Dodaj do ulubionych

wnioski po Łodzi

IP: 158.75.34.* 10.05.04, 09:33
Studenci drodzy!!!

Chciałbym po raz kolejny wrócić do problemu lokalizacji i charakteru
juwenaliów. Czy odpowiadał Wam tegoroczny piknik z radiem GRA (przy całym
szacunku dla tego radia)? Czy podoba Wam się biesiada z żulernią na bulwarze?
To nie jest kolejne święto piernika, impreza dla wszystkich którzy się
napatoczą!
Nie wiem jak blisko nam do powtórzenia sytuacji z Łodzi; pod toruńską sceną
techno nie byłem. Jakieś wyobrażenie o tym co może się stać dają mi ostatnie
wypadki z misia - to obecnie pierwsze miejsce w mieście gdzie można szukać
przygód. Ale lepiej zrobić coś nim nasza masówka wymknie się spod kontroli.

Przy okazji - gratuluję kilku koleżankom sprowadzania łysych kretynów do
akademika, tu się jeszcze nie mieli sposobności wykazać.

No i MZK - czy tak wielkim problemem byłoby wysłanie wyjątkowo dwóch wozów na
każdy kurs linii nocnej? O wejście do autobusu walczono na łokcie i pięści,
kto był ten widział.
Obserwuj wątek
    • Gość: Christopher Re: wnioski po Łodzi IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 11:00
      Kolego dlaczego jesteś tak sceptycznie nastawiony do świata!?Czy troszke nie
      przesadzasz z tą żulernią,sam jestem studentem 4 roku i mieszkam tu od 24 lat i
      powiem szczerze że troche mnie to uderzyło co napisałeś?Może nasze piękne
      miasto nie jest oazą spokoju,ale w tym roku było wyjątkowo spokojnie?!Ja nawet
      widziałem kilka policyjnych patroli na bulwarze czego raczej w powszednich
      latach nie było,a przez 3 dni nie zauwazylem nic niespokojnego-zadnej
      przepychanki!Może sobotnia pogoda rzeczywiście odstraszyła dresiarzy,którzy
      poukrywali się w okolicznych knajpach i dyskach,ale wspominanie o wypadkach z
      Łodzi i porownywanie do Torunia uważam za nie na miejscu!Odnośnie pubów
      niekoniecznie Misia czy Jazz-a zastanawiam się który z włascicieli chociaż raz
      pomyślał o bezpieczenstwie chociażby takim przeciwpożarowym-to jest po prostu
      karygodne,powinno wprowadzać się limity osób na takich imprezach, nie wspomne
      już o legitymacjach!!Może powinno się zakładać karty wstępu?Podejrzewam że przy
      wypełnaniu jakiegoś specyficznego formularza kazdy kark by sobie odpuscił taką
      procedure i wolał pójść do hipnozy czy imperium dzwięku bez jakichkolwiek
      obciażeń dla swojego skurczonego mózgu!? Co do DS-ow nie wiem w którym
      mieszkasz,ale czy chodzi o ten gdzie mieszka wiekszość ludzi z zarzadzania i
      marketingu? Oczywiście z całym szacunkiem,dla wszystkich studentów tego
      kierunku ale to chyba oczywiste?!Pozdrawiam
      • Gość: ad rem Re: wnioski po Łodzi IP: *.bu.uni.torun.pl 10.05.04, 11:31
        tja marketing i zarządzanie? hmm no moje kolzanka by się pogniewała... ;-) ale
        masz arcje i ona mówi że tam większoąść to córunie panów biznesmenów a w ich
        głowie to woda panie woda..ale oczywiście nie mozna generalizować i zaraz mi tu
        jakis wyskoczy z pretesjami ...
        tja karki w misiu i jazgiodzie hm rzczywscie szkoda ze nie ida bandzwole do
        hipnozy czy imperium dziweku szkoda..a te przyslowiowe legitymacje na
        wejscie...ha ha ha jakis czxas temu jak byla lekka zadymka w misiu to byl napis
        (ale jakis lobuz zdjął:) ze tylko z legitymacjami i co i nic...liczy sie tylko
        czysty zysk wlascicieli ...lipa... no sam to odczulem jak zobaczylem w klubie z
        piewem w reku dziewczyne ktora uczylem na praktykach..18 lat nie miaal achyba
        bo to 1 klasa byla lo ...ech
        rzeczwyscie mzk dala ciaala ale czy hm byly te male autobusiki? nie gadajcie? :-
        ) to juz byloby pochrzanione...tja a nie lepiej sie przespacerowac do domku?
        godzina i ejstes na skarpie! ;-) i co poniektorzy by przetrzezwieli...
        tja juwenalia na bielany? hm pamietam jesczez juwen alia na bialanach bylo
        lepiej tak mi sie wydaje... nie bylo zadym ? a no nie wiem ...za to wiemze
        pelno bylo licealistow... tja szkoda ze juwanalia dla wiekszosci to tylko sie
        nabzdryngolić...pozdrawiam absttynetki i abstynentów i hmm niestety juz trzeba
        zaczynac myslec o sesji ...jak ja moglem o tym na koniec ..zaparszam na
        browar! :-)
        • Gość: terezjasz Re: wnioski po Łodzi IP: 158.75.34.* 10.05.04, 13:10
          Mieszkam w Toruniu 21 lat. Więc nie w akademiku;)
          Byłem przed akademikiem na imprezie u znajomych. Chyba mówimy o tym samym DSie... Wiem że były przepychanki i pyskówy z portierkami - a to akademik który słynie z najbardziej liberalnych portierek w mieście (sam tego doświadczyłem;>). Sceptycyzm stąd, że widziałem kilka mordobić i pęczki żulerni, mimo, jak słusznie uważasz Christo, w tym roku było wyjątkowo spokojnie.

