Dodaj do ulubionych

Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwiazdek?

03.01.12, 09:07
Moss, Pszczulny i Rutz - kto to jest? A Glonek i Zawalowie kiedy będą? To koniec tej alei. Jak nie ma kandydatów to nie przedłużajmy jej na siłę! Już teraz idąc z turystami trzeba się nagimnastykować, żeby uzasadnić Toczyską, czy Kusiewicza! Poczekajmy... miasto ma 750 lat, można poczekać na kolejne sławy... A kandydatury Ząbika i Jagusia były dobre... skoro jest Pawłowski...
Obserwuj wątek
    • Gość: qbba77 supernova IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.01.12, 10:08
      Najjaśniejszą gwiazdą, porównywalną z tą betlejemską jest nasz Misiu Zaleski.... łubu dubu, łubu dubu.... to pisałem ja: qbba77
    • Gość: keppler Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwiazdek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 14:46
      Przy szacunku dla osób nominowanych, absolutnie nikogo z nich:
      1. Nie znam
      2. Nie wiem czym takim propagują Toruń
      3. Nigdy nie widziałem przy jakiejkolwiek okazji w Toruniu
      4. Nie rozumiem - za co te Katarzynki

Wydaje mi się, że formuła zaproponowana przez Szmaka, podobnie jak on sam, wyczerpałą się i należy ją zarzucić ( Szmaka- wyrzucić).
      Idee Katarzynek i Thorunium sięgają coraz niższej części gwieździstego nieba, oby za dwa- trzy lata nie wylądowały na miernym pysku...
      Za chwilę , będziemy nagradzać radnych, prezia, posłów... to nie tędy droga!!!
      • Gość: torunczyk Re: Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwia IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 19:47
        Jak widac - najodwazniej sie madrza ignoranci.
      • Gość: muzyk Re: Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwia IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 20:41
        Nie zna pan tych nazwisk ? Zle to o panu mowi i nie rozumiem, dlaczego smie pan zabierac glos. Radze sie najpierw ukulturalnic ! Jak mozna nie wiedziec, kto to Toczyska czy Moss !
    • torunianka2 Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwiazdek? 03.01.12, 23:27
      Akurat Piotr Moss ma szansę zapisać się w historii kultury w przeciwieństwie do na przykład pani Dowbor...
    • Gość: kacper Re: Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwia IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 19:43
      Jak Pan nie wie, kim sa cfi ludzie, to najpierw niech sie Pan douczy a potem sie madrzy. Wstyd !
    • Gość: Tez z Torunia Dla kogo te "katarzynki"? Dla gwiazd czy gwiazdek? IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 20:51
      Jestem zazenowany tym artykulem i niektorymi glosami. Nie robcie z Toruni zasciankowej miesciny. Panstwo nie znaja Mossa - ja nie znam np.Jagusia. Panie Redaktorze! Zycze w Nowym Roku oprzytomnienia !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka