:44 Czyli rozumiem, że koncertów dla starych pryków organizować nie warto? btw Na takie zespoły jak Metallika czy Ironi też mnóstwo dziadków chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 10.12.10, 15:27 ...a jak się nazywał ten trzeci muszkieter z All for love? Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 10.12.10, 15:28 ...ten trzeci do Torunia na pewno nie przyjedzie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
adamkus1 Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 09:31 hecer napisał: > ...ten trzeci do Torunia na pewno nie przyjedzie. Niestety. Ten trzeci koncertował ostatnio w Poznaniu. I to była prawdziwa gwiazda a nie emerycie w stylu karrerasa czy teraz stewarta. Niestety, żaden wykonawca na topie do Torunia nie przyjedzie, bo stadion za mały, z fatalną akustyką, za małe miasto i brak lotniska. Będziemy skazania na gwiazdyki-emerytów. Kto będzie następny? Może Shakin Stevens? Albo jakaś Donna Summer? Jaki Najwyższy, takie koncerty! Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 11:56 No właśnie, czemu Bryan Adams odmówił? Odpowiedz Link Zgłoś
adamkus1 Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 12:00 tryg.sk11 napisał: > No właśnie, czemu Bryan Adams odmówił? Gdzieś czytałem, że wybrał mundial w RPA i w sumie trudno mu się dziwić... Ale prawdy pewnie się nigdy nie dowiemy... a moze po prostu poszło o kasę...? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 14:57 ale dajecie tu koncert zlosliwosci i przemadrzalstwa. nasze miasto na dzialce koncertow z polki wyzszej niz Kult i Hey stawia dopiero pierwsze kroki i zanim dorowna Poznaniowi, Gdanskowi czy Lodzi musi jakos sie wykazac mniej wybrednymi, przebrzmialymi gwiazdami ktore moga posluzyc jako pomost miedzy wystepami wykonawcow krajowych a tych z absolutnego topu. menedzer rozchwytywanej gwiazdy nie zgodzi sie na kontrakt z nieznana i nie mogaca sie pochwalic niczym znajomym agencja eventowa na wystep w nieznanym, niesprawdzonym miejscu. jak chcemy Lady Gagi (ja nie chce) to musimy swoje odczekac i dac sie poznac z dobrej strony. proces trwa i dla mnie mnie to dobra informacja bo przez wiele lat nie dzialo sie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 15:32 Pomijam już fakt, że całe pokolenie się wychowało na takich gościach jak Rod i chociaż nam on może być starym dziadem, dla nich to będzie wielka radość pójść na taki koncert, w przeciwieństwie do Gagi, którą będą mieli za pustą lalę. Ja tam się cieszę, że MA jest wykorzystywana do koncertów jakichś znanych zagranicznych artystów, a nie np. Dody, czy do niczego bo się Rod hercerowi nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 16:14 Ale wręcz przeciwnie, mi się podoba twórczość Roda Stewarta. Odpowiedz Link Zgłoś
adamkus1 Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 17:50 Toruń jest za małym miastem, aby mogła (chciała) tu zagrać gwiazda światowego formatu. Motoarena jest za mała (wielki koncerty robi sie na wielkich stadionach, jak w Chorzowie czy Poznaniu, gdzie moze być kilkadziesiąt tysiecy ludzi), Toruń nie ma lotniska - to tez jest ważne. Żyjcie sobie złudzeniami, że ktoś rozsądny tu wystąpi. Poza emerytami i upadłymi gwiazdami na pewno nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 18:45 Jak hali nie spierdzielą, to takie zespoły jak Ironi, czy Metallica by mogły zagrać. Ale pewnie zawalą, będzie za mała i nie znajdzie się na to sponsor :) Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 18:58 Poza emerytami? Przecież w Toruniu były koncerty światowych sław. Ale nie na tej poje.banej Motoarenie, tylko w nieistniejącej Piwnicy Pod Aniołem, w Od Nowie, w zamykanym Art Cafe, w ocalałym eNeRDe. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 11.12.10, 19:37 Czyli kogo? ( pytam z ciekawości, a nie złośliwie, żeby nie było :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
hurrra Re: Brian Adams odmówił, będzie Rod Stewart 12.12.10, 08:27 słuszność przebija z każdego Twojego słowa, sdb! Odpowiedz Link Zgłoś
arch.ive Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 11.12.10, 21:42 A kto go słucha: babcia głucha, czy dziadek bez ucha? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_8 Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 05.01.11, 15:30 Już się nie mogę doczekać, Rod Stewart jak zwykle nas nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
juggalotus Re: Rod Stewart zaśpiewa swoje hity na Motoarenie 05.01.11, 15:49 Oj Krycha zebys sie nie rozczarowala... Odpowiedz Link Zgłoś