A miś - spuśćmy zasłonę milczenia, ktoś zorganizował tam afterparty po koncercie Sistars i tylko trzeba było się wstydu najeść za Toruń:/
    • Gość: Chris Re: wnioski po Łodzi IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 13:54
      Może ktoraś z twoich koleżanek mnie znokautować,ale rozumiem że byłeś na grilu
      pod DS 8 albo 12?Wiesz każda z kobiet pragnie miłości i chce być kochana, a to
      ostatni moment aby kogoś poznać chociażby czteropaskowca z wypchanym portfelem!
      Potem sesja,zaliczenia,egzaminy i wymażone wakacje?Swoją drogą nie uważam żeby
      wszystkie kobiety z marketingu były takie same-są chyba nawet milsze niz te
      zadufane prawniczki!DS 8 jest ogólnie przyjazny i mam nadzieje że nie dolałem
      oliwy do ognia!Z całym szacunkiem pozdrawiam wszystkich studentów UMK!
      • Gość: ad rem dzieki za pozdro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 17:22
        fakt jeszcze ze mnie student
      • Gość: terezjasz Re: wnioski po Łodzi IP: 158.75.34.* 11.05.04, 10:49
        DS8, bingo;)
        Choć mieszka tu masa fajnych ludzi.
        Zachowanie studentów - prawda, niestety, yntelygencja też klnie
    • Gość: lol Re: wnioski po Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:30

Panowie studenci i ...dentki ,
      zaszczyciłem swoją obecnością piknikowy koncert na bulwarze.
      Miło było , nie powiem , same: kurwy , chuje , pizdy itp leciały
      z inteligentnych usteczek wcale nie łysych dresów ale raczej nawalonej
      jak stodoły przyszłej yntelygencji. To że przeplatacie te : skurwysyny ,
      gówna , jebane , itp wyrazami obcego ( chyba kulturowo ) pochodzenia niewiele
      zmienia. lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka