Dodaj do ulubionych

Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu

01.04.11, 17:01
Każdy ma takiego Dub FX na jakiego zasługuje. Chociaż jako parodia ma szanse :)
Obserwuj wątek
    • zawsze.torunczyk Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 01.04.11, 17:39
      A więc to jest ten niedościgniony kwiat kultury i jego wiekopomne dzieła. Było warto- nie powiem -przelewać krew za eNeRDe
      • 997marcelona Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 01.04.11, 17:48
        co to znaczy MULTIWOKALISTA?? O_o
        • gilbert.grape Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 01.04.11, 18:09
          997marcelona napisał:

> co to znaczy MULTIWOKALISTA?? O_o

To znaczy, że sam zaśpiewa jak Chór Aleksandrowa. Wygraną ma już w kieszeni :)
          • geraldino Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 02.04.11, 00:41
            z plebsem czy tam głupim tłumem o sztuce się nie rozmawia ... bo wygląda to tak i jest na takim poziomie jak te wszystkie posty powyżej i większość w tym wątku. żal ...
            • gilbert.grape Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 02.04.11, 09:24
              Po przeczytaniu twoich dwóch postów dochodzę do wniosku, że jednak nie żartujesz. Serio uważasz się za konesera sztuki, człowieka obytego z kulturą.

To, że lekką ręką używasz epitetów głupi tłum, plebs, głupia tępa masa, motłoch nie zrobiło na mnie takiego wrażenia, jak twoje niezadowolenie z polskiego kandydata do Eurowizji (ktokolwiek to jest, bo nie wiem). Kto tam ma jechać? Blechacz? Przecież to są europejskie zawody degustacji mielonek turystycznych, w których i tak zamiast smaku bardziej ocenia się wygląd etykiety na konserwie.

Salonowiec się kuźwa znalazł.
    • harcer2 Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 01.04.11, 19:33
      to już lepszego kabana na eksport nie mieliśmy.....TRAGEDIA TRAGEDIA TRAGEDIA on i ten jego klubik....szok...co tu jeszcze napisać...no życiowy sukces...wystąpić w niebieskich okularach w Polsacie...szok szczyt marzeń....nic tylko gratulować!!!! Z tym ryjem wygraną ma w kieszeni!!! Pawia zaraz puszczę...

hecer-kozak w necie pi..a w świecie
    • alfred_prawdomowny Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 01.04.11, 20:36
      Co to jest? To ta kultura?
      • bialy.murzyn Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 01.04.11, 21:59
        hehe. Gość jest żenujący. W ogólniaku miałem ze 3 kumpli parających się podobnymi rzeczami i się z tym nie obnosili a byli o niebo lepsi :) Zresztą do dziś działają po piwnicach i nie świrują. Cebo nie ośmieszaj się :)
    • hecer zamiast się cieszyć... 02.04.11, 00:13
      zamiast się cieszyć, że gość z Torunia coś fajnego robi i ktoś poza Toruniem to docenia forumowe robactwo wylezie po zmroku żeby dowartościować się prostackim szyderstwem.

Was by nawet w Mam talent nie chcieli.
      • geraldino Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 00:48
        oni tego nie rozumieją bo to głupia tępa masa ... najśmieszniejsze że na forach to tacy się najczęściej wypowiadają jaka to kultura zła i w ogóle ... a jak coś się dzieje w mieście w teatrze albo ciekawego w jakimś klubie to nawet nie wiedzą bo siedzą i pierd**** na forach. ot cała ta ich kultura ... zresztą ... przypomnijmy sobie co wygrało u nas i pojedzie nas reprezentować na Eurowizji ... i to jaką przeważającą ilością głosów. to jest "kultura" która trafia do tego motłochu .

Druga sprawa że można coś lubić albo nie, a o gustach się nie dyskutuje. Ale to co zaprezentowała gazeta to nie jest jakiś szczyt możliwości Cebo (niczym zdanie wyrwane z kontekstu) o których zresztą mam nadzieję się przekonacie w sobotę.

Byłem raz w NRD i potwierdzam ... zazdroszczę Toruniowi eNeRDe ...
        • marcin.grzegorz Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 10:21
          Cieszę się, że jest coś takiego jak NRD (choć nazwa mnie denerwuje z różnych względów).
          Smutne zaś jest to, że ostatnie dwa lata z jednej strony wywołały słuszne i potrzebne
          dyskusje na temat toruńskiej kultury, a z drugiej doprowadziły do całkowitego wykrzywienia
          i wypaczenie tego co jest kulturą wysoką, a co kulturą powszechną, wybitną, a komercyjną
          ... i tylko hm... medialną...
          • hecer Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 11:16
            w Toruniu nie ma dobrej kultury. Po prostu nie ma nic ciekawego i znaczącego. Brak nam talentu.

U nas kultura jest wtedy, gdy Wakaracy zagra w konkursie albo Rod Stewart przyjedzie na motoarenę. Taka jest świadomość kultury we władzach miasta i wśród mieszkańców.

A ci, którzy czekają na dobrą kulturę, siedzą w domu.
        • bialy.murzyn Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 11:07
          geraldino ty uważasz że to co prezentuje Cebo nadaje się do prezentacji szerszej publiczności? Po co? Motłoch i tak nie zrozumie. A tak poważnie zobacz jak powinno wyglądać to co stara się robić (lub parodiuje) Cebo.

Cebo niech się poci tu na gruncie Toruńskim i niech udaje że jest coś warty. Inaczej będzie musiał pójść do pracy a nie żyć z dotacji. I tak jako dyzma zaszedł wystarczająco daleko. Ale na boga niech nas nie ośmiesza w ogólnopolskiej TV!

• wiechl Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 11:45
          Geraldino, wzrusza mnie Twój 'obiektywizm' oraz wysoce kulturalne komentarze.

Moim subiektywnym - Mr. Cebo z jednej strony robi bardzo dobrą robotę w ramach NRD (jakkolwiek pisanego), a z drugiej strony robi ciężką siarę.
          Sorry, ale roszczeniowość tego Pana oraz poziom agresji w stosunku do osób spoza kólka wzajemnej adoracji są po prostu nie do przyjęcia. No i to ego - taki nasz lokalny Kordian, nie przymierzając, co to 'łon jest milijon i milijony mu się słusznie należą'.
          • davidmpl Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 11:53
            wiechl napisał:

> Geraldino, wzrusza mnie Twój 'obiektywizm' oraz wysoce kulturalne komentarze.
            >
            > Moim subiektywnym - Mr. Cebo z jednej strony robi bardzo dobrą robotę w ramach
            > NRD (jakkolwiek pisanego), a z drugiej strony robi ciężką siarę.
            > Sorry, ale roszczeniowość tego Pana oraz poziom agresji w stosunku do osób spoz
            > a kólka wzajemnej adoracji są po prostu nie do przyjęcia. No i to ego - taki na
            > sz lokalny Kordian, nie przymierzając, co to 'łon jest milijon i milijony mu si
            > ę słusznie należą'.

a na czym polega ta jego bardzo dobra robota w ramach NRD ? bueheheheh

no ale jakie kible taki lokal :D
            • hecer Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 20:52
              > no ale jakie kible taki lokal :D

bardziej elegancka toaleta tym nudniejsza impreza.
              • davidmpl Re: zamiast się cieszyć... 03.04.11, 10:46
                Syf w toaletach świadczy o zarządzających lokalem i osobach, które do lokalu uczęszczają.
                A kto powiedział, że czysta toaleta to nudna impreza ? Chłopie ogarnij się.
      • alfred_prawdomowny Re: zamiast się cieszyć... 02.04.11, 13:03
        Zgadzam się, bo ja nie mam talentu muzycznego i nie pchałbym sie tam, gdzie nie mam szans. Ciekawe jest to, że jego wybrali. Z zapisu video, co widziałem, to naprawdę jest na poziomie braci Twins.
        www.youtube.com/watch?v=u1yI6O7wuvk
    • zawsze.torunczyk Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 02.04.11, 12:12
      Nie znam się na tym co facet robi ale jak to słyszę to czuje zażenowanie, nie znam gościa ale sam jego cwaniaczkowaty kolczyczek, szelmowski uśmieszek, poczucie wyższości w oczętach, mokra grzywka budzi we mnie agresję. Taki jakiś człowiek-wydmuszka, rodzaj Dyzmy jak wyżej wspomniano. No ale skoro gmin takich łaknie może i ma szanse... skoro Ala Janosz wygrała.
      • hecer Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 02.04.11, 20:58
        a ja znam, niezbyt dobrze, ale trochę. I można z nim pogadać. Żaden cwaniak, potrafi słychać i spokojnie mówić. Nie oceniaj po pozorach.

