Dodaj do ulubionych

Czym sie rozni PIS od PZPR?

08.05.11, 11:36
Komunisci w dokladnie ten sam sposob stawiali pomniki Stalinowi i Leninowi w Polsce
Mieli w dupie ze nie ma spolecznego przyzwolenia na to.
Rzadzili i to im wystarczylo.
dokladnie to samo mamy teraz.
Pisowska banda rzadzi wraz z banda Zaleskiego.
Zaleski, byly czlonek PZPR jak widac ma taka mentalnosc.
dziennikarze chca sie sjkontaktoac i porozmawiac o budowie pomnika, Zaleski i rzecznik miasta nie odbieraja telefonow.
To sa komunistyczne metody to co robi Zaleski z pisowska banda.
Przeczekajmy, uchwalimy ta budowe, a potem bedzie cisza do dnia budowy
Mieszkancy Torunia, wzywam was , dziennikarze torunscy, macie okazje zrobic cos dla miasta
Nie pozwolmy aby wladza robila to co jej przyjdzie do glowy
Miasto to my a nie uwazajacy sie za swietych Zaleski, jego banda i banda pisowcow
Obserwuj wątek
    • heniekstar Re: Czym sie rozni PIS od PZPR? 08.05.11, 12:26
      a ja myślę, że tak jak wszędzie, nie jest problemem kto z jakiej partii tylko powszechna chęć przypodobania się KK i ojciu założycielowi. Mam nadzieję, ze projekt PJN przejdzie i Radyjo z telewizyją przestaną być polityczna tubą partii nacjonalistycznych i skrajnie prawicowych

Nie dajcie się prowokować. Nie dopowiadajcie na idiotyczne posty.
      • szlachcic Re: Czym sie rozni PIS od PZPR? 08.05.11, 12:45
        heniekstar napisał:

> a ja myślę, że tak jak wszędzie, nie jest problemem kto z jakiej partii tylko p
        > owszechna chęć przypodobania się KK i ojciu założycielowi.

oczywiscie ze takze przypodobanie sie Kaczynskiemu
        ale nie Rydzykowi
        Rydzyk dzisiaj potrzebuje spokoju aby tramwaj do niego poprowadzono
        Ale z Kaczynskim to ewidentna sprawa, zakladam ze Girzynski juz padl na kolana przed blogoslawionym Kaczynskim i juz mu zameldowal o powloaniu komitetu ws budowy
      • szlachcic Re: Czym sie rozni PIS od PZPR? 08.05.11, 12:50
        dokladnie na tej samej zasadzie kazdy PZPR-owiec przypodobywal sie radzieckiemu zaborcy stawiajac mu pomniki Stalina i Lenina, nazywajac ich imieniem obiekty i nadajac nazwy ulic
        Oczywiscie kazdy pezetperowiec musial dobrze lizac dupe zeby byc zauwazonym
        W dzisiejszej polityce dokladnie to samo
        Naszosc jest dokladnie tej samej wagi.
        Jedyna roznica ze nikt nam dzisiaj nie wydaje bezposrednich polecen jak do 1989
        dzisiaj rzadzi nami eurokomuna, take podobna do komuny sprzed 1989
    • frych47 Re: Czym sie rozni PIS od PZPR? 08.05.11, 13:15
      Tym się różni, że ZOMO stało tam a oni stoją tu.
    • roman_ Re: Czym sie rozni PIS od PZPR? 08.05.11, 19:11
      Proszę Państwa wznośmy się, wznośmy ....................
      ponad pyskówki PO - PIS i reszty fauny
      Nie protestujmy przeciwko budowie jakiegoś pomnika, nie próbujmy budować własnego np w proteście .
      Wygląda na to że fala budowy pomników przed nami. Skoro znajdą się fundusze na wspominany to zapewne i na inne. Pomysłów zapewne nie zabraknie :(
      Zażądajmy reguł według jakich maja być stawiane pomniki.*
      A potem zachowujmy się jak ludzie cywilizowani przestrzegajmy ustanowionych zasad .

* Może przeznaczyć jakąś działkę na pomniki z wyznaczonymi kwaterami ;) Myślę że takie uregulowanie zdecydowanie ograniczałoby zapędy pomikofilów, a jednocześnie nie mogliby zarzucić komukolwiek że nie mogą realizować swojej "pasji" ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka