Gość: KRZYZACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:53 ... TYFUSIE ZEBYS ... POSZEDL DO PIERDLA TAM CIE BEDA ...IC A TO PRZECIEZ LUBISZ TY CIOTO !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.ppp.dion.ne.jp 12.07.04, 18:09 Popieram Bajerka, nie powinine odpuscic tlumokowi golobowi. Pamietam kiedys jak "rodzinka" okladala kluczami auto pewnej kobiety w Gorzowie. Za co? Z tylu siedzialo dziecko i pokazywalo cos rekami na nosie chlopcom z klanu. Cala Polska o tym szumiala i co? Cisza. Jest jeszcze kwestia sprzed kilku lat gdzie zablyszczal intelektem Jacus. Oto jego slowa po smierci s.p. dr Ryszarda Niescieruka do wroclawskiej publicznosci wypowiedziane do mikrofonu - "Byl tu sobie taki doktorek, ale mu serce nie wytrzymalo i kopnal w kalendarz" (cytuje z pamieci). Publika po prostu zamilkla, a potem bylo zdziwinie, za latami Golobow mieszja z gownem we Wrocku. Szkoda gadac, Goloby to wiejskie bydlo, ktoremu sie troszeke w zyciu poszczescilo i nic wiecej. Jak to powiadaja "chlop ze wsi wyjdzie, ale wies z chlopa nigdy". To tyle. Moge dodac tylko jeszcze napad na Knudsena, slynne biegi z dawnych lat Polsatu we Wroclawiu, gdy Tomus robil wymaz z Darka Sledzia na plocie, mowiac poznie niezrazony do kamery - "Tak sie jezdzi na calym swiecie". Inny pomniejszych akcji juz nie wspominam bo i po. Jestem z Wrocka, ale sadze, ze na Waszym Kujawsko Pomorskim podworku nie takie akcje w knaniu znanego tria macie w pamieci. Poki co trzymam kciuki za Pana Bajerskiego i mam nadzieje, ze ewentualny wyrok bedzie dobra nauczka dla klanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upiór Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:34 a może na mecze Bajerski będzie jeżdził z ojcem albo starszym bratem. Żałosne! Nie po to mu Bozia rączki dała żeby pisał pozwy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 12:31 Wszyscy torunianie to delikatnie mówiąc cioty. A Bajerski jest tego najlepszym przykładem. Tomek powinien go znokałtować tak żeby już nie miał ochoty na wsiadanie na motor nad którym nie ma żadnej kontroli. 13-letni chłopcy pewniej i rozważniej potrafia jeździć na żużlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nroht Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 212.160.172.* 14.07.04, 14:49 "znokałtować" ^^^ kał to ty masz zamiast mózgu pajacu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:09 Jaki ojciec takie dzieci. Jak się słucha tzw. "Papy" to rozpacz i wstyd ogarnia człowieka. Na szczęście te zakały polskiego żużla już niedługo znikną , ich czas już się kończy i mam nadzieję , że następców nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manu Kiedys Knudsen go uderzyl Golloba IP: 213.199.196.* 12.07.04, 18:58 ... To było po meczu Sparty Wrocław z Polonią Bydgoszcz. Przed ostatnim biegiem było 43:40 dla wrocławian (moge sie mylic). w 15 biegu startowali bracia Gollobowie a ze strony sparty knudsen i sledz. Ten ostatni sie nie liczyl, z kolei Dunczyk gonil przez 4 okrazenia Tomka a tuz za nim jechal Jacek. Na ostatnim chyba wirazu Tomek przyblokowal Knudsena i wykorzystal to Jacek i wygrali mecz. Knudsen bardzo sie zdenerwowal (delikatnie mowiac) i podjechal do mlodszego Gollonba rzucajac sie na niego z piesciami. pamietam to jak dzis. Ach coz to byl za mecz. Jeden z najlepszych jakie w zyciou widzialem. Debiutoweal wtedy w Sparcie mlody Bardecki a Ermolenko jechal z w Polonii z kontuzja nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Kiedys Knudsen go uderzyl Golloba IP: *.ppp.dion.ne.jp 13.07.04, 01:20 Manu - powiadasz "przyblokowal" Knudsena. Jak ja bym Cie tak przyblokowal to Ty teraz bys mnie ciagal po sadach ;) To prawda, Knudsen pierwszy wtedy uderzyl Golloba, ale chodzi o to, ze potem cala rodzinak wyskoczyla lac Dunczyka. Inna sprawa, ze Tommi to byla ostoja spokoju. I nigdy wczesniej, ani pozniej nikt go tak nie wkorwil - przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Knudsen ostoja spokoju? hahahaha IP: *.telsten.com / *.telsten.com 13.07.04, 09:43 Nie wiem ile Mike masz lat, ale może zbyt mało aby pamiętać incydent w wykonaniu Knudsena w finale Indywidualnych Mistrzostw Świata w Chorzowie, gdy Knudsen (ostoja spokoju???!!!) nie zaakceptował decyzji sędziego o swoim wykluczeniu i ostentacyjnie na jednym kole przejechał przez przygotowaną do powtórki taśmę startową. Zachował się jak cham. Knudsen to raczej furiat, a nie ostoja spokoju. Wtedy we Wrocławiu (też widziałem ten mecz), został przyblokowany fair, popełnił błąd na ostatnim łuku i później swoją frustrację przelał na zwycięskiego wówczas Golloba. Co do klanu Gollobów, to rzeczywiście, zbyt dużo jest afer z ich udziałem. Jestem wielkim fanem Tomka i chciałbym, aby wreszcie zdobył to upragnione Indywidualne Mistrzostwo Świata, ale najpierw chyba powinien zrobić porządek z samym sobą i pozamiatać na włąsnym podwórku. Z takim stosunkiem do ludzi go otaczających, N I G D Y nie zdobędzie złota. Chociaż to sport indywidualny, to jednak gra zespołowa też się liczy i warto chociażby mieć więcej zaufania do własnego najbliższego teamu. Zobaczcie Rickardsona. On między biegami się relaksuje a nie zapieprza przy motorach i kombinuje ze sprzętem. Dlaczego? Bo ma zaufanie do swojego teamu. Tomek, masz wielu fanów w całej Polsce, ale należy coś zmienić z podejściem do świata zewnętrznego, bo czas upływa, a szanse na Mistrzostwo Świata coraz mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Knudsen ostoja spokoju? hahahaha IP: *.ppp.dion.ne.jp 13.07.04, 17:36 Lat mam duzo. Powiadasz "przyblokowal fair". Chyba nie bylismy na tym samym meczu, bo jazda wezykiem od kreski do bandy to chyba nie jazda fair? Jeszcze raz powtorze Tomy byl ostaja spokoju. Nie kojarze finalu o ktory piszesz, a to znaczy, ze misial on byc wtedy bardzo mlody. Nie sadzisz wiec, ze wyciagasz sprawe, ktora ma sie nijak do tematu? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan A Craig Boyce ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:58 Ale przecież kiedyś podczas Grand Prix także Craig Boyce przyładował młodemu Gollobowi w mordę. Sam to widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord wader KMIOTY z BYDŁOSZCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:03 Nie wiem co was tak drażni ale chciałbym wam przypomnieć że Golloby już nie jeżdżą w Polonii a podejżewam że większość z was psioczyła na ich przenosiny do Tarnowa. A te wsiowe recenzje o Toruniu i Apatorze to tylko przejaw waszego braku kultury i potwierdzenie tezy że między Toruniem a Bydgoszczą (jeśli chodzi o kulturę) to jak między Paryżem a Pakością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki23 Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 82.177.66.* 12.07.04, 20:22 Bajerek trzymaj sie czas wytępić chamstwo. Gollob team - śmiechu warte partacze.Jacek on se tylko może pomarzyć by zostać żużlowcem pierwszej klasy bez braciszka silnikow to 3 liga hi hi hi.A Tomek ledwo co umie mówić po polsku cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.07.04, 20:40 zawiesic hu** na rok i dowali taka grzywne ze sie zesra.rodzina pajacy i frajerow,dobrze ze juz sie koncza,gollob mistrzem swiata ale frajerow w bierki hahaha sral pies gollobow ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ICE Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:49 Oboje mieli troche racji.Że Bajerski jeździ nie czysto i brzydko - to fakt.Że Gollobowi poscily nerwy to tez fakt.Bajerski poprostu zazdrosci Gollobowi umiejetnosci i tyle.Zawsze chcial mu dokopac, a ze nie potrafi na torze to bedzie sie po sadach wlóczył.Ja trzymam strone Golloba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:15 No i robi się nam Ameryka, gdzie z powodu złamanego paznokcia można zaskarżyć dzwonek o zadośćuczynienie stratom moralnym i odszkodowanie w wysokości tryliona dolarów. Gollobowi co jakiś czas siada psycha bo jest za dobry i sobie z tym nie radzi. Czasami sobie myślałem, że najlepiej to być jakąś miejscową gwiazdką, robić 10 punktów w lidze, być uśmiechniętym i wszystkim kadzić, brać niezłą kaskę i mieć wszystkich w d... Bez szarpania po jakiś Grand Prix dla ojczyzny ratowania. Lepiej być Jagusiem, Ułamkiem czy Gollobem? W Polsce można być miernym, słabym lub w ostateczności dobrym. W żadnym wypadku natomiast nie można być najlepszym. Nigdy. Gollob ma problemy z psychą. To problem. Bajerski zachowuje się jak ostatnia ciota. To śmieszne. Nie ma na to żadnej rady, dziś facetami są tylko baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudi Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 21:15 Pod sąd porąbanego Golloba i papę. Tarnów bedzie wdzięczny rozwalili Piłe Bydgoszcz - ratujmy Tarnów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAstah TORUN JEBIE GOWNEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:22 tak tak to fakt jebac torun jebac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybajer Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.petrus.pl 12.07.04, 21:45 Tłusta dupa wariuje. Punktów nie robi, kasy nie ma,a tak liczy że jakieś odszkodowanie wpadnie i do pierwszego dociągnie. Już dostał zresztą jałmuznę - rękawice,worek,bryle pewnie też. Za rok bedzie jeździł w Grudziądzu albo kakimś innym Ostrowie,to soę boi. Należało mu się,bezmózgowi z Psiarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.04, 21:58 TEN KMIOT T.GOLLOB ZE SWOJĄ POPAPRANĄ ROZINKĄ !! Zapomniał wół jak cielęciem był !!! Kiedyś wykończył Dołomisiewicza i Pera Jonsona, a teraz zgrywa wielkiego jezdzca !!! To przeciw niemu jezdził cały świat,tak jak teraz przeciw Nikiemu Pedersenowi a dlaczego, bo jezdził jak idjota po trupach do celu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusko Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:12 Dołomisiewicz i Jonsson ?? Uderzyłeś się czymś twardym w głowe ?? hahahahaha Ale tu pełno imbecylów dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Zakuty łeb IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 22:18 Jak krytyka jego jazdy nic go nie obchodzi, to moze jak dostanie łupnia w ten zakuty łeb to zrozumie że życie jest tylko jedno! Widziałem mecz w telewizji... I byłem zaskoczony ze można aż tak ostro jeździć i nie ponosić konsekwencji... Bo wykluczenie to żadne konsekwencje! A teraz podpuszcza prase i wzbudza zainteresowanie medialne wokół własnej osoby... Bo jeździ zbyt słabo aby o nim pisano... To może w ten sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut do JA IP: *.ssmb.com 12.07.04, 22:22 Gość portalu: JA napisał(a): > TEN KMIOT T.GOLLOB ZE SWOJĄ POPAPRANĄ ROZINKĄ !! Zapomniał wół jak cielęciem > był !!! Kiedyś wykończył Dołomisiewicza i Pera Jonsona, a teraz zgrywa > wielkiego jezdzca !!! To przeciw niemu jezdził cały świat,tak jak teraz przeciw > > Nikiemu Pedersenowi a dlaczego, bo jezdził jak idjota po trupach do celu!!!!!! stary prosze napisz co ty jarasz bo widac ze ladnie trzyma i sam bym zapalil. zeby takie glupoty pisac to towar musi byc mocny ! Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 prostactwu golloba - NIE 12.07.04, 22:41 żałosny cienias nie potrafi w inny sposób udowodnić swoich umiejętności, proponuje oprawić grabie i zająć się przygotowywaniem toru, nie wiem tylko czy dasz radę oraz gdzie by cię chcieli, gollob nie żal mi cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.petrus.com.pl 12.07.04, 22:57 robi afere ze dostal w plape? z tym pozwem to przegial pale-typowo frajerski czyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.com / 62.233.250.* 12.07.04, 23:08 Chamstwu Gollobów -NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerek Przynajmiej Gollob ma jaja a Bajerek nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Jacek Gollob powinien podac Bajerskiego do sadu! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 12.07.04, 23:24 I o co ten placz wlasciwie? Postaw sie w sytuacji Tomka. Jakis patalach swoim postepowaniem moze spowodowac smierc twojego brata, jak reagujesz? To co pokazal Bajerski na torze w Tarnowie bylo popisem glupoty. I tak zupelnie z innej beczki. Na miejscu Jacka podalbym bajerskiego do sadu, oskarzajac o chec spowodowania powaznego uszczerbku na zdrowiu lub nawet smierci.A jak to w slowa prawnicy ubiora juz mnie nie interesuje.I dziwnie mi sie wydaje-zwlaszcza w swietle tego co widzialem na zapisie video- ze taki pozew nie bylby bez szans na wygrana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiopysio Głupiś czy nienormalny??? IP: 158.75.35.* 13.07.04, 13:34 Co ty gadasz!! Tor żużlowy to nie ulica, gdzie za ostrą jazdę jest odpowiedzialność cywilna. Nie namawiam do brutalnej jazdy. Ale jak by wszyscy zaczęli się sądzić, to wyszłoby na to, że pół ligi poszłoby do paki, za samo bo "on mnie chciał uśmiercić, panie sędzio". Pomyśl idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Jacek Gollob powinien podac Bajerskiego do sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:20 Te kurwa prawnik, a może ty studiujesz prawo w Toruniu(w bydzi nie ma i nie będzie)jeśli tak to pamiętaj która ręka cię karmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajco Re: Przynajmiej Gollob ma jaja a Bajerek nie IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 23:25 jak Gollob ma jaja to niech sobie na dziwki jeździ a nie leje innych zawodników,jebnąć w ryja to kazdy ćwok potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz gollob J.E.B.A.C WSZYSTKIE ... Z BYDGOSZCZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antałek Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 213.158.197.* 13.07.04, 03:02 ogladam wszystkie wyscigi z cyklu GP na żuzlu . Najbardziej prymitywnych wywiadów udziela Gollob . Po takim facecie wszystkiego mozna sie spodziewać . Może dyskwalifikacja by coś dała . Nie wiem czy ktoś pamieta trójkę Gollobów podczas meczu w Częstochowie . Popis chamstwa i prostactwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny gollob mial racje - ocencie sami ... IP: *.nyc.rr.com 13.07.04, 04:33 www.wlokniarz.inds.pl/sb/bajer_jgollob.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: gollob mial racje - ocencie sami ...hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:23 Jesli jesteś taki obiektywny to czemu nie udostępniłeś dalszej części nagrania na którym widnieje dalsza część spektaklu. Zresztą gdybyś się troszkę znał na żużlu to nie forowałbys tak jednoznacznych opinii. Na zamieszczonym materiale wyrażnie widać że jedną z przyczyn ewidentnego podciecia jest zachaczenie zawodnika jadącego na trzeciej pozycjii co spowodowało wyniesienie Bajerskiego na zewnętrzną a w konsekwęcji upadek jąkały. No ale w tam w Tarnowie całe życie jeździliście z krosnem krakowem no i czasami udało się wam wygrac ze świętochłowicami, więc dla was walka na torze to nowe doświadczenie a chamstwo wyznacza standardy. ps: Nie chciałem obrazić takich tuzów tarnowskiego speedway-a jak Tronina, Kapustka którzy zawsze w Toruniu zdobywali conajmniej 20 punktów oczywiście sumując w 8 osobowym składzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba8 Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 195.117.138.* 13.07.04, 08:37 Mam nadzieję, że Gollob poniesie właściwe konsekwencje swego czynu i że Główna Komisja nie ulegnie presji związanej z faktem, iż dotyczy to najlepszego żużlowca polskiego. Nie jest to pierwszy przypadek chamskiego zachowania młodszego z rodziny Gollobów. Nie można pozwolić, aby ktoś taki był autorytetem dla młodzieży i w nieskończoność nie ponosił żadnych konsekwencji swoich czynów. Gollob zapatrzył się chyba zbyt bardzo na świat polityki, bo jak zywo przypomina mi posła Leppera ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Zdyskwalifikować palanta. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 09:10 za to co kiedyś wyrabiał nikt go nie ukarał, wiec teraz absolutnie mu sie to nalezy. Zdziwie sie jak nie dostanie pół roku dyskwalifikacji. Powinni raz na zawsze dac przykład ze takie zachowanie trzeba potepiac i srogo karac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domanecki Bajerski do pierdla. 13.07.04, 09:27 Panowie. Bajerski dostał po ryju i to mu się należało. Gdyby mi ktoś probował Brata zabić też bym się wkur... Ale cóż stało się - dostał po ryju, a teraz płacze. A z tym sądem to chyba już sie z niego zrobiła jakaś panienka. No ale może jak kiedyś ktoś w niego niebezpiecznie wjedzie, tak że nie będzie chodził do końca życia (takie mogły być konsekwencje jego niebezpiecznej jazdy), to wtedy głupi się może zastanowi nad przyczynami gniewu Brata. Bajerski chłopie pomyśl, pomyś, pomyśl ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiopaysio Koniec kariery Golloba!!! IP: 158.75.35.* 13.07.04, 09:30 Gollob skończy jak dziad. Zamiast na jakiś godny rozbrat ze speedwayem, np. zdobyciem medalu mistrzostw świata, zanosi się na to, że tyfus skończy z wyrokiem sądowym i dyskwalifikacją. No i słusznie, i nie chodzi tu o jakąś zemstę, bo ktoś zaraz powie, że Karwan jest szefem GKSŻ to będzie wywierał nacisk. Nie o to chodzi. Chodzi o skrócenie wybryków tyfusa. Karwan w naszym lokalnym radiu (GRA - toruńskie radio) był wyraźnie wkur****y nie tylko zachowaniem Golloba, ale także prezesa Rafinerii Trzebinia, który wpadł do toruńskiego boksu i rzucił się na Bajerskiego z wyziwskami. Myśli, że ma szmal, jest u siebie to wolno mu wszystko!!!! Do tego jeszcze ta zakała polskiego żużla, szara eminencja, papa Gollob. Knuje intrygi i podjudza. Jego synowie i on sam są cacy, to wszyscy inni są be. A co do "Jacusia". Bez swojego kutasowego braciszka nic by się osiągnął. Stary narkoman i beksa. Nawet sam się nie potrafi obronić. A co do tego jego... Było ostro i na pewno Bajerski jest winien, ale prawda jest też taka, że Jacek to stary aktor. On się wyspecjalizował w tych markowanych upadkach. Lewdo ktoś go podjedzie, a on już leży i udaje ofiarę. Cienias je***y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronislawa.j Re: Koniec kariery Golloba!!! 13.07.04, 11:38 Gollob to stary jakający sie cham . Jako była bydgoszczanka nie moge patrzec na jego chuliganskie zachowanie,rozumiem ze to efekt urazu mozgu podczas którejs wywrotki czy uderzenia w bande.GKSZ powinna niezwykle surowo ukarac Tomasza,gdyz nastepnym razem, może kogos w przypływie szału ugodzic nozem lub odgryzc aortę.Takich osobników powinno sie leczyc,czego i Tomkowi szczerze zycze,a jego rodzicom ,aby juz nigdy nie musieli sie za niego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisława sośnicka Re: Koniec kariery Golloba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:03 Droga Bronisławo ja też bym chciała by Gollob zakończył karierę. Męczy mnie to, że musi On jeździć dla takich idiotów jak Polacy. Do tego ma jedną wadę - jest AMBITNY. Zawsze chce wygrywać, głupol jeden. A taki Bajerek zrobi 6 punktów w meczu, weźmie kupe kasy i ma wszystkich w dupie. A jak dostanie lekuchno po ryjku to się rozbeczy i wszyscy współczują i podcierają nosek. Gollob daj se spokój i kończ karierę. Nie ma dla kogo jeździć, Grunt to dobry (B)bajer, tylko gdzie go szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane "Regulamin jest jednoznaczny: IP: *.compower.pl 13.07.04, 12:45 żużlowe władze mogą zawiesić winowajcę, nałożyć karę finansową, a także pozbawić prawa reprezentowania kraju" - no rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: "Regulamin jest jednoznaczny: IP: *.if.uj.edu.pl 13.07.04, 12:58 Ciekawe, dlaczego nikogo tu nie dziwi niewspolmiernosc czynow i kar. Bajerski swoja nieodpowiedzialna jazda mogl zabic Jacka Golloba, a oprocz wykluczenia z jednego biegu nic mu za to nie grozi. Gollob dal mu po pysku nie powodujac (ani nie ryzykujac) zadnego trwalego uszczerbku zdrowia i ma byc za to na pol roku zdyskwalifikowany. Nie solidaryzuje sie z chamami, ktorzy na zmiane wyzywaja Bajerskiego od ciot, a Gollobow od bandytow, ale moze przydalby sie jakis umiar? chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Bajerski marny kozaczyna!! IP: *.petrus.com.pl 13.07.04, 13:19 Wozi sie po toruniu jak stara kur..., jezdzi na torze jak zwykla ciota, jeszcze po sądach ludzi chce ciągać. jestem z torunia i wstyd mi za gościa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo z 3miasta Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.limes.com.pl 13.07.04, 13:45 Lalusie, mazgaje i cioty to wizytówka tej wioski toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.246.138.165.tisdip.tiscali.de 13.07.04, 14:22 GOLLOBY TO CHAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba z jajami Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:57 A ja bym na miejscu Golloba olał ciepłym moczem to całe polskie barachło. Pieprznął bym motorki, wyjechał do Australii i nie wracał do tego syfu. Niech wtedy zakompleksiona polska chołota pasjonuje się wyczynami gwiazdorów pokroju beksy Bajerskiego. P.S. Jakoś nie ma wielu chętnych do napiętnowania kretynizmu Bajerskiego. Nie sądziłem, że "pokrzywdzony" Bajerek jest aż tak ambitnym zawodnikiem by w 14 biegu przy rozstrzygniętym wyniku walczyć na śmierć i życie, hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 80.55.126.* 13.07.04, 15:26 Powołajcie komisję śledczą . Wielka sprawa jeden dał drugiemu po pysku . Jest to tak niebywała sprawa że trzeba ją jak najbardziej rozpropagować aby dać dobry przykład . Zamieszczone tutaj wypowiedzi też nie dają złudzeń . Całe szczęście że nie ma między Wami bezpośredniego kontaktu bo w gdyby był polała by się krew . Czy chodzi tu o prawdę ? Raczej o tanią sensację . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.07.04, 16:37 w wiekszosci wypowiedzi widac tylko zazdrosc nieudacznikow,ktorzy w swoim zyciu nic nie osiagneli,i zazdroszcza komus komu sie udalo wybic ponad przecietnosc.swoja droga,musi miec pete Tomek w rece skoro przez kask potrafil buzke panience Bajerskiej uszkodzic.mimo to uwazam,ze Tomek powinien byc jakos za to ukarany,ale panienka Bajerska tez powinna poniesc kare za chamska jazde,chyba juz wystarczy kontuzji w tym roku.poza tym przestancie robic z siebie blaznow KRZYZACY,bo oprocz zazdrosci mozna zauwazyc w waszych wypowiedziach zalosc,moze zmiencie nazwe na Placzki Torun,to bardziej by do was pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 217.70.48.* 13.07.04, 19:02 Bajerski normalnie (świadomie) skasował Jacka Golloba, a niewiele mu zabrakło, żebu trafić wcześniej Kołodzieja. Powinni mu za to w Tarnowie podbić dwoje oczu, a nie tylko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nroht Re: Tomasz Bajerski poda Tomasza Golloba do sądu. IP: 212.160.172.* 14.07.04, 15:14 Teraz widać skąd bierze się tyle buractwa, mętów i zwykłych bandziorów na ulicach. Co drugi sam chce sprawiedliwość wymierzać. Cwaniaczki z bąblem w nosie. Jak w ryja na osiedlu jeden z drugim dostanie to też leci skarżyć się Policji. A nie lepiej zastosować się do własnych rad i samemu się obronić??? Popierdoleni jesteście i tyle. Co do żużla... Paru mądrali wyżej stwierdziło że to Bajer powinien iść pod sąd bo to on chciał/mógł zabić Paskude. Zapomnieliście zjeby, że to żużel, a nie bierki!? Gdyby tak każdego stawiać pod sąd to Tyfus Cieślewicz do dziś by siedział w pierdlu. Jak Paskuda wyszedł na tor, stanął pod taśmą, znaczy godzi się na to co się może zdarzyć na torze, włącznie z upadkami, które grożą kalectwem. Ale wyjście na tor nie jest równoznaczne z tym, żeby pustowgłowy braciszek (święta krowa polskiego żużla) lał kogo popadnie i kogo mu się podoba. Poza tym prawnie zagwartantowana jest nietykalność. Bajer po prostu korzysta ze swoich praw. Gdyby tak każdy reagował (pomijając idiotów którzy wyżej się wypowiadali o samodzielnym wymierzaniu sprawiedliwości) na łamanie prawa byłoby znacznie bezpieczniej na ulicach. A Jąkała powinien dostać grzywnę plus dyskwalifikację na czas jakiś to może uspokoiłby się na jakiś czas bo w to, że zmądrzeje nie ma najmniejszych szans. PS: Kto tu jest ciotą wszyscy wiedzą. To Paskuda lata wszędzie za braciszkiem i tatuniem. Może oni na spółę (Jąkała i Stary Idiota) rżną Paskudę w dupsko po zawodach??? :P Odpowiedz Link Zgłoś