Zależy z kim się rozmawia i o czym. Niektóre tematy w Toruniu wywołują tyle frustracji, zażenowania i wstydu za to, co wyprawia władza miasta i środowiska które jej się podlizują, że nie sposób o tym mówić spokojnie.
    • hecer Bardzo krytycznie o toruńskiej kulturze - wywiad 02.04.11, 13:18
      Świetny wywiad w TV Toruń z Jackiem Beszczyńskim. Nie chcę wkładać mu w usta tego, czego nie powiedział, bo jego sposób wypowiedzi jest zdecydowanie bardziej umiarkowany. Ale chciałbym tylko zauważyć, jak krytyczne są to opinie dotyczące toruńskiej kultury obecnie.

torun.tv/portal.php?moves=true&archive=true&pos=4478&theme=60¬ice=
    • hecer Re: Bardzo krytycznie o toruńskiej kulturze - wyw 02.04.11, 15:48
      nie, mówił o kulturze w Toruniu. Cebo jest w grupie biorącej udział w przygotowaniu strategii kultury dla miasta. Może czytać te wpisy. Polecam więc mu ten wywiad (z grudnia) bo jest bardzo ciekawy i bardzo uczciwy.

Szkoda że pana Jacka nie ma w grupie osób przygotowujących strategię. Jest tam niezbędny. Ale znalazł się w gronie zacnych ludzi wykluczonych przez prezydenta z tworzenia tej strategii.

Jak odstawisz butapren i przestaniesz się rajcować swoim rechotem to może zaczniesz kojarzyć i łączyć różne rzeczy.
    • gilbert.grape Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 02.04.11, 21:31
      Obejrzałem ten Polsat. Z tego co zobaczyłem, ten Cebo to strasznie pretensjonalny typ, lanser i tupeciarz.

Może jest dobry w tym co robi, nie wiem, ale ja go nie kupuję.
      • zawsze.torunczyk Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 03.04.11, 10:02
        Nie nie. On jest freakiem i frakiem-muzycznym zwierzakiem.
        • davidmpl Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 03.04.11, 10:49
          nei oglądałem, bo strata czasu - gość jest na maksa słaby.
    • paulaner1234 Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 03.04.11, 16:16
      www.youtube.com/watch?v=4UfdixiidqQ Tomasz Cebo i Kuba Konieczko w programie w radiu, bardzo ciekawa sportowa twarz Ceba
    • kondratow Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 03.04.11, 18:01
      Facet dał radę, a na toruńskim forum jad się sączy... Cudzy sukces boli?
      • davidmpl Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 03.04.11, 19:18
        Sukces ? A jaki sukces odniósł CeBooooo ? :)
        • digipure Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 05.04.11, 09:32
          Sprawdziłem kto jeszcze tam się produkował i przecież Cebo zakasował całą resztę totalnie. On do tego ma przecież dystans do siebie - kto go zna, ten wie. Przy całym obciachu tego programu Cebo trzyma fason i powinien ten program wygrać - tego mu życzę:)) Promocja klubu - genialna.
          • marcin.grzegorz Re: Cebo z eNeRDe wystąpi w show Polsatu 05.04.11, 10:31
            > Cebo trzyma fason i powinien ten program wygrać
            > - tego mu życzę:)) Promocja klubu - genialna.

Jaki program taki fason, jaki klub taki program... ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka