pchelka.24 11.03.14, 09:34 Witam przede mną roczek mojego dziecka i mam problem nie mam pojęcia co ugotować jest to pierwsza impreza przygotowana przeze mnie a tu pustka w głowie pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena_z_solca Re: roczek dziecka 11.03.14, 11:43 U mnie impreza była raczej skromna jak na taką okazję. Ubity został świniak, trochę kiełbasy i kaszanków, była fontanna z ponczu, Sąsiady zrobili trochę mielonych. Syn wybrał różaniec, ksiądz się ucieszył, że będzie ministrant. Miały być fajerwerki, ale przyszła mgła i balimy się że stodoła się zajmnie. Z zespołem było trochę kłopotów, zagrał Solec Uorkiestra. Szwagier im za dużo polewał, trzeba było znieść kasprzaka. Chrzestny roznosił wódę, bo kelnery kradno. Ogólnie impreza dobra, na wózek uzbierali i jeszcze starczyło na wyjazd do Egiptu (młody został z teściowo). Papatki z Solca Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: roczek dziecka 11.03.14, 19:04 hahah brawo. Ja pisze chyba zbyt obcesowo o tych idiotycznych reklamach których autorzy mają czytających za ciężkich kretynów. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
pchelka.24 Re: roczek dziecka 11.03.14, 19:19 nie no nie wytrzymam widze ze szkoda czasu na takie forum Odpowiedz Link Zgłoś