kajusia199 26.05.14, 07:59 jak dojadę najszybciej mzk z dworca głównego w toruniu do wordu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiechl Re: word 26.05.14, 17:49 to zależy o jakiej porze.. Do Wordu na Polnej bezpośrednio z Dworca Głównego można dojechać "14-ką' (trzeba dojść kawałek do przystanku na Podgórskiej) 0 najbliższy przystanek to "Kanałowa". Ewentualnie dojeżdżając z dworca do centrum i dalej linią 28. Więcej tutaj: cms.mobiinfo.pl/m/gm7xp.php?IDKlienta=TORUN_MZK#lub torun.jakdojade.pl/#tabId=0& Odpowiedz Link Zgłoś
kajusia199 Re: word 26.05.14, 21:38 ranne godziny, a czy dobrze sprawdzałam : z Placu Rapackiego dojadę do Wordu 14 i wysiądę na przystanku Kociewska 9 bo z tego co patrzałam mam najblizej do wordu) czy na jakim przystanku mam wysiąść ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: word 26.05.14, 22:18 kajusia199 napisał(a): > ranne godziny, a czy dobrze sprawdzałam : z Placu Rapackiego dojadę do Wordu 14 > i wysiądę na przystanku Kociewska 9 bo z tego co patrzałam mam najblizej do wo > rdu) czy na jakim przystanku mam wysiąść ? :) Nie musisz się przesiadać, '14-ka' staje obok Dworca głównego, tyle, że trzeba ze 300m dojść. Trzeba zejść na dół ulicą (na wprost wyjścia głównego na dworzec), skręcić w prawo pod wiadukt i jeszcze raz w prawo w Podgórską. Wiariant dla twardzieli to 'zapankować' 20m z peronu pierwszego przez tory i płot.. ;-) Najbliższy przystanek od Wordu jest ze 200m, znajduje się na początku ul. Kociewskiej i nazywa się "Kanałowa", jak już wcześniej napisałem.. Odpowiedz Link Zgłoś