26.05.14, 07:59
jak dojadę najszybciej mzk z dworca głównego w toruniu do wordu ?
Obserwuj wątek
    • wiechl Re: word 26.05.14, 17:49
      to zależy o jakiej porze..
      Do Wordu na Polnej bezpośrednio z Dworca Głównego można dojechać "14-ką' (trzeba dojść kawałek do przystanku na Podgórskiej) 0 najbliższy przystanek to "Kanałowa".
      Ewentualnie dojeżdżając z dworca do centrum i dalej linią 28.
      Więcej tutaj:
      cms.mobiinfo.pl/m/gm7xp.php?IDKlienta=TORUN_MZK#lub
      torun.jakdojade.pl/#tabId=0&
      • kajusia199 Re: word 26.05.14, 21:38
        ranne godziny, a czy dobrze sprawdzałam : z Placu Rapackiego dojadę do Wordu 14 i wysiądę na przystanku Kociewska 9 bo z tego co patrzałam mam najblizej do wordu) czy na jakim przystanku mam wysiąść ? :)
        • wiechl Re: word 26.05.14, 22:18
          kajusia199 napisał(a):

> ranne godziny, a czy dobrze sprawdzałam : z Placu Rapackiego dojadę do Wordu 14
          > i wysiądę na przystanku Kociewska 9 bo z tego co patrzałam mam najblizej do wo
          > rdu) czy na jakim przystanku mam wysiąść ? :)

Nie musisz się przesiadać, '14-ka' staje obok Dworca głównego, tyle, że trzeba ze 300m dojść.
          Trzeba zejść na dół ulicą (na wprost wyjścia głównego na dworzec), skręcić w prawo pod wiadukt i jeszcze raz w prawo w Podgórską. Wiariant dla twardzieli to 'zapankować' 20m z peronu pierwszego przez tory i płot.. ;-)

Najbliższy przystanek od Wordu jest ze 200m, znajduje się na początku ul. Kociewskiej i nazywa się "Kanałowa", jak już wcześniej napisałem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka